Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Μεθοδεύοντας μαεστρικά μια παρτούζα (2ο μέρος)

Με την κουβέντα η ώρα πέρασε γρήγορα και φτάσαμε στον προορισμό μας. Γεμίσαμε μπύρες και γενικά αλκοόλ το πορτ μπαγκάζ, κάναμε κι άλλα ψώνια, κυρίως τρόφιμα και τρεις μεγάλες σακούλες με πάγο. Τις τοποθετήσαμε σε ένα ειδικό σάκο με επένδυση από μέσα σαν ψυγείο και τελειώσαμε τα ψώνια μας στο περίπτερο, αγοράζοντας άφθονα τσιγάρα. Ο Αποστόλης πετάχτηκε και σε ένα μαγαζί εκεί δίπλα και έφερε δυο καφέδες και πήραμε το δρόμο της επιστροφής. Στο γυρισμό μιλούσαμε με τον Αποστόλη για το υπέροχο μέρος που επρόκειτο να πάμε και φάνηκε να εκστασιάζεται. Όταν γυρίσαμε είχαμε ήδη πάρει τα κορίτσια να ετοιμαστούν και να έχουν έτοιμα τα πράγματα. Κατεβήκαμε κι εμείς και βάλαμε τα μαγιό μας, αφού πρώτα τακτοποιήσαμε τα ψώνια. Η τελική πινελιά του σχεδίου μου έπρεπε να μπει κάπου τώρα.

Μπήκα στο μπάνιο και με ένα χαρτοκόπτη πριόνισα αρκετά όλες τις ραφές ενός παλιού μαγιό που είχα και τις άφησα όλες σχεδόν να κρέμονται από μια κλωστή. Δεν είχα ενημερώσει κανέναν για αυτό και δεν πήρα δεύτερο σορτς ή μαγιό επίτηδες. Σε λίγο ξεκινήσαμε σε μια πολύ ευδιάθετη κατάσταση για την παραλία. Φτάσαμε σε περίπου 20 λεπτά και κατεβήκαμε το μονοπάτι αρκετά φορτωμένοι με πράγματα καθώς σκοπεύαμε να μείνουμε μέχρι το βράδυ εκεί. Όταν φτάσαμε ένα επιφώνημα θαυμασμού βγήκε από τα στόματα του Αποστόλη και της Χριστίνας. Το τοπίο υπέροχο όπως την προηγούμενη μέρα. Το συνολικό μήκος του κολπίσκου ήταν περίπου 10 μέτρα και τα βράχια που υψώνονταν και από τη μια και από την άλλη μεριά την απομόνωναν από παντού. Από τη μια μεριά σχηματιζόταν και μια σκιά μικρή αλλά θα μεγάλωνε όσο περνούσε η ώρα για αυτό την ενισχύσαμε με τις ομπρέλες μας στήνοντας από κάτω τα υποστρώματα και τις ψάθες.

Εγώ αρκετά προσεχτικός για να μην φανερώσω ακόμα το ένοχο μυστικό του μαγιό μου, με το που τελειώσαμε έβαλα λίγο αντηλιακό στην Κωνσταντίνα και εκείνη σε εμένα και βούτηξα. Το ζευγάρι Αποστόλη και Χριστίνας ακολούθησε αμέσως και τους περίμενα λίγο πιο βαθιά. Η Κωνσταντίνα πάντα καθόταν λίγο έξω και μετά έμπαινε στο νερό. Τους έκανα μια μίνι ξενάγηση κολυμπώντας και τους έδειξα και το αξιοθέατο που είχε σε εκείνο το σημείο. Ήταν μια μικρή σπηλιά στην οποία έμπαινες από μια πλευρά και από την άλλη αν καθόσουν λίγο προσεχτικά μπορούσες να κάνεις βουτιά σαν να ήταν από βατήρα. Τους είπα να περιμένουν για να τους δείξω και όντως έτσι έγινε. Βέβαια όταν τους είδα πάνω από το βράχο χαμουρευόντουσαν και χούφτωνε ο ένας τον άλλο, αλλά έπρεπε να τους διακόψω.

- Δείτε…

φώναξα. Γυρίσανε και οι δύο προς τα εμένα χωρίς να σταματήσουν εντελώς αυτό που έκαναν. Από την προηγούμενη μέρα είχα παρατηρήσει μια ακμή σε ένα βράχο που προεξείχε. Κάθισα έτσι ώστε να σκαλώσει το μαγιό μου και πήδηξα. Το αποτέλεσμα ακριβώς όπως το περίμενα. Το μαγιό σκισμένο ακριβώς στη μέση και εγώ πια ολόγυμνος μέσα στη θάλασσα. Όταν αναδύθηκα και οι δύο είχαν πεθάνει στα γέλια καθώς το ένα κομμάτι δεν έπεσε καν μέσα στη θάλασσα ενώ το άλλο επέπλεε δίπλα μου σε απόσταση ούτε 2 μέτρων. Τους κοίταξα προσποιούμενος ότι ντρέπομαι και τους ζήτησα συγνώμη.

- Δεν πειράζει συμβαίνουν αυτά. Είπε η Χριστίνα και έκανε να κολυμπήσει προς την ακτή. Κάτσε να σου φέρω κάτι άλλο να φορέσεις.

- Μ… έκανα μαζί με μια γκριμάτσα. Δε νομίζω ότι έχω κάτι.

- Εσύ πήρες τίποτα;… είπε στρέφοντας το βλέμμα της στον Αποστόλη.

- Μπα δεν νομίζω μωρό μου. Είπε εκείνος.

Θα μπορούσε να τελειώσει άδοξα το σκηνικό αν είχε φέρει κάτι ο Αποστόλης αλλά ευτυχώς δε μου έδωσε κάτι. Είτε γιατί δεν είχε, είτε γιατί κατάλαβε το σχέδιο μου.

- Μάλλον αδερφέ θα κάνεις γυμνισμό.

Συμπλήρωσε στο τέλος.

- Σωστό κι αυτό…

απαντάω κι εγώ και όλοι μαζί κολυμπήσαμε προς τα έξω. Ενώ πλησιάζαμε εγώ έμεινα πιο πίσω επίτηδες. Εκείνοι βγήκαν και ζήτησαν από την Κωνσταντίνα την πετσέτα μου. Τους την έδωσε με απορία κοιτώντας μια αυτούς και μια εμένα και αφού άνοιξε την πετσέτα ο Αποστόλης κατευθύνθηκε προς το μέρος μου κρύβοντας το οπτικό πεδίο στις γυναίκες και βοηθώντας με να σηκωθώ και να την τυλίξω γύρω από τη μέση μου.

- Έγινε κάτι;…

είπε τρομαγμένα η Κωνσταντίνα, κοιτώντας ανήσυχα. Σήκωσα το μισό μαγιό και της το έδειξα.

- Τι έπαθες; Που πήγε το άλλο; Χτύπησες;

- Όπα, όπα! Δε χτύπησα, όλα καλά. Αλλά αυτό το μαγιό δεν έχει πια ζωή. Σκάλωσε στο βράχο στη σπηλιά και σκίστηκε.

