Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με λένε Αλέξη και μεγάλωσα σε μια μικρή επαρχιακή πόλη, στην Ημαθία, όπου κάθε χρόνο έρχονταν εκατοντάδες ξένοι εργάτες για να δουλέψουν στα χωράφια. Οι δικοί μου είχαν μεγάλες εκτάσεις και απασχολούσαμε πολλούς εργάτες. Οι εργάτες έμεναν σε σκηνές και τα βράδια του καλοκαιριού, μετά τη δουλειά άναβαν φωτιές και διασκέδαζαν. Εγώ, ως παιδί μου άρεσε και πήγαινα στις σκηνές τους κάθε βράδυ. Εκεί, λοιπόν, στα 13 μου έχασα την παρθενιά μου από τον Ρόμπαν ένα Βούλγαρο 35χρονο εργάτη. Ήταν ξεκάθαρα βιασμός, καθώς ο Ρόμπαν μεθυσμένος με παρέσυρε στην σκηνή του και με γάμησε με την ψωλάρα του. Ντροπιασμένος δεν είπα τίποτα στους δικούς μου και την άλλη μέρα ξαναπήγα. Ο Ρόμπαν με είδε, χάιδεψε την ψωλή του και μου έκλεισε το μάτι προς την σκηνή. Τον ακολούθησα και με ξαναγάμησε. Από τότε δεν έδειξα κανένα ενδιαφέρον για τα κορίτσια και κάθε χρόνο περίμενα τους νέους εργάτες να έρθουν για να γαμηθώ. Μέχρι τα 18 μου με είχαν γαμήσει Βούλγαροι, Αλβανοί, Κούρδοι, Πακιστανοί και Αιθίοπες.

Όταν έφτασα 18 πέρασα στο πανεπιστήμιο στην Αθήνα και επιτέλους θα έφευγα από το χωριό. Πήγα στην Αθήνα, νοίκιασα ένα σπίτι και άρχισα να ψάχνω πούτσες. Ήξερα για τα σινεμά και πήγα. Είχε κυρίως γέρους και ξένους. Με πλησίασε ένας Πακιστανός και είχε ήδη την πούτσα του έξω. Έσκυψα και του πήρα πίπα. Μετά από λίγο είχε σκληρύνει για τα καλά και με γάμησε στα όρθια, ακάποτα. Έχυσε μέσα μου και έφυγε. Μετά από λίγο έφυγα κι εγώ ικανοποιημένος. Αυτό συνεχίστηκε καθημερινά. Ξυπνούσα το πρωί, πήγαινα στο πανεπιστήμιο, γυρνούσα σπίτι, έτρωγα και το απόγευμα πήγαινα στα τσοντοσινεμά. Με το που έμπαινα μέσα, κατέβαζα το τζιν και φαινόταν το κωλαράκι μου και το γυναικείο στρινγκάκι που φορούσα. Αυτή ήταν η ρουτίνα μου.

Μετά από 10 μέρες με πλησιάζει ένας τύπος. Ήταν ένας Αλβανός γύρω στα 50 που με είχε γαμήσει 2 φόρες τις προηγούμενες μέρες. Χαιρετηθήκαμε και σκύβω να κάνω πίπα. Με σταματάει και μου λέει: «Αυτός εκεί, έχει τη μεγαλύτερη πούτσα που έχεις δει. Αν καταφέρεις να τον πάρεις θα είσαι μεγάλος πούστης». Και μου δείχνει έναν από τους άστεγους που έρχονται στο τσοντοσινεμά για να κοιμηθούν. Ήταν κλασικός περιπλανώμενος. Μακριά γένια και μαλλιά, μήνες αξύριστος, ξυπόλητος και ντυμένος με κουρέλια. Καθώς τον πλησιάζω η μπόχα ήταν τεράστια, κόντεψα να ξεράσω. Αμέσως κατάλαβε τι ήθελα και κατεβάζει το παντελόνι αποκαλύπτοντας ένα θηρίο. Το πιάνω με τα δύο χέρια και σκύβω να το πιπώσω. Τραβιέται και μου λέει δώσε κάνα φράγκο και θα σε γαμήσω καλά. Χωρίς καν να το σκεφτώ του δίνω ένα πεντάευρω και ξεκινάω πίπα. Η βρωμιά σε όλο της το μεγαλείο! Πολλές φορές σταματούσα γιατί δεν άντεχα τέτοια μυρωδιά. Ήταν αηδία, αλλά η πούτσα είχε φτάσει να είναι τεράστια.

