Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: BDSM (3ο μέρος)

Καθίσαμε στο σαλόνι, εγώ σε μια πολυθρόνα δίπλα στη Ζέτα και οι άλλοι δύο απέναντι. Η Ζέτα έφερε ένα μπουκάλι ουίσκι, ποτήρια και πάγο και γέμισε τα ποτήρια. Αφού τσουγκρίσαμε τα ποτήρια τα σήκωσαν ψηλά και είπαν και οι τρεις μαζί.

- Ένας για όλους και όλοι για έναν… και γελάσαμε όλοι μαζί.

- Αυτό, είπε η Ζέτα το λέμε από τότε και έτσι είναι από τότε. Είμαστε όλοι για έναν και ένας για όλους.

- Λοιπόν τι λέγαμε;… είπα εγώ. Πώς άρχισαν όλα; Και συνέχισε η Ζέτα.

- Στη Θεσσαλονίκη λοιπόν, είμασταν στη φιλοσοφική και οι τρείς. Εγώ είχα πρόβλημα και το είχα πάρει απόφαση ότι δε θα είχα ποτέ οργασμό. Τα είχα με τον Τόμ εκείνο το διάστημα και του το είπα. Αυτός πρότεινε το Βασίλη, που ήταν πολύ φίλος μας, να κάνουμε τρίο μήπως και λειτουργήσει θετικά σε μένα. Στην αρχή ντράπηκα αλλά με έπεισε ο Τομ να δοκιμάσουμε. Πέρασε μήνας περίπου και δοκιμάσαμε πολλά. Όταν είχα τον πρώτο οργασμό και καταλάβαμε πως ήρθε, μετά ήταν όλα πιο εύκολα και συνέχισαν κι άλλοι. Έτσι έριξα την ιδέα που μετά από πολλές ανταποκρίσεις και οχτώ με δέκα χρόνια, έγινε επιχείρηση. Νόμιμη με εφορία και δελτία παροχής υπηρεσιών. Αυτά εν συντομία.

Ο Βασίλης άκουγε τη Ζέτα και δε μιλούσε καθόλου. Το ίδιο και ο Τομ.

- Το κάνετε ακόμα το τρίο; Ρώτησα.

- Χα, χα… έκανε η Ζέτα. Τώρα πιά είναι διασκέδαση. Πάντως Λία μου είναι πολύ σημαντικό να μπορείς να εμπιστευτείς το μουνί σου σε κάποιους ανθρώπους που ξέρεις ότι σε νοιάζονται και σ' αγαπάνε.

- Ναι, είπα, θα συμφωνήσω σ' αυτό. Αλλά γιατί μου τα είπες όλα αυτά με λεπτομέρειες; Δεν ήταν ανάγκη να εξομολογηθείς σε μένα.

- Εγώ Λία μου είμαι στην ίδια ηλικία με τα παιδιά. Στη γυναίκα είναι λίγο διαφορετικά όσο μεγαλώνει. Θα μπορέσω να το κάνω λίγα χρόνια ακόμη αλλά όχι με τις αντοχές που είχα παλιά. Ψάχνουμε εδώ και καιρό μια κοπέλα να πάρει τη θέση μου. Βέβαια θα είμαι εδώ αρκετό καιρό να τη βοηθήσω και να την καθοδηγήσω.

- Δηλαδή αν κατάλαβα καλά, μου προτείνετε συνεργασία; Είπα και κοίταξα και τους τρείς.

- Ναι, είπε ο Τόμ. Το πρόβλημά σου και η ηλικία σου σε κάνουν κατάλληλη για τη θέση. Αν θέλεις σκέψου το και ότι απορίες έχεις θα τις λύσουμε.

