Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Αναμνήσεις (5ο μέρος)

- K: Ωραία. Γιατί από κάτω δε φοράω τίποτα. Θα τα πούμε σε λίγο. Όχι το βράδυ, σε λίγο…

Είχα μείνει άναυδος. Ο Σάκης το είδε στο πρόσωπο μου και μου έκλεισε το μάτι. Κάτι είχε κανονιστεί μεταξύ τους και εγώ απλά παρακολουθούσα τις εξελίξεις. Πριν προλάβω να καταλάβω τι ακριβώς μου είπε η Κατερίνα, απομακρύνθηκε με μία φίλη της. Η όψη της ήταν σαν ένα μικρό κορίτσι που τώρα ανακαλύπτει την σεξουαλικότητα της. Έδειχνε μία κοριτσίστικη αφέλεια, με τον τρόπο που μιλούσε, γελούσε, περπατούσε, αλλά ήξερα πλέον ότι η γυναίκα μέσα της ήταν έτοιμη να βγει στην επιφάνεια και να κυριαρχήσει. Την κοίταζα να απομακρύνετε και είχα την αίσθηση ότι όλα γύρω μου ήταν ασπρόμαυρα και μόνο η δική της φιγούρα ήταν έγχρωμη. Η λευκή της επιδερμίδα έκανε αντίθεση με το μαύρο μακρύ μαλλί της και αυτό, με την σειρά του, αντίθεση με το κατακόκκινο φορεματάκι. Είχα μαγνητιστεί. Προς στιγμή, κάποια συναισθήματα που είχα θαμμένα λόγω του Σάκη, από όταν την είχα πρωτοδεί, είχαν έρθει στην επιφάνεια.

- Σ: Ε… ξεκόλλα, τι έπαθες;

- Γ: Τίποτα ρε φίλε… απλά κόμπλαρα.

- Σ: Γιατί; Τι σου είπε; Ότι δε φοράει κάτι από κάτω;

- Γ: Ναι… το ήξερες;

- Σ: Εννοείτε… ποιος της έβαλε την ιδέα νομίζεις;

- Γ: Και ότι θα τα πούμε σύντομα… όχι το βράδυ, πιο σύντομα.

- Σ: Ώπα, αυτό είναι δικό της το σχέδιο. Δεν έχω ιδέα. Άντε. Θα φας καλά.

- Γ: Ρε μαλάκα, είσαι σίγουρος ότι είσαι εντάξει;

- Σ: Μη μου πρήζεις τα αρχίδια… Ναι σου είπα… τέλος, μη με ξαναρωτήσεις.

- Γ: Καλά μαλάκα, αν αρχίσω να την πηδάω μη μου ξεφουρνίσεις καμιά μαλακία… θα αρπαχτούμε.

- Σ: Χάρη θα μου κάνεις. Άκουσε με… θα καταλάβεις.

Πλέον δεν είχα καμία αναστολή. Ούτε φόβο, ούτε άγχος. Το Κατερινάκι πλέον ήταν και δικό μου. Τίποτα πλέον δεν ήταν παράλογο. Τίποτα δεν ήταν αδύνατο. Η Αγάπη, η σχεδόν 50άρα θεία μου, απολάμβανε το σεξ μαζί μου. Η Κατερίνα, η 19χρονη φοιτήτρια, ήταν ήδη καυλωμένη για το γαμήσι που θα κάναμε. Είχα αρχίσει να την ψωνίζω. Δεν ήμουν καυλωμένος, αλλά ήμουν σε μία μεγάλη εσωτερική ένταση. Η ανυπομονησία μου είχε αρχίσει να μεγαλώνει, τα δευτερόλεπτα διαρκούσαν σαν λεπτά και τα λεπτά σαν ώρες. Δεν κυλούσε ο χρόνος.

«Οι περισσότερες γυναίκες, για τις νορμάλ μιλάμε τώρα, θα γαμηθούν με αυτόν που αυτές θέλουν, όχι με οποιονδήποτε», «αν την ικανοποιήσεις, τότε, αργά ή γρήγορα, θα σου κάνει όλα τα γούστα».

