Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Η θεία μου

Το πρωί με ξύπνησε με ένα φιλί στο στόμα. Είχε βάλει το χέρι της μέσα στην φόρμα μου και μου χάιδευε τα αρχίδια με τα μακριά νύχια της.

- Καλημέρα μωρό μου.

- Δε θα πας στην δουλειά σήμερα καύλα μου;

- Όχι πήρα άδεια για σήμερα και έστειλα και το μαλάκα στο καφενείο. Έχουμε το σπίτι για εμάς τώρα.

Έσκυψε έβγαλε την πούτσα μου έξω και την πήρε στο στόμα της. Άρχισε να μου κάνει μια υπέροχη υγρή πίπα ενώ την κρατούσα από τα μαλλιά και της έδινα ρυθμό. Όταν με έχει καυλώσει πολύ σταματάει και βγάζει τη μπλούζα της. Ανεβαίνει πάνω στο κρεβάτι και βάζει την πούτσα μου ανάμεσα στης βυζάρες της. Ξεκίνησε ένα ισπανικό πού έκανε την πούτσα μου πύραυλο.

- Καύλα μου θέλω να σου σκίσω το μουνάκι τώρα.

- Ναι πουτσαρά μου κι εγώ σε θέλω μέσα μου.

- Στήσου στα τέσσερα.

Στήνεται στα τέσσερα και αρχίζει να μου κουνάει το κωλαράκι τής. Της ρίχνω μια σφαλιάρα στον κώλο και αρχίζω να τής χαϊδεύω το υγρό μουνάκι. Πιάνω την πούτσα μου, την ακουμπώ πάνω στο μουνάκι της, βάζω μόνο τον παπά μέσα και ξανά βγαίνω. Της το έκανα τρεις τέσσερις φορές.

- Σε παρακαλώ γάμα με δεν αντέχω άλλο θέλω να με σκίσεις.

Της καρφώνω με δύναμη όλη την πούτσα μου μέσα της και αρχίζω να τη γαμάω δυνατά. Αρχίζει να φωνάζει από καύλα και να μου λέει ότι την τρελάνω με το γαμήσι που της κάνω.

Μετά από κανένα πεντάλεπτο χαμηλώνω το ρυθμό μου και όπως την έχω στα τέσσερα σαλιώνω τον αντίχειρα μου και αρχίζω να παίζω με την άλλη της τρύπα. Τότε ήταν σα να τη χτύπησε ρεύμα.

- Όχι σε παρακαλώ, από κώλο δεν το έχω ξανά κάνει ποτέ.

- Μην ανησυχείς μωρό μου εγώ θα σου πάρω την παρθενιά.

- Σε παρακαλώ, όχι, πονάει πολύ και δε θέλω.

- Θα περιποιηθώ εγώ το κωλαράκι σου μωρό μου και μετά θα σου αρέσει.

Βγαίνω από μέσα της και όπως είναι στα τέσσερα αρχίζω να γλείφω το κωλαράκι της και να χαϊδεύω και να βάζω δάχτυλα στο μουνάκι της. Μόλις ήταν έτοιμο το κωλαράκι της ακούμπησα την πούτσα μου πάνω και άρχισα να τη σπρώχνω σιγά σιγά, μέχρι που έβαλα τον παπά μέσα.

- Αχ… σταματά μαλάκα. πονάω…

- Θα το συνηθίσεις καύλα μου και μετά θα θες να στο σκίζω συνέχεια το κωλαράκι.

- Σε παρακαλώ, σταμάτα.

Της τον έσπρωξα δυνατά και μπήκε όλοι η πούτσα μου μέσα. Άρχισε να φωνάζει πάλι κι εγώ έμεινα μέσα της για να συνηθίσει το κωλαράκι της. Μετά από λίγο ξεκίνησα σιγά σιγά να μπαίνω και να βγαίνω μέσα της. Έβαλα το χέρι μου στο μουνάκι της και άρχισα να το παίζω ταυτόχρονα. Μετά από λίγο άρχισε να βογκάει από ευχαρίστηση.

- Τι έχανα η πουτάνα τόσα χρόνια. Σκίσε με μωρό μου…

- Έτσι μωρή καργιόλα θα σε κάνω να μη μπορείς να κάτσεις αύριο.

Μετά από κανένα μισάωρο ξέσκισμα δεν άντεχα άλλο και της γέμισα το κωλαράκι με τα χύσια μου. Βγήκα από μέσα της και κοίταξα το ανοιχτό της κωλαράκι. Ξάπλωσα στο κρεβάτι και έπεσε και αυτή πάνω μου.

- Με ξεπάτωσες αγορίνα μου σήμερα.

- Από εδώ και πέρα έτσι θα στο κάνω το κωλαράκι σου όταν βρισκόμαστε!

Τις έριξα μια σφαλιάρα στο κωλαράκι και μπήκαμε για μπάνιο. Από τότε οπότε βολεύει συναντιόμαστε με τη θεία και της περιποιούμαι το κωλαράκι.




Copyright protected OW ref: 183604

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).