Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Η καινούρια διευθύντρια (9ο μέρος)

Η άκρως γοητευτική διευθύντρια Αγνή Δημητρίου σήκωσε το ποτήρι της και είπε εμφανώς συγκινημένη:

- Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για μία ιδιαίτερα παραγωγική χρονιά! Με δεχθήκατε στην εταιρεία με μεγαλοψυχία, ανοιχτά μυαλά αλλά και καρδιές κι αισθάνομαι ευγνώμων γι’ αυτό. Ελπίζω η χρονιά που πέρασε να ήταν εξίσου συναρπαστική και για σας και να ακολουθήσουν κι άλλες ακόμα πιο όμορφες για όλους μας. Εις υγείαν!

- Εις υγείαν, ακούστηκε από όλους τους συνδαιτυμόνες καθώς αρχίσαμε να τσουγκρίζουμε τα ποτήρια μας και να ανταλλάσσουμε ευχές.

- Υπάρχουν βέβαια και μια δυο εκκρεμότητες που καλό θα ήταν να τις τακτοποιήσουμε πριν κλείσει η χρονιά.

Η απαλή φωνή της διευθύντριας έκοψε την οχλαγωγία μας σαν μαχαίρι. Σ’ αυτές τις παρεμβάσεις της Κας Δημητρίου καύλωνα πλέον αυτόματα καθώς ήξερα καλά που οδηγούσαν. Το ίδιο φαντάζομαι και οι υπόλοιποι μυημένοι οι οποίοι σαν σκυλιά του Παβλόφ πήραν αμέσως την γνωστή έκφραση της καύλας. Η ατμόσφαιρα άλλαξε μονομιάς και όλοι κρεμόμασταν κυριολεκτικά από τα χείλη της. Εκείνη προχώρησε στο κέντρο της αίθουσας και ξεκίνησε ένα από τα γνωστά της λογύδρια, από αυτά που σου έκοβαν την ανάσα καθώς ένιωθες πως από στιγμή σε στιγμή αυτή η όμορφη και γοητευτική γυναίκα θα μετατρεπόταν ξανά σε μία ιέρεια της ηδονής και θα ξεστόμιζε με πρωτοφανή φυσικότητα τις πιο χυδαίες και πρόστυχες φράσεις. Έτσι κι έγινε.

- Ήσασταν όλοι άψογοι επαγγελματίες και φέρατε εις πέρας όλες τις δοκιμασίες που σας ανέθεσα.

Το μόνο που ακουγόταν στην αίθουσα ήταν η απαλή μουσική η οποία ερχόταν σε πλήρη αντίθεση με την ένταση της στιγμής. Η Κα Δημητρίου κατέβασε το ποτήρι της και άρχισε να με πλησιάζει. Δεν καταλάβαινα τι συμβαίνει μέχρι που συνειδητοποίησα πως το επίκεντρο του ενδιαφέροντος της δεν ήμουν εγώ αλλά η Ασπασία που στεκόταν δίπλα μου. Η διευθύντρια σταμάτησε μπροστά της, την κοίταξε στα μάτια και είπε ήρεμα:

- Εκτός από μία! Έτσι δεν είναι δεσποινίς Ασπασία;

Η Ασπασία κοιτούσε το πάτωμα αμίλητη και το πρόσωπο της είχε αρχίσει να κοκκινίζει. Η ξαφνική αυταρχικότητα της διευθύντριας και η υποτακτική στάση της Ασπασίας απέπνεε έναν περίεργο αισθησιασμό.

- Η σιωπή σας δε θα σας γλυτώσει δεσποινίς Ασπασία. Επαναλαμβάνω, έτσι δεν είναι;

- Μα… δεν, εγώ, δεν…

ψέλλισε η Ασπασία με την διευθύντρια να την διακόπτει πριν προλάβει να ολοκληρώσει τη φράση της.

- Δεσποινίς Ασπασία, οι υπεκφυγές και τα παιχνίδια δεν έχουν κανένα νόημα. Πιστεύετε ότι έχουν θέση στην εταιρεία άτομα που κατασκοπεύουν τους συναδέλφους τους; Που έρχονται κρυφά πίσω στην εταιρεία για να κλέψουν τα εσώρουχα της διευθύντριας τους; Σας ακούω δεσποινίς, εσείς δεν τα κάνατε αυτά;

Το πρόσωπο της Ασπασίας ήταν πλέον κατακόκκινο και τα μεγάλα κι εκφραστικά της μάτια ήταν έτοιμα να δακρύσουν πίσω από τα γυαλιά της. Κατάφερε να ψελλίσει ένα αδύναμο «ναι» μέσα από τα δόντια της.

