Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Πολλές φορές έχω αναρωτηθεί για τα ελγίνεια μάρμαρα. Προσφάτως συζητούσα με τη φίλη μου από την Αίγυπτο για αυτό το θέμα και μου έδωσε μια λύση που αν και δεν είναι εφικτή υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, είναι παρόλα αυτά η μοναδική λύση που θα μπορούσε να δοθεί στο πρόβλημα.

- Θα μπορούσες να γράψεις στην Ελισάβετ τη δεύτερη μια επιστολή εξηγώντας την αξία που έχουν τα γλυπτά της Ακρόπολης για τον ελληνικό λαό. Εφόσον το Βρετανικό μουσείο δε θα τα παραχωρήσει, θα ζητούσες όλα τα κοσμήματα του στέμματος και στη συνέχεια θα έκανες ανταλλαγή.

- Και αυτή θα μου τα έδινε επειδή της τα ζήτησα;

- Όχι βέβαια αγαπημένε μου!

- Υπάρχει πιθανότητα να συμβεί κάτι τέτοιο; Κάποτε;

- Για σκέψου λίγο!

Ανασηκώθηκα από την πολυθρόνα κοιτώντας τη φίλη μου στα μάτια, ενώ έστριβα μανιωδώς ένα τσιγάρο. Καθώς το άναψα και εισέπνευσα το πολύτιμο δηλητήριο, συγκεντρώθηκα σε ένα απίθανο παρακλάδι του μέλλοντος. Εκείνη περίμενε να απαντήσω.

- Χμ! Έστω ότι με κάποιο τρόπο καταφέρνω να πετύχω μια συνέντευξη μαζί της. Και έστω ότι πάσχει από γεροντική άνοια ή κάποια άλλη ασθένεια που επηρεάζει τη μνήμη της και πείθεται με κάποιο μαγικό τρόπο να υπογράψει μια διαταγή που μου δίνει απόλυτη κατοχή των κειμηλίων της. Τα φυγαδεύω στην Ελλάδα! Στη συνέχεια γίνεται μια έρευνα που επιδεικνύω τη νόμιμη ιδιοκτησία. Οι Άγγλοι λένε ότι η βασίλισσα δεν είναι καλά στην υγεία της κι εγώ τους λέω για το μη αποδεκτό φιρμάνι του σουλτάνου που δεν ξέρουμε καν αν υπάρχει και χάρη στο οποίο ο Τόμας Μπρους έκλεψε τα μάρμαρα μας. Φυσικά δεν πρέπει κανείς να τα κλέψει από εμένα κι εγώ να ιδρύσω μουσείο που θα τα επιδεικνύω. Τέλος πείθονται και γίνεται η ανταλλαγή. Πρώτα μας επιστρέφουν τα γλυπτά μιας και τα είχαν περισσότερο καιρό στην κατοχή τους και μετά τους δίνω πίσω τα κειμήλια τους. Και η ζωή συνεχίζεται...

- Βρίσκεις αστεία αυτή την παράδοξη και απίθανη διακλάδωση του μέλλοντος;

- Μία στο άπειρο να γίνει.

- Δε μπορείς να σκεφτείς κάτι άλλο;

- Κλοπή! Με κάποιο τρόπο να κλαπούν τα κειμήλια.

- Κι αν δε συμφωνήσουν στην ανταλλαγή ή σε ρίξουν στη συμφωνία ή δεν την πραγματοποιήσουν;

- 24 ώρες καιρό! Αν δεν τα παραδώσουν, τότε τα κειμήλια καταστρέφονται.

- Σε κλίβανο;

- Σε ηφαίστειο!

- Πράγματι! Κι αν δεν ενδώσουν;

- Δε θα τα έχουν. Μια γλυκιά εκδίκηση. Η κλοπή δε θα γίνει για κέρδος δικό μου, αλλά ικανοποίηση της πατρίδας μου. Χώρια που με την ολοκληρωτική καταστροφή δε θα μπορέσουν να μου προσάψουν την κλοπή. Η κλοπή σε σχεδόν όλους τους πολιτισμένους νόμους υφίσταται με σκοπό το κέρδος κι αν καταστραφούν τα κειμήλια εγώ δεν κερδίζω τίποτα. Χώρια που αν άλλαζαν τον νόμο θα δικαζόμουν με τον παλιότερο. Και θα τους έτσουζε ο στεγνός πούστικος κώλος τους!

