Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Θα ήμουν λίγο πριν τα 18 μου όταν άρχισα να πηγαίνω με την παρέα μου σε σινεμά της Ομόνοιας να δούμε τσόντα. Κλασικά πάντα, ήταν μόνο άντρες μέσα και οι πιο πολλοί έψαχναν για να γαμήσουν. Υπήρχαν φυσικά και κάποιοι που γουστάρουν απλά γκέι παιχνίδια και φυσικά με το ανάλογο δωράκι χρηματικό που έδιναν. Έτσι λοιπόν, πήγα με κάποιους σπίτι τους, κάναμε διάφορα, πήδηξα κάνα δύο φορές και μπορώ να πω σε συνδυασμό με το δωράκι που μου έδιναν, μου άρεσε πολύ όλο αυτό. Κάποιες φορές και φυσικά πάντα με την θέληση μου, είχα πάρει και τσιμπούκι σε έναν μόνο, τον Πάνο.

Με τον Πάνο, είχαμε βρεθεί τρεις με τέσσερις φορές σπίτι του. Ήταν ένας τύπος, γύρω στα 60, αλλά έδειχνε πολύ μικρότερος. Τελευταία φορά που είχα πάει σπίτι του, βάλαμε να δούμε μια ταινία στην τηλεόραση και αφού είχαμε καυλώσει, με έβαλε να του γλείψω την πούτσα. Δεν είχα κανένα πρόβλημα με αυτό, μέχρι που όταν ξάπλωσα και είχα την πούτσα του στο στόμα μου, άρχισε να μου βάζει δάκτυλο για πρώτη μου φορά. Σταμάτησα και του λέω:

- Σε παρακαλώ, δε θέλω κάτι τέτοιο.

- Μη φοβάσαι, μου λέει, μόνο δάχτυλο σου βάζω και αν σε πονέσω θα σταματήσουμε αμέσως.

Πράγματι, το έκανε τόσο ωραία, που άρχισε να μου αρέσει πολύ. Δεν ξέρω αν είχε ένα δάχτυλο μέσα η δύο, αλλά είχα χαλαρώσει τόσο πολύ, που όταν κόντευε να χύσει, ήρθε από πάνω μου όπως ήμουν ξαπλωμένος, ακούμπησε την πούτσα του στην τρύπα μου και έχυσε πάνω μου. Μέχρι εκεί λοιπόν εκείνο το βράδυ και στη συζήτηση που κάναμε μετά, κατάλαβα ότι σε κάποιο επόμενο ραντεβού μας θα με γαμούσε.

Δύο μέρες μετά, ήμουν με τον Τάκη τον κολλητό μου και αποφασίσαμε να πάμε σινεμά. Μπήκαμε μέσα και κάτσαμε περίπου στην μέση, αλλά γύρω μας και σε απόσταση, υπήρχαν αρκετοί άντρες που μας κοίταζαν. Δεν πέρασε πολύ χρόνος, μας πλησιάζουν δύο κάπως ηλικιωμένοι και μας ρωτάνε αν μπορούσαν να κάτσουν παρέα μας.

Φυσικά. Τους απάντησα και αφού αλλάξαμε θέσεις, ο Τάκης πήγε δύο θέσεις πιο δίπλα και οι τύποι μπήκαν ανάμεσα μας. Σε λίγο και αφού συστήθηκε σε εμένα ο Παύλος, άπλωσε το χέρι του, μου ξεκουμπώνει το παντελόνι, βγάζει έξω την πούτσα μου και αρχίζει να μου την παίζει.

- Θα πιάσεις κι εσύ την πούτσα μου;

Με ρώτησε και εγώ τότε βάζω το χέρι μου, την πιάνω και αρχίζω να του την παίζω. Ήταν μια φυσιολογική πούτσα σε μέγεθος, απλά ήταν λίγο πιο χοντρή από τη δικιά μου.

Αφού πέρασε λίγη ώρα, μας προτείνει να πάμε όλοι μαζί σπίτι τους, για να είμαστε πιο άνετα. Ρώτησα τον Τάκη και αυτός απάντησε θετικά. Να υπενθυμίσω εδώ, ο Τάκης δεν ήξερε απολύτως τίποτα για τα δικά μου παιχνίδια, ήξερε μόνο ότι είχα πάει κάνα δυο φορές μόνο και ότι εγώ τους έδινα τσιμπούκι μόνο και μέχρι εκεί.

