Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Βόλεϊ δωματίου

Αφού περάσαμε με τη Σούλα μια βδομάδα καύλας με πολλά γαμήσια, έπρεπε να γυρίσω στη δουλειά μου καθώς τελείωνε η άδεια μου.

Οι επόμενες μέρες πέρασαν με πολύ sexting, ανταλλαγή φωτογραφιών σε διάφορες άκυρες στιγμές της μέρας και όλη αυτή η καύλα που μαζεύαμε τις καθημερινές εκτονώνονταν τα Σαββατοκύριακα.

Μια Κυριακή βράδυ και αφού είχαμε τελειώσει ακόμα έναν μαραθώνιο σεξ, κάτσαμε αγκαλιασμένοι και συζητούσαμε περί φαντασιώσεων. Είχαμε μια σχεδόν παρόμοια. Θέλαμε τρίο. Εγώ ήθελα να βάλουμε στην παρέα μας ακόμα μια κοπέλα, και αυτή ακόμα ένα αγόρι. Το θέμα ήταν ποια θα ήταν τα άτομα αυτά που θα μπορούσαν να μας βοηθήσουν. Μου πρότεινε την κολλητή της. Την Έλσα. Συμπαίκτρια στην ομάδα βόλεϊ. Την ήξερα την Έλσα. Ένα κορίτσι 20 ετών, 1.75 ύψος, με σφιχτό κωλαράκι, και σχετικά μικρό στήθος. Στην ιδέα και μόνο ότι υπήρχε περίπτωση να γαμήσω και την Έλσα, καύλωσα.

Από τη μεριά μου πρότεινα τον Τάκη. Ο Τάκης είναι ο κολλητός μου. Γνωριστήκαμε όταν ήμασταν φοιτητές και η φιλία μας έμεινε όλο αυτό τον καιρό. Ο Τάκης είναι 1.80, όχι γυμνασμένος, αλλά με μεγάλη πούτσα. Μεγαλύτερη από τη δική μου. Το ξέρω γιατί σαν φοιτητές πολλές φορές γαμήσαμε παρέα συμφοιτήτριες μας. Τελευταία φορά που είχαμε κάνει τρίο με τον Τάκη ήταν πριν 3 χρόνια όταν σε έναν γάμο ενός κοινού μας φίλου είχαμε καταλήξει σε ένα δωμάτιο του ξενοδοχείου που γινόταν η δεξίωση με την κουμπάρα του γάμου, αλλά αυτό θα σας το αναφέρω σε άλλη ιστορία.

Είπαμε με τη Σούλα να μιλήσουμε ξεχωριστά ο καθένας μας στους φίλους μας να τους εξηγήσουμε την κατάσταση και αν θέλουν κι αυτοί να το κανονίσουμε.

Εγώ ήξερα ότι ο Τάκης θα πει αμέσως το ναι, όπως και έγινε. Η Σούλα χρειάστηκε να μιλήσει λίγο παραπάνω με την Έλσα γιατί ενώ δεν ήταν αρνητική για την τετράδα, κολλούσε ότι ήξερε εμένα πολλά χρόνια και ότι θα με έβλεπε μετά κάθε μέρα στις προπονήσεις και φοβόταν μην αισθανθεί άβολα. Τελικά με τα πολλά κανονίσαμε να πάμε στην πόλη που έμενε ο φίλος μου με σκοπό να γνωριστούμε (κυρίως τα κορίτσια με τον Τάκη).

Έτσι και έγινε. Παρασκευή βράδυ μετά την προπόνηση των κοριτσιών τα πήρα και ξεκινήσαμε για την πόλη του φίλου μου. Ήταν 2,5 ώρες δρόμος. Στην αρχή μέσα στο αμάξι μιλούσαμε περί ανέμων και υδάτων. Βγαίνοντας στην εθνική οδό σταματήσαμε σε ένα από τα καταστήματα που πουλάνε καφέ και σνακ για να πάρω ένα καφεδάκι για μένα και τα κορίτσια να πάνε στην τουαλέτα.

