Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Παρτούζα κατάποσης

Το βράδυ ήταν πολύ δύσκολο για μένα. Κάθε φορά που προσπαθούσα να κουνηθώ, το αγγούρι έμπαινε ακόμα πιο βαθιά μέσα μου, μέχρι που μπήκε όλο μέσα και τέντωσε τελείως το κωλαράκι και τον πάτο μου, χωρίς να ξέρω τι με περιμένει την επόμενη μέρα.

Το πρωί μία υγρασία στο πρόσωπο με ξύπνησε άνοιξα τα μάτια μου και μια φούστα σκέπαζε το πρόσωπο μου και ένα μουνάκι με κατούραγε ψάχνοντας να βρει το στόμα μου μέχρι που το βρήκε και άρχισα να πίνω ασταμάτητα τα υγρά που με πότιζε.

Ήταν η Ναταλία που την έστειλε ο αδελφός της να με ξυπνήσει και βρήκε αυτόν τον τρόπο. Η Ναταλία ήταν 18 χρόνων και πάντα με κοίταγε κάπως, αλλά εγώ δεν έδινα σημασία κοίταγα τα αγόρια για να δω αν έχουν καύλες μήπως και βρω κάποιον να τσιμπουκώσω. Με κοίταξε και με ένα στυλ αφέντρας μου είπε:

- Κάθε πρωί θα περνάς να με ξυπνάς για το σχολείο και θα μου καθαρίζεις το μουνάκι και το κωλαράκι μου με την γλώσσα σου θα γίνεις η προσωπική μου γλώσσα.

Γούρλωσα τα μάτια και πήγα να της απαντήσω αλλά με πρόλαβε...

- Διαφορετικά η μαμά σου θα μάθει τι αγόρι μεγαλώνει...

Έγνεψα καταφατικά και πήγα να σηκωθώ από το κρεβάτι με το αγγούρι να έχει μπει όλο μέσα μου βαθιά και πριν προλάβω να σηκωθώ το κωλαράκι της Ναταλίας είναι στημένο μπροστά μου...

- Θέλω καλό καθάρισμα γιατί είχα πάει πριν στην τουαλέτα.

Όντως είχε πάει και είχε έρθει όπως ήταν.

Έβαλα τη γλώσσα μου και άρχισα να την καθαρίζω δειλά-δειλά στην αρχή αλλά η μυρωδιά και η γεύση άρχισαν να με ερεθίζουν. Έσπρωχνε το κωλαράκι της στο πρόσωπο μου για να το κάνω πιο έντονα. Μετά έπιασα το μουνάκι της που είχε έντονη γεύση από τα πρωινά ούρα και έγλειφα κάθε σημείο του για να καθαρίσει τέλεια.

- Έτσι μπράβο… σαν καλό και υπάκουο κουτάβι... μου είπε η Ναταλία.

Δεν περίμενα ότι η Ναταλία θα είχε τέτοιες προτιμήσεις αλλά δε μπορούσα και να αρνηθώ με το φόβο ότι θα με δώσει στους γονείς μου. Πάντως όχι ότι δε μου άρεσε η μυρωδιά και η γεύση που είχε, απλά θα προτιμούσα ένα καυλί να το νιώθω στο στόμα μου. Δειλά-δειλά τη ρώτησα...

- Κάθε μέρα θα γίνεται αυτό;

- Κάθε μέρα και όποτε θέλω θα έρχεσαι και θα με καθαρίζεις. Ακόμα και στην περίοδο εσύ θα το κάνεις!

Πριν προλάβω να απαντήσω ανοίγει η πόρτα και μπαίνει ο Απόλλωνας.

- Τι έγινε ακόμα να την ξυπνήσεις την κοπελιά μας;

- Ξύπνησε, τώρα ερχόμαστε... του απάντησε η Ναταλία.

- Άντε η ώρα περνάει πρέπει να τον ετοιμάσουμε στο τραπέζι. Η ώρα είναι 8 και σε μίση ώρα ανοίγει το μπουρδέλο μας και η πουτάνα πρέπει να είναι έτοιμη στην θέση της.

Μόνο στην ιδέα ότι θα έχω πάλι ατελείωτες πούτσες το πουλάκι άρχισε να καυλώνει η Ναταλία το πρόσεξε.

- Απόλλωνα πήγαινε έξω και ερχόμαστε και εμείς του είπε η Ναταλία.