- Δεν ξέρω τι να πω, είπα. Το Βασίλη τον εμπιστεύτηκα γιατί ήταν ο εαυτός του και μου φέρθηκε πολύ καλά. Εσάς σας γνώρισα τώρα αλλά νοιώθω σαν να σας ξέρω χρόνια. Μου μιλάτε στα ίσια και χαίρομαι που τόσα χρόνια είστε τόσο δεμένοι. Αυτό αν μη τι άλλο σημαίνει ότι είστε πολύ καλοί άνθρωποι και έχετε κατανόηση ο ένας για τον άλλο. Βέβαια δε γνώρισα τον τέταρτο της παρέας αλλά πιστεύω δε θα διαφέρει και πολύ.

- Ο Ηλίας, είπε η Ζέτα, που τον λέμε Λίο, ήταν στη νομική με το Βασίλη. Κάναμε παρέα και μ' αυτόν από τότε. Είναι πολύ καλό παιδί και ο μόνος που εξασκεί τη νομική ακόμα. Έχει γραφείο και είναι ο νομικός μας σύμβουλος.

Δεν είναι πολύ ενεργός, αλλά επειδή έχει υψηλή τεστοστερόνη τον βοηθάμε να ξεκαυλώσει κάπου κάπου. Δεν το κάνει για τα λεφτά. Σε λίγο θα τον γνωρίσεις. Έχει άδεια από το γραφείο του δυο βδομάδες και θα πάει με δυο πελάτες με το σκάφος μας τρεις μέρες κρουαζιέρα.

- Έχετε και σκάφος;… ρώτησα.

- Ναι, ένα ιστιοφόρο με τέσσερις καμπίνες, σαλόνια. μπαρ και μια μεγάλη καμπίνα, μινιατούρα του υπογείου. Ο πελάτης. ο άντρας δε συμμετέχει, μόνο η γυναίκα του, αυτός θα βλέπει και θέλει δυο άντρες και μια γυναίκα. Έτσι θα πάμε και οι τρεις. Βέβαια θα πρέπει να ακυρώσουμε τα ραντεβού μας για τρεις μέρες. Βέβαια μπορείς πάντα να πας εσύ και να μείνω εγώ εδώ.

- Χα, χα… γέλασα, δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη για κάτι τέτοιο.

- Γιατί όχι, σκέψου το, έχουμε πέντε μέρες ακόμα.

- Έχω τη δουλειά Ζέτα μου, από αυτή ζω εγώ.

- Παραιτήσου, είπε και σηκώθηκε, πήγε στο γραφείο και γύρισε, μου έδωσε μια επιταγή
και είπε:

- Αυτή είναι από αυτόν τον πελάτη, θεώρησε τη σαν προκαταβολή.

- Ουάου, αυτή γράφει 25.000

- Ναι, για να μη σκέφτεσαι πολύ τα χρήματα.

- Λοιπόν παιδιά. είπα, αν είναι να το κάνω χρειάζομαι ενημέρωση για όλα και ειδικά για τα επίπεδα 6 και 7.

- Δεν παίρνουμε αυτά τα επίπεδα μωρό μου, είπε η Ζέτα, είναι πολύ επικίνδυνα, μέχρι το πέμπτο πάμε εμείς και θα σου δώσουμε υλικό και αρχεία πελατών για να δεις και να καταλάβεις τι παίζει.

- Ωραία αλλά με γυναίκες και λεσβιακά δεν έχω εμπειρία.

- Θα έρθεις να μείνεις σπίτι μου 2-3 μέρες και θα σε ενημερώσω για όλα. Στη δουλειά θα πηγαίνουμε όλοι μαζί και θα αρχίσεις να συμμετέχεις σιγά-σιγά.

- Δηλαδή θα συγκατοικήσουμε;

- Ναι, για λίγο.

- Θα κάνουμε και σεξ; Ρώτησα γελώντας και γέλασαν όλοι.

- Ναι… μου είπε γελώντας, θέλω να γλείψω πάλι αυτό το υπέροχο μουνάκι. Εσύ θέλεις;

- Ναι, γιατί όχι… είπα και γέλασα κι εγώ.

