Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με τη γυναίκα μου είμαστε παντρεμένοι 20 χρόνια, εγώ 49 και εκείνη 44. Είναι ωραία γυναίκα με τύπο και στυλ. Τα τελευταία χρόνια αρχίσαμε να συζητάμε για να δοκιμάσουμε καινούρια πράγματα που θα εμπλουτίσουν το ενδιαφέρον της ερωτικής μας ζωής. Μας αρέσει η σκέψη να βάλουμε ένα τρίτο πρόσωπο στην εικόνα, εγώ προτιμώ γυναίκα και εκείνη άντρα. Φυσικά έχουμε καταλήξει αν συμβεί κάτι τέτοιο θα ικανοποιήσουμε πρώτα τη δική της επιθυμία. Για καιρό είχαμε μείνει στα λόγια και δεν έδειχνε ότι θα άλλαζε κάτι, μάλλον διστάζαμε αρκετά. Εδώ τελειώνει η εισαγωγή της ιστορίας και περνάμε στο κυρίως θέμα.

Το καλοκαίρι του 2019 πήγαμε διακοπές σε ένα γνωστό και μεγάλο νησί. Περνούσαμε ωραία και αποφασίσαμε να πάμε σε ένα κοντινό, επίσης γνωστό αλλά μικρό, νησί ούτε μία ώρα απόσταση με το πλοίο. Θα πηγαίναμε το πρωί και θα γυρίζαμε με το απογευματινό δρομολόγιο, έτσι πήραμε μία τσάντα με τα απολύτως απαραίτητα για την θάλασσα. Εγώ φορούσα μία βερμούδα με το μαγιό και ένα μπλουζάκι ενώ εκείνη ένα άσπρο μπικίνι και από πάνω ένα απλό μαύρο σαν νυχτικό ρούχο για την παραλία που έφτανε αρκετά πάνω από τα γόνατα.

Φτάσαμε στον προορισμό μας και κατευθυνθήκαμε με το αυτοκίνητο προς μία παραλία που μας είχαν πει καλά λόγια και ήταν οργανωμένη με ομπρέλες, καφέ και φαγητό. Είχε επίσης και λιγοστά ενοικιασμένα δωμάτια που βέβαια ήταν όλα γεμάτα.

Το μέρος ήταν όντως ωραίο. Η θάλασσα καλή, αρκετός κόσμος, ωραία μουσική και καλή εξυπηρέτηση. Περνούσαμε πολύ ωραία και η Μ δεν έλεγε να βγει από την θάλασσα, όταν έβγαινε να αράξει για λίγο και να πιει καφέ τα βλέμματα των τριγύρω αντρών δεν ξεκολλούσαν από πάνω της. Το βρεγμένο άσπρο μαγιό εφάρμοζε πάνω της και το λεπτό του ύφασμα άφηνε λίγα πράγματα για την φαντασία τους τόσο στο πάνω όσο και στο κάτω μέρος του σώματός της. Εκείνη το απολάμβανε ως τυπική γυναίκα που θέλει να αρέσει και να τραβάει τα βλέμματα του θαυμασμού. Κάποιοι την κοιτούσαν ιδιαίτερα έντονα και μου είπε ότι ένοιωθε ιδιαίτερα χαλαρή και σε ένα βαθμό την έφτιαχνε. Της χαμογέλασα και της είπα ότι θα την περιποιηθώ καλά το βράδυ.

Η ώρα πέρασε και ούτε που το καταλάβαμε, έπρεπε να μαζέψουμε και να πάρουμε το δρόμο της επιστροφής. Τότε κοιταχτήκαμε και είπαμε να κάτσουμε κι άλλο. Θα χάναμε το πλοίο της επιστροφής αλλά δεν μας πείραζε. Περνούσαμε όμορφα και κάπου θα βρίσκαμε να μείνουμε, είτε στα ενοικιαζόμενα δωμάτια είτε θα πηγαίναμε στη χώρα. Έτσι κάτσαμε και το υπόλοιπο της μέρας μπαίνοντας και βγαίνοντας στη θάλασσα μέχρι που βράδιασε.

