Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Οι φίλοι του μπαμπά (1ο μέρος)

Κοιμήθηκα αλυσοδεμένος, γυμνός και φοβισμένος στο κρύο πάτωμα. Κρύωνα αλλά δεν τολμούσα να κοιμηθώ στο καναπέ και να σκεπαστώ με μια κουβερτούλα που ήταν εκεί. Φοβόμουν το θυμό τους. Φοβόμουν την οργή τους. Κατά τα ξημερώματα κάποιος άγγιξε τον ώμο μου.

«Γαμώ το. Είσαι παγωμένος. Δεν θέλουμε και να σε σκοτώσουμε μαλάκα. Σήκω και κάτσε στον καναπέ» μου είπε. Ήταν ο Βασίλης. Μου έριξε την κουβερτούλα πάνω μου και με πήρε αγκαλιά ενώ εγώ έτρεμα από το κρύο.

«Θα σε ζεστάνω εγώ. Και δε θα ξανά κοιμηθείς στο πάτωμα. Εδώ στον καναπέ θα κοιμάσαι» μου είπε τρίβοντας το κορμί μου για να το ζεστάνει. «Ηρέμησε και μη φοβάσαι. Δε θέλουμε το κακό σου. Να τιμωρήσουμε τον πατέρα σου θέλουμε. Κοίτα, θα πω και του φίλου μου να χαλαρώσουμε λίγο» μου είπε πολύ φιλικά χαϊδεύοντας με και φιλώντας με.

«Είσαι καλό παιδί και πολύ καυλιάρικο μωρό» μου είπε. Από το απαλό φως του δρόμου που έμπαινε στο δωμάτιο έβλεπα ότι αυτός ο άντρας ήταν ένας πολύ όμορφος άντρας και τώρα ήθελα να με γαμήσει και να το απολαύσω. Όμορφα χαρακτηριστικά, κοντοκουρεμένα μαλλιά, γένια περιποιημένα. Το κορμί του σφικτό και τριχωτό. Αρσενικό όπως μ’ αρέσει. Πλατύ στέρνο, μυώδη πόδια, μεγάλες χούφτες, χοντρά δάκτυλα περιποιημένα. Τατουάζ στον ώμο κατέβαινε μέχρι το δεξί του χέρι και ένα άλλο στο αριστερό πλευρό του. Απαλά με ανάγκασε να σκύψω και να πάρω το καυλί του που είχε καυλώσει στο στόμα μου. Έγλειφα με ευχαρίστηση τώρα γιατί αισθανόμουν ασφαλής.

«Δε με έπαιρνε ο ύπνος και ευτυχώς που είχα καύλες γιατί αλλιώς θα πέθαινες από το κρύο εκεί στο πάτωμα. Γλείψε με καύλα μου. Γλείψε και τ’ αρχίδια μου» και εγώ έγλυφα αχόρταγα. Τώρα μύριζε σαπούνι και ήταν σχεδόν τρυφερός μαζί μου. Με χάιδευε παντού απαλά όμως. Ακόμα και όταν τα δάκτυλά του φτάσανε στην τρυπούλα μου, σάλιωσε πρώτα το δάκτυλό του πριν αρχίσει να το βυθίζει στο κωλαράκι μου.

«Θέλω να σε γαμήσω. Το θέλεις κι’ εσύ;» με ρώτησε και έκπληκτος για αυτή την τροπή των πραγμάτων του απάντησα ότι το θέλω πολύ. Με ξάπλωσε ανάσκελα, έβγαλε από τα πόδια μου τις χειροπέδες – όχι όμως κι από τα χέρια μου – ανύψωσε το ένα πόδι μου στους ώμους του και οδήγησε το σκληρό, χοντρό του όργανο στην άκρη της τρυπούλας μου.