Ο Αλβανός παρακολουθούσε και ήθελα να του αποδείξω ότι είμαι μεγάλος πούστης. Βγάζω από την τσέπη μου λιπαντικό και προφυλακτικό. Του δίνω το προφυλακτικό και αμέσως το πετάει! Βάζω λιπαντικό στον κώλο μου και την πούτσα του και με μια κίνηση μου τον καρφώνει, ούρλιαξα αλλά αυτός με κράτησε από τη μέση και δε με άφησε να βγω. Ο πόνος ήταν αφόρητος και σύντομα άρχισα να κλαίω. Τα ουρλιαχτά μου μάζεψαν αρκετό κόσμο που απολάμβανε το θέαμα. Ο μόνος που δεν το απολάμβανε ήμουν εγώ. Ο πόνος δεν υποχωρούσε με τίποτα! Ο τύπος ευτυχώς, μετά από 5 περίπου λεπτά έχυσε μεγάλη ποσότητα μέσα μου. Μόλις βγήκε, ο Αλβανός φώναξε γλείψ' τον, καθάρισε την ψωλή του. Ήμουν αρκετά εκνευρισμένος με το γαμήσι που εξελίχτηκε σε τραγωδία, αλλά ήθελα να αποδείξω ότι ήμουν μεγάλος πούστης. Γυρίζω και βλέπω την πούτσα του άστεγου καλυμμένη με χύσια, κωλόζουμα και σκατά. Κοιτάω στα μάτια τον Αλβανό και αρχίζω να γλείφω. Πρώτη φορά έγλειφα σκατά και μετά από 2-3 λεπτά η πούτσα ήταν καθαρή. Μόλις τέλειωσα και σηκώθηκα, το κοινό που με έβλεπε με χειροκρότησε. Καλά, είπε ο Αλβανός, θα αφήσεις το κοινό σου ανικανοποίητο; Χαμογέλασα και για την επόμενη μία ώρα με γάμησαν 6 άτομα. Αφού τελειώσαμε, γυρίζω και λέω στον Αλβανό «Εσύ δε θα γαμήσεις»; Σε θέλω στο κρεβάτι, μου απάντησε. Φύγαμε μαζί από το σινεμά για το σπίτι μου. Κάναμε μπάνιο μαζί και μου είπε «αφού έγλειψες σκατά, πιες και τα κάτουρα», αδειάζοντας τα ούρα του στο στόμα μου.

Πρώτη φορά κατάπινα και η γεύση ήταν ωραία, όπως και των σκατών μου που έγλειψα στο σινεμά. Πήγαμε στο κρεβάτι και με γάμησε, αντρικά και βίαια δύο φορές. Κοιμηθήκαμε αγκαλιά και το πρωί με ξαναγάμησε. Το όνομά του ήταν Ράμα και άρχισε να έρχεται σπίτι καθημερινά. Στην ουσία είχε μετακομίσει σε μένα κι εγώ είχα σταματήσει να πηγαίνω στο τσοντοσινεμά.

Είχε περάσει ένας μήνας και ζούσαμε μαζί. Ήταν ο άντρας μου και ήμουν η γυναίκα του. Ο Ράμα δούλευε χαμάλης σε μεταφορική εταιρεία και εγώ ζούσα με τα λεφτά που μου έστελναν οι γονείς μου. Δυστυχώς, ο Ράμα απολύθηκε και πλέον, το μόνο μας έσοδο ήταν τα λεφτά των δικών μου. Τη διαχείριση την είχε ο Ράμα. Αυτός είχε την κάρτα από το λογαριασμό μου. Στην πολυκατοικία ακούγονταν ψίθυροι για τον 18αρη που μένει μαζί του ο πενηντάρης Αλβανός. Τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζονταν, καθώς ο Ράμα δεν πλήρωνε τα χρέη μας και ξόδευε τα χρήματα των γονιών μου σε ποτά και φαγητά. Εγώ άρχισα να τρώω αποκλειστικά στη φοιτητική λέσχη, καθώς μου είπε ότι δε φτάνουν τα χρήματα. Ένα βράδυ είχε παραγγείλει πίτσα και έτρωγε, όταν ζήτησα ένα κομμάτι.

