Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Αναμνήσεις (6ο μέρος)

Τον ψηλάφιζε. Ήθελε να νιώσει το μέγεθος του. Σε μήκος, σε πλάτος, σε ένταση και το χαμόγελο της μετατράπηκε σχεδόν σε γέλιο.

- Γ: Εγκρίνεις;

- K: Ανυπομονώ...

Τον έσφιξε, όσο μπορούσε και μου έδωσε μία έντονη ανατριχίλα σε όλο μου το κορμί. Όχι, ότι δεν ήμουν ήδη καυλωμένος, όσο δεν πάει, αλλά ήταν αυτή η λεπτομέρεια, το σφίξιμο, ήταν που μου έδωσε το κάτι παραπάνω στην ηδονή. Την κοίταζα και προσπαθούσα να καταλάβω τι σκεφτόταν. Ήθελε απλά να πάρει ένα νέο πούτσο; Ήθελε να μου ανταποδώσει τα δύο τελειώματα που τις έδωσα πριν λίγα λεπτά; Ήθελε να πάρει το πάνω χέρι; Ή απλά με αντέγραφε σε ότι της «μάθαινα»;

Δεν της άφησα όμως το περιθώριο. Τη γράπωσα από το σβέρκο και έφερα το πρόσωπο της στο δικό μου. Ένας χορός πεινασμένων φιλιών εκτυλίχθηκε στιγμιαία. Το ένα στόμα προσπαθούσε να καταβροχθίσει το άλλο. Στιγμιαία το ένα παραδινόταν και λίγο μετά επιτίθονταν, με πολύ γλώσσα και σάλιο. Δεν είχε σταματήσει να μου μαλακίζει το καυλί, πάνω από το παντελόνι και εγώ, επιτέλους, είχα την ευκαιρία να νιώσω το στήθος της. Το πρώτο πράγμα που ένιωσα ήταν το μέγεθος του. Δε χωρούσε στην παλάμη. Ξεχείλιζε και ήταν μαλακό. Η ρώγα της όμως ήταν το «ενοχλητικό» στοιχείο στην έρευνα μου. Από όπου και αν χούφτωνα το βυζί της, η πεταχτή ρώγα της μπλεκόταν στα δάχτυλα. Σαν ένα μικρό καυλάκι.

Ήρθε στο μυαλό μου η θεία Αγάπη. Η εικόνα του δικού της στήθους. Οι ρώγες της. Η αίσθηση στο χούφτωμα. Και… προς στιγμή, νόμιζα ότι ήταν το δικό της. Τις φαντασιώθηκα μαζί. Δίπλα, δίπλα και γυμνές, γονατισμένες μπροστά μου. Η μία να με κοιτάζει σατανικά, η Αγάπη… και η άλλη με το βλέμμα της καύλας, η Κατερίνα. Βόγκηξα. Ήμουν στο όριο να την βάλω κάτω και να της πετάξω τα μάτια έξω. Όπως την προηγούμενη μέρα με την Αγάπη. Ένιωσα τα δάχτυλα της Κατερίνας να ψάχνουν το κουμπί του παντελονιού μου. Της έπιασα το χέρι και το τράβηξα μακριά και ταυτόχρονα απομακρύνθηκα από το πρόσωπο της. Με κοίταξε με έκπληξη και απογοήτευση.

- Γ: Δεν ακούς τι σου λέω...

- K: Νόμιζα ότι...

- Γ: Πρέπει να καταλάβεις ότι οι άντρες δεν είναι σαν τις γυναίκες... όταν πρόκειται για θέματα καύλας, δε λέμε τα αντίθετα από αυτά που εννοούμε στην πραγματικότητα...

- K: Είσαι κακός!

- Γ: Τι άλλο;

- K: Μαλάκας!

- Γ: Συνέχισε...

- K: Καργιόλης...

- Γ: Γιατί όλα αυτά; Επειδή δε σου δίνω αυτό που θες;

- K: Ναι!

- Γ: Νομίζεις ότι εγώ νοιάζομαι αν είσαι γλυκιά ή όμορφη;

- K: Και τότε γιατί είσαι μαζί μου;

- Γ: Γιατί είσαι καύλα. Γιατί κάνεις το καυλί μου σκληρό πολύ συχνά.