Το σπίτι τους, ήταν πάρα πολύ κοντά, οπότε δεν αργήσαμε να φτάσουμε εκεί και να βρεθούμε ξαπλωμένοι όλοι μαζί στο κρεβάτι. Εγώ με τον Τάκη είχαμε ξαπλώσει στις δύο άκρες και στην μέση ο Παύλος δίπλα μου και ο άλλος δίπλα στον Τάκη.

Αρχίζει λοιπόν να με γλείφει στο στήθος και να παίζει την πούτσα μου, καθώς και να χαϊδεύει κάπου κάπου και τον κώλο μου. Ο Τάκης με τον άλλον, δεν τα έβρισκαν από ότι κατάλαβα. Ακούγαμε κάτι λόγια, του τύπου, μη, όχι και κάτι τέτοια, οπότε μου λέει ο Παύλος. Δεν πάμε μέσα στο σαλόνι εμείς, να τους αφήσουμε μόνους τους, γιατί βλέπω ότι ο δικός σου έχει κομπλάρει. Ναι, του λέω και σηκωθήκαμε αφού το είπαμε και στους άλλους και πήγαμε μέσα. Έκατσα στον καναπέ και ο Παύλος έφερε και μια κουβέρτα, γιατί είχε λίγη ψυχρά, έκατσε δίπλα μου και μου λέει:

- Πάρτη λίγο στο στόμα σου.

- Θα το κάνω, του λέω, αλλά κλείσε την πόρτα, γιατί μπορεί να σηκωθεί ο Τάκης και δε θέλω να δει τίποτα.

Η πόρτα, ήταν διπλή και είχε τζαμί που ήταν με σχέδιο. Αφού την έκλεισε, ήρθε, ξάπλωσε στον καναπέ και με έβαλε να του πάρω τσιμπούκι. Του έγλειφα την πούτσα, όταν άρχισε να χαϊδεύει τον κώλο μου και την τρύπα μου. Μόλις πήγε να μου βάλει δάχτυλο, έπιασα το χέρι του και το τράβηξα.

- Τι έγινε;… μου λέει. Δεν το έχεις ξανακάνει;

- Όχι του λέω, δεν έχω κάνει κάτι τέτοιο.

- Αφού σε έχω δει κάποιες φορές να φεύγεις με άντρες, τι κάνατε; Με ρώτησε.

- Διάφορα, του λέω, εκτός από αυτό. Μόνο μια φορά μου έβαλαν δάχτυλο και αυτό το έκαναν πολύ όμορφα και χωρίς να με πονέσει.

- Εντάξει… κι εγώ δε θα σε πονέσω και θα δεις, θα το κάνουμε τόσο ωραία, που θα σου αρέσει.

Με ξαπλώνει, αρχίζει να μου γλείφει την πούτσα και ταυτόχρονα έγλειφε και την τρύπα μου. Το έκανε τόσο ωραία, που δεν κατάλαβα ποτέ μου έβαζε δάχτυλο. Ανεβαίνει επάνω μου, με το δάχτυλο όλο μέσα μου, αρχίζει να με γλείφει στο λαιμό και μου λέει:

- Σου αρέσει αυτό που σου κάνω; Σε πόνεσα;

- Καθόλου... του λέω.

Με την απάντηση μου, πήρε θάρρος και άρχισε σιγά σιγά να μου γαμάει τον κώλο με το δάχτυλο του πιο γρήγορα. Αφού έπαιξε πολύ ώρα και πλέον η τρύπα μου είχε χαλαρώσει πάρα πολύ, με γυρίζει μπρούμυτα, ξαπλώνει επάνω μου και βάζει την πούτσα του ανάμεσα από τα μπούτια μου και άρχισε να κουνιέται σα να γαμούσε.

- Κώστα, με έχεις καυλώσει πολύ, θέλω πολύ να χύσω στον κώλο σου.

