Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Μετά από ένα τρίμηνο στη νέα καραντίνα όλα ήταν σε ένταση και οι περιορισμοί πέρα από νεύρα, βαρεμάρα, διάθεση για έξοδα, όρεξη για πολλές τρέλες κλπ, μας είχαν φέρει στα όρια μας για παρασπονδίες, σπάσιμο των περιορισμών και ότι άλλο θα μπορούσε να σπάσει τη μονοτονία και τη ρουτίνα.

Έτσι όταν ο Γρηγόρης, συμφοιτητής από τη Σχολή, με προσκάλεσε σε ένα μίνι πάρτι που οργάνωσε για τη γιορτή του. Δέχτηκα χωρίς δεύτερη κουβέντα. Είχε πει ότι θα είμαστε λίγα άτομα από τη Σχολή και λίγοι στενοί φίλοι του, συνολικά είπε 8-9 άτομα, αγόρια και κορίτσια.

Το πάρτι οργανώθηκε Σαββατόβραδο, παρ’ όλο που η γιορτή του ήταν την επόμενη μέρα.

Το σπίτι του Γρηγόρη είναι στα ψηλά στην Πεντέλη, με όλη την Αθήνα στα πόδια σου, μια αποκομμένη μονοκατοικία, ώστε να μην κινδυνεύουμε από καταγγελίες από γείτονες για τη συγκέντρωση. Οι γονείς του είχαν φύγει από το ξεκίνημα της καραντίνας στο χειμερινό σπίτι τους κάπου στη Βυτίνα.

Για τη βραδιά φόρεσα ένα μαύρο, σούπερ μίνι φόρεμα, που στέκεται μόνο με το σχέδιο που έχει να πιάνει στον αριστερό ώμο, ενώ όλος ο δεξιός ώμος και η πλάτη είναι ελεύθερα. Μπροστά στο στήθος έχει ένα ιδιαίτερο κόψιμο, αφήνοντας το κέντρο του στήθους σε κοινή θέα, ενώ καλύπτει τις ρώγες και τα άκρα του στήθους με δύο λωρίδες υφάσματος, που καταλήγουν στο στήριγμα στον αριστερό ώμο. Φυσικά λόγω σχεδίου φοριέται χωρίς σουτιέν, ενώ μικρά στρας διακοσμούν το φόρεμα σε διάφορα σημεία. Έχω ακούσει πολλά κολακευτικά σχόλια για αυτό το φόρεμα.

Όταν έφτασα υπήρχαν ήδη εκεί τα περισσότερα άτομα. Από τη Σχολή ήταν η Άννα, η Εύα (που ήταν τσιμπημένη με τον Πέτρο) και η Μαρίλια (ο «κρυφός» πόθος του Γρηγόρη) και από αγόρια ο Πέτρος (τσιμπημένος μαζί μου) και ο Αντώνης («κολλημένος» με την Άννα), όλοι συνομήλικοι στο τμήμα μας του Μάρκετινγκ. Είχαν έρθει ακόμη μια ξαδέλφη του Γρηγόρη, η Κατερίνα, λίγο μικρότερη μας και φανερά τσιμπημένη με τον ξάδελφό της που έδειχνε την ενόχλησή της για την παρουσία της Μαρίλιας και το ενδιαφέρον του Γρηγόρη γι’ αυτήν και ένας γείτονάς του από την περιοχή του, ο Δημήτρης, που ήταν κι ο μεγαλύτερος στην παρέα, γύρω στα 30-35 από ότι τον έκοβα, οικονομολόγος, και ο μόνος που παρουσίαζε κάποιο ενδιαφέρον για εμένα.

Αλλά και ο Δημήτρης, σε μένα επικεντρώθηκε από την αρχή, χαζεύοντας τα πόδια και το στήθος μου, που το φόρεμα που είχα διαλέξει άφηναν σε κοινή θέα, ενώ απομάκρυνε το βλέμμα του, όταν κοιτούσα.