«Χαλάρωσε. Θα πονέσεις αλλά θα μπω μέσα σου όσο απαλά γίνεται» μου είπε και άρχισε να σπρώχνει νοιώθοντας την τρυπούλα μου να ανοίγει για να δεχτεί αυτό το τεράστιο παλούκι. Μικρές κραυγές ξέφευγαν από το στόμα μου όταν το πουτσοκέφαλο του εισχώρησε μέσα μου και εκατοστό-εκατοστό έσπρωχνε το καυλί του για να μπει όλο. Πονούσα, έτσουζε αλλά τον ήθελα μέσα μου. Όταν μπήκε όλος μέσα μου και ένοιωθα τα υπέροχα αρχίδια του να ακουμπάνε στο κώλο μου σταμάτησε για λίγο και μετά άρχισε ρυθμικά να σπρώχνει σε ένα απαλό αργό ρυθμό που με τρέλαινε.

«Ωχ ναι, βάλτο μου όλον. Γάμα με. Ωχ αισθάνομαι τόσο ωραία. Τον θέλω όλον» φώναζα ξεχνώντας ότι στο σπίτι ήταν κι ο Ηλίας. Αλλά προφανώς κι ο Βασίλης το ξέχασε γιατί με τους αναστεναγμούς του και τα μουγκρητά του, φαινόταν να το απολαμβάνει πολύ. Μέχρι που…

«Ρε συ Βασίλη είχες καύλες ρε γαμώ το και με ξυπνήσατε»;

«Ναι μωρέ. Είπα να ρίξω κανένα πούτσο μπας και κοιμηθώ» απάντησε κι’ όλα κόπηκαν. Κι οι τρυφερότητες και τα φιλιά και τα πάντα. Τώρα με γαμούσε με μανία βρίζοντάς με.

«Καλά, θα κάτσω εδώ μια και ξύπνησα να του ρίξω κι’ εγώ ένα γαμήσι να χαλαρώσω. Αργείς»;

«Όχι ρε. Χύνω όπου να ναι» και συνέχισε να με γαμάει με δυνατές σπρωξιές ενώ ο Ηλίας έκατσε στην πολυθρόνα απέναντι και έπαιζε το καυλωμένο πουλί του. Ο Βασίλης τέλειωσε με δύναμη στον κώλο μου χύνοντας βαθιά μέσα μου. Έπεσε για λίγο ολόκληρος πάνω μου μέχρι που βρήκε η αναπνοή του τον ρυθμό της. Βγήκε από μέσα μου απότομα.

«Δικός σου. Καληνύχτα. Α και του επέτρεψα να κοιμηθεί πάνω στον καναπέ. Είχε παγώσει στο πάτωμα» του είπε και έφυγε χωρίς να μου ρίξει μια ματιά.

«Γονάτισε στον καναπέ και δείξε μου τον κώλο σου» μου είπε ο Ηλίας. Κι’ αφού μου το είπε το έκανα. «Άνοιξε να δω την κωλοτρυπίδα σου». Με τα χέρια μου ξεχώρισα τα κωλομάγουλα για να βλέπει καλύτερα την ξεσκισμένη τρύπα μου που έσταζε τα ζουμιά του Βασίλη.

«Ο φίλος μου σε άνοιξε για τα καλά βλέπω. Γονατιστός έλα μπροστά μου και πάρε μου μια πίπα». Σύρθηκα με τα γόνατα και έφτασα μπροστά του. Κι’ αυτός ήταν πολύ όμορφος. Το ίδιο στυλάκι. Θα νόμιζες ότι ήταν αδέλφια. Το ίδιο κοντοκουρεμένο μαλλί, το ίδιο περιποιημένο γένι, ο ίδιος σωματότυπος. Αυτός είχε περισσότερα τατουάζ και ιδιαίτερα στα μπράτσα του.

«Τι χαζεύεις πούστη; Ρούφα τον. Δε θα μείνουμε εδώ μέχρι να ξημερώσει» μου είπε αρπάζοντας το κεφάλι μου και χώνοντας μου τον πούτσο του στο στόμα. «Πρέπει να το παραδεχτώ όμως ότι ξέρεις να κάνεις πίπες» μου είπε και για αρκετή ώρα έμεινε εκεί να απολαμβάνει το στόμα μου και την γλώσσα μου πάνω στο πούτσο του.