- Αφού δε χτύπησες, καλά να πάθεις. Είπε ειρωνικά. Όποιος πηδάει πολλά παλούκια, ένα μπαίνει στον κώλο του. Τι σου χρειαζόταν αυτό που έκανες; Ρώτησε θυμωμένα.

- Έλα μη θυμώνεις…

είπε η Χριστίνα και ακολούθησε ο Αποστόλης.

- Ναι ησύχασε, δεν έγινε κάτι. Κάπου εκεί βγήκα κι εγώ με βλέμμα κουταβιού και την αγκάλιασα, εξηγώντας της ότι ήθελα να δείξω στα παιδιά το σημείο της βουτιάς που είχα βρει την προηγούμενη.

- Κανόνισε κακομοίρη μου να το παίξεις γυμνιστής. Θα τσιτσιδωθώ κι εγώ και τότε θα δεις…

είπε και γέλασε, ξαφνιάζοντας μας όλους.

- Έτσι κι αλλιώς εμείς και εμείς είμαστε…

είπε ο Αποστόλης και έριξε ένα βλέμμα στη Χριστίνα για να πάρει μια καταφατική γκριμάτσα ως απάντηση, που έδειχνε μια σχετική αδιαφορία από μέρους της. Ήταν ακόμα αρκετά νωρίς και η μέρα συνεχίστηκε με καφέδες βουτιές και παιχνιδίσματα στη θάλασσα αλλά και έξω. Μόλις πήγε κοντά στις 2 το μεσημέρι αρχίσαμε τις μπύρες και τσιμπήσαμε και κάτι χαζοσαντουιτσάκια που είχαμε μαζί. Ο καυτός ήλιος, η υπερβολική ζέστη και λίγο το αλκοόλ μας έφερε μια γλυκιά νύστα και φτιάχνοντας μια μεγάλη σκιά με τις ομπρέλες και ένα τεντόπανο, επεκτείναμε την ήδη υπάρχουσα από ένα πανύψηλο βράχο που οριοθετούσε τον κολπίσκο μας. Ξαπλώσαμε στη σκιά με τη σειρά. Πρώτος ο Αποστόλης, μετά η Χριστίνα μετά εγώ και μετά η Κωνσταντίνα. Για λίγη ώρα κοιμόμασταν και οι τέσσερις. Σε κάποια φάση ένιωσα την Κωνσταντίνα να έχει σηκωθεί από κοντά μου και να έχει απομακρυνθεί ελαφρώς. Σε περίπου δύο λεπτά σηκώθηκε και ο Αποστόλης και την πλησίασε.

- Συγνώμη, μήπως μπορώ να σου ζητήσω μια χάρη;

- Αν μπορώ να βοηθήσω, γιατί όχι; Απάντησε εκείνη.

- Θα μπορέσεις να μου βάλεις λίγο λάδι στην πλάτη;

- Εννοείται. Σιγά τη χάρη.

Πήρε στα χέρια της το μπουκάλι και άφησε μπόλικο να πέσει στην πλάτη του Αποστόλη. Άρχισε να το απλώνει αργά και με απαλές κινήσεις γεμάτες αισθησιασμό. Τα γυαλιά ηλίου με βοήθησαν να παρακολουθώ αδιάκριτα. Μόλις τελείωσε με την πλάτη και το πίσω μέρος των μπράτσων ο Αποστόλης την ευχαρίστησε και είπε πως για τα υπόλοιπα μπορεί και μόνος του. Με μια χαζή δικαιολογία του τύπου να μην λερώσει τα χέρια του η Κωνσταντίνα συνέχισε και άπλωσε λάδι και στο πίσω μέρος των ποδιών και αφού τελείωσε πέρασε και μπροστά. Πρώτα το πάνω μέρος στον κορμό και μετά έσκυψε και συνέχισε με τα πόδια.

Εγώ τόση ώρα ξαπλωμένος ανάσκελα γυμνός με μια πετσέτα ριγμένη επάνω μου να κρύβει ότι μπορεί, είχα αρχίσει να καυλώνω επικίνδυνα με το θέαμα. Έβλεπα τη γυναίκα μου πρώτη φορά τόσο απελευθερωμένα να γουστάρει τρελά που χάιδευε το πέτρινο κορμί κάποιου άλλου και προσπαθούσε να κρατηθεί δαγκώνοντας που και που τα χείλη της. Ο άλλος φανερά καυλωμένος πια κόντευε να της βγάλει το μάτι με το καυλί του έτσι όπως ήταν σκυμμένη μπροστά του, κοιτώντας το λαίμαργα. Πριν η πετσέτα γίνει αντίσκηνο, τους γύρισα πλάτη και στράφηκα προς τη μεριά της Χριστίνας. Εκείνη ήταν ήδη γυρισμένη προς εμένα και φορούσε και εκείνη τα γυαλιά της.

- Καύλωσες που η γυναίκα σου πασπάτευε άλλον άντρα ή μήπως καύλωσες με τον άλλο άντρα; Ψιθύρισε.

- Ξύπνια είσαι; Απάντησα με απορία. Κοιτώντας την, είδα πως τα μάγουλα της ήταν κοκκινισμένα, μάλλον επίσης από καύλα.

Αντί να μιλήσει, άπλωσε σιγά-σιγά το χέρι της, το πέρασε κάτω από την πετσέτα και έσφιξε τον καυλωμένο μου πούτσο στη χούφτα της. Με χαρακτηριστικά αργές κινήσεις μου τον έπαιξε μέχρι να τελειώσω εκεί μπροστά πάνω στην άμμο. Έφερε στο στόμα της το χέρι της και έγλειψε κάποιες σταγόνες που τη λέρωσαν και μετά με τη χούφτα της σκέπασε με άμμο τη λίμνη από σπέρμα που είχε δημιουργηθεί εκεί που έχυσα. Όσο γινόταν αυτό μπόρεσα να ακούσω τον διάλογο των δύο πίσω μου.

- Ωραίο κωλαράκι έχει ο άντρας σου. Είπε ο Αποστόλης, για να συνειδητοποιήσω πως όπως γύρισα τον άφησα ακάλυπτο, εκτός πετσέτας.

- Ε… λίγα λόγια για το κωλαράκι του άντρα μου. Μόνο εγώ έχω το δικαίωμα να το χαίρομαι και να το πιάνω στο στόμα μου.

- Και το πιάνεις δηλαδή… στο στόμα σου;

- Όποτε θέλω και έχω όρεξη, φυσικά.

- Και έχεις συχνά όρεξη για κωλαράκι;

Μια μικρή παύση και από τους δύο και μετά χαζογελάκια.

- Μάλλον ναι… απάντησε τελικά η Κωνσταντίνα.

- Το δικό μου πως σου φαίνεται; Ρώτησε ο Αποστόλης.

- Χμ… για να δω! Καλό είναι…

και ένας ήχος μικρής σφαλιάρας ακούστηκε.

