Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Βρισκόμουν στο Μιλάνο με ένα κινηματογραφικό συνεργείο. Ήρθα εδώ από την Κύπρο για ένα ντοκιμαντέρ για την πόλη της μόδας. Τα παιδιά του συνεργείου, δύο κάμεραμαν και ένας ηχολήπτης είναι Ιταλοί και συναντηθήκαμε στην Ρώμη. Το είχαμε φροντίσει από την Κύπρο και θεωρήσαμε ότι τα έξοδα είναι λιγότερα αν προτιμούσαμε ντόπιο συνεργείο. Με το τραίνο φτάσαμε στο Μιλάνο και ήμασταν έτοιμοι να αρχίσουμε γυρίσματα. Τα παιδιά ήταν από διαφορετικά μέρη της Ιταλίας. Ήταν έμπειρα στον τομέα τους αν και νεαροί – μεταξύ 25 με 30 – και όμορφοι σαν Ιταλοί. Όταν μια προγραμματισμένη συνέντευξη ακυρώθηκε εξαιτίας του Covid – 19 όλοι αναρωτιόμασταν, τι ακριβώς είναι αυτός ο κορονοϊός. Τις επόμενες μέρες και χωρίς καν να το συνειδητοποιήσουμε, βρεθήκαμε ξαφνικά εγκλωβισμένοι στο Μιλάνο χωρίς τρόπο διαφυγής. Παγιδευμένοι πια σε μια πόλη που σκορπούσε τον θάνατο κι εμείς χωρίς λεφτά για διαμονή για πάντα στο ξενοδοχείο που μέναμε τόσες μέρες, ψάχναμε μέρος για να μείνουμε. Ευτυχώς μέσο ενός φίλου στην Κύπρο, γνωρίσαμε ένα Έλληνα φοιτητή που ζούσε στο Μιλάνο και ήταν πρόθυμος να μας φιλοξενήσει. Καταλήξαμε λοιπόν στο σπίτι του Άγγελου που σπούδαζε αρχιτεκτονική στο Μιλάνο. Οι συγκάτοικοι του Άγγελου προλάβανε και φύγανε για Ελλάδα. Νομίσαμε ότι θα μέναμε κάποιες μέρες. Είμαστε εδώ από τα μέσα Μαρτίου και τώρα 23 Απριλίου ήμαστε ακόμα εδώ.

Η αναγκαστική συμβίωση με τους τρεις Ιταλούς και τον ένα Έλληνα είναι πολύ καλή. Γίναμε από την αρχή φίλοι και ο Άγγελος μας φιλοξενεί τέλεια. Εγώ δέθηκα περισσότερο με τον Φαμπρίζιο. Ο Φαμπρίζιο ήταν κάμεραμαν. Ψηλός, λεπτός, μουσάκι και κυματιστό μαλλί και όμορφος. Οπότε επιλέξαμε να κοιμόμαστε στο ίδιο υπνοδωμάτιο. Στο δεύτερο υπνοδωμάτιο θα έμενε ο Πασκουάλε (κάμεραμαν) με τον Λουτσιάνο (ηχολήπτης) και στο δωμάτιό του όπως πάντα έμεινε ο Άγγελος. Τα κρεβάτια ήταν πρόβλημα αλλά ρίξαμε παπλώματα κάτω και κάποιοι κοιμόμασταν στρωματσάδα. Λίγες μέρες θα περάσουμε σκεφτόμασταν. Λογαριάζαμε όμως χωρίς τον ξενοδόχο.

Οι μέρες της καραντίνας κυλούσαν αργά και βασανιστικά. Περάσανε ήδη καμιά δεκαριά μέρες και το μόνο που κάναμε ήταν να βλέπουμε τηλεόραση (καμιά ταινία ή καμιά σειρά), να διαβάζουμε τα βιβλία που φέραμε μαζί μας, να κοιμόμαστε. Κοιμόμασταν πολύ. Εγώ ανάμεσα σ’ αυτά τα αρσενικά να βλέπω τις καύλες τους το πρωί, να μυρίζω όλη μέρα τις βαρβατίλες τους και τα βράδια να ακούω τα αγκομαχητά τους αφού τον παίζανε κρυφά. Προσπαθούσα να μην καρφωθώ αλλά ήθελα κι εγώ απεγνωσμένα να γαμηθώ από οποιονδήποτε.

