Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Όπως σας έχω πει, οι περιπέτειες μας στο χώρο αυτό, είναι πάρα πολλές και καλές με πολλά απρόοπτα. Έχουμε κάνει έναν πολύ δυνατό κύκλο από γνωριμίες, και επειδή περνάμε αρκετά καλά μαζί τους, ότι κάνουμε το κάνουμε με αυτούς. Μέσα λοιπόν στους άντρες που γουστάρουν να πηδάνε την Κατερίνα, είναι και ένας από κοντινή χώρα στην Ελλάδα. Λόγο δουλειάς, έρχεται κάθε μήνα εδώ, για αρκετές μέρες και πάντα είμαστε οι πρώτοι που θα πάρει τηλέφωνο να βρεθούμε. Λίγες μέρες λοιπόν πριν έρθει στην Ελλάδα πέρσι την άνοιξη, με πήρε τηλέφωνο να με ενημερώσει ο Πάνος ότι θα έρθει μαζί με ένα φίλο του. Σαν φίλοι που είναι, του είχε πει τα πάντα για εμάς και του είχε δείξει κάποιες φωτογραφίες της Κατερίνας, από μερικά παιχνίδια που είχαμε κάνει και την έδειχναν να την γαμάει ο Πάνος.

Μου λέει λοιπόν πως ο φίλος του θέλει να γαμήσει την Κατερίνα μαζί με τον Πάνο, μόνο οι δύο τους και μάλιστα αν δεν έχουμε πρόβλημα να της δώσει και ένα μεγάλο ποσό ως δώρο. Το προτείνω λοιπόν στην Κατερίνα και της άρεσε πολύ σαν ιδέα να γαμηθεί με τον Πάνο και άλλον ένα ξένο μαζί. Για το δώρο δεν είπε κουβέντα. Κλείσαμε το ραντεβού για την Παρασκευή το βράδυ και ο Πάνος θα ερχόταν να την πάρει από κάποιο σημείο που είχαμε πει.

Αφού έκανε το μπανάκι της, έβαλε εσώρουχα πολύ σέξι, ζαρτιέρες και ένα φορεματάκι που ήταν πάρα πολύ προκλητικό. Πήγαμε ραντεβού μας και μετά από λίγο ήρθε ο Πάνος. Αφού είπαμε λίγα πράγματα, τους χαιρέτησα και είπε όταν τελειώσουν θα τη φέρει σπίτι εκείνος. Από εδώ και μετά, ότι σας γράφω, μου τα έχει περιγράψει η Κατερίνα πως έγιναν.

Η διαδρομή ήταν σύντομη προς πολύ γνωστό και μεγάλο hotel των Αθηνών, όπου και είχαν κλείσει σουίτα. Φτάνοντας εκεί, συναντήθηκαν με το Γιώργο και κάτσανε να πιούνε ένα ποτό και να τα πούν. Της έκανε αμέσως πολύ καλή εντύπωση και μετά από λίγη ώρα πρότεινε να πάνε επάνω οι δύο τους χωρίς τον Πάνο. Ξεκίνησαν λοιπόν, και βρέθηκαν στο ασανσέρ να κάνει κίνηση ο Γιώργος και να της λέει ότι έχει καυλώσει παρά πολύ. Η Κατερίνα τότε του χάιδεψε τον πούτσο πάνω από το παντελόνι, και του λέει ότι κι αυτή θέλει.

Μπήκαν στο δωμάτιο και της λέει να γδυθεί και να μείνει μόνο με τα εσώρουχα μέχρι να κάνει εκείνος ένα μπάνιο. Έτσι και έγινε, γδύθηκε και ξάπλωσε, μέχρι που βγήκε ο Γιώργος από το μπάνιο γυμνός. Η πούτσα του ήταν τέρμα καυλωμένη, όχι μεγάλη αλλά ούτε και μικρή. Μια φυσιολογική. Ξάπλωσε δίπλα της και άρχισε να της γλείφει στα βυζιά, ενώ το χέρι του έπαιζε με το μουνί της. «Έχω δει φωτογραφίες που σε γαμάει ο Πάνος από πίσω» της λέει «και θέλω να σε γαμήσω από παντού». Ούτε τσιμπούκι δεν άφησε να του πάρει η Κατερίνα. Με γρήγορες κινήσεις της βγάζει το κιλοτάκι και της καρφώνει τον πούτσο του μέχρι τα αρχίδια μέσα στο μουνί της που ήδη ήταν μούσκεμα. Δεν κράτησε πολύ το γαμήσι και μετά από λίγα λεπτά τον βγάζει και της δίνει στο στόμα λέγοντας της ότι θέλει να του τα πιει όλα.

Με τον πούτσο στο στόμα της, άρχισε ρίχνει ριπές από χύσια μέσα και να βογκάει από την καύλα. Η Κατερίνα δεν του άφησε ούτε σταγόνα και αφού τη στράγγιξε, συνέχισε να τη γλείφει. Για λίγα λεπτά μόνο του έπεσε λίγο και μετά ήταν έτοιμος να την ξανά γαμήσει. Τη γύρισε στα τέσσερα και άρχισε να παίζει με την κωλάρα της, βάζοντας όλο και πιο πολλά δάχτυλα μέσα, μέχρι που την άνοιξε διάπλατα. Σηκώθηκε πάνω και της λέει: «Άνοιξε τον κώλο σου μόνη σου να σε βλέπω». Έβαλε τα χέρια της στα κωλομέρια της, και άνοιξε δυνατά να φανεί η ανοιχτή κωλοτρυπίδα της ενώ εκείνος έπαιζε την πούτσα του. Τότε πλησιάζει, και αρχίζει να βάζει μέσα την πούτσα του, μέχρι που πλέον ήταν όλη μέσα. Η πούτσα έμπαινε και έβγαινε με πολύ γρήγορο ρυθμό και η Κατερίνα άρχισε να βογκάει από την καύλα. «Με έσκισες» του λέει. «Και που είσαι ακόμα, θα σε ξεσκίσουμε και παρέα με τον Πάνο τώρα» και παίρνει το τηλέφωνο.

