Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι ο Αντρέας, 35 χρόνων, αμφισεξουαλικός, με 17ποντο πούτσο και καυλιάρικο κωλαράκι. Σερφάροντας στο διαδίκτυο βρήκα ένα κλαμπ γνωριμιών με περίεργο τίτλο μόνο για μέλη: "Θηλυκοί Γαμιάδες και Αρσενικές Γαμιόλες".

Τα κριτήρια εισδοχής ήταν πολύ αυστηρά, έλεγχος υποψηφίου με προσωπικό ραντεβού και συγκεκριμένες ιατρικές εξετάσεις. Το κόστος για τα μέλη ήταν 1200€ το χρόνο με δικαίωμα ανανέωσης. Τα χρήματα ήταν αρκετά αλλά με τράβηξε ή περιέργεια και το όνομα του που παρέπεμπε σε γυναίκες που γαμούσαν άντρες με στραπόν. Το μέρος ήταν κάπου στα Βόρεια Προάστια, πολύ μεγάλος χώρος 800μ2 μοιρασμένα σε Ισόγειο και Υπόγειο. Στο Ισόγειο των 250μ2 ήταν το μπαρ με τραπέζια, πολυθρόνες, σκαμπό και καναπέδες. Ή διακόσμηση ήταν πολύ όμορφη με μεγάλες φωτογραφίες γυναικών με στραπόν που γαμούσαν άντρες, γυναίκες και τραβεστί σε διάφορες στάσεις.

Στο Υπόγειο των 550μ2 υπήρχαν δωμάτια με παράθυρα διαφορετικών διαστάσεων για ζωντανό σεξ μεταξύ των μελών. Κάποια ήταν απομονωμένα, κάποια είχαν παράθυρα για να μπορείς να παρακολουθείς και κάποια ήταν χωρίς πόρτα ώστε να μπορείς αν θέλεις να συμμετάσχεις. Υπήρχε χώρος Dungeon με όργανα για διάφορα σαδομαζοχιστικά παιγνίδια και ένας χώρος για φίστινγκ με τις ειδικές καρέκλες. Υπήρχαν μόνο μικτές ντουζιέρες και τουαλέτες οι οποίες προοριζόντουσαν είτε για κανονική χρήση είτε για ανθρώπινες τουαλέτες με ειδικές λεκάνες που μπορούσε κάποιος να ξαπλώσει ανάσκελα και να τοποθετήσει το κεφάλι του στη λεκάνη και να πίνει τα κάτουρα του καθενός.

Στο Ισόγειο μπορούσες να φοράς μόνο εσώρουχα ή να είσαι γυμνός, να πίνεις το ποτό σου και να βλέπεις διάφορες ταινίες σεξ με στραπόν από τις οθόνες. Στο υπόγειο κατέβαινες μόνο γυμνός και μόνο για να κάνεις σεξ ή για να παρακολουθήσεις. Κάθισα λίγη ώρα στο ισόγειο πίνοντας το ποτό μου και παρακολουθώντας τους πελάτες. Οι περισσότεροι ήταν μεταξύ 30 – 45 ενώ υπήρχαν και λίγοι μικρότερης ή μεγαλύτερης ηλικίας. Γδύθηκα τελείως και κατέβηκα κάτω στο υπόγειο για να δω ζωντανό σεξ και όταν βρω ευκαιρία να συμμετάσχω. Πράγματι κάτω στο υπόγειο γινόταν χαμός από κραυγές και αγκομαχητά. Παντού έβλεπες γυμνά κορμιά σε διάφορες στάσεις να γαμιούνται. Έκανα μια βόλτα για να δω τι παίζει. Παρατήρησα ότι σχεδόν όλα τα δωμάτια ήταν κατειλημμένα με τα περισσότερα να είναι αυτά χωρίς πόρτα αλλά και τα υπόλοιπα να έχουν την πόρτα ανοικτή. Στάθηκα έξω από το Dungeon όπου είδα για πρώτη φορά στη ζωή μου ζωντανό ξύλο και βασανιστήρια.