«Τώρα έλα να κάτσεις πάνω στο πούτσο μου» και με τράβηξε για να σηκωθώ πάνω. Πήγα να κάτσω αλλά αντέδρασε. «Γύρισε. Θέλω να βλέπω το πρόσωπό σου όταν θα μπαίνω μέσα σου» και αυτό έκανα. Γύρισα, πάτησα πάνω στην πολυθρόνα και χαμήλωσα το κορμί μου μέχρι να νιώσω το πουτσοκέφαλο του στην άκρη της τρύπας μου. «Κάτσε καύλα μου. Τι περιμένεις» είπε και πιάνοντας με από την μέση με πίεσε μέχρι που το πούτσος του έφτασε τέρμα μέσα μου. Το σπέρμα του Βασίλη χρησίμευσε σαν λιπαντικό και έτσι μπήκε σχετικά εύκολα μέσα μου χωρίς πολύ πόνο.

«Γαμώ το. Πραγματικά σε άνοιξε ο πουτσαράς ο φίλος μου. Σου αρέσει;» με ρώτησε αρπάζοντας τα κωλομέρια μου και ανεβάζοντας με πάνω κάτω στο πούτσο του. «Τι κωλάρα είναι αυτή αγόρι μου» και με γαμούσε σαν τρελός. Κρατιόμουν από τους ώμους του γιατί ο ρυθμός του ήταν ξέφρενος. «Σ’ αρέσει έτσι να σου ανοίγουμε το κωλαράκι πουσταρόπαιδο; Πες μου πόσο σ’ αρέσει πουτάνα». Χωρίς να βγει από μέσα μου σηκώθηκε και κουβαλώντας με μεταφερθήκαμε στον καναπέ και συνέχισε να με γαμά με εμένα από κάτω. Έχυσε μέσα μου με θόρυβο. «Σ’ αρέσει μωρή καργιολίτσα; Πάρε τα μωρή πουτανίτσα όλα μέσα σου. Θα σε γκαστρώσω εγώ αγόρι μου» φώναζε και πίεζε τη λεκάνη του στη σούφρα μου για να χωθεί ολόκληρος μέσα μου. Όταν τελείωσε σηκώθηκε από πάνω μου. Πήρε τις χειροπέδες και μου έδεσε τα πόδια.

«Αφού σου είπε ο Βασίλης να κοιμηθείς στο καναπέ, κοιμήσου. Αυτά όμως που είπαμε για αύριο το πρωί ισχύουν» μου είπε και με άφησε και πάλι μόνο μου.

Το επόμενο πρωί έκανα ακριβώς ότι μου είπαν. Έφτιαξα καφέ και ετοίμασα πρόγευμα με ότι βρήκα στο ψυγείο. Και οι δύο ήταν απότομοι και εχθρικοί. Μου εξήγησαν τι να κάνω και φύγανε αφήνοντάς με μόνο και δεμένο. Ευτυχώς όμως μπορούσα να κινηθώ μια κι’ οι αλυσίδες τόσο στα χέρια όσο και στα πόδια ήταν αρκετά μεγάλες. Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να τηλεφωνήσω στον βιολογικό μου πατέρα. Μου εξήγησε ότι μ’ αγαπούσε αλλά δεν είχε άλλη επιλογή γιατί τους χρωστούσε πολλά λεφτά και φοβόταν για την ζωή του. Έτσι τους έδειξε βίντεο και φωτογραφίες με μένα να με γαμάνε διάφοροι και τους έπεισε να τους υπηρετώ όσο βρίσκονται στην Κύπρο για να ξεπληρώσει μέρος των χρωστούμενων. Άρχισε μετά να μυξοκλαίει ότι τάχα θέλει το καλό μου και με αγαπά και νοιάζεται κι όταν όλα αυτά τελειώσουν να πάω στην Αθήνα να τον βρω για να μου δείξει την αγάπη του κι άλλα τέτοια μελοδραματικά. Έκλεισα το τηλέφωνο. Μια εβδομάδα είναι, θα περάσει και έτσι βοηθώ και τον πατέρα μου σκέφτηκα.

