Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Τις τελευταίες μέρες με βασάνιζε μια νευραλγία, χωρίς να μπορώ να προσδιορίσω ποιο δόντι με πονάει και τι χρειάζεται να κάνω και προσπαθούσα να λύσω το πρόβλημα με παυσίπονα. Ο πόνος επέμενε και φαινόταν αναπόφευκτη η επίσκεψη στον οδοντίατρο.

Ο οδοντίατρος είναι ο γιατρός που από μικρή φοβάμαι περισσότερο και αποφεύγω να επισκέπτομαι εκτός αν υπάρχει πραγματική ανάγκη, ενώ ένας άλλος λόγος ήταν ότι στην τελευταία μου επίσκεψη στον οδοντίατρο μας ο Μάκης σχεδόν μου την έπεσε.

Πάντα είχε το στυλ του αρπακτικού, αλλά την τελευταία φορά και παρόλο που στο σαλόνι καθόταν και η μητέρα μου, σχεδόν το τερμάτισε.

Είχα πάει για ένα σφράγισμα και τα πειράγματα του και το φλερτ του έδιναν κι έπαιρναν για την άσπρη φουστίτσα και το πουκαμισάκι που φορούσα. Κι όταν μου έκανε την ένεση για το σφράγισμα, αλλά ακόμη με έβλεπε στην τσίτα, παρκάρισε την παλάμη του πάνω στο δεξί μου μπούτι. Ήμουν ξαπλωμένη στην οδοντιατρική πολυθρόνα μπροστά του και το χέρι του χάιδευε κανονικά πάνω – κάτω το μπούτι μου. Εγώ είχα μείνει άφωνη για το θράσος του, αλλά εκείνος δεν έδειχνε να πτοείται και μου είπε:

- Χαλάρωσε, να σε χαλαρώσω προσπαθώ, είσαι πολύ τσιτωμένη.

Ευτυχώς δεν έκανε κάτι περισσότερο, αλλιώς δεν ξέρω τι θα έκανα και ήταν και η μητέρα μου απ’ έξω.

Από τότε βέβαια απέφευγα τις επισκέψεις για μικροενοχλήσεις. Έτσι τώρα, που ήμουν πια αναγκασμένη να το κάνω, το έκανα με βαριά καρδιά. Του τηλεφώνησα και ζήτησα ραντεβού. Ήταν γεμάτος για το επόμενο δεκαήμερο μου είπε, αλλά θα μου τηλεφωνούσε να δούμε τι θα κατάφερνε. Ήδη με έτρωγαν τα φίδια.

Μου τηλεφώνησε το ίδιο απόγευμα και μου είπε ότι μου βρήκε ραντεβού για το επόμενο βραδάκι στις 9:30 μ.μ. Θα έμενε είπε πιο αργά για χάρη μου.

Ήμουν από τις 9:15 μ.μ. εκεί και περίμενα στο σαλονάκι του οδοντιατρείου. Από το τζάμι της βεράντας του είδα ότι κάποια ηλικιωμένη κυρία καθόταν στην οδοντιατρική πολυθρόνα. Σε λίγο την τελείωσε, τον είδα να απολυμαίνει την θέση και τα σκεύη, η κυρία έφυγε κλείνοντας την πόρτα του οδοντιατρείου πίσω της και ο κ. Μάκης με φώναξε να περάσω. Ήμουν προφανώς, όπως είχε πει στο τηλέφωνο, το τελευταίο του ραντεβού, αφού ήταν ήδη 9:45 μ.μ.

- Πέρασε, πέρασε ομορφιά μου…

μου είπε, κοιτάζοντας με. Είχα φορέσει ένα γαλάζιο σταυρωτό φορεματάκι, με μακρύ μανικάκι για την εποχή, που είχε δροσίσει, μίνι, με ένα βε στο στήθος, που κούμπωνε σταυρωτά μπροστά με ένα κουμπάκι κι άλλο ένα διακοσμητικό στο ίδιο ύψος. Το είχα συνδυάσει με λευκές γόβες και τσαντάκι.

Εκείνη την στιγμή είχα ήδη μετανιώσει που δεν είχα ντυθεί σαν καλόγρια ή με παντελόνια, αφού ο κ. Μάκης με έτρωγε στην κυριολεξία με το βλέμμα του. Ήδη ένιωθα άβολα, αφού δεν υπήρχε άλλος κόσμος, ούτε η μητέρα μου αυτή τη φορά στο σαλονάκι να μου δημιουργεί αίσθημα ασφάλειας.