Σηκωθήκαμε και πήγαμε να αλλάξουμε, πρώτα εγώ έβγαλα το βρεγμένο μαγιό και έβαλλα το δεύτερο μαγιό που είχαμε πάρει. Τότε η Μ. διαπίστωσε ότι είχε ξεχάσει να πάρει δεύτερο μαγιό και φυσικά δε μπορούσε να μείνει με το βρεγμένο. Αναγκάστηκε να το βγάλει και να μείνει με το κοντό πρόχειρο ρούχο χωρίς να φοράει τίποτα από μέσα. Η όλη κατάσταση ήταν κάπως περίεργη αλλά και διεγερτική ταυτόχρονα. Όπως και να ήταν δε γινόταν διαφορετικά. Ανεβήκαμε πάνω από την παραλία που ήταν η ταβέρνα και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια για να τσιμπήσουμε κάτι πριν ξεκινήσουμε να ψάχνουμε που θα μείνουμε το βράδυ. Η ταβέρνα ήταν σχεδόν άδεια, ο περισσότερος κόσμος έτρωγε εκεί το μεσημέρι και το απόγευμα μετά το μπάνιο και η ώρα κόντευε 9.

Κάτσαμε σε ένα μονό τραπέζι αντικριστά και περιμέναμε να μας πάρουν παραγγελία. Η Μ. έβαλε τα πόδια της πάνω σε μία καρέκλα για να ξεκουραστεί και το ρούχο της ανέβηκε μέχρι πάνω αφήνοντας κατά λάθος να φανεί στιγμιαία κάτι από το ξυρισμένο της μουνάκι. Το καλοκαίρι το ξύριζε τελείως, αλλά αφενός δεν είχε πολύ κόσμο και αφετέρου άρχιζε να μας αρέσει αυτό το παιχνίδι. Η Μ μου είπε ότι η αίσθηση που της δημιουργούσε το ότι ήταν γυμνή από κάτω την ερέθιζε αρκετά και ένοιωθε ήδη το μουνάκι της κάπως υγρό. Ανυπομονούσε να βρεθούμε κάπου μόνοι να κάνουμε σεξ. Μετά από λίγο ήλθαν για την παραγγελία, ήταν ο ίδιος ο ιδιοκτήτης όλου του συγκροτήματος ο οποίος από το απόγευμα και μετά ήταν στην ταβέρνα.

Ήταν ευδιάθετος και μας συστήθηκε με ιδιαίτερο χαμόγελο. Τον έλεγαν Ξενοφώντα αλλά όλοι τον φώναζαν Νώντα. Ήταν πραγματικά επιβλητική φυσιογνωμία, γύρω στα 60 αλλά πολύ καλοδιατηρημένος. Ψηλός γύρω στο 1.90, με κάποια παραπάνω κιλά που σε συνδυασμό με το ύψος του τον έκαναν θηριώδη. Φαλακρός, με μαλλιά μόνο στα πλαϊνά και ένα μουστάκι παλιομοδίτικα παχύ. Φορούσε μία φαρδιά βερμούδα με σανδάλια και από πάνω ένα άσπρο πουκάμισο με ανοιχτά κουμπιά αφήνοντας σε κοινή θέα το γεμάτο τρίχες στήθος του, ενώ τα χέρια του ήταν σαν κουπιά. Μας χαιρέτισε ευδιάθετος ενώ το βλέμμα του έπεσε στην γυναίκα μου που έδειχνε εντυπωσιασμένη από την φιγούρα του. Το βλέμμα του έπεσε στα πόδια της που ήταν πάνω στην καρέκλα από τα κόκκινα βαμμένα νύχια της μέχρι ψηλά στα μπούτια της που ήταν σε κοινή θέα λίγο πριν το επίμαχο σημείο.

Μας πρότεινε τι να πάρουμε ενώ τα μάτια του συνέχεια καρφώνανε τη Μ η οποία πρόσεξα ότι ανταπέδιδε τα βλέμματα. Όταν έφυγε την κοίταξα με πονηρό βλέμμα και την ρώτησα τι τρέχει, μου είπε ότι ο Νώντας έβγαζε μία βαρβατίλα που για κάποιο λόγο την έφτιαχνε. Μπορεί να έφταιγε ότι ήταν ήδη υγρή με την γύμνια της, η θάλασσα και ο ήλιος που την χαλάρωναν, αλλά όπως και να είχε δεν την άφηνε αδιάφορη. Με ρώτησε αν με ενοχλεί και της είπα ότι μπορεί να παίξει μαζί του και βλέπουμε. Συμφώνησε γιατί της άρεσε η ιδέα και ανά πάσα στιγμή μπορούσε να το σταματήσει ενώ θα είχαμε και παραστάσεις για τις μεταξύ μας περιπτύξεις. Ο κυρ-Νώντας ήρθε κάνα δυο φορές στο τραπέζι μας για να μας φέρει αυτά που παραγγείλαμε και κάθε φορά έτρωγε την γυναίκα μου με τα μάτια ενώ έλεγε και κάποια χαζοαστεία για να πιάσει κουβέντα.

