Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι στην παραλία και δουλεύω όπως τόσα καλοκαίρια. Είναι Σεπτέμβρης και ήδη ο κόσμος έχει γυρίσει στις δουλειές του με αποτέλεσμα να μην έχω σχεδόν κανέναν μέσα στο νερό. Έχω χαλαρώσει λίγο και χαζεύω τις ιστορίες σου. Δεν ξέρω πόσες φορές τις έχω διαβάσει, κάθε φορά όμως το σώμα μου βιώνει ακριβώς το ίδιο συναίσθημα, νιώθω την ίδια ένταση από όλο μου το κορμί να μαζεύεται σε ένα συγκεκριμένο σημείο. Κάνω υπομονή γιατί ξέρω ότι μόλις αρχίσω να παίζω τις εικόνες στο μυαλό μου το τρέμουλο δεν θα αργήσει. Έχω ανατριχιάσει ολόκληρη και σταματάω απότομα προσπαθώντας να ελέγξω το σώμα μου, το μυαλό μου και την καύλα μου. Κλείνω γρήγορα το κινητό και το αφήνω στην άκρη. Γυρνάω το βλέμμα μου στην παραλία και σε βλέπω να βγαίνεις από το νερό.

- Δε γίνεται… κάνουν πουλάκια τα μάτια μου, σκέφτομαι.

Κατεβαίνω γρήγορα και έρχομαι προς το μέρος σου να συστηθώ και να σε ευχαριστήσω από κοντά για την παρέα και που μου έκανες τόσα βραδιά και τις στιγμές καύλας που μου έχεις χαρίσει χωρίς να το ξέρεις.

Γνωριζόμαστε και η συζήτηση κυλάει πολύ όμορφα καθώς χαζεύω το σώμα σου και πως διαγράφουν οι καμπύλες σου και οι ρώγες σου από το μαγιό. Το παρατηρείς και χαμογελάς… κάπως συνεσταλμένα θα μπορούσα να πω.

- Βλέπεις κάτι που σου αρέσει;… ρωτάς.

- Βλέπω όλους τους λόγους που έχεις κάνει τόσο κόσμο να σε θέλει και να σε φαντάζεται στις ιδιαίτερες στιγμές σου.

Η ώρα περνάει και επιτέλους ήρθε η στιγμή να σχολάσω. Έχουν περάσει τόσες ώρες και όμως φάνηκαν σαν μερικά λεπτά με τη συζήτηση και την άδεια παραλία και εσύ δεν έχεις φύγει, με περιμένεις.

- Θες να κάνουμε μια βουτιά;… προτείνω.

Δέχεσαι και μπαίνουμε να κολυμπήσουμε. Η ένταση μέσα μου δεν έχει σταματήσει λεπτό και διαγράφεται ξεκάθαρα, ειδικά στο στήθος μου που το σκουλαρίκι μου πιέζει το ύφασμα του μαγιό μαζί με τις ρώγες μου.

Φτάνουμε στα βράχια και σε οδηγώ σε μια παραλία που ξέρω ότι έχει.

- Συγγνώμη αλλά δεν αντέχω άλλο!

Με κοιτάς χωρίς να καταλαβαίνεις τι εννοώ. Βγάζω το μαγιό, πιάνω γρήγορα τα χέρια σου πριν προλάβεις να αντισταθείς και τα δένω πίσω από την πλάτη σου. Σε σηκώνω στην αγκαλιά μου και σε βάζω να κάτσεις πάνω σε έναν επίπεδο βράχο. Ξεκινάω να σε χαϊδεύω απαλά σε όλο το κορμί σου και περνάω ξυστά πάνω από το στήθος σου. Όλη την ώρα προσπαθείς να λυθείς και να σηκωθείς

- Σε παρακαλώ σταματά, τι κάνεις; Μη συνεχίζεις.

Εννοείται ότι δεν το πιστεύεις καν, ακούγεται στη φωνή σου, το σώμα σου σε προδίδει καθώς τραβάω το σουτιέν από το στήθος σου και οι ρώγες σου είναι τέρμα καυλωμένες. Αρχίζω να παίζω μαζί τους με τα δάχτυλα μου, να τις τραβάω και να τις τσιμπάω ελαφρά, ενώ έχεις σταματήσει πλέον τις διαμαρτυρίες και απλά με κοιτάς χωρίς αναστολές στα μάτια.

Σκύβω και τις παίρνω στη γλώσσα μου. Σε ρουφάω και σε δαγκώνω απαλά και ταυτόχρονα νιώθεις το στήθος μου να σε ακουμπάει πάνω από το μαγιό σου στην κλειτορίδα σου. Αρχίζεις να έχεις έντονους σπασμούς και τα πόδια σου σφίγγονται γύρω από την πλάτη μου.

- Τελειώνω, σε παρακαλώ μην σταματήσεις…

ψιθυρίζεις και συνεχίζω πιο έντονα με την γλώσσα μου στο στήθος σου να προκαλώ τρέμουλο. Κατεβαίνω αμέσως χαμηλά, σου βγάζω τελείως το μαγιό και αρχίζω να μαζεύω τους χυμούς σου για να ξεδιψάσω. Δεν έχεις ηρεμήσει ακόμα και το βλέπω από τις συσπάσεις που κάνει η τρυπούλα σου, κάθε φορά που τα δόντια μου περνάνε από την κλειτορίδα σου και η γλώσσα μου χώνεται μέσα σου. Λύνω τα χέρια σου αλλά δε σε αφήνω να σηκωθείς και τότε σε νιώθω να σπρώχνεις το κεφάλι μου να κολλήσει πάνω στο γλυκό μουνί σου.

- Συνέχισε πιο δυνατά, πήδα με…

Δεν έχω άλλη υπομονή ούτε εγώ, όσο και αν ήθελα να σε βασανίσω όπως κάνεις εσύ τόσο καιρό στο μυαλό μου. Τα δάχτυλα μου καρφώνονται μέσα στην υγρή τρύπα σου και ταυτόχρονα αρχίζω να παίζω με το κωλαράκι σου. Καινούργιοι σπασμοί διατρέχουν το κορμί σου και τα δάχτυλα μου εγκλωβίζονται μέσα σου καθώς σε νιώθω να δένεσαι γύρω τους και να τελειώνεις δυνατά χωρίς να σε νοιάζει που είσαι. Ταυτόχρονα σπάω κι εγώ, αφήνω όλη την ένταση να βγει από μέσα μου και φτάνω μαζί σου χωρίς να έχω αγγίξει καν τον εαυτό μου.

Ακριβώς εκείνη τι στιγμή ακούω ένα θόρυβο και ανοίγοντας τα μάτια μου καταλαβαίνω ότι δεν είμαι στην παραλία, δε σε συνάντησα πότε από κοντά, είμαι ακόμα στο κρεβάτι μου και για άλλη μια φορά απλά σε είδα στον ύπνο μου.

Γαμημένο ξυπνητήρι, σκέφτομαι και σηκώνομαι για να ετοιμαστώ για τη δουλειά, νιώθοντας τα υγρά του τελειώματος μου στα πόδια μου.




Copyright protected OW ref: 185576



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.