Ένα βράδυ πολύ αργά, ο Λουτσιάνο και ο Άγγελος ήταν στα δωμάτιά τους και κοιμούνταν, ο Φαμπρίζιο στο δικό μας, ο Πασκουάλε στον έναν καναπέ στο σαλόνι κι εγώ στον άλλο καναπέ έβλεπα με χαμηλωμένο τον ήχο τηλεόραση. Σε κάποια στιγμή φαίνεται ότι αποκοιμήθηκα και το κορμί μου έγειρε στα πλάγια αριστερά. Δεν πέρασε πολύ ώρα που ένοιωσα κάποιον να κάθεται δίπλα μου. Πολύ δίπλα μου όμως. Η γάμπα του ακουμπούσε στον κώλο μου. Ανασηκώθηκα σε λήθαργο.

«Τι γίνεται φίλε; Σε πήρε ο ύπνος; Τι λες να δούμε κανένα πορνό» με ρώτησε ο Φαμπρίζιο που όπως φάνηκε ξύπνησε και αν κρίνω από το φούσκωμα του εσωρούχου του είχε καύλες.

«Άσε ρε, καλύτερα όχι. Νύσταξα εξάλλου. Θα πάω για ύπνο».

«Κάτσε ρε ακόμη λίγο. Εγώ δεν μπορώ να κοιμηθώ. Κάνε μου παρέα. Θα βάλουμε μια τσόντα κι όταν νυστάξουμε πάμε για ύπνο».

«Όχι ρε, δεν είναι καλή ιδέα. Αν θα δούμε κάτι, ας δούμε μια ταινία»

«Τι έγινε ρε; Φοβάσαι ότι θα καυλώσουμε; Ε και; Μου παίρνεις μια πίπα και πάμε για ύπνο» μου είπε τάχα αστειευόμενος και γελώντας. Έκανα πως γέλασα και τον άφησα να κάνει ότι θέλει. Έβαλε μια τσόντα να βλέπουμε και τον ένοιωθα όλο και πιο κολλημένο πάνω μου. Δεν πέρασε πολύ ώρα που με το ένα του χέρι έτριβε το σκληρό καυλί του και το άλλο το πέρασε πίσω στην πλάτη του καναπέ που καθόμουνα. Αφού πέρασε λίγη ώρα μου έπιασε το δεξί μου χέρι και το έβαλε πάνω στη πούτσα του. Έκανα να αντιδράσω.

«Έλα. Πιάσε τον λίγο. Να πάνω από το εσώρουχο. Τόσες μέρες καύλες δεν αντέχω άλλο».

Δεν του είπα ούτε όχι ούτε τι κάνεις εκεί. Τον ρώτησα μόνο κι αν ξυπνήσει ο Πασκουάλε που κοιμόταν στον απέναντι καναπέ;

«Δε θα ξυπνήσει. Δεν κάνουμε εξάλλου φασαρία» μου είπε κι εγώ συγκατάνευσα αμέσως. Νομίζω βρισκόμουν στον παράδεισο. Ο πούτσος του σκληρός και μεγάλος με συνεπήρε. Τον έτριβα, τον έπαιζα, του χάιδευα και τα αρχίδια και ήθελα να σκίσω το εσώρουχό του και να τον πάρω στο στόμα μου. Αυτός έγειρε προς τα πάνω μου και πήρε τα χείλη μου στα χείλη του. Φιληθήκαμε με πάθος. Εγώ του έτριβα τον πούτσο και τ’ αρχίδια κι’ αυτός μου χάιδευε την πλάτη και το κωλαράκι.