Το φαγητό, το ποτό και η μουσική βοήθησαν να γίνουμε σύντομα μια χαρούμενη παρέα, αφού έτσι κι αλλιώς οι περισσότεροι ήδη γνωριζόμασταν μεταξύ μας.

Το χαλάρωμα με το ποτό οδήγησε και σε αργούς χορούς σε ζευγάρια, σε διάφορους συνδυασμούς, με το Γρηγόρη να προσπαθεί να μονοπωλήσει τη Μαρίλια, ο Αντώνης την Άννα. Ο Δημήτρης και ο Πέτρος προσπαθούσαν να μοιραστούν το χρόνο μου, ενώ μάλλον παραπονεμένες έμεναν η Εύα και η Κατερίνα.

Η μικρή φαινόταν ιδιαίτερα τρελιάρα και έτσι δεν ήρθε σαν έκπληξη η πρότασή της για παιχνίδι Αλήθεια ή Τόλμη, πρόταση που αποδέχθηκε όλη η παρέα και σύντομα το σαλόνι του Γρηγόρη διαμορφώθηκε σε χώρο για το παιχνίδι.

Η Άννα και η Εύα ζήτησαν να μην υπάρχουν ακραίες απαιτήσεις Τόλμης, όπως γδύσιμο ή ολοκληρωμένο σεξ πέραν από φιλιά ή χάδια, αλλιώς δε θα έπαιζαν. Για να μην χαλάσει η παρέα, βέβαια τα αιτήματα τους έγιναν δεκτά και το παιχνίδι ξεκίνησε.

Σαν εορτάζων, πρώτος ξεκίνησε ο Γρηγόρης και γυρνώντας το μπουκάλι πέτυχε την Εύα. Στην ερώτηση Αλήθεια ή Τόλμη η Εύα διάλεξε Τόλμη και ο Γρηγόρης, που ήξερε ότι θέλει τον Πέτρο την έστειλε προς τα εκεί, ζητώντας της να φιληθεί με τον Πέτρο.

Η Εύα κατακοκκίνισε, ο Πέτρος κρυφοχαμογέλασε, μου έριξε ένα βλέμμα πόθου και μετά έσκυψε και φίλησε στα χείλη την Εύα, που έτρεμε ολόκληρη και είχε κλείσει τα μάτια στο φιλί του.

Στη συνέχεια γύρισε η Εύα και θέλοντας να πάρει το αίμα της πίσω όταν το μπουκάλι σταμάτησε στην Κατερίνα, της ζήτησε να φιλήσει το Γρηγόρη, που αυτός είχε ήδη κομπλάρει κοιτάζοντας τη Μαρίλια, σαν να της ζητούσε να δείξει κατανόηση. Η μικρή Κατερίνα αγκάλιασε το Γρηγόρη, περνώντας τα χέρια της γύρω από τον λαιμό του και φιλώντας τον με πάθος, κολλώντας το κορμί της πάνω του, σα να μην ήθελε να τελειώσει ποτέ αυτό το φιλί.

Δεν ξέρω γιατί Αλήθεια δεν έπαιρνε κανείς και έτσι έγινε όταν η Κατερίνα γυρνώντας το μπουκάλι έπεσε πάνω στο Δημήτρη. Όταν διάλεξε Τόλμη, η μικρή τρελιάρα θέλοντας να συνεχιστεί η αύξηση της θερμοκρασίας στο δωμάτιο και βλέποντας το πως με κοίταζε ο Δημήτρης με έκανε πάσα σ’ αυτόν, αλλά όχι για φιλί αυτή τη φορά. Πήρε το βλέμμα της, χαμογέλασε πονηρά στο Δημήτρη και μετά σε εμένα και του ζήτησε να με χαϊδέψει για δύο λεπτά πάνω από τα ρούχα, όπως ήταν και οι όροι του παιχνιδιού, ότι δε βγάζουμε ρούχα, όπου θέλει. Μικρή μάγισσα, σκέφτηκα, θα έρθει και η σειρά σου.