Αυτές οι κουβέντες της Αγάπης στριφογυρνούσαν στο κεφάλι μου. Η Κατερίνα με είχε επιλέξει. Μπορεί να μην το είχε αναφέρει αυτή, αλλά και μόνο ότι είχε χύσει στη σκέψη ότι θα την γαμήσω, αρκούσε. Τώρα, το μόνο που έμενε ήταν να μάθω τα γούστα της. Πως; Θα ακολουθούσα το παράδειγμα της Αγάπης. Σε όλους αρέσει η μαλακία.

Πέρασε ένα τρίωρο με μαθήματα. Είχα συγκεντρωθεί σε αυτά, γιατί αν δεν το έκανα, οι ώρες δε θα περνούσαν. Είχα φροντίσει να μείνω μακριά από το ζευγάρι. Δεν ήθελα να με αποσπά τίποτα. Βγαίνοντας, στάθηκα σε μία από τις πόρτες της αίθουσας. Ήθελα να με ψάξει εκείνη. Όπως και έγινε. Την είδα να με πλησιάζει, να με πιάνει αγκαζέ και να περπατάμε προς την αντίθετη κατεύθυνση από τον Σάκη.

- Κ: Το μετάνιωσες; Μήπως δε θέλεις;

- Γ: Όχι, καθόλου. Γιατί το λες;

- Κ: Δε μου έριξες ούτε ένα βλέμμα τόσες ώρες.

- Γ: Αν το έκανα, θα ζούσα ένα μαρτύριο.

- Κ: Ωραίο αυτό. Δεν το είχα σκεφτεί έτσι. Εγώ το πέρασα αυτό το μαρτύριο, αλλά ευτυχώς είχα τον Σάκη δίπλα μου. Με «βοήθησε» πολύ.

- Γ: Κατάλαβα. Πάμε;

- Κ: Που; Από τώρα;

- Γ: Ναι. Ο Σάκης θα καταλάβει και θα έρθει αργότερα. Έξυπνο παιδί είναι.

- Κ: Μ’ αρέσεις. Δε σου το χα!

- Γ: Ούτε και εγώ για σένα. Αλλά δεν είναι ώρα για τέτοιες συζητήσεις.

- Κ: Για τι είναι τότε;

- Γ: Είναι ώρα να μάθω τι καύλες κουβαλάς, όχι στο μουνάκι σου, αλλά στο μυαλό σου.

- Κ: Μ... και δε σε νοιάζει το μουνάκι μου;

- Γ: Με νοιάζει, αλλά αυτό υγραίνετε εξ αιτίας αυτών που έχεις στο μυαλουδάκι σου. και δεν τα ξέρει κανείς… ούτε καν ο Σάκης!

- Κ: Γιώργο; Είσαι εσύ πραγματικά ή κάποιος άλλος;

- Γ: Που έχεις παρκάρει;

Ελάχιστα παιδιά είχαν αυτοκίνητο για να πηγαινοέρχονται στη σχολή. Ένα από αυτά ήταν η Κατερίνα. Κόρη ευκατάστατης οικογένειας. Τα υπόλοιπα δεν έχουν σημασία προς το παρόν. Την είχα πιάσει αγκαλιά από την μέση και προχωρήσαμε στο αυτοκίνητο της, χωρίς να λέμε πολλά. Αν το μουνί της ήταν το ίδιο καυλωμένο με το πούτσο μου, εκείνη τη στιγμή, τότε δεν ήθελε πολύ για να χύσει. Τα μάγουλα της είχα ροδίσει και μου έριχνε κλεφτές ματιές. Ανταπέδιδα αλλά κρατιόμουν για να μην της ορμίσω. Είχα κάτι άλλο στο μυαλό μου πριν το πήδημα. Μπήκαμε στο αυτοκίνητο της. Τη στιγμή που έπιασε το λεβιέ των ταχυτήτων, πριν πατήσει γκάζι, έβαλα το δικό μου πάνω από το δικό της. Με κοίταξε.

- Γ: Θα πάμε σπίτι μου. Θυμάσαι πως πάμε;

- Κ: Ναι.

