Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με τον Α γνωριζόμαστε χρόνια. Στο παρελθόν είχαμε κάνει ένα δυο γαμήσια, αλλά αυτός ως βλαξ νόμιζε ότι εγώ θα τον ερωτευόμουν και την έκανε, ενώ εγώ το μόνο που ήθελα είναι να με σκίζει που και που. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα μαζί του, αλλά έχουμε θεμελιώδεις διαφορές, οπότε δε θα μπορούσαμε ποτέ να είμαστε κάτι παραπάνω από fuck buddies.

Από τα πρώτα μας γαμήσια είχαν περάσει σχεδόν 10 χρόνια. Ενδιάμεσα τίποτα. Αυτός ο άνθρωπος, δε μπορώ να το εξηγήσω αλλά μου προκαλεί τρομερή καύλα. Και μόνο που τον σκέφτομαι, σε ανύποπτες φάσεις, το μουνί μου μουσκεύει.

Όπως σας είπα είχε γίνει κάτι πριν χρόνια και έμεινε εκεί. Πάντα είχαμε επαφές, αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο μιας κι εγώ παντρεύτηκα κι εκείνος είχε σχέση. Τέλος πάντων, μέσα στη δεύτερη καραντίνα, χωρίς να το καταλάβω πως, αρχίσαμε το σέξτινγκ. Όσα μου έλεγε με τρέλαιναν, έκαναν το μουνί μου να στάζει και όταν το έπαιζα έχυνα σαν τρελή. Το σέξτινγκ έγινε τηλέφωνα, όπου τον άκουγα να παίζει τον πούτσο του και πέθαινα. Μια φορά με πήρε τηλέφωνο να ακούσω όταν ήταν με μια τύπισσα και τον τσιμπούκωνε και κόντεψα να λιποθυμήσω από την καύλα, όταν μου έλεγε ότι ήθελε να μας έχει και τις δυο εκεί να του γλείφουμε την πούτσα και τα αρχίδια και να μας γαμάει εναλλάξ.

Αφού η καύλα είχε χτυπήσει κόκκινο από όλα αυτά, είπε ότι δεν πάει άλλο και ότι πρέπει να βρεθούμε από κοντά. Εγώ θα πήγαινα εκτός πόλης για δουλειά και ήταν η καλύτερη ευκαιρία. Του είπα να έρθει κι εκείνος και συμφώνησε. Θα πήγαινα από την Πέμπτη κι εκείνος θα ερχόταν Παρασκευή. Περιττό να σας πω ότι την Πέμπτη το βράδυ, στο σπιτάκι που νοίκιασα, έπαιξα το μουνί μου με τρέλα σκεπτόμενη ότι την επόμενη μέρα θα είναι εκεί και θα με γαμάει χωρίς έλεος.

Την Παρασκευή που θα ερχόταν έστησα ολόκληρο σκηνικό. Του ζήτησα να βρεθούμε σε ένα μαγαζί έξω, όπου θα πήγαινε εκείνος πρώτος κι εγώ θα πήγαινα να καθίσω δίπλα του στο μπαρ, κάνοντας ότι δεν τον ξέρω. Η ιδέα του να με «ψωνίζει» ένας άγνωστος στο μπαρ σα να είμαι βίζιτα με εξίταρε τρελά και ήθελα να το ζήσω.

Κανονίσαμε το μέρος κι αυτός έφτασε εκεί κατευθείαν από το ταξίδι. Μόλις μου έστειλε ότι κάθισε του έστειλα μια φώτο το μουνάκι μου γράφοντας σου ‘ρχεται. Ήθελα πολύ να δω το πρόσωπό του όταν είδε το μήνυμα και είμαι σίγουρη ότι η πούτσα του σκλήρυνε κατευθείαν.

Πριν φύγω από το Airbnb, έφτιαξα το αφρόλουτρο στο τζακούζι για να είναι έτοιμο όταν θα γυρνούσαμε. Φόρεσα ένα μικροσκοπικό μαύρο φόρεμα, με βαθύ ντεκολτέ, ανοιχτή πλάτη με μια αλυσίδα, χωρίς εσώρουχα φυσικά και μαύρα πολύ ψηλά πέδιλα. Φώναζα γαμήστε με από χιλιόμετρα.

