Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με λένε Παναγιώτη και είμαι παντρεμένος εδώ και 8 χρόνια με τη Μαρία. Όλα είναι εξαιρετικά στη σχέση μας. Πριν από μένα η Μαρία δεν είχε ερωτικές σχέσεις με άλλον άνδρα. Εγώ είμαι κανονικού αναστήματος άνδρας με τα προσόντα μου να είναι κοντά στα 17εκ. Η Μαρία είναι αδύνατη, ξανθιά με μακριά μαλλιά, μέτριο στήθος με καλοσχηματισμένο κώλο που φαίνεται σχετικά μεγάλος σε σύγκριση με το υπόλοιπο σώμα της.

Καθώς πλησίαζε η επέτειος μας ήθελα να τις κάνω ένα τολμηρό δώρο. Στις φαντασιώσεις μας συχνά χρησιμοποιούσαμε τρίτο πρόσωπο όταν κάναμε σεξ, παρ’ όλα αυτά πότε δεν είχαμε δοκιμάσει κάτι. Για την επέτειο μας της ανακοίνωσα ότι έκλεισα ένα δωμάτιο ξενοδοχείου για ένα βράδυ. Της είπα να φορέσει κάτι καλό από κάτω και να παραστήσουμε ότι βρισκόμαστε για ένα μόνο βράδυ στο ξενοδοχείο. Αυτό που δεν της είχα πει είναι ότι είχα κανονίσει να έχουμε ένα στρίπερ για το βράδυ. Διάλεξα ένα μεγαλόσωμο μαύρο άνδρα όπου σύμφωνα με την αγγελία είχε πολύ δυνατά προσόντα.

Έφτασε η μέρα και πήγα να πάρω τη Μαρία από το σπίτι μετά τη δουλειά. Φορούσε μια ολόσωμη καμπαρντίνα και τις ψηλές τις γόβες. Ήταν βαμμένη έντονα. Με άναψε που είχε μπει στο πετσί του ρόλου. Μπήκε στο αμάξι και ξεκινήσαμε για το ξενοδοχείο. Υπήρχε έντονος ηλεκτρισμός στην ατμόσφαιρα. Φτάσαμε και μας πήγαν στο δωμάτιο μας. Με το που μείναμε οι 2 μας η Μαρία έβγαλε την καπαρντίνα. Φορούσε μόνο σκούρα μοβ εσώρουχα με ασορτί κάλτσες και ζαρτιέρες. Ο συνδυασμός με τις ψηλές γόβες τόνιζαν σε απίστευτο βαθμό την κωλάρα της.

- Μ: Σου αρέσει μανάρι μου; Για σένα ντύθηκα έτσι σήμερα για να περάσουμε απίστευτα το βράδυ.

- Π: Είσαι απίστευτη καύλα πουτανάκι μου.

Δεν κρατιόμουν, πήγα μπροστά της και με το ένα χέρι έπιασα τη γυμνή της μέση και με το άλλο δυνατά την κωλάρα της. Αρχίσαμε να φιλιόμαστε. Έβγαλα τα ρούχα και πέσαμε στο κρεββάτι. Το χέρι της κινήθηκε και έπιασε τον πούτσο και ξεκίνησε να μου τον παίζει ενώ εγώ καθώς φιλιόμασταν πέρασα το χέρι μου πίσω από την πλάτη της και ξεκίνησα να χαϊδεύω το μουνάκι της που είχε αρχίσει να υγραίνεται.

Τότε χτύπησε η πόρτα. Η Μαρία τα έχασε μπήκε κάτω από τα σκεπάσματα. Της είπα πάω να δω, έβαλα το εσώρουχο μου και ένα μπουρνούζι από αυτά που έχουν τα ξενοδοχεία. Άνοιξα την πόρτα και ήταν ο στρίπερ. Μπήκε μέσα. Έβαλε τη μουσική και ξεκίνησε να χορεύει. Η Μαρία κατάλαβε το σκηνικό όμως ντράπηκε πολύ. Ξάπλωσα δίπλα της. Εμείς ήμασταν κάτω από τα σκεπάσματα όσο ο στρίπερ ξεκίνησε να χορεύει.

Έβλεπα το πρόσωπο της να κοκκινίζει από την ένταση. Άρχισα πάλι κάτω από τα σκεπάσματα να της χαϊδεύω το μουνάκι της και αυτή τη φορά να τη δαχτυλώνω. Χωρίς να το περιμένω ένιωσα το χέρι τις να μου πιάνει το πούτσο και να ξεκινάει να μου τον παίζει κάτω από τα σκεπάσματα. Άρχισε σιγά σιγά να ξεμπλοκάρει από τον αρχικό αιφνιδιασμό. Στο μεταξύ ο στρίπερ ξεκίνησε να βγάζει τα ρούχα του και να μένει με το εσώρουχο.

Όταν είχε μείνει με το εσώρουχο ο στρίπερ κούνησε μια καρέκλα και πρότεινε τη Μαρία να κάτσει εκεί για να της κάνει προσωπικό χορό. Ακόμα και χωρίς να είναι καυλωμένος φαινόταν τα προσόντα του από το εσώρουχο. Η Μαρία τότε γύρισε και με ρώτησε τι να κάνει. Της είπα ότι είναι για ένα βράδυ οπότε ας το προχωρήσουμε. Με γλωσσοφίλησε και μου είπε ευχαριστώ.