- Γ: Είσαι καλή οδηγός, αλλά σήμερα θέλω να είσαι ακόμη καλύτερη και πιο προσεκτική. Θα οδηγήσεις αργά. Με ασφάλεια.

- Κ: Γιατί τα λες όλα αυτά;

- Γ: Ξεκίνα.

Πέρασαν 2 λεπτά που δεν είπαμε κουβέντα. Το χέρι μου είχε καπακώσει το δικό της, πάνω στο λεβιέ και το ανεβοκατέβαζα σαν να τραβούσε μαλακία. Αλλά με πολύ αργές κινήσεις.

- Γ: Ο Σάκης ήταν ο πρώτος σου;

- Κ: Ναι. Δε στο έχει πει;

- Γ: Μου το έχει πει, αλλά είναι αλήθεια;

- Κ: Ναι. Δεν είχα κάνει τίποτα μέχρι τότε.

- Γ: Έτσι εξηγείται ότι δεν τον έχεις απατήσει μέχρι τώρα. Αν ήσουν ξέκωλο, θα το είχαμε μάθει. Αλλά απλά γουστάρεις πάρα πολύ το σεξ.

- Κ: Με κάνεις και αισθάνομαι άβολα.

- Γ: Δεν θα έπρεπε. Λογικό δεν είναι να σκέφτομαι πως είναι δυνατόν η γκόμενα του κολλητού μου ετοιμάζεται για να γαμηθεί μαζί μου;

- Κ: Δεν είμαι ξέκωλο, ούτε πουτάνα.

- Γ: Αυτό είπα. Αλλά τι είσαι;

- Κ: Δεν ξέρω. Ένα κορίτσι.

- Γ: Εγώ δε βλέπω κορίτσι. Εγώ βλέπω μία γυναικάρα, ένα κορμί απίστευτο, που διψάει για να μάθει τι άλλη ηδονή υπάρχει σε αυτόν τον κόσμο για εκείνη. Το ξέρεις ότι υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που δε διανοείσαι ότι μπορούν να σου δώσουν απολαύσεις . σωστά;

- Κ: Ναι.

- Γ: Βλέπω ότι οι ρώγες σου είναι έτοιμες να τρυπήσουν το φόρεμα σου, έβγαλες και το σουτιέν βλέπω… για μένα;

- Κ: Με κάνεις και ντρέπομαι. Ίσως.

- Γ: Για μένα ή για το Σάκη;

- Κ: Για σένα.

- Γ: Σου είπε κάτι ο Σάκης;

- Κ: Όχι! Έχω δει πως με κοιτάς. Κατάλαβα ότι σου αρέσουν.

- Γ: Με έχεις σκεφτεί να τις γλείφω;

- Κ: …

- Γ: Πες μου

- Κ: Ναι.

- Γ: Αν σου άρεσε αυτό που είχες σκεφτεί, πες μου, ειδάλλως…

- Κ: Μου άρεσε πολύ. Είχα σκεφτεί να είμαι από πάνω σου και να μου τις γλείφεις. Μία τη μία, μία την άλλη.

- Γ: Είσαι ευαίσθητη στις ρώγες.

- Κ: Πολύ.

- Γ: Τι άλλο έχεις σκεφτεί για μένα;

- Κ: Πολλά. Αλλά δε θέλω να στα πω… θέλω να στα δείξω.

- Γ: Μη σταματήσεις να οδηγείς.

Σε εκείνο το σημείο γύρισα προς το μέρος της και της έπιασα το μπούτι. Με αργές κινήσεις έφτασα στο μουνί της. Στην αρχή είχε ενωμένα τα πόδια αλλά δεν άργησε να αφεθεί και να τα ανοίξει. Τη χάιδευα τόσο όσο έπρεπε. Δεν έβαλα δάχτυλο μέσα της. Ήθελα απλά να με νιώθει. Το μουνί της ήταν ήδη υγρό. Πολύ υγρό. Πλέον ήμουν σίγουρος ότι δε θα μου έπαιρνε πολύ ώρα η πρώτη απόλαυση.

- Κ: Γιώργο, τι κάνεις;

- Γ: Εσύ να κοιτάς μπροστά και να απαντάς σε ότι ρωτάω… ναι;

- Κ: Ναι.

