Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Εδώ και 6 μήνες ξεκίνησα να κάνω μασάζ Thai Chi Stretching (ασκήσεις τεντώματος) για ένα χρόνιο πρόβλημα που είχα στη πλάτη. Με ανέλαβε στο στούντιο μια εξειδικευμένη Ταϊλανδέζα μασέρ του Thai η Chen. Μέτρια εμφανισιακά, 25χρονη λεπτή και γυμνασμένη. Είχε πολύ μικρά βυζάκια, ή φωνή της ήταν κάπως βαριά και όπως διαπίστωσα στη συνέχεια ήταν πολύ δυνατή. Ήταν εξαιρετική στη δουλειά της και ή βελτίωση μου δεν άργησε να φανεί. Το πρόγραμμα διαρκούσε 90 λεπτά για 2 φορές τη βδομάδα.

Μια μέρα μου ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει από το στούντιο και αν θέλω μπορούμε να συνεχίσουμε στο σπίτι μου. Δέχτηκα αμέσως γιατί μου έκανε εξαιρετική θεραπεία και ή αμοιβή της θα ήταν χαμηλότερη χωρίς την προμήθεια του στούντιο.

Ή σχέση μας άλλαξε τελείως από ένα τυχαίο γεγονός. Κατά τη διάρκεια μιας άσκησης ένιωσα να με πιέζει κάτι σκληρό στο πόδι μου από το καβάλο της. Θα ορκιζόμουν ότι ήταν πούτσος. Άρχισα να την παρατηρώ και να την προσέχω καλύτερα μήπως και διαπιστώσω κάτι περισσότερο.

Ή Chen το κατάλαβε και μου εκμυστηρεύτηκε το μυστικό της. Ήταν αγόρι και γκέι, έπαιρνε θηλυκές ορμόνες για να βγάλει μικρό στήθος και να αποκτήσει μια κάποια θηλυπρέπεια. Είχε στόχο να γίνει τρανσέξουαλ αλλά ήθελε παράλληλα να κρατήσει τον ανδρισμό της, για αυτό το λόγο έπαιρνε λίγες και ελαφριές ορμόνες. Επειδή είχε ανάγκη τη δουλειά και συνήθως ζητούσαν κοπέλα αποφάσισε να το κρύψει. Όταν εργαζόταν φορούσε ένα ειδικό εσώρουχο που βοηθούσε να μην φαίνεται το εξόγκωμα του πούτσου μέσα από τη φόρμα. Μου ζήτησε συγνώμη και με ρώτησε αν θέλω να σταματήσουμε τη θεραπεία. Του είπα ότι δε με ενοχλεί που είναι αγόρι και ότι μπορούμε να συνεχίσουμε τις συνεδρίες μας, μου αρέσει και την προτιμώ κορίτσι. Χάρηκε πολύ και με ευχαρίστησε λέγοντας μου ότι προτιμά να είναι κορίτσι.

Με τη Chen συνεχίσαμε τη θεραπεία και ή συνεχή μας επαφή μας έφερνε όλο και πιο κοντά μέχρι που μια μέρα αρχίσαμε να χαϊδευόμαστε και να φιλιόμαστε. Μετά μου πήρε μια πολύ ωραία πίπα και μου στήθηκε στα τέσσερα και μου ζήτησε να την γαμήσω. Παρόλο που ήταν ή πρώτη μου φορά που θα γαμούσα αντρικό κώλο εντούτοις δεν κώλωσα αλλά αντιθέτως πήρα θέση πίσω της και της τον έχωσα. Με παρακάλεσε να είμαι τρυφερός γιατί έχει στενή κωλοτρυπίδα. Ή αλήθεια ότι με καύλωσε ή φάση και σιγά σιγά με τη βοήθεια λιπαντικού κατάφερα να της χώσω τον καυλωμένο πούτσο μου βαθιά μέσα στη κωλάρα της και ξεκίνησα να τη γαμάω δυνατά. Καταλάβαινα ότι πονούσε αλλά εγώ συνέχισα το σφυροκόπημα της κωλότρυπας της. Ή αίσθηση της στενής της κωλοτρυπίδας να μου σφίγγει το πούτσο με έκανε να μη μπορώ να αντέξω άλλο και να χύσω μέσα στην κωλάρα της. Ίσως να ήταν το καλύτερο γαμήσι από το κώλο μέχρι τώρα.