«Έλα Πάνο, τον έχω μέσα στον κώλο της που είναι καύλα και της τον έχω ανοίξει. Άκου πως φωνάζει από το γαμήσι που της ρίχνω» και πλησιάζει το τηλέφωνο στον κώλο της για να ακουστεί ο χτύπος της πούτσας του την ώρα που την γαμάει. «Περνάς καλά»… ακούστηκε από το τηλέφωνο. «Έρχομαι κι εγώ επάνω να τη γαμήσουμε παρέα». Έκλεισε το τηλέφωνο και συνέχισε να γαμάει με δύναμη. Την έβαλε στην άκρη του κρεβατιού πάλι στα τέσσερα, ανέβηκε αυτός πάνω στο κρεβάτι, λύγισε τα γόνατα και έχωσε πάλι την πούτσα του μέσα στον κώλο της. Τα βογκητά της άρχισαν να γίνονται πιο έντονα και άρχισε να του λέει… «γάμα με, γάμα με, γάμα με».

Εκείνη τη στιγμή ακούστηκε η πόρτα. «Μην κουνηθείς καθόλου», της λέει, και πάει να ανοίξει την πόρτα. Στη θέα της ανοιγμένης κωλάρας της ο Πάνος λέει «τι της έχεις κάνει ρε φίλε; Τι άνοιγμα είναι αυτό;». «Εγώ;» λέει ο Γιώργος ή εσύ που γαμάς τόσο καιρό τέτοια μουνάρα και αυτή την κωλάρα; «Άντε…» λέει ο Πάνος, «περιμένει η κοπέλα. Πάμε να τη γαμήσουμε». Και αρχίζει να βγάζει τα ρούχα του, μέχρι που έμεινε γυμνός, ήρθε στο κρεβάτι και βάζει στο στόμα της Κατερίνας την ψωλάρα του. Ο Γιώργος πίσω της, έχει βάλει την πούτσα του μέσα στον κώλο της και τη γαμάει και πάλι. Μετά από αρκετή ώρα και αφού ο Γιώργος την έχει ξεκωλιάσει, ακούγετε ο Πάνος. Έλα κάτσε πάνω μου με την μουνάρα σου, να γαμήσω κι εγώ και να σε πάρουμε μαζί από όλες τις τρύπες σου. Είναι κάτι που δεν έχει κάνει ποτέ ο Γιώργος και δεν ξέρω αν του τύχει άλλη τέτοια ευκαιρία.

Ο Γιώργος ακούγοντας αυτό, χώνει με δύναμη όλη την πούτσα του μέσα στον κώλο της, με τα δύο του χέρια την αγκάλιασε από τη μέση της σφιχτά και χωρίς να βγει η πούτσα του καθόλου, οδηγεί το μουνί της πάνω στη πούτσα του Πάνου και ξαφνικά βρίσκεται η Κατερίνα με δύο πούτσες να τη γαμάνε από παντού. Ο Πάνος μετά από τόση ώρα που γαμούσε τον κώλο της δεν άργησε να φωνάξει. «Χύνω καυλιάρα μου μέσα στην κωλάρα σου». Αφού άδειασε τα χύσια του όλα μέσα στον κώλο της, ήταν σειρά του Πάνου να την γαμήσει από τον κώλο. Μόλις της τον έβαλε στον κώλο, της λέει: «Όπως βλέπω τον κώλο σου, πρέπει να σε έχει γαμήσει πολύ καλά». «Με ξέσκισε…» του απαντά, «είναι πολύ δυνατός γαμιάς, έχουμε και τα ίδια γούστα, το γαμήσι με δύναμη από το κώλο». Τότε ακούστηκε ο Πάνος. «Χύνω και εγώ μέσα στην κωλάρα σου». «Χύσε με ψωλαρά μου...» λέει η Κατερίνα και μόλις χύνει και βγάζει την πούτσα του από τον κώλο της, γυρίζει και την παίρνει στο στόμα να καθαρίσει όλα τα χύσια που έχουν μείνει επάνω της. Αφού τη σκούπισε καλά, έμειναν ξαπλωμένοι και οι τρεις στο κρεβάτι, με την Κατερίνα στη μέση να κάνουν τσιγάρο.

Μετά από μια ώρα περίπου, σηκώθηκαν, ντύθηκαν και καληνύχτισαν. Ο Γιώργος την πλησίασε, έβαλε κάτι στην τσάντα της και της λέει. «Θα σε ξαναδώ;». «Φυσικά…» απαντά η Κατερίνα. Της έπιασε τον κώλο και έφυγε με τον Πάνο να τη φέρει σπίτι. Κατά τις 4:00 ήρθε και μου είπε: αναλυτικά όσα έγιναν. Η κωλάρα της, ακόμα είχε χύσια μέσα. Δεν άντεξα και τη γάμησα κι εγώ. «Θα έρθει πάλι ο Γιώργος, πέρασε καλά και θέλει να με γαμήσει ξανά» λέει η Κατερίνα, και ανοίγει την τσάντα της να δει τι της έβαλε μέσα. Τη βλέπω να έχει ψιλό παγώσει και πλησιάζω. Κοίτα μου λέει πόσα μου άφησε. Το ποσό ήταν πολύ μεγάλο. «Θα ήσουν πολύ μεγάλη πουτάνα μαζί του, για να σου αφήσει τόσα πολλά λεφτά», της είπα.




Copyright protected OW ref: 181023



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).