Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Η αμφί οικογένεια της κοπέλας μου

Κατόπιν προτροπής της Αλέκας και της Άννας ό Ηλίας κανόνισε μια συνάντηση με τους δύο φίλους του τον 22χρονο Νάσο και τον 21χρονο Πέτρο για να γαμηθούμε παρέα μόνο τα αγόρια. Όμορφα παιδιά και δυνατά με ξυρισμένα κεφάλια και μούσια αλλά αυτό που τους έκανε να ξεχωρίζουν ήταν οι μεγάλες και χοντρές τους πούτσες έτοιμες ανά πάσα στιγμή να ξεσκίσουν κωλαράκια.

– Αγάπη μου θέλω πολύ να γαμηθείς μετά τα παιδιά, είναι ψωλαράδες και θα σου ανοίξουν αρκετά τη κωλοτρυπίδα για να μπορείς να γαμιέσαι με πούτσες μεγάλες. Τι λες μαμά;

- Ναι μωρό μου είναι ευκαιρία ό Χρήστος να γευτεί τις ψωλάρες των παιδιών και να τον ξεκωλιάσουν ανοίγοντας του και άλλο την κωλότρυπα.

Σε στάση 69 έγλειφα τη 25ποντη και πολύ χοντρή πούτσα του Νάσου ενώ αυτός μου το ανταπέδιδε και παράλληλα μου έγλειφε τη κωλοτρυπίδα ετοιμάζοντας με για το γαμήσι που θα ακολουθούσε. Φοβερή πούτσα, δυσκολευόμουν να τη χωρέσω στο στόμα μου και να τη γλείψω. Προσπαθούσα να συνειδητοποιήσω ότι αυτό το θηρίο θα μου τρύπαγε το κώλο και θα με ξέσκιζε. Όμως υπερίσχυσε ή επιθυμία μου να την νιώσω μέσα μου να μου τρυπάει τα σωθικά.

– Χρήστο είσαι έτοιμος να σε γαμήσω; Να σου ξεσκίσω τα βάρδουλα και να σε κάνω δικό μου; Να γαμηθείς με τη ψωλάρα μου ή οποία ξεκώλιασε πολλά τεκνά και φυσικά όλη την οικογένεια της κοπέλας σου της Άννας; Ή κωλοτρυπίδα σου θα ανοίξει και θα μπορείς πλέον να γαμιέσαι με μεγάλες και χοντρές ψωλές.

Δεν ξέρω πως βρήκα τη δύναμη και το κουράγιο να του απαντήσω ότι θέλω να γαμηθώ από τη ψωλάρα του ξέροντας ότι ρισκάριζα τον ανδρισμό μου και φυσικά ένα πιθανό ξεχείλωμα της κωλότρυπας μου.

– Ναι Νάσο παρ’ όλο που φοβάμαι, θέλω να δοκιμάσω να γαμηθώ με τη ψωλάρα σου. Να μου ξεσκίσετε τη τρύπα και να μου τη γεμίσετε με τα καυτά σας χύσια.

– Όπως θέλεις αγορίνα μου, στήσου στα τέσσερα και κράτησε ανοικτά τα κωλομάγουλα σου ώστε να σου βάλω ένα ειδικό λιπαντικό για να γλιστρήσει καλύτερα ή πούτσα μου για να μην πονέσεις πολύ. Ρούφηξε από αυτό το μπουκαλάκι 2-3 εισπνοές ώστε να σε χαλαρώσει και να σε φτιάξει για να απολαύσεις περισσότερο το ξεκώλιασμα σου.

Όντως το Poppers με έφτιαξε και με χαλάρωσε, ενώ με το λιπαντικό ό Νάσος κατάφερε να μου χώσει τρία δάχτυλα για να με προετοιμάσει.

– Λοιπόν πάρε μια βαθιά αναπνοή και αφέσου να δεχτείς τη πούτσα μου στο κωλαράκι σου. Είσαι έτοιμος;

– Είμαι έτοιμος χώσε τη ψωλάρα σου στη κωλάρα μου και ξέσκισε με.