- Μην αγχώνεσαι, μου λέει, δεν κάνουμε κάτι με το ζόρι, θα σε βοηθήσω να φύγουν πρώτα οι αναστολές σου και βλέπουμε. Πάντως το ότι είσαι ανοιχτή είναι καλό σημάδι.

Εκείνη την ώρα χτύπησε το κουδούνι και σηκώθηκε η Ζέτα να ανοίξει. Μπήκε ένας ψηλός ξανθός κούκλος με γαλάζια μάτια.

- Καλώς τον… είπε η Ζέτα. Λίο να σου συστήσω τη Λία. Λία από δω ο Λίο.

Μου έδωσε το χέρι και είπε:

- Ουάου, επιτέλους ο Λίο βρήκε τη Λία του.

- Ελπίζω με "ι" και όχι με "ει" είπα και χαμογέλασα.

- Θα ελπίζω πάντα και για τα δύο, μου απάντησε χαμογελώντας κι αυτός.

Έβαλε ποτό και έριξε ένα παγάκι μέσα. Έκατσε σε μια πολυθρόνα και άναψε ένα τσιγάρο.

- Λοιπόν τι έγινε ρε παιδιά, καιρό έχω να σας δω, κανένα νέο;

- Η Λία από δω, είπε η Ζέτα θα δουλέψει μαζί μας.

Σήκωσε τις γροθιές του πανηγυρίζοντας.

- Yes yes, το σύμπαν δουλεύει για μένα σήμερα, είπε γελώντας και γελάσαμε όλοι.

- Ηρέμισε ρε σύ, του λέει η Ζέτα, η Λία δεν έχει πείρα, δεν είναι επαγγελματίας. Πρέπει να τη βοηθήσουμε να μπει στο πνεύμα και όχι να την τρομάξουμε.

- Εντάξει, είπε πάντως για να ξέρεις Λία τον έχω πιο μικρό από τον Βασίλη και πιο μεγάλο από τον Τομ, τις είχαμε μετρήσει κάποτε…

και βάλαμε όλοι τα γέλια.

- Έχω συμβόλαιο με το φροντιστήριο είπα θα πρέπει να το ταχτοποιήσω και να δηλώσω παραίτηση.

- Ασ’ το σε μένα αυτό, είπε ο Λίο, θα μου δώσεις τα στοιχεία τους και το τηλέφωνο και θα το κανονίσω εγώ.

- Σ' ευχαριστώ πολύ, είπα.

- Τίποτα, για σένα τα πάντα όλα, είπε χαμογελώντας και συνέχισε.

- Πήγα στη μαρίνα και τσέκαρα το σκάφος, είπε. Φούλαρα και τα ντεπόζιτα μην πέσουμε σε καμιά άπνοια και έδωσα παραγγελία για τρόφιμα και ποτά. Όλα εγώ πιά, εσύ θα έρθεις Ζέτα ή θα πάρεις καμιά από το γραφείο;

- Ψήνω τη Λία να έρθει αυτή μαζί σας… είπε η Ζέτα.

Ο Λίο γονάτισε μπροστά μου και πιάνοντας το χέρι μου είπε.

- Σε παρακαλώ αστέρι μου, έλα μαζί μας.

- Χα, χα… γέλασα, δεν ξέρω αν θα είμαι έτοιμη.

- Δεν είναι τίποτα, μου λέει, έχεις γαμήσει ποτέ γυναίκα με στραπόν;

- Όχι δεν έτυχε, του είπα γελώντας.

- Θα γαμήσεις τη Ζέτα και θα μάθεις είπε και χαμογέλασε. Θα δεις σε πέντε μέρες θα είσαι έτοιμη και αυτό είναι εύκολο και καλό για να αρχίσεις. Δεν έχει πολύ ζόρι και θα είμαστε κι εγώ με τον Βασίλη.

- Ωραία, είπα, θα έρθω. Αρχίσαν να χειροκροτούν όλοι μαζί και να γελάνε.

- Να το γιορτάσουμε είπε Τομ και έφερε μια σαμπάνια. Την κούνησε και μας έκανε όλους μούσκεμα.