Γυρνώντας από την τουαλέτα τις βλέπω να με κοιτάνε περίεργα και να χαμογελούν. Τους λέω «τι έγινε εκεί μέσα και βγαίνετε με τόση χαρά;».

- Σ: Έδειξα στην Έλσα τη φωτογραφία από την πίπα που σου έκανα προχθές στα αποδυτήρια και δεν το πίστευε ότι κάναμε κάτι τόσο τολμηρό.

- Ε: Ναι. Και δεν είναι μόνο αυτό. Ζήλεψα γιατί και εγώ θέλω να κάνω κάτι παρόμοιο. Μέχρι τώρα εκτός από το σπίτι μου, μόνο σε αμάξι έχω κάνει σεξ και η Σούλα πρότεινε να σου πάρω μια πίπα σε αυτές τους τουαλέτες, έτσι για να τον γνωρίσω... και μου κλείνει το μάτι γεμάτη υπονοούμενα.

Εγώ κοίταζα μια τη Σούλα και μια την Έλσα και δεν το πίστευα ότι θα ξεκινούσε έτσι ωραία το ταξίδι. Πήγαμε στις τουαλέτες όλοι μαζί. Με το που έκλεισε η πόρτα, η Έλσα σκύβει, μου κατεβάζει τη φόρμα μαζί με το μποξεράκι και αμέσως έπιασε τον φρεσκοξυρισμένο μου πούτσο και άρχισε να τον παίζει. Μόλις άρχισε να σκληραίνει τον έβαλε όλο στον στόμα της και άρχισε να τον ρουφάει και με την γλώσσα της να κάνει παιχνίδια στην τρυπούλα. Η Σούλα μπροστά στο θέαμα αυτό έβγαλε την μπλούζα της και άρχισε να χαϊδεύει τα βυζιά της και να τσιμπάει τις ρώγες της. Όταν έφτανε η ώρα να χύσω, το κατάλαβε η Έλσα και σταμάτησε. Τότε ανέλαβε η Σούλα. Σε λιγότερο από ένα λεπτό τα χύσια μου ήταν στο στόμα της Σούλας η οποία τα κατάπιε πρόθυμα, όπως κάνει πάντα. Τα λίγα που έμειναν πάνω στην πούτσα μου, τα καθάρισε με τη γλώσσα της η Έλσα.

Ντυθήκαμε, βγήκαμε από τις τουαλέτες και πήγαμε στο αμάξι για να συνεχίσουμε το δρόμο μας.

Κάποια στιγμή η Σούλα νύσταξε και ζήτησε να αλλάξουν θέσεις με την Έλσα. Να πάει αυτή πίσω αυτή και η Έλσα να έρθει μπροστά για να μιλάμε.

Εκεί που πηγαίνουμε με ρωτάει η Έλσα, αν μου άρεσε η πίπα της. Της απαντάω πως ήταν πολύ καλή. Και ότι θα ήθελα με την πρώτη ευκαιρία να το ξανακάνουμε, αλλά αυτή τη φορά θέλω να χύσω μέσα στο δικό της στόμα και να τα καταπιεί. Τότε βάζει το χέρι της πάνω από το παντελόνι μου και μου τον πιάνει. Κάνω αμέσως δεξιά το αμάξι για να σταματήσω και να βγάλω το παντελόνι. Έχουμε μπει σε έναν επαρχιακό δρόμο που δεν έχει κίνηση και αποφασίζω να οδηγήσω γυμνός ενώ η Έλσα θα είναι μπουκωμένη με την πούτσα μου. Μετά από λίγα λεπτά της λέω πως είμαι έτοιμος να χύσω και αφήνω τον εαυτό μου ελεύθερο. Κατευθείαν μια αρκετά μεγάλη ποσότητα σπέρματος βγαίνει από το καυλί μου και όλο καταλήγει στο στόμα της. Τα κατάπιε όλα με ευχαρίστηση. Ντύθηκα και συνεχίσαμε τον δρόμο μας χωρίς άλλες στάσεις.

Λίγο πριν φτάσουμε στο σπίτι του Τάκη τον παίρνω τηλέφωνο να τον ενημερώσω ότι φτάνουμε σε λίγα λεπτά.