Το μυαλό μου βρισκόταν σε έξαψη. Το σώμα μου έτρεμε από συγκίνηση. Το πραγματικά ανέφικτο θα μπορούσε να γίνει ουτοπικά δυνατό.

- Πήγαινε να γιορτάσεις, μου είπε η φίλη μου από την Αίγυπτο. Σου λέω πως όσο κι αν απίθανο είναι, η Ελπίδα, το σύμβολο της πατρίδας σου, δεν πεθαίνει ποτέ! Υπάρχει πάντοτε και ζει μες την καρδιά σου!

- Δε θα έρθεις μαζί μου;

- Είναι δική σου η ώρα αυτή!

Μέσα σε πέντε λεπτά είχα βγει από το διαμέρισμα και βάδιζα με ταχύτητα προς το κέντρο. Κάτι μέσα μου είχε ανοίξει στην πρόταση του εορτασμού. Ύστερα από μία ώρα βρέθηκα σε ένα μπαράκι - ελληνάδικο. Κατέβασα δυο μπύρες μικρές (330 ml) εντός δέκα λεπτών. Δεν με ένοιαζε! Δίχτυα είχαν απλωθεί και περίμενα να μαζέψω την ψαριά. Είκοσι λεπτά αργότερα μπήκε στο μπαρ εκείνη. Μια γυναίκα στα σαρανταπέντε, κοντό σγουρό ξανθό μαλλί και πρόσωπο που φώναζε είμαι Μιλφάρα και θέλω πούτσα!

Της την έπεσα έξυπνα, αλλά παρορμητικά. Δύο ποτά αργότερα ενέδωσε και φύγαμε για ξενοδοχείο γαμηστρώνα. Δεν είπαμε πολλά. Θέλαμε κι οι δυο να εκτονώσουμε τα πάθη μας.

Μέσα στο δωμάτιο της έβγαλα τα ρούχα όσο πιο γρήγορα μπορούσα, φιλώντας τη με πάθος που δε μπορούσα να καταλάβω την προέλευση του. Κάθε φορά που τα στόματά μας χωρίζανε, αναστέναζε. Της έπιασα με μανία το αριστερό βυζί, πίεσα και δάγκωσα τη ρώγα. Βόγκηξε! Τη γύρισα στα τέσσερα και ξεκούμπωσα το παντελόνι μου. Η πούτσα μου πετάχτηκε ζητώντας μουνί για να γαμήσει. Δευτερόλεπτα αργότερα της κάρφωνα το μουνάκι πισωκολλητά και σφαλιάριζα τα ζουμερά κωλομέρια. Ξεκίνησα να της σκίζω το μουνί με μεγάλη ορμή και τα χέρια μου την έπιασαν από το λαιμό. Πίεζα απαλά τις φλέβες και τις αρτηρίες και κατόπιν τις άφηνα. Εκείνη άρχισε να τελειώνει δυνατά και να εκστομίζει παθιασμένα καυλιάρικες κουβέντες. Απότομα τη γράπωσα από τη μέση και ενέτεινα το ρυθμό μου. Ο κόλπος της μου ρουφούσε και μου έσφιγγε την πούτσα.

- Πού θα σε χύσω μουνάρα μου;

- Μέσα μου γαμιά μου. Το μουνί μου διψάει για σπέρμα!

Δεν έδωσα σημασία καν αν υπήρχε κίνδυνος εγκυμοσύνης. Το μυαλό μου έλεγε πως όχι και αφέθηκα στην ηδονή. Σύντομα εκτόξευα περί τις δέκα ρουκέτες σπέρματος βαθιά στη μήτρα της. Σταμάτησα με την πούτσα μου πλήρως καρφωμένη στον κόλπο της για να βρω την αναπνοή μου. Η καρδιά μου χτύπαγε με ξέφρενο ρυθμό και το σώμα μου απαιτούσε νικοτίνη. Βγήκα από μέσα της αργά. Το μουνί της έτρεμε και συσπώνταν ακόμα.