«Ρε μαλακισμένη παλιοαδερφή, θα φας αύριο το πρωί στη λέσχη, η πίτσα στοιχίζει λεφτά!» και με χτύπησε στο πρόσωπο. Ψιλοζαλίστηκα και ήρθε πάνω μου. «Θες πίτσα ρε βρωμόπουστα;», «όχι Ράμα, απλώς τη λιγουρεύτηκα, είναι πολύς καιρός που τρώω αποκλειστικά στη Λέσχη. Συγγνώμη θα φάω αύριο το πρωί». «Όχι ρε πούστη, θα φας τώρα» μου είπε. Ήρθε πάνω μου με ξάπλωσε στο πάτωμα, έβγαλε το παντελόνι του και έφερε τον κώλο του πάνω από το κεφάλι μου. «Άνοιξε το στόμα σου, να φας την πίτσα σου» διέταξε. Πριν προλάβω να συνειδητοποιήσω τι γινόταν, η κωλοτρυπίδα του άρχισε να ανοίγει και κομμάτια από κόπρανα άρχισαν να πέφτουν στο πρόσωπό μου. Μπορεί να έπινα σχεδόν καθημερινά τα κάτουρά του, αλλά αυτό ήταν διαφορετικό. «Φάτα» μου είπε. Δίστασα και μια δυνατή κλωτσιά βρήκε τα αρχίδια μου. Διπλώθηκα από τον πόνο. Τρέμοντας πήρα τη μία κουράδα στο χέρι μου και την έβαλα στο στόμα μου. Άρχισα να μασάω και μετά από λίγο έκανα εμετό. Ο Ράμα γελώντας μου είπε: «Κάνε όσες φορές θέλεις εμετό, αλλά θα φας και τον εμετό»!

Ξαναπήρα την κουράδα και άρχισα να την τρώω. Αυτή τη φορά κατάφερα να καταπιώ ένα κομμάτι, και αμέσως ξαναέκανα εμετό. Συνέχισα και τελικά κατάφερα να φάω και να καταπιώ όλα του τα σκατά. Ικανοποιημένος μου είπε να πάω να πλυθώ. Όταν επέστρεψε από το μπάνιο, με φίλησε και με γάμησε δυο φορές. Μου είπε ότι έτσι θα κάνουμε οικονομία και το μόνο φαγητό που θα τρώω εκτός λέσχης θα είναι τα σκατά του.

Είχαν περάσει 3 μήνες από τότε που ζούσαμε μόνο με τα χρήματα που έστελναν οι γονείς μου. Τα πράγματα χειροτέρευαν. Πλέον δεν μου έδινε ούτε ένα ευρώ, και πήγαινα παντού με τα πόδια. Καθημερινά περπατούσα χιλιόμετρα για να πάω και να έρθω στο πανεπιστήμιο. Δύο με τρεις φορές την εβδομάδα έτρωγα και τα σκατά του, κάτι που πραγματικά τον έκανε να νιώθει βασιλιάς! Η γεύση τους είναι ανεκτή. Αυτό που δεν μπορεί να ξεπεραστεί είναι η μυρωδιά. Δεν αντέχεται.