- K: Και γιατί δεν μου το δίνεις; Τόση ώρα προσπαθώ...

- Γ: Γιατί όσο προσπαθείς, είσαι συνέχεια καυλωμένη. Ξεκίνα τώρα. Πάμε!

- Κ: Θα πηδηχτούμε στο σπίτι σου ή θα με διώξεις; Ρωτάω για να ξέρω τι με περιμένει.

- Γ: Θα σε γαμήσω όπως δεν έχεις γαμηθεί ποτέ...

Έβαλε μπρος το αμάξι και ξεκινήσαμε. Ήταν οργισμένη, αλλά όχι ξενερωμένη. Τη χαλούσε το γεγονός ότι για πρώτη φορά, μάλλον, δεν περνούσε το δικό της. «Ποιος άντρας μπορεί να αρνηθεί ένα τσιμπούκι ή ένα γαμήσι;» σκεφτόταν. Το ξέρω γιατί μου το είπε πολύ καιρό αργότερα. Την άφησα να βράζει στο ζουμί της. Από την μία λάμβανε μία άρνηση από μένα, από την άλλη πλησιάζαμε στο σπίτι μου, όπου ήταν δεδομένο ότι θα γαμηθούμε. Δυο καταστάσεις εντελώς αντίθετες, εντελώς αντικρουόμενες, οι οποίες, στο άθροισμα τους, κρατούσαν τις ισορροπίες εκεί που έπρεπε. Διατηρούσαν μακρά διάρκεια στην καύλα της.

Όταν φτάσαμε σπίτι μου και πάρκαρε δύο τετράγωνα πιο κάτω, της είπα να περιμένει 10 λεπτά και μετά να έρθει. Η Αγάπη μου το είχε θέσει ως όρο «αν φέρεις κοπέλες στο διαμέρισμα σου, δε θέλω να το μαθαίνει όλη η γειτονιά γιατί κουτσομπολεύουν». Άλλωστε αυτή η καθυστέρηση μου έδωσε και το πλεονέκτημα να τα πω λίγο με την Αγάπη, όπως και έγινε. Την ώρα που άνοιγα την εξώπορτα, άνοιξε την πόρτα της. Τσέκαρε πίσω μου, αν ερχόταν κάποιος.

- A: Τι έγινε μικρέ; Μόνος; Χάλασε η δουλειά;

- Γ: Έρχεται το μωρό σε κάνα 10λεπτο. Δε μου είπες να μην δίνω δικαιώματα στους γύρω;

- A: Μπράβο! Τι έγινε τελικά; Έρχονται και οι δύο;

- Γ: Όχι. Μόνο η Κατερίνα για αρχή. Αργότερα θα έρθει και ο Σάκης.

- A: Σοβαρά; Θα την απολαύσεις μόνος σου; Μπράβο μικρέ. Καλά το πας. Τι άλλο έγινε;

- Γ: Δεν είναι για τώρα ρε συ θεία. Άσε με να πάω πάνω.

- A: Μη με ξεχάσεις!

- Γ: Εσένα θα ξεχάσω; Θα έρθω αργότερα να σου πω. Άσε με τώρα...

Εκείνη ήθελε να μάθει λεπτομέρειες, αλλά εγώ δεν ήμουν σε φάση «θείας». Ήμουν σε φάση «Κατερίνας». Ανέβηκα τα σκαλιά τρέχοντας, γεμάτος αγωνία και ανυπομονησία, λες και θα γαμούσα πρώτη φορά. Το δωμάτιο μου ήταν εντελώς ακατάστατο, αλλά αυτό ήταν το τελευταίο που με ένοιαζε. Εκείνη τη στιγμή με χτύπησε ένας κεραυνός. Δεν είχα σκεφτεί πως θα συνεχιζόταν αυτό το παιχνίδι. Δεν ήθελα να ήταν μία συνηθισμένη φάση, ένα πήδημα του στυλ, «μπαίνει, φιλιόμαστε, γδυνόμαστε, πηδιόμαστε». Την είχα φέρει στα όρια της. Σχεδόν παρακαλούσε να γαμηθούμε. Και αυτή τη στιγμή, την άκουγα να ανεβαίνει τα σκαλιά.