Επίσης, είχα δουλέψει το κωλαράκι μου καλά, για να το βρει έτοιμο. Είχα πάρει και μια μικρή σφήνα, την έχωσα μέσα με λιπαντικό και την άφησα εκεί. Θα πήγαινα να τον βρω με τη σφήνα χωμένη στον κώλο. Τόσο πουτάνα. Αυτό βέβαια, δεν του το είπα, γιατί θα ερχόταν κατευθείαν να με γαμήσει. Εγώ ήθελα να τον παίξω.

Η αλήθεια είναι ότι ντρεπόμουν να βγω έτσι έξω αλλά σκεφτόμουν τι θα πάθαινε μόλις με έβλεπε και έπαιρνα θάρρος. Μπήκα στο ταξί, αν και ήταν κοντά, γιατί δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω έτσι στον δρόμο και ο ταξιτζής τα είδε όλα. Σίγουρα με πέρασε για βίζιτα, αλλά είπαμε, αυτός ήταν ο σκοπός.

Φτάνοντας στο μαγαζί, πολλά βλέμματα γύρισαν να με κοιτάξουν, αλλά η αλήθεια είναι ότι πολλές κοπέλες ήταν έτσι τσόλια ντυμένες, σχεδόν ημίγυμνες και κάπως ένιωσα πιο άνετα. Τον είδα να κάθεται στο μπαρ. Πλησίασα και κάθισα χωρίς να ρωτήσω. Αυτός ήταν απορροφημένος στο κινητό και δε με κατάλαβε, οπότε μόλις ένιωσε την παρουσία κάποιου δίπλα του πήγε να πει περιμένω παρέα.

Γυρνώντας προς το μέρος μου και κάνοντας να μου μιλήσει βλέπει ότι είμαι εγώ, σταματάει την πρόταση και του λέω «παρακαλώ; Θέλετε κάτι;» με κάπως αυστηρό ύφος. Ακουμπάει απαλά το χέρι του στη γυμνή μου πλάτη, σκύβει προς το μέρος μου κοιτώντας τα βυζιά μου που φαίνονται ολοστρόγγυλα από πάνω και μου λέει «να σε ξεσκίζω όλη νύχτα πουτάνα μου. Δεν πιστεύω αυτό που βλέπω. Θα χύσω αυτή τη στιγμή, η πούτσα μου θα βγει από το παντελόνι».

Η αλήθεια είναι ότι είχε πάθει σοκ με το θέαμα, γιατί ποτέ μα ποτέ δεν ντύνομαι προκλητικά, ούτε στο ελάχιστο. Και τώρα το είχα τερματίσει. «Ότι θέλεις θα γίνει καύλα μου, θα είμαι το πιο υπάκουο πουτανάκι, αλλά θέλω να πιω να χαλαρώσω πρώτα».

Μου παραγγέλνει μια σκέτη βότκα, που ξέρει ότι δε μπορώ να την πιω εύκολα και με ζαλίζει αμέσως. Αν και δυσκολεύομαι, πίνω μεγάλες γουλιές για να κάνω κεφάλι. Αυτός μου ψιθυρίζει, «έτσι θα πίνεις και τα χύσια μου καργιόλα» κι εγώ πίνω ακόμη μεγαλύτερες γουλιές.

Σηκώνομαι όρθια και αρχίζω να χορεύω με τη μουσική. Ήμουν τόσο πρόστυχα ντυμένη που δε χρειαζόταν καν σέξι λίκνισμα, αν και κουνιόμουν με τέτοιο τρόπο ώστε να τον αγγίζω με το κωλαράκι μου, με το στήθος, με το χέρι μου. Το βλέμμα του ήταν αχόρταγο. Νομίζω αν μπορούσε θα με γαμούσε έτσι όπως ήμασταν μπροστά στον κόσμο.