«Γλείψε μου τον πούτσο… ωχ δεν αντέχω τόσες μέρες καυλωμένος…» και διάφορα άλλα που τα έλεγε στα ιταλικά και δεν καταλάβαινα. Λίγο όμως με ενδιέφερε. Κατέβασα το λάστιχο του εσώρουχού του και πετάχτηκε από μέσα ένα όμορφο καυλί. Πολύ σκληρό και πολύ νευρώδες. Το πήρα λαίμαργα στο στόμα μου. Το έγλειφα, το ρουφούσα, το κατάπινα σα λυσσασμένος. Το ήθελα τόσο πολύ και τόσες μέρες αγάμητος φυσικό ήταν να με πιάσει φρενίτιδα. Αλλά κι ο Φαμπρίζιο κτυπιόταν από καύλα και μιλούσε στα ιταλικά που αν και δεν τα καταλάβαινα με τρέλαινε. Το πότε βρέθηκα γυμνός ξαπλωμένος στο πλευρό πάνω στον καναπέ και από πίσω μου ο Φαμπρίζιο κι αυτός στο πλευρό και να προσπαθεί να μπει μέσα μου, ούτε που το κατάλαβα. Μπήκε μέσα μου αφού πρώτα ένοιωσα το χοντρό πουτσοκέφαλό του να παραβιάζει την τρυπούλα μου και σιγά σιγά να την ανοίγει.

Έβγαζα μικρές κραυγές πόνου αλλά ο Φαμπρίζιο συνέχισε να σπρώχνει μέχρι που ένοιωσα το σφικτήρα μου να ανοίγει και να παραδίδεται. Εύκολα πια μπήκε όλος μέσα μου. Μου ψήλωσε το πόδι λίγο πιο ψηλά για να μπει πιο εύκολα. Τα αρχίδια του κτυπούσαν στην γάμπα μου ενώ ένοιωθα την άκρη του πούτσου του να κτυπά κάπου μέσα μου. Με είχε τρελάνει. Έκλεισα τα μάτια και απολάμβανα αυτό το σφυροκόπημα. Μέχρι που άκουσα στα Ιταλικά κάποιο να ρωτά κάτι. Έντρομος έκανα να αποτραβηχτώ αλλά ο Φαμπρίζιο με κράτησε σφικτά από την μέση κολλημένος μέσα μου. Ο Πασκουάλε που τον είχαμε ξεχάσει, προφανώς ξύπνησε και μιλούσε με το Φαμπρίζιο. Εγώ γυμνός με ένα καυλί στο κώλο δεν καταλάβαινα τίποτα από ότι λέγανε. Ο Πασκουάλε γύρισε στον καναπέ και έκατσε βγάζοντας τον πούτσο του έξω από το παντελόνι.

«Μου είπε ότι θα ξυπνήσει τους άλλους και του είπα ότι άμα χύσω θα του κάνεις κι αυτού μια πίπα και συμφώνησε να μην ξυπνήσει κανένα. Δεν σε πειράζει δεν είναι» με ρώτησε και εγώ σαστισμένος του είπα «κανένα πρόβλημα». Τώρα με γαμούσε με περισσότερη άνεση. Πρώτον γιατί δε θα ξυπνούσε τον Πασκουάλε αφού ήδη ξύπνησε και δεύτερο είχε μέρες να γαμήσει και έβγαζε το άχτι του. Συνέχισαν να μιλούν στα Ιταλικά και πάρα το ότι τους παρακάλεσα να μιλούν Αγγλικά αυτοί ξεχνούσαν και συνέχιζαν Ιταλικά. Τέλειωσε μέσα μου με δύναμη. Έμεινε κολλημένος πάνω μου μέχρι που ηρέμησε και βγήκε. Σηκώθηκε μου έδωσε ένα χαϊδευτικό χαστουκάκι στο κωλαράκι.

«Θα κάνεις τον Πασκουάλε να χύσει τώρα» μου είπε μάζεψε τα ρούχα του από κάτω κι’ έφυγε προς το δωμάτιό μας. Ευχαρίστως θα έκανα τον Πασκουάλε να χύσει σκέφτηκα και γονάτισα μπροστά του και χωρίς καν να αγγίξω το καυλί του, το έχωσα όλο στο στόμα μου. Ο Πασκουάλε τεντώθηκε λες και τον διαπέρασε ηλεκτρισμός.

«Γαμώ το είσαι καλός στις πίπες» μου είπε στα αγγλικά αυτή τη φορά.