- Μήπως να μη με δέσετε σήμερα να το απολαύσω και εγώ; Σας υπόσχομαι ότι θα κάνω ότι μου πείτε... τους είπα μπας και γλυτώσω το δέσιμο.

- Δεν υπάρχει καμία περίπτωση μου είπε η Ναταλία.

Ο Απόλλωνας βγήκε από το δωμάτιο κι εγώ σηκώθηκα για να τον ακολουθήσω. Η Ναταλία με έσπρωξε να βγω και με ακολούθησε. Με πήγε στο μπάνιο με έστησε στον τοίχο και κατέβασε το εσώρουχο μου και το αγγούρι έφυγε αμέσως από το ξεχειλωμένο πια κωλαράκι μου.

- Έχεις κάνει το καλύτερο κωλαράκι το ξέρεις;…

και χωρίς δεύτερη κουβέντα άρχισε να γλείφει τα χύσια που έτρεχαν από το κωλαράκι μου. Με έβαλε στο μπάνιο και με έπλυνε καλά μέσα και έξω από το κωλαράκι μου και το καυλί μου.

- Οι καλές πουτάνες είναι πάντα καθαρές κι εσύ είσαι μία από αυτές και να ξέρεις ότι μετά τη σημερινή μέρα θα μου ανήκεις για πάντα... είπε η Ναταλία.

- Τη εννοείς;… τη ρώτησα.

- Ξέχασα να σου πω ότι νοίκιασα τη γκαρσονιέρα στο υπόγειο σας οπότε τις περισσότερες ώρες θα είσαι κάτω και θα με υπηρετείς. Όπως σου είπα και πριν θα είσαι η προσωπική μου γλώσσα... αλλιώς τι θα κάνει η καλή σου Ναταλία ξέρεις;… με ρώτησε.

- Ξέρω, θα τα πεις όλα στους γονείς μου, της απάντησα.

- Ακριβώς και με κάθε λεπτομέρεια για εσένα και τον Απόλλωνα τι έγινε το διήμερο που έφυγαν.

Βγήκα από το μπάνιο και αφού σκούπισα τα νερά από το σώμα μου πήγα πάλι στο τραπέζι έτοιμος να με δέσει ο Απόλλωνας.

Μετά από λίγο έτοιμος στη γνωστή μου θέση. Το κεφάλι στη θέση για τσιμπούκια να κρέμεται έξω από το τραπέζι και τα πόδια μου ψηλά για να φαίνεται το ξεχειλωμένο πλέον κωλαράκι μου. Το κουδούνι χτύπησε και άρχισαν να έρχονται οι πρώτοι γαμιάδες μου. Είχα αρχίσει να καυλώνω μόνο στην ιδέα ότι θα τρώω ατελείωτες πούτσες μέχρι το απόγευμα που θα γυρίσουν οι γονείς μου, αλλά φοβόμουν κιόλας τη Ναταλία μην τους πει τίποτα, αλλά εκείνη ήθελε απλά να τη γλείφω. Θα το κάνω στην αρχή και μετά βλέπουμε. Αν βρει γκόμενο σίγουρα θα σταματήσει να με εκβιάζει. Τη σκέψη μου διέκοψε το πρώτο καυλί που μπήκε απότομα στο κωλαράκι μου. Πρέπει να ήταν χοντρό γιατί το ένιωθα να μου ανοίγει την τρύπα ακόμα περισσότερο από ότι ήταν πριν. Το καυλί μου σηκώθηκε και άρχισε να χορεύει στον ρυθμό που με ξέσκιζε ο άγνωστος και έτρεχαν τα πρώτα του υγρά. Στο στόμα μου ήρθε το πρώτο καυλί και το πήρα. Σαν πεινασμένη πουτάνα τον περίμενα, τον ήθελα τόσο πολύ. Δεν ήταν πολύ χοντρός αλλά ήταν πολύ μακρύς. Άρχισε να γαμάει το λαιμό μου μέχρι που με έχυσε είχαν υπέροχη γεύση. Πριν προλάβω το δεύτερο καυλί ήταν είδη στο στόμα μου και μου γάμαγε τον λαιμό, είχα αρχίσει να το απολαμβάνω και το καυλάκι μου έσταζε τα υγρά του συνεχώς. Είχαν περάσει 20 λεπτά και ο τύπος ακόμα με ξεκώλιαζε μέχρι που γέμισε τον πάτο μου σπέρμα. Έβγαλε το καυλί του και μου το έφερε να το καθαρίσω. Το ρούφαγα λαίμαργα λες και δε θα έβρισκα άλλη πούτσα. Πριν προλάβω να καταλάβω ότι άδειασε το κωλαράκι μου μπήκε το επόμενο καυλί και μετά από λίγο το επόμενο καυλί ήρθε στο στόμα μου. Το σπέρμα έπεφτε άφθονο στο στόμα μου και στο κωλαράκι μου που άρχισε να κοκκινίζει από το πολύ γαμήσι.

