Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ήμουν στο μπαρ που είχα μαζί με τον Αλέξη και πίναμε. Είχε πάει 7:00 το βράδυ. Σε λίγο μπήκε και η Ράνια.

- Τι κάνουν τα αγόρια μου;

- Γεια σου Ράνια, έκανε ο Αλέξης.

Με τον Αλέξη τελειώσαμε μαζί την σχολή. Εγώ μαγειρική κι αυτός εστιατορική και κάναμε πολύ παρέα. Έχουμε δουλέψει και μαζί παλιά. Όταν άδειασε το μαγαζί δίπλα από το σπίτι μου, το έκλεισα αμέσως χωρίς να τον ρωτήσω. Όταν του το έδειξα τρελάθηκε. Βάλαμε τα λεφτά από μισά κι εγώ ήμουν αφανής συνεταίρος. Το μαγαζί, το είχαμε περίπου 20 χρόνια τώρα. Εγώ δε δούλευα φυσικά εκεί, μόνο σαν πελάτης πήγαινα.

Η Ράνια μας φίλησε και τους δύο και έκατσε σ' ένα σκαμπό. Ο Αλέξης της έβαλε ένα ποτό.

- Θα έρθεις εσύ Αλέξη; Ρώτησε η Ράνια.

- Ναι, χα, χα… δεν το χάνω, περιμένω δυο κοπέλες να έρθουν, να κρατήσουν το μαγαζί.

- Ωραία, Κύρο μου εσύ καλά είσαι;

- Μια χαρά, όπως πάντα μωρό μου.

- Λοιπόν παιδιά, είπε η Ράνια, θα πάμε να φάμε και μετά ερχόμαστε εδώ για κανένα ποτό.

- Ξέρει ότι πάμε; Ρώτησα.

- Έκλεισα τραπέζι, είπε η Ράνια, αλλά πήρε άλλος και το έκλεισε, σε άλλο όνομα.

- Ωραία, δηλαδή δεν μας περιμένει, είπα.

- Μάλλον όχι.

- Αλέξη, είπε η Ράνια, θυμήσου να μου δώσεις και το φάκελο με τα τιμολόγια και τις αποδείξεις, να τα περάσω αυτή τη βδομάδα.

Η Ράνια δεν πήγαινε συχνά στο γραφείο. Είχε 2-3 άτομα που δουλεύανε και αυτή πήγαινε μόνο για υπογραφές. Ήταν πιο πολύ στο λάπτοπ και στο κινητό.

- Έλα ρε Ράνια, έκανε ο Αλέξης, άσε τη δουλειά, το πολύ να στα φέρω εγώ από το γραφείο. Ο Ερμής τι κάνει;

- Καλά είναι, τον πήγα τη βόλτα του και τον άφησα σπίτι.

Ήρθαν τα κορίτσια του Αλέξη και πιάσανε βάρδια.

Βγήκε κι αυτός έξω και έκατσε στο μπαρ μαζί μας.

- Ρε συ Ράνια, είπε, 20 χρόνια που σε ξέρω, δεν έχεις αλλάξει καθόλου. Τι παίρνεις και δε μας δίνεις;

- Χα, χα… ε όχι και δεν άλλαξα, απλά κάνω και λίγο γυμναστική. Έχω ένα κωπηλατικό στο σπίτι και τρέχω 8-10 χιλιόμετρα κάθε μέρα.

- Γιατί κωπηλατικό και όχι διάδρομο ας πούμε;

- Γιατί με αυτό γυμνάζεις χέρια, πόδια, κοιλιακούς και κάνει και ωραίο σφικτό κώλο. Το διάδρομο τι να τον κάνω, αφού τρέχω έξω κάθε μέρα.

- Χα, χα… ναι, όντως έχεις ωραίο κώλο, είπε ο Αλέξης.

- Ναι, είπε γελώντας η Ράνια, θυμάμαι κάποτε μου τον ξεσκίζατε 2-3 μέρες συνέχεια.

- Ακόμα το θυμάσαι; Είπα κι εγώ.

- Ξεχνιούνται αυτά, δεν μπορούσα να κάτσω δυο μέρες.

- Έλα ρε ‘συ, έκανε ο Αλέξης, εσύ το είχες ζητήσει θυμάμαι.

- Ναι, είπε η Ράνια, ήταν η πρώτη εμπειρία που είχα με δυο άντρες μαζί. Μου άρεσε όμως και μου φάνηκε χρήσιμη στη συνέχεια.

- Ήσουν πολύ καυτό μωρό όμως, είπε ο Αλέξης.

- Δηλαδή τι θέλεις να πεις; Ότι τώρα δεν είμαι; Είπε η Ράνια γελώντας.