- Μόνο καλό; Ρώτησε ο Αποστόλης.

- Ναι! Το δικό μου είναι πολύ καλύτερο…

είπε η Κωνσταντίνα καθώς απομακρυνόταν και συνέχισε. Αλλά αυτό που πραγματικά τα σπάει είναι της Χριστίνας. Και έπειτα βούτηξε στο νερό. Από ότι έμαθα αργότερα από τη Χριστίνα, ο Αποστόλης έμεινε να χαζεύει μέχρι και που η Κωνσταντίνα απομακρύνθηκε ελαφρά. Ο Αποστόλης ήρθε πίσω από τη Χριστίνα και κόλλησε πάνω της. Της έγλειψε το αυτί και χούφτωσε τον κώλο της με πάθος. Η πουτανίτσα δεν προσπάθησε να τον κόψει καθόλου αν και ήξερε πως είμαι σε απόσταση λιγότερη του μέτρου και δεν κοιμάμαι. Αντίθετα γύρισε τον κορμό της και του έδωσε ένα γλωσσόφιλο, κουνώντας τον κώλο της τρίβοντας τον πάνω στον καυλωμένο πούτσο του. Μπορούσα να δω πεντακάθαρα τις γλώσσες τους να παλεύουν και να αγκαλιάζει η μία την άλλη. Εκείνος απελευθέρωσε το ένα βυζάκι της με το χέρι και ορμώντας, πήρε τη ρώγα της στο στόμα του. Εκείνη έβαλε το χέρι της πίσω από την πλάτη της και του έπιασε τον πούτσο.

Δε μπορούσα να δω, αλλά η κίνηση του χεριού της έδειχνε σαν να του τον παίζει. Σε λιγότερο από 3 λεπτά, εκείνος τεντωνόταν και έχυνε, ενώ είχε στα δάχτυλά του τη χοντρή ρώγα της Χριστίνας και την έστριβε καθώς της χούφτωνε το βυζί. Ένας πολύ μικρός αναστεναγμός καύλας βγήκε από τα χείλη της Χριστίνας και με αποτέλειωσε. Είχα καυλώσει σε τρελό σημείο και δεν μπορούσα να το ελέγξω σχεδόν. Επιδεικτικά σηκώθηκα μόλις σταμάτησαν και δεν ασχολήθηκα με την πετσέτα καθόλου. Την άφησα στην άκρη και τους άφησα να δουν από κοντά το πρησμένο καυλί μου με μάτια κάπως γουρλωμένα από την έκπληξη. Δε μίλησα και βγάζοντας τα γυαλιά μου όρμισα στη θάλασσα. Κολύμπησα με μεγάλη ένταση μα η καύλα μου δεν υποχωρούσε. Συναντήθηκα με την Κωνσταντίνα που ήρθε στην αγκαλιά μου. Μόλις κόλλησε πάνω μου και ένιωσε την καύλα μου με ρώτησε.

- Τι έπαθε το αγόρι μου και ερεθίστηκε τόσο;

- Με αναστάτωσαν οι άλλοι. Είπα κάπως θυμωμένα.

- Γιατί; Ρώτησε με απορία. Ξεκίνησα να της λέω τι έγινε και με την πρώτη φράση, έπιασε το καυλί μου και το οδήγησε μέσα στη μουνάρα της.

- Συνέχισε…

είπε βαριανασαίνοντας και άρχισε να μου γαμάει τον πούτσο. Της διηγήθηκα όλη τη φάση με όσες περισσότερες λεπτομέρειες μπορούσα και αυτή ανεβοκατέβαινε στον πούτσο μου έχοντας κολλήσει πάνω μου γλείφοντας μου το αυτί και το λαιμό. Συνέχισα να της διηγούμαι το σκηνικό μέχρι που χύσαμε παρέα μέσα στο νερό. Ξεκινήσαμε για να βγούμε προς τα έξω και είδαμε από μακριά τον Αποστόλη να έχει χώσει δύο από τα δάχτυλα του στο μουνάκι της Χριστίνας καθώς την είχε αγκαλιά και της έγλειφε όπως και πριν τη ρώγα. Κραυγές καύλας έβγαιναν από το στόμα της Χριστίνας που με τα πόδια ανοιχτά απολάμβανε την περιποίηση που της πρόσφερε ο Αποστόλης.

- Ας μην τους ενοχλήσουμε ακόμα… είπε η Κωνσταντίνα.

- Οκ, πάμε πάνω στο βράχο; Ρώτησα εγώ;

- Αν με βοηθήσεις στο ανέβασμα, πάμε.

Δεν πέρασαν ούτε 5 λεπτά και βρεθήκαμε πάνω. Είχε ένα σημείο στην άκρη που βρισκόσουν ακριβώς επάνω από τις ομπρέλες. Έφτασε πρώτα εκεί η Κωνσταντίνα και αμέσως κι εγώ δίπλα της. Φαινόταν ο Αποστόλης πάνω στη Χριστίνα και τη γαμούσε εκεί ακριβώς που έσκαγε το κύμα. Ο γυμνασμένος κώλος του Αποστόλη έσφιγγε και χαλάρωνε με γοργό ρυθμό καθώς η παλινδρομική κίνηση που έκανε η μέση του φάνταζε σαν να γίνεται από καλοκουρδισμένη μηχανή. Όπως στηριζόταν μπορούσες να θαυμάσεις το γυμνασμένο του σώμα και να διακρίνεις όλους τους μύες του και τα κόκαλα. Η βάση του καυλιού του φαινόταν μια πολύ και μια καθόλου από το σφυροκόπημα ενώ τα αρχίδια του χτυπούσαν ακριβώς κάτω από την είσοδο του μουνιού της Χριστίνας. Λίγο πάνω από την τρύπα του κώλου της. Στο θέαμα ο πούτσος μου έγινε κάγκελο και σε κάποια φάση η φωνή της Κωνσταντίνας και το χέρι της που πέρασε από πίσω μου μπροστά παίζοντας το καυλί μου με ένα αργόσυρτο ρυθμό με επανέφεραν για λίγο στην πραγματικότητα.

- Καύλωσε το αγόρι μου; Γύρισα να την κοιτάξω και με κοιτούσε από το πλάι με κάτι μάτια που έβγαζαν φωτιές.

- Μάλλον όχι παραπάνω από ότι εσύ…

και όταν πήγα να ξανακοιτάξω μπροστά, είδα τα μάτια της Χριστίνας κολλημένα στο χέρι της Κωνσταντίνας που έπαιζε τον πούτσο μου καθώς με δάγκωνε ελαφρά στην ωμοπλάτη. Δεν είπα κουβέντα και πρέπει να πέρασαν κάμποσα δευτερόλεπτα που μας κοίταζε η Χριστίνα όταν το βλέμμα της Κωνσταντίνας στράφηκε κάτω και κοιταχτήκανε. Με αστραπιαίες κινήσεις η Κωνσταντίνα με τράβηξε και κρυφτήκαμε πέφτοντας κάτω.