Ο Λίο έβγαλε έξω τον πούτσο του και πήγε στη Ζέτα.

- Μωρό μου έχω να γαμήσω καιρό.

Η Ζέτα του έπιασε τον πούτσο γελώντας και του τον έπαιξε λίγο.

- Σοβαρά τώρα ρε Λίο;…

- Τι; Θα πεις όχι στο παπάρι του Λίο;

- 'Έλα ρε μαλάκα τώρα, θα γαμήσεις την κυρία μεθαύριο.

- Έλα ρε Ζέτα, έκανε ο Τομ, πάρ’ του μια πίπα του Λίο μας, δεν τον βλέπεις πόσο καυλωμένος είναι;

- Ναι, ναι έκανε κι ο Βασίλης.

- Είστε πολύ μαλάκες…

είπε η Ζέτα, έβαλε τον πούτσο του Λίο στο στόμα της και άρχισε να τον τσιμπουκώνει.

- Ωχ… ναι μωρό μου, έτσι, είπε ο Λίο, πόσο με καυλώνεις!

Ο Τομ έβγαλε τα ρούχα του μαζί με το Βασίλη και κάτσανε στα χερούλια της πολυθρόνας της. Της πήρανε από ένα χέρι και τα βάλανε ο καθένας στον πούτσο του και η Ζέτα άρχισε να τους παίζει λέγοντας.

- Μα καλά είστε σοβαροί ρε ‘σείς, είναι έξι το πρωί.

Έτσι όπως έπαιρνε πίπα τον Λίο και έπαιζε με τις ψωλές των άλλων, άρχισα να καυλώνω κι εγώ. Έβγαλα τα ρούχα μου και ξάπλωσα ανάσκελα ανάμεσα στα πόδια του Λίο. Έβγαλα την γλώσσα μου και άρχισα να του γλείφω τ' αρχίδια.

- Μ… έκανε αυτός, μπράβο μωράκι μου, κάβλα είναι. Μη φωνάζεις Ζέτα, ήρθε βοήθεια.

- Χα, χα… καιρός ήταν, είπε αυτή.

Ο Τόμ ήρθε, ξάπλωσε ανάμεσα στα πόδια μου και άρχισε να μου γλείφει το μουνάκι.

Ο Λίο έβγαλε τον πούτσο του από το στόμα της Ζέτας και τον κάρφωσε στο δικό μου αρχίζοντας να μου το γαμάει αργά χαϊδεύοντας το κεφάλι μου.

- Τι στοματάκι είναι αυτό καύλα μου, είπε, σου αρέσει ο πούτσος μου; Καυλώνεις;

- Ναι, του λέω με καυλώνεις πολύ, αλλά του Τομ είναι πιο μεγάλος…

και γέλασαν όλοι.

- Ε καλά τώρα είπε ο Λίο, μη με ξενερώνεις μωράκι μου… και γέλασε.

Ο Τομ μου σήκωσε τα πόδια και μου έχωσε τον πούτσο του στο μουνάκι. Άρχισε να μου το ξεσκίζει με δύναμη ενώ η Ζέτα έπαιρνε πίπα τον Βασίλη.

- Πάμε μέσα…

είπε ο Βασίλης και σηκωθήκαμε. Πήγαμε στην κρεβατοκάμαρα όπου είχε ένα τεράστιο κρεββάτι. Ο Βασίλης ξάπλωσε και έβαλε τη Ζέτα να κάτσει πάνω στον πούτσο του. Ο Τομ πήγε από πίσω και της τον κάρφωσε στον κώλο. Αρχίσανε να τη γαμάνε και ο Λίο πήγε από μπροστά και της τον κάρφωσε στο στόμα λέγοντας:

- Για να μη μιλάς πολύ Ζετούλα, με πλήγωσες πολύ πριν.

- Άντε γαμήσου Λίο, είπε αυτή, αφού ξέρεις ότι καυλώνω έτσι πάντα.