- Θέλει να πει, είπα εγώ, ότι τέτοιο κωλαράκι δεν έχει ξαναγαμήσει από τότε, αλλά το λέει με τρόπο.

- Χα, χα… γέλασε η Ράνια, σας αρέσουν τα μικρά κωλαράκια καργιόληδες ε;

- Εντάξει, ήταν περίπτωση η δικιά σου. Δε θα το κάναμε ποτέ αυτό, είπε ο Άλεξ.

- Το ξέρω ρε, σας πειράζω. Λοιπόν πάμε σιγά σιγά;

Σηκωθήκαμε και ξεκινήσαμε. Πήγαμε όλοι μαζί με το vitara της Ράνιας, γιατί μετά θα ξαναερχόμασταν από δω. Η Ράνια πάρκαρε κοντά στο μαγαζί. Κατεβήκαμε και κινήσαμε προς την είσοδο. Πρώτη μπήκε η Ράνια μέσα και ακολουθήσαμε κι εμείς. Μόλις μπήκαμε, ήρθε κοντά μας. Δεν τη γνώρισα, είχε αλλάξει πολύ. Μόνο τα πράσινα ματάκια της ήταν ίδια. Αγκαλιάστηκε και φιλήθηκε με την Ράνια. Μετά με κοίταξε.

- Φαίη;

- Κύρο!

- Τι έκπληξη ήταν αυτή;

Έπεσε στην αγκαλιά μου και με φίλησε. Τη φίλησα κι εγώ.

- Θα σού έδινα μια στον κώλο τώρα, αλλά έχεις κόσμο, είπα.

- Αν με χτυπήσεις στον κώλο θα σε γαμήσω, μου είπε στο αυτί γελώντας.

- Έμαθα ότι δε χρειάζεται, είπα, έβαλες μυαλό μου είπε ένα πουλάκι.

- Εγώ θέλω να μάθω, μου λέει χαμηλόφωνα, τι λέει το δικό σου το πουλάκι;

- Πουλάκια είναι και λαλούν, πουλάκια είναι κι ας λένε, είπα γελώντας.

Μας πήγε στο τραπέζι που είχαμε κάτσει παλιά. Είχε ένα τζακ επάνω και μια ταμπελίτσα reserve. Κάτσαμε στο τραπέζι και σε λίγο άρχισαν να έρχονται διάφορα. Η Ράνια είχε πάει πίσω από το μπαρ και μιλούσε με τη Φαίη αρκετή ώρα. Είχε πάει 1:00 το βράδυ. Ο Αλέξης πήρε τηλέφωνο στο μπαρ και είπε στα κορίτσια να κλείσουν μόλις έφευγε και ο τελευταίος πελάτης. Εμείς πίναμε το δεύτερο μπουκάλι και η Φαίη κάθονταν ανάμεσα σε μένα και στον Αλέξη. Μίλησε αρκετά μαζί του, για να τον γνωρίσει λίγο, μιας και δεν τον ήξερε.

- Δηλαδή Φαίη, είπε ο Αλέξης, δική σου είναι η ατάκα ''αν με χτυπήσεις στον κώλο θα σε γαμήσω'' ;

- Χα, χα… γέλασε, σου είπαν την ιστορία;

- Χθες την έμαθα, έκανε ο Αλέξης.

- Ναι, ο Κύρος μου τις έβρεξε καλά κάποτε, είπε γελώντας, βέβαια τώρα πιστεύω, ότι το άξιζα, γιατί ήμουν πολύ μαλακισμένο παιδί.

Το μαγαζί άδειασε και σηκωθήκαμε να φύγουμε, αφού ετοιμάστηκε και η Φαίη. Πήγαμε στο μπαρ που ήταν κλειστό. Άνοιξα και μπήκαμε μέσα. Ο Αλέξης άναψε τα φώτα και τα χαμήλωσε αρκετά. Έκλεισε και τα στόρια με το τηλεχειριστήριο. Τα είχαμε κάνει ειδική παραγγελία, γιατί καμιά φορά πηδούσαμε στο μπαρ και δε θέλαμε να φαινόμαστε απ' έξω. Έβαλε και μια απαλή μουσική να παίζει σιγά και μας έβαλε ποτά. Καθόμασταν στο μπαρ και πίναμε συζητώντας, ο Αλέξης από μέσα, για να είμαστε πιο κοντά όλοι. Η Φαίη σήκωσε τη Ράνια και άρχισαν να χορεύουν αγκαλιασμένες. Ο Αλέξης βγήκε απ' έξω και έκατσε δίπλα μου.