Έβγαλα όλα μου τα ρούχα. Γυμνός εντελώς. Ο πούτσος μου ήταν πέτρα. Δεν ήθελε το παραμικρό παίξιμο, σκληρός, έτοιμος. Πλησίασα την πόρτα. είχα αγωνία αλλά τώρα δεν ήταν η στιγμή για να φανεί αυτό. Πήρα μία βαθιά ανάσα και τη στιγμή που άκουσα το βήμα της να σταματά έξω από την πόρτα, την άνοιξα, πριν προλάβει να την χτυπήσει. Ανταλλάξαμε ματιές. Εκείνη γεμάτη έκπληξη, άρχισε να με κοιτά από την κορυφή μέχρι τον πούτσο. Εκεί σταμάτησε για 5 δευτερόλεπτα. Χαμογέλασε και έκρυψε το στόμα της με το χέρι της, σαν να ήθελε να κρύψει την ευχαρίστηση που της έδινε το θέαμα. Ανέβασε το βλέμμα της στα μάτια μου. Δεν αντέδρασα.

Της έπιασα το χέρι και την τράβηξα μέσα στο χολάκι, κλείνοντας την πόρτα. Έβαλα το χέρι μου στον ώμο της και την πίεσα προς τα κάτω. Μπήκε στο νόημα αμέσως. Γονάτισε, κρατώντας με από τους γοφούς. Ήταν αμήχανη, σα να μην ήξερε τι ήθελα από εκείνη να κάνει. Τα μάτια της είχαν καρφωθεί στη ψωλή μου. Ήταν τόσο κοντά μου που τα μάτια της είχαν ελαφρώς αλληθωρίσει όντας καρφωμένα στο κεφαλάκι. Έπιασα το καυλί μου, με το ένα χέρι και το ίσιωσα. Το άλλο το έφερα πάνω στο κεφάλι της και την πιέσω προς εμένα. Εκείνη ήταν εντελώς παθητική. Πήγαινε όπου την πήγαινα εγώ. Το μόνο που έκανε ήταν να ανοίξει το στόμα. Μπήκα μέσα του, για πρώτη φορά. Και θα ακολουθούσαν εκατοντάδες τσιμπούκια, μετά από εκείνη τη μέρα.

Ο πούτσος μου γλίστρησε μέσα στο στόμα κυριολεκτικά. Το υγρό της στόμα λίπαινε τον κορμό του καυλιού μου και μπήκα όσο μπορούσα, χωρίς να την πνίγω. Έμεινα εκεί, έχοντας πλέον μπλέξει τα δάχτυλα μου στα κατάμαυρα μαλλιά της. Τα μάτια της ήταν στραμμένα ψηλά. Προς το πρόσωπο μου. Της χαμογέλασα. Νόμιζα ότι μου το ανταπέδιδε αλλά στην πραγματικότητα είχε αρχίσει να παίζει την γλώσσα της στο πούτσο μου. Την ένιωθα να χώνετε σε όποιο διαθέσιμο σημείο υπήρχε μέσα στο στόμα της, γλείφοντας τον. Πίεσα λίγο προς τα μέσα και είδα τα μάτια της να γουρλώνουν. Ήταν στο σημάδι ότι άρχισε να πνίγεται. Τραβήχτηκα λίγο. Δε μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από τα δικά της. Η πουτάνα μεγάλωνε μέσα της. Γούσταρε τον πούτσο και φαινόταν.

Άρχισα να της δίνω ρυθμό. Μπρος, πίσω. Αργά και με αυξανόμενη ταχύτητα. Εκείνη δε συμμετείχε, απλά αφηνόταν στην κινήσεις μου. Το στόμα της ήταν απλά μία τρύπα εκείνη τη στιγμή. Και το γουστάραμε και οι δύο. Ήταν στιγμές που ένιωθα το λαρύγγι της στο πουτσοκέφαλο, τερμάτιζα απότομα, αλλά δεν αντιδρούσε. Μάθαινε σιγά σιγά να ελέγχει την αντίδραση της στο πνίξιμο. Τη στιγμή που ένιωσε να αφήνω τα μαλλιά της, ανέβασε τις παλάμες στα κωλομέρια μου και ανέλαβε δράση. Είχε τρομερή αντίληψη. Ήταν η στιγμή που ένιωσα ότι έχουμε απίστευτη χημεία στο κρεβάτι.