Σκύβοντας από πάνω της για να σερβίρει τα μάτια του έπεφταν στο γυμνό της στήθος και στις ρώγες της που διαγράφονταν ερεθισμένες μέσα από το λεπτό ρούχο. Εκείνη ανταπέδιδε το βλέμμα με χαμόγελο δίνοντας του θάρρος να συνεχίσει την κουβέντα και το παιχνίδι. Φάγαμε με όρεξη θαλασσινά και χύμα λευκό κρασί κάτω από το βλέμμα του Νώντα που παρακολουθούσε τα πάντα. Όταν τελειώναμε ήρθε στο τραπέζι με ένα καραφάκι, προσφορά του μαγαζιού για να μας κάνει παρέα. Δεχτήκαμε και έκατσε σε μία ελεύθερη καρέκλα ανάμεσά μας. Στις κουβέντες του ήταν πληθωρικός όπως και στην εμφάνισή του. Μιλούσε δυνατά, είχε άποψη για όλα και φυσικά είχε πάντα δίκιο. Κερνούσε συνέχεια κρασί τη γυναίκα μου η οποία το έπινε με ρυθμό που δε συνήθιζε ενώ την κάρφωνε με τα μάτια και γελούσε δυνατά κάτω από το μουστάκι του. Εγώ προσπαθούσα διακριτικά να παρακολουθώ ενώ όταν διασταύρωνα το βλέμμα της Μ καταλάβαινα ότι περνάει καλά.

Η κουβέντα στην αρχή ήταν περί ανέμων και υδάτων και στο τέλος τη γύρισε στο πονηρό. Ήταν ανύπαντρος και μας είπε γελώντας με στόμφο ότι εδώ και χρόνια οι γυναίκες του νησιού ήταν καψούρες μαζί του ενώ είχε περιποιηθεί αρκετές από αυτές, παντρεμένες και μη, ενώ όλες είχαν να λένε για τα προσόντα του. Στο μεταξύ η γυναίκα μου είχε τραβηχτεί από το τραπέζι και είχε γυρίσει προς το μέρος του βάζοντας πάλι τα πόδια της σε μία καρέκλα ακριβώς δίπλα του. Τα μάγουλα της είχαν κοκκινίσει και τα μάτια της γυάλιζαν. Το ρούχο της είχε τραβηχτεί πάλι ψηλά με τα μπούτια της να φαίνονται ξεκάθαρα μπροστά του ενώ οι ρώγες κόντευαν να σκίσουν το ύφασμα. Ο Νώντας είχε κοκκινίσει και πλέον δεν την έγδυνε απλώς με τα μάτια.

Σηκώθηκε να φέρει και άλλο κρασί, η Μ. τότε μου είπε ότι έχει καυλώσει μαζί του με αυτή την χωριάτικη και επιβλητική φιγούρα και την τραχεία συμπεριφορά του. Σκέφτεται τα τεράστια τριχωτά του χέρια να την αγγίζουν και ερεθίζεται ενώ αυτά που έλεγε για τα προσόντα του πρέπει να είναι αλήθεια γιατί το φούσκωμα στη βερμούδα του ήταν τεράστιο και το βλέμμα της έλαμψε. Τη ρώτησα αν παίζει να πηδηχτεί μαζί του και είπε ότι δεν ξέρει, όλα μπορεί να συμβούν. Της έδωσα το πράσινο φως να κάνει ότι θέλει ενώ κι εγώ είχα καυλώσει με το όλο σκηνικό, κάτι που για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα. Ο Νώντας επέστρεψε με το κρασί και συνεχίσαμε στο ίδιο μοτίβο. Κάποια στιγμή τον ρωτήσαμε αν έχει κάποιο δωμάτιο άδειο για να μείνουμε το βράδυ και τα μάτια του γυάλισαν. Μας είπε ότι είναι όλα γεμάτα αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα, θα μπορούσαμε να μείνουμε στο σπίτι του που έχει χώρο και είναι μόνος.

