Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η ιστορία είναι 100% αληθινή, έχουν γίνει κάποιες μικρό-αλλαγές για λόγους εχεμύθειας. Η ιστορία ξεκινάει πριν περίπου πέντε χρόνια, μια περίοδο εργασιομανίας στην οποία κυριολεκτικά δεν έβλεπα το φως της ημέρας. Στο γραφείο πριν ξημερώσει, στο σπίτι το βράδυ. Είχαμε ένα πελάτη στην Ολλανδία, συγκεκριμένα στη Χάγη και έκανα ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό να ανανεώσουμε το συμβόλαιο του. Κάτι που έγινε, η εταιρία εξασφάλισε περίπου το 30% της κερδοφορίας της και εγώ πήρα προαγωγή, ώθηση και αρκετά χρήματα. Για κάποιους μήνες ήμουν σε ένα αεροπλάνο Χάγη-Αθήνα κάτι που με εξουθένωσε. Αποφάσισα να πείσω την εταιρία να δημιουργήσουμε ένα μικρό παράρτημα στη Χάγη, κάτι που επίσης πέτυχα και ευχαρίστησα τον πελάτη. Η διοίκηση της εταιρίας μου είπε να στελεχώσω αυτό το παράρτημα, έχοντας τον κύριο λόγο στο ποιοι μηχανικοί θα μεταβούν μόνιμα στην Χάγη.

Τα βιογραφικά έπεφταν βροχή στο email μου, γιατί και το project ήταν πολλά υποσχόμενο και πολλοί συνάδελφοι είχαν μπουχτίσει με την κατάσταση στην Ελλάδα το 2016. Ένα βράδυ, εκείνο το καλοκαίρι, με πέτυχε στο κουζινάκι της εταιρίας η Μαρία. Μια ωραία κοπέλα που την είχα βαφτίσει Σάλμα Χάγιεκ από την Καλαμάτα, γιατί ήταν μελαχρινή, από την Καλαμάτα και είχε μεγάλο στήθος. Της είπα αν θέλει καφέ και βγήκαμε στο μπαλκόνι να κάνουμε ένα τσιγάρο. Με είδε αγχωμένο και της εξήγησα την κατάσταση, ότι ψάχνω προσωπικό για Χάγη. Δεν το ήξερε και αμέσως φάνηκε ενθουσιασμένη με την ιδέα. Είχε τις γνώσεις και της είπα να μου στείλει το CV της.

Την Παρασκευή πέρασε από το γραφείο μου και μου είπε αν είχε πιθανότητες. Η αλήθεια είναι πώς ναι, αλλά οι υποψήφιοι ήταν ήδη αρκετοί και δεν έχω αποφασίσει ακόμη. Σε δεύτερο χρόνο εκείνη την ημέρα μου έστειλε ένα προσωπικό μήνυμα στο messenger και μου είπε ότι θέλει να μιλήσουμε off the record. Στην εταιρία ήμουν πάνω από δέκα χρόνια και ποτέ δεν είχα σπάσει τον κανόνα, όχι προσωπικά και φιλίες μπλεγμένα με τη δουλειά. Με την Μαρία όμως είχα ένα προαίσθημα, ας το πούμε έτσι, και το έκανα. Της απάντησα στο messenger και άρχισε εκεί μια εξομολόγηση. Μου εκμυστηρεύτηκε ότι τα οικογενειακά της πήγαιναν χάλια, ότι ήθελε να χωρίσει και να φύγει από την Αθήνα, να δοκιμάσει τις δυνάμεις της αλλού σβήνοντας το παρελθόν. Συνεχίσαμε την συζήτησε εκείνη την μέρα σε ένα απόμερο καφέ στην παραλιακή. Η Μαρία παντρεύτηκε από ότι κατάλαβα ένα μαλάκα, στα 32 της ήταν, στη φάση ή τώρα ή ποτέ. Όσο μιλούσε πρόσεχα πόσο γοητευτική ήταν, είχε ένα όμορφό πρόσωπο, χωρίς παραπάνω κιλά, απλώς δεν πρόσεχε τον εαυτό της. Όταν η σχέση σου είναι σε τέλμα, αυτά παθαίνεις. Τη Δευτέρα ανακοίνωσα στην διεύθυνση τα 4 άτομα που θα έφευγαν μόνιμα για Χάγη. Η Μαρία ήταν ένα από αυτά, κανείς δεν έφερε αντίρρηση, ούτε έδωσε σημασία. Τους ενημέρωσα με email και τους ζήτησα να ετοιμαστούν τις επόμενες μέρες για ένα αναγνωριστικό επαγγελματικό ταξίδι στην Χάγη.