Ένας άντρας ήταν δεμένος πάνω σε ένα σταυρό σε σχήμα Χ και δύο γυναίκες να τον μαστιγώνουν αλύπητα σε όλο του το κορμί κάνοντας του παντού σημάδια. Μια γυναίκα ήταν δεμένη χειροπόδαρα και κρεμασμένη από το ταβάνι με αλυσίδα. Μια γυναίκα την κτυπούσε δυνατά με δερμάτινο μαστίγιο παντού και μια άλλη ακουμπούσε πάνω στο σώμα της ένα μακρύ ηλεκτροφόρο εργαλείο που την έκανε να τινάζεται και να ουρλιάζει από τον πόνο. Επίσης μια άλλη είχε μετατρέψει ένα άντρα σε σκύλο που περπατούσε στα τέσσερα έχοντας στο στόμα του ένα κόκκαλο και μια ουρά να κουνιέται χωμένη στον κώλο του. Αυτή τον περίφερε στο δωμάτιο σέρνοντας τον από το λουρί του σκύλου που του είχε περάσει στο λαιμό. Σε κάποιες στιγμές καθόταν στην πλάτη του και σε άλλες τον μαστίγωνε με λύσσα στη πλάτη και στα κωλομέρια. Οι δυο γυναίκες και ο άντρας παρόλο το ξύλο που έτρωγαν και τα βασανιστήρια που υποβάλλονταν έδειχναν να απολαμβάνουν τον πόνο και τον εξευτελισμό τους και μάλιστα να τον επιζητούν.

Την ώρα που έφευγα από το Dungeon είδα να μπαίνουν μέσα τρεις γυναίκες και ένα άντρας. Προς στιγμή σκέφτηκα να μείνω για να δω εν δράσει τους καινούργιους αλλά προτίμησα να συνεχίσω τη βόλτα μου. Στο δωμάτιο του Fisting υπήρχαν τέσσερις ειδικές καρέκλες που ήταν κατειλημμένες από τρεις άντρες και μια γυναίκα. Όλοι ξαπλωμένοι ανάσκελα με τα πόδια τους ψηλά και περασμένα στους γάντζους. Τα Crisco και τα Poppers βοηθούσαν τα χέρια και τα πόδια να ανοίγουν και να ξεσκίζουν μουνιά και κωλοτρυπίδες. Τρεις γυναίκες φίσταραν με δύναμη ξεσκίζοντας τις κωλοτρυπίδες των αντρών ενώ μια γυναίκα φίσταρε ταυτόχρονα το μουνί και τη κωλοτρυπίδα μιας άλλης γυναίκας. Απέναντι τους μια γυναίκα καθόταν στην καρέκλα και γαμούσε με την πατούσα της έναν άντρα που ήταν γονατισμένος μπροστά της.

Φοβερή φάση, η καύλα μου στα ύψη και τη κωλοτρυπίδα μου να ανοιγοκλείνει με προσμονή για τα γαμήσια της βραδιάς. Κατευθύνθηκα προς τα δωμάτια ψάχνοντας για το κατάλληλο. Παντού έβλεπες γυναίκες να γαμάνε κυρίως άντρες αλλά και μερικές άλλες γυναίκες. Τη προσοχή μου τράβηξαν δυο γυναίκες που γαμούσαν ταυτόχρονα το κώλο ενός άντρα ο οποίος χτυπιόταν από τη καύλα και το πόνο. Ή μια ήταν ξαπλωμένη ανάσκελα και ο άντρας καθόταν πάνω στο πούτσο της ενώ ή άλλη ήταν γονατιστή από πίσω του με το πούτσο της σε πλήρη συγχρονισμό με τη φίλη της να τον ξεκωλιάζουν. Είχα καυλώσει πολύ και άρχισα να τραβάω μαλακία παρακολουθώντας το τρίο να γαμιέται μπροστά μου. Ξαφνικά ένιωσα πίσω μου τη παρουσία μια γυναίκας που με αγκάλιασε και μου έτριψε το πούτσο της στα κωλομάγουλα μου χαϊδεύοντας τη κωλοτρυπίδα μου.