Ξάπλωσα στην οδοντιατρική πολυθρόνα, ο κ. Μάκης άρχισε να κοιτάζει το στόμα μου και μετά μου είπε ότι βρήκε κάποια τρυπούλα σε κάποιο δόντι, που θα σφραγίζαμε. Ετοίμασε κάποια ένεση και μου έκανε, αφού πρώτα άπλωσε κάποιο φάρμακο με γεύση δηλητήριο με το δάχτυλο του στο ούλο μου, για να μουδιάσω. Όλοι μου οι παιδικοί φόνοι για τους οδοντιάτρους ήταν εκεί τώρα και το κατάλαβε.

Και τότε το ξανάκανε. Η παλάμη του βρέθηκε πάνω στο δεξί μου μπούτι και τα δάχτυλά του άρχισαν να ανεβοκατεβαίνουν στο πόδι μου απαλά. Ανατρίχιασα ολόκληρη και ένιωσα το μπούτι μου να μυρμηγκιάζει κάτω από τα δάχτυλά του. Τα δάχτυλά του άγγιζαν και χάιδευαν το μπούτι μου και είχαν σίγουρα καταλάβει ότι είχα ανατριχιάσει, ενώ το πλαϊνό της παλάμης του τριβόταν τάχα κατά λάθος πάνω στο μουνάκι μου. Το φορεματάκι, όπως ήμουν ξαπλωμένη, και με τα δάχτυλά του να το σπρώχνουν προς τα πάνω, ίσα που κάλυπτε πια το λευκό στρινγκάκι που φορούσα από κάτω. Είχε γίνει πολύ αποκαλυπτικό, τα μπούτια μου ήταν ολόγυμνα στο λαίμαργο βλέμμα του κ. Μάκη και ένιωσα πέραν από την ανατριχίλα να μουσκεύω. Ήθελα να διαμαρτυρηθώ.

- Μη φοβάσαι ομορφιά μου, δε θα σε πονέσω, ένα σφραγισματάκι θα κάνουμε…

συνέχισε. Το χέρι του συνέχισε να χαϊδεύει το γυμνό μου μπούτι, με ένα απαλό, ερωτικό θα έλεγα χάδι από τα δάχτυλά του και το πλαϊνό της παλάμης του πιο ψηλά κι εγώ μισοφοβισμένη, μισοζαλισμένη από την ένεση, που είχε ήδη αρχίσει να με πιάνει, τον άφηνα να με ερεθίζει.

Να φώναζα; Δεν ήταν κανείς άλλος. Να έφευγα; Οι γονείς μου ήξεραν, ότι είχα έρθει στον οδοντίατρο και θα απορούσαν γιατί έφυγα χωρίς να φτιάξω το δόντι μου. Δε θα έκανε κάτι περισσότερο με καθησύχασε και προσπάθησα να κατεβάσω, όσο γινόταν με τα χέρια μου το φορεματάκι. Μάταια.

- Χαλάρωσε ομορφιά μου, μου είπε, δε σ’ έπιασε ακόμη η ένεση;

Με είχε πιάσει και δεν ένιωθα πολύ σίγουρη ότι μπορούσα να σηκωθώ και να φύγω. Έπιασα το βλέμμα του κ. Μάκη, που δεν είχε σταματήσει να χαϊδεύει το μπούτι μου και έμμεσα το μουνάκι μου πάνω από το φόρεμα, να κοιτάζει το στήθος μου. Οι άτιμες οι ρώγες μου είχαν ερεθιστεί από τα αγγίγματα του και μπορούσε να τις διακρίνει κάτω από το φόρεμα, αφού δεν είχα φορέσει κάποιο σουτιέν. Κοκκίνισα.

Τα δάχτυλά του κ. Μάκη είχαν ανασηκώσει το φορεματάκι και τώρα μπορούσε να δει πια το μουσκεμένο μου λευκό στριγκάκι. Να το δει και να το αγγίξει. Η παλάμη του σκέπασε το μουνάκι μου και άρχισε να το χαϊδεύει πάνω – κάτω και να το πιέζει. Τώρα πια δεν ασχολούνταν με το στόμα μου, τα δόντια μου, το σφράγισμα. Ο κ. Μάκης τώρα είχε επικεντρωθεί στο κορμί μου.

Ντρεπόμουν που δε φώναζα ή δεν τον έσπρωχνα μακριά μου. Ήταν από την αδυναμία και την ζάλη από την ένεση; Ή από μια φυσική μου συστολή, με την αίσθηση ότι αφού δεν υπήρχε κανείς άλλος στο οδοντιατρείο, κάθε αντίσταση θα ήταν μάταιη; Ή μήπως το ήθελα αυτό που συνέβαινε;

Ο κ. Μάκης είχε σκύψει πάνω μου, όπως ήμουν ξαπλωμένη και με ανεβασμένο το φορεματάκι και με μια κίνηση ξεκούμπωσε το κουμπάκι από το φόρεμα. Το ένιωσα να ανοίγει και να πέφτει στα πλάγια. Το στήθος μου, η κοιλίτσα μου μέχρι κάτω στο λευκό στρινγκάκι ήταν ολόγυμνα στο βλέμμα του. Αλλά και στο άλλο του χέρι και στο στόμα του.