Ένιωθα το θηρίο των 25 πόντων να μπαίνει σιγά σιγά στη κωλοτρυπίδα μου. Ή πίεση ήταν αφόρητη και ό πόνος ανυπόφορος. Είχα την αίσθηση ότι ή πούτσα του με έσκιζε στα δύο. Ό Νάσος συνέχισε να σπρώχνει τη πούτσα του στο στενό μου κωλαράκι μέχρι που φράκαρε στο σφιγκτήρα μου. Ανάπνευσα πάλι Poppers ενώ με άλειψαν με περισσότερο λιπαντικό. Ένιωθα μια τρομερή πίεση στο σφιγκτήρα μου ό οποίος άρχισε να υποχωρεί και να χώνεται και άλλο μέσα μου ή ψωλάρα του Νάσου. Μετά από πολλή προσπάθεια ή πούτσα του καρφώθηκε μέσα μου και άρχισε να με γαμάει στην αρχή με αργό ρυθμό ενώ όσο περνούσε ή ώρα αύξανε το ρυθμό. Ούρλιαζα από τον πόνο, σφάδαζα.

- Αγορίνα μου μη σφίγγεσαι γιατί θα πονάς παραπάνω. Χαλάρωσε και σε λίγο θα περάσει ό πολύς πόνος και θα αρχίσεις να το απολαμβάνεις.

Πράγματι όσο περνούσε ή ώρα πονούσα λιγότερο και άρχισα να απολαμβάνω καλύτερα το ξεκώλιασμα μου. Τώρα με γαμούσε δυνατά με γρήγορο ρυθμό σκίζοντας τα σωθικά μου.

– Σου αρέσει που σε γαμάω και σου σκίζω τη κωλάρα; Θα χύσω μέσα στη κωλότρυπα σου και σε θα γκαστρώσω.

– Με τρελαίνει ή ψωλάρα σου που μου τρυπάει το κώλο, σκίσε με γαμιά μου γκάστρωσε με.

– Πούστη μου θα σε ξεκωλιάσω τελείως, θα σε γαμάω συνέχεια μέχρι να σε αποτελειώσω.

Ό άτιμος γαμούσε υπέροχα, ή πούτσα του μπαινόβγαινε μέσα μου χαρίζοντας μου ατελείωτες στιγμές ευχαρίστησης. Ένιωθα πολύ περίεργα που σε τόσο σύντομο διάστημα εθίστηκα στην πούτσα και στον παθητικό έρωτα. Όμως δε με ένοιαζε πια γιατί ήθελα να ζήσω όσα περισσότερα γαμήσια και ανωμαλίες μπορούσα.

– Γαμήσου πούστη μου, θεέ μου πως με ρουφάει ή τρύπα σου. Σε χύνω στην κωλότρυπα σε γκαστρώνω.

– Ναι γαμιά μου, με σκίζεις, χύσε με στη κωλάρα.

Μετά από το ξεκώλιασμα του Νάσου πονούσα πολύ ενώ ό Πέτρος με τη πούτσα του των 22 πόντων με ξεκώλιασε κι αυτός ξεχειλώνοντας μου και άλλο την κωλότρυπα. Οι γαμιάδες μου συνέχισαν να με γαμάνε και να με ξεκωλιάζουν όλο το βράδυ. Έχασα το λογαριασμό από τα πολλά γαμήσια ενώ τα χύσια έτρεχαν από τη κωλοτρυπίδα μου.

Όταν συνήλθα το μεσημέρι διαπίστωσα ότι ή κωλοτρυπίδα μου ήταν αρκετά ανοικτή και όταν περπατούσα κουνιόμουν σα βάρκα. Ή Άννα με τη μητέρα της με περίμεναν για να μάθουν τα νεότερα. Έπαθαν πλάκα με το ξεχείλωμα της κωλοτρυπίδας μου. Μου είπαν ότι μίλησαν με τα παιδιά και τους είπαν πόσο γαμήσια μου έριξαν και ανυπομονούν να με γαμήσουν ξανά και ότι τους άρεσε το κωλαράκι μου. Αφού τα είπαμε για λίγο έπεσα κατευθείαν για ύπνο.