- Σου αρέσει καυλιάρη που οι δυο γκόμενες γαμάνε το δικό μου και τον ξεκωλιάζουν; Είμαι Ή Βαρβάρα ή γαμιάς, θέλεις να πάμε μέσα να σε γαμήσω;

- Ναι θέλω, είμαι ο Χάρης και είμαι πολύ καυλωμένος.

- Είμαι και εγώ πολύ καυλωμένη, μόλις ξεκώλωσα ένα τεκνό με τη φίλη του. Έλα πάρε μου μια πίπα και μετά στήσου στα τέσσερα σαν καλό πουστράκι που είσαι για να γευτείς τη ψωλάρα μου να σου οργώνει το κωλαράκι.

Τα λόγια της με έφτιαξαν πολύ, γονάτισα μπροστά της και άρχισα να της γλείφω την πούτσα ενώ αυτή μου έβαζε κωλοδάχτυλο προετοιμάζοντας με για τη συνέχεια. Στήθηκα στα τέσσερα κρατώντας τα κωλομάγουλα μου ανοιχτά ενώ αυτή αφού φόρεσε ένα προφυλακτικό στο στραπόν της μπήκε γρήγορα στην ανοιχτή από τη καύλα κωλοτρυπίδα μου και ξεκίνησε να με γαμάει με δύναμη. Πονούσα αλλά το μόνο που με ήθελα ήταν να νιώσω τη πούτσα της να μου οργώνει τη κωλοτρυπίδα.

- Πούστη μου πήρες εύκολα τη ψωλάρα μου στη κωλάρα σου. Θα σε γαμάω μέχρι να σε ξεσκίσω. Είμαι σίγουρη ότι απόψε πολλές θα θελήσουν να σε γαμήσουν και να γευτούν το καυλιάρικο κωλαράκι σου το οποίο από ότι βλέπω διψά για πούτσο.

- Ναι γαμιά μου, γάμησε με, άνοιξε μου τη κωλοτρυπίδα και ετοίμασε με για να γαμηθώ με πολλές πούτσες.

Ο τύπος δίπλα μου απολάμβανε τις δύο πούτσες που τον γαμούσαν, ή τρύπα του είχε ανοίξει πολύ με αποτέλεσμα οι ψωλάρες των γαμιάδων του να μπαινοβγαίνουν εύκολα στην ξεσκισμένη του κωλάρα.

- Κορίτσια γαμήστε τον πούστη τον άντρα μου, ξεσκίστε τον τελείως. Μετά θα τον πάρω για να τον φιστάρουν.

- Βαρβάρα σε λίγο τελειώνουμε το ξεκώλιασμα του Τόλη, τον ανοίξαμε και είναι έτοιμος για φιστάρισμα. Θα έλθω μαζί σου ενώ ή Χρύσα θα περιποιηθεί το κωλαράκι του καινούργιου.

- Οκ Μπέτι πάμε να φιστάρουμε παρέα μερικά κωλαράκια. Χάρη είμαι σίγουρη ότι θα φας καλά με τη Χρύσα. Εμείς πουστράκο μου θα τα πούμε μετά.

- Οκ γαμιά μου θα μείνω να γαμηθώ με τη Χρύσα και μετά θα σε ψάξω για να μου κάνεις ακόμα ένα ξεκώλιασμα.

- Ότι θέλεις γαμιόλα μου. Θα σε περιμένω για τη συνέχεια.

Μόλις έφυγαν τα κορίτσια ή Χρύσα ανέλαβε δράση. Με έβαλε να ξαπλώσω ανάσκελα με τα πόδια μου στους ώμους της και ξεκίνησε το σφυροκόπημα της κωλοτρυπίδας. Γαμούσε σαν νταβραντισμένο αντράκι, ενώ της άρεσε να βρίζει.

- Τι κωλάρα γαμάω σήμερα; Πούστη μου θα σε ξεκωλιάσω, θα σε κάνω μεγάλη γαμιόλα, θα θέλεις να γαμιέσαι συνέχεια γιατί δε θα χορταίνεις πούτσες. Καργιόλα πήρες όλο τον πούτσο μου στην ξεσκισμένη σου κωλότρυπα.