- Ναι τι;

Της απάντησε με σταθερή φωνή η διευθύντρια.

- Ναι κυρία Δημητρίου, είπε ψιθυριστά σχεδόν η Ασπασία.

- Ναι κυρία σκέτο! Ξανά και φτάνει με τους ψιθύρους!

- Ναι κυρία…

κατάφερε να πει με τρεμάμενη φωνή αυτή τη φορά η Ασπασία.

- Ωραία λοιπόν, αφού αναγνωρίσατε το σφάλμα σας, θα πρέπει να υπομείνετε και την κατάλληλη τιμωρία.

Στο άκουσμα της λέξης «τιμωρία» η ψωλή μου σκίρτησε χωρίς να ξέρω γιατί.

- Ντίνα, η δεσποινίς εδώ ήταν άτακτη, πολύ άτακτη. Νομίζω πως θα χρειαστεί ν’ αναλάβεις…

είπε η Κα Δημητρίου απευθυνόμενη στην Κα Ντίνα με μία ύποπτη οικειότητα. Οι εκπλήξεις δε σταματούν ποτέ εδώ μέσα σκέφτηκα. Ρίχνοντας μια ματιά γύρω μου είδα την απορία αλλά και μια πρώιμη καύλα αποτυπωμένη στα πρόσωπα όλων. Εκτός βέβαια από την Κα Ντίνα η οποία είχε ήδη πάρει μία καρέκλα και την είχε τοποθετήσει στο κέντρο, στην άκρη της αίθουσας. Κάθισε πάνω της έχοντας το χριστουγεννιάτικο δέντρο στα δεξιά της, ένα παντελώς παράταιρο ντεκόρ για αυτό που επρόκειτο ν’ ακολουθήσει. Η Κα Δημητρίου έπιασε την Ασπασία από το χέρι και την οδήγησε μπροστά στην Κα Ντίνα. Σήκωσε απαλά το φόρεμα της αποκαλύπτοντας τη λευκή της κιλότα την οποία η Κα Ντίνα κατέβασε μέχρι τους αστραγάλους. Το καμπυλωτό, απαλό κι αφράτο κωλαράκι της Ασπασίας ήταν πλέον σε πλήρη θέα.

- Για σήκωσε τα ποδαράκια σου μικρή μου, είπε η Ντίνα.

Η Ασπασία σήκωσε τα πόδια της ένα-ένα και έβγαλε εντελώς την κιλότα της. Η Κα Δημητρίου τη μάζεψε από το πάτωμα και την περιεργάστηκε.

- Είστε αδιόρθωτη δεσποινίς, η κιλότα σας είναι ήδη υγρή! Είμαι πλέον σίγουρη πως η τιμωρία σας σας αξίζει και με το παραπάνω. Για την κλοπή των εσωρούχων μου θα αναλάβει η Ντίνα. Για το γεγονός όμως πως παρόλο που αποκαλύπτω εδώ μπροστά σε όλους πως κατασκοπεύατε κατ’ επανάληψη τα γαμήσια των συναδέλφων σας χωρίς να είστε προσκεκλημένη και βέβαια ποιος ξέρει τι κάνατε κατά τη διάρκεια της ηδονοβλεψίας, τρίβατε το μουνί σας μήπως; Σας ρωτώ δεσποινίς τι κάνατε; Τρίβατε το μουνί σας και χύνατε;

- Ναι… ψέλλισε η Ασπασία.

- ΝΑΙ ΤΙ; Τι ακριβώς κάνατε, και μιλήστε επιτέλους με κανονική φωνή, δε μας αρέσουν τα νιαουρίσματα εδώ μέσα.