- Ρίξε την κουβέρτα πάνω μας, μη μπει ο Τάκης μόνο εδώ μέσα και μας δει και κάν' το…

Του είπα, νομίζοντας ότι απλά ήθελε να χύσει πάνω στον κώλο μου. Με μια γρήγορη κίνηση, πιάνει την κουβέρτα και τη ρίχνει πάνω μας, ξαπλώνει πάνω μου και ακουμπάει την πούτσα του στην τρύπα μου. Χωρίς να καταλάβω ειλικρινά τι έγινε, η πούτσα του έχει αρχίσει να μπαίνει σιγά σιγά μέσα μου. Δε μπορούσα να αντισταθώ καθόλου, μιας και η στάση που με είχε μπρούμυτα και με όλο το βάρος του πάνω μου, με είχε παγιδέψει, αλλά δε με πόνεσε κιόλας. Εκείνη την στιγμή, ακούσαμε να ανοίγει η πόρτα της κρεβατοκάμαρας και τον Τάκη να λέει:

- Εγώ φεύγω Κώστα, καληνύχτα.

- Καληνύχτα…

απάντησα και είδα απλά την σκιά του από το τζάμι, να περνάει και να φεύγει.

- Μάλλον δεν τα βρήκαν στο κρεβάτι… μου λέει ο Παύλος. Ενώ εμείς περνάμε θαυμάσια, έτσι δεν είναι;

- Ναι…

του απάντησα και ο Παύλος άρχισε να σπρώχνει την πούτσα του πιο βαθιά μέσα μου, μέχρι που σε λίγο είχε μπει ολόκληρη. Τώρα άρχισε να με γαμάει κανονικά, με Ρυθμό που και εμένα μου άρεσε πολύ.

- Σου αρέσει τώρα έτσι όπως σε γαμάω;

- Ναι, του λέω.

- Τώρα σε κάνω πουστράκι και μπορείς να φωνάξεις αν θέλεις, μιας και έφυγε ο δικός σου και δεν ξέρει τι κάνουμε…

λέει και αρχίζει να ανεβάζει το ρυθμό και να με γαμάει πιο δυνατά, τόσο, που άρχισα να φωνάζω. Με πιάνει από την μέση, με στήνει στα τέσσερα, φτύνει πάνω στην τρύπα μου και μου τον βάζει με πολύ δύναμη μέσα.

- Για παρθένα τρύπα που είναι ο κώλος σου, στον έχω ανοίξει για τα καλά. Μου λέει και πλέον με γαμάει με όλη του τη δύναμη.

Εκείνη την ώρα, ανοίγει η πόρτα και μπαίνει μέσα ο φίλος του. Έκανα να τραβηχτώ, για να μη με δει, αλλά ο Παύλος με κράτησε δυνατά από τη μέση.

- Εσείς εδώ περνάτε καλά, ενώ εμένα με ξενέρωσε ο δικός σου, ούτε την πούτσα δεν ήθελε να μου πιάσει… λέει και πλησιάζει προς τα εμάς.

- Να παίξω μαζί σας;

- Ναι, απαντά ο Παύλος. Έλα κάτσε μπροστά στον Κώστα…

και έρχεται μπροστά μου κρατώντας την πούτσα του. Μου πιάνει το χέρι και το βάζει πάνω στην ψωλή του. Μόλις την πιάνω, κατάλαβα ότι ήταν αρκετά χοντρή.

- Σάλιωσε τη να σε γαμήσει και ο Νίκος…

μου λέει ο Παύλος. Τη βάζω στο στόμα μου. Ήταν αρκετά πιο χοντρή από ότι υπολόγιζα.

- Καλό πουστράκι γαμάς, λέει ο Νίκος. Εσύ Κωστάκη, βάλε πολύ σάλιο πάνω στην πούτσα μου να σε σκίσω.

- Ήρεμα, είναι η πρώτη του φορά… λέει ο Παύλος. Και τραβιέται έξω. Έλα εσύ τώρα.

- Κωστάκη, τώρα θα καταλάβεις τι πάει να πει γαμήσι…

και μου καρφώνει δυνατά την πούτσα του στο κώλο. Φώναξα, γιατί πόνεσα πολύ.

