Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Λένε ότι αν θες να δεις πως θα μοιάζει η γυναίκα σου όταν περάσουν τα χρόνια, τότε κοίτα τη μητέρα της. Ως προς αυτό λοιπόν είμαι πολύ τυχερός γιατί η μητέρα της κοπέλας μου, παρ’ ότι κοντεύει τα 50, δε φαίνεται πάνω από 40 χρονών, είναι αδύνατη και προσέχει τον εαυτό της πηγαίνοντας γυμναστήριο και τρώει υγιεινά. Είναι καστανή με πράσινα μάτια και γενικά πάντα κομψή και περιποιημένη.

Η κοπέλα μου είναι 26 χρονών κι εγώ στα 30 και είμαστε μαζί πάνω από δύο χρόνια, ουσιαστικά έχουμε αρραβωνιαστεί και σύντομα θα παντρευτούμε. Με τους γονείς της έχω πολύ καλή σχέση και με συμπάθησαν από την πρώτη στιγμή. Οι δικοί της, της έχουν αδυναμία και έτσι έρχονται συχνά στο σπίτι μας για επίσκεψη και η μητέρα της μας μαγειρεύει συχνά πυκνά, ειδικά τις μέρες που εμείς λόγω δουλειάς δεν προλαβαίνουμε. Οι δικοί μου γονείς μένουν σε νησί και δε μπορούν να μας επισκέπτονται όσο συχνά θέλουν.

Εγώ έχω σαν χόμπι να παίζω μπάσκετ όταν βρίσκω χρόνο και μια μέρα στις αρχές του Οκτώβρη, σε μια άτυχη στιγμή έπεσα άσχημα και χτύπησα το χέρι μου στην προπόνηση με αποτέλεσμα να βάλω γύψο για κάμποσο καιρό. Πήρα τις πρώτες μέρες άδεια από τη δουλειά και έμενα σπίτι, ενώ η κοπέλα μου δούλευε τις καθημερινές. Είχε συνεννοηθεί με τη μητέρα της να έρχεται να με βοηθάει αν χρειάζομαι βοήθεια και να μας μαγειρεύει. Ήμουν στον καναπέ και χάζευα τηλεόραση όταν χτύπησε το κουδούνι και ήρθε η μητέρα της.

Είχε πάει για ψώνια και έφερε τα πράγματα να μαγειρέψει. Όταν μπήκε με φίλησε στο μάγουλο και με ρώτησε πως είναι ο ασθενής μας. Της είπα ότι αυτές οι πρώτες μέρες είναι μαρτύριο λόγω ζέστης και ότι δε μπορώ να συνηθίσω το γύψο. Φορούσε ένα φόρεμα που έφτανε μέχρι τα γόνατα περίπου, δεν είχε μανίκια και φαίνονταν τα χέρια και οι ώμοι της και μακρύς λαιμός της. Μου είπε ότι θα πήγαινε να τακτοποιήσει τα πράγματα και αν θέλω κάτι να της πω. Η αλήθεια είναι ότι χάζεψα λίγο της γάμπες της, τα όμορφα χέρια της και το σφιχτό κορμί της αλλά ποτέ δεν είχα σκεφτεί κάτι παραπάνω.

Ήταν μια ζεστή μέρα και όσο μεσημέριαζε ζεσταινόμουν όλο και περισσότερο και είχα αρχίσει να ιδρώνω. Όταν τελείωσε τις δουλειές ήρθε και έκατσε στον καναπέ και βλέποντας με ιδρωμένο με ρώτησε αν είμαι καλά.

- Μια χαρά είμαι, απλώς ζεσταίνομαι αρκετά.

- Κάνε ένα μπάνιο, μου λέει, να δροσιστείς και θα ηρεμήσεις.

- Θα κάνω όταν γυρίσει η κόρη σου, να με βοηθήσει κιόλας.

- Και θα περιμένεις μέχρι τις 5;… θα σκάσεις! Έλα να σου βάλω το αδιάβροχο στο γύψο και μπες να ρίξεις έστω λίγο νερό πάνω σου και όταν γυρίσει η κόρη μου θα κάνεις κανονικά.