Δεν πρόλαβα να πω κάτι και η γυναίκα μου δέχτηκε κάνοντάς τον να χαρεί και «αυθόρμητα» έπιασε το πόδι της πάνω από το γόνατο λέγοντας ότι πάει να πει να ετοιμάσουν ένα δωμάτιο στο σπίτι του. Της είπα ότι μάλλον δεν το γλυτώνει το ξενοπήδημα και αν είναι έτοιμη για κάτι τέτοιο και μου απάντησε ότι δεν ξέρει ακόμα αλλά το γουστάρει αυτό που γίνεται και θα δείξει.

Ο κυρ – Νώντας γύρισε και σηκωθήκαμε να πάμε προς το σπίτι του που ήταν ακριβώς πάνω από την ταβέρνα. Έπρεπε να ανεβούμε κάποια σκαλιά και μπροστά πέρασε η Μ τρεκλίζοντας ελαφρά από το κρασί ενώ ακριβώς από πίσω της ο Νώντας και μετά εγώ. Λίγο πριν το πλατύσκαλο της έπεσε από την τσάντα το κινητό της και ένα τσαντάκι και αυθόρμητα έσκυψε να τα πάρει. Το κοντό ρούχο δεν ήταν ικανό να κρύψει τα κάλλη της, ο κώλος και το ξυρισμένο μουνάκι της φάνηκαν ξεκάθαρα μπροστά στον κυρ-Νώντα που ήταν δύο σκαλιά ακριβώς πίσω της. Δεν ξέρω αν το έκανε συνειδητά αλλά γύρισε και μας κοίταξε με ένα πονηρό μειδίαμα ενώ η καύλα όλων μας είχε χτυπήσει κόκκινο. Ο κύβος ερρίφθη, δύσκολα θα απέφευγε το πήδημα αλλά ότι και να γινόταν δε με πείραζε γιατί είχα καυλώσει και εγώ απίστευτα πολύ.

Μπήκαμε στο σπίτι και μας οδήγησε στο δωμάτιο, μας έδειξε που είχε πετσέτες για να κάνουμε μπάνιο να φύγει η αλμύρα ενώ το κρεβάτι ήταν στρωμένο με καθαρά σεντόνια και σκεπάσματα. Το δωμάτιο του ήταν δίπλα στο δικό μας και μας προέτρεψε να κάνουμε πρώτοι μπάνιο. Όταν μείναμε για λίγο μόνοι, η Μ ήρθε και κόλλησε το κορμί της πάνω μου και με φίλησε με πάθος στο στόμα. Το χέρι μου κατέβηκε και χώθηκε κάτω από το ρούχο της βρίσκοντας τον δρόμο για το μουνάκι της. Ήταν μούσκεμα, ο πούτσος μου είχε σκληρύνει από την καύλα και δεν άντεξα άλλο. Της έβγαλα αυτό που φορούσε και τελείως γυμνή την γύρισα και την έβαλα να σκύψει ακουμπώντας τα χέρια της στο κρεβάτι. Μπήκα στο μουνί της κατευθείαν και άρχισα να τη γαμάω δυνατά ενώ εκείνη βογκούσε βγάζοντας όλη τη συσσωρευμένη καύλα της πάνω στον πούτσο μου μουσκεύοντας τον.

Δεν άντεξα πολύ και μετά από λίγο τελείωσα με δύναμη μέσα της ενώ και αυτή έχυνε πάνω στον πούτσο μου με βογκητά. Βγήκα από μέσα της και συνειδητοποίησα ότι η πόρτα ήταν ανοιχτή, ο Νώντας μπορεί να μας πήρε μάτι και αν όχι σίγουρα μας άκουσε καυλώνοντας τον ακόμα περισσότερο. Βγήκα από μέσα της και πήγα πρώτος να κάνω μπάνιο παίρνοντας μία πετσέτα. Όταν γύρισα η Μ ήταν τυλιγμένη με μία πετσέτα για να πάει με την σειρά της στο μπάνιο. Την κοίταξα και κατάλαβα ότι της άρεσε το πήδημα πριν λίγο αλλά η καύλα από το όλο σκηνικό με τον κυρ Νώντα δεν είχε φύγει. Της είπα να κάνει μπάνιο και θα έχουμε συνέχεια, μου χαμογέλασε και βγήκε από το δωμάτιο.