Η οικονομική κατάσταση είχε φτάσει στο απροχώρητο και μου είπε ότι πρέπει να βρω δουλειά. Την άλλη μέρα πήγαμε στον Πειραιά να βρούμε ένα φίλο του που μπορεί να βοηθήσει. Ο φίλος του ήταν Αλβανός, μεγάλος γύρω στα 70 και τον λέγανε Ελία. Ο Ελία ήταν ξεκάθαρος: «Εδώ στον Πειραιά υπάρχουν πολλοί ξένοι, τα μπουρδέλα δεν τους δέχονται και τους έχει φάει η μαλακία. Όπως ξέρεις έχω 4 μπουρδέλα και οι πουτάνες δεν πάνε με ξένους. Αυτοί με τις αγαμίες τους θα πλήρωναν για να γαμήσουν ένα 18χρονο πουστράκι όπως ο Αλέξης μας».

Δεν πίστευα στα αυτιά μου, ήθελαν να με κάνουν πόρνη! «Θα κάνουμε καλές δουλειές, Ράμα», είπε ο Ελία και συνέχισε «θα σου δίνω 2.000 το μήνα, θα μένει στο μπουρδέλο και θα δουλεύει όλη μέρα, ή θα σου δίνω 1.000 το μήνα να δουλεύει μία βάρδια κάθε μέρα, 8 ώρες και μετά θα φεύγει. Ο Ράμα, χωρίς να το σκεφτεί καθόλου είπε «Τα 2.000». «Ωραία», απάντησε ο Ελία, «ξεκινάμε αύριο». Γυρνώντας προς εμένα είπε: «Αλέξη μου θα μένεις στο μπουρδέλο, όταν έρχεται πελάτης θα βγαίνεις να σε δει και αν θέλει θα πηγαίνετε στο κρεβάτι». Κάθε μέρα θα έχει φαγητό και νερό και θα μπορείς να βλέπεις τηλεόραση και να σερφάρεις στο ίντερνετ από το κινητό σου». «Λοιπόν, τι κάνει;» είπε απευθυνόμενος στον Ράμα. «Τα πάντα, βαθύ λαρύγγι, μπορεί να γαμηθεί με την μεγαλύτερη πούτσα, κάνει ακάποτο, γλωσσόφιλα, τρώει ξύλο, χαστούκια και κλωτσιές στα αρχίδια, πίνει κάτουρα και τρώει σκατά και εμετούς. Ένα πράγμα δεν κάνει. Δε γαμάει».

Άκουγα όλα αυτά και ήθελα να φύγω από την ντροπή μου. «Τέλεια», είπε ο Ελία. «Οι περισσότεροι δεν γουστάρουν όταν γαμάν να βλέπουν σηκωμένη την πούτσα του πούστη, οπότε θα σου βάλουμε μια θήκη αγνότητας. Προς το παρόν, πρέπει να διαπιστώσω ότι αυτά που λες Ράμα είναι αλήθεια», είπε και ξεκούμπωσε το παντελόνι του. Κοίταξε το Ράμα στα μάτια και μου έδωσε, αργοκουνώντας το κεφάλι, την συγκατάθεση του. Γονάτισα και ξεκίνησα πίπα. Μέτριο μέγεθος η πούτσα του Ελία, γρήγορα έφτασε στο μέγιστο μέγεθος. Με έστησε στα 4 και μπήκε μέσα μου. Μετά από κανά 10λέπτο φώναξε «θα σε χύσω στο στόμα πούστη»! Γύρισα και μου έχωσε την ψωλή στο στόμα, όπου και τη στράγγισα. «Πολύ καλός σε πίπα και γαμήσι, μπράβο μικρέ». Χάρηκα για τα εύσημα και μετά από λίγο μου είπε: «Άνοιξε». Άνοιξα το στόμα μου και άρχισε να κατουράει. Τα κατάπια όλα και είπε: «Κρίμα που δεν μου έρχεται να χέσω». Το να τρώω σκατά ήταν κάτι που το έκανα χωρίς να το ευχαριστιέμαι, οπότε ανακουφίστηκα, όχι όμως για πολύ. Ο Ελία κάτι φώναξε στα αλβανικά και μπήκε μέσα μια νεαρή γύρω στα 22. «Είναι η Σλάτζα, πουτάνα συνάδελφός σου. Αλέξη μου, ξάπλωσε στο πάτωμα και ετοιμάσου να σε χέσει. Θέλω να τα φας όλα. Δείξε μου ότι είσαι σκατόπουστρα!». Γδύθηκα και ξάπλωσα. Η Σλάτζα ήρθε πάνω από το κεφάλι μου σηκώνοντας τη φούστα της. Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που έβλεπα από κοντά μουνί. Στην αρχή κατούρησε σημαδεύοντας το ανοιχτό μου στόμα. Αφού τελείωσε έφερε την κωλοτρυπίδα της σε απόσταση αναπνοής. Ήταν η πρώτη φορά που θα δοκίμαζα σκατά που δεν είναι του Ράμα. Η Σλάτζα σφίχτηκε λίγο και τελικά άφησε να πέσουν τρεις μεγάλες κουράδες στο πρόσωπο και το στόμα μου. Σηκώθηκε και κοιτάζοντάς με, η αηδία ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της. «Ξεκίνα» είπε ο Ελία. Άρχισα να μασουλάω και να καταπίνω τα σκατά της Σλάτζα. Η γεύση ήταν διαφορετική. «Μπράβο τα έφαγες όλα, θα τα πάμε μια χαρά», είπε με ενθουσιασμό ο Ελία.