Το messenger πήρε φωτιά. Καρδούλες, αιώνια ευγνωμοσύνη, ευεργέτη μου και τέτοια. Μια προσωπική εξομολόγηση προσέφερε στη Μαρία διπλάσιες αποδοχές αλλά κυρίως μια ευκαιρία. Τις επόμενες μέρες βρεθήκαμε στη Χάγη, μια ωραία πόλη, αριστοκρατική, κάναμε brain storming στα ποδήλατα, team bonding σε μουσεία και σε εστιατόρια και η ομάδα ήταν ενθουσιασμένη. Εκεί η Μαρία ήταν διαφορετική, ελεύθερη, φρέσκια, ωραία ντυμένη θα έλεγα σέξι. Από τη ημέρα που μιλήσαμε για τα προσωπικά της προσπαθούσα να πείσω τον εαυτό μου να κρατήσει αποστάσεις, να τη βλέπει σα συνάδελφο και όχι ως γυναίκα. Αλλά η καρδιά μου έκοψε τις γέφυρες με το μυαλό μου όταν παρατηρούσα τον κώλο της Μαρίας στη σέλα του ποδηλάτου, όταν φαινόταν το μισό της στήθος από το τιραντέ που φορούσε, όταν με κοιτούσε στα μάτια όταν μιλούσα. Εκεί που πήρα απόφαση ότι η Μαρία ψάχνεται και εκπέμπει μηνύματα ήταν σε ένα βραδινό δείπνο με μια ομάδα του πελάτη, όταν έπρεπε να γίνουν οι συστάσεις. Η Μαρία έσκασε με μία κοντή αεράτη φούστα, μαύρες γόβες και ένα πουκάμισο με το κουμπί στο στήθος έτοιμο να σπάσει. Κούκλος είσαι σήμερα μου είπε, καθώς μου έφτιαχνε τον κόμπο της γραβάτας. Επίσης της είπα, έβαλες ότι πρέπει για τον πελάτη. Δε ντύθηκα έτσι για τον πελάτη, μου απάντησε και το θυμάμαι ακόμη, να το λέει και να με πιάνει από το χέρι. Στην διάρκεια του δείπνου την κοιτούσα συνέχεια, άρχισα να τη θέλω πολύ και εκεί πήρα απόφαση να της στείλω ένα message: «Έχεις καθόλου πλάνα για το βράδυ, μετά το φαγητό;».

- Να απαντήσω εταιρικά ή ως Μαρία;

- Εταιρικά.

- Να κάνω μια εις βάθος ανάλυση στα οικονομικά δεδομένα του προηγούμενου τριμήνου.

- Χα, χα, χα…

Σκάσαμε στα γέλια στην μέση μιας επαγγελματικής συζήτησης που αργούσε βασανιστικά να τελειώσει. Σταμάτησα την κουβέντα για να μην γίνουμε στόχος. Όταν μπήκα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μου, έβγαλα από το ψυγείο ότι υπήρχε σε αλκοόλ και αποφάσισα να συνεχίσω το texting.

- Και αν σε ρωτούσα ως Μαρία;

Το μήνυμα διαβάστηκε, αλλά η απάντηση καθυστερούσε. Η καρδιά μου χτυπούσε, ήξερα ότι κατά βάθος ήθελε κι αυτή, αλλά ίσως δίσταζε. Αποφάσισα να την προλάβω

- Ξέρεις, η ανάλυση εις βάθος στα οικονομικά δεδομένα του προηγούμενου τριμήνου, είναι κάτι που μπορεί να περιμένει…

Η Μαρία μετά από δύο λεπτά μου έστειλε μια φωτογραφία με ένα string πεταμένο στο laptop της.

- Έχεις δίκιο, κάποια καλύτερη πρόταση;

- Room number;

- 124.