Κατέβασε το βλέμμα της χαμηλά, ίσως και να έκλεισε τα μάτια της. Και άρχισε ένα τρομερό τσιμπούκι. Ήταν τόσο αφοσιωμένη σε αυτό που έκανε. Το έκανε επειδή το γούσταρε. Το έκανε επειδή ήθελε να με ικανοποιήσει. Κράτησε το ρυθμό της πίπας πολύ έντονο. Ούτε μία στιγμή δεν ένιωσα τα δόντια της στον πούτσο μου. Ήταν στιγμές που τον κρατούσε μέσα της για 20-30 δευτερόλεπτα, γλείφοντας τον. Ήταν στιγμές που ένιωθα τα αρχίδια μου να χτυπάνε το πηγούνι της. Τα σάλια της άρχιζαν να στάζουν. Κυλούσαν προς τα αρχίδια μου. Τον έβγαλε έξω και άρχισε να μου τον παίζει δυνατά. Με το άλλο της χέρι μάζεψε τα μαλλιά της από την μία πλευρά του κεφαλιού της.

- Κ: Θα με χύσεις τώρα;

- Γ: Όχι ακόμη…

Είδα μία μικρή έκπληξη. Δεν περίμενε ότι θα άντεχα τόσο πολύ. Μία εξίσου μικρή χαρά φάνηκε στο πρόσωπο της. Της τράβηξα το χέρι μακριά από το καυλί μου και τον έπιασα γερά. Της τον έτριψα σε όλο το πρόσωπο της. Το σάλιο της απλωνόταν παντού. Η μυρωδιά του καυλιού μου άρχισε να γεμίζει το χώρο. Αυτή η απροσδιόριστα βαριά μυρωδιά του σάλιου μαζί με ψωλίλα. Η καύλα μου είχε αρχίσει να με κυριεύει, πάλι.

- Γ: Πόσο καιρό το περίμενες;

- Κ: Αυτό ή εσένα γενικώς;

- Γ: Αυτό.

- Κ: Εδώ και λίγες μέρες. Από τότε που με κοίταζες, τόσο έντονα, που ντράπηκα.

- Γ: Ναι το θυμάμαι... ήμουν πολύ καυλωμένος εκείνη τη μέρα... όπως τώρα!

- Κ: Γιατί μωρό μου;

- Γ: Γιατί δεν είχα γαμήσει το προηγούμενο βράδυ.

- Κ: Γαμάς συχνά;

- Γ: Τελευταία, κάθε μέρα.

- Κ: Ποιες;

- Γ: Δεν τις ξέρεις. Αλλά αν θες...

- Κ: Όχι, δε θέλω... δεν θέλω να γαμάς άλλες...

- Γ: Μόνο εσένα;

- Κ: Ναι μόνο εμένα...

- Γ: Και εσύ γιατί να γαμιέσαι και με τον Σάκη; Τι νομίζεις ότι είσαι;

- Κ: Άλλο αυτό...

Χαμογελάσαμε και οι δυο, αλλά αυτός μικρός διάλογος με είχε φτιάξει για τα καλά. Ήθελα να τη βάλω κάτω και να την ξεσκίσω, από όλες τις τρύπες. Αλλά κάτι μέσα μου, μου έλεγε να την αφήσω να γαμηθεί όπως αυτή θέλει, για πρώτη φορά. Να είναι όπως της αρέσει για να μη φοβηθεί ή ξενερώσει. Άλλωστε δεν ήταν κάποια που δε θα ξανάβλεπα, κάποια της μίας βραδιάς. Θα ήταν και αυτή ένα μόνιμο γαμήσι, όπως η θεία Αγάπη...