Εγώ ξάπλωσα δίπλα στη Ζέτα και άρχισα να παίζω με το μουνάκι μου. Καύλωνα πολύ με αυτά που έβλεπα και ήμουν ήδη πολύ μούσκεμα. Η Ζέτα άπλωσε το χέρι της και έβαλε ένα δάχτυλο στο μουνάκι μου. Μετά έβαλε κι άλλο και άρχισε να μου το παίζει. Ο Λίο τον έβγαλε από το στόμα της Ζέτας και τραβώντας το κεφάλι μου έξω από το κρεββάτι τον έχωσε στο στόμα μου και άρχισε να μου το γαμάει.

- Πιο σιγά καυλιάρη μου, του είπα, θα μου σκίσεις το στόμα.

- Μη φοβάσαι, μου λέει, είναι ο μικρότερος εδώ μέσα… και γέλασε.

Ο Τομ ήρθε, μου έπιασε τα πόδια και τα σήκωσε ψηλά. Ο Λίο τα κράτησε από τους αστραγάλους μου και τα τράβηξε προς το μέρος του. Άρχισε να μου γλείφει τα δάχτυλα ενώ συνέχιζε να μου γαμάει το στόμα με τον πούτσο του. Ο Τομ, μου τον κάρφωσε στο μουνάκι και άρχισε να με ξεσκίζει δυνατά. Η Ζέτα συνέχιζε να ανεβοκατεβαίνει πάνω στον πούτσο του Βασίλη φωνάζοντας.

- Έτσι πουτσαρά μου, σκίσε μου το μουνί, γάμησέ με καυλιάρη μου.

Ο Λίο μου κράτησε τα πόδια με το ένα χέρι και με το άλλο άρχισε να μου σφίγγει δυνατά τις ρώγες. Πόνεσα και καύλωσα περισσότερο.

- Αχ, αχ, ναι, έτσι, πόνα με, μ' αρέσει.

Έβγαλε τον πούτσο του από το στόμα μου και άρχισε να τον χτυπάει στο πρόσωπο και να τον τρίβει στα μάγουλα, ενώ συνέχιζε να τρίβει τις ρώγες δυνατά. Μετά με γύρισε προς το μέρος του στα τέσσερα. Ο Τομ μου έτριψε τον πούτσο του στα χείλη και μου τον κάρφωσε στο στόμα. Ο Λίο έσκυψε και άρχισε να μου γλείφει την κωλοτρυπίδα ενώ με δυο δάχτυλα, μου γαμούσε το μουνάκι.

- Μωράκι μου, είπε τι κωλαράκι είναι αυτό;

- Σ' αρέσει γαμιά μου;… είπα.

- Ναι με τρελαίνει, με παρακαλεί να το σκίσω.

- Σκίσ’ το μου ψωλαρά μου, του είπα, δικό σου είναι, για πάρτη σου.

Και μου τον βάζει σιγά σιγά αρχίζοντας να μου σκίζει την κωλοτρυπίδα.

- Πάρ’ τον στο κωλαράκι σου καργιόλα, θα σου το σκίσω.

- Ναι, έτσι ρε πούστη, σκίσε με, με καυλώνεις πολύ να μου γαμάς το κωλαράκι, πιο δυνατά, πόνεσέ με, ξέσκισέ το…

Άρχισε να μου χτυπάει τον κώλο με την κοιλιά του δυνατά καθώς το καυλί του έμπαινε ολόκληρο στον κώλο μου και με ξέσκιζε.

- Έτσι σ' αρέσει πουτανάκι, να σε σκίζω;

- Ναι καύλα μου έτσι, ναι, έτσι γουστάρω, σκίσε με στα δύο με την ψωλάρα σου

Σήκωσε το χέρι και άρχισε να με χτυπάει στον κώλο δυνατά. Μετά με το άλλο και συνέχισε να με βαράει στον κώλο μια με το ένα και μια με το άλλο χέρι ενώ με ξέσκιζε ο πούτσος του. Καύλωνα πολύ και το μουνάκι μου έσταζε.