- Γ: Θέλω να είσαι ειλικρινής και τολμηρή μαζί μου. Μπορείς; Θέλεις;

- Κ: Μπορώ και θέλω.

- Γ: Ήσουν παρθένα πριν τον Σάκη;

- Κ: Μα…

- Γ: Απάντησε μου. Ήσουν;

- Κ: Όχι εντελώς, είχα γαμηθεί με δονητές. Αν αυτό μετράει, όχι δεν ήμουν.

- Γ: Πρέπει να έχεις φαντασιωθεί πολλά.

- Κ: Ναι… πολλά.

- Γ: Γαμήσια με άντρα, με άντρες…

- Κ: Από μικρή.

- Γ: Απόψε θα γίνει πραγματικότητα η φαντασίωση σου.

- Κ: Ναι.

- Γ: Αλλά δεν είναι αυτή η μεγαλύτερη φαντασίωση σου, έτσι δεν είναι;

- Κ: Ναι.

- Γ: Δεν θέλω να μου την πεις ακόμη. Σ΄ αρέσει ο πούτσος, σε τρελαίνει. Αλλά ο δονητής σου είναι πιο χοντρός από το καυλί του Σάκη… πιο μακρύς. Για αυτό θέλεις δύο μαζί. Για να νιώθεις το ίδιο γεμάτη, έτσι δεν είναι μωρό μου;

- Κ: Έτσι ακριβώς.

- Γ: Πες μου το ένα πράγμα που πρέπει να κάνεις απόψε

- Κ: Να σας πάρω… να σας πάρω και τους δύο, μαζί, στο μουνί μου.

Εκείνη τη στιγμή της έβαλα το δάχτυλο μου. Αργά. Τη γάμησα για ελάχιστα δευτερόλεπτα και άρχισε να χύνει. Βογκούσε, τσίριζε αδύναμα και έχυνε. Το κορμί της σφιγγόταν ολόκληρο. Ένιωθα τα υγρά της να μου μουλιάζουν το δάχτυλο. Αλλά δε σταμάτησε να οδηγεί. Όταν την είδα να βρίσκει τις ανάσες, τράβηξα το δάχτυλο μου και το έγλειψα. Είχε καταπληκτική γεύση. Με κοίταξε με ένταση.

- Κ: Σε θέλω. Σε θέλω τώρα.

- Γ: Κάνε υπομονή. Θα φτάσουμε σπίτι. Δε μου αρέσουν οι φάσεις στα αμάξια.

- Κ: Ούτε να σε γλείψω; Θέλω πολύ να στο ανταποδώσω.

- Γ: Θέλεις να μου το ανταποδώσεις ή θέλεις να δεις τι καυλί θα σε γαμήσει;

- K: Και τα δύο. Έλα. Να σταματήσω εδώ πιο κάτω;

- Γ: Όχι.

- K: Είσαι…

- Γ: Μην το πεις. Και μην τολμήσεις να με πεις έτσι όταν δεν πηδιόμαστε. Κατάλαβες;

- K: Ναι.

- Γ: Όλα έχουν την ώρα τους. Θα το μάθεις καλά αυτό.

- K: Τι άλλο θα με μάθεις Γιώργο;

- Γ: Δε φαντάζεσαι πόσα…

- Κ: Τι κάνεις; Πάλι;

Είχα φέρει πάλι το χέρι μου στο μουνί της και τις έτριβα την κλειτορίδα. Το είχε εντελώς ξυρισμένο και ήταν πάρα πολύ απαλό. Την έτριβα και που και που την πίεζα, σαν κουμπάκι. Ταραζόταν σε κάθε αλλαγή τις κίνησης μου στο μουνί της. Δεν το περίμενε.

- Γ: Για ποιόν έχεις μαλακιστεί περισσότερο;

- Κ: Δεν τον ξέρεις. Δε μπορώ να σου πω.

- Γ: Πρέπει… μου το υποσχέθηκες.

- Κ: Δεν γίνεται, είναι λάθος.

- Γ: Εγώ για μία θεία μου. Γυμνάστρια, 35άρα, Κορμάρα σαν εσένα και στήθος απίστευτο. Σαν το δικό σου.