- Μας είδε;

Ρώτησε γεμάτη αγωνία. Κοιταχτήκαμε στα μάτια και ξεσπάσαμε στα γέλια. Σύρθηκα κοντά της και αρχίσαμε τα φιλιά. Της αφαίρεσα το μαγιό από τα κορδονάκια της και την άφησα ολόγυμνη σαν κι εμένα, ξαπλωμένη σε ένα λείο βράχο. Της άνοιξα τα πόδια και βούτηξα με το κεφάλι μου ανάμεσα. Μύριζε υπέροχα. Δάγκωσα και έγλειψα ελαφρά την περιοχή γύρω από το μουσκεμένο μουνάκι της. Πέρασα μερικές φορές τη γλώσσα μου από τη σχισμή της. Τράβηξα με τα χέρια μου τα εξωτερικά χείλη της και τα άνοιξα ελαφρά. Τώρα πια η γλώσσα μου μπορούσε να κυλίσει μέσα στη μικρή χαράδρα που είχε δημιουργηθεί και κάθε φορά που το έκανα, ερέθιζα και λίγο παραπάνω την κλειτορίδα της. Την πήρα στο στόμα μου και τη ρούφηξα μαλακά. Συνέχισα για λίγο γλείφοντας την. Ρούφηξα εναλλάξ τα δύο της εσωτερικά χείλη και βύθισα τη γλώσσα μου στην τρύπα της. Της γάμησα λίγο το μουνάκι με τη γλώσσα μου και αφού πέρασα τη γλώσσα μου σαν ένα φαρδύ πινέλο από την τρύπα μέχρι την κλειτορίδα της μερικές φορές, κατέληξα με την κλειτορίδα της και πάλι στο στόμα να τη ρουφάω λίγο πιο δυνατά αυτή τη φορά.

Εκείνη έπαιζε τη λεκάνη της και πίεζε το κεφάλι μου στο μουνάκι της καθώς είχε γύρει πίσω και απολάμβανε αναστενάζοντας την περιποίηση που της πρόσφερα. Ακριβώς εκείνη τη στιγμή ένιωσα ένα χάδι στον τουρλωμένο μου εκτεθειμένο κώλο που ήταν λες και με διαπέρασε ηλεκτρικό ρεύμα, εντείνοντας την καύλα μου. Το χέρι της Χριστίνας είχε περάσει πάνω από την χαράδρα και την τρύπα μου και είχε καταλήξει με χάδια στα αρχίδια μου, ενώ το άλλο χέρι της έπιανε το καυλί μου που κρεμόταν τεντωμένο, σχεδόν αρμέγοντας το. Άνοιξα τα μάτια μου και κοίταξα πίσω για να αντικρίσω μια κατακαυλωμένη Χριστίνα να προσπαθεί να πάρει στο στόμα της το καυλί μου, μπαίνοντας σχεδόν κάτω από τα πόδια μου. Μόλις τα κατάφερε τέντωσα λίγο μπροστά από την καύλα για να δω τον Αποστόλη να έχει φέρει το καυλί του ελάχιστα εκατοστά από το ορθάνοιχτο στόμα της Κωνσταντίνας και να είναι δευτερόλεπτα πριν της το μπήξει. Και εντέλει της το έμπηξε.

Εκείνη ξαφνιάστηκε και τρόμαξε ανοίγοντας και γουρλώνοντας τα μάτια, για να με δει να παρακολουθώ το όλο σκηνικό χαμογελώντας πονηρά και αμέσως να βουτάω στο μουνάκι της συνεχίζοντας το έργο μου. Παρόλο το ξάφνιασμα χαλάρωσε γρήγορα και συνέχισε με τέχνη να ρουφά τον πούτσο του Αποστόλη. Η μικρή καργιόλα, η Χριστίνα, αποδείχτηκε τρελό καυλάκι και με αυτά που μου έκανε άρχισα να μουγκρίζω έχοντας το μουνί της Κωνσταντίνας στο στόμα μου. Οι δονήσεις του μουγκρίσματος τρέλαιναν την Κωνσταντίνα που με τη σειρά της μούγκριζε από καύλα μπουκωμένη με το καυλί του Αποστόλη. Αυτό το μουγκρητό έκανε και το καυλί του Αποστόλη να δονείται και για να μη χύσει, που και που το έβγαζε από το στόμα της χτυπώντας της τα μάγουλα και γενικά το πρόσωπο και της έδινε να του γλείψει τα αρχίδια, πράγμα το οποίο και έκανε αδιαμαρτύρητα.

Η μικρή με είχε καυλώσει τρελά! Σηκώθηκα, της άρπαξα το κεφάλι και άρχισα να της το γαμάω με δύναμη και πάθος. Ακόμα και τώρα δε μπορώ να καταλάβω πως εξαφάνιζε το καυλί μου μέσα σε εκείνο το μικρό στοματάκι. Ο πούτσος μου πλέον πλημμυρισμένος από τα σάλια της Χριστίνας γυάλιζε. Την πέταξα με τα μούτρα κάτω πιάνοντας την από τα μαλλιά και της τούρλωσα την κωλάρα παίρνοντας θέση από πίσω της. Άρχισα να της ξεσκίζω το υπέροχο στενό και πλημμυρισμένο μουνάκι και θαύμαζα τον υπέροχο αυτό κώλο και το γαμήσι μου της έριχνα. Η μικρή συνέχισε να μας ξαφνιάζει καθώς από το σημείο που την έστησα το κεφάλι της απείχε κάποια εκατοστά από το μουνάκι της Κωνσταντίνας. Χωρίς δισταγμό και με περίσσιο θράσος η Χριστίνα άρχισε μόνη της να ρουφάει το μουνάκι της Κωνσταντίνας. Και αυτό που έκανε μάλλον τρέλανε την Κωνσταντίνα αφού της πήρε λίγα λεπτά για να αρχίσει να σπαρταράει και να μουγκρίζει πιο έντονα φτάνοντας σε έναν πολύ δυνατό οργασμό που πυροδότησε τρελές καύλες για όλους.

Μόλις τέλειωσαν οι σπασμοί της Κωνσταντίνας, σηκώθηκε λαχανιασμένη και σεληνιασμένη και έπιασε από το σαγόνι τη Χριστίνα δίνοντας της ένα τρελό γλωσσόφιλο. Μετά σηκώθηκε και έσπρωξε κάτω τον Αποστόλη τον οποίο και καβάλησε με πλάτη προς τα εκείνον και πρόσωπο προς τα εμάς. Χοροπηδούσε σαν τρελή πάνω στο καυλί του Αποστόλη χαϊδεύοντας μόνη το κορμί και τα μαλλιά της, γλείφοντας και δαγκώνοντας τα δάχτυλά της και φωνάζοντας από καύλα. Δεν πήρε λεπτό τα μάτια της από το σφυροκόπημα που έριχνα εγώ στη Χριστίνα, που την ξέσκιζα έχοντας την πιάσει από τα μαλλιά. Η μικρή είχε χύσει ήδη δυο φορές και εγώ δεν έλεγα να τελειώσω. Τα βογκητά της έβγαιναν σχεδόν ξεψυχισμένα και ήταν χαμένη στους οργασμούς της έχοντας κλείσει τα μάτια. Η Κωνσταντίνα έχυσε ξανά πάνω στο καυλί του Αποστόλη και λίγα λεπτά μετά όταν εκείνος προειδοποίησε πως τελειώνει, τον ξεκαβάλησε και άρχισε να του παίζει τον πούτσο με άπειρη δύναμη και σε τέρμα ταχύτητα.

