Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Επιτέλους με ξέσκισε (1ο μέρος)

Βγήκαμε από το υδρομασάζ και ξαπλώσαμε λίγο να ξεκουραστούμε. Ήμασταν αρκετά κουρασμένοι από τα γαμήσια και τα χυσίματα, αλλά και αρκετά καυλωμένοι για να μην αφήσουμε το χρόνο να πάει χαμένος.

Πρέπει να είχαμε κοιμηθεί περίπου μισή ώρα, όταν ανοίγω τα μάτια μου και τον βλέπω γονατισμένο στο πάτωμα να μου λέει… κυρία σας έφερα τα εργαλεία. Σηκωθείτε.

Φοράει στο λαιμό του μια μαύρη υφασμάτινη ζώνη που βρήκε στα πράγματα μου και την έχει δέσει σα λουρί. Δίπλα στο κρεβάτι, έχει βάλει ένα δίσκο, που έχει μέσα τον δονητή, τους σφιγκτήρες και τον πρωκτικό παιχνιδάκι για τον προστάτη.

Με βάζει να κάτσω στο κρεβάτι, μου φοράει και τα πέδιλα, μου δίνει το λουρί, πέφτει στα τέσσερα και μου λέει, ελάτε κυρία. Προχωράει μπροστά σαν σκυλάκι σταματάει στη μέση του δωματίου, μπροστά από την κάτω πλευρά του κρεβατιού και μου λέει… τι θέλει η κυρία να κάνω; Δεν το περίμενα ότι θα του αρέσει αυτό. Ούτε το είχα ξανακάνει ποτέ, αλλά είπαμε μαζί του η καύλα ήταν τόση που θα έκανα τα πάντα. Μπήκα αμέσως στο κόλπο.

Κάθομαι στην άκρη του κρεβατιού, του λέω να έρθει ανάμεσα στα πόδια μου, τραβάω δίπλα μου τον δίσκο με τα παιχνίδια και αρχικά του βάζω τους σφιγκτήρες στις ρώγες. Ο άλλος που ήταν στην κλειτορίδα μου, περισσεύει. Και σε μια στιγμή αναλαμπής, γονατίζω και τον περνάω στη σακούλα από τα αρχίδια του. Εκείνος αρχίζει να λέει μη πονάει σε παρακαλώ, αλλά τρώει δυο χαστούκια και το βουλώνει. Στο επόμενο μη, δε θες να ξέρεις τι θα μπει στον κώλο σου… του λέω. Συγγνώμη κυρία λέει και τον βλέπω ότι πονάει, αλλά η πούτσα του έχει αρχίσει να σκληραίνει χωρίς καν να την αγγίξω. Και ούτε πρόκειται.

Ξανακάθομαι στο κρεβάτι και τον διατάζω να με γλείψει. Ακουμπάω τα τακούνια μου πάνω του, τον τρυπάνε σαν καρφιά και τα στρίβω κιόλας. Μου κάνει ένα τρελό γλειφομούνι, έμπειρο. Χειρίζεται τέλεια την κλειτορίδα μου κι εγώ έχω καυλώσει τρελά. Του δίνω τον δονητή και ενώ συνεχίζει να με γλείφει, με γαμάει με τον δονητή. Δεν αργώ να χύσω. Το κορμί μου χτυπιέται στο κρεβάτι κι εκείνος δεν παίρνει το στόμα του από το μουνί μου για πιει όλα τα χύσια. Δώσ' τα μου κυρά μου. να τα πιω όλα. Όλα τίποτα δεν θα αφήσω. Και μαζί με το squirting, σηκώνομαι όρθια και αφήνω να πέσουν πάνω του και λίγα κάτουρα, για να νιώσει κι εκείνος τη δική μου ξεφτίλα. Καμία ξεφτίλα δεν ένιωσε. Αντιθέτως φώναζε κατούρα με, τα θέλω όλα.

Εγώ παρά το έντονο χύσιμο, ήθελα και δεύτερο γύρο. Ξαπλώνω στο κρεβάτι, πατάω τα πόδια μου και σηκώνω τη λεκάνη μου, σα να κάνω γέφυρα. Βάζω τη βότκα στο μουνί μου και του λέω να με γαμήσει λίγο με το μπουκάλι. Τι πουτάνα είσαι… μου λέει, τι καργιολάκι, μωρή γαμιόλα, ούτε στις τσόντες οι παρτουζιάρες δεν τα κάνουν αυτά. Εσύ είσαι η πουτάνα τώρα και μετά από εδώ θα μπει στον κώλο σου το μπουκάλι του λέω.

Αδειάζω λίγο ποτό στο μουνί μου και τον βάζω να το πιει και να μου το φτύσει στο στόμα. Στήνομαι στα τέσσερα και τον βάζω να μου ξαναγλείψει το μουνί και να γαμήσει τον κώλο μου με το δονητή. Το δεύτερο γλειφομούνι είναι ακόμη καλύτερο σε συνδυασμό με την τεράστια πούτσα που έχω στον κώλο μου. Συνεχίζει το σκίσιμο μέχρι που χύνω πάλι σαν τρελή, παρακαλώντας τον να μη σταματήσει ποτέ να με γαμάει. Όλες τις τρύπες μου μόνο για σένα φωνάζω, όλα δικά σου, η χειρότερη πουτάνα και η καλύτερη αφέντρα σου θα είμαι. Ότι μου ζητήσεις θα το κάνω καργιόλη μόνο για να συνεχίσω να χύνω έτσι. Εκεί μέσα σε αυτό το παραλήρημα, αφού έχω χύσει δεν ξέρω πόσες φορές πέφτω στο κρεβάτι πτώμα.

