Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Μερικά άτομα έχουν ή και αποκτούν φοβίες κατά τη διάρκεια μιας πτήσης. Κάποτε (πριν 20 χρόνια) μπορούσες να φουμάρεις στο αεροπλάνο. Τώρα όχι. Γι' αυτό και ο καλύτερος τρόπος για να περάσει η ώρα σου είναι να πιείς και να ξεραθείς. Έλα όμως που το ροχαλητό σου μπορεί να συγκριθεί με... μηχανή αεροπλάνου!

Έτυχε να κάθεται δίπλα μου μια γηραιά κυρία που σίγουρα είχε την ίδια φασιονίστα με τη βασίλισσα της Αγγλίας από την άποψη ταγέρ και καπέλων. Εγώ είχα τσακίσει αρκετά μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και μέσα σε μισή ώρα κοιμόμουν μακάρια και ροχάλιζα (απ' ότι μου είπαν σαν νταλίκα). Η γηραιά κυρία αντί να με σκουντήσει, φώναξε την αεροσυνοδό. Η κοπέλα τι να κάνει; Είναι η δουλειά της.

- Κύριε! Ροχαλίζετε δυνατά και ενοχλείτε τους συνεπιβάτες σας…

μου λέει στα αγγλικά ενώ την κοιτώ αλαφιασμένος. Όμως το μυαλό μου εργάζεται γρήγορα και απαντώ:

- Πάσχω από άπνοια ύπνου και δε μπορώ να κάνω αλλιώς. Και αν έφερνα το ειδικό μηχάνημα, θα έπρεπε να πληρώσω δύο εισιτήρια και θα έκανε περισσότερο θόρυβο απ' ότι κάνω τώρα.

Η γερόντισσα με κοιτάει με ξινισμένο ύφος. Ιατρική πάθηση είναι αυτή κι εμένα προσωπικά τα αρχίδια μου κουνιούνται. Ειδικά μέσα σε ένα αεροπλάνο που δε μπορώ να καπνίσω. Η αεροσυνοδός κάτι προσπαθεί να σκεφτεί. Κοιτάζει πίσω και κάνει νόημα στην προϊσταμένη.

- Με συγχωρείτε, λέει και πηγαίνει προς το μέρος της.

Τρία λεπτά αργότερα έρχεται μια άλλη γυναίκα (μεγαλύτερη σε ηλικία) και κάτι ψιθυρίζει στη γριά. Τα αυτιά μου ακούνε και σκάω ένα σαρκαστικό χαμόγελο. Την αναβαθμίσανε στην πρώτη θέση. Χαρά εγώ! Μπορώ να τεντωθώ άνετα. Κλείνω τα μάτια και πέφτω ξανά για ύπνο.

Πρέπει να είχε περάσει κοντά μιάμιση ώρα. Όλοι οι επιβάτες κοιμούνται ή προσπαθούν, αγνοώντας με. Κάποιος με σκουντάει πάλι. Είναι μια μελαχρινή γυναίκα με ινδικά χαρακτηριστικά, μαύρα μαλλιά και σκούρα καστανά μάτια. Φοράει γαλάζιο τζιν παντελόνι, μαύρα μποτάκια, μαύρο φούτερ με κουκούλα. Έχει σκουλαρίκια στα αυτιά, στη μύτη και στα φρύδια. Είναι βαμμένη με γκόθικ μεηκάπ.

- Hey dude! Your snoring sounds like the imperial march! How do you do that? Are you conscious and play a prank on us? (Έι τύπε! Το ροχαλητό σου ακούγεται σαν το imperial march! Πώς το κάνεις αυτό; Είσαι ξύπνιος και μας δουλεύεις;)

- Seriously? Do i snore like Darth Vader's music theme? (Σοβαρά; Ροχαλίζω σαν το μουσικό θέμα του Darth Vader;)…

Απάντησα αμέσως και χαμογέλασα λοξά.

- Ξέρω πως να αποφράξω την αναπνευστική σου οδό.

- Ναι;

- Ναι!

