Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Στο σπίτι κάθε βδομάδα ερχόταν μια Ρουμάνα που μου καθάριζε το σπίτι. Της είχα εμπιστοσύνη, της άφηνα κάπου τα κλειδιά, άνοιγε, καθάριζε, της άφηνα χρήματα πάνω στο τραπέζι. Κάποτε της άφηνα κάτι έξτρα γιατί έκανε πολύ καλή δουλειά, τίμια. Τη δοκίμασα αφήνοντας επίτηδες χρήματα στο πάτωμα ή εκτεθειμένα αλλά ποτέ δεν τα πήρε. Το όνομα της είναι Έλενα. Την είχα δει 2 φορές μόνο και την είχα 2 χρόνια, ο λόγος ήταν γιατί εργαζόμουν όταν ερχόταν.

Πριν ένα μήνα αρρώστησα με κόβιντ. Μόλις βγήκα θετικός την ειδοποίησα να μην έρθει για 2 εβδομάδες που θα ήμουν σε καραντίνα. Βγήκα θετικός Κυριακή και Τετάρτη ήταν η μέρα που θα ερχόταν. Μου είπε περαστικά και αν χρειαστώ κάτι να της πω. Κυριακή βράδυ με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι με εκτιμά πάρα πολύ και τη Δευτέρα το πρωί θα ερχόταν να μου φέρει φαγητό και να μην ανησυχώ, οτιδήποτε χρειαστώ θα ερχόταν να μου φέρει μιας και μένει κοντά. Της είπα δεν χρειάζεται κάτι και ότι θέλω το παραγγέλνω και πληρώνω online. Θύμωσε και μου είπε φαγητό θα σου φέρνω εγώ.

Εδώ να πω ότι η Έλενα είναι παντρεμένη με παιδιά αλλά συχνά από το σπίτι της ακούγονται φωνές που τσακώνεται με τον σύζυγό της. Είναι ψηλή, δυνατό κορμί, νταρντάνα όπως λέμε, μεγάλο βυζί και υπέροχο κώλο. Τέτοια γυναίκα γουστάρω! Πολύ κοντά στα 45 με μακρύ καστανόξανθο μαλλί και θα έλεγα όμορφη.

Δευτέρα λοιπόν κατά τις 10 με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι έφερε φαγητό και θα φέρνει κάθε μέρα. Με περίμενε έξω σε απόσταση να βγω να το παραλάβω και μετά έφυγε. Μέσα βρήκα το εξής σημείωμα… «Σε παρακαλώ άσε με να έρθω την Τετάρτη έχω ανάγκη τα χρήματα και θέλω να έχω αφορμή να φύγω από το σπίτι». Της έστειλα μήνυμα της είπα οκ εγώ θα έχω κλειστό το δωμάτιο μου και θα κλειδιά θα είναι στο γνωστό μέρος όμως χρήματα μετά την καραντίνα μπορώ να σου δώσω. Μου είπε οκ. Τετάρτη λοιπόν ήρθε στις 7 το πρωί. Εγώ είχα κλειστό το δωμάτιο ήμουν γυμνός και χάζευα τσόντες με τον πούτσο κάγκελο.

Σε κάποια στιγμή την ένιωσα ότι ήταν έξω από το δωμάτιο και καθάριζε. Η πούτσα μου πλέον ήταν στα ύψη μόνο στην ιδέα ότι εγώ ήμουν γυμνός και καυλωμένος και έξω από την πόρτα μου ακριβώς υπήρχε μια γυναίκα που γούσταρα τρελά. Ειλικρινά πρώτη φορά είχα τόση καύλα! Ενώ χαϊδεύω το καυλί μου και έκλεισα τα μάτια άκουσα να τρίζει ο πόρτα. Στην αρχή νόμιζα ότι χτύπησε η Έλενα ενώ καθάριζε. Μετά από 2-3 λεπτά άνοιξα τα μάτια και είδα την πόρτα λίγο ανοιχτή και την Έλενα να κοιτάζει μέσα. Τότε της λέω…

«Έλενα κλείσε την πόρτα και συγγνώμη».

«Εγώ συγγνώμη που άνοιξα από συνήθεια αλλά δε μπορώ να την κλείσω».

«Έχω ιό, θα κολλήσεις»

«Σε θέλω…»

«Σκέψου και αποφάσισε»

Μέσα μου ήθελα να έρθει τελικά ήρθε. Την πήρε στο στόμα της και άρχισε πίπα, υπέροχη πίπα, με απογείωσε. Της λέω:

«Σου δίνω ιό»

«Δώσε μου τα όλα!»

Την έφερα 69. Ένα μουνί υπέροχο, καθαρό, μια κωλότρυπα υπέροχη, έγλειφα παντού. Έχω καλό όνομα στο γλειφομούνι ότι χύνουν όλες όσες γλείφω. Την έβαλα ανάσκελα και έχυσε 2 φορές. Μου ζήτησε να τη γαμήσω. Με έβαλε ανάσκελα και κάθισε πάνω ακάποτα. Την έβριζα και χτυπιόταν. Τη γάμησα σε πολλές στάσεις. Την πήρα από κώλο. Κάναμε υπέροχο γαμήσι και την έχυσα μέσα στο μουνί. Υπέροχο! Όλη ημέρα γαμιόμασταν, με στράγγιξε. Μετά μου μαγείρεψε και έφυγε.

Μέχρι την Κυριακή ήταν θετική. Με πήρε τηλέφωνο μου είπε ότι ο άνδρας της είναι αλκοολικός και της είπε να φύγει από το σπίτι μέχρι να περάσει η καραντίνα και όπου θέλει ας πάει. Την έφερα στο σπίτι. 2 εβδομάδες τη γαμούσα συνέχεια. Ο άνδρας της νόμιζε ότι είχε πάει σε ξενοδοχείο αναφοράς, έτσι του είχε πει. Που να ήξερε ότι ήταν μερικά σπίτια πιο κάτω και γαμιόταν. Τα κάναμε όλα. Μου ζήτησε να χωρίσει και να συζήσουμε. Της είπα όχι γιατί δεν είμαι πιστός. Μου είπε δεν τη νοιάζει, φθάνει να γαμάω κι αυτήν.

Τελικά την έστειλα πίσω στον άνδρα της όμως της είπα κάθε Τετάρτη θα τη γαμάω. Μου υποσχέθηκε να φέρει κι άλλες Ρουμάνες στο κρεβάτι μας. Περιμένω, θα δούμε…




Copyright protected OW ref: 185580



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.