Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Τέλος φθινοπώρου 1995. Είχε τελειώσει η σεζόν και είχα κλείσει για χειμώνα σε ένα καινούριο εστιατόριο στη Γερμανία. Θα άνοιγε σε ένα μήνα περίπου και έπρεπε να πάω να οργανώσω την κουζίνα, να φτιάξω τα μενού και να εκπαιδεύσω το προσωπικό. Πέταξα για Ντίσελντορφ και από κει με 2-3 τρένα έφτασα στην Τρία, όπως λέγεται στα ελληνικά το Trier. Είχα κανονίσει κάνα εξάμηνο, μέχρι να στρώσει το μαγαζί και να μάθει το προσωπικό να δουλεύει το μενού χωρίς την παρουσία μου. Δίπλα από το μαγαζί, είχε ένα μπαρ που πήγαιναν οι Έλληνες της περιοχής. Εγώ συνήθως πήγαινα προς το κέντρο. Δε μπορούσα από την μια πόρτα να πηγαίνω στη δίπλα. Αν και έμενα πάνω από το εστιατόριο. Πολλές φορές που γυρνούσα αργά το βράδυ, είχε ακόμα κόσμο. Κλασικό για μας.

Τον πρώτο μήνα δε δούλευα κανονικά. Ετοίμαζα το μενού και έγραφα τη λίστα με τα ψώνια να την έχω έτοιμη. Έκανα και μια λίστα με τα μηχανήματα και τους την έδωσα. Θα έρχονταν σε δυο βδομάδες. Αύριο θα ερχόταν η φούσκα να μπει πάνω από τα πλατώ, τις εστίες και το μπεν μαρί, όταν θα έρχονταν.

Ήμουν ήδη δυο βδομάδες εκεί και επειδή έβρεχε πολύ εκείνη τη μέρα, αποφάσισα να πάω στο μπαράκι δίπλα, για πρώτη φορά. Μπήκα μέσα και είδα την κλασική ελληνική ατμόσφαιρα. Στάχτες στα τραπέζια, τσαλακωμένα πακέτα, φωνές, μαλάκα από δω, ρε μαλάκα από κει, χαμογέλασα άθελα μου σα να βρισκόμουν σε γνωστό περιβάλλον και έκατσα στο μπαρ. Μία κοπελίτσα γύρω στα 25 με ρώτησε τι θα πάρω. Πήρα μια μαύρη μπύρα Erdinger και ένα σφηνάκι Jack Daniels. Άναψα ένα τσιγάρο και χάζευα τη βροχή έξω.

- Σε είδα που χαμογέλασες μόλις μπήκες, δεν τους παλεύεις ούτε εσύ;

Άκουσα μια γυναικεία φωνή. Γύρισα και είδα μια γυναίκα, μάλλον πάνω από σαράντα με μακριά μαύρα μαλλιά, γύρω στο 1.70 και γύρω στα 65 κιλά περίπου. Αρκετά εμφανίσιμη έως όμορφη. Κρατούσε την παραγγελία μου στον δίσκο, που είχε στο χέρι της.

- Καμιά φορά, μπορούν να σου φτιάξουν και τη διάθεση, είπα και χαμογέλασα.

- Σπάνια ίσως, αλλά ναι…

είπε και άφησε το σφηνάκι και την μπύρα μου.

- Παναγιώτα, μου είπε και μου άπλωσε το χέρι.

- Κύρος, είπα και της το έσφιξα, χάρηκα πολύ.

- Κι εγώ Κύρο. Πρώτη φορά σε βλέπω στα μέρη μας;

- Ναι, τώρα ήρθα, ανέλαβα την κουζίνα δίπλα και θα μείνω για λίγο, θέλετε δε θέλετε.

- (Γέλασε) Γιατί να μη θέλουμε;

- Έχεις σκοπό να μας κάτσεις στον σβέρκο;

- Όχι βέβαια, αλλά μερικές φορές ενοχλώ κάποιους!

- Επειδή;…

- Επειδή μ' αρέσει η αλήθεια και το δίκιο.

- Αυτό δεν είναι ελάττωμα.

- Για σένα μπορεί, για πολλούς είναι όμως.

- Ναι, κατάλαβα τι θέλεις να πες αλλά εδώ δεν πιστεύω να ενοχλήσεις κανέναν.

Άκουσα μια οχλαγωγία και είδα κίνηση μέσα.

- Βλέπεις ποδόσφαιρο;… με ρώτησε.