Το μπάνιο ήταν ακριβώς απέναντι από τα δύο δωμάτια με μία σχετικά μεγάλη ντουζιέρα να κλείνει με μία κουρτίνα. Την είδα να μπαίνει στο μπάνιο και να κλείνει την πόρτα πίσω της. Έκλεισα και εγώ την πόρτα του δωματίου και ξάπλωσα στο κρεβάτι για να χαλαρώσω λίγο. Τότε άκουσα ένα θόρυβο έξω από το δωμάτιο και την πόρτα να ανοίγει. Έκανα ότι κοιμάμαι και είδα τον Νώντα να ρίχνει μία ματιά στο δωμάτιο και μετά να κλείνει την πόρτα και να φεύγει. Κατάλαβα ότι τσέκαρε αν κοιμάμαι και σηκώθηκα να δω που είναι. Τον είδα να πηγαίνει προς το μπάνιο που η γυναίκα μου έκανε ντους. Ήταν ολόγυμνος. Όλο του το σώμα ήταν καλυμμένο με τρίχες και όπως ήταν θηριώδης έμοιαζε με γορίλα. Προς στιγμή πάγωσα, σκέφτηκα να βγω να κάνω φασαρία αλλά κάτι με σταματούσε. Λίγο το παιχνίδι, λίγο η φιλοξενία του και είπα να αφήσω να δω την αντίδραση της γυναίκας μου. Αν αντιδρούσε αρνητικά τότε θα έκανα την παρέμβασή μου.

Ο κυρ Νώντας λίγο πριν μπει στο μπάνιο γύρισε προς το μέρος μου να σιγουρευτεί ότι δεν αντιδρούσα, τραβήχτηκα να μη με δει και πάγωσα γιατί πρόλαβα να δω το πέος του. Ήταν τεράστιο, τριχωτό, σχεδόν μέχρι το γόνατο ενώ σε πάχος ήταν χοντρό σα σωλήνας. Εμένα ήταν 17 εκ και το δικό του ήταν σχεδόν διπλάσιο σε μήκος και σε πάχος. Ο Νώντας άνοιξε την πόρτα και μπήκε μέσα. Περίμενα να ακούσω φωνές αλλά δεν άκουσα τίποτα. Η καρδιά μου πήγαινε να σπάσει. Πήγα μέχρι το μπάνιο και άνοιξα σιγά σιγά την πόρτα για να μην με δούν. Η εικόνα έβγαζε μία αμηχανία. Η κουρτίνα της ντουζιέρας ήταν τραβηγμένη. Η γυναίκα μου γυμνή με το νερό να τρέχει πάνω στο κορμί της και το βλέμμα της καρφωμένο στον πούτσο του κυρ Νώντα κοιτώντας τον αποσβολωμένα. Ο κυρ Νώντας την κοιτούσε με λαιμαργία ενώ ο τεράστιος πούτσος του άρχιζε να έχει στύση. Προς στιγμή πίστεψα ότι η Μ θα αντιδρούσε και θα διαμαρτυρόταν αλλά έκανα λάθος. Έμεινε να τον κοιτάει πότε χαμηλά και πότε στα μάτια. Είπα μέσα μου ότι θα το αφήσω πάνω της να κάνει ότι θέλει, τουλάχιστον για λίγο και βλέπουμε.

Για να είμαι ειλικρινής καύλωσα ξανά και ένοιωσα τον πούτσο μου να σκληραίνει, ντράπηκα λίγο αλλά η αλήθεια είναι ότι το όλο σκηνικό μου άρεσε. Ο κυρ Νώντας έκανε την κίνησή του. Ανέβηκε στη ντουζιέρα και πλησίασε την γυναίκα μου με τον τεράστιο όγκο του. Εκείνη τον κοιτούσε αμίλητη και του χαμογέλασε αμυδρά περιμένοντας την κίνησή του. Η καύλα μου μεγάλωνε, ο Νώντας την αγκάλιασε με τα τεράστια τριχωτά του χέρια και την τράβηξε πάνω του. Κόλλησε το στόμα του με το παχύ μουστάκι του στο δικό της και έχωσε τη γλώσσα του μέσα αρχίζοντας να ρουφάει τη γλώσσα της και να δαγκώνει τα χείλη της ενώ η γυναίκα μου αντέδρασε ομοίως στο παθιασμένο φιλί του. Τα χέρια του άρχισαν να χαϊδεύουν το κορμί της από πάνω μέχρι κάτω. Το ένα χέρι μάλαζε τα βυζιά της και έτριβε τις ρώγες της κάνοντας την να βογκάει, ενώ το άλλο χέρι του άρχισε να εξερευνά το μουνί της τρίβοντας πρώτα την κλειτορίδα και τα μουνόχειλα της, ενώ στη συνέχεια τα τεράστια δάχτυλά του χώθηκαν στο μουνί της κάνοντας τη να φωνάξει από ευχαρίστηση.