Ήπια το ένα ποτήρι βότκα και του είπα να μου πάρει κι άλλη. Μου είπε πως θέλει να φύγουμε κι εγώ του είπα ότι θέλω να πιω. Μου ψιθύρισε ότι θα τα πληρώσω αυτά τα παιχνίδια κι εγώ του είπα ότι είμαι έτοιμη να υποστώ οποιαδήποτε τιμωρία. Ήρθαν τα δεύτερα ποτά κι εγώ πήγα στην τουαλέτα. Σκέφτηκα ότι μπορεί να με ακολουθούσε, αλλά το μαγαζί είχε πολύ κόσμο και δε θα μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα εκεί. Στην τουαλέτα τράβηξα φώτο το κωλαράκι μου με την άκρη της σφήνας να προεξέχει και του την έστειλα. Κρίμα που ούτε τώρα μπορούσα να δω τη φάτσα του. Πρέπει να έπαθε σοκ, γιατί μόλις γύρισα με άρπαξε από το χέρι, όχι βίαια, αλλά κάπως απότομα και μου είπε «πιες το όλο μονορούφι καργιολάκι και πάμε να φύγουμε αλλιώς θα σε γαμήσω εδώ μπροστά στον κόσμο». Ήπια τη βότκα, που με ζάλισε κατευθείαν και φύγαμε νιώθοντας τα υγρά μου να κυλάνε ανάμεσα στα πόδια μου.

Μπήκαμε στο αυτοκίνητο και με το που κλείνω την πόρτα με βουτάει κι αρχίζει να με γλωσσοφιλάει με τρέλα, να χουφτώνει τα βυζιά μου που έχουν βγει σχεδόν έξω από το φόρεμα και μου χώνει δυο δάχτυλα στο μουνί απότομα. Βογκάω δυνατά κι εκείνος φωνάζει, τι μου 'χεις κάνει ρε πουτάνα, τι είσαι εσύ; Θα σε σκίσω εδώ μέσα με τον κόσμο να περνάει, δεν αντέχω.

Κάνε υπομονή γαμιά μου του λέω, σε 5 λεπτά θα είμαστε σπίτι. Εκτός κι αν θέλεις να κάνουμε μια στάση σε ένα μαγαζί εδώ κοντά να πάρουμε διάφορα παιχνιδάκια.

Μαλάκα τι θα κάνω με σένα, μου λέει. Από τη μία θέλω να σου χώσω την πούτσα όπου μπορώ τώρα κι από την άλλη θέλω να πάμε να βρούμε «παιχνιδάκια». Οκ, λίγη υπομονή ακόμη καύλα μου του λέω και θα σου χαρίσω όλες τις τρύπες μου, να τις γαμήσεις όσο θες και όπως θες του λέω.

Πάμε στο σεξ shop, και γρήγορα παίρνουμε ένα δονητή, σφιγκτήρες θηλών και κλειτορίδας και ένα από αυτά που ερεθίζουν τον προστάτη και φεύγουμε γρήγορα, ακόμη πιο καυλωμένοι. Όσο κάνουμε τα ψώνια μας, τα χουφτώματα, τα γλωσσόφιλα, τα δάχτυλα, πάνε κι έρχονται. Μέχρι και μέσα στο μαγαζί την ώρα που έσκυψα να δω κάτι μου έχωσε τη δαχτυλάρα του μέσα κι εμένα μου έφυγε ένα πνιχτό αχ και κοίταξα τον πωλητή. Αλλά αυτό πρέπει να ήταν από τα λάιτ σκηνικά που έχει δει αυτός εκεί μέσα.

Φτάνουμε στο σπίτι, μπαίνουμε στο ασανσέρ και πάει να πέσει πάνω μου. Σηκώνω το πόδι μου, βάζω το τακούνι μου στο στήθος του και τον σπρώχνω πίσω, πετάω έξω τα βυζιά μου και αρχίζω να παίζω το μουνί μου. Αυτός με κοιτάζει αποχαυνωμένος αρχικά και μετά γονατίζει απότομα και αρχίζει με γλείφει με μανία.