Γυρίσανε αργά το απόγευμα. Κάτσανε και μου είπαν να τους κάνω μασάζ στα πόδια και στους ώμους. Όπως ήταν φυσικό αυτό τους καύλωσε. Σηκώθηκε ο Ηλίας καυλωμένος και πήγε προς το laptop.

«Ώρα να σε δει ο αγαπημένος σου πατερούλης» είπε και φρόντισε τη βιντεοκλήση. Ο πατέρας μου στην άλλη άκρη φαινόταν ήδη ξαναμμένος. Εγώ γονατισμένος μπροστά από τον Βασίλη να τον γλείφω έχοντας την τρυπούλα μου προς την κάμερα.

«Γαμώ το, μάλλον χάρη του κάνουμε του μαλάκα που του δείχνουμε τον γιό του να γαμιέται. Ρε μαλάκα, πήγαινε μάζεψε τα λεφτά που μας χρωστάς παρά να κάθεσαι και να τον παίζεις» είπε νευριασμένος ο Βασίλης.

«Θα τα μαζέψω είπα»…

Ο Βασίλης νευριασμένος, μου έδωσε μια σπρωξιά προς τα πίσω. Τα έχασα. Δεν ήξερα τι έκανα λάθος. Ξάπλωσε στο πάτωμα και με διάταξε να κάτσω πάνω στην σκληρή του πούτσα. Σηκώθηκα στάθηκα με ανοικτά πόδια από πάνω του όταν μου είπε να γυρίσω να βλέπω ανάποδα. Γύρισα (ο κώλος μου τώρα ήταν προς την κάμερα) και λύγισα τα πόδια μου χαμηλώνοντας τον κώλο μου για να κάτσω πάνω στο πούτσο του. Μπήκε λίγο η πρησμένη άκρη του πούτσου του όταν νευριασμένος ανασήκωσε τη λεκάνη του και μπήκε μέσα μου κατευθείαν. Για άλλη μια φορά τσίριξα από τον πόνο αλλά με έπιασε γερά από την μέση και δε με άφηνε να σηκωθώ πάνω. Τότε, ο Ηλίας ήρθε και στάθηκε μπροστά μου με ανοικτά τα πόδια χώνοντας μου τον πούτσο του στο στόμα. Ο πατέρα μου είχε θέα την κωλοτρυπίδα μου με τον πούτσο του Βασίλη μέσα και τον Ηλία να μου γαμά το στόμα ενώ ο Βασίλης έβλεπε από πάνω του τον πούτσο του φίλου του να μπαινοβγαίνει στο στόμα μου και τα αρχίδια του να κινούνται πέρα δώθε.

«Γλείψε τον καλά, με μπόλικο σάλιο πουτανάκι γιατί αν δεν το κάνεις μετά θα μετανιώσεις» με προειδοποίησε και χωρίς να καταλάβω το λόγο άρχισα να τον γλείφω φροντίζοντας να έχει μπόλικο σάλιο και ταυτόχρονα ανεβοκατέβαινα πάνω στον πούτσο του Βασίλη. Ο Ηλίας μου έδινε χαστούκια στο πρόσωπο, με έφτυνε και μου έλεγε πόσο πουτάνα είμαι. Ο Βασίλης μου έδιδε σκαμπίλια στον κώλο και μου περίγραφε πως θα με ξεσκίσει. Ο μπαμπάς έβλεπε και ενθουσιασμένος τον έπαιζε. Αμέσως μετά κατάλαβα γιατί ήθελε ο Ηλίας να σαλιώσω τον πούτσο του καλά. Βγήκε από το στόμα μου ήρθε από πίσω μου, γονάτισε και ταυτόχρονα με έσπρωξε μπροστά για να έχει πρόσβαση κι’ αυτός στο κωλαράκι μου. Ο Βασίλης τύλιξε τα χέρια του γύρω από μένα φέρνοντάς με πιο κοντά του για να μπορεί ο φίλος του να μπει κι’ αυτός μέσα μου. Ο πόνος ήταν φοβερός και εγώ τον παρακαλούσα να μην το κάνει. Ο μπαμπάς μου από την άλλη τον προέτρεπε να το κάνει.