Εκτινάχθηκα ως το 124, χτύπησα την πόρτα και σε κλάσματα η γυναικάρα αυτή ήταν στην αγκαλιά μου.

- Σε θέλω σαν τρελός

- Κι εγώ μωρό μου, σε όλο το δείπνο το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να έλθει αυτή η στιγμή.

Πέσαμε στο κρεβάτι, πετώντας τα ρούχα μας από εδώ και από εκεί αποκαλύπτοντας ο ένας την καύλα του στον άλλο. Είχε δύο υπέροχα βυζιά, με καφέ καυλωμένες ρώγες που τις έπαιζα με τα χείλη μου. Άρχισα να τη γλείφω σε όλο της το σώμα, κατεβαίνοντας προς το μουνί της. Άνοιξε τα πόδια της και αποκαλύφθηκαν δύο υπέροχα μουνόχειλα και ένα φρεσκοξυρισμένο ροζ μουνί. Η γλώσσα μου ακούμπησε πάνω του, έχωσα το κεφάλι μου στο αντικείμενο του πόθου μου που ήταν ήδη πολύ υγρό. Με τα χείλη μου ρουφούσα την κλειτορίδα της, η Μαρία είχε πάει σε άλλο κόσμο. Ξεκλείδωσα τη γκόμενα, μια απλή κοπέλα μέχρι πρότινος, μια καυλωμένη μουνάρα για την πάρτη μου σήμερα το βράδυ.

- Άλκη μου, τί μου κάνεις παιδαρά μου, τί καύλα μου δίνεις; Γλείψε με σε παρακαλώ, θέλω πολύ να νοιώσω τη γλώσσα σου εκεί. Γλείψε το μουνί μου, είναι υγρό για σένα. Έχει μαζέψει αυτές τις μέρες χύσια για την πάρτη σου, θέλει να σου τα δώσει.

Τα πνιχτά βογκητά της Μαρίας ανέβαζαν την λίμπιντο στο ρετιρέ, είχα καυλώσει αφόρητα, με τα χέρια μου έπαιζα τις ρώγες της, της έδινα τα δάχτυλά μου στα χείλη της και αυτή τα έγλειφε σαν να ήταν πούτσες που ήθελε να τις βάλει στο στόμα της. Έβαλα δάχτυλο στο μουνί και η τύπισσα ηλεκτρίστηκε.

- Μωρό μου αυτό το μουνί είναι για σένα σήμερα, είναι καιρό αγάμητο και σε θέλει, θέλω να με ξανακάνεις να νοιώσω γυναίκα, να με πας στην καύλα.

Ξανά τα δάχτυλά μου από το μουνί της στη γλώσσα της, να τα γλείφει με μανία, αχόρταγα. Χάιδευε τις βυζάρες της, μουρμούριζε διάφορα ακατανόμαστα μέχρι να χύσει πάνω στη γλώσσα μου με σπασμούς καύλας. Όταν ξαναβρήκε την ανάσα της με ένα σαρδόνιο χαμόγελο, ήρθε κοντά μου και με έσπρωξε στην πολυθρόνα του δωματίου.

- Θέλω να γλείψω τον πούτσο σου μέχρι το πρωί, κάτσε πίσω!

Γονάτισε και πήρε το σκληρό καυλί στο στόμα της. Παρ’ ότι δεν είχα ποτέ πρόβλημα πρόωρης εκσπερμάτισης η θέα αυτής της μουνάρας ανάμεσα στα πόδια μου, με έφτασε σε δευτερόλεπτα στα όρια. Της ζήτησα να το πάει πιο χαλαρά και άναψα τσιγάρο. Η Μαρία μου έκανε μια καταπληκτική πίπα, γλείφοντας ολόκληρο τον πούτσο μου και βυθίζοντας τον μέχρι τη ρίζα στο στόμα της. Με κοιτούσε στα μάτια, γεμάτη πάθος και ένταση, τα χέρια της χάιδευαν το κορμί της, η γλώσσα της έκανε παιχνίδια με τον πουτσοκέφαλό μου. Όταν απέκτησα ξανά έλεγχο του εαυτού μου σηκώθηκα όρθιος και την έφερα κοντά μου, αυτή στα γόνατα. Έπιασε τα βυζιά της και πέρασα ανάμεσα τους την πούτσα μου. Άρχισα να της γαμάω τις βυζάρες και να της τον δίνω στο στόμα.