Μπαίνουμε στο σπίτι, με κολλάει με το πρόσωπο πάνω στην πόρτα, κολλάει πάνω μου, αρχίζει να τρίβεται και πατώντας το κεφάλι μου στην πόρτα μου λέει «φεύγοντας από εδώ δεν θα μπορείς να περπατήσεις από το ξέσκισμα» και μου κατέβασε το φόρεμα που βγήκε με μια κίνηση, αφήνοντας με ολόγυμνη, με τα πέδιλα μου και τη σφήνα.

Εγώ για να τον περιποιηθώ, έπεσα αμέσως στα γόνατα έβγαλα έξω την πούτσα του, και άρχισα να τη γλείφω πότε αργά και απαλά, πότε γρήγορα και δυνατά. Αυτός βογκούσε από ευχαρίστηση και όταν ήταν κοντά στο να χύσει με έπιασε από το κεφάλι και άρχισε να μου γαμάει το στόμα με τέτοια δύναμη που νόμιζα θα σκάσω. Σε γαμάω πουτάνα, σε γαμάω και σε χύνω φώναζε ενώ τα χύσια του εκτοξεύονταν παχιά μέσα στο στόμα μου. Τα ήπια όλα, έγλειψα με επιμέλεια ότι είχε ξεφύγει και του καθάρισα τον πούτσο καλύτερα κι από ότι αν τον είχε πλύνει.

Έτσι όπως ήμουν ακόμη στα γόνατα, με άρπαξε από την κοτσίδα κι ενώ έκανα να σηκωθώ, με έσπρωξε και μου λέει μπορείς κι έτσι. Και κρατώντας με από την κοτσίδα με πήγε μέσα στα τέσσερα, σαν σκυλάκι που το πάνε βόλτα. Κάθισε στον καναπέ και με έβαλε ανάμεσα στα πόδια του. Γιατί δεν πάμε στο κρεβάτι του λέω. Στα κρεβάτια γαμιούνται οι κυρίες. Οι πουτάνες στο πάτωμα και πολύ τους είναι. Ήθελε να με μειώσει κι αυτό με καύλωνε ακόμη περισσότερο.

Με άφησε στο πάτωμα στα τέσσερα και πήγε και πήρε από τον σάκο του κάτι. Ένα μπουκάλι βότκα, έφερε κι ένα ποτήρι. Ορίστε σου είχα κι εδώ ποτό, αλλά εσύ πουτανάκι ήθελες να πιείς έξω για να κουνιέσαι σαν τσόλι που είσαι και να σε χαζεύουν οι μαλάκες. Πάντως σε γαμούσα με κάνα δυο από αυτούς, αν είχαν τα αρχίδια να σε πλησιάσουν. Εγώ τον άκουγα και έτριβα το μουνί μου. Αυτός είχε χύσει κι εγώ ακόμη τίποτα, αλλά δεν τον ένοιαζε. Έτσι παρτάκι είναι, μόνο να χύνει αυτός τον νοιάζει. Αλλά ακόμη κι αυτό με καυλώνει τρελά.

Αφήνει το ποτήρι στο τραπεζάκι, πάει να βάλει βότκα και πριν το κάνει μου λέει κάτσε θα σου φτιάξω κοκτέιλ λέει. Παίρνει το ποτήρι το βάζει στον πούτσο του και ρίχνει λίγα κάτουρα μέσα. Μετά βάζει βότκα και μου το δίνει. Ορίστε ποτό δεν ήθελες καργιόλα;… πιες, μου λέει. Εγώ είμαι υπνωτισμένη. Κάνω ότι μου λέει και το πίνω μονορούφι. Μαλάκα τι βρώμα είσαι εσύ; Μέχρι και το κάτουρο μου πίνεις; Γιατί να μην τα ξέρω όλα αυτά νωρίτερα;… λέει και κάθεται στον καναπέ με τα πόδια ανοιχτά.