Διστακτικά βγήκε από τα σκεπάσματα και περπάτησε με τα εσώρουχα μέχρι την καρέκλα. Παρατήρησα ότι άρεσε πολύ το θέαμα στον στρίπερ που δεν πήρε τα μάτια του από πάνω της. Έκατσε στην καρέκλα και ο στρίπερ ξεκίνησε να χορεύει αισθησιακά πάνω της γύρω της και να την ακουμπά. Εγώ μετακινήθηκα τότε στην άκρη του κρεβατιού όσο πιο κοντά τους γινόταν και άρχισα να παίζω τον πούτσο μου δυνατά.

Μετά από λίγο ο στρίπερ έβγαλε το εσώρουχο του. Η πούτσα του ήταν πλέον ελεύθερη, εκατοστά μακριά από τη Μαρία. Ήταν χοντρή και τουλάχιστον 22εκ. Η Μαρία τα έχασε. Είδα το βλέμμα της να θολώνει. Δεν είχε ξαναδεί τέτοιο εργαλείο ποτέ. Είδα το στρινγκάκι της να μουσκεύει. Πλέον ο στρίπερ έκανε τον ίδιο χορό αλλά την ακουμπούσε με τη γυμνή του πούτσα.

- Μ: Μωρό μου βλέπεις τι πούτσα έχει;

- Π: Ναι καύλα μου σου αρέσει;

- Μ: Ναι παρά πολύ.

Πλέον δεν κρατιόμουν. Σηκώθηκα και πήγα προς το μέρος τους. Τη σήκωσα έκατσα εγώ στην καρέκλα και τη γύρισα με πλάτη σε μένα και πρόσωπο προς το στρίπερ. Της παραμέρισα το στρινγκάκι και την κατέβασα πάνω στην πούτσα μου. Χώθηκε εύκολα μέσα της καθώς ήταν ήδη πολύ υγρή και ξεκίνησα να την καρφώνω. Είχα τρελαθεί από την καύλα και άρχισα να την ανεβοκατεβάζω και να κοιτάω την κωλάρα της. Σηκώνω το βλέμμα μου και είδα κάτι που δεν είχα σκεφτεί ως εκείνη τη στιγμή. Η Μαρία έπαιζε τον πούτσο του στρίπερ. Τα μικρά της χέρια ήταν γύρω από τον τεράστιο πούτσο του. Τότε ο στρίπερ την προέτρεψε να την πάρει στο στόμα της. Η Μαρία γύρισε σε μένα καθώς την πηδούσα.

- Μ: Μωρό μου θα το κάνω. Θέλω να τη γευτώ. Είναι πολύ δυνατή πούτσα.

- Π: Εντάξει.

Είχα μόλις δώσει τη συγκατάθεση μου. Πάνω στην καύλα δε μπορούσα να της πω όχι σε τίποτα. Την είδα να ξεκινάει να βάζει το μεγάλο μαύρο πούτσο στο στόμα της. Άρχισε να τον πιπώνει. Με το θέαμα αυτό έφτανα στα όρια μου. Τότε ο στρίπερ πήρε θάρρος και ξεκίνησε να της γαμάει το στόμα. Ο πούτσος του μπαινόβγαινε μέσα στο στόμα της ενώ της κρατούσε τα μακριά μαλλιά της. Είχα φτάσει στα όρια μου βλέποντας αυτό και άρχισα να χύνω μέσα της ενώ και ο στρίπερ άρχισε να χύνει από μπροστά το στήθος της, λαιμό και κάποια πήγανε στο πρόσωπο της.

Κινήθηκα προς το μπάνιο και της είπα ότι θα υπάρξει κι άλλος γύρος για αυτό την περιμένω στο ντους. Να χαιρετήσει το στρίπερ και να έρθει.

Η Μαρία τον πλήρωσε και κινηθήκανε προς την πόρτα. Προτού βγει έξω ο στρίπερ έκανε κάτι που η Μαρία δεν περίμενε.

Γύρισε, την έπιασε από την κωλάρα της και έσκυψε και της έδωσε γλωσσόφιλο. Η Μαρία τα έχασε και δεν αντέδρασε.

- Στρίπερ: Μόλις ο άνδρας σου κοιμηθεί σε περιμένω στο δωμάτιο μου να συνεχίσουμε.

- Μαρία: Δεν είναι σωστό, δεν έχω κάνει κάτι τέτοιο πίσω από την πλάτη του ποτέ.

- Στρίπερ: Τώρα που θα πας μέσα στην ντουζιέρα θέλω να σκέφτεσαι καθώς σε πηδάει ότι παίζω το μεγάλο μου πούτσο για σένα και σε περιμένω.

Η πόρτα έκλεισε, και η Μαρία κατευθύνθηκε προς την ντουζιέρα που την περίμενα εγώ με αυτές τις σκέψεις στο μυαλό της.

Συνεχίζεται...

Ανυπομονώ να δω τα σχόλια σας. Αν σας άρεσε για να κάνω νέο μέρος.


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151091221S007




Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.