«Σε όλα είμαι καλός και θα στο αποδείξω» του είπα και με δεξιοτεχνία του έγλειφα τον πούτσο και τα αρχίδια μέχρι που με παρακαλούσε να με γαμήσει. Ανασήκωσε το κώλο του από τον καναπέ για να απελευθερωθεί από το παντελόνι και το εσώρουχο που όλη αυτή την ώρα φορούσε ακόμα.

«Θέλω να κάτσεις πάνω στο πούτσο μου. Μόλις σε είδα στο αεροδρόμιο ήθελα να σε γαμήσω και τώρα δεν κρατιέμαι» είπε. Σηκώθηκα και έκατσα πάνω στον πούτσο του. Δίπλωσα τα πόδια μου και πατούσα πάνω στις γάμπες του και αυτό με βοηθούσε να ανεβοκατεβαίνω πάνω στο σκληρό του παλούκι. Ήθελα να μείνω σ’ αυτή τη θέση για πάντα. Το ίδιο και ο Πασκουάλε αν κρίνω από τους βρυχηθμούς του και τα Ιταλικά του που δεν καταλάβαινα. Ξαφνικά με έσφιξε γερά από την μέση και το στέρνο και με κάρφωσε πάνω στο πούτσο του. Παρά το ότι δεν καταλάβω Ιταλικά, κατάλαβα ότι έχυνε. Και έχυνε ασταμάτητα. Είχε τόσο καιρό να χύσει το παλικάρι. Καθόμουν ακόμα πάνω του όταν γύρισε το κεφάλι μου προς το μέρος του και με φίλησε.

«Σε ευχαριστώ . Ήταν υπέροχο. Το είχα ανάγκη» μου δήλωσε. Σηκώθηκα και σηκώθηκε κι’ αυτός. Με έχωσε στην αγκάλη του, μαζέψαμε τα ρούχα μας και πήγαμε ο καθένας στο δωμάτιό του. Μόλις μπήκα ο Φαμπρίζιο με ρώτησε αν είμαι καλά και αν μπορούσε να έρθει στο κρεβάτι μου να κοιμηθούμε αγκαλιά. Φυσικά η απάντηση ήταν θετική. Κοιμήθηκα όλη νύχτα στην αγκαλιά του. Το πρωί ήταν καυλωμένος και ανάλαβα να τον βοηθήσω με τα χείλη και τη γλώσσα μου. Έχυσε στο στόμα μου και τα κατάπια όλα αυτά τα Ιταλικά σπερματοζωάρια.

Στο πρόγευμα ήμασταν και οι τρεις μας γελαστοί, ευδιάθετοι και ήρεμοι κάτι που παραξένεψε και σχολιάστηκε από τα άλλα δύο παιδιά. Τον Λορέντζο και τον Άγγελο. Η μέρα πέρασε όπως μπορεί να περάσει καλύτερα σε μια καραντίνα. Λίγη κουβεντούλα με όλα τα παιδιά, λίγο διάβασμα, και το βραδάκι μια ταινιούλα. Τόσο ο Φαμπρίζιο όσο και ο Πασκουάλε όποτε βρίσκανε ευκαιρία, μου κλείνανε το μάτι , χαζογελάκια, χούφτωναν τον κώλο μου τάχα αστειευόμενοι όταν δεν μας έβλεπαν οι άλλοι. Κατά τις δώδεκα σηκωθήκαμε όλοι για να πάμε για ύπνο. Αποφασίσαμε με τον Φαμπρίζιο να κοιμηθούμε και πάλι αγκαλίτσα οπότε ξαπλώσαμε μαζί στο κρεβάτι μου. Αρχίσαμε να φιλιόμαστε και να χαϊδευόμαστε όταν άνοιξε σιγά σιγά η πόρτα, μπήκε μέσα, έκλεισε την πόρτα και άρχισε να μιλά με τον Φαμπρίζιο. Ήταν ο Λορέντζο φορώντας μόνο το εσώρουχό του κι εγώ για άλλη μια φορά να μην καταλαβαίνω.

«Γιατί δε μιλάτε Αγγλικά»;

«Εσύ γιατί δεν μας είπες ότι γαμιέσαι και έντεκα μέρες τώρα δεν έχουμε γαμήσει» είπε ο Λορέντζο στα Αγγλικά τώρα θυμωμένος.