- Ναι, έτσι, πιο δυνατά, σκίσε με και πόνεσέ με, είπα.

Τον έβγαλε από τον κώλο μου και μου τον κάρφωσε με τη μία στο μουνί δυνατά. Έβαλε τον αντίχειρά του στην κωλοτρυπίδα μου και με το άλλο χέρι συνέχισε να χτυπάει τον κώλο μου, ενώ μου ξέσκιζε το μουνάκι ανελέητα. Εγώ έγλειφα τον πούτσο του Τομ ενώ αυτός είχε ένα χέρι στο κεφάλι μου από πίσω και ένα χέρι κάτω στο λαιμό μου.

Ο Τομ τον έβγαλε από το στόμα μου και άρχισε να τον παίζει.

- Θα χύσω μωράκι μου, δε μπορώ άλλο, είσαι σκέτη καύλα.

Άνοιξα το στόμα και έβγαλα έξω τη γλώσσα μου. Άρχισε να χύνει στο στόμα μου και στο πρόσωπο. Έκανα μπροστά, τον πήρα στο στόμα μου και του τον έγλειψα λίγο.

- Ναι μωρό μου, ήταν πολύ κάβλα, μου είπε και του χαμογέλασα.

- Ναι, ήταν, του είπα.

Με ξάπλωσαν ανάσκελα στο κρεββάτι, ήρθε η Ζέτα και έκατσε πάνω στο στόμα μου. Άρχισα να της γλείφω το μουνάκι ενώ αυτή ξάπλωσε πάνω μου και έβαλε τη γλώσσα της στο δικό μου. Σηκώθηκε λίγο και πιάνοντας τα πόδια μου πίσω από τα γόνατα, με σήκωσε λίγο για να μπορέσει ο Βασίλης να μου χώσει το τεράστιο καυλί του στον κώλο ενώ συνέχιζε να μου γλείφει το μουνάκι.

Ο Λίο, πήγε από πίσω της και της τον κάρφωσε στον κώλο. Μου τον έβαζε κάπου κάπου στο στόμα, του τον έγλειφα λίγο και μετά της τον ξανάβαζε στον κώλο. Το ίδιο έκανε και ο Βασίλης, τον έβγαζε από τον κώλο μου, τσιμπούκωνε τη Ζέτα για λίγο και μετά μου τον ξανακάρφωνε στην κωλοτρυπίδα. Ο Λίο τερμάτισε κι αυτός. Τον έβγαλε έξω και άρχισαν τα χύσια του να πετάγονται με δύναμη στον κώλο της Ζέτας και να τρέχουν στο στόμα μου.

- Χύνω καύλες μου, σας χύνω, τι μου κάνατε σήμερα, τι κάβλα είναι αυτή;

Μετά τον έβαλε στο στόμα μου και του τον έγλειψα για λίγο. Σε λίγο ένοιωσα και τα χύσια του Βασίλη στον κώλο μου.

- Χύνω κι εγώ κορίτσια, πάρτε και τα δικά μου χύσια…

και έχυνε συνέχεια μέχρι που σηκώθηκε. Όπως ήμουν ανάσκελα μου τράβηξε τα πόδια η Ζέτα και τα έφερε κοντά στο κεφάλι μου. Τα άνοιξε και τα έδωσε στο Λίο να τα κρατάει. Σηκώθηκε όρθια, άνοιξε τα πόδια της και με καβάλησε φέρνοντας το μουνί της πάνω στο δικό μου. Άρχισε να το τρίβει με δύναμη πάνω στο δικό μου και άρχισα να καυλώνω απίστευτα.

- Τι μου κάνεις καργιόλα; Με καυλώνεις πολύ.

- Σ' αρέσει πουτανάκι; Ε; Καυλώνεις;

- Ναι ρε συ… καυλώνω πολύ!

- Κι εγώ καυλώνω μωρό μου.