Το ψωλόχυμα του εκσφενδονιζόταν παντού προς κάθε κατεύθυνση και εκείνος βογκούσε με δύναμη αδειάζοντας. Ούτε που μπορούσαμε να δούμε που προσγειωνόταν τα χύσια του. Και άδειασε μεγάλη ποσότητα ο καργιόλης γιατί έχυνε για ώρα. Σχεδόν λεπτό. Και νομίζω πως ζήλεψα κι εγώ αφού μόλις έφτανα σηκώθηκα όρθιος και μιμήθηκα την κίνηση και την ταχύτητα της Κωνσταντίνας. Αδειάζοντας προς πάσα κατεύθυνση τα χύσια μου. Μόλις τέλειωσα, έπεσα σχεδόν ζαλισμένος προς τα πίσω. Για δευτερόλεπτα μπορούσες να ακούσεις μόνο τις προσπάθειες που κάναμε όλοι για να βρούμε την ανάσα μας και τίποτα άλλο. Μόλις τα καταφέραμε, ο Αποστόλης σηκώθηκε και μάζεψε όλα τα μαγιό, τα οποία και πέταξε στο σημείο που είχαμε τις ομπρέλες. Ήταν φανερό πως δε θα τα χρειαζόμασταν πια. Πήρα λίγη φόρα και πήδηξα στο νερό. Με ακολούθησαν όλοι ένας-ένας. Πρώτα η Χριστίνα, μετά η Κωνσταντίνα και μετά ο Αποστόλης. Μαζευτήκαμε σε έναν κύκλο ολόγυμνοι και χαζολογούσαμε μέσα στο νερό, γελώντας και απολαμβάνοντας τη φάση. Σε κάποια φάση η Χριστίνα έχοντας καρφωθεί στις βυζάρες της Κωνσταντίνας, της είπε με θαυμασμό.

- Τώρα πραγματικά ρε Κωνσταντίνα! Τι βυζάρες είναι αυτές; Δεν έχεις κάνει τίποτα; Είναι εντελώς φυσικά;

- Όχι δεν έχω κάνει κάτι. Απάντησε η Κωνσταντίνα και αυτό έκανε τους άλλους δύο να πλησιάζουν και να αρχίσουν τα χάδια στις βυζάρες της Κωνσταντίνας ρουφώντας της τις ρώγες. Για να βοηθήσω πήγα κοντά και έβαλα δυο δάχτυλα στο μουνάκι της Κωνσταντίνας. Είχε παραδοθεί εντελώς και το γλείψιμο του λαιμού της από εμένα έκανε τα πράγματα χειρότερα για εκείνη. Το χέρι της Χριστίνας έπιασε τον πούτσο μου και τον μαλάκισε για λίγο. Εγώ χούφτωνα την υπέροχη κωλάρα της Χριστίνας η οποία καύλωνε και εκείνη πολύ με τη φάση και είχε τρελαθεί. Το ένα χέρι της Κωνσταντίνας χάιδευε τη σούφρα του Αποστόλη, που έδειχνε να γουστάρει. Έτσι όπως ήμασταν και σα να ήταν συνεννοημένοι οι δυο τους, η Χριστίνα και ο Αποστόλης παράτησαν τις ρώγες της Κωνσταντίνας και όρμησαν στις δικές μου. Ξαφνιάστηκα πολύ και η σαστιμάρα μου φάνηκε. Συνεχίστηκε όμως με το χέρι της Χριστίνας να μετακινείται και να περιεργάζεται την κωλότρυπα μου ενώ ο Αποστόλης γράπωσε δυνατά το καυλί μου σφίγγοντας το.

Έδειξα ότι δεν ήμουν ακόμα προετοιμασμένος για αυτό και σταμάτησαν εκεί αλλά δε μπορώ να αρνηθώ ότι καύλωσα με την όλη φάση. Παιχνιδίσαμε λίγο στη θάλασσα μέχρι που κατέληξα στην ακροθαλασσιά να ρουφάω το μουνάκι της Χριστίνας. Δίπλα μας, σε απόσταση μερικών μέτρων η Κωνσταντίνα συνδύαζε ισπανικό και πίπα μαζί στο καυλί του Αποστόλη. Γύρισα και πάλι στα τέσσερα τη Χριστίνα και συνέχισα το γλείψιμο. Έγλειφα και το μουνάκι της και την τρυπούλα του κώλου της. Εκείνη ψευτοκλαψούριζε ναζιάρικα μόλις κατάλαβε τι έχω στο μυαλό μου.

- Αχ, μη κύριε Άκη. Θα με πονέσετε. Θα μου το ματώσετε το κωλαράκι μου και θα πονάει. Πώς να χωρέσει αυτό το παλούκι στην μικρή μου την τρυπούλα;

Τα λόγια της με καύλωναν περισσότερο. Έφτυσα στην τρυπούλα της και ξεκίνησα να τη δουλεύω με τα δάχτυλα μου. Ταυτόχρονα έδωσα το καυλί μου στο στόμα της μικρής για να τον ετοιμάσει. Ρουφώντας τον και γλείφοντας τον, σύντομα τον μετέτρεψε όντως σε παλούκι. Ο Αποστόλης με είδε να ετοιμάζομαι να σπρώξω το καυλί μου στη σούφρα της.

- Ε, δε θα μας πάρεις και την παρθενιά αδερφέ.

- Τώρα είναι αργά φίλε μου…

και άρχισα να σπρώχνω. Έχοντας αρκετή υγρασία η σούφρα της, άφηνε το κεφάλι του πούτσου μου να γλιστράει, με αρκετή δυσκολία βέβαια, μέσα στο υπέροχο κωλαράκι της. Ανέλπιστη ευχαρίστηση να γαμήσω αυτόν τον κώλο για πρώτη του φορά και μάλιστα μπροστά στη γυναίκα μου και στον άντρα που χαιρόταν το κορμί της θεσπέσιας μικρούλας, ο οποίος μπούκωνε τη γυναίκα μου με το καυλί του. Εκείνη μάταια προσπαθούσε να του τραβήξει την προσοχή μιας και το ενδιαφέρον του ήταν στραμμένο στο κωλοξέσκισμα της γκόμενας του. Πήρε κάποια λεπτά αλλά με αρκετό σάλιο και προσεχτικό σπρώξιμο, έφτασα στον πάτο της Χριστίνας που πονούσε αρκετά και είχε γίνει κόκκινη σαν παντζάρι από το ζόρι. Προσπαθούσε να απολαύσει αυτή την πρωτόγνωρη εμπειρία.

