Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Μιας και μου ζήτησε η φίλη μου από την Αίγυπτο να γράψω αυτήν την ιστορία θα το κάνω. Ήταν Παρασκευή απόγευμα προς βραδάκι. Ο καιρός επιτέλους βροχερός. Κάτι είχε πει η μετεωρολογική υπηρεσία για έκτακτα καιρικά φαινόμενα και καταιγίδες, αλλά πού; Η φίλη μου μες την μούρλια έχει πάει για τρέξιμο. Λίγη (ή πολλή) βροχή δε θα τη σταματήσει. Το κουδούνι της πόρτας μου χτυπάει. Καθώς ανοίγω βλέπω τη Βερόνικα (την κόρη του γείτονα) να στέκεται μπροστά μου.

- Καλώς όρισες, της λέω, αλλά στέκομαι μπροστά για να της φράξω το δρόμο.

Με κοιτάει με ένα χαμόγελο πονηρό.

- Τι; Θες να στον γλείψω εδώ έξω;

- Έχω επισκέψεις στο σπίτι μου, της απαντάω. Πάμε έξω για ποτό και βλέπουμε.

- Μισή ώρα… μου λέει και μπαίνει στο διαμέρισμα της.

Πήγα και έκανα μπάνιο, φόρεσα κάζουαλ ρούχα και ακριβώς τριάντα λεπτά αργότερα χτυπούσα το κουδούνι της. Στην πόρτα εμφανίζεται η Σάσα. Η γυναίκα πλέον του γείτονα που ήταν και γκαστρωμένη. Είχα πολύ καιρό να τος δω γιατί έλειπαν στον εξωτερικό κι η μικρή έμενε με τη μητέρα της.

- Συγχαρητήρια, της λέω. Πόσο;

- Κοντά έξι μήνες μου απαντά.

Στα γρήγορα υπολογίζω πότε την πήδηξα τελευταία φορά και ο λογαριασμός βγαίνει με σχεδόν εφτά εβδομάδες διαφορά. Ξεφύσηξα με ανακούφιση!

- Θα πάτε βόλτα με την Βερόνικα και μετά για γαμήσι;… με ρωτάει στεγνά.

- Ναι!

- Θα έρθω κι εγώ!

- Πας καλά;

- Έχω να βγω έξω τρεις μήνες. Με είχε κλεισμένη στο ξενοδοχείο. Έχω σκάσει!

- Άντε να έρθεις, αλλά...

- Τι αλλά; Από τότε που του είπα ότι είμαι έγκυος έχει να με γαμήσει. Και δε μπορείς να φανταστείς τι καύλες έχω. Αυτός γύρισε στη γραμματέα. Εγώ μπουκάλα!

- Οκ.

Άφησαν ένα σημείωμα στον Κώστα, κατεβήκαμε κάτω, μπήκαμε στο αυτοκίνητο και βουρ για μια μεγάλη καφετέρια-μπαρ καμιά δεκαριά τετράγωνα μακριά. Η βροχή συνεχιζόταν ακάθεκτη. Καθίσαμε έξω στη σκεπασμένη αυλή και παρήγγειλα μπύρες και μεζέ, ενώ η Σάσα πήρε φυσικό χυμό. Πιάσαμε γενική κουβέντα, αλλά έβλεπα τουλάχιστον στο πρόσωπο της Σάσας την καύλα. Κι εγώ ομολογουμένως ένοιωθα κρυφή έξαψη. Δεν είχα πάει ποτέ στη ζωή μου με έγκυο γυναίκα. Η Σάσα είχε στρογγυλέψει στην κοιλιά, αλλά έκανε γυμναστική και γιόγκα. Η φόρμα του σώματός της είχε πάρει τα κιλά της εγκυμοσύνης μόνο στα σωστά σημεία. Μετά τη δεύτερη μπύρα πλήρωσα και φύγαμε για ξενοδοχείο γαμηστρώνα.