- Γάμησε με γαμιά μου, ξέσκισε την κωλοτρυπίδα μου, κάνε με μεγάλη γαμιόλα να μην χορταίνω πούτσες.

- Έννοια σου και το βλέπω ότι με λίγη προσπάθεια και εξάσκηση θα γίνεις κυρία καργιολίδου μια μεγάλη πουτάνα έτοιμη για όλα. Χύνω πουστράκο χύσε με κι εσύ.

Μόλις χύσαμε μου πρότεινε να πάμε για κατούρημα στις τουαλέτες και μετά να πλυθούμε στις ντουζιέρες.

- Μάθε ότι μια πραγματική γαμιόλα απολαμβάνει να πίνει τα κάτουρα του γαμιά της και μετά τη σκουπίζει με τη γλώσσα.

- Χρύσα δεν το έχω ξανακάνει και δεν ξέρω αν μπορώ και θέλω. Κατούρησε με στο σώμα.

- Όχι γαμιόλα, θα τα πιείς και θα τα απολαύσεις. Μην ξεχνάς ότι πρέπει να ικανοποιείς πάντα τις επιθυμίες του γαμιά σου και έτσι θα ολοκληρωθείς σαν πραγματική γαμιόλα.

Την ακολούθησα στις τουαλέτες όπου εκεί με περίμενε άλλο σοκ. Είδα τρεις άντρες να είναι ξαπλωμένοι ανάσκελοι, ο ένας είχε βάλει το κεφάλι του μέσα στην ειδική τουαλέτα και μια γυναίκα καθισμένη τον κατουρούσε και αυτός τα έπινε. Οι άλλοι δύο έπιναν τα κάτουρα των γυναικών και τραβούσαν μαλακία. Μόλις ήπιαν όλα τα τσίσα σκούπισαν με τη γλώσσα τους τα μουνάκια τους. Οι άντρες παρέμειναν στη θέση τους περιμένοντας τους επόμενους. Ή Χρύσα μου ζήτησε να ξαπλώσω στο πάτωμα και να περιμένω τα τσίσα της. Λυγίζοντας τα πόδια της ήλθε από πάνω μου και έφερε το μουνάκι της πάνω από το στόμα μου.

- Πούστη μου είσαι έτοιμος να πιείς τα κάτουρα μου για να γίνεις πραγματική γαμιόλα για τους γαμιάδες σου; Κλείσε τα μάτια και άνοιξε το στόμα σου και απόλαυσε τα τσισάκια μου. Θέλω να τα πιείς όλα.

Σχεδόν αμέσως ένας πίδακας κάτουρου έφυγε από το μουνί της και κατευθύνθηκε μέσα στο ανοικτό μου στόμα. Πριν προλάβω να το καταλάβω το στόμα μου γέμισε κάτουρα. Πρέπει να ήπια αρκετά ενώ ή Χρύσα συνέχιζε να με κατουράει στο στόμα και εγώ να τα καταπίνω. Διαπίστωσα ότι ή γεύση τους δεν ήταν τόσο άσχημη όσο φοβόμουν. Όμως αυτό που μου έκανε εντύπωση μετά το αρχικό σοκ ήταν ή αίσθηση της ταπείνωσης και του εξευτελισμού που έπινα τα κάτουρα μια δυναμικής γυναίκας που προηγουμένως μου είχε ξεσκίσει το κώλο και με αποκαλούσε γαμιόλα.

- Σου άρεσαν τα τσίσα μου καργιόλη; Από εδώ και στο εξής οι γαμιάδες θα σε κατουράνε στο στόμα και εσύ θα τα ρουφάς όλα. Έλα τώρα γλείψε μου το μουνί και την κωλοτρυπίδα.

Δεν ήξερα τι να απαντήσω, ντρεπόμουν να της πω ότι μου άρεσε που ήπια τα κάτουρα της και το κυριότερο πόσο με εξίταρε ή ταπείνωση και ο εξευτελισμός.

- Ναι μου άρεσε γαμιά μου αν και ήταν ή πρώτη μου φορά.