«Δεν είμαι υπόχρεος. Ποιος σου το είπε»;

«Ο Πασκουάλε. Η σειρά μου τώρα να μου τον γλείψεις» είπε, τον έβγαλε έξω από το εσώρουχο και ήρθε και στάθηκε απέναντί μου.

«Μα τι βλάκας αυτός ο Πασκουάλε. Αφού του είπαμε να μην πει τίποτα» είπε ο Φαμπρίζιο. «Κάνε του μια πίπα να τελειώνουμε» μου είπε και κατέβηκε από το κρεβάτι και κάθισε χάμω στα στρωσίδια.

Ο Λορέντζο πλησίασε ακόμα πιο κοντά και παίρνοντας το κεφάλι μου από τα μαλλιά μου τον έχωσε στο στόμα. Ήταν πολύ καυλωμένος και στην προσπάθειά του να μου γαμήσει το στόμα με έπνιξε αρκετές φορές. Εγώ τον έσπρωχνα απαλά προς τα πίσω για να καταλάβει ότι δε χρειαζόταν να βιάζεται αλλά αυτός ήθελε να μπει στο στόμα μου όλο και πιο βαθιά. Δεν άργησε να χύσει στο στόμα μου βρίζοντας στα ιταλικά. Ένοιωθα το σπέρμα του να κυλά στο λαρύγγι μου και να κατεβαίνει κάτω.

«Έχυσα αλλά δεν τελειώσαμε. Ακόμα είμαι ξαναμμένος και θέλω να γαμήσω» μου είπε και με έριξε ανάσκελα στο κρεβάτι. Μου έβγαλε το μικρό εσώρουχο που φορούσα μου άνοιξε τα πόδια και αυτός στεκόμενος στην άκρη του κρεβατιού μπήκε μέσα μου με μόνο λιπαντικό το σάλιο μου που του έκανα πριν πίπα. Για άλλη μια φορά ήταν ανυπόμονος και άτσαλος. Πόση καύλα είχε αυτό το πλάσμα. Με σφυροκοπούσε για αρκετή ώρα τώρα, μια και ήταν η δεύτερη φορά που θα έχυνε.

«Σ’ αρέσει καύλα μου;» με ρώτησε κι’ εγώ απάντησα θετικά. «Ας μην βγούμε ποτέ από την καραντίνα. Ο Κύπριος είναι η καλύτερη πουτάνα» δήλωσε. Έχυσε με θόρυβο και εγώ για να μη μας πάρουν χαμπάρι (ο Άγγελος) δηλαδή, του έκλεισα το στόμα με τα χείλη μου.

«Το καλύτερο γαμήσι» μας πληροφόρησε και κίνησε να φύγει.

«Σε παρακαλώ ας μείνει μεταξύ μας. Δεν θέλω να μάθει κάτι ο Άγγελος που μας φιλοξενεί. Δε θα ήταν σωστό» τον παρακάλεσα και αυτός κούνησε το κεφάλι κλείνοντάς μου το μάτι και έφυγε αφού πρώτα με φίλησε με πάθος.

Ο Φαμπρίζιο γύρισε στο κρεβάτι και με αγκάλιασε.

«Καυλώνω πολύ όταν σε βλέπω να γαμιέσαι» μου είπε φιλώντας με παθιασμένα. Όλο το βράδυ μου έκανε έρωτα.

Δυο - τρεις μέρες το συνεχίζαμε αυτό προσπαθώντας να μην μάθει κάτι ο Άγγελος. Με την πρώτη ευκαιρία, κάποιος από όλους θα κλεινόταν μαζί μου στο δωμάτιό μου και θα με γαμούσε. Το ότι δεν είχαμε και πολλά να κάνουμε τόσες ώρες στο σπίτι, καύλωναν συνέχεια μια και συνέχεια ο νους τους ήταν στο γαμήσι και εγώ τους βοηθούσα με μεγάλη ευχαρίστηση να χύσουν.

Μια μέρα, αφού με γάμησε στο δωμάτιο μου ο Πασκουάλε, βγήκε πρώτος αυτός και μετά από κανένα δεκάλεπτο, βγήκα εγώ. Στο σαλόνι καθόντουσαν οι Ιταλοί και εγώ προχώρησα στην κουζίνα. Εκεί ήταν ο Άγγελος και έφτιαχνε τον φραπέ του.

