Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

17 Φεβρουαρίου 2019. Τελευταίο έτος σπουδών και έχω μια εργασία για το εξάμηνο. Οι ομάδες έχουν βγει και ευτυχώς μπήκα με τον κολλητό μου (Πάνος) ο οποίος είναι και από τους δυνατούς φοιτητές. Έρχεται σπίτι μου αργά το μεσημέρι 4-5 η ώρα για να ξεκινήσουμε το πρότζεκτ. Μένω μόνος όντας φοιτητής από νησί στην Αθήνα. Έρχεται, με χαιρετάει και κάθεται δίπλα μου. 30’ μετά, βγαίνει από το δωμάτιο η αδερφή μου. Η αδερφή μου είναι 19 ετών. Μελαχρινή γύρω στο 1.67 με πολύ ωραία αναλογία κιλών-στήθους, καταπληκτικό κώλο και πόδια, αλλά το σημείο κλειδί πάνω της είναι τα σαρκώδη χείλη της (ή τσιμπουκόχειλα όπως πολλοί περαστικοί συζητάνε όταν την βλέπουν). Για χάρη της ιστορίας ας την πούμε Βάσια. Αυτός δεν ήξερε την ύπαρξη της. Βλέπετε δεν έχω σόσιαλ και δε ρώτησε ποτέ, όποτε κι εγώ δεν το ανέφερα. Γενικά ντρέπομαι για αυτή. Δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα, το αντίθετο. Αλλά πάντα στο σχολείο γινόντουσαν σχόλια για τη μικρή μου αδερφή και κυρίως τον υπέροχο (αντικειμενικά) κώλο της. Φυσικά τα κολάν που έβαζε δε βοηθούσαν αν και από κάτω δεν έκρυβαν κάποιο στρινγκ συνήθως.

Αφού συστήθηκαν και του εξήγησε ότι θα μείνει εδώ για 1 βδομάδα επειδή της έλειψα και ήθελε επιτέλους να δει την Αθήνα, μας χαιρέτησε και πήγε να κάνει μπάνιο. Εμείς συνεχίσαμε την εργασία ώσπου χτύπησε το τηλέφωνο του Πάνου. Αυτός πήγε προς το δίπλα δωμάτιο για να μιλήσει. Αφού έκλεισε μου ζήτησε συγγνώμη και έφυγε πριν προφτάσω να πω τίποτα.

Οι μέρες πέρασαν κι εγώ έβγαινα με την αδερφή μου. Όσο μπορούσα βέβαια γιατί πολλές φορές κανόνιζε με φίλες της που είχαν περάσει Αθήνα. Το πρόβλημα μου ήταν ότι η παρέα μου ήταν πολύ απόμακρη και γενικά στη σχολή με αντιμετώπιζε όλο το τμήμα διαφορετικά. Είναι αυτό το περίεργο αίσθημα ότι σε παρακολουθούν όλοι.

Δεν έδωσα πολύ βάση ώσπου μια μέρα εκεί που καθόμουν μόνος στην βιβλιοθήκη μια παρέα μπροστά μου σχολίαζε κάτι στο κινητό του ενός παιδιού. Ενοχλήθηκα πολύ ομολογώ και πήγα να τους πω να μη μιλάνε. Πηγαίνοντας εκεί αντίκρισα ένα σοκαριστικό θέαμα. Τα παιδιά αυτά έβλεπαν ένα βίντεο της αδερφής μου να κάνει μπάνιο αμέριμνη σπίτι μου. Σκάλωσα και έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Ο ένας από τους τρεις γύρισε και με κοίταξε με ύφος χασκογελώντας.

- Σ’ αρέσει το καυλάκι;… με ρώτησε μη γνωρίζοντας προφανώς τι σχέση έχω με το "καυλάκι"

- Έλα δώσε ίνστα να στο στείλουμε, είπε ο άλλος.

Εγώ παγωμένος τους είπα ότι δεν έχω από αυτά και τους έδωσα το μέιλ μου. 1 λεπτό αργότερα είχα βίντεο της αδερφής μου στο κινητό μου που έκανε μπάνιο. Κοιτώντας το κινητό είχα και κάτι ακόμα. Ένα μήνυμα που έγραφε «αδελφούλη σου έρχομαι σε 3 μέρες! Έκλεισα εισιτήρια όποτε και να μη θες… I’m sorry»...

Γυρνώντας σπίτι καθόμουν παγωμένος στον καναπέ. Πως στο διάολο υπάρχει τέτοιο βίντεο εκεί έξω; Ποιος το έβγαλε; Η κάμερα δεν είναι στημένη κάποιος την κρατάει. Μετά από ώρες έστειλα μήνυμα στο μειλ που μου έδωσε το βίντεο και τον ρώτησα ποιος το έστειλε. Μου απάντησε σχετικά γρήγορα ότι του το έδωσε ένας γνωστός του. Όταν τον ρώτησα όνομα και πως βγήκε αυτό το βίντεο μου είπε κάποιον που πρώτη φορά ακούω και ότι το βίντεο το έβγαλε κάποιος που είναι φίλος με τον αδερφό της κοπέλας-πρωταγωνίστριας. Σιγά σιγά το τοπίο γινόταν πιο καθαρό. Αλλά δεν ήθελα πριν να είμαι 100% σίγουρος ότι το έβγαλε ο Πάνος να πάω να του πω κάτι. Έπρεπε να μάθω...