Επισκεφτήκαμε με την Άννα το Νάσο και το Πέτρο στο σπίτι τους. Μας γαμούσαν συνέχεια όλη την ώρα. Γάμησαν ταυτόχρονα την Άννα από το μουνί και τον κώλο ενώ ό Νάσος με τη ψωλάρα του τη γάμησε και από το κώλο ξεκωλιάζοντας την τελείως. Ευχαριστηθήκαμε γαμήσια και ανανεώσαμε το ραντεβού μας. Ή έκπληξη όμως ήλθε από το Νάσο που μου ζήτησε να με γαμήσει ντυμένο κορίτσι και μάλιστα πρότεινε στην Άννα να με ετοιμάσει.

Ή Άννα ενθουσιάστηκε με την ιδέα αλλά εγώ στράβωσα γιατί φοβήθηκα ότι θα μπορούσα να αρχίσω να χάνω τον ανδρισμό μου και να μεταμορφωθώ σιγά σιγά σε τραβεστί. Ή Άννα με καθησύχασε λέγοντας μου να μην ανησυχώ γιατί θα ήταν για μια φορά και τη φτιάχνει πολύ ιδέα να με μεταμορφώσει σε θηλυκό. Μάλιστα μου είπε ότι θέλει πολύ να με γαμήσει ντυμένο με γυναικεία ρούχα.

– Αγάπη μου μην ανησυχείς και όλα θα πάνε καλά. Θα σου πάρουμε μερικά σέξι εσώρουχα και ρούχα. Θα σε βάψουμε έντονα ώστε να κρύψουμε κάποιες ατέλειες, σαμπό με λίγο τακούνι και θα συμπληρώσουμε τη γυναικεία σου αμφίεση με μια ωραία περούκα. Είμαι σίγουρη ότι θα γίνεις μια ωραία γκόμενα για το γαμιά σου.

Τελικά ή Άννα κατάφερε να με πείσει ενώ και ή Αλέκα ξετρελάθηκε με την ιδέα να ντυθώ κορίτσι και να γαμηθώ με το Νάσο.

Το Σάββατο το απόγευμα μαμά και κόρη επιμελήθηκαν τη μεταμόρφωση μου σε θηλυκό. Πρώτα με έπλυναν με γυναικείο αφρόλουτρο βάζοντας μου μετά την ανάλογη υδατική κρέμα. Με έβαψαν πολύ έντονα, μου φόρεσαν πρόστυχα γυναικεία εσώρουχα με ζαρτιέρες, μια κοντή φούστα με κορμάκι, σαμπό και τέλος μια καστανόξανθη περούκα συμπλήρωσε την αμφίεση μου σε κορίτσι. Όταν τελείωσαν και στάθηκα μπροστά στον καθρέφτη δε μπορούσα να πιστέψω ότι ήμουν εγώ αυτή ή έκφυλη γκόμενα.

– Καλά Χρήστο είσαι και γαμώ τη γκόμενα. Θα κάνεις θραύση. Μαμά νομίζω ότι πρέπει να ντύνουμε πιο συχνά το Χρήστο και να τον μεταμορφώνουμε σε Χριστίνα.

Εγώ από τη μια πλευρά δε χόρταινα να με βλέπω στο καθρέφτη και από την άλλη άρχισα να ανησυχώ που θα κατέληγε αυτή ή ιστορία. Όταν με είδε ο Νάσος τρελάθηκε με τη μεταμόρφωση μου. Συνέχεια με αγκάλιαζε και με φιλούσε χαϊδεύοντας με σε όλο μου το κορμί. Μου συμπεριφερόταν σαν να ήμουν ή γκόμενα του. Στην αρχή είχα πολύ τρακ αλλά σιγά σιγά το ξεπερνούσα.