Γλείφε με, προστάζει κι εγώ παίρνω το μαλακό πουτσάκι του στο στόμα κι αρχίσω να ασχολούμαι μαζί του με αγάπη για να το δω να γίνεται σκληρό καυλί που θα κάτσω πάνω του να γαμηθώ σαν πουτάνα. Αυτός όση ώρα τον τσιμπουκώνω πίνει βότκα από το μπουκάλι, μου βαράει τον κώλο που έχει κοκκινίσει, με τραβάει φώτο και βίντεο και που και που κουνάει και τη σφήνα μέσα έξω σα να με γαμάει.

Να αγγίξει το μουνάκι μου, ούτε λόγος. Θέλει να με βλέπει να βασανίζομαι ο καργιόλης και να με καυλώνει όλο και περισσότερο. Ξαφνικά ξαπλώνει στον καναπέ, βάζει ένα μαξιλάρι κάτω από τη μέση του και μου λέει γλείψε μου την κωλοτρυπίδα. Προς στιγμή κολλάω, γιατί δεν το έχω ξανακάνει ποτέ με κανέναν κι αρχίζω να κάνω διάφορες σκέψεις.

Για λίγο διστάζω, ώσπου σκάει το χέρι του πάνω στο μάγουλο μου και ξυπνάω. Γλείφε είπα ρε καργιόλα, γλείφε. Κι αρχίζω υπνωτισμένη να γλείφω την κωλοτρυπίδα του που είναι καθαρή και απαλή. Και ξαφνικά μου αρέσει τρελά. Του παίζω τον πούτσο με το χέρι και του γλείφω τα αρχίδια και την κωλοτρυπίδα με πάθος. Κάποια στιγμή σε αυτό το τρανς που είμαι, στο οποίο έχουν βοηθήσει και τα ποτά, του χώνω – με μεγάλη ευκολία - ένα δάχτυλο στον κώλο κι εκείνος δεν αντιδρά αλλά δείχνει να του αρέσει. «Τι μου ‘χεις κάνει ρε πουτάνα μου, τι μου 'χεις κάνει, μαζί σου όλα πρώτη φορά, μαζί σου, έγινα εγώ πουτάνα σου, εσύ με γαμάς» φωνάζει και τρελαίνεται. Κι έτσι όπως είναι με την πούτσα κάγκελο ανεβαίνω πάνω του, καρφώνομαι πάνω της κι αρχίζω να κουνιέμαι με τρελούς ρυθμούς ενώ εκείνος ζουλάει τόσο δυνατά τα βυζιά και τις ρώγες μου, που νομίζω θα τα διαλύσει.

Του γυρνάω πλάτη χωρίς να τον βγάλω από μέσα και αρχίζω να γαμιέμαι με ακόμη περισσότερη δύναμη, ενώ του χώνω και δυο δάχτυλα στον κώλο κι εκείνος παίζει με τη σφήνα. Η καύλα έχει φτάσει στο κόκκινο, εγώ γαμιέμαι με λύσσα στον πούτσο του και μου φωνάζει, θα σε χύσω καργιόλα, θα σε χύσω στη μουνάρα σου μέσα. Κι εγώ καύλα μου, γαμιά μου σε χύνω, λέω και γεμίζουμε ο ένας τον άλλον με τα υγρά μας. Δεν κατεβαίνω ακόμη από πάνω του, συνεχίζω και τρίβομαι γιατί η σκέψη ότι έχω μέσα στο μουνί μου τα χύσια του, με κάνει να ξαναχύσω αμέσως. Η καύλα είναι απίστευτη. Και οι δύο μας κάναμε ένα τρελό χύσιμο, που δεν είχαμε ξανακάνει. Αν μπορούσαμε θα ουρλιάζαμε.