Μου έκανε νόημα με το χέρι δείχνοντας δύο δάχτυλα και με το κεφάλι να την ακολουθήσω. Πραγματικά δύο λεπτά αργότερα μπήκα στην τουαλέτα που είχε μπει. Ευτυχώς δε μας είχε πάρει χαμπάρι κανείς. Η ναζιάρα γκόμενα είχε ήδη ξεβρακωθεί και βγάλει προφυλακτικό. Βέβαια η τουαλέτα του αεροπλάνου είναι πολύ στενός χώρος, αλλά βολευτήκαμε.

Κατέβασα παντελόνι και εσώρουχο και κάθισα πάνω στο θρόνο, ενώ εκείνη μου έπαιζε με δύναμη την πούτσα για να σκληρύνω. Δεν ήθελε και πολύ! Γύρισε πλάτη και σκαρφάλωσε πάνω μου. Απρόοπτα κατάλαβα ότι το εργαλείο μου μπήκε μέσα στην κωλοτρυπίδα της, η οποία ήταν αρκετά ανοιχτή και με δέχτηκε με ευκολία.

Η τύπισσα πιάστηκε από τα πλαϊνά τοιχώματα και άρχισε να χοροπηδά αργά και μετά από λίγη ώρα αύξανε το ρυθμό της. Τα χέρια μου κινήθηκαν αυτόματα κάτω από το φούτερ και χούφτωσαν τα μεγάλα βυζόμπαλα πάνω από το σουτιέν.

Εκείνη αναστέναζε όσο πιο σιγανά μπορούσε. Όταν το κανάλι του κώλου της άνοιξε καλύτερα, άρχισε να τρίβει με το δεξί χέρι της την κλειτορίδα της. Υγρά από το μουνί της έσταζαν πάνω στα μπούτια μου. Πίεσα με τα δάχτυλα μου τις πρησμένες θηλές κι εκείνη βόγκηξε λίγο πιο δυνατά. Παρ’ όλα αυτά συνέχισε τα καθίσματα πάνω στην ψωλή μου με αμείωτη ένταση.

Αργότερα πήρε τα χέρια μου και τα έβαλε στη μέση της. Η ίδια έσκυψε προς το πάτωμα και σχεδόν με τράβηξε όρθιο. Σε αυτή την ανορθόδοξη στάση, ξεκίνησα με τη σειρά μου να της γαμάω το κωλαράκι. Δυο λεπτά αργότερα εκτόξευα το σπέρμα μου μέσα στη σούφρα της. Η αναπνοή μου έβγαινε γρήγορα και δυνατά από τα πνευμόνια μου. Η γκόμενα ανασήκωσε τη λεκάνη της και τραβήχτηκε αργά. Κοίταξα το προφυλακτικό. Η ίδια γύρισε και μου το αφαίρεσε προσεκτικά. Όταν το έβγαλε μου έδωσε ένα μικρό φιλάκι στο πουτσοκέφαλο. Στο πρόσωπό της ήταν ζωγραφισμένο το συναίσθημα της εκτόνωσης.

Σχεδόν ταυτόχρονα βγάλαμε κι οι δύο τσιγάρα από τα τσαντάκια μέσης μας. Καπνίσαμε φυσώντας προς το ανεμιστηράκι. Καθώς την κοίταξα καλύτερα, το αντιλήφθηκα.

- You are a virgin! (Είσαι παρθένα!)

- Yeap! (Ναι!)

- Why then? (Γιατί τότε)

- I believe! (Πιστεύω)

Έγνεψα καταφατικά. Κατάλαβε ότι κατάλαβα. Βγήκαμε από την τουαλέτα και πέσαμε στην πρώτη αεροσυνοδό που με είχε ξυπνήσει.

- Με βοήθησε στο πρόβλημα αναπνοής, της είπα στα αγγλικά. Θεραπεύτηκα!

Καθώς πήγαινα στη θέση μου την είδα να βάζει μια ταμπέλα που έλεγε ότι η τουαλέτα δεν λειτουργεί. Δεν κοιμήθηκα άλλο, άρα δεν έκανα και φασαρία.




Copyright protected OW ref: 185083



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.