Με το που μπαίνουμε στο σπίτι, γίνονται οι απαραίτητες συστάσεις και τα κορίτσια τον ευχαριστούν για την φιλοξενία. Ο Τάκης λέει στα κορίτσια να πάνε στην κρεβατοκάμαρα τα πράγματα τους για να είναι άνετα μόνες τους στο μεγάλο κρεββάτι και εγώ και ο Τάκης θα βολευτούμε στο δωμάτιο που έχει το γραφείο του μιας και εκεί έχει έναν καναπέ που ανοίγει και γίνεται κρεβάτι.

Αφού βάζουμε τα πράγματα μας στη θέση τους, πάμε όλοι μαζί στο σαλόνι να πιούμε κανένα ποτό και να γνωριστούν καλύτερα τα παιδιά. Εγώ και ο Τάκης φορέσαμε φόρμες, και τα κορίτσια κάτι ανάλογο.

Η Σούλα έβαλε ένα άσπρο μπλουζάκι που φοράει στην προπόνηση και από ότι καταλάβαμε χωρίς σουτιέν, και από κάτω φόρεσε ένα από τα μποξεράκια μου.

Η Έλσα ήρθε και αυτή με ένα μπλουζάκι από πάνω και αυτή χωρίς σουτιέν ενώ από κάτω φορούσε μια φόρμα σαν κολάν και διαγράφονταν πολύ έντονα το κωλαράκι της. Η Σούλα έκατσε στην πολυθρόνα, απέναντι στον καναπέ έκατσε ο Τάκης και στον άλλο καναπέ εγώ και η Έλσα.

- Τ: Πως ήταν το ταξίδι σας;

- Σ: Καλό ήταν. Είχαμε και μία στάση που ο φίλος σου πέρασε καλά.

- Ε: Φιλενάδα δυο στάσεις κάναμε. Και η δεύτερη είχε την ίδια κατάληξη με την πρώτη, απλά εσύ κοιμήθηκες…

είπε η Έλσα και γέλασε.

- Σ: Ώστε έτσι ε; Εγώ κοιμάμαι και εσύ παίρνεις πίπες; Καλό πουτανάκι είσαι τελικά.

- Τ: Τι έγινε ρε φίλε. Ξεκινήσατε κιόλας;

- Εγώ: Τι να σου πω ρε φίλε. Τα κορίτσια ήρθαν με διάθεση να περάσουμε καλά…

και του εξηγώ το τι έγινε στις τουαλέτες και στον δρόμο. Ο Τάκης άρχισε να καυλώνει και αυτό το είδαμε όλοι.

- Σ: Έχω μείνει μια πίπα πίσω. Θα σας φτάσω. Και πάει στον Τάκη και του αρχίζει το τσιμπούκι.

Εγώ βλέποντας αυτό το σκηνικό άρχισα να χαϊδεύω το μουνάκι της Έλσας πάνω από τη φόρμα. Οι πρώτοι αναστεναγμοί ακούστηκαν. Της βγάζω την φόρμα και το στρινγκ, την ξαπλώνω στον καναπέ, ανοίγω τα πόδια της και την αρχίζω γλειφομούνι. Ρουφούσα και δάγκωνα την κλειτορίδα της και με την γλώσσα μου της γαμούσα το μουνάκι.

Η Σούλα και ο Τάκης το γυρίσανε σε 69 και ο ένας ρουφούσε τον άλλο. Κάποια στιγμή ακούω τον Τάκη να λέει «χύνω» και την Σούλα να πνίγεται από τα χύσια του, ενώ η Έλσα άρχισε και αυτή να χύνει στο στόμα μου.

Πλέων και οι 4 είμαστε γυμνοί και καθόμαστε σχεδόν δίπλα δίπλα στο μεγάλο καναπέ. Η Έλσα έχει καβαλήσει εμένα και η Σούλα τον Τάκη. Τα κορίτσια έτσι όπως είναι δίπλα δίπλα με τις πούτσες μας μέσα τους αρχίζουν να φιλιούνται και να χαϊδεύει η μία τα βυζιά της άλλης.