Η Ασπασία μάζεψε όσες δυνάμεις μπορούσε και απάντησε στην Κα Δημητρίου το ίδιο χυδαία μ’ εκείνη, προσδοκώντας ίσως σε μία συγχώρεση η οποία δε θα ερχόταν ποτέ:

- Ναι κυρία, έτριβα το μουνάκι μου, από τότε που ανακάλυψα τις ακολασίες ανάμεσα στους συναδέλφους περίμενα με αγωνία και τη δική μου συμμετοχή, όμως αυτή δεν ερχόταν κι αυτό με καύλωνε, με καύλωνε συνέχεια και δεν έβρισκα καμία λύτρωση. Η μόνη λύση που βρήκα μέσα στην απελπισία μου ήταν να σας παρακολουθώ κρυφά και να τρίβομαι… κι αργότερα στο σπίτι μου να ξαναπαίξω τις υπέροχες σκηνές στο μυαλό μου και να χώνω διάφορα στο μουνί μου και στον κώλο μου και να ξαναχύνω με την φαντασίωση πως παίρνω κι εγώ μέρος στα ατελείωτα γαμήσια σας. Συγνώμη κυρία, λυπάμαι πολύ, ήταν η καύλα μου που με οδήγησε… συγνώμη, συγνώμη!

- Είναι καλό που παραδέχεστε τα λάθη σας. Δε θα σας γλυτώσει από την τιμωρία όμως. Κι αυτή είναι πως εκτός από την αναμόρφωση που θα δεχθείτε από τη Ντίνα, επιπλέον ο οργασμός είναι απαγορευμένος για εσάς εδώ μέσα. Αφού σας αρέσει να παρακολουθείτε μπορείτε να παρακολουθήσετε και σήμερα σε περίπτωση που προκύψουν γαμήσια στο πάρτι μας σήμερα…

είπε η ξαναμμένη πλέον διευθύντρια χαρίζοντας ένα συνωμοτικό χαμόγελο σε όλους μας. Η Κα Ντίνα στο μεταξύ είχε τραβήξει απαλά την Ασπασία προς το μέρος της και την είχε τοποθετήσει μπρούμυτα στα γόνατα της. Τα πόδια της ακουμπούσαν στο πάτωμα αλλά λόγω της στάσης οι φτέρνες της ανασηκώθηκαν, βγαίνοντας πλήρως σχεδόν από τις μπαλαρίνες της αποκαλύπτοντας δύο θεσπέσιες πατούσες, ίσως τις πιο όμορφες που είχα δει ποτέ. Το θέαμα αυτό εκτόξευσε την καύλα μου στα ύψη παρόλα αυτά συνέχισα να παρακολουθώ τη σκηνή αμίλητος όπως και οι υπόλοιποι καλεσμένοι. Η Κα Ντίνα σήκωσε και πάλι το φόρεμα της Ασπασίας φανερώνοντας τον αλαβάστρινο κώλο της και είπε:

- Ήσουν άτακτη μικρή μου, και τα άτακτα κορίτσια πρέπει να τιμωρούνται. Δε θέλω φωνές και φασαρίες, να ξέρεις ότι όσο περισσότερο φωνάζεις τόσο θα συνεχίζω.

Με αυτή την αινιγματική φράση η Κα Ντίνα σήκωσε το χέρι της και με δύναμη το προσγείωσε πάνω στο παρθένο κωλομέρι της Ασπασίας. Ένας αναστεναγμός θαυμασμού και δέους ξέφυγε απ’ όλους μας στον ήχο της πρώτης ξυλιάς χωρίς να καλύψει φυσικά την κραυγή της Ασπασίας.

- Είπα δεν θέλω φασαρίες μικρή, δέξου την τιμωρία σου με αξιοπρέπεια…

της φώναξε αυταρχικά η Κα Ντίνα. Οι ξυλιές συνέχισαν πάνω στο κωλαράκι της Ασπασίας η οποία προσπαθούσε με όλες της τις δυνάμεις να καταπνίγει τον πόνο της. Στην αρχή η Κα Ντίνα την ξυλοφόρτωνε αργά όμως καθώς η Ασπασία αποδείχθηκε κυρίαρχος του πόνου της και το μόνο που έβγαζε ήταν πνιχτοί λυγμοί με δάκρυα στα μάτια η Κα Ντίνα άρχισε να επιταχύνει χτυπώντας με σταθερότητα τα δύο κωλομέρια της εναλλάξ. Ήταν ένα εξωπραγματικά ερεθιστικό θέαμα για όλους, τόσο που σε λίγο ξεκίνησαν οι θωπείες μεταξύ μας. Βρέθηκα να χαϊδεύω τον στητό κι αφράτο κώλο της Ευγενίας μαζί με το σύζυγό της καθώς η Μιρέλα μου έτριβε απαλά τον πούτσο πάνω από το παντελόνι. Η Μάγδα είχε ήδη πλασαριστεί δίπλα στον Άντι γραπώνοντας την ψωλή του καθώς εκείνος αντάλλασσε παθιασμένα γλωσσόφιλα με την Έλενα. Η Λίνα και ο Αργύρης ως έμπειροι ηδονοβλεψίες στέκονταν πλάι πλάι χαϊδεύοντας ο καθένας τον εαυτό του, η Βίκυ σερβίριζε ποτά και η Κα Δημητρίου γονάτισε μπροστά στην Ασπασία. Το πρόσωπο της μικροσκοπικής κοπέλας ήταν κατακόκκινο, οι φλέβες πετούσαν στον λαιμό της και δάκρυα έρεαν από τα μεγάλα της μάτια κάθε φορά που το έμπειρο όπως φάνηκε χέρι της αυταρχικής συναδέλφου της προσγειωνόταν με δύναμη πάνω στα καπούλια της. Κοιτάζοντας την στα μάτια της είπε:

