Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με λένε Νίκο και είμαι 37 ετών. Είμαι γεμάτος, παθητικός, αρκετά αρρενωπός (185, 115 κιλά). Μέχρι το σημείο της ιστορίας ήμουν τελείως άπειρος και δεν είχα καμία σεξουαλική επαφή με άντρα, καθώς ντρεπόμουν πολύ, παρότι το ήθελα από μικρός. Το πάθος μου είναι οι άντρες μεγαλύτεροι των 50 που είναι μόνο ενεργητικοί και αρρενωποί.

Όλα ξεκίνησαν πέρυσι εν μέσω lock down καθώς έπρεπε να ταξιδέψω στη Θεσσαλονίκη για επαγγελματικό λόγο. Φτάνω στο ξενοδοχείο απογευματάκι και καθώς ήταν σχεδόν άδειο κατευθύνομαι αμέσως στο δωμάτιο μου να κάνω ένα μπανάκι και να ξεκουραστώ. Μετά το μπάνιο ανοίγω μια εφαρμογή gay γνωριμιών που συνήθιζα να μπαίνω και επιλέγω ως πόλη τη Θεσσαλονίκη. Εκεί που ο χρόνος κυλούσε βαρετά λαμβάνω ένα μήνυμα από τον Αντρέα. Ο Αντρέας ήταν ένας άντρας 60 χρονών που όπως μου ανέφερε βρίσκονταν εκεί με συνεργάτες για δουλειά το ίδιο χρονικό διάστημα. Καθώς τέτοιες συζητήσεις συνήθως δεν καταλήγουν πουθενά, μετά την πρώτη γνωριμία και λίγα εισαγωγικά μηνύματα σταματάμε την κουβέντα με τη λογική να τα ξαναπούμε αργότερα.

Ντύνομαι και κατευθύνομαι στο εστιατόριο του ξενοδοχείου για φαγητό. Αφού κάθισα και παρήγγειλα έπαιζα με το κινητό μου για να περάσει η ώρα. Μετά από 20-30 λεπτά φτάνει στο εστιατόριο μια παρέα 6-7 ατόμων και κάθονται απέναντι από το τραπέζι μου. Στην παρέα βρίσκονταν 5 άντρες εκ των οποίων οι 2 αρκετά hot! Στην ηλικία που μου αρέσει, φορώντας κοστούμι και πουκάμισο. Ντρεπόμουν να κοιτάξω πολύ, αλλά όποτε έβρισκα την ευκαιρία έριχνα κάποιες ματιές, ώσπου κάποια στιγμή πάγωσα καθώς τα βλέμματα μας με τον ένα κύριο ταυτίστηκαν και μου χαμογέλασε διακριτικά. Συνέχισα το φαγητό μου και χωρίς να το περιμένω έρχεται ξαφνικά ο άλλος και με ρωτάει αν έχω αναπτήρα καθώς στην παρέα τους κανείς δεν κάπνιζε. Σάστισα λίγο αλλά απάντησα νευρικά ότι δυστυχώς δεν καπνίζω. Ολοκλήρωσα το φαγητό μου και έφυγα για το δωμάτιο.

Ξαναανοίγω την εφαρμογή και μετά από λίγη ώρα ξαναβλέπω τον Ανδρέα online. Τον ρώτησα τι κάνει κλπ και του ανέφερα ότι μόλις γύρισα στο δωμάτιο μετά από φαγητό στο ξενοδοχείο. Μου λέει μένεις στο *** ξενοδοχείο; Και έπαθα ΣΟΚ! Κατάλαβα αμέσως τι είχε γίνει. Μου ανέφερε ότι είμαι ωραίο παιδί και ότι άρεσα και στο φίλο του που μου ζήτησε αναπτήρα. Μου είπε ότι είναι κι αυτός ενεργητικός και καυλώνουν να γαμάνε μαζί αρρενωπούς νεαρούς. Εγώ καύλωσα αμέσως αλλά αγχώθηκα παράλληλα. Κι εμένα μου άρεσαν. Αλλά με 2; Εδώ καλά-καλά δεν είχα βρεθεί ποτέ με έναν άνδρα.

Μου πρότεινε να ανέβω στο δωμάτιο τους να πιούμε ένα κρασί και να τα συζητήσουμε τα υπόλοιπα από κοντά. Ανεβαίνω και χτυπάω την πόρτα. Η καρδιά μου πήγε να σπάσει. Μου ανοίγει ο Ανδρέας φορώντας μόνο μια πετσέτα μπάνιου γύρω από τη μέση. Μπαίνω μέσα και μου λέει πόσο τυχεροί ήταν που έτυχε να είμαστε στο ίδιο ξενοδοχείο. Ο φίλος του ο Μάνος έκανε μπάνιο εκείνη τη στιγμή. Ο Ανδρέας με είδε αγχωμένο και μου πρότεινε να κάτσουμε στον καναπέ να πιούμε ένα κρασί. Έκατσα στον καναπέ κι εκείνος δίπλα μου βάζοντας το ένα πόδι στον καναπέ με την πετσέτα να προσπαθεί να κρατηθεί στη θέση της. Μιλούσαμε περί ανέμων και υδάτων ώσπου βγήκε ο Μάνος από το μπάνιο και εκείνος με πετσέτα στη μέση. Το κλίμα με είχε καυλώσει πολύ, ενώ σκεφτόμουν ότι σήμερα είναι η μέρα που θα γαμηθώ όχι από έναν αλλά από δύο ώριμους γοητευτικότατους άνδρες. Ο Μάνος ήρθε προς το μέρος μου και μου λέει:

Μ: - Μάνος, χάρηκα. κι ας μην είχες αναπτήρα...