- Θέλω να σε πάρω μωρό μου!

- Να με γαμήσεις, θέλω το παλούκι σου μέσα μου…

Τη γύρισα στην πολυθρόνα και της ζήτησα να ανέβει πάνω της. Μου στήθηκε μεγαλοπρεπώς και μπροστά μου άνοιξαν τα κωλομάγουλα της σε όλο τους το μεγαλείο. Μπροστά μας είχαμε ένα ολόσωμο καθρέφτη που αποκάλυπτε τα γυμνά μας σώματα και την καύλα μας. Μια αξέχαστη εικόνα, ακόμη και τώρα που τα γράφω καυλώνω στην σκέψη. Έτριψα το καυλί μου πάνω στην κλειτορίδα της και με μια κοφτή κίνηση τον έβαλα επιτέλους μέσα της.

- Μωρό μου, τί μου κάνεις; Πόσο με έχεις καυλώσει ξέρεις;

Βογκούσε από ηδονή, ενώ το καυλί μου όργωνε το γεμάτο χύσια μουνί της. Έβλεπα την Μαρία από τον καθρέφτη, την τράβηξα πάνω μου και άρχισα να της γλύφω το αυτάκι. Στη θέα αυτής της απίστευτα θερμής εικόνας η Μαρία έβαλε το δάχτυλο στο μουνί της και άρχισε να το τρίβει.

- Άλκη μου, σκίσε με σκληρά, δωσ’ μου τα χύσια σου, πέταξέ τα πάνω μου άντρα μου, χύνω, χύνω ξανά για την πάρτη σου παιδαρά.

Δεν άντεξα άλλο, τη γύρισα μπροστά μου την έβαλα στα γόνατα και της τον έδωσα στο στόμα.

- Χύσε μωρό μου τα βυζιά μου, κάψε με, χύσε στις ρώγες μου…

Πίδακες καύλας έπεσαν πηχτοί πάνω στο πρόσωπο και τα βυζιά της Μαρίας που ξαφνιάστηκε από την ποσότητα.

- Τελειώνω, χύνω μουνάρα μου, χύνω πάνω σου…

φώναζα δυνατά και χωρίς αναστολές και μαλακίες ξαναβάζω τον πούτσο μου στο στόμα της, γεμάτο με τα χύσια μου. Η Μαρία δεν έκανε πίσω και μου προσέφερε την ευχαρίστηση που ήθελα, δεν άφησε σταγόνα πάνω του. Το καυλί μου προσγειώθηκε στα βυζιά της, πήρα τα χύσια μου και της τα έδωσα στο στόμα.

- Σου αρέσει καύλα;

- Τρελαίνομαι, μαζί σου θέλω να φτάσω στα άκρα. Να ζήσω στο γαμήσι όσα στερήθηκα και όσα νόμιζα ότι δεν θα κάνω.

Κάναμε ένα break στο μπάνιο, κάνοντας ένα ντουζάκι μαζί. Γυρίσαμε και αράξαμε αγκαλιά στο κρεβάτι. Είχα ξεχάσει πως είναι να έχεις μια ευτυχισμένη γυναίκα στην αγκαλιά σου και να θέλει να σου μιλάει ανοιχτά για τα πάντα. Εκεί άρχισε να μου λέει αυτή για τον άντρα της, για την καταπιεσμένη ζωή της, για την ερωτική της στέρηση για μια ζωή χωρίς ουσία και νόημα.

- Θα πήγαινες μαζί μου αν δε σε βοηθούσα να ξεφύγεις από αυτή την κατάσταση; Γιατί ξέρεις εγώ μαζί σου δεν είμαι επειδή προσπαθώ να εκμεταλλευτώ μια κατάσταση. Είμαι εδώ επειδή μου αρέσεις εσύ και όχι γιατί μου χρωστάς κάτι. Θέλω να είσαι μαζί μου αποκλειστικά για εμένα, δε μου χρωστάς κάτι.

Αυτό φαίνεται ότι την κολάκεψε, της άρεσε, την αποδέσμευσε και γύρισε και με φίλησε.