Όμως είπαμε η καύλα είναι τρομερό κίνητρο και σκέφτομαι ότι δεν το τιμώρησα αρκετά το σκλαβάκι μου.

Τον βάζω λοιπόν να κάτσει στα τέσσερα. Από τις ρώγες και τα αρχίδια του κρέμονται οι σφιγκτήρες, θυμίζω. Πουτανάκι θα χύσεις, αλλά τον πούτσο σου δε θα τον αγγίξω του λέω. Ότι θέλετε κυρία, μου λέει.

Όπως είναι στα τέσσερα, αρχίζω να του γλείφω την κωλοτρυπίδα και τα αρχίδια. Αυτός βογκάει σαν πουτάνα και γουστάρει πολύ. Αρχίζω και τα σκαμπίλια στον κώλο και κάθε φορά τα βογκητά δυναμώνουν. Παίρνω το πρωκτικό παιχνιδάκι και του το χώνω στον σαλιωμένο κώλο. Το καυλί του αρχίζει να σκληραίνει και να σηκώνεται. Τα βογκητά δυναμώνουν όλο και περισσότερο και αντί να τον γαμάω εγώ με το παιχνίδι γαμιέται αυτός πάνω του. Εννοείται ότι το σκηνικό με καυλώνει κι εμένα τρελά και παίζω το μουνί μου σαν τρελή.

Αυτός έχει καυλώσει άπειρα και πάει πιάσει την πούτσα του, αλλά τρώει ένα γερό σκαμπίλι στον κώλο και σταματάει. Νομίζω ήρθε η ώρα να τιμωρηθείς γι’ αυτά που κάνεις του λέω και βγάζω το παιχνίδι από τον κώλο του και του χώνω ξαφνικά χωρίς προετοιμασία το δονητή.

Βγάζει μια κραυγή και πάει να φύγει αλλά τον τραβάω πίσω και του χώνω ακόμη μια δυνατή ξυλιά. Άμα θες να γαμάς, θα μάθεις και να γαμιέσαι πουτανάκι, του λέω. Πονάει αλλά γουστάρει τρελά, το ξέρω, έχει πάθει σοκ που νιώθει αυτή την παλλόμενη πούτσα στον κώλο του, αλλά όπως είπαμε η καύλα υπερτερεί.

Τώρα πια έχω καυλώσει τόσο κι εγώ που πρέπει να χύσω. Τον βάζω να ξαπλώσει στο κρεβάτι με τα πόδια ψηλά και να γαμηθεί μόνος του με τον δονητή. Πάω από πάνω του 69 και τον πλακώνω σε ένα απίστευτο τσιμπούκι την ώρα που αυτός γλείφει τη μουνάρα μου. Με το δονητή γαμάει τον κώλο του και η πούτσα του το στόμα μου. Δεν αργώ να χύσω κι εκείνος το ίδιο. Αφού πίνω τα χύσια όλα, σηκώνομαι και του λέω εσύ πρέπει να διψάς ακόμη.

Του βγάζω τον δονητή απότομα από τον κώλο και χώνω τη βότκα. Αδειάζω λίγο ποτό στην κωλάρα του, τον ανασηκώνω τον βάζω να τα αδειάσει το ποτήρι και να πιει τη βότκα που πριν λίγο ήταν μέσα του. Σας ευχαριστώ κυρία μου λέει. Δε θα ξεχάσω ποτέ όσα κάνατε για μένα.

Μετά από αυτό αν και θέλαμε και οι δυο να συνεχίσουμε, δεν αντέχαμε. Κοιμηθήκαμε γυμνοί, γαμημένοι και χυμένοι.

Το πρωί κανείς από τους δυο μας δεν έκανε μπάνιο. Θέλαμε να κρατήσουμε τη μυρωδιά μέχρι να γυρίσουμε σπίτια μας. Στο γυρισμό δεν είπαμε πολλά. Λίγα λόγια, περί ανέμων και υδάτων.

Το μόνο πράγμα που είπαμε για το προηγούμενο βράδυ ήταν όταν με ρώτησε, πως θα γίνεται να σε βλέπω έξω και να μη μπορώ να σε γαμήσω μου λες; Δεν απάντησα. Έσκυψα και του πήρα ένα τσιμπούκι όσο οδηγούσε. Σταματήσαμε σε ένα πάρκινγκ, αλλά ήταν μέρα και δε μπορούσαμε να γαμηθούμε, αν και ψοφούσα να ξαναχύσω για πάρτη του. Βέβαια και το γεγονός ότι τον έκανα να χύσει εκείνος ικανοποιούσε αρκούντως την καύλα μου.

Αυτή ήταν η πρώτη μας συνάντηση. Οι ζωές δεν ευνοούν την επανάληψή τους. Αν υπάρξει επόμενη θα σας την περιγράψω. Όποτε βρισκόμαστε έξω πάντως η ατμόσφαιρα είναι άκρως ηλεκτρισμένη και παραμένει το ερώτημα, πως αντέχουμε να μη γαμιόμαστε.




Copyright protected OW ref: 185242



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).