Είχε αλλάξει θέση και το ελεύθερο χέρι του, αυτό που δεν έπαιζε με το μουνάκι μου, άρχισε να χουφτώνει το βυζάκι μου και να παίζει με την ερεθισμένη μου ρώγα. Πως είχαν συμβεί τόσα πολλά σε τόσο λίγο χρόνο;

Με ανασήκωσε όρθια από την πολυθρόνα και μου τράβηξε το φορεματάκι προς τα πίσω, πετώντας το σε ένα κάθισμα. Είχα μείνει μόνο με τις λευκές γόβες μου και το στρινγκάκι. Τον άφηνα να με καθοδηγεί, όπως ήθελε, χωρίς κουράγιο να φέρω αντιρρήσεις. Με έσπρωξε στο γραφείο του βάζοντας με να στηριχθώ με τα δύο μου χέρια στην επιφάνεια μου και ρίχνοντας με μπροστά.

Το γυμνό μου στήθος ακουμπούσε στη γυάλινη επιφάνεια του γραφείου του. Ο κ. Μάκης γονάτισε πίσω μου και τα χέρια του χάιδευαν τον κώλο μου.

- Τι μουνάρα είσαι ομορφιά μου! Τι κώλος είναι αυτός;

- Κ. Μάκη…

ψέλλισα εντελώς αδύναμα και κατακόκκινη από ντροπή. Δεν του αντιστεκόμουν, τον άφηνα να κάνει, ό,τι ήθελε στο κορμί μου. Παραμέρισε το στρινγκάκι στο πλάι και άρχισε να γαμάει το υγρό μου ήδη μουνάκι με τρία δάχτυλα του αριστερού του χεριού, ενώ το δεξί του χέρι, μου άνοιξε τον κώλο και ένιωσα την γλώσσα του να υγραίνει την κωλοτρυπίδα μου.

- Μη, μη, φτάνει κ. Μάκη, φτάνει. Ας κάνουμε το δόντι να φύγω.

- Μαράκι πριν το δόντι προηγούνται άλλα. Δε θα είσαι καλή με τον οδοντίατρο σου;…

μου είπε διακόπτοντας προσωρινά το γαμήσι του κώλου μου με τη γλώσσα του. Μου είχε κόψει την ανάσα. Τα δάχτυλά του μπαινόβγαιναν με λύσσα μέσα στο μουνάκι μου κι εγώ είχα πλημμυρίσει από υγρά, ενώ και πίσω είχα χαλαρώσει εντελώς και η γλώσσα του με τρέλαινε.

Μου τράβηξε προς τα κάτω το στρινγκάκι αφήνοντας με ολόγυμνη, με μόνο τις γόβες. Ανασηκώθηκε και στήθηκε πίσω μου, κρατώντας με πάντα μπρούμυτα πάνω στο γραφείο του.

Ένιωσα τον πούτσο του γυμνό να πλησιάζει την πίσω τρυπούλα μου, ενώ τα χέρια του με άνοιγαν πίσω. Εκεί είχε διαλέξει να πρωτομπεί, το κωλαράκι μου ήθελε πρώτο. Άρχισε να σπρώχνει προς τα εμπρός τον πούτσο του στο κωλαράκι μου σκίζοντας με λίγο – λίγο.

- Ωχ! Μαρία, Μαρία, μουνάρα μου, τι μωρό είσαι εσύ! Τι κώλος είναι αυτός;…

και βυθίστηκε μέσα μου ολόκληρος σπρώχνοντας όλο το κορμί μου πάνω στο γυάλινο γραφείο.

- Με πονάτε, αφήστε με, φτάνει!

- Καυλιάρικο μωρό ποιος θα σε άφηνε; Στ’ αλήθεια το πιστεύεις ότι θα σε άφηνε τώρα κάποιος; Θέλω να χύσω μέσα στο θεϊκό κωλαράκι σου, να στο σκίζω όλο το βράδυ.

Ήταν μάταιο. Το ήξερα ότι δε θα με άφηνε παρά μόνο αν θα χόρταινε την σεξουαλική του πείνα και το διεστραμμένο του πάθος, για ένα κορίτσι, που ήταν δεν ξέρω πόσο, τριάντα – τριανταπέντε χρόνια μικρότερη του. Παραδόθηκα.

Τα χέρια του χούφτωσαν τα στήθη μου και άρχισαν να τα μαλάζουν και να τα τσιμπάνε, ενώ έστριβε λυσσασμένα την δεξιά μου ρώγα, κάνοντας με να βγάζω κραυγούλες πόνου και καύλας. Ο σκληρός του πούτσος με έσκιζε πίσω χωρίς έλεος και τώρα δε με πονούσε το δόντι μου αλλά το κορμί μου, που ήταν ανυπεράσπιστο στο πάθος του.

