Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Πριν λίγες εβδομάδες επισκεφθήκαμε για διακοπές την όμορφη Κέρκυρα. Μέναμε στο κέντρο, στο σπίτι μιας φίλης, ξεκουραστήκαμε και απολαύσαμε τις ομορφιές του νησιού, ανάμεσα τους και τα ωραία γκομενάκια.

Ένα βράδυ λοιπόν κανονίσαμε να βγούμε για βόλτα κι ο,τι προκύψει με ένα ωραίο παιδί, φοιτητή, από το grindr. Αφού περπατήσαμε στο κέντρο και συζητήσαμε διάφορα, αποφασίσαμε να κινηθούμε προς το παλιό λιμάνι, όπου και αράξαμε στην αρχή. Η κουβέντα πήγε φυσικά στο σεξ και αρχίσαμε να καυλώνουμε. Το σημείο που βρισκόμασταν όμως ήταν κοντά σε δρόμο και όχι ιδανικό για cruising spot. Έτσι, κοιτώντας τριγύρω, αποφασίσαμε να πάμε σε έναν παλιό φάρο, πάνω σε μια προβλήτα από μεγάλες κοτρόνες. Η προσέγγιση ήταν αρκετά δύσκολη και το σημείο μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, οπότε εκεί θα μπορούσαμε να παίξουμε ελεύθερα.

Φτάσαμε και αρχίσαμε να φασωνόμαστε. Τα ρούχα μας σύντομα είχαν βγει και γλείφαμε τις ρώγες και τους λαιμούς μας. Οι τρεις ψωλές μας ακουμπούσαν μεταξύ τους και έβγαζαν τα πρώτα τους υγρά. Εγώ σύντομα έριξα την μπλούζα μου στα γόνατα μου για να ακουμπώ στα μαλακά και ξεκίνησα το αγαπημένο μου σπορ, το τσιμπούκι. Να αναφέρω σε αυτό το σημείο πως ο σύντροφός μου έχει ένα πολύ ωραίο καυλί, κοντά στα 19 εκατοστά αλλά χοντρό, από τα πιο χοντρά που έχω πάρει και ο νέος φίλος μας είχε ένα επίσης πολύ ωραίο καυλί το οποίο ανυπομονούσα να γευτώ. Είχε επιπλέον πολύ ωραίο twinkish σώμα, που είναι από τα αγαπημένα μου. Για λίγη ώρα λοιπόν απόλαυσα τα δυο αυτά καυλιά στο στόμα μου, εναλλάξ και μαζί, όσο χωρούσαν, έγλειψα τα αρχίδια τους και γέμισα με σάλια.

Κάπου εκεί ακούσαμε ομιλίες και είδαμε μια παρέα να περνάει από μακριά. Δε μας πλησίαζαν, ωστόσο αποφασίσαμε πως θα ήταν καλύτερα να κάτσουμε και οι τρεις κάτω για να μη φαινόμαστε. Κάναμε λοιπόν μια κυκλική αλυσίδα όπου ο ένας πίπωνε τον άλλον, και μείναμε για λίγη ώρα έτσι, όσο είχαμε τον νου μας μην έρθει κανείς προς το μέρος μας. Το νυχτερινό θαλασσινό αεράκι δρόσιζε τα κορμιά μας που έκαιγαν από καύλα. Τα χέρια μας άγγιζαν τις ρώγες, τις τρύπες και τα αρχίδια των άλλων, όσο τα στόματα μας ήταν μπουκωμένα με μια ψωλή το καθένα. Όσο ήμουν απασχολημένος με την ψωλή του ενός, ένιωσα τον άλλο να μου βάζει το πρώτο δάχτυλο. Αναρίγησα, το πήρα όμως με σχετική ευκολία και άρχισα μόνος μου να ανεβοκατεβαίνω πάνω στο δάχτυλο που με γαμούσε. Έκανα τότε το ίδιο στον κώλο που είχα μπροστά μου, και σύντομα αφήσαμε τις πίπες και δαχτυλονώμασταν και οι τρεις πάνω στα βράχια.

Όταν η καύλα με κατέβαλε τελείως, σηκώθηκα και στήθηκα στο μεταλλικό σκελετό του φάρου. Ο σύντροφος μου πήρε θέση μπροστά μου, και με φίλησε τρυφερά, όσο εγώ έτριβα τα αρχίδια του, ενώ ο φίλος μας ήρθε από πίσω μου και άρχισε να τρώει την ανοιγμένη από το δάχτυλο τρύπα μου. Ήθελα να φάω πούτσα εκείνο το βράδυ. έσκυψα περισσότερο για να βυθίσω την ψωλάρα του συντρόφου μου στο στόμα μου όσο ένιωθα τα καυτά σάλια να μαλακώνουν την τρύπα μου.

"Γαμήστε με" είπα αναστενάζοντας, και τότε ο φίλος μας σηκώθηκε και ακούμπησε το καυλί του στην στενή τρύπα μου. Βυθίστηκα ξανά στην ψωλή που είχα μπροστά μου, μέχρι να νιώσω τις πουτσότριχες να με γαργαλάν και έμεινα εκεί, για να μην ακουστώ όσο ο κώλος μου άνοιγε για να υποδεχτεί την καινούρια αυτή πούτσα. Ήμουν τόσο καυλωμένος που έσπρωξα τον κώλο μου πάνω της και σχεδόν γαμιόμουν μόνος μου. Το γαμήσι δυστυχώς κράτησε λίγο. Είδαμε ένα στρ8 ζευγάρι να έρχεται από μακριά προς την προβλήτα. Υπολογίσαμε πως έχουμε περίπου 3 λεπτά μέχρι να πλησιάσουν επικίνδυνα, οπότε αποφασίσαμε να χύσουμε. Έπεσα ξανά στα γόνατα και έπαιζα γρήγορα το πρησμένο καυλί μου, όσο περίμενα τα χύσια να σκάσουν πάνω μου. Και πολύ σύντομα συνέβη.

Σχεδόν ταυτόχρονα ριπές από σπέρμα άρχισαν να σκάνε στο πρόσωπο και το στήθος μου, ενώ τα δικά μου καυτά χύσια έβρεξαν τα βράχια της προβλήτας. Πολύ βιαστικά σκουπιστήκαμε και ντυθήκαμε, βλέποντας πως το ζευγάρι όντως είχε έρθει στην προβλήτα και άραξε πολύ κοντά στο σημείο που γαμιόμασταν. Μας χάλασαν τη φάση, αλλά ευτυχώς όχι τελείως.

Λίγο αργότερα μαζέψαμε τα πράγματα μας και φύγαμε. Το φίλο δεν έτυχε να τον ξαναδούμε τις μέρες που κάτσαμε, είχαμε όμως άλλη μια περιπέτεια την οποία θα μοιραστώ σε λίγες μέρες. Μέχρι τότε, καλό καλοκαίρι…




Copyright protected OW ref: 184954



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.