Αφού πλυθήκαμε μείναμε αγκαλιασμένοι για να συνέλθουμε και ή Chen μου είπε ότι της άρεσε πολύ το γαμήσι που της έκανα. Μου έγλειψε με μαεστρία τον πούτσο μου και μετά κάθισε πάνω μου και άρχισε να γαμιέται ανοίγοντας το κωλαράκι της. Ήταν απίστευτο πόσο στενή ήταν και πόσο ωραία δούλευε τους μύες της κωλότρυπας της ρουφώντας την πούτσα μου. Ήταν φοβερό γαμήσι, το απολάμβανα χωρίς να με ενδιαφέρει ότι στη πραγματικότητα γαμούσα αγόρι. Χύσαμε σχεδόν ταυτόχρονα. Το βράδυ κοιμηθήκαμε αγκαλιά. Το πρωί πριν φύγει τον γάμησα ξανά και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για το βράδυ.

Σιγά σιγά άρχισα να ξεθαρρεύω και ξεκίνησα να της χαϊδεύω το πούτσο και κάτω από τις παροτρύνσεις της πήρα για πρώτη φορά πίπα. Στην αρχή ένιωθα περίεργα αλλά το ξεπέρασα γρήγορα και άρχισα να απολαμβάνω το γλείψιμο της πούτσας της και μάλιστα μου άρεσε όταν τη πρώτη φορά έχυσε στο στόμα μου και τα κατάπια. Αρχίσαμε να κάνουμε 69 γλείφοντας τις πούτσες μας. Μια φορά που ήμουν ανάσκελα μου σήκωσε τα πόδια και μου έγλειψε την κωλοτρυπίδα. Τρελάθηκα από τη καύλα ή αίσθηση ήταν τρομερή.

Δε φανταζόμουν ποτέ ότι το γλείψιμο της κωλοτρυπίδας μου θα μου πρόσφερε τέτοια ηδονή. Από τη μέρα που με έγλειφε από πίσω δεν άργησε να έλθει ή στιγμή που της ζήτησα να γαμήσει τον παρθένο μου κώλο. Επιτέλους ήμουν έτοιμος, ήθελα να νιώσω την πούτσα της να με διαπεράσει και να μου ξεσκίσει το κωλαράκι.

Ξάπλωσα ανάσκελα, μου σήκωσε ψηλά τα πόδια και έβαλε ένα μαξιλάρι από κάτω ώστε να σηκωθεί ψηλά ό κώλος μου. Έβαλε αρκετό λιπαντικό στον πούτσο της και στη κωλοτρυπίδα μου και ακούμπησε τη πούτσα της στη κωλοτρυπίδα μου. Μου είπε να χαλαρώσω και να πάρω μια βαθιά ανάσα. Ήταν ή στιγμή της αλήθειας, ήμουν έτοιμος να γαμηθώ για πρώτη φορά και σε λίγο θα αποχαιρετούσα για πάντα την παρθενιά μου.

Ένιωθα την ψωλάρα της Chen να χώνεται σιγά-σιγά στη παρθένα μου κωλοτρυπίδα και να με τρυπάει. Πονούσα πολύ αλλά προσπαθούσα να μην το σκέφτομαι και να αντέξω το γαμήσι που θα ακολουθούσε. Σε κάποια στιγμή ή πούτσα της πέρασε το σφιγκτήρα μου και χώθηκε στα σωθικά ξεσκίζοντας με. Τώρα ή Chen με γαμούσε δυνατά, πονούσα αλλά ή ηδονή που ένιωθα δε συγκρινόταν με τίποτα άλλο. Γαμιόμουν σαν τσούλα, ούρλιαζα από την καύλα και τον πόνο, της φώναζα να μη σταματήσει αλλά να συνεχίσει να με ξεκωλιάζει. Ή Chen έβαλε τα δυνατά της για να με ικανοποιήσει γαμώντας με και σε λίγο έχυσε μέσα στη κωλότρυπα μου γεμίζοντας τη με τα χύσια της.

Η Chen αποδείχτηκε εξαιρετικός γαμιάς. Εκείνη τη μέρα με γάμησε άλλες δυο φορές σκίζοντας μου το κωλαράκι χαρίζοντας μου απίστευτες ηδονές. Με στεναχωρούσε μόνο ότι άργησα να γνωρίσω το παθητικό έρωτα μεταξύ ανδρών αλλά τώρα που τον έμαθα θα τον απολάμβανα σε κάθε ευκαιρία. Πλέον ή σχέση μας με τη Chen πέρασε σε άλλο επίπεδο, δεν ήμουν πια μόνο ό γαμιάς αλλά και έγινα και ή γαμιόλα του συντρόφου μου. Αποδέχτηκα το καινούργιο μου ρόλο χωρίς ταμπού. Τελικά ανακάλυψα ότι το ιδανικό στο σεξ είναι να τα κάνεις όλα χωρίς κόμπλεξ. Να γαμάς και να γαμιέσαι.




Copyright protected OW ref: 185223



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).