Ένα τέταρτο αργότερα μπαίναμε στο δίκλινο με το διπλό κρεβάτι. Είπα στη Βερόνικα να μην είναι βιαστική και βοηθήσαμε τη Σάσα να γδυθεί. Τα βυζιά της είχαν μεγαλώσει κατά πολύ σε μέγεθος και οι θηλές ήταν τεντωμένες, εκτενέστερες και πρησμένες. Αφού η Σάσα ξάπλωσε στο κρεβάτι και βολεύτηκε, η Βερόνικα έσκυψε και μπούκωσε το καυλί μου μέχρι τη ρίζα. Πάντοτε έμενα έκπληκτος με την ικανότητά της στο βαθύ λαρύγγι. Λες και δεν έχει σταφυλή στο στόμα της. Καθώς ξεκίνησε να ρουφάει την πούτσα μου, η Σάσα μας χάζευε και έτριβε την κλειτορίδα της. Έγειρα προσεκτικά προς το μέρος της και ακούμπησα τη γλώσσα μου στο μήκος του μουνιού της. Το χέρι της σηκώθηκε κι εγώ φίλησα την κλειτορίδα απαλά και πήγα να ξεκινήσω να τη ρουφάω. Δεν είχα προλάβει καν να το κάνω όταν η Σάσα αναστέναξε με καύλα.

- Χύνω…

είπε με βραχνή φωνή και πραγματικά πετάχτηκαν υγρά μέσα από το μουνάκι της. Η Βερόνικα σταμάτησε το τσιμπούκι και στράφηκε προς τα εκεί που έγλειφα.

- Πω πω… είπε. Έχυσε τόσο γρήγορα;

- Οι έγκυες έχουν τρελές καύλες μωρό μου, της είπε η Σάσα. Έλα να ρουφήξεις το γάλα μου.

Πραγματικά η Βερόνικα στράφηκε και έπιασε το τεράστιο αριστερό βυζόμπαλο, ενώ εγώ βολευόμουν για να γλείφω καλύτερα το μουνάκι της.

- Πώς με ρουφάτε έτσι, κραύγασε η Σασα. Χύνω! Χύνω πάλι…

Δεν άντεξα από την καυλωτική φωνή της. Ανασηκώθηκα και της έβαλα με μια κίνηση την πούτσα μου μέσα στο μουνί της, ενώ απαλά με τα χέρια μου σήκωνα τη μέση της. Βόγκηξε ακόμα πιο πολύ. Τα μάτια της γούρλωσαν και μετά έκλεισαν σφιχτά.

- Χύνω! Γάμα με, τελειώνω… άρχισε να ουρλιάζει.

Εγώ ξεκίνησα να της γαμάω το μουνί με ταχύτητα, ενώ η Βερόνικα βύζαινε το στήθος της. Απίστευτα υγρά κατέβαιναν από τα βάθη της, ενώ ο κόλπος της διαστελλόταν και συστελλόταν ανεξέλεγκτα. Μέσα σε πέντε λεπτά πρέπει να είχε πάνω από πέντε οργασμούς. Το μουνί της μου χάριζε απίστευτη απόλαυση. Είχα αρχίσει να τρέμω και κόντευα να τελειώσω και ο ίδιος. Την κοίταξα και με κοίταξε.

- Μέσα μου θα τελειώσεις, μου είπε. Να γίνει η κόρη μου έξυπνη σαν κι εσένα.

Δεν ξέρω τι έκρηξη καύλας μου δημιουργήθηκε, αλλά καθώς άρχισα να χύνω μέσα της, το σώμα μου ξεκίνησε να δονείται. Ένιωσα τα αρχίδια μου να διογκώνονται και η εκτόνωση έγινε αναγκαία. Της χούφτωσα το ελεύθερο βυζί και κινήθηκα πιο γρήγορα, εκτοξεύοντας πάνω από δέκα ρουκέτες καυτού σπέρματος μέσα της. Η ανάσα μου ήταν ακόμα πιο γρήγορη. Το μουνί της βοηθούσε με τις συσπάσεις για να με αρμέξει. Με ένα τελευταίο σπρώξιμο και ένα τράνταγμα του σώματος μου, εναπόθεσα την τελευταία ρανίδα που είχα μέσα στα αρχίδια μου. Στη συνέχεια τραβήχτηκα και πρόσεξα πως το μουνί της έσταζε με τους χυμούς της, αλλά και το σπέρμα μου!

- Με γέμισες, μου είπε κλείνοντας απαλά τα μάτια και προσπαθώντας να βρει ρυθμό στην αναπνοή της.

Σηκώθηκα παραπατώντας από το κρεβάτι και έψαξα να βρω τον καπνό μου. Είχα καιρό να ζήσω τέτοιο οργασμό. Έστριψα ένα τσιγάρο και τις κοίταξα. Η Βερόνικα ακόμα θήλαζε απαλά το στήθος της Σάσας κι εκείνη είχε κλείσει τα μάτια και είχε βυθιστεί σε ένα γλυκό λήθαργο. Από το μουνί της ακόμα έρεαν τα χύσια μας ανακατωμένα. Πήγα στην τουαλέτα και το φούντωσα. Έπρεπε να βάλω καπνό στα πνευμόνια μου. Δύο λεπτά αργότερα η Βερόνικα μπήκε στο μπάνιο.