«Θες να σου φτιάξω κι’ εσένα ένα φραπέ;» με ρώτησε.

«Σκέτο σε παρακαλώ» του απάντησα και όταν τους έφτιαξε, μου είπε να πάρω τον καφέ μου και να πάμε στο δωμάτιό του να μιλήσουμε. Κάθισα στο κρεβάτι του κι αυτός έκλεισε την πόρτα.

«Καλά, με θεωρείτε ηλίθιο» με ρώτησε κι εγώ δεν ήμουν σίγουρος για πιο πράγμα μιλούσε. «Γαμιέσαι με τους Ιταλούς και νομίσατε ότι εγώ δεν θα το καταλάβαινα; Κι’ εσύ δεν ντρέπεσαι; Πρώτα απ’ όλα είμαστε κι’ οι δύο Έλληνες – στο έθνος τουλάχιστο. Δεύτερο σας φιλοξενώ. Βλέπεις όλοι υποφέρουμε από αγαμία και εσύ πας και γαμιέσαι με τους Ιταλούς. Δε με νοιάζει που γαμιέσαι μαζί τους αλλά δεν θα έπρεπε να σκεφτείς κι εμένα»;

Ο Άγγελος είναι ένα παιδί μελαχρινός, περιποιημένα γένια και μουστάκια, κοντό μαλλί, με λίγα παραπανίσια κιλά, πολύ τριχωτός και συμπαθητικό πρόσωπο.

«Τώρα θα δεις τι σημαίνει η πούτσα του Έλληνα» μου είπε και πιάνοντας με από στο σβέρκο έφερε τα χείλια του στα δικά του και με φίλησε. Κρατούσε το δεξί μου χέρι και το κατέβασε πάνω στην πούτσα του. Ήταν πολύ χοντρή. Πολύ όμως.

«Νομίζεις πως μπορείς να χειριστείς την ελληνική πούτσα;» με ρώτησε κι εγώ δεν ήξερα τι να απαντήσω. Τη χάιδευα πάνω από το παντελόνι και ήξερα ότι ήταν ένα θηρίο. Δεν έχω ξανά φάει τέτοια χοντρή πούτσα.

«Γονάτισε να τη γνωρίσεις από κοντά» κι εγώ γονάτισα μπροστά του και ξεκούμπωσα το παντελόνι του. Πετάχτηκε έξω μια πούτσα υπέροχη. Δεν ήταν τόσο το μέγεθός της, όσο το πάχος της. Χοντρή γεμάτη φλέβες και σκληρή. Η παλάμη μου δεν έκλεινε και όλη αυτή έπρεπε να την βάλω στο στόμα μου. Ήταν μια πρόκληση. Άρχισα να τη γλείφω σε όλο της μήκος και να παίρνω ένα-ένα τα μεγάλα κρεμαστά αρχίδια του στο στόμα. Έγλειψα με τη γλώσσα μου το τεράστιο πουτσοκέφαλο που έμοιαζε με μανιτάρι. Η γλωσσίτσα μου έγλειψε την τρυπούλα που κατουρά, και ακολούθως άνοιξα το στόμα μου και την κατάπια όλη. Παρά το μέγεθός της κατάφερα να την πάρω όλη. Αυτό τον ενθουσίασε.

«Γαμώ το καύλα. Πως το έκανες; Κανένας δεν κατάφερε να την πάρει όλη μέσα στο στόμα του. Με πεθαίνεις καύλα». Μου αρπάζει έξαλλος το κεφάλι μου και το γαμάει σαν αγρίμι. Πνιγόμουνα αλλά αυτό τον άναβε ακόμα περισσότερο.

«Θα σε γαμήσω. Θέλω να ξεσκίσω το στρογγυλό σου κωλαράκι. Δε θα μπορείς να περπατήσεις όταν τελειώσω μαζί σου» με απείλησε και με ανάγκασε να σηκωθώ και να γυρίσω τον κώλο μου προς το μέρος του. Μου κατέβασε το παντελόνι με βία και με έσπρωξε να σκύψω στο κρεβάτι. Άρχισε να χαϊδεύει το κωλαράκι μου πότε άγρια πότε απαλά και τρυφερά. Παρατηρούσε την τρυπούλα μου που ακόμα έσταζε το σπέρμα του Πασκουάλε.