Ενώ είμαστε και οι δύο πτώματα από το έντονο χύσιμο, πάω να ξαπλώσω πάνω του και μου λέει, δεν είπαμε που κάθονται οι πουτάνες; Και με σπρώχνει για να κάτσω στο πάτωμα. Βάζει το χέρι του στο μουνί μου, χώνει δυο δάχτυλα, τα στριφογυρίζει καλά και μου τα χώνει στο στόμα, κάνοντας πως το γαμάει. Δεν έχω υπέροχη γεύση; Λέει κι εγώ γνέφω καταφατικά. Χυμένη, ιδρωμένη, με κώλο και βυζιά κατακόκκινα από το ξύλο, είμαι στο πάτωμα, μια ευτυχισμένη, σκισμένη πουτάνα και περιμένω τη συνέχεια.

Για λίγο βγαίνουμε από το mood των ρόλων και πάμε στο μπάνιο να κάνουμε ντους. Αφού πλενόμαστε εκείνος βάζει το μπουρνούζι του και πάει να ξαπλώσει στο κρεβάτι. Εγώ μένω γυμνή, βάζω δυο ποτήρια βότκα και μπαίνω στο υδρομασάζ. «Δεν θα ησυχάσω ποτέ μαζί σου;» μου λέει. «Αφού άλλα μου υποσχέθηκες» του απαντώ. Η αλήθεια είναι ότι νιώθω το μουνί μου να καίει από την τριβή και αισθάνομαι ελαφρώς κουρασμένη, αλλά η καύλα τα νικάει όλα.

Βγάζει το μπουρνούζι, μπαίνει κι αυτός στο υδρομασάζ και ξαπλώνει δίπλα μου. Πίνει μια γουλιά βότκα, με τραβάει προς το μέρος του, με αγκαλιάζει, με χαϊδεύει, μου δίνει ένα παθιασμένο φιλί, ενώ με χουφτώνει σε όλο το σώμα και μου λέει. Πες μου πόσο παπάρας είμαι, που έχανα αυτό τόσο καιρό. Τόσα υπέροχα γαμήσια που θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει οι δυο μας. Ποτέ δεν είναι αργά μωρό μου, θα αναπληρώσουμε, του λέω κι αρχίζω να χαϊδεύω την πούτσα του μέσα στο νερό. Κι ενώ παίζει για λίγα λεπτά ένα ωραίο, καυλιάρικο χαμούρεμα, ξαφνικά με τραβάει από το μαλλί προς τα πίσω, μου χώνει ένα χαστούκι και μου λέει «μην παίρνεις θάρρος βρωμιάρα, για ξεκωλιάσματα είσαι και για να πίνεις ψωλοχύματα και κάτουρα». Κάπως όλες αυτές οι λέξεις ξυπνούσαν και στους δυο μας μια τρομερή καύλα. Είχα μια σκέψη ότι μπορεί και να τα εννοεί, να με θεωρεί δηλαδή μια ξεσκισμένη πουτάνα που είναι μόνο γι’ αυτά που δεν κάνεις με τις «νόμιμες» συντρόφους, αλλά η καύλα ήταν τέτοια που έκανε το μυαλό να μουδιάζει και τελικά δε με ένοιαζε τίποτα.

Σηκώνεται όρθιος στο υδρομασάζ κάθεται στο καθισματάκι και με βάζει πάλι να τον τσιμπουκώσω πράγμα που κάνω με χαρά. Είμαι μέσα στο ζεστό νερό, παίζω το μουνάκι μου και παίρνω πίπα από τον καυλιάρη μου. Τέλεια. Παίρνω γουλιές βότκας και μαζί μπουκώνω και την πούτσα του, αυτός νιώθει την κάψα του αλκοόλ και καυλώνει κι εγώ πνίγομαι και γουστάρω. Μου γαμάει το στόμα και μου ρίχνει ξυλιές στον κώλο ασταμάτητα, ενώ ταυτόχρονα μιλάει ασταμάτητα, λέγοντας για το πόσο καυλωμένος είναι, τι τσιμπουκλού πουτάνα είμαι, ότι γαμάει το στόμα μου που κάνει θαύματα και άλλα τέτοια που κάνουν τη μουνάρα μου μούσκεμα.

