Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

44 χρονών, με παιδιά, ρουτίνα, καθημερινότητα, κούραση, όρεξη για σεξ λίγο, ώσπου βλέπω εσένα. Ήρθα γιατί είχα πονόδοντο αλλά έφυγα με πόνο στον καβάλο. Ήρθα πάλι για καθαρισμό, ήρθα για λεύκανση, ήρθα για σφράγισμα. «Πάλι οδοντίατρο πας;» ήταν η ατάκα που με συνόδευε κάθε φορά που έρχομαι. Δεν αντέχω, θέλω να σε γευτώ, να σε γλείψω, να σε κάνω δική μου. Με ακουμπάς και μυρίζω το άρωμα σου, έρχεσαι πάνω μου και νοιώθω το στήθος σου να ακουμπά το χέρι μου, δεν αντέχω, θέλω να σε γδύσω και να σε γλείψω παντού.

- Θα σου κάνω αναισθησία τώρα, για λίγο δε θα νιώθεις κάτι.

- Νομίζεις, απαντώ.

- Κάτσε ακίνητος και μη φοβάσαι.

Μπορώ να κάνω και αλλιώς; Είναι ο μόνος τρόπος να μείνω μόνος μαζί σου. Ξεκινάς την ένεση και το μάτι μου καρφώνεται στο στήθος σου που διαγράφεται από τη στολή σου. 3αρι σαν πεπόνι που σπαρταράει μέσα στο σουτιέν σου. Την ώρα της ένεσης με πόνεσες και ασυναίσθητα προσπάθησα να πιαστώ κάπου, σε έπιασα από το χέρι και έπεσες πάνω μου. Όχι τα σάλια δεν είναι από την ένεση, είναι που έχω το στήθος σου σε απόσταση αναπνοής από το στόμα μου.

Με κοιτάς, γελάς και το μάτι σου πάει στη φόρμα μου που έχει γίνει σαν καλοκαιρινό αντίσκηνο. Είχα χρόνια να ζήσω τέτοια καύλα, χρόνια να νοιώσω την πούτσα μου πρησμένη, σαν 20άρης με την πούτσα σαν κατάρτι. Η αναισθησία έπιασε και έμεινε μόνο ο πόνος στον πούτσο μου. Αφού τέλειωσες τον καθαρισμό, με έβαλες να κάτσω έξω και να περιμένω.

- Να καθαρίσω λίγο το ιατρείο και έρχομαι, οκ;

- Οκ.

- Σε πειράζει να φύγουμε μαζί γιατί είναι νύχτα και κυκλοφορούν πολλοί περίεργοι πλέον;

- Όχι, ίσα ίσα, άμα θες σε πετάω και στο σπίτι σου.

Γέλασες και δεν απάντησες.

- Αφού τέλειωσες μου λες.

- Πάμε;

- Που;

- Όπου θες…

μου απαντάς και σε κλάσματα δευτερολέπτου περνάνε από το μυαλό μου χιλιάδες σκέψεις. Να χωθώ;… και αν φάω χυλόπιτα;… και αν ξεφτιλιστώ;… δε γαμιέται λέω.

- Ξέρεις Αφροδίτη έχω πάθει πλάκα μαζί σου, ξέρεις ότι είμαι παντρεμένος, αλλά έρχομαι όλο και πιο συχνά γιατί είναι έστω ο μόνος τρόπος που πιστεύω ότι μπορώ να είμαι μαζί σου. Ότι και να απαντήσεις έχεις δίκιο αλλά...

Δε προλαβαίνω να τελειώσω τη φράση και κολλάς τα χείλη σου στα δικά μου.

- Τόσο πολύ σου αρέσω;

- Σε θέλω...

Σε πιάνω, σε τραβάω κοντά μου και σε φιλάω όλο πάθος.

- Περίμενε, μου λες και κλειδώνεις το ιατρείο από μέσα.