«Τι όμορφη τρυπούλα που έχεις. Εγώ θα σου τη γαμήσω μέχρι να ματώσει… είναι κι έτοιμη. Ούτε σάλιο δεν χρειάζεται να βάλω. Τα χύσια είναι του Πασκουάλε»;

«Ναι του Πασκουάλε είναι». Το πουτσοκέφαλό του άρχισε να σπρώχνει για να εισχωρήσει στην τρυπούλα μου. Μπήκε λίγο η άκρη και αυτό τον ενθάρρυνε για να μπει με ένα σπρώξιμο όλη μέσα. Μια στριγκλιά μου έφυγε από τον πόνο.

«Έτσι για να ακούσουν οι φίλοι σου οι Ιταλοί, πως γαμάνε οι Έλληνες» μου είπε και άρχισε να μπαινοβγαίνει μέσα μου. Εγώ φώναζα από τον πόνο αλλά αυτό τον ερέθιζε περισσότερο γιατί μας ακούγανε οι Ιταλοί.

«Σ’ αρέσει αγόρι μου ο πούτσος μου; Είναι αρκετά μεγάλος για σένα; Αχ ρε καύλα. Θα σε γαμώ συνέχεια. Θα σε γαμώ για να αναπληρώσω όλες αυτές τις μέρες που δεν γαμούσα. Πες μου ρε πουτάνα, οι φίλοι σου είναι καλύτεροι γαμιάδες από εμένα τον Ελληνάρα ρε; Έχουν πιο γλυκιά πούτσα από την πουτσάρα σου»;

«Όχι γαμιά μου. Εσύ είσαι ο καλύτερος. Γάμα με άγρια. Χώσε μου την όλη. Τη θέλω όλη μέσα μου. Ξέσκισε με. Κάνε με δικό σου για πάντα πουτσαρά μου». Είχαμε ξεφύγει. Κι εγώ κι’ αυτός. Το γαμήσι όμως ήταν όντως καταπληκτικό. Παρά τον αρχικό πόνο, μετά ήθελα να μείνει μέσα μου για πάντα. Για πάντα όμως. Το απολάμβανα κι εγώ κι αυτός και ξεχάσαμε εντελώς ότι οι άλλοι ήταν δίπλα και ακούγανε. Δε μας ένοιαζε. Ό Άγγελος ήξερε να γαμά και είχε και τα προσόντα για να γαμά καλά. Πολύ καλά.

Όταν έχυσε μέσα μου, με πλημμύρισε σπέρμα. Όταν τελικά βγήκε από μέσα μου, η τρύπα μου δεν ήταν η ίδια πια. Έμεινε ανοικτή για λίγο και το σπέρμα έτρεχε άφθονο από μέσα. Αλλά ακόμα κι όταν έκλεισε πάλι, ήταν μια ξεσκισμένη τρύπα. Ο Άγγελος σήκωσε τα παντελόνια του και με κόρδωμα βγήκε από το δωμάτιο. Εγώ έμεινα λίγο να ηρεμήσω από το γαμήσι αλλά και γιατί ντρεπόμουνα λίγο να βγω ξέροντας ότι με ακούγανε όλοι όταν με γαμούσε ο Άγγελος. Όταν τελικά βγήκα, ο Άγγελος μιλούσε με τα άλλα παιδιά. Μιλούσαν όμως στα Ιταλικά και δεν καταλάβαινα τι λέγανε.

«Μπορείτε να μιλάτε στα αγγλικά;» τους ζήτησα.

«Θα στα εξηγήσω εγώ όλα όταν τελειώσουμε» μου είπε ο Άγγελος και συνέχισαν να συζητούν στα Ιταλικά.

«Να μου εξηγήσετε τώρα…» απαίτησα.

«Να μωρέ τώρα πια που δεν είναι κρυφό προσπαθούμε να βρούμε ένα τρόπο για να βολευτούμε όλοι. Ποιες ώρες, ποιος».