Έστριψα ένα τσιγάρο στα γρήγορα και το άναψα. Κάπνισα μακάρια. Εκείνη είχε στραφεί προς το μέρος μου και κοιτούσε τη σιδερένια ψωλή που δεν έπεφτε με τίποτα. Σύντομα με πλησίασε και καθώς έσβηνα το τσιγάρο σε αυτοσχέδιο τασάκι από κουτάκι μπύρας, το χέρι της έπιασε την πούτσα μου και βάλθηκε να μου την παίζει. Γύρισα προς το μέρος της και της έκανα νόημα να μου πάρει πίπα.

Έπειτα από πέντε λεπτά της έσκιζα εκ νέου το μουνί σε ιεραποστολική στάση. Αυτή τη φορά μου πήρε πάνω από μια ώρα για να τελειώσω μέσα της, όσο το σώμα της τρανταζόταν από οργασμούς.

Κάπνισα άλλο ένα τσιγάρο και κατεβήκαμε μαζί στην υποδοχή. Πληρώσαμε από κοινού το δωμάτιο και βγήκαμε έξω. Την πήγα ως την κοντινότερη πιάτσα τον ταξί και πήρα το δεύτερο πίσω από αυτήν. Έδωσα τη διεύθυνση μου και διαπίστωσα πως η οδηγός ήταν γυναίκα. Στη διάρκεια της διαδρομής της είπα:

- Σίγουρα πολλοί αυνάνες σου έχουν πει την ατάκα, "πού κάνεις πιάτσα". Μην το παίρνεις προσωπικά, συνέχισα όταν κατάλαβα πως της είχα τραβήξει την προσοχή μέσω του λοξού βλέμματος που μου έριξε από τον καθρέφτη. Είναι αγενέστατοι και αμόρφωτοι! Είσαι όμορφη γυναικά και τα σχόλια των ανδρών σίγουρα θα πέφτουν βροχή. Εσύ κάνε τη δουλειά σου σωστά και μην ασχολείσαι. Είμαστε όλοι οι άντρες ηλίθιοι και τα χάνουμε μπροστά σε τόσο κάλλος.

- Θα με βγάλεις θεά στο τέλος. Όλοι όταν πίνουν ρίχνουν τις αναστολές τους, μου απάντησε.

- Εν αντιθέσει! Ξέρω πως έχω πιει, αλλά ο κόσμος δεν ομορφαίνει στα μάτια μου. Γίνεται πιο άσχημος. Βλέπω με άλλα μάτια. Και ελέγχω με απόλυτο τρόπο την ηθική και την ανήθικη πλευρά του εαυτού μου. Φτάσαμε! Άφησε με πριν την γωνία.

Της έδωσα ένα χαρτονόμισμα των πέντε ευρώ ενώ η κούρσα δεν είχε γράψει καν την ελάχιστη διαδρομή.

- Καλή συνέχεια, της είπα.

- Τα ρέστα σου!

- Κράτα τα! Δε σώζομαι με λίγα ψιλά.

Καθώς βγήκα στράφηκε και με κοίταξε στα μάτια. Της χαμογέλασα ενώ εκείνη απότομα πήρε μια βαθιά εισπνοή και γούρλωσε τα δικά της. Η αγαπημένη φίλη μου από την Αίγυπτο στεκόταν άγνωστο πώς, δίπλα μου.

- Είναι καλός στο κρεβάτι, της είπε με σαρδόνιο ύφος που μόνο εγώ αντιλήφθηκα.

Την έπιασα να κοκκινίζει!

- Δώσε μου μια κάρτα σου. Το αμάξι μου είναι στο συνεργείο για 2-3 μέρες.

Πραγματικά μου έδωσε.

- Καλό βράδυ…

είπα και έκλεισα τη θύρα του ταξί. Κατόπιν ανέβηκα στο διαμέρισμα με τη φίλη μου.

- Θα την πάρεις τηλέφωνο;… με ρώτησε.

- Φυσικά! Είναι χωρισμένη και θέλει σεξ.

- Χαίρομαι! Θα πιούμε ένα ψιλιάτικο;

- Πάντα!


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151111221S001




Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.