- Μπα, όχι τώρα. Το έκοψα. Ήμουν μεταξύ τσιγάρου, αλκοόλ και ποδοσφαίρου. Έκοψα το πιο άχρηστο τελικά.

- Χα, χα, ούτε εγώ βλέπω, αλλά βλέπουν όλοι αυτοί, είπε και έδειξε με το μάτι της το μαγαζί.

- Αν θέλεις πάμε πάνω να κάτσουμε, έχω ένα γραφείο, θα αρχίσει φασαρία σε λίγο.

- Οκ…

είπα, σηκώθηκε και κάτι είπε στην κοπέλα στα γερμανικά. Σηκώθηκα και την ακολούθησα. Στο βάθος του μαγαζιού είχε μια σκάλα ξύλινη. Την ανεβήκαμε και άνοιξε μια πόρτα. Είχε ένα γραφείο, ένα δερμάτινο σαλονάκι με έναν καναπέ και δυο πολυθρόνες.

- Ο παράδεισος πάντα θα είναι δίπλα στην κόλαση, είπα.

- Ναι, μου λέει, πιο πολύ είμαι εδώ παρά κάτω. Βαρέθηκα τόσα χρόνια.

- Πως βρέθηκες εδώ Παναγιώτα;… ρώτησα.

- Γιώτα, είναι πιο εύκολο…

μου είπε Χτύπησε η πόρτα και αφού απάντησε η Γιώτα, μπήκε η κοπελίτσα και μας άφησε στο τραπεζάκι ένα μπουκάλι ουίσκι με δυο ποτήρια, πάγο και δυο μπουκάλια νερό με δυο ποτήρια μεγάλα. Η Γιώτα μας σερβίρισε και συνέχισε.

- Από έρωτα ήρθα, τι άλλο. Όλες οι μεγάλες μαλακίες ξεκινάνε από κάτι όμορφο και καταλήγουν… να μην πω καλύτερα.

- Έχεις παιδιά;… ρώτησα.

- Έναν γιό, το Νίκο και πληρώνει σφάλματα κι αυτός.

- Ο άντρας σου; Έχετε χωρίσει;

- Με παράτησε έγκυο οχτώ μηνών και την κοπάνησε με μια Γερμανίδα. Μου άφησε το μαγαζί επειδή ήμουν έγκυος, τάχα να με βοηθήσει. Μάλλον με σκλάβωσε πιο πολύ.

- Πόσο είναι ο Νίκος τώρα;

- Στα δέκα. Έχω την ανεψιά μου εδώ, την Αλεξία που με βοηθάει. Ας είναι καλά το κορίτσι. Το πρωί δουλεύει το μαγαζί και το βράδυ κρατάει το Νίκο. Την Δευτέρα και την Τρίτη ανοίγουμε μόνο βράδια και έτσι έχουμε από ένα ρεπό τη βδομάδα και την Τετάρτη είμαστε κλειστά και έχουμε χρόνο σαν οικογένεια. Ευτυχώς μένουμε δίπλα.

Είχαμε πιει ήδη το μισό μπουκάλι και καπνίσαμε αρκετά τσιγάρα. Την κοίταξα στα μάτια.

- Γιατί εμένα Γιώτα; Ρώτησα.

- Δεν ξέρω, μου είπε. Σε είδα 2-3 φορές που περνούσες απ' έξω. Μου θύμησες τον πατέρα μου. Είχε την ίδια ηρεμία στο πρόσωπο του με εσένα, πάντα με γαλήνευε όταν τον κοιτούσα. Έχετε ένα χάρισμα, να μεταδίδετε την ηρεμία και στους άλλους. Όποτε σε έβλεπα, ηρεμούσα.

- Άργησες να έρθεις, μου είπε.

- Ήρθα όμως, μάλλον η βροχή με έφερε.

Μου έδωσε ένα τσιγάρο και πήρε κι αυτή ένα, Άναψε το δικό της και έφερε το χέρι της μπροστά μου να μου δώσει φωτιά. Το χέρι της έτρεμε και το κράτησα σταθερό με τα δικά μου. Άναψα το τσιγάρο μου και την κοίταξα στα μάτια. Έβαλα το δάχτυλό μου στο σαγόνι της και έσκυψα και της έδωσα ένα φιλί στο στόμα. Κοκκίνισε και κατέβασε το κεφάλι.

- Συγνώμη, μου είπε, πάει πολύς καιρός.

- Μη ζητάς συγνώμη, της λέω, ίσως βιάστηκα λίγο, μάλλον εγώ πρέπει να ζητήσω συγνώμη.