Εκείνο το βράδυ ήταν περίεργο. Ο Ράμα με γάμησε δύο φορές και μετά κάτσαμε να κουβεντιάσουμε. «Ράμα, αφού θα μένω όλη μέρα εκεί, πότε θα σε βλέπω»; «Μην ανησυχείς θα έρχομαι μια φορά το μήνα να παίρνω τα χρήματα, οπότε θα σε βλέπω». «Κάνε λίγο υπομονή. Τρεις μήνες και θα βγάλουμε έξι χιλιάρικα. Μετά θα επιστρέψεις σπίτι και θα είμαστε όπως παλιά. Θα έχω βρει και εγώ δουλειά μέχρι τότε». Κοιμηθήκαμε αγκαλιά και το πρωί κατηφορίσαμε προς Πειραιά. Με ένα παθιασμένο φιλί αποχαιρέτησα τον Ράμα και ο Ελία του έδωσα προκαταβολικά τις 2.000 ευρώ. Μόλις μπήκα στο μπουρδέλο, που ήταν ένα λυόμενο, ο Ελία μου έδειξε ένα δωμάτιο με ένα στρώμα στο πάτωμα. «Εδώ θα κοιμάσαι και θα δουλεύεις. Τώρα γδύσου». Έβγαλα τα ρούχα μου και ήρθε πάλι η Σλάτζα. Κρατούσε στο χέρι της, τη συσκευή αγνότητας. Κλείδωσε την πούτσα και έδωσε το κλειδί στο Ελία. «Κοίτα, αυτή η συσκευή είναι η καλύτερη. Έχει στην άκρη αυτά τα δοντάκια, έτσι κάθε φορά που θα πηγαίνει να σου σηκωθεί, τα δοντάκια θα σου προκαλούν τεράστιο πόνο. Σιγά σιγά θα δοθεί το μήνυμα στον εγκέφαλο, ότι η στύση και οι σεξουαλικές ορέξεις σου προκαλούν πόνο, οπότε θα σταματήσει να σου σηκώνεται». Με αυτά τα λόγια βγήκε από το δωμάτιο.