- Όταν θα συνηθίσεις να πίνεις κάτουρα τότε θα διαπιστώσεις πόσο ωραία είναι και ότι θα το επιζητάς. Θέλεις να έλθεις μαζί μου στο δωμάτιο του φίστινγκ για να δεις το πραγματικό ξεκώλιασμα και το ξεμούνιασμα; Ο άντρας της Βαρβάρας ο Τόλης και ο γκόμενος της Μπέτης ο Σπύρος είναι φαν του είδους. Θα εκπλαγείς πόσα άτομα επιλέγουν να τους φιστάρουν ξεσκίζοντας τους.

Στις ντουζιέρες με κατούρησε ξανά μαζί με δυο άλλες γαμιάδες τη Σοφία και τη Βέρα οι οποίες μου ζήτησαν μετά να με γαμήσουν. Φυσικά δέχτηκα ενώ από μέσα μου σκεφτόμουν πόσο πολύ μου άρεσε που με χρησιμοποιούσαν σαν ανθρώπινη τουαλέτα. Μπαίνοντας μαζί με τη Χρύσα στο δωμάτιο του φίστινγκ παρατήρησα ότι υπήρχαν τουλάχιστον είκοσι άτομα που ξέσκιζαν ή ξεσκιζόντουσαν σε διάφορες στάσεις. Στη μια καρέκλα ήταν ο Τόλης που τον φίσταρε ή Γιώτα. Δίπλα ήταν ο Σπύρος που τον φίσταρε ή Βέρα και δίπλα τους ή Σοφία που ξεμούνιαζε την Άσπα. Στην τέταρτη καρέκλα ήταν ο Νίκος που τον φίσταρε ή Μπέτι. Ή Βαρβάρα γαμούσε το κωλαράκι της Σοφίας και ακριβώς δίπλα της ή Μυρτώ γαμιόταν με ένα χοντρό δονητή.

Αμέσως ή Χρύσα πήγε κοντά της και αφού την ξάπλωσε ανάσκελα της φίσταρε το μουνί. Εγώ έμεινα να χαζεύω, είχα καυλώσει με την όλη φάση και ευτυχώς για μένα με πρόσεξε ή Βαρβάρα ή οποία σταμάτησε να γαμάει τη Σοφία και ήλθε προς το μέρος μου. Με έβαλε να σκύψω και μου κάρφωσε την πούτσα της στη καυλωμένη κωλάρα μου. Με γαμούσε δυνατά σκίζοντας μου το κωλάντερο.

- Τελικά μωρή καργιόλα αποδείχτηκες μεγάλη ψωλοαρπάχτρα, μια πραγματική γαμιόλα. Γαμήσου μωρή τσούλα, άντε και σε λίγο καιρό θα σε ξεκωλιάζω με τη γροθιά μου πάνω στην καρέκλα του φίστινγκ. Ή παρτούζα του φίστινγκ κράτησε περίπου δύο ώρες με αρκετές εναλλαγές και αφού ενδιάμεσα εμείς οι γαμιόλες πίναμε τα κάτουρα των γαμιάδων μας. Πλυθήκαμε και συνεχίσαμε σε ένα από τα δωμάτια. Ή Βαρβάρα είχε γίνει σάντουιτς ανάμεσα στη Βέρα και τη Σοφία που τη ξέσκιζαν από το μουνί και τον κώλο με μεγάλα στραπόν, ή Χρύσα ξεκώλιαζε την κολλητή της την Μπέτι ενώ και αυτή γαμιόταν από τον κώλο από τη Γιώτα. Εγώ γαμιόμουν από την Άσπα και γαμούσα τη Μυρτώ. Το όργιο σε διάφορες παραλλαγές κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες. Ή Χρύσα μου ζήτησε να συνεχίσουμε τα γαμήσια στο σπίτι της. Όμως λόγω της κούρασης και της εξάντλησης πέσαμε ξεροί να κοιμηθούμε. ο κώλος μου με πονούσε αλλά χαλάλι του. Πρώτη φορά στη ζωή μου ευχαριστήθηκα τόσο ξεκώλιασμα ενώ παράλληλα ανακάλυψα ότι μου αρέσει να με κατουράνε και να τα πίνω.




Copyright protected OW ref: 184790



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.