- Μαλάκα, είσαι πολύ τυχερός, μου είπε.

- Το ξέρω, είπα, κι εσύ είσαι.

- Χα, χα… ναι, που σ' έχω φίλο;

- Σ' αυτό είμαι κι εγώ τυχερός, του είπα.

Τα κορίτσια χαϊδεύονταν, φιλιόντουσαν και χορεύανε αγκαλιά.

- Ωραίο θέαμα, έτσι;… είπε ο Άλεξ.

- Ναι, του λέω, πολύ καλό.

- Μουνάρες και οι δύο, πόσοι γαμάνε τέτοια μουνάκια ρε μαλάκα; Είπε ο Άλεξ

- Ξέρω εγώ δύο, είπα γελώντας.

- Χα, χα… ναι, έκανε.

Έβγαλαν η μια, την μπλούζα της άλλης και τα σουτιέν τους, συνεχίζοντας να φιλιούνται αγκαλιασμένες. Μετά βγάλανε και τις φούστες τους. Η Ράνια γύρισε την Φαίη και πήγε από πίσω της. Της χάιδευε τώρα τα βυζάκια και έβαλε και ένα χέρι στο μουνάκι της, συνεχίζοντας να χορεύει καυλιάρικα, λικνίζοντας το κορμί της. Η Φαίη αναστέναζε από την καύλα και βάζοντας το χέρι πίσω της, άρχισε να παίζει με το μουνί της Ράνιας. Η Ράνια την έσπρωξε και την ξάπλωσε σ' ένα τραπέζι. Τη φίλησε στο στόμα και κατέβηκε στα βυζάκια της. Άρχισε να πιπιλάει τις ρώγες της μία-μία, μέχρι που έγιναν κάγκελο. Κατέβηκε στην κοιλιά της και μετά στο μουνάκι της.

- Αχ, τι μου κάνεις καργιόλα, με καυλώνεις, έτσι, ναι, γλείψε μου το μουνάκι.

- Σ' αρέσει πουτανάκι;… είπε η Ράνια.

- Ναι, μ' αρέσει, έκανε η Φαίη.

- Κι εμένα μ' αρέσει, είπε ο Αλέξης και σηκώθηκε.

Πήγε πίσω από τη Φαίη και βγάζοντας έξω τον πούτσο του, τον έβαλε στο στόμα της.

- Μ' έχετε καυλώσει πολύ κορίτσια, είπε.

- Τι ωραία ψωλή που έχεις, είπε η Φαίη και άρχισε να γλείφει τον πούτσο του Άλεξ.

- Δική σου όλη, έκανε αυτός.

Η Ράνια μου έκανε νόημα να πάω κοντά. Πήγα δίπλα της και μου έβγαλε έξω τον πούτσο. Μου τον έγλειψε λίγο και μετά με έσπρωξε προς τη Φαίη. Άρχισε να τρίβει τον πούτσο μου στο μουνάκι της, ενώ είχε τη γλώσσα της στο στόμα μου και με φιλούσε. Μετά με έσπρωξε απαλά και κάρφωσα τον πούτσο μου στο μουνάκι της Φαίης.

- Αχ, έκανε η Φαίη, έτσι, ναι Κύρο, γάμα με, σκίσε το μουνάκι μου. Πόσο μου έλειψε ο πούτσος σου!

Άρχισα να τη γαμάω, ενώ η Ράνια είχε το ένα χέρι στους ώμους μου και το άλλο στην κοιλιά της Φαίης, χαϊδεύοντας την κλειτορίδα της με τον αντίχειρά της. Ο Άλεξ τώρα γαμούσε κι αυτός το στόμα της δυνατά. Η Φαίη φώναζε από καύλα.

- Ναι, έτσι, σκίστε με. Γαμήστε με πουτσαράδες μου.

Η Ράνια με τράβηξε να βγω και σηκώνοντας τα πόδια της Ράνιας ψηλά, έκανε νόημα στον Άλεξ να τα κρατήσει. Έσκυψε, μου έγλειψε λίγο τον πούτσο, μετά έφτυσε την κωλοτρυπίδα της Φαίης και βάζοντας ένα δάχτυλο μέσα της, άρχισε να τη γαμάει. Μετά έπιασε το καυλί μου και το κάρφωσε στον κώλο της.

- Αχ, αχ, έκανε η Φαίη, ναι ρε καργιόλη, σκίσε μου την κωλοτρυπίδα με την ψωλάρα σου, έτσι, ναι…

Σε λίγο αλλάξαμε με τον Αλέξη. Τώρα γαμούσε αυτός τον κώλο της Φαίης κι εγώ το στοματάκι της. Η Ράνια έβαλε το στραπόν της και ξάπλωσε στο χαλί. Εμείς πήραμε αγκαλιά την Φαίη και τη βάλαμε να κάτσει πάνω στη Ράνια, βγάζοντας τα ρούχα μας.