Οι μέρες πέρασαν και η αδερφή μου ήρθε. Κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά από τρία πράγματα. Δεν προσποιήθηκε καν ένα χαμόγελο. Ήταν ανήσυχη και προβληματισμένη από κάτι. Δεύτερον μου είπε ότι ήρθε μόνο για το ΣΚ. Δεν υπήρχε περίπτωση να κάνει τέτοιο ταξίδι μόνο για δυο μέρες. Κάτι δεν κόλλαγε. Τρίτον ήταν όλο το βράδυ στο κινητό και κλεισμένη στο δωμάτιο που είχε. Ανησύχησα πολύ…

Το επόμενο πρωί την έβλεπα συνεχώς να ετοιμάζεται. Έκανε μπάνιο και στη συνέχεια πέρασε τουλάχιστον δυο ώρες να βάφεται και να χτενίζεται. Εκεί βρήκα την ευκαιρία μου. Είχε αφήσει το κινητό να φορτίζει και ξέροντας τον κωδικό της μπήκα μέσα. Εκεί είδα σοκαρίστηκα πράγματα. Για να μην πλατειάζω ο Πάνος είχε στείλει στην αδερφή μου το βίντεο που τη δείχνει να κάνει μπάνιο και την απειλούσε ότι αν δεν την γαμήσει θα το στείλει παντού. Πράγμα που ήδη είχε κάνει! Εκείνη την στιγμή το μόνο που χρειαζόταν να κάνω είναι να την πιάσω να της πω ότι έχει στείλει παντού και το μόνο που χρειάζεται είναι μια καταγγελία στη δίωξη.

Τη στιγμή που τα σκεφτόμουν αυτά βγαίνει από το δωμάτιο όπως δεν την έχω ξαναδεί. Έντονα βαμμένη με κατακόκκινο κραγιόν, μαύρο στενό φόρεμα, χωρίς σουτιέν και χωρίς εσώρουχο και γόβες. Επίσης είχε μια τρομερή μυρωδιά. Σοκαρίστηκα! Δεν ήξερα τι να σκεφτώ. Και δυστυχώς σκέφτηκα με λάθος κεφάλι. Γιατί η πρώτη εικόνα ήταν ο Πάνος να οργιάζει στο κορμί της αδερφής μου. Και δυστυχώς δε μπόρεσα να μιλήσω. Η Βάσια με χαιρέτησε και έφυγε για να δοθεί σε έναν εκβιαστή που θεωρούσα φίλο. Και εγώ ενώ μπορούσα δεν το απέτρεψα.

10 μέρες μετά και ενώ στην σχολή υπήρχε ακόμα αυτό το αίσθημα ότι κάτι δεν πει καλά με κάλεσε ο Πάνος στα γενέθλια του. Πήγα για να μη δώσω δικαίωμα και να προσπαθήσω να ξεχάσω τι έγινε. Εκεί μείναμε στο τέλος 15 περίπου άντρες. Έριξε την ιδέα ο Πάνος να δούμε τσόντα. Όλοι συμφώνησαν και ο Πάνος έβαλε στην γιγαντοοθόνη μια τσόντα. Τι τσόντα ήταν; Η αδερφή μου να γδύνεται αργά και βασανίστηκα για χάρη του Πάνου ενώ υπήρχε μια κρυφή κάμερα στο δωμάτιο. Όταν έμεινε γυμνή όλοι χειροκροτούσαν και έλεγαν στον Πάνο συγχαρητήρια για το μουνί που γάμησε. Μόνο εγώ και αυτός ξέραμε ποια ήταν. Ένιωθα τον Πάνο να χαμογελά όσο με έβλεπε κοκαλωμένο.

Για τις επόμενες 3 ώρες όλοι βλέπαμε την αδερφή μου να τσιμπουκώνει τον Πάνο με τις χειλάρες κι αυτός να τελειώνει στο στόμα της. Μετά χωρίς να χάνει χρόνο και αφού καύλωσε αμέσως, τη διέταξε να του κάνει ισπανικό. Αυτό συνεχίστηκε για 10 λεπτά αφού εκεί ο Πάνος τελείωσε στο πρόσωπο της. Τέλος την έστησε στα 4. Υπερθέαμα αυτός ο κώλος να είναι στημένος. Όλοι βλέπαμε τον Πάνο να την ξεσκίζει και να τη γαμάει με μίσος. Είχε σφαλιαρίσει τα κωλομάγουλα της τόσο πολύ που είχαν γίνει κόκκινα. Εκεί την διέταξε να πάρει τηλέφωνο το αγόρι της. Η Βάσια κλαίγοντας το έκανε. Εκεί ο μπάσταρδος φίλος μου της τον έχωσε στον παρθένο κώλο της. Αυτή βόγκηξε και όταν το αγόρι της ρώτησε τι έγινε αυτή είπε κλαίγοντας «τίποτα μωρό μου. Σ' αγαπώ!» Και έκλεισε…

Ο Πάνος έχυσε μέσα στον κώλο της. Της έδωσε μια δυνατή σφαλιάρα και έφυγε λέγοντας της ότι είναι η καλύτερη πουτάνα που έχει γαμήσει.

Ευτυχώς 3 μήνες μετά έφυγα από την Αθήνα για πάντα. Η αδερφή μου την επισκέπτεται που και που…


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151141221S004




Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).