Ν: - Κι εγώ χάρηκα, Νίκος, κι ας μην καπνίζω.

Μ: - Να μην καπνίζεις. Δε χρειάζεται να βάζεις κακά πράγματα στο στόμα σου.

Α: - Είναι πρωτάρης ο μικρός ρε Μάνο. μην τον καυλώνεις από τώρα…

Μ: - Λες να μη θέλει; Κοίτα τον πως κοιτάει την πετσέτα σου.

Εκεί πραγματικά ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί.

Α: - Αλήθεια Νίκο; Κοιτάς την πετσέτα μου τόση ώρα;

Ν: - Όχι, Όχι... απλά πήγε λίγο το μάτι μου.

Α: - Θέλεις να τη βγάλω να μη σε μπερδεύει;

Πιάνει την πετσέτα του και την πετάει στην άκρη. το ίδιο κάνει και ο Μάνος και αντικρίζω 2 πανέμορφους πούτσους 17-18 εκατοστά σε μία μέτρια κατάσταση καυλώματος.

Ν: - Πω πω... εσείς είστε προικισμένοι.

Α: Μη ντρέπεσαι, μπορείς να τους ακουμπήσεις…

και έρχεται ο Μάνος ακριβώς δίπλα μου. Του πιάνω τον πούτσο και νιώθω ήδη να θέλω να χύσω.

Μ: - Νίκο, μου είπε ο Ανδρέας ότι είσαι πρωτάρης. Θέλεις να είναι σήμερα μια μέρα που δεν θα την ξεχάσεις; Αν το θέλεις άσε την πρωτοβουλία σε εμάς και απλά κάνε ότι σου πούμε. Θα περάσουμε τέλεια.

Ν: - Θα το προσπαθήσω.

Με γδύνουν σιγά σιγά και με χουφτώνουν στις ρώγες και τον κώλο. Είχα καυλώσει πολύ. Κάθισα πάλι στον καναπέ και ήρθαν και οι δύο όρθιοι δίπλα μου και έτριβαν τους πούτσους τους στο πρόσωπο μου. Ο Μάνος μου είπε να τους πάρω στο στόμα μου. Ξεκινάω με τον ένα και εναλλάξ έβαζα στο στόμα μου τους πούτσους τους που είχαν γίνει πέτρα καυλωμένοι.

Μ: - Έτσι... γλείψε τους γαμιάδες σου πουστράκι. Ρούφα τους πρώτους σου πούτσους.

Α: - Καύλωσε μας και δε θα χάσεις. Σάλιωσε τους καλά γιατί σε λίγο θα παρακαλάς να χύσουν.

Μ: - Σ' αρέσει πουστράκο; Σ' αρέσει η πούτσα ε;

Με σήκωσαν και με έβαλαν στο κρεβάτι ανάσκελα. Πάλι και οι 2 από πάνω από το πρόσωπο μου μία ο ένας μία ο άλλος μου τον έβαζαν στο στόμα. Κάποια στιγμή ο Μάνος άρχισε να με χαϊδεύει στον κώλο. Μεταφέρθηκε στο κάτω μέρος του κρεβατιού και μου έπαιρνε πίπα όσο εγώ έγλειφα τον Ανδρέα. Όσο μου έπαιρνε πίπα τα δάχτυλα του χάιδευαν την τρύπα μου. Σηκώνεται, πιάνει ένα μπουκάλι λιπαντικό και βάζει στην τρυπούλα μου. Βυθίζει το ένα του δάχτυλο προς τα μέσα. Ήθελα να σκάσω από την καύλα. Ήταν περίεργη η αίσθηση αλλά εντελώς καυλωτική. Μου σηκώνει τα πόδια και έρχεται από πίσω μου. Βάζει προφυλακτικό και λιπαντικό. Ακουμπάει τον πούτσο του στον κώλο μου.

Μ: - Κοίτα με. Κοίταξε με. Θέλω να θυμάσαι τον πρώτο σου γαμιά...

αρχίζει και πιέζει προς τα μέσα. Ασυναίσθητα πήγαινα προς την άλλη κατεύθυνση ώσπου ο Ανδρέας με κράτησε λέγοντας μου ότι θα με γαμήσουν και οι 2.

Α: - Μην κουνιέσαι. Θα σε γαμήσουμε και οι 2 πουστράκο. Άσε να μπει ο πούτσος μέσα σου. Νιώσε το, νιώσε το κωλαράκι σου να ανοίγει.