Ο Δημήτρης με φανερή ικανοποίηση και μάτια πεινασμένα μου ζήτησε να σταθώ όρθια μπροστά του, ενώ όλο το δωμάτιο κοιτούσε με κομμένη ανάσα τι θα κάνει. Δεν τολμούσα να δειλιάσω κι έτσι στήθηκα μπροστά του. Ήταν ψηλότερος μου και από κοντά απέπνεε ένα ερωτισμό.

Ένιωσα τα δάχτυλα του στο στήθος μου. Το κάθαρμα, εκμεταλλευόταν την ευκαιρία του στο έπακρο. Τα δάχτυλα του με άγγιζαν πάνω από τις δύο λωρίδες υφάσματος παίζοντας με τις ρώγες μου και διατρέχοντας το στήθος μου, μια το ένα και μια το άλλο. Δαγκώθηκα να μην ουρλιάξω ή να μη βογκήξω, ένιωσα να υγραίνομαι και έκλεισα τα μάτια, προσπαθώντας να περάσουν τα ατέλειωτα δύο λεπτά, που δεν έδειχναν να τελειώνουν. Ένιωσα κι ένα χάδι του στο λαιμό μου από πάνω προς τα κάτω κι εκεί δεν κρατήθηκα και άφησα να μου ξεφύγει ένα πνιχτό βογκητό, που δε μπόρεσα να κρύψω.

Τα δύο λεπτά πέρασαν κι ένα χειροκρότημα ακολούθησε από την παρέα, που αντί να το βρω επιδοκιμαστικό το βρήκα μάλλον ενοχλητικό.

Ζήτησα συγγνώμη και κατευθύνθηκα στο μπάνιο. Κλείδωσα την πόρτα και κοιτάχτηκα στον καθρέφτη. Ήμουν αναψοκοκκινισμένη και ακόμη ερεθισμένη.

Ακούμπησα τη πλάτη μου στον τοίχο και τράβηξα τον ώμο του φορέματος κατεβάζοντας το και αφήνοντας το να πέσει στη μέση μου.

Σάλιωσα τα δάχτυλα μου, έκλεισα τα μάτια και τα δάχτυλα μου άρχισαν να χαϊδεύουν το γυμνό μου στήθος συνεχίζοντας το παιχνίδι του Δημήτρη. Δεν ήθελα πολύ, ένιωσα τον ερεθισμό μου στα ύψη, ανασήκωσα το φόρεμα και πέρασα τα δάχτυλά μου μέσα από το στρινγκάκι μου. Ήμουν πλημμυρισμένη. Ένα – δύο αγγίγματα και χύνω δαγκώνοντας τα χείλη μου να μην αφήσω το πάθος μου να ακουστεί μέχρι το σαλόνι.

Έπλυνα το πρόσωπο και τα χέρια μου και σενιαρίστηκα για να βγω.

Ξεκλείδωσα και… έξω από την πόρτα του μπάνιου στεκόταν ο Δημήτρης και μου χαμογελούσε. Με είχε ακούσει;

Με έπιασε από το χέρι και χωρίς να με ρωτήσει με τράβηξε στο διπλανό δωμάτιο, κάποια κρεβατοκάμαρα, μάλλον επισκεπτών. Είχε πολύ θράσος σκέφτηκα, αλλά όταν κόλλησε τα χείλη του στα δικά μου κλείνοντας την πόρτα, δε φάνηκε να τον σπρώχνω μακριά πολύ πειστικά.

Με έριξε στο κρεβάτι και τα χέρια του μου σήκωσαν το φόρεμα. Έσκυψε και άρχισε να μου φιλάει τα μπούτια, τα χέρια του έτρεξαν στα μπούτια μου και μετά στο κωλαράκι μου, ενώ το στόμα του ανέβηκε και άρχισε να δαγκώνει την κλειτορίδα πάνω από το στρινγκάκι.

