Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Γαμήσια στο γυμναστήριο

Ή αγαπημένη μου γαμιάς ήταν ή Βάσω ή ανδρογυναίκα. Μαζί της μπορούσα να είμαι ταυτόχρονα και γαμιάς και γαμιόλα. Βέβαια δεν είχε πούτσο αλλά χειριζόταν τέλεια το στραπόν ξεσκίζοντας μου το κωλαράκι. Στη Βάσω άρεσε πολύ να γαμιέται από τον κώλο και έτσι ένιωθε κι αυτή πως είναι το πραγματικό ξεκώλιασμα που έκανε στις γαμιόλες και στους πούστηδες. Εμένα επίσης με τρέλαινε να γλείφω το γεμάτο μυς κορμί της αλλά ή μεγάλη μου αδυναμία είναι να της γλείφω τα πόδια και τις μασχάλες. Έγλειφα με τις ώρες το καυτό της μουνάκι της ρουφώντας τα χύσια της και τη καυλιάρικη κωλοτρυπίδα της.

Της πρότεινα να πάμε ένα 3ημερο μόνοι μας κάπου ήσυχα για να χαρούμε ό ένας τον άλλο. Δέχτηκε με χαρά προτείνοντας μου την Πάρο. Περάσαμε φανταστικά, γαμιόμασταν συνέχεια σκίζοντας τα κωλαράκια μας.

Οπότε μου δινόταν ή ευκαιρία γαμιόμουν με το Μάκη ό οποίος μου γνώρισε δυο 19χρονα τεκνά φίλους του τον Αλέξη και το Πάνο. Τα πιτσιρίκια ήταν ενεργοπαθητικά με καλά και δυνατά εργαλεία και καυλιάρικα κωλαράκια. Ήταν κι αυτά αποτριχωμένα όπως ο Μάκης και χαιρόσουν να τα γλείφεις σε όλο το κορμί τους. Τελικά μου άρεσε να γαμιέμαι με άντρες αποτριχωμένους και ιδίως τα πιτσιρίκια που αναδείκνυαν τα θηλυκά τους προσόντα.

Ο Αλέξης με τον Πάνο μου φανέρωσαν και μια άλλη πλευρά του εαυτού τους. Τους άρεσε να ντύνονται και να βάφονται σαν κοριτσάκια και να κυκλοφορούν στα γκέι μπαρ ψάχνοντας συντροφιά. Συνήθως τους μιμούνταν και ό Μάκης ό οποίος με τα κατάλληλα ρούχα και το ανάλογο μακιγιάζ μεταμορφωνόταν σε γκομενάρα. Μια φορά πάνω στη καύλα μου με έντυσαν και με μακίγιαραν φορώντας μου και περούκα. Τρελάθηκα βλέποντας το αποτέλεσμα στον καθρέφτη. Με είχαν μεταμορφώσει σε ωραία γκόμενα και μόνο οι τρίχες μού χαλούσαν κάπως την εικόνα. Εκείνη τη μέρα με γάμησαν αρκετές φορές και οι τρεις τους λέγοντας μου ότι είναι ευκαιρία να γνωρίσω καλύτερα τη θηλυκή μου πλευρά. Γαμιόμουν και μου άρεσε, μου έσκιζαν το κωλαράκι και εγώ τρελαινόμουν από την καύλα. Τρόμαζα μόνο και μόνο με τη σκέψη ότι μου άρεσε ή όλη φάση ενώ παράλληλα μού ξυπνούσαν μέσα πρωτόγνωρα συναισθήματα. Έχυσαν όλοι μέσα στη κωλότρυπα μου για να με γκαστρώσουν όπως είπαν γεμίζοντας τη με τα καυτά τους χύσια.

Μια εβδομάδα αργότερα υπέκυψα στον πειρασμό και προχώρησα σε ολική αποτρίχωση του σώματος μου. Το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό. Φαινόμουν αρκετά νεότερος αλλά το πιο σημαντικό ήταν ότι αναδείκνυαν το σώμα μου, τις γάμπες και το πεταχτό μου κωλαράκι. Τις πρώτες μέρες αισθανόμουν αρκετά περίεργα χωρίς καθόλου τρίχες στο σώμα αλλά το συνήθισα και το ξεπέρασα γρήγορα.

Ή Βάσω ενθουσιάστηκε με το αποτέλεσμα και δε χόρταινε να με γαμάει συνέχεια ντυμένο και βαμμένο γυναικεία. Ό κακός χαμός έγινε στο γυμναστήριο όταν ή Βάσω με παρουσίασε στην παρέα ως τη γκόμενα της τη Μαίρη. Με έντυσε με σέξι ρούχα και ζαρτιέρες, με έβαψε, μου έβαλε 4ποντα σαμπό και μου φόρεσε περούκα. Με γαμούσαν όλο το βράδυ, πρώτη ή Αγγέλα και μετά ακολούθησε ο Στάθης, ό Αντώνης, ό Αντρέας και οι υπόλοιποι.

Είχα τρελαθεί από την καύλα, είχα ξεφύγει, γαμιόμουν σαν πουτάνα και το χαιρόμουν, ήμουν το επίκεντρο της παρτούζας και το μόνο που με ένοιαζε ήταν να μην σταματήσουν να με γαμάνε. Πονούσα αλλά δε με ενδιέφερε. Ή κωλάρα μου είχε ανοίξει πολύ. Ο Στάθης βρήκε την ευκαιρία μαζί με τον Αντώνη να μου χώσουν ταυτόχρονα τις πούτσες τους στην ανοικτή μου κωλοτρυπίδα και να με ξεσκίσουν. Ή πίεση ήταν φοβερή, πονούσα αλλά άντεξα για να απολαύσω το ξέσκισμα μου. Μόλις έχυσαν μέσα μου πήραν σειρά ό Αντρέας με το Μάκη οι οποίοι με ξεκώλωσαν τελείως. Ή Αγγέλα με τη Βάσω με γάμησαν και αυτές ταυτόχρονα με τα στραπόν τους ολοκληρώνοντας το ξεκώλωμα μου.

Ή παρτούζα αυτή με επίκεντρο τον κώλο μου με βοήθησε να απελευθερωθώ και να χαρώ τον ομοφυλοφιλικό έρωτα σε όλες του τις διαστάσεις χωρίς ταμπού και κολλήματα. Γαμούσα και γαμιόμουν χωρίς να ανησυχώ για το αύριο. Μου άρεσε το γυναικείο ντύσιμο και όποτε μου δινόταν ή ευκαιρία μεταμορφωνόμουν σε γκόμενα και έβγαινα έξω παρέα με το Μάκη, τον Αλέξη και τον Πάνο, φυσικά ντυμένους και αυτούς με γυναικεία ρούχα. Κάναμε καινούργιες παρέες και γαμιόμασταν συχνά μαζί τους χωρίς να ξεχνάμε και την παλιά μας παρέα.




Copyright protected OW ref: 185625



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.