Η αλήθεια είναι ότι δεν ένιωθα άνετα αλλά είχα σκάσει και τελικά συμφώνησα. Πήγαμε στο μπάνιο και με βοήθησε να βγάλω τη μπλούζα μου, προσπαθώντας να μη με κοιτάζει αν και νομίζω ότι μου έριξε κάμποσες ματιές και κοκκίνισε λιγάκι. Έπειτα μου έβαλε το αδιάβροχο στο χέρι και βγήκε έξω. Αισθάνθηκα κάπως περίεργα όταν κατάλαβα ότι ένιωσα σεξουαλική έλξη για εκείνη, γιατί μέχρι τότε δεν το είχα σκεφτεί ποτέ. Γδύθηκα με το άλλο χέρι και μπήκα στη μπανιέρα, άνοιξα τη βρύση και αμέσως ανακουφίστηκα. Γλίστρησα όμως και έχασα την ισορροπία μου και πιάστηκα από την κουρτίνα του μπάνιου για να μην πέσω, αλλά δεν άντεξε το βάρος μου, σκίστηκε και έπεσε μαζί με το στήριγμά της κάνοντας ένα δυνατό θόρυβο. Τουλάχιστον όμως δεν έπαθα τίποτα χειρότερο. Η πόρτα του μπάνιου άνοιξε απότομα και μπήκε μέσα η μαμά της κοπέλας μου ανήσυχη και μόλις με είδε γυμνό γύρισε στο πλάι και με ρώτησε αν είμαι καλά. Έπιασα την κουρτίνα που είχε πέσει κάτω, την έριξα πάνω μου και της εξήγησα τι έγινε και ότι είμαι καλά.

- Δεν έπρεπε να σε αφήσω να κάνεις μπάνιο μόνος, μπορεί να χτυπούσες το κεφάλι σου. Θα σε βοηθήσω εγώ τώρα αφού μπήκες και δεν ακούω κουβέντα.

Της είπα όχι και επέμενα αλλά ένιωθα αυτήν την περίεργη έλξη από πριν και τελικά σταμάτησα και την άφησα.

- Μη ντρέπεσαι, μου λέει, εγώ έκανα μπάνιο το γιο μου όταν είχε κι αυτός χτυπήσει στο σχολείο. θα κάνουμε γρήγορα.

Άφησα την κουρτίνα κάτω και έμεινα τελείως γυμνός μπροστά της, την είδα που κοκκίνισε πάλι, αλλά απέφευγε το βλέμμα μου. Πήρε το σφουγγάρι και άρχισε να μου τρίβει το σώμα, πρώτα στο στήθος και μετά με γύρισε πλάτη και μου είπε είσαι και δυο μέτρα παλικάρι. Κατέβηκε πιο χαμηλά όπως ήμουν γυρισμένος πλάτη και μου λέει άνοιξε λίγο τα πόδια σου. Την υπάκουσα και άρχισε να με τρίβει στο εσωτερικό των μηρών ανάμεσα στα πόδια μου ώσπου ένιωσα το πάνω μέρος της παλάμης της να αγγίζει τα αρχίδια μου. Αμέσως ένιωσα να γίνομαι πιο σκληρός αλλά δεν είχα πλήρη στύση ακόμα. Μετά με γύρισε μπροστά και είδε ότι μου είχε σηκωθεί λίγο και κοκκίνισε ακόμα πιο πολύ. Έσκυψε να με τρίψει στα πόδια και ο πούτσος μου ήταν επικίνδυνα κοντά στο πρόσωπό της και σχεδόν ένιωθα την ανάσα της πάνω του κι άρχισε να σκληραίνει περισσότερο. Δεν είπε τίποτα αλλά εγώ είχα αρχίσει να απολαμβάνω αυτό το ένοχο παιχνίδι. Όταν τελείωσε το τρίψιμο άρχισε να με ξεπλένει και μ' ακουμπούσε το απαλό χέρι της πάνω στο κορμί μου, πρώτα στο στήθος και μετά στην πλάτη, ανάμεσα στα πόδια, όπου ένιωσα να με ξαναγγίζει στα αρχίδια και το χέρι της να περνάει πολύ κοντά από τον πούτσο μου. Πήρε το μπουρνούζι και με βοήθησε να το βάλω. Πλέον είχα πλήρη στύση και την ένιωθα σχεδόν να τρέμει όταν με βοηθούσε να βγω από την μπανιέρα.

- Ορίστε τελειώσαμε, μου λέει αναψοκοκκινισμένη, πάμε να σε βοηθήσω να ντυθείς τώρα.