– Καλώς την κοριτσάρα μου, βλέποντας σε καταλαβαίνω πόσο δίκιο είχα που σου πρότεινα να ντυθείς κορίτσι για μένα. Είσαι και γαμώ τις γκόμενες.

Με πήγε στο υπνοδωμάτιο, με έγδυσε αφήνοντας με μόνο με τις ζαρτιέρες, γδύθηκε κι αυτός και ξαπλώσαμε στο κρεβάτι. Ξεκίνησε να με γλείφει σε όλο μου το κορμί παίρνοντας μου πίπα και μου έγλειφε την κωλοτρυπίδα χώνοντας τη γλώσσα του στη τρυπούλα μου. Ένιωθα περίεργα, είχα καυλώσει πολύ, είχα αφεθεί στα χέρια του για να με κάνει δικό του. Μου άρεσε που μου συμπεριφερόταν με τρυφερότητα κάνοντας με να αισθάνομαι σαν κορίτσι. Με γονάτισε μπροστά του και μου έχωσε τη πούτσα του στο στόμα και άρχισε να με γαμάει. Έκανα φιλότιμες προσπάθειες να τον γλείψω αλλά δυσκολευόμουν να τη χωρέσω στο στόμα μου. Με έβαλε να γονατίσω στην πολυθρόνα, μου έδωσε να εισπνεύσω Poppers και μου άλειψε την τρύπα με πολύ γλιστερό λιπαντικό. Μου έχωσε πρώτα ένα δάχτυλο, μετά δεύτερο αλλά στο τρίτο πόνεσα. Μου έβαλε και άλλο λιπαντικό, το Poppers άρχισε να ενεργεί βοηθώντας με να χαλαρώσω και το κωλαράκι μου να ανοίγει έτοιμο για να υποδεχτεί τη ψωλάρα του. Όρθιος πήρε θέση πίσω μου και ακούμπησε τη πούτσα του στην κωλοτρυπίδα μου προσπαθώντας να μου τη χώσει.

– Είσαι έτοιμη μωρό μου να σε γαμήσω και να σε κάνω το κορίτσι μου; Χαλάρωσε και αφήσου να νιώσεις την ηδονή και τη μαγεία της στιγμής που θα νιώσεις θηλυκό στα χέρια μου. Με έχεις σκλαβώσει που δέχτηκες να ντυθείς κορίτσι για μένα και σου υπόσχομαι ότι θα είναι το καλύτερο γαμήσι της ζωής σου.

Μέσα στην αποχαύνωση από τη ζάλη και τη καύλα μου κατάφερα να ψελλίσω λόγια που ποτέ δεν το φανταζόμουν.

– Είμαι έτοιμη για όλα άντρα μου και γαμιά μου. Γάμησε με, σκίσε μου τον κώλο και κάνε με το κορίτσι σου. Σε θέλω, κάνε με να νιώσω θηλυκό…

– Έτσι μπράβο κούκλα μου αυτά θέλω να ακούω.

Εκείνη τη στιγμή ένιωσα το θηρίο των 25 πόντων να με τρυπάει και να χώνεται σιγά σιγά στη στενή μου τρύπα. Πονούσα πολύ, ένιωθα να σκίζομαι στα δύο αλλά έσφιξα τα δόντια και περίμενα τη στιγμή που ή ψωλάρα του θα έμπαινε ολόκληρη μέσα μου και θα μου έσκιζε την κωλότρυπα. Ένιωθα ότι το γαμήσι αυτό ίσως να ήταν καθοριστικό για τη μετέπειτα πορεία μου και να άλλαζε ή να διαφοροποιούσε πολλά στη σεξουαλική μου ζωή.

Σε λίγο ένιωσα τη ψωλάρα του Νάσου να έχει μπει όλη μέσα μου και να οργώνει με δύναμη την κωλότρυπα μου ξεχειλώνοντας τη κι άλλο. Σε λίγο ό πόνος άρχισε να υποχωρεί και τη θέση της να παίρνει ή γλύκα του ξεκωλιάσματος της κωλάρας μου. Με γαμούσε, με ξέσκιζε. Ούρλιαζα από τον πόνο και την ηδονή, άρχισα να αισθάνομαι πουτανάκι που δεν χορταίνει να γαμιέται με το γκόμενο της.