- Όχι, μου λέει, δεν πειράζει, απλά έχω λίγο τρακ.

- Έλα εδώ…

της λέω και πήγα στον καναπέ. Ήρθε και έκατσε δίπλα μου. Σήκωσα το χέρι μου και την αγκάλιασα. Κούρνιασε στην αγκαλιά μου και έβαλε το χέρι της στο στήθος μου.

- Έχεις πολύ ζεστή αγκαλιά…

μου είπε. Κατέβασε το χέρι της από το στήθος μου και έψαξε να βρει το δικό μου. Άπλωσα το χέρι μου και φυλάκισα το δικό της στη χούφτα μου. Της γύρισα το κεφάλι προς το μέρος μου και την κοίταξα στα μάτια. Έσκυψα και τη φίλησα. Έβαλα τη γλώσσα μου στο στόμα της. Έψαξα να βρω τη δική της που είχε κουρνιάσει κι αυτή σε μια γωνιά στο στόμα της. Έπαιξα λίγο μαζί της μέχρι που ξύπνησε και άρχισε να χορεύει μαζί με τη δική μου. Σταμάτησε ξαφνικά και τραβήχτηκε. Με κοίταξε και ένα δάκρυ έφυγε από το μάτι της. Έβαλα το χέρι μου στο κεφάλι της, τη χάιδεψα και με τον αντίχειρα το σκούπισα απαλά. Ξαφνικά σηκώθηκε, με καβάλησε και έβαλε τα χέρια της στο κεφάλι μου. Έσκυψε και μου έβαλε την γλώσσα της στο στόμα και με φίλησε με πολύ πάθος. Φιλιόμασταν για αρκετή ώρα και ένοιωθα την καρδιά της που χτυπούσε δυνατά πάνω στο στήθος μου, σαν να ήθελε να σπάσει.

Όταν σταμάτησε, έβαλε το δάχτυλό της στα χείλη μου και έπαιξε λίγο. Άνοιξα το στόμα μου λίγο και το πήρα μέσα. Άρχισα να της το γλείφω απαλά και να την κοιτάω στα μάτια. Σηκώθηκε και πήγε απέναντι στην πολυθρόνα και έκατσε. Άναψε ένα τσιγάρο και ήπιε λίγο ουίσκι.

- Κύρο, είμαι μούσκεμα γαμώτο.

- Καλό είναι αυτό ή κακό; Ρώτησα.

- Δεν ξέρω, έχω να το κάνω δέκα χρόνια.

- Με δουλεύεις; Πλάκα μου κάνεις;

- Όχι, σοβαρά, απ' όταν χώρισα δεν πήγα με κανέναν. Αφοσιώθηκα στο μαγαζί και στο Νίκο. Δεν είχα διάθεση για τίποτα μέχρι που έγινε συνήθεια.

- Συγνώμη… δεν ήξερα, θα το πήγαινα πιο σιγά, είπα.

- Δεν πειράζει, δε φταις εσύ, απλώς θέλω να δικαιολογήσω την στάση μου, για να μη με παρεξηγήσεις.

- Μην το λες αυτό, δεν σε παρεξηγώ σίγουρα.

- Συγνώμη, μου είπε, πρέπει να πάω να αλλάξω και χαμογέλασε.

Σηκώθηκε να φύγει, σηκώθηκα κι εγώ και την κράτησα από το χέρι. Την τράβηξα και την έβαλα να κάτσει στον καναπέ. Τη φίλησα και την έσπρωξα απαλά να ξαπλώσει στον καναπέ. Της σήκωσα τη φούστα και έβαλα το κεφάλι μου στο κιλοτάκι της και το μύρισα. Μύριζε υπέροχα.

- Κύρο, μη σε παρακαλώ, είμαι χάλια.

Της τράβηξα το κιλοτάκι που ήταν μούσκεμα στην άκρη και ανακάλυψα ένα όμορφο ροζ μουνάκι, ξυρισμένο, με μια μικρή μαύρη γραμμή από τριχούλες, να σκαρφαλώνει προς την κοιλιά της.

- Κύρο! Μη σε παρακαλώ, νοιώθω πολύ βρώμικη.

Έβαλα τα χέρια μου κάτω από τους γλουτούς της και με τους αντίχειρες άνοιξα ελαφρά τα χείλη της μέχρι που φάνηκε η κλειτορίδα της.

- Κύρο, Κύρο μη, μη...