Η πούτσες πέρναγαν η μια μετά την άλλη και σίγουρα κάποιες όχι μία φορά. Κάποια στιγμή είδα την Ναταλία με ένα λεκανάκι στα χέρια ενώ το κωλαράκι μου το ξέσκιζε κάποιος με μια πούτσα σαν κολώνα. Ένιωσα να μου σκίζει τη σούφρα έτσι απότομα που μπήκε μέσα μου. Τον ένιωσα μέχρι τον πάτο μου. Μακάρι να μην το βάλει και στο στόμα μου αυτό το παλούκι σκέφτηκα.

- Άνοιξε το στόμα σαν καλή πουτάνα που είσαι είναι το σπέρμα από το κωλαράκι σου κρίμα να πάει χαμένο... μου είπε η Ναταλία.

Άνοιξα το στόμα μου και προσπαθούσα να μην χάσω ούτε σταγόνα ενώ το παλαμάρι του τύπου έφτανε στην κοιλιά μου.

- Μόλις τελειώσεις θέλω να του γαμήσω και το λαιμό του... τον άκουσα να λέει.

- Σε ένα λεπτό το στόμα της πουτάνας μας θα είναι στην διάθεση σου... του είπε η Ναταλία και με κοίταξε όλο χαρά.

- Αυτό πρέπει να το δω... μου είπε. Είναι τεράστιο το καυλί του θα σου σκίσει και το λαιμό.

Χωρίς δεύτερη σκέψη έκανε στο πλάι και ένα τεράστιο παλούκι ήρθε στα χείλια μου και άρχισε να σπρώχνει για να μπει μέσα. Άρχισα να πνίγομαι αλλά έτσι όπως ήμουν δεμένος δε μπορούσα να κάνω και πολλά. Ενώ πνιγόμουν με το τεράστιο καυλί του, το κωλαράκι μου το ξεπάτωνε κάποιος άλλος. Άρχισε να μου γαμάει το στόμα με απίστευτη μανία μέχρι που έφτανε στο λαιμό μου και ακόμα έσπρωχνε να μπει λίγο ακόμα. Αυτό κράτησε αρκετή ώρα και τα σάλια μου έτρεχαν από το στόμα μου ενώ η Ναταλία με κοίταγε γεμάτη χαρά για αυτό που γινόταν. Σε λίγο άρχισε το καυλί του να χύνει ασταμάτητα σπέρμα που προσπαθούσα να καταπιώ. Τελικά τα κατάφερα και δεν πήγε χαμένη ούτε σταγόνα.

- Θα σε κάνω την καλύτερη πουτάνα εσένα μου είπε η Ναταλία και με το χέρι της καθάρισε το πρόσωπο μου και τα έσπρωχνε στο στόμα μου να τα πιω.

- Το μουνί μου είναι μούσκεμα και θέλει καθάρισμα θέλω να και κατουρήσω οπότε ξέρεις τη θα κάνεις... μου είπε.

Έγνεψα καταφατικά το κεφάλι μου και το μουνάκι της βρέθηκε στο στόμα μου να με κατουράει και εγώ να τα πίνω όλα προσπαθώντας να μην χάσω σταγόνα και με μαρτυρήσει ενώ το κωλαράκι είχε αρχίσει να τσούζει από το πολύ γαμήσει που είχε φάει. Τα ήπια όλα και καθάρισα το μουνάκι της με την γλώσσα μου σαν καλή γλώσσα όπως με έλεγε.

- Μπράβο πουτανάκι μου, τώρα ήρθε η ώρα για τα μεγάλα εργαλεία της ημέρας.

- Απόλλωνα στείλε μέσα τον Κέβιν... φώναξε η Ναταλία.

Πάγωσα! Ο Κέβιν ήταν ένα αγόρι περίπου στα 25 πάνω από 2 μέτρα που δεν πήγαινε καμία γυναίκα μαζί του γιατί είχε τεράστιο καυλί. Μάλλον αυτό θα ήταν το τελευταίο καυλί για σήμερα.