- Κ: Το ξέρει;

- Γ: Όχι, δε με έπαιρνε. Όπως ούτε και σένα σε έπαιρνε να ξέρει εκείνος ότι τα βράδια χύνεις για πάρτη του. Σωστά;

- Κ: Σωστά.

- Γ: Ήταν κάποιος από κοντινός σου; Συγγενής;

- Κ: Ναι…

- Γ: Τι σε καύλωνε σε αυτόν;

- Κ: Ότι ήταν αυστηρός. Σχεδόν απότομος.

- Γ: Τον σκεφτόσουν να σε μαλώνει; Να σε βάζει στην θέση σου;

- Κ: Κάπως έτσι.

- Γ: Να σε χαστουκίζει;

- Κ: Γιώργο.

- Γ: Να σε τιμωρεί;

- Κ: Ναι.

- Γ: Να σε κρατάει καυλωμένη και να χύνεις για εκείνον;

- Κ: Ναι…

- Γ: Όπως εγώ τώρα;

- Κ: Έτσι μωρό μου, έτσι, ακριβώς.

- Γ: Σε έχουν καλομάθει όλοι καργιολίτσα. Είσαι το χαϊδεμένο όλων…

- Κ: Ναι.

- Γ: Κανείς δεν έχει τολμήσει, να σε τιμωρήσει, να σε ακουμπήσει.

- Κ: Κανείς, κανείς.

- Γ: Τον σκεφτόσουν να έρχεται και να σε γαμάει όπως γουστάρει, όποτε γουστάρει. Αλλά να είναι και γλυκός μαζί σου μετά.

- Κ: Ναι, ναι, ναι…

- Γ: Να σε αγαπάει και να σε τιμωρεί. Να σε χαστουκίζει γιατί σε αγαπάει.

- Κ: Χύνω, χύνω πάλι!

Είχε ήδη σταματήσει στην άκρη του δρόμου, απότομα, πριν ένα λεπτό. Την είχα αφήσει να το κάνει. Είχα νιώσει ότι αυτό το τελείωμα θα ήταν πολύ πιο έντονο από το προηγούμενο και δεν ήθελα να ρισκάρω.

Με έπιασε και με φίλησε την στιγμή που έχυνε. Είχα ήδη δύο δάχτυλα μέσα της και είχε σπασμούς. Με είχε αγκαλιάσει τόσο σφιχτά που με έσκαγε. Αλλά δεν της το χαλούσα. Είχε σφίξει τα μπούτια και είχε εγκλωβίσει τα δάχτυλα μου μέσα της. Σιγά σιγά, είχε αρχίσει να χαλαρώνει, μέχρι που με άφησε και γύρισε στη θέση της. Ξεφύσησε δυνατά, αλλά και πάλι δε μπορούσε να βρει τις ανάσες της.

- Κ: Είχα ένα προαίσθημα για σένα, αλλά δεν περίμενα να είσαι τέτοιος.

- Γ: Τέτοιος; Τι είμαι;

- Κ: Τόσο έξυπνος. Όχι ότι σε είχα για χαζό, αλλά αυτό σήμερα μου δείχνει κάτι άλλο. Δεν ξέρω.

- Γ: Άραξε.

Είχα μπει μέσα της, μέσα στο μυαλό της, χωρίς καν να έχω γδυθεί ακόμη. Της είχα δώσει δύο κύματα ηδονής, σε μικρό χρονικό διάστημα, χωρίς καν να έχουμε έρθει σε επαφή. Είχα σαν αρχή μου, κάτι που μου είχα ακούσει σε μία παρέα και το είχα κρατήσει. «Την γυναίκα την γαμάς πρώτα στο μυαλό και μετά στο κορμί». Σε συνάρτηση με τις οδηγίες της θείας, είχα φτάσει σε αυτό το σημείο την Κατερίνα. Για αυτήν, πλέον, δεν είχε σημασία αν ο πούτσος μου ήταν μικρός, αν ήμουν χοντρός ή μοντέλο, κοντός ή ψηλός. Σημασία είχε ότι ένιωθε πλέον ότι μαζί μου, το μουνί της θα ήταν ευχάριστα υγρό, σχεδόν μόνιμα.