Έβαλα τη γλώσσα κοντά στον κώλο της και ανέβηκα προς τα πάνω γλείφοντας όλο το μουνάκι της αργά αργά, μέχρι που έφτασα στο κουμπάκι της. Έπαιξα λίγο με την κλειτορίδα της και έβαλα μετά όλη την γλώσσα μου μέσα της.

- Κύρο, αχ… τι μου κάνεις, σταμάτα, θα τελειώσω!

Της έβαλα τον δείκτη στο μουνάκι και με τον αντίχειρα έπαιζα με την κλειτορίδα της. Χωρίς να σταματήσω, σηκώθηκα και έβαλα ξανά τη γλώσσα μου στο στόμα της. Με αγκάλιασε από το λαιμό και άρχισε να με φιλάει κι αυτή με πάθος ενώ άρχισε να τρέμει το κορμί της.

- Θα χύσω Κύρο, μου είπε.

- Χύσε μωρό μου…

της λέω Και άρχισε το μουνάκι της να χύνει πάνω στο χέρι μου και να αυτή να τραντάζεται και να μου λέει:

- Χύνω καύλα μου χύνω…

και μένει ακίνητη για λίγο. Δυο δάκρυα φύγανε από τα μάτια της και έσκυψα και τα φίλησα. Μετά έβαλα τα δάχτυλά μου στο στόμα μου και τα έγλειφα. Μου τράβηξε το χέρι απότομα.

- Τι κάνεις εκεί τρελέ;

- Δοκιμάζω τη γεύση σου, είναι υπέροχη.

Χαμογέλασε και με τράβηξε στην αγκαλιά της. Με φίλησε και μου είπε:

- Είχα πολύ καιρό να χύσω έτσι, σ' ευχαριστώ.

Έβαλε το χέρι της ανάμεσα μας και μου έπιασε τον πούτσο.

- Πω, πω… έκανε, έχεις καυλώσει κι εσύ μωρό μου!

Με έσπρωξε στον καναπέ και σηκώθηκε. Γονάτισε στο πάτωμα και μου έκλεισε το στόμα με τα χείλη της ενώ με το χέρι της μου χάιδευε τον πούτσο. Μου ξεκούμπωσε τη ζώνη και κατέβασε το φερμουάρ από το παντελόνι μου. Έβγαλε έξω τον πούτσο μου και τον κοίταξε.

- Δέκα χρόνια έχω να πιάσω κάτι τέτοιο, μου είπε.

- Ελπίζω να μην ξέχασες πώς δουλεύει, της είπα.

- Δε νομίζω…

Είπε, τον πήρε στο χέρι της και άρχισε να μου τον παίζει σιγά σιγά. Τον έσπρωξε προς την κοιλιά μου και έβαλε τη γλώσσα της στα αρχίδια μου. Τα έγλειψε λίγο, τα έβαλε ένα-ένα στο στόμα της και τα έπαιξε με τη γλώσσα της ενώ μου κρατούσε τον πούτσο με το χέρι της και με τον αντίχειρά χάιδευε το κεφαλάκι του. Μετά έβαλε τα χείλη της στον κορμό και βγάζοντας τη γλώσσα της άρχισε να ανεβοκατεβαίνει αργά αργά κατά μήκος της ψωλής μου. Μόλις έφτανε στο κεφάλι έπαιζε λίγο με τα νεύρα που στέλνανε μηνύματα στον εγκέφαλο ότι έρχεται η ώρα. Τον έβαλε στο στόμα της και άρχισε να με τσιμπουκώνει ενώ τον έπαιζε με το χέρι της. Πέρασε κάνα δεκάλεπτο έτσι. Είχα καυλώσει πολύ. Βέβαια ήμουν ήδη καυλωμένος από πριν.

- Θα χύσω μωρό μου της είπα.

Με κοίταξε και τον έβαλε στο στόμα της αρχίζοντας να μου τον παίζει πιο γρήγορα. Άρχισα να χύνω στο στόμα της. Αυτή κατέβασε το χέρι της τέρμα κάτω στη βάση και τον έσφιξε κρατώντας τον τεντωμένο, όσο εγώ έχυνα μέσα στο στόμα της. Ήπιε όλα τα χύσια μου και μετά μου τον έγλειψε για αρκετή ώρα. Μετά ξάπλωσε επάνω μου και με κοίταξε με τα μαύρα μάτια της. Την αγκάλιασα και της έδωσα ένα φιλί.