Η αναπνοή μου είχε γίνει γρήγορη και τα μάτια μου έκλειναν από την ζαλάδα της ένεσης, αλλά και από τον οργασμό μου, που είχε ξεκινήσει. Τον άκουγα να μου λέει βρομόλογα πίσω μου, να επιταχύνει, να αγκομαχάει και μετά τον ένιωσα να χύνει μέσα στο κωλαράκι μου, τινάζοντας με ολόκληρη προς τα εμπρός.

Αυτό ήταν. Δεν άντεξα άλλο. Ξανάπεσα στο γραφείο και άρχισα κι εγώ να χύνω σ’ έναν ανεπανάληπτο οργασμό, αποκαμωμένη από το σφυροκόπημα του και τα βασανιστήρια στα στήθη μου.

Ντρεπόμουν πολύ που τον είχα αφήσει να με πάρει και μάλιστα έτσι, από πίσω, χωρίς αντίσταση και με είχε κάνει να φτάσω κι εγώ. Δεν αντιστάθηκα πάλι όταν πιάνοντας με από τον καρπό με οδήγησε στη μέσα μεριά του γραφείου του.

Κάθισε και με τράβηξε πάνω του με πρόσωπο σε εκείνον, περνώντας τα πόδια μου δεξιά και αριστερά του, με μόνο πάντα τις λευκές γόβες πάνω μου.

Τα χέρια του με χάιδευαν στη γυμνή μου πλάτη, στα πλευρά, μέχρι κάτω στον κώλο, που είχε γαμήσει τόσο άγρια λίγο πριν. Έσκυψε και πήρε το στήθος μου στο στόμα του. Η γλώσσα του ταξίδευε γύρω – γύρω πάνω στις πάντα καυλωμένες ρώγες μου, ενώ τα χείλη του τις δάγκωναν και τις ρουφούσαν.

Ήμουν σαν παιχνιδάκι στα πόδια του και μου έκανε, ότι είχε φαντασιώσει να κάνει σε ένα κορίτσι, που ήταν σχεδόν μια επταετία μικρότερη από την κόρη του.

Ήξερε τι έκανε, αφού δεν είχα σταματήσει στιγμή, να νιώθω πόσο ερεθισμένη ήμουν. Αλλά κι εκείνος, παρά την ηλικία του ήταν πάλι έτοιμος και σκληρός. Με τα χέρια του με μετακίνησε έτσι ώστε ο πούτσος του να γλείφει τα μισάνοιχτα χείλη από το μουνάκι μου. Τον έχωσε μέσα μου και τράβηξε το κορμί μου πάνω του.

Άρχισε να χοροπηδάει πάνω στο κάθισμα του γραφείου του μπαινοβγαίνοντας μέσα στο μουνάκι μου, ενώ τα χέρια του είχαν αρπάξει και άνοιγαν τον κώλο μου.

Η γλώσσα του μου άνοιξε το στόμα και συνάντησε την δικιά μου. Ήταν μάταιο πια να του αρνηθώ οτιδήποτε. Δέχτηκα τα φιλιά του και ανταπέδωσα, με κλειστά τα μάτια. Είχα χάσει κάθε αίσθηση, χρόνου, τόπου, και του ποιος ήταν αυτός που με έπαιρνε χωρίς έλεος. Ένιωσα δύο του δάχτυλα να χώνονται κι αυτά στην ήδη ανοιγμένη πίσω τρυπούλα μου. Βύθισα τα νύχια μου στην πλάτη του και άρχισα να χύνω και πάλι. Ούρλιαξε κι αυτός και έκανε το ίδιο, χύνοντας μέσα μου και πάλι.

Πέρασε κάμποση ώρα μέχρι να συνέλθουμε και να ξανανοίξουμε τα μάτια.

- Ευτυχώς χαλάρωσες… μου είπε κοροϊδευτικά. Ας σφραγίσουμε και το δοντάκι τώρα.

Φόρεσα μόνο το στρινγκάκι μου και ξάπλωσα πάλι στην οδοντιατρική πολυθρόνα του. Η εικόνα μου πρέπει να ήταν ερεθιστική πολύ, αφού όση ώρα μου έκανε το σφράγισμα, ο πούτσος του ήταν πάντα σκληρός και ελκυστικός. Θα τον αποζημίωνα, αν δε με πονούσε με τον τροχό, ενώ κι εγώ διατηρούσα τον ερεθισμό μου χαϊδεύοντας τα στήθη μου με τα δύο μου χέρια. Θα ακολουθούσε σύντομα και τρίτος γύρος με τον κ. Μάκη.




Copyright protected OW ref: 185749



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.