– Σου αρέσει Χρήστο μου που σε γαμάω και σε μετατρέπω σε κορίτσι, τη Χριστίνα;

- Γαμιά μου με τρελαίνεις, γαμιέμαι και πεθαίνω. Κάνε με ότι θέλεις. Είμαι έτοιμη για όλα.

Ό κώλος μου είχε πάρει φωτιά, ή κωλότρυπα μου δεν με πονούσε πια και έτσι απολάμβανα το ξεκώλιασμα μου σε όλο του το μεγαλείο. Σε λίγο ένιωσα τα καυτά του χύσια να κυλούν μέσα μου και να με γκαστρώνουν. Μείναμε αρκετή ώρα αγκαλιασμένοι προσπαθώντας να συνέλθουμε κι εγώ με τη σειρά μου να προσπαθώ να συνειδητοποιήσω τι ακριβώς συνέβη και αφέθηκα να γίνω κορίτσι για χάρη του και να αποδεχτώ το ρόλο της γκόμενας του έστω και μεταφορικά. Ήμουν σίγουρος ότι αυτές οι στιγμές θα είχαν ανάλογη συνέχεια είτε με το Νάσο είτε με τους υπόλοιπους που θα ήθελαν να με βλέπουν να γαμιέμαι σαν κορίτσι.

Λίγες μέρες αργότερα επαναλήφθηκε ένα παρόμοιο σκηνικό, με εμένα σα Χριστίνα και την Άννα με το Φώτη να με ξεκωλιάζουν. Ή έκπληξη όμως ήλθε από τον Ηλία και τον Μάνο που εμφανίστηκαν μπροστά μας ντυμένοι κορίτσια συνοδευόμενοι από την Αλέκα και τη Χαρά. Τους γάμησαν δίπλα δίπλα στα τέσσερα με τα στραπόν ξεσκίζοντας τα κωλαράκια τους.

Ό Φώτης γάμησε και τα δύο αγόρια ενώ σε κάποια φάση ή Αλέκα μας τον παρουσίασε και αυτόν μεταμορφωμένο σε γυναίκα με το όνομα Φωτεινή. Για πρώτη φορά στη ζωή του τη μέρα εκείνη γαμήθηκε με όλους μας. Στην αρχή πονούσε πολύ, έκλαιγε από τον πόνο αλλά από ένα σημείο και μετά ζητούσε να μην τον λυπηθούμε και να συνεχίσουμε να τον γαμάμε μέχρι να τον ξεκωλώσουμε τελείως. Ήταν σε κατάσταση καύλας και παροξυσμού. Βλέπαμε αυτόν τον τριχωτό άντρακλα να γαμιέται και να σκούζει σαν πουτάνα.

Τελικά εκείνη η ημέρα, με εμάς τα αγόρια ντυμένα κορίτσια και το Φώτη ξέκωλο πουτανάκι, έμελλε να είναι ή αρχή μιας νέας φάσης της ερωτικής μας ζωής. Ξεπεράσαμε πολλά ταμπού όσον αφορά την αμφισεξουαλικότητα μας. Είμαστε όλοι και ενεργητικοί και παθητικοί. Τα κορίτσια μας βοήθησαν να κάνουμε αποτρίχωση σε όλο μας το κορμί και μας έμαθαν να βαφόμαστε και να ντυνόμαστε γυναικεία ανάλογα με τη περίσταση. Από τα πολλά γαμήσια οι κωλοτρυπίδες μας είχαν ανοίξει αρκετά. Ό Νάσος με τον Πέτρο την είχαν καταβρεί μαζί μας αφού βρήκαν την ευκαιρία να μας συντροφεύουν συχνά στα παιγνίδια μας και να περιποιούνται τα κωλαράκια μας.




Copyright protected OW ref: 185261



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).