- Θα σε γαμήσω τόσο πολύ, που θα κάνεις μια εβδομάδα να κάτσεις, θα σε κάνω πουστάρα κανονική…

λέει ο Νίκος και με γαμούσε με όλη του δύναμη, ενώ εγώ ούρλιαζα από πόνο και καύλα μαζί. Αφού με ξέσκισε στο γαμήσι, έβγαλε την πούτσα του, έπιασε το χέρι μου και το έβαλε στον κώλο μου να δω τι μου είχαν κάνει. Έσπρωξε τα δάχτυλα μου μέσα μου και μόλις κατάλαβα ότι είχα βάλει τρία δάχτυλα, συνειδητοποίησα ότι με είχαν ξεσκίσει. Με σήκωσαν και πήγαμε στην κρεβατοκάμαρα, ξάπλωσε ο Νίκος και με έβαλε να κάτσω πάνω στην πούτσα του. Με έπιασε από την μέση και με κάρφωνε με δύναμη για πολύ ώρα, μέχρι που άρχισε να χύνει μέσα μου. Με γαμούσε και καταλάβαινα τα χύσια του να τρέχουν στα μπούτια μου.

Μόλις έπεσε η πούτσα του και βγήκε, με παίρνει ο Παύλος και με ξαπλώνει μπρούμυτα. Βάζει μέσα μου την πούτσα του, ρίχνει όλο το βάρος πάνω μου και αρχίζει να με γαμάει δυνατά. Δεν άργησε να χύσει κι αυτός, βγάζει την πούτσα του και την φέρνει στο στόμα μου.

- Γλείφε πουστράκι τα χύσια μας.

Την έβαλα στο στόμα μου και άρχισα να τη γλείφω μέχρι που στράγγιξε τελείως. Ξαπλώσαμε όλοι, εγώ στη μέση, μου κρατούσαν τα χέρια μου και τα είχαν βάλει στις πούτσες τους να τις παίζω, μέχρι που άρχισαν να σηκώνονται πάλι και μου λέει ο Παύλος:

- Σήκω, άνοιξε τη ντουλάπα και στο κάτω συρτάρι έχει κάτι πράγματα.

Πήγα και μόλις το άνοιξα είδα διάφορα, εντύπωση μου έκαναν κάποιοι δονητές, χειροπέδες και λίγα κιλοτάκια που ήταν εκεί.

- Διάλεξε ένα κιλοτάκι που σου αρέσει και φορά το να σε καμαρώσουμε... λέει ο Παύλος.

Ντράπηκα εκείνη τη στιγμή, αλλά μετά λέω και τι έγινε να το φορέσω. Πήρα ένα μαύρο που ήταν επάνω, το φόρεσα και πήγα προς το κρεβάτι. Η πούτσα μου, είχε σχεδόν χαθεί, τόσο μικρή είχε γίνει, που το κιλοτάκι μου έκατσε τζαμί, δε φαινόταν τίποτα.

- Κώστα, είσαι μεγάλη καύλα, σου πάει πολύ αυτό. Κάνε μια βόλτα στο δωμάτιο και κουνά και λίγο το κωλαράκι σου να σε καμαρώσουμε σα γκόμενα. Λέει ο Παύλος.

Άρχισα να κάνω βόλτες και να κουνιέμαι, λες και ήμουν πουστράκι.

- Δεν αντέχω, θέλω να σε σκίσω…

λέει ο Νίκος και σηκώνεται, ανάβει το φως, με πλησιάζει και μου ρίχνει μια δυνατή σφαλιάρα στον κώλο.

- Μέχρι να φύγεις, θα παρακαλάς να σε γαμήσουμε…

Συνεχίζει, πιάνει τα Μάλια μου και με βάζει να του πάρω τσιμπούκι. Τη βάζω στο στόμα μου και άρχισε να μου γαμάει με δύναμη, μέχρι που έφτασε στο λαρύγγι μου και με έπνιγε.

- Ξάπλωσε μπρούμυτα να δεις πως απόψε θα γίνεις πούστρα μεγάλη και θα ζητάς συνέχεια να σε γαμάμε… λέει.

Ξάπλωσα όπως μου είπε, πήγε στο συρτάρι και πήρε διάφορα εργαλεία. Ένα από αυτά ήταν οι χειροπέδες. Μου έπιασε τα χέρια, τα πέρασε ανάμεσα στα σίδερα του κρεβατιού και με έδεσε εκεί.

- Αν δε σου αρέσει, μας το λες και θα σταματήσουμε… μου λέει.

- Εντάξει, αλλά μην με πονέσει μόνο, γιατί μέχρι τώρα μου άρεσε πολύ ότι έχουμε κάνει. Απάντησα.