- Πω, πω, ρε πούστη μου, έκανε η Φαίη. Προμηνύεται μεγάλη καύλα. Σκίστε με από παντού καργιόληδες.

Ο Άλεξ πήγε από πίσω και της τον κάρφωσε ξανά στον κώλο, ενώ εγώ συνέχισα να την τσιμπουκώνω. Έβλεπα τη μικρή να τρέμει από την καύλα και κατάλαβα ότι θα έχυνε σε λίγο. Είχα τον πούτσο μου στο στόμα της Ράνιας όταν ρώτησα τη Φαίη.

- Σ' αρέσει πουτανάκι που σε ξεσκίζουμε, γουστάρεις;

- Ναι ρε συ, γουστάρω, έτσι, ξεσκίστε με με τα καυλιά σας. Θα χύσω σε λίγο.

Συνεχίσαμε κάνα πεντάλεπτο και η Φαίη άρχισε να έχει σπασμούς και να φωνάζει.

- Χύνω, χύνω ρε, το μουνί μου χύνει, τι καύλα είναι αυτή, σας χύνω…

Σταματήσαμε και η Ράνια την έβαλε να ξαπλώσει. Έβαλε το μουνί της στο στόμα της Φαίης και είπε.

- Σειρά μου, γαμήστε κι εμένα τώρα που με καυλώσατε.

Ο Άλεξ πήγε από πίσω και της κάρφωσε τον πούτσο στο μουνάκι της, ενώ εγώ τον έβαλα στο στόμα της και άρχισα να το γαμάω. Μετά από λίγο αλλάξαμε με τον Άλεξ. Αυτός τσιμπούκωνε τη Ράνια κι εγώ γαμούσα το μουνάκι της. Κάπου κάπου τον κάρφωνα και στον κώλο της. Συχνά τον έβγαζα και τον έδινα στη Φαίη να μου τον γλείψει.

- Γλείψε μου τον πούτσο καυλιάρικο, έτσι.

- Σ' αρέσει, καυλώνεις πουτσαρά;

- Ναι, καυλώνω. Θα σου το χύσω σε λίγο καργιολάκι.

Η Ράνια άρχισε να χύνει κι αυτή.

- Χύνω ρε σεις, χύνω κι εγώ, το μουνί μου χύνει.

Ο Άλεξ σηκώθηκε και ήρθε δίπλα μου. Άρχισε να τον παίζει και να χύνει στον κώλο της Ράνιας και στο πρόσωπο της Φαίης και ακολούθησα κι εγώ. Έχωσα τον πούτσο μου στο στόμα της Φαίης και άρχισα να χύνω.

- Πάρ' τα στο στόμα μωρό μου, όλα δικά σου.

- Πω, πω, πω… πω, πω, πω… τι γαμήσι ήταν αυτό, έκανε η Φαίη και γελάσαμε.

Κάτσαμε στο μπαρ και ανάψαμε τσιγάρο συνεχίζοντας το ποτό μας. Εγώ καθόμουν δίπλα στη Φαίη και ο Άλεξ δίπλα στη Ράνια. Τα κορίτσια κάθονταν στη μέση. Εγώ είχα ένα δάχτυλο στον κώλο της Φαίης και ο Αλέξης ένα στον κώλο της Ράνιας.

- Έχει και ο κώλος την καύλα του, έτσι; Έκανε η Φαίη.

- Εμένα μου λες;… είπε η Ράνια γελώντας.

- Ελάτε ρε σεις, αφού είστε καυλωμένοι πάλι, μας είπε η Φαίη, τι περιμένετε;

Έπιασα το κεφάλι της Φαίη και το γύρισα προς τη Ράνια, κλείνοντας το μάτι στον Άλεξ, Ο Άλεξ έπιασε της Ράνιας και το έσπρωξε προς την Φαίη. Τις κολλήσαμε τα στόματα και άρχισαν να φιλιούνται παίζοντας με τις γλώσσες τους. Εμείς σηκωθήκαμε και πήγαμε από πίσω τους. Ο Άλεξ, έδειχνε με το δείκτη του, μια τον κώλο της Φαίης και μια της Ράνιας λέγοντας:

Α μπε μπα μπλόμ, του κείθε μπλόμ… και αρχίσαμε τα γέλια όλοι μαζί.

Στο επόμενο η συνέχεια…




Copyright protected OW ref: 184239



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).