- Σε θέλω μωρό μου, σε θέλω, να με πάρεις όλο το βράδυ, είμαι δική σου. Και εγώ σε γουστάρω και εγώ θα ήθελα να είμαι με ένα άντρα σαν εσένα, άσχετα με το τί έγινε στη δουλειά. Έλα να το ζήσουμε!

Τα κορμιά μας μπλέχτηκαν ξανά, η πούτσα μου άρχισε να ανεβαίνει και η Μαρία τον πήρε ξανά στο στόμα της.

- Το κάνεις υπέροχα μωρό μου, θέλω να τον έχεις συνέχεια στο στόμα σου, λέω να κατασκηνώσω εκεί.

- Με τρέλανες με το γλειφομούνι σου πριν, θέλω να με γλείφεις κι εσύ, έλα να κάνουμε ένα 69.

Γύρισε ανάποδα και έφερε το μουνί της στο στόμα μου. Ήταν πάλι μούσκεμα και άρχισα να της γλείφω έντονα την κλειτορίδα.

- Με πεθαίνει αυτό που μου κάνεις καυλιάρη, θέλω να σε καυλώσω και να με σκίσεις. Μου έλειψε το γαμήσι, να με πάρεις από παντού, να με γεμίσεις με τα χύσια σου.

Έβαλα τη γλώσσα μου στο κωλαράκι της, που δεν άντεχα να μην το ακουμπάω

- Δε μπορώ μόνο να το βλέπω, θέλω να το γλείψω!

- Δικό σου μωρό μου, δικό σου είναι, κάν΄ το ότι θέλεις!

Τη γαμούσα από μουνί και κώλο με τα δάχτυλά μου και της ρουφούσα την κλειτορίδα μέχρι που με έχυσε ξανά. Με έβαλε να ξαπλώσω και ήρθε και με καβάλησε.

- Πόσο πέτρα είσαι μωρό μου; Για μένα καύλωσες τόσο;

Έφερε το σώμα της κάθετα σε μένα και άρχισε ένα τρελό χορό πάνω στον πούτσο μου που είχε γίνει ένα σκληρό παλούκι που της ξέσκιζε το μουνί. Πηδούσε πάνω του με δύναμη και στο χορό αυτό είχαν συγχρονιστεί τα ωραιότερα βυζιά που έβλεπα ποτέ στην ζωή μου.

- Βλέπεις καυλιάρη μου τί έχεις κάνει στις ρώγες μου; Βλέπεις πόσο τις καύλωσες;…

Και έπαιζε τις ρώγες με τα δάχτυλα και με τη γλώσσα της καρφώνοντας με με το βλέμμα της. Μια φανταστική αίσθηση, ο ιδρώτας άρχισε να τρέχει και μέσα στη νύχτα οι αναστεναγμοί και ο ήχος από τα κωλομέρια της που προσγειωνόταν με δύναμη πάνω στα αρχίδια μου.

- Δε θέλω να τελειώσει αυτό που κάνεις μωράκι μου, πήδα τον πούτσο σου, πήδα το γαμιά σου!

- Ναι μωρό μου, θέλω τον πούτσο σου σκληρό, να με γαμάει, ένα γαμιά σαν εσένα θέλω, να γουστάρει να με πηδάει, να τον καυλώνω, να μου γαμάει το μυαλό.

- Θα το έχεις μωρό μου, εγώ θα σου δώσω αυτό που δεν έχεις.

- Έτσι, έτσι δυνατά γιατί δε με γαμούσε ο άντρας μου, δεν ήξερε να με γαμήσει!

Την ξάπλωσα ανάσκελα, άνοιξα τα μουνόχειλα της και άρχισα να τη γλείφω ξανά από την κλειτορίδα μέχρι την κωλοτρυπίδα

- Τι μου κάνεις γαμιά μου!

Οι κραυγές τις έσκιζαν τη νύχτα και πήγα από πάνω της, κόλλησα τα χείλη μου στα δικά της και κουλουριαστήκαμε. Τη γαμούσα δυνατά. Έβαλε τα χέρια της στον κώλο μου και με έσπρωχνε μέσα, πέρασα τα χέρια μου από κάτω της και της έβαλα δαχτυλάκι στον κώλο.