Ο πρώτος μου πελάτης ήταν ένας, μάλλον Ινδός, που με γάμησε με συνοπτικές διαδικασίες. Έπαιρνα γύρω στα 40 άτομα τη μέρα. Ο μέσος όρος που πλήρωναν ήταν 20 ευρώ. Αλλά γίνονταν δεκτοί και άλλοι με 10 ακόμα και με 5 ευρώ. Ο Ελία δεν ήθελε να χάνει πελάτες. Έβγαζε από μένα 500-800 ευρώ την ημέρα και έδινε στο Ράμα μόνο 2.000 το μήνα! Οι πρώτες μέρες ήταν συνέχεια γαμήσι και όταν δεν είχε δουλειά έπρεπε να καθαρίζω, να σφουγγαρίζω κλπ. Μια μέρα μπαίνει μέσα ο Ελία και μου δίνει μια κλωτσιά στα αρχίδια με όλη του τη δύναμη! Διπλώθηκα από τον πόνο, νόμιζα ότι θα πεθάνω. «Ωραία είπε, νιώθεις πόνο, παρόλο που φοράς τη συσκευή». Το ίδιο βράδυ ήρθε ένα ζευγάρι. Εκείνος γύρω στα 60 και εκείνη όχι πάνω από 25. Με φωνάζει και παρουσιάζομαι μπροστά τους. «Αυτός είναι. Για ένα δίωρο με κλωτσιές στα αρχίδια, χέσιμο, κατούρημα και μαστίγωμα, θέλω ένα χιλιάρικο» είπε ο Ελία. «Το έχεις» απάντησε το ζευγάρι.

Αυτό που ακολούθησε δεν περιγράφεται. Η κοπέλα είχε αφηνιάσει. Με μαστίγωνε με όλη της τη δύναμη παντού και μετά άρχισε να με κλωτσάει με τις μπότες της στα αρχίδια. Σε μια στιγμή έτσι που ήμουν ξαπλωμένος στο πάτωμα έρχεται και μου πατάει με όλη της τη δύναμη τα αρχίδια. Κόντεψε να πεθάνω, αίμα άρχισε να τρέχει και λιποθύμησα. Ξύπνησα νιώθοντας κάτι υγρό στο πρόσωπό μου. Ήταν τα κάτουρα του άνδρα της. Ο πόνος στα αρχίδια ήταν εκεί. Κατάλαβα ότι μου είχε κάνει ζημιά… Η γκόμενα ήρθε από πάνω μου με έχεσε και φύγανε. Ο Ελία έφερε γιατρό που απλώς διαπίστωσε ότι δε θα μπορέσω ποτέ να κάνω παιδιά.

Οι τρεις μήνες είχαν περάσει και ο Ράμα ήρθε στο μπουρδέλο. Μιλούσε αρκετή ώρα με τον Ελία και ήμουν χαρούμενος, καθώς επιτέλους θα γυρνούσα σπίτι. Όταν τέλειωσαν τη συζήτηση, ήρθε ο Ράμα στο δωμάτιο μου. «Αγάπη μου, πόσο μου έλλειψες!» Στη στιγμή κάναμε σεξ και ο Ράμα με γάμησε παθιασμένα. «Αλέξη, δυστυχώς, έχασα πολλά λεφτά στα χαρτιά και έκανα νέα συμφωνία με τον Ελία» είπε μόλις έχυσε και ενώ είχε αρχίσει να ντύνεται. Μου έδωσε ένα φιλί και μου είπε: «Πρέπει να φύγω, θα στα εξηγήσει όλα ο Ελία». Έπεσα στην αγκαλιά του και του είπα «μωρό μου, ότι πεις, εσύ ξέρεις». Μου χαμογέλασε και έφυγε. Στη συνέχεια ήρθε ο Ελία με τη Σλάτζα. «Σε αγόρασα από τον Ράμα, πλέον ανήκεις αποκλειστικά σε μένα. Ετοιμάσου για δουλειά».

Ένιωσα να χάνω τον κόσμο κάτω από τα πόδια μου. Ο άνθρωπος που αγαπούσα, με είχε πουλήσει και τώρα θα έπρεπε να δουλεύω ως πόρνη για πάντα. Έτσι συνέχισα να δουλεύω 7 μέρες την εβδομάδα, 365 μέρες το χρόνο. Το πουλάκι μου πλεόν δεν επιχειρούσε να έρθει σε στύση, καθώς δεν ήθελε να νιώσει τον πόνο από τα δόντια της συσκευής. Ο Ελία όμως αρνήθηκε να μου βγάλει τη συσκευή. «Τώρα που μου ανήκεις, αλλάζουν οι κανόνες», είπε ο Ελία και μου ζήτησε το κινητό μου. «Δε θα έχεις πλέον κινητό, δεν το χρειάζεσαι». «Οι δικοί μου θα ανησυχήσουν αν δεν επικοινωνώ», είπα και ο Ελία βγήκε από το δωμάτιο με το κινητό μου. Την επόμενη μέρα μου είπε: «Χθες σε βιντεοσκόπησα που γαμιόσουν με το νεαρό Πακιστανό. Έστειλα το βίντεο στη μάνα σου και έγραψα Μαμά και Μπαμπά είμαι gay και αυτός είναι το αγόρι μου. Θα παρατήσω τη σχολή και μείνω μαζί του». Έτσι έχασα κάθε επαφή με την οικογένειά μου η οποία με ξέγραψε.