Στο θέαμα αυτό δεν αντέξαμε και πολύ με τον Τάκη και χύσαμε κατευθείαν μέσα στα κορίτσια. Μόλις τελειώσαμε τα δυο κορίτσια άρχισαν λεσβιακό. Η Σούλα ξάπλωσε και άνοιξε τα πόδια της και η Έλσα την έγλειφε. Όπως ήταν στημένες εγώ πήγα δίπλα στη Σούλα και της έδωσα την πούτσα μου στο στόμα και ο Τάκης πήγε πίσω από την Έλσα και αφού σάλιωσε τον πούτσο του τον έσπρωξε στο μουνάκι της. Είχαμε γίνει ένα ωραίο τρενάκι. Τα χύσια όλων μας ήταν παντού. Αφού τελειώσαμε και οι τέσσερις και κάτσαμε να πάρουμε μια ανάσα, λέει η Έλσα:

- Δε φανταζόμουν ποτέ τον εαυτό μου σε κάτι τέτοιο. Μέσα σε λίγες ώρες πήρα στο στόμα μου δυο πούτσες και ένα μουνάκι και το μουνάκι μου μάζεψε χύσια από δύο διαφορετικούς πούτσους. Μέχρι σήμερα είχα κάνει σεξ μόνο με το πρώην αγόρι μου.

Μετά από λίγο, και ενώ είμαστε ακόμα όλοι γυμνοί, είδα τη Σούλα να κοιτάζει τον πούτσο του Τάκη ο οποίος τον χάιδευε. Της κάνω νόημα ότι μπορεί να πάει. Κατευθείαν η Σούλα πέφτει στα γόνατα και αρχίζει να του γλείφει τα αρχίδια, να ανεβαίνει μέχρι το κεφαλάκι και με μια κίνηση το πήρε όλο μέσα της. Η Έλσα αφού βρήκε τις ανάσες της, άρχισε να τρίβεται δίπλα στον Τάκη και αρχίζει να τον φιλάει, ενώ ο Τάκης της έτριβε το μουνάκι. Με μια κίνηση η Έλσα βάζει το μουνάκι της στο πρόσωπο του Τάκη και η Σούλα που δεν αντέχει άλλο πάει και κάθεται πάνω στον πούτσο του. Έτσι ο Τάκης γλείφει την Έλσα και πηδάει τη Σούλα και εγώ απλά παρακολουθώ το φίλο μου σε μια ευχάριστη στιγμή. Τάκης και Έλσα χύσανε μαζί, ενώ η Σούλα έχει σκύψει και ρουφάει τώρα το καυλί μου. Όπως είναι στημένη η Σούλα πάει ο Τάκης από πίσω και της τον βάζει στον κώλο της. Ένα αχ ακούστηκε, που μέσα στην καύλα της βραδιάς χάθηκε.

Η Σούλα τώρα είχε στο στόμα της εμένα και στον κώλο της τον Τάκη. Η Έλσα καθόταν απέναντί μου και μας κοιτούσε και είχε βάλει δυο δάχτυλα στο μουνάκι της. Στη θέα αυτή δεν άργησα να χύσω τη Σούλα για ακόμα μια φορά και κάνω νόημα στην Έλσα να έρθει στην παρέα μας. Έρχεται κατευθείαν και κάθετε με τον κώλο της πάνω στον πούτσο μου. Έχουμε τώρα τα κορίτσια και τα γαμάμε από κώλο και οι δυο. Χύνουμε και οι δυο μέσα τους. Πλέον κουρασμένοι και οι τέσσερις πάμε ένας ένας προς το μπάνιο για να κάνουμε μπάνιο και να διώξουμε τον ιδρώτα και τα χύσια από τα κορμιά μας. Πρώτα πήγε η Σούλα και μετά η Έλσα. Όσο περιμέναμε εγώ και ο Τάκης τα κορίτσια να τελειώσουν από το μπάνιο, βάλαμε ένα ποτό και λέγαμε για τη βραδιά που ζήσαμε.

Η συνέχεια της εκδρομής στο επόμενο...




Copyright protected OW ref: 182149



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).