Ο Μάνος είχε ήδη μπει. Σιγά σιγά μπαινόβγαινε ενώ ο Ανδρέας έπαιζε τον πούτσο του μπροστά στη γλώσσα μου.

Μ: - Πούστη μ' ακους;

Ν: - ...

Μ: - Πούστη μίλα γιατί θα σε ξεσκίσω.

και αρχίζει να γίνεται απότομος στο σεξ.

Ν: - Ναι ακούω.

Μ: - Σ' αρέσει;

Ν: - Ναι αλλά μήπως να βγεις;

Μ: - Πες μου τι σου αρέσει, τι σου κάνω τώρα, πες μου ή θα σταματήσω να είμαι ήρεμος.

Ν: - Μ' αρέσει που με γαμάς…

Μ: - Που σε σκίζω;

Ν: - Ναι...

Μ: - Είναι δικός μου ο κώλος σου!

Ν: - Ναι Μάνο δικός σου είναι, ναι γαμιά μου...

Πετάγεται ο Ανδρέας και λέει ότι θέλει να χύσει, τόση ώρα τον έπαιζε και τον έγλειφα. Του λέει ο Μάνος ότι κι αυτός θέλει να χύσει αλλά θέλει να με βάλουν στο μπάνιο.

Μ: - Έλα μαζί μας στο μπάνιο.

Ν: - Τι θα κάνετε;

Μ: - Μπες στο ντους και κάτσε κάτω. Τα σωστά πουστράκια τα χύνουμε στο πρόσωπο και στη γλώσσα και μετά τα κάνουμε μπάνιο.

Ν: - Καλύτερα όχι στο πρόσωπο.

Α: - Άνοιξε το στόμα και βγάλε τη γλώσσα έξω.

Είμαι καθισμένος κάτω στο ντους με το στόμα μου ανοιχτό σα να παρακαλώ για τα χύσια τους και οι 2 τους από πάνω μου να παίζουν τους πούτσους τους.

Μ: - Χύνω πούστη. χύνω…

Α: - Νιώσε και τα δικά μου αγόρι μου.. πάρ' τα...

Νιώθω καυτό σπέρμα να πέφτει στο πρόσωπο και τη γλώσσα μου, στο στήθος, παντού. Πήγα να τον παίξω για να χύσω κι εγώ αλλά με σταμάτησε ο Ανδρέας.

Α: - Είσαι πρωτάρης ακόμα... μη χύσεις. Έχουμε και άλλες 2 εντολές να κάνεις.

Μ: - Καθάρισε καλά τους πούτσους μας.

Αρχίζω να γλείφω σχολαστικά τους πούτσους τους. Η αίσθηση του σπέρματος στο στόμα μου ήταν μαγική.

Μ: - Τώρα πουστράκι. μείνε όπως είσαι έρχομαι.

Πάει στο δωμάτιο μέσα και φέρνει το ποτήρι με το κρασί. βάζει τον πούτσο του μέσα στο ποτήρι και μου τον φέρνει στο στόμα...

Μ: - Γλείψε πάλι.

Πόσο ανώμαλοι ήταν, πόσο καυλιάρηδες, έγλειφα το κρασί και από τους 2 πούτσους τους. Παίρνουν τα ποτήρια και αρχίσουν να μου χύνουν το κρασί από το ποτήρι στο πρόσωπο και το σώμα μου. Ένιωσα τόσο καυλωμένος, τόσο "πουτάνα", είχα αφεθεί.

Πριν προλάβω καλά-καλά να συνειδητοποιήσω τι γίνεται, νιώθω κάτι ζεστό να ακουμπάει στο στήθος μου. Ο Μάνος είχε ξεκινήσει να κατουράει. Ξαφνιάστηκα τόσο που δεν κουνήθηκα. Πιάνει τον πούτσο του και τον στοχεύει προς τα πάνω σιγά σιγά. Έρχονταν το κάτουρο του προς το πρόσωπο μου.

Μ: - Έλα, έλα πουστράκο μου... και χυμένος και κατουρημένος θα είσαι. Άντε ρε Ανδρέα δώσ' του τα κι εσύ.

Και οι 2 κατουρούσαν το πρόσωπο μου, το στήθος μου, έμπαιναν στο στόμα μου, δεν πίστευα ότι το ζω αυτό.

Μ: - Τώρα μπορείς να χύσεις! Έφαγες πούτσο, σε γάμησα, σε χύσαμε, σε κατουρήσαμε, είσαι έτοιμος.

Τον παίζω και σε ελάχιστα δευτερόλεπτα χύνω όπως δεν έχω ξαναχύσει. Με σηκώνει ο Ανδρέας και μου λέει να κάνω μπανάκι με την ησυχία μου. Αρχίζω να κάνω μπάνιο και ακούω ξανά την πόρτα να ανοίγει. Μπαίνει ο Ανδρέας στο ντους μαζί μου ξανά.

Α: - Νίκο.. εγώ δεν έχω γαμήσει ακόμα. Ας συνεχίσουμε το μπάνιο μαζί...

Το τι έγινε στο μπάνιο και τις επόμενες ημέρες… σε επόμενη ιστορία!

© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151141221S004




Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).