Ο Βασίλης έβγαλε από ένα συρτάρι δύο μεγάλους μαύρους πούτσους από καουτσούκ και τους έδωσε στην Ζέτα. Αυτή έβαλε έναν στον κώλο μου και έναν στο μουνί μου και μετά έβαλε την άλλη άκρη του ενός στο δικό της μουνί και του άλλου στον κώλο της.

Άρχισε να ανεβοκατεβαίνει με δύναμη κι εγώ το ίδιο από κάτω να σπρώχνω προς τα πάνω.

- Με πεθαίνεις Ζέτα μου, τι μου κάνεις γαμώτο;

- Σ' αρέσει καύλα μου;

- Ναι πολύ, μ' έχετε καυλώσει όλοι τόσο πολύ, νομίζω δε θα αντέξω άλλο.

Η Ζέτα σηκώθηκε, έβγαλε τον πούτσο από τον κώλο μας και κρατώντας τον έναν στο μουνάκι μου έκατσε στο στόμα μου.

- Γλείψε μου το μουνάκι να σε χύσω μωράκι μου, είπε και άρχισα να της γλείφω το μουνάκι και να την γαμάω με δυο δάχτυλα.

- Ναι μωρό μου, έτσι, ναι, ναι, χύνω καύλα μου, χύνω, ναι, χύνω, ναι μωρό, χύνω στο στόμα σου καύλα μου…

Και πιάνει τον πούτσο με το χέρι και αρχίζει να μου γαμάει το μουνάκι γρήγορα και δυνατά ενώ με τη γλώσσα της έγλειφε την κλειτορίδα μου. Σε πέντε λεπτά άρχισα να τρέμω και το κορμί μου να τραντάζεται.

- Έρχεται, έρχεται, ναι, καυλώνω, θα χύσω…

Η Ζέτα μου γαμούσε το μουνάκι άγρια.

- Ναι μωράκι μου, έλα, χύσε, δώσε μου τα χύσια σου τώρα…

και τράβηξε έξω τον πούτσο και λέει:

- Χύσε καργιόλα

Και άρχισε το μουνάκι μου να χύνει στο πρόσωπο τη Ζέτας κι εγώ να φωνάζω.

- Χύνω, ναι, χύνω, το μουνί μου σε χύνει…

και να σηκώνω τη λεκάνη μου και να χτυπάω το στόμα της Ζέτας με το μουνάκι μου και να τη χύνω στο πρόσωπο. Αυτή μου ρουφούσε το μουνάκι και μου έλεγε:

- Μπράβο μωράκι μου, έτσι, χύσε τη μανούλα, ναι, έτσι.

Έπεσα κάτω και έμεινα για λίγο ακίνητη. Ο Βασίλης ξάπλωσε δίπλα μου και μου έδωσε ένα φιλάκι.

- Περίμενες ποτέ να τελειώσεις έτσι;

Πέρασα τα χέρια μου στον λαιμό του και τον φίλησα.

- Ούτε κατά διάνοια. Ίσως επειδή ήταν καινούριο όλο αυτό για μένα, ίσως η Ζέτα, δεν ξέρω, πάντως καύλωσα πάρα πολύ.

Η Ζέτα ξάπλωσε δίπλα μου από την άλλη μεριά και μου έδωσε κι αυτή ένα φιλάκι.

- Ήσουν υπέροχη μωρό μου!

- Πρώτη φορά χύνω έτσι, ας πούμε φυσιολογικά, γιατί για μένα είναι. Από τότε που σας γνώρισα έχω ζήσει πολλά πράγματα για πρώτη φορά, σας ευχαριστώ πολύ όλους.

- Καλώς ήλθες στην ομάδα μας, είπαν.

Τους αφήσαμε να κοιμηθούν και πήγαμε στο σπίτι μου με τη Ζέτα. Πήρα μια βαλίτσα και πήγαμε στο σπίτι της όπου θα έμενα μέχρι την κρουαζιέρα, στην πρώτη μου αποστολή.




Copyright protected OW ref: 183343



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.