Από την άλλη είχα πάρει πληροφορίες, αρκετές πληροφορίες. Μικρή, όπως οι περισσότερες\οι, ικανοποιούσε τις καύλες τις μόνη. Μέχρι τον Σάκη, που ήταν ο πρώτος της. Τώρα που ανακάλυψε το πραγματικό σεξ, και την καύλα που της δίνει ο πούτσος, δε μπορούσε να σταματήσει. Για αυτό δέχτηκε τόσο εύκολα την παρτούζα. Από την άλλη, ο δονητής που είχε και γαμιόταν, ήταν αρκετά μεγάλος, σίγουρα μεγαλύτερος από έναν κανονικό πούτσο και μάλλον είχε ανοίξει αρκετά. Για αυτό το λόγο φαντασιωνόταν δύο καυλιά μέσα της, ταυτόχρονα. Επίσης, είχε φαντασιώσεις με κάποιον συγγενή. Αυστηρό. Και αυτό τη φτιάχνει. Στην καθημερινότητα της, όλοι ή σχεδόν όλοι, της φέρονταν με γλυκό τρόπο. Λόγω του χαρακτήρα της; Λόγω της ομορφιάς της; Επειδή ήταν κορίτσι; Δεν έχει σημασία. Αλλά όλο αυτό της είχε γίνει συνήθεια, ρουτίνα. Για αυτό το λόγο, έβρισκε την αυστηρότητα ως ερεθιστική συμπεριφορά. Στο μυαλό της, η αυστηρότητα συνεπάγεται τιμωρία. Δεν ήξερα ακόμη τα όρια αυτής της «τιμωρίας», αλλά ήμουν σίγουρος ότι με κάποιο τρόπο θα τα ανακάλυπτα.

Κατέβασα το παράθυρο της πόρτας και άναψα ένα τσιγάρο. Ο πούτσος μου ήταν καυλωμένος όσο δεν πάει. Μέσα μου έβραζα από την παρόρμηση να τη γαμήσω αλλά συγκρατιόμουν. Σκεφτόμουν την Αγάπη και πως θα συμπεριφερόταν στη θέση μου. Τα πάντα χρειάζονται μία ομαλή αρχή, μια έντονη εξέλιξη και μία πολύ δυνατή κορύφωση. Και εμείς ακόμη ήμασταν στο πρώτο βήμα. Έτσι είχε εξελιχθεί η κατάσταση και με την Αγάπη. Το ξέρετε καλά όσοι διαβάσατε τα προηγούμενα κεφάλαια.

- Κ: Είσαι διαφορετικός, τολμώ να παραδεχτώ.

- Γ: Από το Σάκη;

- Κ: Όχι αυτό. Διαφορετικός από ότι σε είχα στο μυαλό μου.

- Γ: Δηλαδή;

- Κ: Ο τρόπος που με κοιτάζεις από τότε που γνωριστήκαμε, μου έδειχνε ότι θέλεις μόνο να με πηδήξεις. Δεν είχα νιώσει ότι σκέφτεσαι τόσο πολύ. Ότι είχα ψαγμένος. Νόμιζα ότι είσαι σαν όλους της ηλικίας μας.

- Γ: Ούτε εγώ το είχα καταλάβει αυτό, για μένα. Μέχρι πρόσφατα.

- Κ: Τι συνέβη;

- Γ: Εσύ μπορεί να έχεις απαγορευμένες σκέψεις. Εγώ έχω απαγορευμένες εμπειρίες. Όταν θα έρθει η στιγμή, θα τις μάθεις, ίσως. Όπως και εγώ θα μάθω αυτές τις σκέψεις σου.

- K: Σε παρακα…

- Γ: Μη γίνεσαι κοριτσάκι. Θες να είσαι κοριτσάκι;

- K: Όχι. Έχεις δίκιο. Δεν επιμένω. Γιατί με κοιτάς έτσι;

- Γ: Γιατί ακόμη δεν καταλαβαίνω τι σε έκανε να χύσεις τόσο έντονα όταν ο Σάκης σου είπε ότι εγώ θα είμαι ο τρίτος της παρτούζας.