- Εντάξει…

μου λέει και νιώθω να βάζει κάτι στον κώλο μου σιγά σιγά. Ήταν ένα μαύρο μαλακό πράγμα σαν τάπα, αλλά είχε και ένα σωληνάκι, που αργότερα κατάλαβα ότι με αυτό φούσκωνε. Με έστησαν στα τέσσερα, ο Παύλος ήρθε και μου έδινε τσιμπούκι, ενώ ο Νίκος λίγο λίγο φούσκωνε την τάπα που πλέον κατάλαβα ότι δεν πήγαινε άλλο. Αισθανόμουν ότι η τρύπα μου είχε γίνει σαν χωνί. Μόλις το έβγαλε, μου έβαλε το χέρι του μέσα και άρχισε να με γαμάει με αυτό.

- Για πρώτη φορά Κωστάκη, το κωλαράκι σου έχει γίνει μεγάλη πουτάνα. Θέλεις να σε γαμήσουμε, η να συνεχίσω έτσι;

Η απάντηση μου ήταν τέτοια, που μέχρι πριν λίγες ώρες δεν πίστευα ποτέ στην ζωή μου ότι θα την πω.

- Ναι, θέλω να με γαμήσετε.

Μου την έβαλε με τόση δύναμη, που παραλίγο να δαγκώσω την πούτσα του Νίκου που είχα στο στόμα μου. Με γαμούσε με τόση δύναμη, που τέτοιο πράγμα δεν έχω ξανά ζήσει στη ζωή μου. Ο πούτσος του, όταν με γαμούσε, αντηχούσε σε όλο το σπίτι.

- Εδώ θα μείνεις όλο το βράδυ, δεμένος, να σε ξεσκίζουμε οπότε μας σηκώνεται…

και εκείνη την στιγμή, ο Νίκος, σπρώχνει την πούτσα του μέχρι το λαρύγγι μου και αρχίζει να χύνει.

- Κατάπινε τα όλα πουστράκι, ούτε σταγόνα μην αφήσεις…

είπε και τον αισθανόμουν να σπαρταράει. Ο Νίκος, συνέχισε να με γαμάει ασταμάτητα, μέχρι που την έβγαλε και άρχισε να χύνει πάνω στην πλάτη μου. Την έπιασε και την ξανάβαλε στον κώλο μου και ξάπλωσε πάνω μου.

- Θέλω, μου λέει, να τον αφήσω μέσα στο κωλαράκι σου για όλη την νύχτα. Τέτοιο άνοιγμα σε κώλο, δεν έχω ξαναδεί. Μήπως έχεις ξαναγαμηθεί και μας είπες ψέματα ότι είσαι παρθένος;

- Όχι, ο πρώτος που με γάμησε είναι απόψε ο Παύλος. Μόνο δάχτυλο μου είχαν βάλει μέχρι σήμερα… απάντησα.

- Ωραία…

λέει και εκείνη την στιγμή, κατάλαβα την πούτσα του ότι άρχισε να πέφτει όσο ήταν μέσα μου. Μου ρίχνει δύο σφαλιάρες στον κώλο, με έτσουξαν αρκετά, βγάζει την πούτσα του, μου βάζει χέρι στον κώλο μου και άρχισε να με γαμάει πάλι με τα δάχτυλα του. Η καύλα μου είχε χτυπήσει κόκκινο και έχυσα πάνω στο στρώμα, χωρίς να μου είναι σηκωμένη η πούτσα, ήταν ακόμα μέσα στο κιλοτάκι. Με έλυσαν, πήγα και έριξα λίγο νερό πάνω μου για να ξεπλυθώ από τα χύσια τους και ξανά πήγα στο κρεβάτι.

- Κώστα ήσουν μεγάλη καύλα. Λέει ο Νίκος. Σου άρεσε;

- Πάρα πολύ, απάντησα, αν και ήταν η πρώτη μου φορά, πέρασα πάρα πολύ καλά.

- Ωραία, οπότε θέλεις, θα έρχεσαι εδώ να σε γαμάμε και να περνάμε όλοι καλά, αλλά μην ξαναφέρεις τον Τάκη, γιατί με ξενέρωσε! Είπε ο Παύλος.

Κάτσαμε λίγη ώρα ακόμα, ντύθηκα και έφυγα. Την άλλη μέρα, σηκώθηκα και ακόμα ήταν ανοιχτή η τρύπα μου. Φυσικά και ξαναπήγα πολλές φορές ακόμα, θα σας τα γράψω άλλη φορά.


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151030122S015




Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).