Ξαφνικά, με τραβάει από τα μαλλιά, μου λέει βγες και φέρε τα παιχνίδια μας καυλιάρα μου. τα φέρνω και μου βάζει γρήγορα στις ρώγες και την κλειτορίδα τους σφιγκτήρες. Ο πόνος είναι υπέροχος και νιώθω κύματα ηδονής να με πλημμυρίζουν. Στα τέσσερα τώρα... προστάζει. Όπως πέφτω στα τέσσερα μέσα στο νερό, το βάρος από τους σφιγκτήρες πάει προς τα κάτω και ο πόνος, που συνοδεύεται από καύλα γίνεται ακόμη μεγαλύτερος. Πραγματικά αρχίζω και είμαι αλλού. Εκείνη την ώρα θα μπορούσε να βάλει να κάνω οτιδήποτε και δε θα έλεγα όχι. Ακριβώς απέναντι έχει έναν καθρέφτη και βλέπω όλα όσα γίνονται και απορώ πως δεν έχω χύσει ακόμη, αν και το μουνί μου στάζει υγρά ασταμάτητα.

Ξαφνικά με μια απότομη κίνηση τραβάει τη σφήνα από τον κώλο μου και εγώ βγάζω μια κραυγή καύλας και πόνου που δεν το πιστεύω. Στο είπα καργιόλα, δεν θα μπορείς να περπατήσεις φεύγοντας από εδώ. Η κωλότρυπα μου, από τις τόσες ώρες που έχω τη σφήνα μέσα έχει ανοίξει για τα καλά. Αυτός φτύνει την ανοιχτή μου τρύπα, κι εγώ που κάθομαι έτσι στα τέσσερα, με το βάρος στα βυζιά και την κλειτορίδα και τον κώλο ορθάνοιχτο νιώθω τόσο πουτάνα και φτηνή που δεν πίστευα ότι μπορεί ποτέ να νιώσω έτσι. Και εκεί γίνεται ακόμη χειρότερο. Βάζει τον πούτσο του στην ανοιχτή μου κωλότρυπα, και αρχίζει να με κατουράει, ενώ με κοιτάει στον καθρέφτη αυτάρεσκα, με ύφος, «τουαλέτα σε έχω κάνει, πεταμένο τσόλι». Δε μπορώ να περιγράψω τον συνδυασμό ξεφτίλας και καύλας που ένιωθα (προφανώς το δεύτερο υπερτερούσε). Μου φερόταν σα σκουπίδι κι εγώ όχι απλώς δεν αντιδρούσα αλλά γούσταρα κιόλας. Και θα δεχόμουν και χειρότερα, που αν κάποιος μου τα έλεγε ότι θα τα έκανα θα τον έλεγα τρελό.

Αφού έχει κατουρήσει μέσα μου, παίρνει το ποτήρι το βάζει κάτω μου, με ανασηκώνει για να πέσουν μέσα στο ποτήρι, συμπληρώνει με βότκα και μου λέει δεύτερο κοκτέϊλ βρωμιάρα, άσπρο πάτο. Από τον δικό σου πάτο, λέει και γελάει θεωρώντας ότι έχει πει κάτι τρομερά πετυχημένο. Εγώ το πίνω χωρίς ανάσα, γιατί με το που το φέρνω στα χείλη μου μου κλείνει τη μύτη και έχω ήδη αρχίσει να ζαλίζομαι γιατί έχω πιει αρκετές βότκες.

Με χαστουκίζει ξανά και μου λέει έχεις δουλειά, μην ξεχνιέσαι. Με αρπάζει και μου χώνει το λατρεμένο του καυλί μέσα στο στόμα και με γαμάει γρήγορα μέχρι να σκληρύνει αρκετά. Στήσου μου λέει και ξαναπέφτω στα τέσσερα μέσα στο νερό.