Ο κώλος της έσφιγγε σαν μέγγενη κάθε χιλιοστό του καυλιού μου και δυσκολευόμουν κι εγώ να κουνηθώ. Μερικές κινήσεις μου, κάνανε τον πόνο ακόμα περισσότερο και τα βογκητά σκίζανε την ησυχία του τόπου. Κάπως κατάφερε κάποια στιγμή να χαλαρώσει και έδειχνε να απολαμβάνει με δάκρυα πια στα μάτια το γαμήσι. Μόλις που είχε αρχίσει να συνηθίζει το ξεπάτωμα και ξάπλωσε πιο βαθιά για να μπαινοβγαίνω πιο άνετα, τουρλώνοντας τον υπέρτατο κώλο της ακόμα περισσότερο και σφίγγοντας με τα δυο της χέρια τα βυζάκια της ένα δυνατό σκαμπίλι προσγειώθηκε στον κώλο της. Ακολούθησαν κι άλλα, το ίδιο δυνατά και εκείνη ξεφωνίζοντας, στηρίχθηκε ξανά στα χέρια της αφήνοντας προσωρινά τα βυζάκια της.

- Σ' αρέσει μωρή ξεκωλιάρα, ε; Είπε ο Αποστόλης απευθυνόμενος στη Χριστίνα. Αμ… δε μου το έδινες σε εμένα να στο ανοίξω λίγο πρώτα. Τώρα σου έχει κάνει τη σούφρα διπλή. Καλά να πάθεις!

Η Κωνσταντίνα έκανε σοβαρή δουλειά με το εργαλείο του Αποστόλη αλλά κι εκείνος μάλλον καύλωνε με το θέαμα. Το καυλί του τεντωμένο τέρμα πια παλλόταν στον αέρα αλύγιστο. Ήρθε και χώθηκε από κάτω μας παίρνοντας θέση.

- Κατέβασε τη λίγο…

μου είπε και ταυτόχρονα της άνοιξε λίγο παραπάνω τα πόδια με τον πούτσο του να εισχωρεί όλο ένα πιο βαθιά στο μουνάκι της, όπως γλιστρούσε. Είχε δυο πούτσες μέσα της πλέον και βογκούσε από καύλα. Όρμησε με ένα γλωσσόφιλο στον Αποστόλη και μούγκρισε στο στόμα του. Σε δευτερόλεπτα όμως τους έκοψε η Κωνσταντίνα.

- Έχω ζηλέψει και θέλω κι εγώ. Προς το παρόν ετοιμάστε μου τις τρυπούλες…

είπε και κάθισε στο πρόσωπο του Αποστόλη. Με το ένα χέρι της, έπιασε από το κεφάλι τη Χριστίνα και της βύθισε το πρόσωπο στο υγρό μουνάκι της. Δεν άργησε να χαθεί μέσα στην καύλα της και άρχισε να χαϊδεύει της βυζάρες της και να χύνει δυνατά. Σε πολύ λίγο άρχισαν τα πρώτα τρεμοπαίγματα από το σώμα της Χριστίνας. Το θέαμα ήταν σαν όαση. Το χοντρό μου καυλί χανόταν στον πιο ωραίο κώλο που είχα δει από τόσο κοντά στη ζωή μου και το υπέροχο γυναικάκι μου, ακριβώς απέναντι απολάμβανε μια γλώσσα στη σούφρα της και ένα τρελό γλείψιμο από μια άλλη γκόμενα στο ξετρελαμένο μουνί της που την είχε οδηγήσει σε έναν πανέμορφο οργασμό, πιο απελευθερωμένη από ποτέ, κάνοντας τη να χύνει δυνατά ενώ χάιδευε τις βυζάρες της και δάγκωνε τα χείλη της, φωνάζοντας. Η συνέχεια όμως ερχόταν πιο δυναμική. Θα ξεσκίζαμε το μωρό μου παρέα με τον Αποστόλη. Δεν άργησαν τα κορίτσια να αλλάξουν θέση. Η Κωνσταντίνα στήθηκε στα τέσσερα κι εγώ είπα στον Αποστόλη.

- Αφού δώσατε κωλαράκι είμαστε πρόθυμοι να σας δώσουμε κι εμείς. Έτσι δεν είναι μωρό μου;

Ρώτησα την Κωνσταντίνα ρίχνοντας της μια μικρή ξυλιά στο κωλαράκι με εκείνη να το κουνάει ναζιάρικα ενώ ένα μακρόσυρτο "μ…" ακούστηκε. Ξάπλωσα από κάτω της και πήρα θέση μέσα στο μουνάκι της που ήταν πλημμυρισμένο. Την είδα να χαμογελάει με κλειστά μάτια και ένα "Αχ" βγήκε από το στόμα της. Ο Αποστόλης είχε γλιστρήσει μέχρι τα βάθη της τρύπας της. Άνοιξε τα μάτια της και με είδε να την κοιτάω.

- Περνάς ωραία μωρό μου; Τη ρώτησα;

- Υπέροχα…

απάντησε και αρχίσαμε να κουνιόμαστε με ρυθμό όλοι μαζί. Όπως γαμούσαμε την Κωνσταντίνα προς στιγμήν είχαμε ξεχάσει τη Χριστίνα την οποία αφήσαμε σχεδόν ξέπνοη στην ακροθαλασσιά. Ένα χάδι και μερικά γλειψίματα στα αρχίδια ξάφνιασε κι εμένα και τον Αποστόλη. Κοιταχτήκαμε και γυρίσαμε να δούμε τη Χριστίνα να γελάει πονηρά και να γλείφει τα δάχτυλα της. Συνεχίσαμε το γαμήσι μέχρι που ένιωσα μια γλώσσα να προσπαθεί να γλείψει την κωλότρυπα μου. Σιγά σιγά και αλλάζοντας λίγο τη θέση μου για να την βοηθήσω, η μικρή είχε την τρύπα μου στο στόμα της. Άφηνε σάλιο πάνω της, την έγλειφε, κρατούσε τα αρχίδια μου και τα έβαζε κι εκείνα που και που στο στόμα της. Με είχε τρελάνει. Βύθισε δυο δάχτυλα από το ένα της χέρι στον κώλο του Αποστόλη και δύο από το άλλο χέρι στην μουλιασμένη από τα υγρά δική μου τρύπα. Έχοντας και το ένα μου αρχίδι στο στόμα της πιπιλίζοντας το και εναλλάσσοντας το με το άλλο με έκανε να ετοιμάζομαι να τελειώσω απίστευτα δυνατά.