- Αφού σας αρέσουν τα εσώρουχα ανοίξτε το στόμα δεσποινίς.

Η Ασπασία υπάκουσε αμέσως και η διευθύντρια της έκλεισε το στόμα της με την ίδια της την κιλότα. Κατόπιν απευθύνθηκε στην Κα Ντίνα:

- Πως τα πάει Ντίνα;

- Καλά τα πάει, δύσκολο να πιστέψω πως είναι η πρώτη της τιμωρία. Πρέπει να έχει τιμωρηθεί και στο παρελθόν και μάλιστα σφοδρά για να έχει συμμορφωθεί τόσο γρήγορα. Μιας και μας προέκυψε τόσο έμπειρη θα έλεγα να προσκαλέσουμε και τους υπόλοιπους καλεσμένους να την τιμωρήσουν για να ξεκουραστώ κι εγώ.

- Θαυμάσια ιδέα, αναφώνησε η ξαναμμένη διευθύντρια, η οποία άρχισε να ρίχνει εκείνη πλέον σκαμπίλια στα κωλομέρια της Ασπασίας. Σιγά σιγά μαζευτήκαμε όλοι γύρω τους και ρίξαμε ο καθένας από μερικές ξυλιές. Τα καπούλια της Ασπασίας έβγαζαν φωτιές όταν έφτασε η σειρά μου και το θέαμα από το φιμωμένο με την κιλότα της στόμα, τους πνιχτούς αναστεναγμούς της αλλά και τις εκτεθειμένες πατούσες της εκτόξευσαν τη καύλα μου στα ύψη. Σήκωσα το χέρι μου και της έριξα ένα δυνατό σκαμπίλι καθώς οι συνδαιτυμόνες επιδοκίμαζαν τον ερεθιστικό εξευτελισμό της μικρής κατασκόπου.

- Αρκετά νομίζω, ας ασχοληθούμε και με κάτι πιο ουσιαστικό…

είπε η διευθύντρια καθώς η Κα Ντίνα άφηνε την Ασπασία να γλιστρήσει στο πάτωμα δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Και συνέχισε: - Μπορούμε να χύσουμε όλοι εκτός από τη δεσποινίς Ασπασία γι’ αυτό σας παρακαλώ να μην τη γαμήσετε όσο κι αν το θέλετε. Είναι σημαντικό να τιμωρηθεί για όλες της τις παραβάσεις. Μπορεί βέβαια να μας προσφέρει άφθονο στοματικό, γαμήστε της το στόμα ανελέητα και φυσικά χύστε την άφοβα! Και κάτι ακόμα, προφανώς δεν το γνωρίζετε αλλά σήμερα είναι η επέτειος της Ντίνας και του Ντίνου κι όπως σε κάθε επέτειο τους έτσι και σήμερα ο Ντίνος θα της γαμήσει τον υπέροχο κώλο. Για να συμβεί αυτό όμως χρειάζεται μία κάποια προετοιμασία οπότε θα σας παρακαλούσα να κωλο-γαμήσετε όλοι τη Ντίνα μας προκειμένου να καταφέρει να δεχθεί την ψωλή του συζύγου της.