Της έπιασα το χέρι και τη σήκωσα όρθια. Τα γόνατα της είχαν κοκκινίσει τόση ώρα που ήταν εκεί κάτω. Την έσφιξα πάνω μου, αγκαλιάζοντας την και φιληθήκαμε. Το στήθος της με κρατούσε κάπως μακριά της, λόγω του μεγέθους του. Ερωτικά φιλιά, χωρίς υπερβολές. Χείλη με χείλη, πεταχτά. Την άφηνα να κάνει αυτό που θέλει, όπως το θέλει. Τα πεταχτά εξελίχθηκαν σε πιο παθιασμένα. Λίγο μετά μπήκαν στο παιχνίδι και οι γλώσσες. Σαν δύο καυλάκια που μάχονταν και χόρευαν ταυτόχρονα μέσα στο στόμα. Σε λίγα δευτερόλεπτα, άρχισαν τα τσιμπούκια της γλώσσας, όπως τα λέω εγώ. Ρουφήγματα στη γλώσσα του άλλου.

Ταυτόχρονα, είχα αρχίσει να τη γδύνω. Δε μπορούσα να δω το κορμί της γιατί με είχε γραπώσει από το σβέρκο και με είχε κολλήσει στο πρόσωπο της. Την είχε φτιάξει άσχημα το φιλί. Με το που έφυγε το φόρεμα της, τα δύο στήθια της έφυγαν προς αντίθετες μεριές. Δεν έχασα ευκαιρία. Ανέβασα το δεξί μου χέρι μου στο αριστερό της μαστάρι. Το άρπαξα δυνατά, το γράπωσα έντονα. Βόγκηξε, ίσως την πόνεσα με την ορμή μου. Χαλάρωσα το σφίξιμο και έφερα τον αντίχειρα στη ρώγα της. Έπαιξα. «Μ...» ακούστηκε. Σημάδι ότι είχα βρει την τέλεια επαφή με τη ρώγα της. Ήταν ήδη σκληρή, ήταν αναμενόμενο. Τόση ώρα στο αυτοκίνητο της. Δύο τελειώματα. Και ήδη μου είχε δώσει μία πεντάλεπτη πίπα. Θα ήταν αφύσικο να μην ήταν σκληρή.

Κατέβασα τα χέρια μου στα κωλομέρια της. Σφιχτά, νεανικά, γυμνασμένα. Άλλωστε έκανε πολλά χρόνια ποδηλασία. Δεν σταματήσαμε τα φιλιά ούτε στιγμή. Το χούφτωμα του κώλου της, μετά το παίξιμο της ρώγας, την είχε τρελάνει. Σήκωσε το αριστερό της πόδι, τσακισμένο στο γόνατο και μετακινήθηκε ελαφρώς προς την δεξιά πλευρά μου, και άρχισε να τρίβει όλο της το κορμί πάνω μου. Την έτρωγε. Την έπιασα από τα μπούτια και ταυτόχρονα πέρασε τα χέρια της γύρω από το λαιμό μου. Κρατήθηκε από εκεί. Τη σήκωσα στον αέρα. Βόγκηξε μακρόσυρτα. Απομακρύνθηκαν τα πρόσωπα μας. Κοιταχτήκαμε. Χωρίς λέξη. Όλα ήταν τέλεια. Την κόλλησα στον τοίχο. Τα πόδια της ήταν εντελώς ανοιχτά, ήταν εκτεθειμένη. Αλλά τα χέρια μου δεν ήταν άδεια. Εκείνη, τον είχε πιάσει ήδη και τον κέντραρε στην τρύπα της. Τα υπόλοιπα δεν χρειάζονται περιγραφή. Τα φαντάζεστε...

H ένταση στο γαμήσι ήταν αργή. Δεν ένιωσα αντίσταση αλλά και η στάση που είχαμε την ανάγκαζε να είναι ανοιχτή εντελώς. Όλα υγρά. Ο πούτσος μου ταίριαζε τέλεια στο μουνί της. Μπαινόβγαινα μέσα της με σταθερό ρυθμό. Φιλιόμασταν μόνο με γλώσσα. Το πρόστυχο το φιλί. Ανέβασα ρυθμό. Το μουνί της πλατσούριζε. Βογκούσε σε κάθε μου κάρφωμα. Το απολάμβανε. Το γούσταρε. Αλλά δεν είχε ιδέα τη την περίμενε αργότερα.