Πέρασαν τέσσερα χρόνια από τότε που άρχισα να δουλεύω στο μπουρδέλο του Ελία, όταν ξαφνικά έγινε έφοδος από την Αστυνομία. Μας συνέλαβαν όλους και μας πήγαν στο αυτόφωρο. Ο Ελία ήταν υπόδικος και για άλλες υποθέσεις και έφαγε συνολικά 17 χρόνια για μαστροπεία, πλαστογραφία, ναρκωτικά και άλλα αδικήματα. Η Σλάτζα έφαγε 1 χρόνο για πορνεία και εγώ καταδικάστηκα 3 χρόνια για πορνεία και για λιποταξία, καθώς ήμουν αστράτευτος. Ο δικαστής επέλεξε να μην πάω φυλακή, αλλά να κάνω κοινωνική εργασία, λόγω του νεαρού της ηλικίας μου. Αφού με άφησαν να φύγω, δεν ήξερα που να πάω και τι να κάνω. Δεν είχα χρήματα, ούτε κινητό. Επιπλέον, φορούσα και τη συσκευή αγνότητας και δε μπορούσα να την βγάλω, καθώς το κλειδί το είχε ο Ελία. Είχα τέσσερα χρόνια να χύσω και να τον παίξω. Πήγα με τα πόδια στο παλιό μου σπίτι μήπως έμενε εκεί ο ακόμα ο Ράμα. Δυστυχώς, είχε φύγει. Άρχισε να νυχτώνει και σκεφτόμουν ότι θα ήταν καλύτερα να είχα μπει φυλακή, καθώς τώρα δεν ήξερα τι να κάνω. Περιπλανιόμουνα στους δρόμους της Αθήνας, ήταν βράδυ και πήγα σε ένα πάρκο που ήξερα ότι έρχονται γέροι για να γαμήσουν. Από τον πρώτο που με πλησίασε ζήτησα πέντε ευρώ για να με γαμήσει. Μου τα έδωσε και μετά ήρθαν κι άλλοι. Γαμούσαν με πέντε ευρώ.

Ήμουν πολύ κουρασμένος. Έφυγα από το πάρκο και πήγα στο τσοντοσινεμά που σύχναζα παλιότερα. Έδωσα το ένα από τα τέσσερα πεντάευρα που είχα μαζέψει και μπήκα μέσα. Επιτέλους θα κοιμόμουν, σκέφτηκα. Πλέον, ήμουν εγώ ο άστεγος που γαμιόταν για πέντε ευρώ. Σκεφτόμουν ότι όλα είχαν ξεκινήσει εδώ, όταν συνάντησα το Ράμα. Και τώρα είμαι άστεγος, διωγμένος από την οικογένεια μου, εκτός πανεπιστημίου, με λερωμένο ποινικό μητρώο και κάνω πίπες και γαμιέμαι για πέντε ευρώ. Δεν είναι ακριβώς η ζωή που ονειρεύτηκα, αλλά είναι η πραγματικότητα και πρέπει να επιβιώσω.

Σκεπτόμενος αυτά με σκουντάει ένας γέρος και μου λέει: «Θα μου πάρεις μια πίπα;», «Τι θα μου δώσεις;» του απαντάω. Βάζει το χέρι του στην τσέπη και μου πετάει ένα μισοφαγωμένο σάντουιτς. Το παίρνω, το βάζω στην τσέπη μου, γονατίζω και ξεκινάω τσιμπούκι…




Copyright protected OW ref: 184919



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).