- Ο Κέβιν θα σε γαμάει μέχρι το κωλαράκι σου να ξεχειλώσει τελείως από το καυλί του να μην πονάς και να χύσει μέσα σου. Έχει να χύσει πάνω από 2 μήνες και του βάλαμε ξυλοκαΐνη για να κρατήσει αρκετή ώρα η στύση του, οπότε το γλέντι συνεχίζεται μέχρι να σου αποτελειώσει την σούφρα ο Κέβιν…

είπε ο Απόλλωνας. Δίπλα μου η Ναταλία κοιτάει τον Κέβιν που έρχεται.

- Τώρα θα νιώσεις πως είναι το γαμήσι... μου είπε και πριν προλάβω να απαντήσω μου γύρισε το κεφάλι και ένα καυλί βρέθηκε μπροστά μου έτοιμο να μπει στο στόμα μου. Δεν ήταν του Κέβιν, ήταν σε κανονικό μέγεθος. Άρχισα να το πιπιλάω ενώ περιμένω να νιώσω το καυλί του Κέβιν να αποτελειώνει ότι αντίσταση μπορούσε να έχει το κωλαράκι μου.

Μια γλώσσα ένιωσα στην τρύπα μου και μετά από λίγο είδα τη Ναταλία ενώ κατάπινα το σπέρμα από το καυλί που τσιμπούκωνα. Ξαφνικά ακόμα ένα καυλί μου άνοιξε το στόμα και άρχισε να μου γαμάει τον λαιμό.

- Έξω είναι ακόμα άλλοι 20 που περιμένουν να τους πάρεις πίπα και κάποιοι να σε ξεκωλώσουν, αλλά τώρα ήρθε η στιγμή που δε θέλω να χάσω. Το καυλί του Κέβιν είναι έτοιμο να σου ματώσει την κατακόκκινη σούφρα... μου είπε η Ναταλία.

Πριν τελειώσει την φράση της νιώθω μια πίεση στο κωλαράκι από κάτι τεράστιο που προσπαθεί να μπει μέσα μου αλλά η σούφρα μου αντιστέκεται. Ο πόνος είναι μεγάλος, πρέπει το καυλί του να είναι σαν μπουκάλι χοντρό αλλά δε μπορώ να φωνάξω γιατί εκείνη την στιγμή ένα καυλί γεμίζει με σπέρμα το λαιμό μου και προσπαθώ να τα καταπιώ. Αρχίζει και κατουράει μέσα στο στόμα μου και προσπαθώ να τα καταπιώ κι αυτά.

Ο Κέβιν με το βάρος του σπρώχνει το παλαμάρι του μέσα στο κωλαράκι μου που μέχρι τώρα αντιστέκεται. Θέλω να κλάψω από τον πόνο αλλά το καυλάκι μου αρχίζει να χύνει από τη λαχτάρα μου να το νιώσω αυτό το καυλί μέσα μου να μου σκίζει την σούφρα. Η Ναταλία πήρε το σπέρμα μου και το έριξε γύρω από τη σούφρα μου. Το καυλί του Κέβιν άρχισε να μπαίνει μέσα μου. Κάθε αντίσταση εξαφανίζεται και έχει μπει σχεδόν όλο μέσα μου, ενώ ένα καινούργιο καυλί έχει αρχίσει να μου γαμάει άγρια το στόμα.

- Για πόση ώρα θα μπορώ να το κάνω;... ρώτησε ο Κέβιν.

- Όση ώρα θέλεις μέχρι να ματώσει δεν πρόκειται να διαμαρτυρηθεί γιατί πάντα στο στόμα του θα έχει ένα καυλί του απάντησε ο Απόλλωνας.

- Με τα 200€ που μας έδωσες αυτό το κωλαράκι είναι δικό σου όση ώρα θέλεις, του είπε η Ναταλία.

Αφού ένιωσα τα αρχίδια του στον κώλο μου άρχισε ο Κέβιν να βαράει το παλαμάρι του μέσα μου σαν έμβολο. Το κωλαράκι μου πλέον δεν είχε καμία αντίσταση και το καυλί του Κέβιν μου άνοιγε τον πάτο αλύπητα. Τα καυλιά περνάγανε από το στόμα μου το ένα πίσω από το άλλο ασταμάτητα αλλά το καυλί του Κέβιν δεν έλεγε να σταματήσει. Κάποιες στιγμές σταμάταγε και πίστευα ότι θα χύσει αλλά πάλι άρχιζε να με ξεκωλιάζει αλύπητα και πιο δυνατά. Έχουν τελειώσει όλοι όσοι είχαν έρθει για να τους τσιμπουκώσω και ο Κέβιν συνεχίζει ασταμάτητα να μου ξεσκίζει τη σούφρα. Το καυλάκι μου πλέον δεν έχει κουράγιο, απλά στάζει ότι υγρά έχουν απομείνει. Έχω εκστασιαστεί από το ασταμάτητο γαμήσι του Κέβιν.