Εκείνος ανοίγει το δονητή και χωρίς προειδοποίηση, λιπαντικό ή σάλιο, το χώνει στο μουνί μου κι εγώ βγάζω μια κραυγή πόνου, που συνοδεύεται από αρκετά δυνατά χαστούκια στο κωλαράκι κι εκείνον να λέει. Εδώ μπαίνουν τρένα μωρή γαμιόλα και πόνεσες από έναν δονητή ασάλιωτο; Δηλαδή μετά τι θα κάνεις. Και πριν ολοκληρώσει χώνει τον πούτσο του στον κώλο μου. Επίσης, χωρίς προειδοποίηση, σάλιο, λιπαντικό. Τίποτα. Γαμάει και τις δυο μου τρύπες με μανία, εγώ σχεδόν κλαίω από τον πόνο, παίζω το μουνί μου και χύνω ασταμάτητα. Του φωνάζω ότι χύνω, ότι θα είμαι για πάντα η πουτάνα του, γάμα με όσο πιο δυνατά μπορείς καργιόλη, σκίσ' τα μου όλα, χύνω, χύνω!

Είμαι σε παραλήρημα δεν καταλαβαίνω σε ποια τρύπα έχω τι, το κορμί είναι μουδιασμένο, η κλειτορίδα μου έτοιμη να ματώσει από το σφίξιμο και το τρίξιμο και το χύσιμο δε σταματά. Κι εκεί που χύνω ασταμάτητα και νιώθω πως δεν πάει άλλο, εκείνος σφυροκοπάει τον κώλο μου και βγάζοντας μια κραυγή, πάρ’ τα στην κωλάρα σου, πάρ' τα καργιόλα, πάρ' τα πουτάνα, πάρ' τα... και με γεμίζει με χύσια. Πλημμύρισε το έντερο μου με το καυτό του χύσι. Και συνεχίζει και με σπρώχνει σαν να θέλει να μπει όλος μέσα μου. Χύνει ασταμάτητα και δε σταματά το σφυροκόπημα. Σιγά σιγά μειώνει το ρυθμό, σχεδόν μένει ακίνητος μέσα μου, αλλά νιώθω την πούτσα του να πάλλεται.

Ήθελα να τα πιω καύλα μου, του λέω, σχεδόν έτοιμη να καταρρεύσω ενώ ο δονητής είναι ακόμη στο μουνί μου και η πούτσα του στον κώλο μου. Θα τα πιείς καργιολίτσα, μου λέει. Θα σου ετοιμάσω κι άλλο κοκτέϊλ. Και με ανασηκώνει όπως πριν. Βάζει το ποτήρι κάτω από τον κώλο μου για να πέσουν μέσα όλα του τα χύσια, με το δάχτυλο του βοηθάει να αδειάσει το περιεχόμενο του κώλου μου στο ποτήρι. Βάζει και βότκα και μου λέει ορίστε. Το σπέρμα του μπάρμαν. Θα το πιείς όλο. Το ήπια κι αυτό μονορούφι και ξάπλωσα στο νερό να ηρεμήσω.

Ένιωθα ταυτόχρονα άδεια και ευχαριστημένη, ξεφτιλισμένη και υπερμουνάρα, τέλεια και χάλια μαζί. Εκείνος ξάπλωσε δίπλα μου, με αγκάλιασε και μου είπε. «Χωρίς να το λες, νομίζω ξέρω πως νιώθεις. Συγγνώμη για όσα έκανα, αλλά δε θα άλλαζα τίποτα. Μου χάρισες επίπεδα καύλας που δεν ήξερα ότι υπάρχουν. Είχα οργασμούς που δεν είχα ποτέ. Ότι κάνουμε είναι μόνο για να φτάσουμε αυτή την ανείπωτη καύλα. Δεν εννοώ τίποτα από όσα λέω και κάνω, τα μισά από αυτά απορώ κι εγώ πως τα σκέφτεται το μυαλό μου, αλλά θέλω να τα ξανακάνω τα ίδια και χειρότερα. Μαζί σου». «Κι εγώ μαζί σου καύλα μου», του λέω και βγάζω από το μουνί μου τον δονητή που έχει μείνει εκεί ξεχασμένος. Εκεί μας έπιασε σπαστικό γέλιο.

Η νύχτα είχε και συνέχεια…




Copyright protected OW ref: 185237



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).