Ήρθα από πίσω σου και άρχισα να εξερευνώ το σώμα σου. Σε φιλάω στο λαιμό και με τα χέρια μου αρχίσω να πιάνω το στήθος σου, ήταν ακριβώς ότι φανταζόμουν. πλούσιο 3αρι που ίσα που χώραγε στα χέρια μου. γυρίζεις και πας να μου πιάσεις τη πούτσα. Δε σε αφήνω, σε πιάνω, σε σηκώνω όρθια και σε κατευθύνω στηΝ καρέκλα ασθενούς.

- Σειρά μου να σε περιποιηθώ, σου λέω.

Σου βγάζω σιγά σιγά το παντελόνι και αρχίζω να γλείφω τα πόδια σου σιγά σιγά προς τα πάνω. Το μεταξωτό στρινγκάκι σου κρύβει ένα καλοξυρισμένο μουνάκι. Έχεις αφήσει την τουφίτσα ψιλά, μυρίζω τη μουνάρα σου και αρχίζω να σου φιλάω σιγά σιγά την κλειτορίδα. Η θέση της καρέκλας μου δίνει τέλεια πρόσβαση. Σου δαγκώνω τα μουνόχειλα σου και χώνω τη γλώσσα μου βαθιά μέσα σου. Με σφίγγεις και αρχίζεις να μονολογείς.

- Γλείψε με καυλιάρη μου, τι γλώσσα θεέ μου;… χύνω...

Νοιώθω τα χύσια σου αλλά δε σταματώ. Μειώνω την ένταση να σε αφήσω να ηρεμήσεις και αρχίζω να σε γλείφω στον αφαλό. Σου βγάζω τη μπλούζα και το σουτιέν και αρχίζω να ρουφάω σιγά σιγά τις βυζάρες σου.

- Γάμησε με… σε θέλω μέσα μου!

Σου κλείνω το στόμα με το δάχτυλο μου και συνεχίζω να σε γλείφω. «Δε θα σε αφήσω τόσο γρήγορα, θα σε ξεζουμίσω», σκέφτομαι.

Συνεχίζω το γλείψιμο και κατεβαίνω πάλι στη μουνάρα σου. Συνεχίζω πάλι ψάχνοντας το κουμπάκι σου. Μόλις το βρήκα τινάζεσαι, πιάνεις το κεφάλι μου και το σπρώχνεις στο μουνί σου δυνατά. Χύνεις πάλι μα αυτή τη φορά δε σταματάω. Συνεχίζω πιο δυνατά, χουφτώνω με το ένα χέρι μου τη βυζάρα σου και με το άλλο σου ανοίγω το μουνί σα γαρύφαλλο. Ανασηκώνεις το σώμα σου και σπαρταράς, κραυγές καύλας ακούγονται στο χώρο. Συνεχίζω να σε γλείφω σα μανιασμένος, δε σε χορταίνω. Βάζω δύο δάχτυλα μέσα στον κόλπο σου και σου γλείφω και την κλειτορίδα σου ταυτόχρονα

- Θεέ μου δε αντέχω άλλο…

φωνάζεις, πιάνεις το κεφάλι σου, με κοιτάς και σκύβεις πάλι πίσω. Μόλις νοιώθω ότι είσαι έτοιμη πάλι, ανασηκώνομαι και βάζω πιο βαθιά τα χέρια μου στο μουνί σου και το παίζω γρήγορα. Τραντάζεσαι στην πολυθρόνα και φωνάζεις «χύνω». Το μουνί σου πετάει τα χύσια σαν πίδακας, τα μάτια σου έχουν γυρίσει και είσαι έτοιμη να λιποθυμήσεις. Σηκώνομαι όρθιος και σε χαζεύω, είσαι σε άλλη διάσταση, είχες τόσο έντονο οργασμό που ήθελες το χρόνο σου. Κάθομαι στην καρέκλα απέναντί σου με τα χύσια σου στο στόμα μου και σε κοιτάω. Σε θαυμάζω, ούτε εγώ το πιστεύω ακόμα...

Συνεχίζεται…


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151161221S010




Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.