- Τι κάνεις τρελέ, άσε με, πως τολμάς;

- Είσαι σίγουρη ότι δεν το θέλεις;… με ρώτησε ειρωνικά και μου τράβηξε το στρινγκάκι προς τα κάτω, βουτώντας τη γλώσσα του στο ήδη πλημμυρισμένο μουνάκι μου.

- Είσαι κάθαρμα, του είπα, αλλά δεν πτοήθηκε.

- Κι εσύ το μουνί της δεκαετίας, απάντησε, κάνοντας με να γίνω πάλι κατακόκκινη.

Ναι κι εγώ το ήθελα, δεν αρκούσε που έφτασα μόνη μου, γι’ αυτό τον άφηνα. Μπήκε μέσα μου αργά – αργά και τέρμα στον ερεθισμό, ήταν πέτρα ο τύπος. Άρχισε να με σφυροκοπάει άγρια, όλο και πιο γρήγορα και όλο και πιο βαθιά. Χωρίς καν να με έχει γδύσει από τη μέση και πάνω, φορώντας ακόμη το φόρεμα μου και τις γόβες μου. Έβγαζα κραυγούλες ηδονής, αδιαφορώντας αν στο σαλόνι μπορεί να ακουγόμασταν από τους άλλους ή να αναρωτιόταν για την απουσία μας τόση ώρα.

Μου κατέβασε το φόρεμα από τον ώμο και τα χείλη του βρήκαν και δάγκωσαν το γυμνό μου στήθος, που είχε νωρίτερα παιδέψει με τα δάχτυλά του. Με ανασήκωσε και με έβαλε να καθίσω πάνω του πρόσωπό με πρόσωπο, χωρίς να βγει λεπτό από μέσα μου. Άρχισα να αναπηδάω πάνω του, τα νύχια μου χώθηκαν στην πλάτη του και γέρνοντας στον ώμο του άρχισα να χύνω για δεύτερη φορά ανεξέλεγκτα.

Ανασηκώθηκε, βγήκε από μέσα μου και με ξάπλωσε οδηγώντας τον σκληρό του πούτσο ανάμεσα στα στήθη μου. Τα ζούληξε γύρω του και άρχισε να μου γαμάει μανιασμένα το στήθος. Δεν άντεξε άλλο και μου γέμισε στήθη, λαιμό και πρόσωπο με τα υγρά του, πριν πέσει αποκαμωμένος δίπλα μου.

- Είσαι πολύ καύλα Μαρία…

μου ψιθύρισε, κολλώντας τα χείλη του στο λαιμό μου. Το κορμί του άρχισε να τρίβεται πάνω μου, με τον πούτσο του πάνω στα γυμνά μου μπουτάκια. Με τράβηξε δίπλα του και άρχισε να με φιλάει χώνοντας τη γλώσσα του στο στόμα μου και αναζητώντας τη δική μου. Δεν άργησε να ξαναερεθιστεί.

- Πάμε μέσα με τους άλλους, του είπα, αλλά δεν έδειχνε να συμφωνεί.

- Θέλω κι άλλα Μαρία. Που νομίζεις ότι πας με τέτοιο κωλαράκι;

Ωχ, κι αυτός εκεί είχε το μυαλό του; Όλα τα ήθελε; Κι εγώ τι ήθελα; Έπρεπε τελικά να το ομολογήσω στον εαυτό μου, κι εγώ δεν τον είχα χορτάσει ακόμη. Εξ άλλου είχα πάνω από 20 μέρες να κάνω έρωτα με άντρα και ο Δημήτρης ήταν αν και έξω από τα ηλικιακά μου στάνταρντ πολύ ερωτικός.