Δεν υπήρχε πλέον γυρισμός, η φαντασίωση της θα γινόταν πραγματικότητα με κάποιον που της έβγαζε άγνωστα μέχρι τότε ένστικτα. Κάποιον αρκετά μεγαλύτερο, τραχύ και με μία βαρβατίλα που την τρέλαινε. Το ότι ήταν σωματώδης, τριχωτός και με τεράστιο πούτσο συμπλήρωνε πλήρως το όλο σκηνικό.

Την έβαλε να σκύψει και πρότεινε την πούτσα του στο πρόσωπό της. Εκείνη πήρε το μήνυμα και με λαιμαργία άρχισε να ρουφάει και να γλείφει τον τεράστιο πούτσο του. Δε χόρταινε να βάζει στο στόμα της αυτόν τον τεράστιο τριχωτό πούτσο. Κάποιες στιγμές πνιγόταν γιατί έφτανε πολύ βαθιά στο στόμα της και τραβιόταν να πάρει ανάσα. Ο κυρ Νώντας ήταν πλέον σε πλήρη στύση, ο πούτσος του ήταν πραγματικά εξωπραγματικός, ενώ η γυναίκα μου αδημονούσε να γαμηθεί από αυτό το εργαλείο. Τη σήκωσε όρθια και την πήρε αγκαλιά κολλώντας την πλάτη της στον τοίχο της ντουζιέρας ενώ εκείνη τύλιξε τα χέρια της γύρω από τον λαιμό του και τα πόδια της γύρω από την μέση του. Εκείνος λύγισε λίγο τα πόδια του για να χαμηλώσει το κορμί της και να αλφαδιάσει το τεράστιο πουτσοκέφαλο στα μουνόχειλα της.

Άρχισε να εισχωρεί σιγά σιγά στο μουνί της διαστέλλοντας το υπερβολικά ενώ εκείνη έγειρε το κεφάλι πίσω με το στόμα και τα μάτια μισάνοιχτα καθώς ένοιωθε τον τεράστιο πούτσο να την κατακτά. Είχε μπει ο μισός μέσα της και κρατούσε την ανάσα της για να ελέγξει τον πόνο και την ηδονή που ένοιωθε. Τότε εκείνος άρχισε να τη γαμάει με ρυθμό και δύναμη μπαίνοντας με κάθε διείσδυση όλο και πιο μέσα της. Η γυναίκα μου ένοιωσε κύματα ηδονής να ανεβαίνουν χαμηλά στην κοιλιά της και άρχισε να βογκάει από την καύλα και τον ηδονικό πόνο που της προξενούσε το απίστευτο εργαλείο του Νώντα. Το μουνί της είχε διασταλεί ως εκεί που δεν παίρνει ενώ ο πούτσος του πλέον μπαινόβγαινε ολόκληρος κατακτώντας τη σε σημεία ανεξερεύνητα μέχρι τότε. Ο γορίλλας μούγκριζε από καύλα και ο ρυθμός που τη γαμούσε είχε ανέβει. Άρχισε μέσα στην καύλα του να μιλάει: «Τι μουνάρα είσαι εσύ, για πολλά γαμήσια είσαι», «θα στο ξεσκίσω το μουνί μωρή γαμιόλα, ψόφια για πούτσο είσαι».

Η γυναίκα μου καύλωσε ακόμα περισσότερο. Άρχισε να βαριανασαίνει καθώς πλησίαζε σε οργασμό και παρόλο που ο τεράστιος «σωλήνας» την ξέσκιζε στην κυριολεξία του είπε με βογκητά:

«Μη σταματάς, γάμα με πιο δυνατά, μην σταματάς, έλα θα χύσω…».