«Είστε τρελοί;» ρώτησα στα αγγλικά. «Μιλάτε για το πώς θα με μοιράζεστε χωρίς καν να με ρωτήσετε;» ρώτησα εκνευρισμένος.

«Τόσες μέρες εδώ χωρίς ένα μουνί καταλαβαίνεις ρε Νίκο» μου είπε στα ελληνικά ο Άγγελος.

Έφυγα θυμωμένος στο δωμάτιο μου και χτύπησα με δύναμη την πόρτα να κλείσει. Μετά από αρκετή ώρα, αφού ηρέμησα λίγο, ήρθε ο Φαμπρίζιο και με αγκάλιασε, με φιλούσε και προσπαθούσε να με κάνει να νοιώσω καλύτερα. Φυσικά καταλήξαμε να κάνουμε σεξ και ο Φαμπρίζιο με γάμησε με μανία και εγώ φώναζα όπως φώναζα με τον Άγγελο γιατί ήθελε να αποδείξει ότι γαμά εξίσου δυνατά όπως τον Έλληνα.

Τελικά στην αρχή ήταν όλοι διακριτικοί. Όταν κάποιος είχε καύλες και ήθελε να γαμήσει ή να του πάρω μια πίπα, απομονωνόμασταν σε ένα δωμάτιο και κάναμε ότι γουστάραμε. Τα βράδια όλο και με κάποιον κοιμόμουν και κανείς δεν είχε παράπονο. Κάποιες φορές όμως θέλανε ταυτόχρονα δύο άτομα να κοιμηθούν μαζί μου και έτσι σιγά σιγά ξεθαρρέψαμε και παύαμε να κλεινόμαστε στο δωμάτιο. Απλά με γαμούσαν οπουδήποτε. Πότε ένας-ένας, πότε δύο-δύο ή και όλοι μαζί. Όποιος έχει καύλες έρχεται εκεί που βρίσκομαι και με παίρνει είτε από το στόμα είτε από τον κώλο. Στο σπίτι κυκλοφορώ πια γυμνός προκαλώντας τους ενώ αυτοί συνήθως φορούν τα σορτσάκια τους. Ο ανταγωνισμός υπάρχει ακόμα και παίζουν παιγνίδια για το ποιος ας πούμε θα κάνει περισσότερο χρόνο ή χύσει ή τον λιγότερο χρόνο, ποιος θα με κάνει να ουρλιάξω πιο πολύ, ποιος θα με γαμήσει περισσότερες φορές μέσα στην ημέρα. Ή μου δένουν τα μάτια και θέλουν να μαντέψω ποιού το καυλί έχω στον κώλο (μόνο του Άγγελου δε χάνω ποτέ), ή να γευτώ το σπέρμα τους και να τους πω ποιού είναι, και ότι άλλο φανταστούν. Η αλήθεια είναι ότι συνήθως νικά ο Έλληνας. Το βραδάκια ταινιούλες στην τηλεόραση με συνήθως ένα πούτσο στο στόμα μου ή και ακόμα στο κώλο μου. Έτυχε να βλέπω μιάμιση ώρα ταινία και για μια ολόκληρη ώρα να είναι μέσα μου ο Άγγελος και να με γαμά και όταν έχυσε, μπήκε για την υπόλοιπη ώρα μέσα μου ο Πασκουάλε. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι τα βρίσκουμε πια. Στην αρχή μάλιστα βγάζαμε βίντεο με τα κινητά. Σκεφτήκαμε όμως έτσι για ενθύμιο μια και έχουμε επαγγελματικές κάμερες και είναι όλο το συνεργείο εδώ να αποθανατίσουμε όλα αυτά σε μια ταινία. Για μας. Για να την έχουμε όταν πια όλο αυτό τελειώσει.

Είναι πια προς το τέλος του Απρίλη και δεν έχουμε ιδέα πότε θα ανοίξουν τα αεροδρόμια για να πάμε ο καθένας στο τόπο του. Η αλήθεια είναι ότι κανείς δε βιάζεται. Άσε που νομίζω πως ερωτεύτηκα. Ποιον; Αχ ρε πούτσα του Έλληνα…




Copyright protected OW ref: 182279



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).