Ευτυχώς με πρόλαβε πρώτα ο Αποστόλης και άδειασε το σπέρμα του στην κωλάρα της Κωνσταντίνας. Η Κωνσταντίνα με το που ένιωσε καυτό το σπέρμα μέσα της άρχισε να χύνει και αυτή ενώ ο Αποστόλης ακόμα έσπρωχνε με δύναμη να φτάσει όσο πιο βαθιά γίνεται, με τρέλα, έχοντας τα δάχτυλα της Χριστίνας στη σούφρα του ενώ ίσα που πρόλαβε να με καταλάβει η Χριστίνα από τις συσφίξεις που έκανε η τρύπα μου και τράβηξε έξω από το μουνάκι της Κωνσταντίνας τον βρεγμένο με τα υγρά της πούτσο και όρμησε, βάζοντας τον στο στόμα της και ρουφώντας μανιασμένα το δικό μου καυτό και πηχτό σπέρμα που ασταμάτητα έβγαινε από την ουρήθρα μου σε μεγάλη αφθονία από το μασάζ που έκανε το πουτανάκι στον προστάτη μου. Τα ήπιε όλα. Αυτό που συνέβαινε εκείνη τη στιγμή δεν το είχα ξαναζήσει. Ήταν μακράν ο πιο δυνατός οργασμός που είχα ποτέ στη ζωή μου.

Αμέσως μόλις τέλειωσε ένιωσα να έχει ρουφήξει όλη την ενέργεια μου και το κεφάλι μου ήταν μουδιασμένο. Τράβηξε τα δάχτυλά της έξω αργά μόλις βρήκα δυο ανάσες και ήταν σαν να τράβηξε την πρίζα. Ο Αποστόλης κάπου εκεί δίπλα σε παρόμοια κατάσταση και με το ζόρι έβλεπα την Κωνσταντίνα λίγο παραπάνω από μένα ξαπλωμένη και εκείνη σχεδόν ξέπνοη. Η Χριστίνα περπάτησε μέχρι την Κωνσταντίνα και ξάπλωσε στην αγκαλιά της. Μερικά γελάκια ακούστηκαν και κάτι ψίθυροι. Συνεχίστηκε αυτό για λίγη ώρα. Είχε σουρουπώσει και πλέον το κύμα ακόμη πιο έντονο ξύπνησε πρώτα τον Αποστόλη και μετά εμένα. Εκείνον λίγο πιο βίαια μιας και σχεδόν τον έπνιξε, ενώ σε εμένα το νερό έφτασε αλλά δε με σκέπασε. Θα είχε κανένα μισάωρο ή και λιγότερο που μας πήρε ο ύπνος. Τα κορίτσια αρκετά μέτρα παραπέρα σχεδόν δε φαίνονταν μέσα στο μισοσκόταδο. Είχε σουρουπώσει για τα καλά. Σηκωθήκαμε και οι δύο και σαν παιδαρέλια, γελάσαμε και κολλήσαμε τα χέρια μας σαν να είχαμε καταφέρει κάτι σπουδαίο. Σκεφτήκαμε να ρίξουμε κάτι πάνω μας αλλά μετά θυμηθήκαμε τη βερμούδα μου και το αφήσαμε.

- Για συμπαράσταση τσίτσιδος κι εγώ…

είπε ο Αποστόλης και γελάσαμε. Σε λίγο τα δυο κορίτσια έκαναν την εμφάνισή τους μέσα από το σκοτάδι με μια αγκαλιά ξύλα η κάθε μια.

- Δεν νομίζω να θέλετε να φύγουμε μέσα στα σκοτάδια από εδώ, ε; Είπε η Χριστίνα.

- Μωράκι μου είπαμε με το Χριστινάκι να φύγουμε αύριο με το φως της μέρας, εντάξει; Τώρα ίσως είναι επικίνδυνα.

- Δεν υπάρχει πρόβλημα από εμένα παιδιά…

είπε ο Αποστόλης παίρνοντας τα ξύλα από την αγκαλιά της Χριστίνας.

- Οκ, ας ανάψουμε τη φωτιά λοιπόν γιατί και δε βλέπουμε και να ζεσταθούμε και λίγο. Φαγητό έχουμε μπόλικο.

Η ώρα πέρασε λίγο με διάφορα αστεία και πειράγματα, ανάβοντας τη φωτιά και χαζολογώντας. Τσιμπήσαμε κάτι σαντουιτσάκια που είχαμε και μετά αφού τελειώσαμε τις μπύρες και ήμασταν όλοι τουλάχιστον φτιαγμένοι από το αλκοόλ, βρήκαμε καλή ιδέα να πάμε εγώ και ο Αποστόλης μέχρι το αυτοκίνητο που είχε ξεμείνει ένα μπουκάλι ουίσκι. Θα λείπαμε σχεδόν 20 λεπτά όταν γυρίσαμε και αντικρίσαμε ένα ακόμα υπέροχο θέαμα. Τα δύο κορίτσια ολόγυμνα είχαν αγκαλιαστεί ξαπλωμένα δίπλα στη φωτιά και φιλιόντουσαν με πάθος ενώ τα χέρια τους εξερευνούσαν τα κορμιά τους με χάδια. Καθίσαμε με τον Αποστόλη δίπλα δίπλα σε δυο πέτρες από την άλλη μεριά της φωτιάς και δεν μπορούσαμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω τους. Άνοιξα το μπουκάλι και τράβηξα μια γερή γουλιά. Του το έδωσα και έκανε και εκείνος το ίδιο.

Σε λίγο τα κορίτσια μετά από κάποια γλειψίματα της κάθε μιας στις ρώγες της άλλης, γυρίσανε σε στάση 69 και άρχισαν να ρουφάνε η μια το μουνάκι της άλλης, πολύ αισθησιακά. Υπό άλλες συνθήκες ο πούτσος μου θα είχε γίνει παλούκι αλλά τώρα πάλευε να σηκωθεί μετά τα προηγούμενα. Το ίδιο και του Αποστόλη. Τράβηξε μια δεύτερη δυνατή γουλιά και μου επέστρεψε το μπουκάλι. Είπε να βοηθήσει την κατάσταση του και βοηθώντας με το χέρι του το καυλί του άρχισε να ζωντανεύει. Με δυο πάνω κάτω είχε σηκωθεί σχεδόν τέρμα και εκείνος συνέχισε να το μαλακίζει αργά χαϊδεύοντας το. Πήγα να τραβήξω άλλη μια δυνατή γουλιά και τότε έγινε κάτι που με ξάφνιασε και σχεδόν με έπνιξε. Ο Αποστόλης πήρε στα χέρια του το μισοπεσμένο μου εργαλείο και το χάιδεψε. Πήγα με το χέρι μου να τον σταματήσω και εκείνος γύρισε με κοίταξε και είπε.

- Έλα. Δεν τρέχει τίποτα. Ηρέμησε. Όλα κομπλέ.