Πήγαμε στην κρεβατοκάμαρα και μ' έβαλε να κάτσω στο κρεββάτι, πήρε ένα σορτσάκι που της έδειξα και έσκυψε να περάσει τα πόδια μου για να το φορέσω χωρίς να βγάλω το μπουρνούζι, αλλά την ώρα που το ανέβαζε το μπουρνούζι άνοιξε και ο καυλωμένος πούτσος μου απείχε εκατοστά από το πρόσωπό της. Νομίζω εκείνη την ώρα κάτι έγινε μέσα της, σα να μην άντεχε άλλο, τον έπιασε σφιχτά και έγλειψε τη βάλανο κοιτώντας με με ένα βλέμμα ανάμεικτης ενοχής και καύλας σαν να ήθελε να πάρει την άδεια να συνεχίσει. Κούνησα το κεφάλι μου καταφατικά χωρίς να συνειδητοποιώ τι ακριβώς συνέβαινε εκείνη την ώρα και εκείνη άρχισε να με γλείφει αργά στην αρχή και μετά προσπαθούσε να τον πάρει όσο περισσότερο μπορούσε στο στόμα της με αποτέλεσμα να έχουν βουρκώσει τα μάτια της και να τρέχουν τα σάλια της κάνοντάς με να μην ξέρω που βρίσκομαι.

Είδε ότι είχα σκληρύνει επικίνδυνα και δεν ήθελε να τελειώσω ακόμα. Με έσπρωξε ανάσκελα στο κρεβάτι φιλώντας με με πάθος στο στόμα. Άφησε το φόρεμα της να πέσει αισθησιακά κάτω και έβγαλε τα εσώρουχα της κοιτώντας συνεχώς τον σκληρό μου πούτσο. Ήθελα πολύ να τη γλείψω αλλά δε μ’ άφησε ψιθυρίζοντας μου στο αυτί ότι το μουνί της στάζει και ότι δεν αντέχει άλλο και να τ αφήσω όλα πάνω της να με περιποιηθεί, καβαλώντας με. Πράγματι ήταν μούσκεμα και γλίστρησα μέσα της εύκολα. Είχε κλείσει τα μάτια και δάγκωνε τα χείλη της χαϊδεύοντας τις ρώγες της που είχαν γίνει σκληρές. Ανεβοκατέβαινε αργά πάνω στον σκληρό πούτσο μου βάζοντας τα χέρια της στο στήθος μου κι εγώ με το ένα χέρι που διέθετα της χούφτωνα τον κώλο και την έσπρωχνα πάνω μου με αυξανόμενη δύναμη. Η κλειτορίδα της τριβόταν πάνω μου και άρχισε να κουνιέται μπροστά και πίσω χωρίς να βγαίνει καθόλου από μέσα της, ώσπου κατάλαβα ότι ήταν έτοιμη να τελειώσει.

Ανάσαινε όλο και πιο γρήγορα, κάρφωσε τα νύχια της πάνω στο στήθος μου, άρχισε να τρέμει και το μουνί της να κάνει μασάζ στον πούτσο μου. Πέρασαν λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να ηρεμήσει και να πέσει πάνω μου φιλώντας με. Ο πούτσος μου ήταν ακόμα σκληρός μέσα της. Έβαλα το πρόσωπό μου στο λαιμό της, μύριζε υπέροχα κι άρχισα να τη φιλάω και να της λέω ότι πόσο με έχει καυλώσει και πόσο σκληρός είμαι μέσα της.

Σηκώθηκε και πήγε δίπλα μου και στήθηκε στα 4, κοιτώντας με αισθησιακά και μου είπε εκτονώσου αγόρι μου. Με είχε φτιάξει απίστευτα όλο αυτό το σκηνικό και μπήκα ξανά μέσα της κι άρχισα να την καρφώνω όλο και πιο δυνατά. Είχε βάλει τα χέρια της στα κωλομάγουλα και τα άνοιγε για να μπαίνω όσο πιο βαθιά μπορούσα. Τα αρχίδια μου είχαν πρηστεί και χτυπούσαν στην κλειτορίδα της, πραγματικά όμως δεν άντεχα άλλο και της είπα ότι χύνω. Βγήκε και γονάτισε μπροστά μου, τον πήρε στο στόμα και εκεί τα άδειασα όλα. Με κοίταξε στα μάτια και τα κατάπιε.

Ξαπλώσαμε μαζί για λίγο μέχρι να βρούμε την ανάσα μας και μετά μπήκαμε για ντους μαζί. Με βοήθησε να ντυθώ και με αγκάλιασε σφιχτά, μου έδωσε ένα φιλί στο στόμα μου ψιθύρισε «ευχαριστώ» και με κοίταξε μερικά δευτερόλεπτα σαν να μου έλεγε ότι δε θα γίνει ποτέ αυτό ξανά και έφυγε.

Πράγματι όλον τον υπόλοιπο καιρό και μέχρι σήμερα δεν έχει μιλήσει γι’ αυτό, ούτε έχει αφήσει κάποιο υπονοούμενο όταν είμαστε οι δύο μας. Το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι όταν μ’ αγκαλιάζει κάποιες φορές τη νιώθω να παρατείνει λιγάκι την αγκαλιά μας και να τρέμει ανεπαίσθητα.




Copyright protected OW ref: 183108



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.