- Έρχεται, έρχεται... άρχισε να φωνάζει ο Κέβιν.

- Στο στόμα να τον χύσεις... φώναξε η Ναταλία.

- Είναι άδειο και σε περιμένει να τα πιει όλα... φώναξε ο Απόλλωνας.

Ένα τεράστιο καυλί καρφώθηκε στο στόμα χωρίς να χωράει να περάσει τα χείλη μου και έσπρωχνε να μπει αλλά άρχισε να χύνει ασταμάτητα μεγάλη ποσότητα σπέρμα τόση που δεν προλάβαινα να τα καταπιώ. Ήθελα κι άλλο όμως γαμήσι είχα γίνει πουτάνα.

- Θέλω να του γαμήσω κι άλλο το κωλαράκι... είπε ο Κέβιν.

- Σας παρακαλώ αφήστε τον, θέλω κι άλλο γαμήσι, το κωλαράκι μου νιώθει κενό χωρίς καυλί... τους φώναξα.

- Σε γαμάνε περίπου 7 ώρες και ο Κέβιν περίπου 1 ώρα ασταμάτητα, έχεις κάνει μια πανέμορφη σούφρα που δε θα κλείσει σύντομα, έχεις πιει σπέρμα από 57 πούτσες και από 29 πούτσες που σε ξεπάτωσαν, που τα μάζευε η Ναταλία και σε πότισε και θέλεις κι άλλο;... είπε ο Απόλλωνας.

- Ναι, θέλω κι άλλο, έχω ένα κενό...

Η Ναταλία κόβει τους ιμάντες που ήμουν δεμένος και με ελευθερώνει. Το κωλαράκι έμπαζε αέρα και το καυλί το Κέβιν ήταν ακόμα όρθιο σαν την πρώτη στιγμή.

- Απόλλωνα πάρε τον Κέβιν και άφησε μας μόνους μας, πρέπει να τον ετοιμάσω γιατί σε λίγο θα έρθουν οι γονείς του... είπε η Ναταλία.

Αυτό το είχα ξεχάσει. Σηκώθηκα και πήγα να περπατήσω αλλά η μέση μου κουνιόταν σαν να φόραγα δεκάποντη γόβα και έκανα πιάτσα στο πεζοδρόμιο.

- Έτσι τώρα θα κουνιέται το κωλαράκι σου σαν καλή πουτάνα σε πεζοδρόμιο... είπε η Ναταλία.

Με πήγε στο μπάνιο και με βοήθησε να ετοιμαστώ γιατί σε λίγο θα ερχόντουσαν οι γονείς μου και δεν έπρεπε να καταλάβουν τίποτα. Ο Απόλλωνας μάζεψε το σπίτι για να είναι όλα όπως τα άφησαν. Πήγα στο δωμάτιο μου με μεγάλη προσπάθεια να μην κουνάω το κωλαράκι μου αλλά αυτό ήταν αδύνατο να γίνει. Η Ναταλία πίσω μου γέλαγε από την προσπάθεια μου αλλά δεν κατάφερα τίποτα. Κουνιόμουνα σαν την καλύτερη πουτάνα. Μπήκα στο δωμάτιο μου και πάνω στο κρεβάτι μου ήταν μια στολή υπηρέτριας με πολύ κοντή φούστα μαύρη με άσπρη ποδιά ένα άσπρο στρινγκ και ένα XXL βύσμα για τον κώλο.

- Αυτά θα φόρας κάθε πρωί που θα έρχεσαι και θα με καθαρίζεις... μου είπε η Ναταλία…

και εγώ δε θα σε αφήνω έτσι όλο και κάτι θα βρίσκω για το κωλαράκι σου πού θα κρατάς ανοιχτό με το βύσμα. Και μην ξεχνάς, υπάρχει και το πεζοδρόμιο για μια καλή πουτάνα σαν εσένα... Τζούλια!

Συνεχίζεται...




Copyright protected OW ref: 185014



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.