Με γύρισε στο κρεβάτι και με έβαλε να στηθώ στα τέσσερα μπροστά του, ρίχνοντας το κεφάλι μου στο μαξιλάρι. Τι θα έλεγε άραγε ο Γρηγόρης, όταν αργότερα θα έβλεπε το κρεβάτι τόσο αναστατωμένο;

Ένιωσα τη γλώσσα του Δημήτρη να ταξιδεύει στην πίσω τρυπούλα μου και να με ανοίγει σιγά – σιγά εισβάλλοντας μέσα μου. Τον άθλιο, ήταν πολύ έμπειρος τελικά και με έκανε ότι ήθελε.

Τα δάχτυλα μου έπαιζαν τώρα στο μουνάκι μου και δάγκωνα το μαξιλάρι να μην ουρλιάξω. Τα δάχτυλα του Δημήτρη άρχισαν να γαμάνε σαλιωμένα το κωλαράκι μου, ενώ ένιωσα να κολλάει η παλάμη του σφαλιαρίζοντας με εκεί.

Συνέχισα να χαϊδεύομαι μανιασμένα και τον ένιωσα σκληρό και πάλι, αλλά αυτή τη φορά με στόχο την πίσω τρυπούλα μου. Ήταν πολύ μεγάλος και σκληρός για εκεί κι ας μην ήταν η πρώτη φορά μου. Ένιωσα πόνο μαζί με απίστευτη καύλα καθώς άρχισε σιγά – σιγά να με σκίζει. Δάγκωνα το μαξιλάρι και τον ένιωθα να μπαίνει πιο βαθιά, μέχρι που σε λίγο ήταν όλος μέσα μου.

Γλίστρησε προς τα έξω, πάλι μέσα, πάλι έξω και μετά αφού προσαρμόστηκε όπως ήθελε μέσα μου, άρχισε να με σφυροκοπάει πιάνοντας με από τη μέση με το ένα χέρι και ζουλώντας το στήθος μου με το άλλο. Τον ένιωσα σε λίγο να φτάνει στο κορύφωμα και τα υγρά του να με πλημμυρίζουν και πάλι, αυτή τη φορά χωρίς την ανάγκη να σταματήσει για να βγει και χωρίς κι εγώ να με ελέγχω ούρλιαξα και έφτασα πέφτοντας στο μαξιλάρι με τον Δημήτρη καρφωμένο πάντα μέσα μου να σπαρταράει στο κωλαράκι μου.

Τα παιχνίδια στο σαλόνι συνεχίζονταν όλη την ώρα και πρέπει να είχαν γίνει πολλές φάσεις που χάσαμε, αφού παρατήρησα ότι ήταν όλο και τολμηρότερα, όταν γυρίσαμε. Μάλλον σε κανένα δεν είχε γίνει αισθητή η απουσία μας, εκτός ίσως στον Πέτρο, που με κοιτούσε ερωτηματικά. Ο Γρηγόρης απολάμβανε τις επιθέσεις της Κατερίνας, αλλά και της Μαρίλιας πλέον, που μάλλον είχε κι αυτή τσιμπήσει και άρχισε να ζηλεύει τη μικρή. Ο Αντώνης είχε καταφέρει την Άννα να ανταποκρίνεται στα φιλιά του, η Εύα αναζητούσε την προσοχή οποιουδήποτε ήταν διαθέσιμος και δεν αντιδρούσε σε φιλιά και χάδια, όταν της δινόταν η ευκαιρία.

Έτσι συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με το ποτό να τρέχει σύννεφο, τη μουσική σε ένταση, την καύλα διάχυτη σε όλους. Φίλησα στο στόμα όλα τα αγόρια της βραδιάς πριν το διαλύσουμε, με ιδιαίτερο πάθος τον Πέτρο, που δεν ήθελα να τον νιώθω στενοχωρημένο και αποχαιρέτησα και το Δημήτρη με ένα σφίξιμο του χεριού, αφού ήταν σίγουρο ότι θα ξαναβρεθούμε σύντομα.

Τελικά το πάρτι του Γρηγόρη ήταν το απόλυτο ξέδομα, είτε το είχε προσχεδιάσει έτσι, είτε κατέληξε από μόνο του.




Copyright protected OW ref: 181219



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).