- Κοιμάται…

μου είπε και αμέσως χώθηκε ανάμεσα στα πόδια μου. Όσο κάπνιζα εκείνη με τσιμπούκωνε, ενώ ταυτόχρονα έβαζε δάχτυλο στο μουνάκι της. Δέκα λεπτά αργότερα στράφηκε και μου έδειξε το κωλαράκι της. Θαύμασα στη θέα του πώματος που είχε καρφωμένο.

- Μωρή πουτανίτσα; Από πότε το έχεις αυτό στο κωλαράκι σου;

- Από χθες, μου απαντάει ναζιάρικα.

- Βγάλ’ το τότε για να σου βάλω κάτι καλύτερο!

Μισό λεπτό αργότερα η πούτσα μου έμπαινε μέσα στον πρωκτό της με σχετική ευκολία. Την είχα γυρισμένη πλάτη και τη γαμούσα αργά. Η κουφαλίτσα ξέπλυνε το πώμα με το σαπούνι του δωματίου και μετά ξεκίνησε να το βυθίζει στο μουνί της. Της άρεσε έτσι όπως την γαμούσα από πίσω στα όρθια και πολύ σύντομα άρχισε να χύνει κι από τις δύο τρυπούλες της.

- Στο στόμα θα στα δώσω, της είπα μετά από σχεδόν μια ώρα όρθιου πισωκολλητού.

Τραβήχτηκε, έσκυψε και κατάπιε την πούτσα μου. Άρχισα να χύνω στο φιλόξενο λαιμό της, αλλά εκείνη σηκώθηκε και μου διαμαρτυρήθηκε ότι είχα λίγο σπέρμα. Της εξήγησα ότι η Σάσα μου ξεζούμισε σχεδόν τα αρχίδια και έστριψα νέο τσιγάρο. Της είπα να πάει να τη γλείψει όσο εγώ θα κάπνιζα.

Όταν αργότερα βγήκα από το μπάνιο, η Βερόνικα ήταν βυθισμένη ανάμεσα στα πόδια της Σάσας και της έγλειφε το μουνί. Εγώ πήγα και ξάπλωσα δίπλα της και ήταν σειρά μου να θηλάσω τα θεσπέσια φουσκωμένα βυζιά της. Η Σάσα έχυνε εκ νέου στο στόμα της Βερόνικας, αλλά μου ζήτησε να την ξαναγαμήσω. Οι καύλες της πρέπει να είχαν χτυπήσει κόκκινο και της έκανα το χατίρι. Την έφερα στο πλάι του κρεβατιού και τη γάμησα όντας όρθιος ενώ κρατούσα τα πόδια της ανοιχτά και ψηλά. Η Βερόνικα δε, είχε σκαρφαλώσει πάνω της και πότε έβαζε το μουνάκι της στο στόμα της Σάσας και πότε κατέβαινε στο στήθος και χουφτώνοντας το, έτριβε με την πρησμένη θηλή την κλειτορίδα της.

Αφού η Σάσα τελείωσε αρκετές φορές, στα γρήγορα ξάπλωσα στο κρεβάτι και έβαλα τη Βερόνικα να ιππεύσει το καυλί μου με το μουνάκι της μέχρι να τελειώσει κι αυτή. Την τελευταία δόση σπέρματος την πέταξα πάνω στα βυζιά της Σάσας. Πήγα να καπνίσω ένα τσιγάρο και μετά από είκοσι λεπτά φτάσαμε στην πολυκατοικία μας. Καθώς ανοίγαμε τις πόρτες μας, παίξαμε το μικρό παιχνίδι του καλωσορίσατε και πώς τα περάσατε. Ο γείτονας όμως κοιμόταν στον καναπέ.

Μπήκα σπίτι ενώ η φίλη μου από την Αίγυπτο βγήκε από το δωμάτιο και πήγε να μας σερβίρει ένα ουίσκι από το μπουκάλι μας.

- Γάμησες τον γείτονα, της είπα.

- Κι εσύ την κόρη του σε ξενοδοχείο, μου απάντησε κλείνοντας το μάτι.

- Και τη γυναίκα του, συμπλήρωσα! Είχαμε καιρό να βρεθούμε.

Βάλαμε κι οι δυο τα γέλια...




Copyright protected OW ref: 185658



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.