Η καύλα του έφτασε στο αποκορύφωμα και άρχισε να τη γαμάει με πολλή δύναμη και ταχύτητα. Άρχισε να φωνάζει:

«Σε χύνω μωρή πουτάνα, πάρ' τα ψώλα…»

και τεντώθηκε χώνοντας τον πούτσο του με όση δύναμη είχε φτάνοντας ως εκεί που δεν έπαιρνε άλλο ενώ τα αρχίδια του πάσχιζαν να μπουν κι αυτά μέσα της. Ο κορμός του ταλαντευόταν με απίστευτη συχνότητα καθώς εκτόξευε τα χύσια του πλημμυρίζοντας το μουνί της. Εκείνη άρχισε να χύνει χωρίς σταματημό. Το κορμί της έτρεμε αρπαγμένη πάνω του, ενώ τα πόδια της κουνιόντουσαν ρυθμικά στον αέρα και τα χέρια της χώνονταν στην τεράστια πλάτη του.

«Χύνω» φώναξε, «χύνω, Αχ, χύνω…»

και άρχισε να χύνει πάνω στο παλούκι του με σπασμούς. Τα κορμιά τους συνέχισαν να κουνιούνται με ένταση στο ρυθμό του οργασμού τους για μερικά λεπτά πριν σταματήσουν και μείνουν ακίνητοι. Μετά από λίγο η Μ. άνοιξε τα μάτια της και τον κοίταξε ενώ βαριανάσαιναν και προσπαθούσαν να βρουν την αναπνοή τους. Έκανε μια κίνηση και τον φίλησε με πάθος που με έκανε να ζηλέψω λίγο αλλά η καύλα μου ήταν τέτοια που είχα ήδη χύσει και εγώ λίγο πριν βλέποντας τους να τελειώνουν μαζί. Οι γλώσσες τους μπλέχτηκαν σε ένα παθιασμένο φιλί πριν την αφήσει να κατέβει από τον πούτσο του. Καθώς βγήκε από μέσα της η πούτσα του ήταν σχετικά ακόμα σε στύση ενώ τα χύσια του άρχισαν να τρέχουν από το ορθάνοιχτο και ξεχειλωμένο μουνί της γυναίκας μου μαζί με το νερό της ντουζιέρας κάτω.

Έφυγα και πήγα στο δωμάτιο, ξάπλωσα και περίμενα. Μετά από λίγο άκουσα την πόρτα να ανοίγει και έκανα πάλι ότι κοιμάμαι. Τον άκουσα να της λέει ότι κοιμάμαι και της ζήτησε να πάνε στο δωμάτιο του για να περάσουν το βράδυ εκεί. Του απάντησε να της δώσει λίγο χρόνο να σιγουρευτεί τι κάνω, να πάρει μια ανάσα και θα δει τι μπορεί να γίνει. Δεν πίστευα στα αυτιά μου ότι μπορεί να έχει και συνέχεια αλλά η καύλα της είχε περάσει σε άλλο επίπεδο μετά το απίστευτο γαμήσι που της είχε κάνει. Ο Νώντας έφυγε λέγοντας της ότι την περιμένει για να βγάλουν πολλά γούστα. Η γυναίκα μου μπήκε μέσα και έκλεισε την πόρτα. Άνοιξε το φως και κοίταξε προς το μέρος μου. Σιγουρεύτηκε ότι κοιμάμαι. Έβγαλε την πετσέτα και έμεινε γυμνή, έσκυψε στην τσάντα που ήταν στο πάτωμα να πάρει κάτι και είδα το αποτέλεσμα της πούτσας του Νώντα.

Το μουνί της δεν το είχα ξαναδεί τόσο ορθάνοιχτο και ξεχειλωμένο, σα να ήταν κάποια άλλη, ενώ όλο της το σώμα ήταν κατακόκκινο. Ήθελα να σηκωθώ και να τη γαμήσω με λύσσα, τόσο είχα καυλώσει, αλλά προτίμησα να κάνω υπομονή και να δω που θα το πάει. Μετά από λίγο ήρθε και ξάπλωσε δίπλα μου βογκώντας ελαφρά από τους πόνους στο μουνί και το κορμί της. Άνοιξα τα μάτια και την κοίταξα, την ρώτησα αν είναι καλά και μου απάντησε πως ναι, ότι με αγαπάει και το πρωί έχει να μου πει κάτι. Την κοίταξα στα μάτια, είπαμε καληνύχτα και πέσαμε να κοιμηθούμε.




Copyright protected OW ref: 184255



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).