- K: Εκεί, εκεί, έτσι, έτσι μωρό μου...

- Γ: Άξιζε η αναμονή;

- K: Ναι...

Ανέβασα την ένταση μου στο μέγιστο. Την έκανα να τραντάζετε σύγκορμη. Το στήθος της, παρόλο που ήταν εγκλωβισμένο ανάμεσα μας, παλλόταν σε κάθε κάρφωμα μου έντονα. Έκλεισε τα μάτια και άφησε το κεφάλι της να κολλήσει στον τοίχο. Ο λαιμός της εκτεθειμένος. Είχα την βρει την ευκαιρία μου. Τη μάρκαρα με δυνατή πιπιλιά που συνοδεύτηκε με ένα δάγκωμα. Αυτό την έφερε στα όρια της καύλας της. Γραπώθηκε πάνω μου και άρχισε να χύνει. Τρανταζόταν, όντας στον αέρα. Ένα κλαψούρισμα βγήκε από το στόμα της. Δεν έδωσα σημασία. Την άφησα να εκφραστεί όπως ήθελε. Είχαμε ιδρώσει και η δύο μας. Είχα αρχίσει να κουράζομαι. Μόλις ένιωσα ότι άρχισε να βρίσκει την ανάσα της, την άφησα να πατήσει κάτω. Έκανα δύο βήματα πίσω και τη χάζευα.

Πρώτη φορά την έβλεπα εντελώς γυμνή μπροστά μου. Είχε απίστευτο κορμί. Ήξερα ότι είναι καλό, αλλά μέχρι να δεις γυμνή μία γυναίκα, δεν ξέρεις τις ατέλειες της. Και αυτή, δεν είχε κάποιο ψεγάδι. Ακόμη και το στήθος της, που ήταν αφύσικα μεγάλο για τις αναλογίες του κορμιού της, ήταν όσο στητό μπορούσε, για το μέγεθος και το βάρος του. Στεκόταν εκεί μπροστά μου, με κατεβασμένο το κεφάλι και τα μαλλιά της κάλυπταν το πρόσωπο της. Τα μάζεψε, πιάνοντας κοτσίδα και μου χαμογέλασε.

- Κ: Καλό, πολύ καλό...

- Γ: Και θα γίνει καλύτερο, όσο περνάνε οι μέρες...

- Κ: Έχεις σκοπό να το τραβήξουμε για καιρό όλο αυτό;

- Γ: Προφανώς. Άλλωστε το έχεις ανάγκη μου φαίνεται. Ο άλλος δε σε πηδάει καλά.

- Κ: Ο άλλος δε γαμάει όπως θέλω να γαμηθώ. Όπως με γάμησες τώρα.

- Γ: Έλα άραξε εδώ μαζί μου, στο κρεβάτι. Δε σε γαμάει καλά ή του είναι μικρός;

- Κ: Όχι ρε συ. Καλός είναι σε μέγεθος. Τσαμπουκά δεν έχει. Όλο από κάτω θέλει να είναι.

- Γ: Κατάλαβα. Πάντως κι εσύ, τον έχεις λιώσει.

- Κ: Τι να κάνω Γιώργο; Προσπαθώ να σώσω τη σχέση. Αν βελτιωθεί το σεξ, κατά τα άλλα είναι μια χαρά παιδί ο Σάκης. Πιο καλά χύνω μόνη μου, πάρα με το Σάκη. Ευτυχώς εσύ δεν είσαι στην ίδια κατηγορία.

- Γ: Σ’ άρεσε η στάση;

- Κ: Σούπερ ήταν η στάση. Όπως και να με γαμούσες, με ότι μου έκανες στο αυτοκίνητο, θα μου άρεσε. Ήμουν στο όριο να σε παρατήσω και να μην έρθω.