- Ναι, ναι, έτσι, άνοιξε μωρό μου το κωλαράκι μου να το γαμήσεις. Μόνο εσύ θα το γαμάς, δεν το έδινα στον άντρα μου, του έκανα τη δύσκολη γιατί ήταν μαλάκας. Εσύ θέλω να το σκίσεις!

- Έτσι καύλα μου, έτσι. Για μένα μόνο θα γίνεσαι πόρνη, εγώ θα σε κάνω πουτάνα, εγώ θα σε κάνω αχόρταγη για πούτσα.

Μιλούσαμε πρόστυχα και την έβαλα να στηθεί στα τέσσερα.

- Στήσου σαν πουτάνα του δρόμου στα τέσσερα, θέλω να βάλεις δάχτυλο στον κώλο σου.

Τραβήχτηκα λίγο πίσω για να απολαύσω το απίστευτα καυτό θέαμα, είχε στηθεί με τα βυζιά της να ακουμπάνε τα σεντόνια και τον κώλο της να κοιτάει το ταβάνι, έπαιζα τον πούτσο μου και αυτή έβαζε δάχτυλο φτιάχνοντας την κωλοτρυπίδα της.

- Έτσι έτσι παίξ’ τον για την πάρτη μας, έτσι δυνατά μωρό μου. Σου αρέσει που βάζω δάχτυλο πίσω; Θέλω να κρατάς αυτή την εικόνα καλά, να με σκέφτεσαι έτσι σαν τσουλάκι κάθε φορά που γαμάς την γυναίκα σου. Να της γαμάς τον κώλο και να σκέφτεσαι εμένα, έτσι όπως είμαι τώρα με το μουνί χυμένο, σα σκύλα στα τέσσερα.

Πήγα από πίσω της και αργά αργά έβαλα το πουτσοκέφαλό μου μέσα στην κωλάρα της. Μια κραυγή καύλας, πόνου. Ήταν σφιχτό και αδούλευτο αλλά σιγά σιγά μπήκα μέχρι τα αρχίδια μου.

- Μωρό μου με ξεκωλιάζεις, με ξεκωλιάζεις αλήτη…

- Έτσι θέλεις Μαράκι, ένα επιβήτορα; Ένα παλούκι να σε κάνει πουτάνα;

- Ναι μωρό μου, ναι, χτύπα τον κώλο μου, πόνεσέ με…

Τη γύρισα να κοιτάει τον καθρέφτη, να με κοιτάει όταν τη γαμάω στα μάτια. Το σχήμα του κώλου της μια καρδιά, δε χόρταινα να βλέπω το καυλί μου να χάνεται εκεί μέσα. Της έδινα χαστούκια στα κωλομάγουλα που έγιναν κατακόκκινα. Η Μαρία με κάρφωνε μέσα από τον καθρέφτη, την έπιασα από τα μαλλιά και την καβάλησα, σφυροκοπώντας τη με την πούτσα μου. Μαγεία, εικόνα αξέχαστη που δεν την ξέχασα ποτέ και με καυλώνει ακόμη και σήμερα. Μέσα σε παροξυσμό καύλας και προστυχόλογων άδειασα τα χύσια μου μέσα στην κωλάρα της Μαρίας. Ένοιωσα ότι έχυσα τόνους σπέρματος στον ωραιότερο κώλο που είχα γαμήσει πότε ως τώρα. Η Μαρία έχυσε κι αυτή ακόμη μια φορά εκείνο το βράδυ, πέσαμε ξέπνοοι και κοιμηθήκαμε αγκαλιά. Το πρωί, πριν πάμε στο γραφείο μου πήρε μια πρωινή πίπα και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για το βράδυ.

Η περιπέτειά μας κράτησε κάποιο διάστημα και άρχισε να φθίνει, όσο τα ταξίδια μου εκεί περιοριζόταν. Σήμερα η Μαρία ζει ακόμη εκεί, έχοντας φτιάξει ξανά τη ζωή της. Φέτος το καλοκαίρι, ήρθε στην Ελλάδα και βρεθήκαμε υποσχόμενοι ο ένας στον άλλο ένα φιλικό γρήγορο δείπνο. Όλο το βράδυ γαμιόμασταν σε ένα παραλιακό ξενοδοχείο. Μου λείπεις Μαράκι, για αυτό τα γράφω.

Άλκης.




Copyright protected OW ref: 182324



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.