- Λοιπόν, μου λέει, άρχισα να θυμάμαι κάποια πράγματα, έτσι; Τι λες;

- Σίγουρα, της είπα χαϊδεύοντας τα μαλλιά της. Εξάλλου αυτό είναι…

- Σαν το ποδήλατο, ε;

Μου είπε και χαμογέλασε.

- Ναι κάπως έτσι, είπα και χαμογέλασα κι εγώ.

- Έτσι φτάσαμε στο σημείο μηδέν, μου είπε.

- Δε χρειάζεται να βιάζεσαι Γιώτα μου!

- Βιάζομαι τώρα, μου λέει, θέλω να σε νιώσω μέσα μου, θέλω να με γαμήσεις Κύρο, θέλω τον πούτσο σου μέσα μου. Εξάλλου βλέπω ότι το θέλει κι αυτός…

είπε χαμογελώντας, βλέποντας το καυλί μου σηκωμένο ξανά. Της έβγαλα τα ρούχα και μετά τα δικά μου. Ξάπλωσα επάνω της και της τον έχωσα στο μουνάκι της. Άρχισα να τη γαμάω δυνατά. Τύλιξε τα πόδια της στη μέση μου και αναστέναξε.

- Αχ ναι, έτσι, σκίσε με μωρό μου, ναι, ναι…

Τη γαμούσα κάνα πεντάλεπτο δυνατά και γρήγορα μέχρι που με αγκάλιασε και άρχισε να με φιλάει.

- Χύνω μωρό μου, ναι, χύνω, τι καύλα είναι αυτή Θεέ μου, χύνω πάλι…

Την κάρφωσα 2-3 φορές δυνατά και ένοιωσα τα χύσια της να γεμίζουν το μουνάκι της ενώ η έκσταση και η έξαψη ζωγραφίζονταν στο πρόσωπό της, κάνοντάς το να λάμπει από ομορφιά. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ομορφιά σε μια γυναίκα, από το να τη βλέπεις ικανοποιημένη. Έμεινε ακίνητη. Σηκώθηκα, άναψα τσιγάρο και έκατσα δίπλα της, παίρνοντας στο χέρι το ποτήρι μου και πίνοντας μια τζούρα. Σηκώθηκε, ήρθε με φίλησε και πήρε το τσιγάρο και το ποτήρι από το χέρι μου. Τράβηξε μια τζούρα και φύσηξε τον καπνό αφήνοντάς το στο τασάκι. Ακούμπησε και το ποτήρι στο τραπέζι και με καβάλησε. Πήρε τον πούτσο μου και τον έβαλε στο μουνάκι της.

- Θέλω πάλι μωρό μου…

είπε και με φίλησε αρχίζοντας να ανεβοκατεβαίνει στον πούτσο μου.

- Θέλω να με σκίσεις ξανά, τι έχανα τόσο καιρό;

Συνέχιζε να ανεβοκατεβαίνει γρήγορα πάνω στον πούτσο μου και άρχισε σε λίγο να γελάει.

- Χύνω μωρό μου ξανά, τι καύλα είναι αυτή μωρό μου;… σ' ευχαριστώ.

Με φίλησε και κατέβηκε. Με έπιασε από τα χέρια και με τράβηξε να σηκωθώ. Γονάτισε μπροστά μου και έβαλε τα χέρια της στον κώλο μου. Με τράβηξε προς το μέρος της και τύλιξε τον πούτσο μου με τα χείλη της. Άρχισε να κουνάει το κεφάλι της μπρος πίσω γρήγορα ρουφώντας το καυλί μου, χωρίς να βάλει τα χέρια της. Με κοιτούσε στα μάτια και καύλωνα πολύ. Ήμουν έτοιμος να χύσω ξανά.

- Θα χύσω μωρό μου, είπα.

Τον έβγαλε από το στόμα της και τον έπιασε με το χέρι της, Έβαλε το κεφάλι της κάτω από τον πούτσο μου και με κοιτούσε ενώ τον έπαιζε.

- Χύσε με μωρό μου, δώσ' τα μου όλα, τα θέλω πολύ…

και άρχισα να χύνω με δύναμη πάνω στο πρόσωπό και τα μαλλιά της. Μετά τον έβαλε στο στόμα της και τον έγλειψε. Τη σήκωσα και τη φίλησα. Έπιασα τα σφιχτά βυζάκια της και έγλειψα τις σκληρές της ρώγες.

- Με αυτά θα ασχοληθώ αργότερα… της είπα.




Copyright protected OW ref: 184756



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.