- Γ: Μαλακία θα έκανες. Είσαι πολύ καλομαθημένη. Έχεις μάθει να σε έχουν σαν πριγκίπισσα.

- Κ: Κακό είναι αυτό; Ναι, έτσι έχω μάθει.

- Γ: Να ξεχάσεις την πριγκίπισσα. Εγώ νομίζω ότι είσαι μεγάλο πουτανάκι.

- Κ: Είμαι. Για αυτό ήθελα να γαμηθώ μαζί σου και να παρτουζωθώ.

- Γ: Γουστάρω που ξέρεις ποια είσαι και τι θέλεις. Αλλά ετοιμάσου για καταστάσεις που δεν τις έχεις φανταστεί.

- Κ: Μακάρι. Μακάρι να σταματήσω την μαλακία και να γαμιέμαι μαζί σου όπως πρέπει.

- Γ: Καλά, καλά. Έχω άλλα σχέδια για σένα.

- Κ: Ποιος είσαι; Δεν σου το χα! Έχεις αλλάξει ή μου φαίνεται;

- Γ: Δε με ήξερες. Άλλωστε τι να σου δείξω όταν τραβιέσαι με τον κολλητό μου; Ούτε και εσένα σου το χα να κάνεις τέτοιου είδους κουβέντα.

- Κ: Καλομαθημένη είμαι. Όχι καθυστερημένη μωρό μου!

- Γ: Ναι, αλλά τις προάλλες που σε κοίταζα, κρύφτηκες.

- Κ: Δεν περίμενα τέτοιο πρόστυχο βλέμμα από σένα. Δεν μου το βγάζεις από το μυαλό. Κάτι σε έχει αλλάξει. Πες μου... τι;

- Γ: Ίσως να μάθεις. Ίσως και όχι. Θα δείξει.

- Κ: Έλα… μη γίνεσαι έτσι. Πες μου.

- Γ: Άσ’ τα αυτά. Πάμε στα δικά μας. Στόμα πήρα, μουνί πήρα. Τι έμεινε;

- Κ: Μία ισπανική και είσαι κομπλέ. Ε άντε και καμιά μαλακία.

- Γ: Ξεχνάς ένα σημείο.

- Κ: Ξέχασε το. Εγώ τον πούτσο σου, έτσι όπως είναι χοντρός, δεν τον βάζω στο κώλο μου. Δεν υπάρχει περίπτωση.

- Γ: Θα τον πάρεις και από το κώλο και θα γουστάρεις. Θυμήσου το.

- Κ: Βολέψου με κάνα δάχτυλο. Μέχρι εκεί.

- Γ: Όταν σου μιλάω, πρώτον θα ακούς, και δεύτερον δεν θα λες όχι. Εδώ μέσα, τον έλεγχο τον έχω εγώ. Το κατάλαβες;

- Κ: Είσαι μαλάκας!

Είχα ήδη έρθει από πάνω της και ο πούτσος μου τριβόταν στο μουνί της, όση ώρα κάναμε την καυλοκουβέντα. Ένωσα τις βυζάρες της. Επιτέλους της είχα για πάρτη μου. Διαθέσιμες, ελεύθερες από περιορισμούς. Οι ρώγες της ήταν ροζ, πολύ ανοιχτόχρωμες. Τις έφερα τη μία δίπλα στην άλλη, ενώνοντας τα βυζιά της. Τις δάγκωσα την στιγμή που με είπε μαλάκα. Ούρλιαξε. Το ξέρω πολύ καλά ότι αυτό την ξενέρωσε στιγμιαία. Αλλά τώρα παίζαμε το δικό μου παιχνίδι. Στο δικό της μυαλό, μπορεί να νόμιζε ότι θα κάναμε σεξ. Στο δικό μου μυαλό θα κάναμε σεξ και θα την είχα στον έλεγχο μου. Ήταν τόσο καλομαθημένο πουτανάκι, που νόμιζε ότι ο κόσμος είναι στον έλεγχο της, ότι της ανήκει. Αυτό θα άλλαζε...

Συνεχίζεται...

Θα ήθελα να ακούσω σχόλια, παρατηρήσεις και εντυπώσεις...




Copyright protected OW ref: 185724



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).