- K: Στο είπε αυτό; Το μαλάκα, θα τον…

- Γ: Τι νόμιζες; Δε θα μου το έλεγε; Εγώ τον πίεσα άλλωστε για να σιγουρευτώ ότι εσύ με γούσταρες και ότι δε θα γαμούσα επειδή ο Σάκης το ήθελε. Ήθελα να ξέρω ότι με γουστάρεις κι εσύ.

- K: Ναι... το σκεφτόμουν αυτό πολύ καιρό τώρα. Εσένα σε σκεφτόμουν πολύ καιρό.

- Γ: Από πότε;

- K: Από όταν γνωριστήκαμε. Ήξερα ότι με γουστάρεις. Αλλά δεν έκανες κίνηση. Γιατί;

- Γ: Γιατί ο Σάκης το εξέφρασε πρώτος. Δεν ήθελα να κοντραριστούμε για μία γυναίκα.

- K: Α μάλιστα. Άρα δε με ήθελες τόσο πολύ. Όχι όσο εγώ…

- Γ: Μη λες βλακείες. Σε γούσταρα, δε σε ερωτεύτηκα.

- K: Έχασες την ευκαιρία να είσαι ο πρώτος μου όμως.

Δεν της απάντησα. Είχε δίκιο και το ήξερα. Αλλά από την άλλη, ποιος μου λέει ότι μετά από μερικούς μήνες, δε θα ήμουν εγώ αυτός που θα ζητούσα από τον Σάκη να την παρτουζώσει μαζί μου; Ο Σάκης τουλάχιστον, φαίνεται προς το παρόν, είναι ψύχραιμος και δεν τον χαλάει όλο αυτό που συμβαίνει. Εγώ θα ήμουν έτσι ή θα είχα δαγκώσει τη λαμαρίνα μαζί της και θα ζούσα ένα μαρτύριο τώρα; Όχι, όχι. Καλύτερα έτσι.

- Γ: Είσαι οκ τώρα; Πάμε σπίτι;

- K: Είναι μακριά ακόμη το σπίτι σου. Γιατί δεν ξεκινάμε από εδώ;

- Γ: Σου είπα, δε γουστάρω τις φάσεις στο αυτοκίνητο.

- K: Τουλάχιστον θα με αφήσεις να σε ακουμπήσω λίγο;

- Γ: Όχι!

- K: Λίγο, πάνω από το παντελόνι. Σε παρακαλώ…

Ήταν τόσο γλυκιά και τόσο σέξι ταυτόχρονα, που δεν μπορούσα να της αντισταθώ. Τουλάχιστον όχι σε κάτι τόσο «μικρό». Της χαμογέλασα και άνοιξα τα πόδια μου. Μου ανταπέδωσε το χαμόγελο και με κοίταξε με ένα πονηρό βλέμμα. Το σκεφτόταν μέρες τώρα, όλο αυτό. Την πρώτη επαφή με τον πούτσο μου. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί είναι τόσο σημαντική αυτή η πρώτη επαφή για τις γυναίκες, ούτε μέχρι και σήμερα.

Έφερε το χέρι της πάνω από το φερμουάρ του παντελονιού μου και κύκλωσε το καυλί μου με την παλάμη της. «Μ…» ήταν αυτό που, αναμενόμενα, ακούστηκε από το στόμα της. Με ελαφρά πίεση, κατέβασε το χέρι της μέχρι αρκετά χαμηλά, μέχρι τις μπάλες. Χαμογέλασε ακόμη περισσότερο. Το ανέβασε μέχρι πάνω, αργά, και με την ίδια ταχύτητα το κατέβασε πάλι μέχρι κάτι. Τον ψηλάφιζε. Ήθελε να νιώσει το μέγεθος του. Σε μήκος, σε πλάτος, σε ένταση. «Μ…» και το χαμόγελο της μετατράπηκε σχεδόν σε γέλιο.

- Γ: Εγκρίνεις;

- K: Ανυπομονώ!

Συνεχίζεται…

Θα ήθελα να ακούσω σχόλια, παρατηρήσεις και εντυπώσεις.




Copyright protected OW ref: 185679



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).