Πριν καταλάβουμε τι ακριβώς ακούμε και πάνω στην κάψα της στιγμής, ο Άντυ είχε ήδη ξεγυμνωθεί και γαμούσε το στόμα της Ασπασίας σα μουνί, προσπαθώντας να χώσει όση περισσότερη από τη μαύρη ψωλάρα του μέσα. Τα δάκρυα συνεχίζονταν για την Ασπασία η οποία φαινόταν να υπομένει τον εξευτελισμό της με όλο και μεγαλύτερη άνεση. Ήταν πλέον φανερά καυλωμένη καθώς υγρά από το ξυρισμένο και απαλό μουνάκι της έτρεχαν στα μπούτια της. Παρόλα αυτά είχε τα χέρια της σταθερά πίσω από τη πλάτη σαν να ήταν δεμένα, πάνω από τα μπλαβισμένα από τις ξυλιές καπούλια της και δεχόταν το άγριο γαμήσι του Άντι με χαρακτηριστική άνεση. Συγχρόνως ο Ντίνος αποκάλυψε ξαφνικά μία υπερμεγέθη ψωλή προκαλώντας επιφωνήματα θαυμασμού. Τα λόγια της Κας Δημητρίου αποκτούσαν νόημα βλέποντας το θηρίο που έκρυβε ανάμεσα στα σκέλια του ο πάντα χαμογελαστός Κος Ντίνος. Ήταν μία ιδιαίτερα μακριά, φλεβώδης και εξαιρετικά χοντρή ψωλάρα την οποία έσπευσε να γευτεί η Έλενα μαζί με τη Μιρέλα.

Γονάτισαν μπροστά στον Ντίνο και επιδόθηκαν σ' ένα διπλό εναλλάξ τσιμπούκι προσπαθώντας να χώσουν όση περισσότερη μπορούσαν στο στόμα τους. Η μία βοηθούσε την άλλη κρατώντας το ήδη σκληρό του παλούκι με τα χέρια τους. Η Κα Δημητρίου τις παρότρυνε πλησιάζοντας τες και σπρώχνοντας απαλά τα κεφάλια τους έτσι ώστε να καταπίνουν όλο και περισσότερο.

- Μπράβο καυλιάρες, απολαύστε αυτή τη σπάνια ψωλάρα, αναφώνησε η διευθύντρια. Θα χρειαστείτε βέβαια μία κάποια προετοιμασία αν θέλετε να τη δοκιμάσετε και στα μουνάκια σας, συμπλήρωσε κοιτώντας τριγύρω.

Ο Αργύρης και ο Κώστας που ήταν ελεύθεροι τη στιγμή εκείνη, έσπευσαν και ξεκίνησαν να χαρίζουν από ένα περιποιημένο γλειφομούνι στις δύο καυλωμένες υπαλλήλους ενώ εγώ ένιωσα ένα χέρι στην πλάτη μου. Ήταν η Μάγδα η οποία σηκώνοντας τη φούστα της μου αποκάλυψε το αφράτο και λαχταριστό μουνί της καθώς δε φορούσε εσώρουχο. Κάθισε σε μία καρέκλα, άνοιξε τα πόδια κι εγώ πήρα αμέσως θέση γονατιστός στο πάτωμα και ξεκίνησα να γλείφω τη μουνάρα της προσπαθώντας να εφαρμόσω όλα αυτά που μας είχε μάθει ο σύζυγος της. Έχωσα δύο δάχτυλα μέσα στο κάθυγρο μουνί της κι άρχισα να της το γαμάω καθώς η κλειτορίδα της δεχόταν εναλλάξ στριφογυριστά γλωσσίσματα και τρυφερά ρουφήγματα. Στη συνέχεια ξεκίνησα να αγκιστρώνω το σημείο G με αυξανόμενη ταχύτητα έχοντας για πυξίδα τις καυλωμένες ανάσες της πύρκαυλης πλέον γυναίκας. Αναστεναγμοί όμως ακούγονταν πλέον από κάθε μεριά της αιθούσης. Συνεχίσαμε να τις γλείφουμε και να τις δαχτυλογαμούμε για αρκετή ώρα μέχρι που η Μάγδα, η Έλενα και η Μιρέλα είχαν σχεδόν συντονισμένα τον πρώτο τους οργασμό, οι δύο τελευταίες ανταγωνιζόμενες να ρουφήξουν το τεράστιο καυλί του Κου Ντίνου.