Το βλέμμα του και τα λόγια του με χαλάρωσαν κάπως και τράβηξα εκείνη τη γουλιά ουίσκι που έκοψα πριν. Αφέθηκα. Εκείνος πήρε το καυλί μου στη χούφτα του και άρχισε να το παίζει μαλακά, δίνοντας του ζωή σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα. Έπαιζε και τα δύο καυλιά αργά με τον ίδιο ρυθμό και κοιτούσαμε τα κορίτσια που είχαν αρχίσει να αναστενάζουν από καύλα. Του έκανα πάσα το ουίσκι αφού ήπια ξανά μια δυνατή γουλιά. Εκείνος άφησε το καυλί του και πήρε το μπουκάλι. Καθώς πήγε να πιει τον ξάφνιασα εγώ αυτή τη φορά, αφού σχεδόν ασυναίσθητα, άπλωσα το χέρι μου και άρχισα να μαλακίζω το καυλί του στο ρυθμό που έδινε αυτός μαλακίζοντας το δικό μου. Τα κορίτσια έμπλεξαν τα πόδια τους και κόλλησαν τα δυο μουνάκια τους. Πότε έσπρωχνε η μία, πότε η άλλη, πότε πλησίαζαν και φιλιόντουσαν, πότε χάιδευαν τις ρώγες τους και τις τσιμπούσαν, πότε χούφτωναν τα βυζάκια τους, πότε παίζανε τις κλειτορίδες τους. Απίστευτο θέαμα.

Εμείς εκεί… με τα μάτια κολλημένα πάνω τους και την εναλλάξ μαλακία μας, πίναμε ουίσκι. Το μπουκάλι είχε φτάσει στη μέση όταν τα δυο κορίτσια καταϊδρωμένα φτάνανε σε έναν ακόμα οργασμό. Πρώτα τέλειωσε η Κωνσταντίνα και σε ούτε ένα λεπτό ακολούθησε και η Χριστίνα. Μόλις συνήλθαν, γύρισαν και μας κοίταξαν ένοχα. Χαμογελάσανε πονηρά και σηκωθήκανε βηματίζοντας προς το μέρος μας. Σαν συγχρονισμένες γονατίσανε και σαν γάτες, ναζιάρικα μπουσουλήσανε στα τέσσερα μέχρι να φτάσουνε στα καυλιά μας και να τα καταπιούν σχεδόν ταυτόχρονα, η Χριστίνα το δικό μου και η Κωνσταντίνα του Αποστόλη. Μετά από την απίστευτη ομολογουμένως πίπα που μας πρόσφεραν τα κορίτσια, ξαπλώσαμε δίπλα από τη φωτιά και κάναμε έρωτα όλοι μαζί σχεδόν σα να ήμασταν χρόνια τετράδα σε σχέση. Η Κωνσταντίνα ανάσκελα με τον Αποστόλη χωμένο μέσα της και ακριβώς δίπλα τους εγώ ξαπλωμένος και η Χριστίνα καρφωμένη πάνω στο καυλί μου. Γαμιόμασταν έτσι για ώρα όταν η Κωνσταντίνα άπλωσε το χέρι της και έπιασε το δικό μου για να ακολουθήσει η Χριστίνα που άπλωσε και έπιασε το χέρι του Αποστόλη. Συνέχισε η Χριστίνα και με το άλλο της χέρι έπιασε το άλλο δικό μου και η Κωνσταντίνα έκανε το ίδιο με το χέρι του Αποστόλη. Εκεί κάπου όλοι νιώσαμε μια ολοκλήρωση.

Τελειώσαμε όλοι με διαφορά στα λεπτά και μετά ξαπλώσαμε εκεί για ύπνο πια. Εγώ, δίπλα μου η Κωνσταντίνα στην αγκαλιά μου και μετά η Χριστίνα και ο Αποστόλης στην άλλη άκρη. Μας πήρε ο ύπνος και ούτε που κατάλαβα πως κάποια στιγμή μέσα στην νύχτα τα κορίτσια άλλαξαν θέση. Άνοιξα τα μάτια μου και είδα τον Αποστόλη να πιπιλίζει τη ρώγα της Κωνσταντίνας που ξάπλωνε ανάσκελα και να σφίγγει στο χέρι του τη βυζάρα της όπως την είχε αγκαλιά. Εκείνη χάιδευε το παπάρι του και σε κάποια φάση προσπάθησε να σηκώσει το πόδι της για να το βάλει μέσα της. Δυσκολεύτηκε αλλά μπήκε σχεδόν ο μισός μέσα της. Εκείνος με το χέρι του έπαιξε την κλειτορίδα της και προσπάθησε να κάνει μερικά μπρος-πίσω. Δεν άργησε να την κάνει να τελειώσει ξανά αναστενάζοντας. Του έπαιξε το καυλί για να τον τελειώσει και εκείνος αλλά δεν είχε άλλο σπέρμα μάλλον να βγάλει και είχε έναν σχεδόν στεγνό οργασμό.

Κοιμήθηκαν σχεδόν αμέσως. Κοιμήθηκα και εγώ για να με ξυπνήσει με ένα απίθανο υγρό τσιμπούκι η γλυκιά αγουροξυπνημένη Χριστίνα. Μόλις είχε χαράξει και μου τον είχε κάνει τούρμπο. Την ξάπλωσα δίπλα μου και την πήρα αγκαλιά έτσι στο πλάι εξιστορώντας της στο αυτί αυτό που είχε χάσει το βράδυ με τους άλλους δύο. Της τα ψιθύριζα καθώς τον είχα βάλει μέσα της και τη γαμούσα αργά σφίγγοντας το μικρό της βυζάκι στη χούφτα μου και γλείφοντας της που και που το αυτί. Από τα υγρά που κατέβαζε μάλλον καύλωνε πολύ με την όλη φάση. Της είπα πως θέλω να γαμήσω τον κώλο της άλλη μια φορά και σηκωθήκαμε και πήγαμε και βουτήξαμε. Σε ένα μικρό βραχάκι στήθηκε και της ξέσκισα άλλη μια φορά τον κώλο. Δεν ήθελα να τελειώσει. Ήταν υπέροχο. Ένα όνειρο!

Άδειασα ότι είχα μέσα στην κωλάρα της και αφού ξεπλυθήκαμε, φιληθήκαμε και πήγαμε να ξυπνήσουμε τους άλλους. Πετύχαμε τον Αποστόλη να γλείφει το μουνάκι της Κωνσταντίνας και εκείνη ξεθεωμένη γενικά δε μπορούσε να ξυπνήσει. Η Χριστίνα όρμησε μαζί του και γλείφανε παρέα το μουνάκι της γυναίκας μου κι εγώ άρχισα να της γλείφω εναλλάξ τις ρώγες. Πόσο να αντέξει πια. Σταμάτησε να κάνει την κοιμισμένη και έφτασε σε έναν οργασμό σχεδόν ουρλιάζοντας. Ξεκινήσαμε να μαζεύουμε αφού τα παιδιά έπρεπε να επιστρέψουν εκείνη τη μέρα. Γυρίσαμε, ανταλλάξαμε τηλέφωνα και τους χαιρετίσαμε. Εμείς είχαμε λίγο ακόμα για να τελειώσουν οι διακοπές μας.

Μέχρι στιγμής δεν έχουμε μιλήσει μαζί τους. Άραγε θα βρεθούμε ξανά;


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151030122S015




Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).