Την ώρα ακριβώς που η Μάγδα μ' έλουζε με άφθονο και γευστικό μουνόχυμα, αρκετό από το οποίο κατάφερα να καταπιώ κι έτσι όπως ήμουν στα τέσσερα στο πάτωμα ένιωσα το παντελόνι μου να κατεβαίνει κι ευθύς αμέσως μία ζεστή και αχόρταγη θα έλεγα γλώσσα στην κωλοτρυπίδα μου. Γύρισα να κοιτάξω και προς κάποια μου έκπληξη αντίκρισα την Ευγενία η οποία στα τέσσερα κι εκείνη μου έγλειφε τον κώλο με λαιμαργία στέλνοντας απανωτά κύματα ηδονής στην σπονδυλική μου στήλη. Πίσω από την Ευγενία τοποθετήθηκε ο Αργύρης ο οποίος έχοντας το ελεύθερο από την σύζυγο του να συμμετάσχει στο ξεδιπλούμενο όργιο βύθισε την φλεγόμενη ψωλή του στο ζεστό, υγρό και φιλόξενο μουνί της προκαλώντας τις επευφημίες του συζύγου της:

- Μπράβο Αργύρη, γάμησε την καλά τη γυναίκα μου! Το περίμενε πως και πως το σημερινό!

- Ναι γαμιά μου, ξέσκισε με, θέλω να με γαμήσεις πολύ ώρα. Απ' ότι μου έχει πει ο Κώστας έχεις εξαιρετικό έλεγχο της ψωλής σου, γάμα με χωρίς σταματημό, συμπλήρωσε η Ευγενία.

- Είμαι στη διάθεση σας Κα Ευγενία, μπορώ να σας γαμήσω όσο και όπως θέλετε…

είπε ο Αργύρης καθώς τη γύρισε ανάσκελα, σήκωσε τα πόδια της και ξαναχώθηκε μέσα της. Βλέποντας το θέαμα η Λίνα έσπευσε να τους πλησιάσει. Γονάτισε και αφαίρεσε τις γόβες από τα υπέροχα πόδια της Ευγενίας κι άρχισε να της γλείφει την αφράτη πατούσα της και τα περιποιημένα της δάχτυλα. Το άλλο της πόδι το ανέλαβα εγώ κι έτσι όπως ήμασταν γονατισμένοι δίπλα της η Ευγενία χάιδευε απαλά την ψωλή μου αλλά και το μουνάκι της Λίνας από την απέναντι μεριά. Την Ασπασία γαμούσε πλέον στο στόμα ο Κώστας. Το φόρεμα και οι μπαλαρίνες της είχαν πεταχτεί κάπου στην άκρη της αίθουσας κι έτσι μπορούσαμε πλέον να θαυμάσουμε τα γεμάτα και στητά της βυζιά, να πηγαινοέρχονται στον ρυθμό που επέβαλαν οι σφοδρές γαμιές της ψωλής του Κώστα στο λαρύγγι της καθώς και τα υπέροχα μικροσκοπικά ποδαράκια της. Ήμουν πλέον σίγουρος πως είναι τα ομορφότερα πόδια που είχα αντικρίσει και καύλωνα ανεξέλεγκτα καθώς τα παρατηρούσα γλείφοντας συγχρόνως την εξίσου υπέροχη πατούσα της Ευγενίας. Αυτή η ποδολαγνική πινελιά, παρούσα σε όλες τις ερωτικές δραστηριότητες της εταιρείας εκτόξευαν την λίμπιντο μου στα ύψη.

Στο βάθος της αιθούσης, η Βίκυ ήταν η πρώτη η οποία ξεκίνησε ν' ανοίγει τον κώλο της Κας Ντίνας. Την είχε τοποθετήσει γονατιστή σε μία από τις καρέκλες και καθώς η διευθύντρια της άνοιγε τα καπούλια η καυλωμένη γραμματέας κωλογαμούσε τη συνάδελφο της αργά και τρυφερά. Ο Άντυ, η Έλενα, η Μιρέλα η Μάγδα και ο Ντίνος είχαν φτιάξει ένα άλλο εξίσου καυλωτικό σύμπλεγμα στο τραπέζι των συνεδριάσεων. Οι τρεις γυναίκες ήταν ξαπλωμένες ανάσκελα η μία δίπλα στην άλλην και οι δύο άντρες τις γαμούσαν διαδοχικά. Ήταν μία σωστή επιλογή καθώς άφηναν πάντα μία από τις τρεις να πάρει ανάσα από το σφυροκόπημα των δύο ομολογουμένως τεραστίων καυλιών μιας και ο πούτσος του Άντυ δεν πήγαινε πίσω κι αυτός στο θέμα του μεγέθους. Καθώς η Βίκυ παραχώρησε τον κώλο της Κας Ντίνας στον Κώστα άδραξα την ευκαιρία να πλησιάσω την Ασπασία.

Συνεχίζεται…




Copyright protected OW ref: 184757



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.