«Τι φωνάζεις μαλακισμένο λες και δεν το έχεις κάνει ξανά. Είδαμε βίντεο να σε γαμάνε έτσι. Μας το έδειξε ο «γλυκός πατερούλης» σου» διευκρίνισε ο Ηλίας και μπήκε με μια δυνατή σπρωξιά μέσα μου.

«Να, βλέπεις; Όλοι οι καλοί χωράνε» σχολίασε ειρωνικά ο Βασίλης. Ο πόνος σιγά σιγά καταλάγιασε και απλά ένοιωθα ότι η τρύπα μου τεντώθηκε όσο ποτέ άλλοτε. Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι η πρώτη φορά που έχω δύο πούτσες στο κώλο αλλά αυτών ήταν ιδιαίτερα χοντρές και μεγάλες. Πρώτος έχυσε ο Ηλίας που βγήκε ικανοποιημένος από μέσα μου δίδοντάς μου και ένα δυνατό χαστούκι στα κωλομέρια. Συνέχισα να κάθομαι πάνω στο Βασίλη ο οποίος ξαφνικά όπως με είχε αγκαλιασμένο γυρίζει με τέτοιο τρόπο και βρίσκομαι εγώ από κάτω κι’ αυτός από πάνω μου. Ήταν ιδιαίτερα καυλωμένος. Άρχισε να με πηδά ξέφρενα, σα ζώο. Έχυσε γρήγορα κοιτάζοντάς με στα μάτια ικανοποιημένος κι’ αυτός που με πόνεσε. Σηκωθήκανε κι οι δύο από το πάτωμα και στάθηκαν πάνω από το γυμνό μου καταπονημένο σώμα.

«Άνοιξε το στόμα σου» μου είπε ο Ηλίας και όταν το έκανα ένας ζεστός χρυσός πίδακας άρχισε να κυλά και να καταλήγει στο στόμα μου. Με κατουρούσε και με διάταζε να τα πιώ όλα. Ταυτόχρονα σχεδόν άρχισε κι ο Βασίλης να με κατουρά παντού. Κορμί, πρόσωπο, παντού. Όταν τελειώσανε, ο Ηλίας τερμάτισε τη βιντεοκλήση με τον πατέρα μου ενώ ο Βασίλης κλωτσώντας με διάταξε να καθαρίσω το πάτωμα με την γλώσσα μου. Το έκανα κλαίγοντας. Όχι τόσο γιατί έγλειφα την κατούρα τους από το πάτωμα όσο για τον τρόπο που μου συμπεριφερόταν ο Βασίλης. Μετά από το χθεσινοβραδινό νόμιζα ότι θα έδειχνε λίγη συμπόνια. Προφανώς είχα λάθος.

Η βδομάδα πάνω κάτω κύλησε μ’ αυτό τον τρόπο. Έμενα μαζί τους κι ήμουν κάτι σαν υπηρέτης τους και ταυτόχρονα το πουτανάκι τους. Τους έφτιαχνα φαγητό, καθάριζα το σπίτι κι αυτοί με γαμούσαν όποτε είχαν καύλες είτε μαζί είτε ξέχωρα. Ανάλογα με το ποιος ήταν καυλωμένος. Δε μπορώ να πω ότι με κακοποιούσαν αλλά είχαν κάποια φετίχ που έπρεπε να τους τα ικανοποιώ. Όπως το γλείψιμο των ποδιών, να μυρίζομαι τις μασχάλες τους, να με κατουράνε όποτε θέλουν κλπ. Με γαμούσαν καθημερινά μία ή δύο φορές κάθε βράδυ. Κάποιες νύκτες με έπαιρναν πότε ο ένας πότε ο άλλος στο κρεβάτι τους και κοιμόμασταν μαζί. Κι΄ άλλες φορές όποιος είχε πρωινές καύλες με γαμούσε πριν φύγουν.

Έτσι έφτασε και η παραμονή της μέρας που θα φεύγανε.

«Κοίτα, απόψε θα έχουμε κάποιους συνεργάτες καλεσμένους. Ξέρουν για σένα. Τους έχουμε μιλήσει και τους δείξαμε κάποια από τα βίντεο μας. Η αλήθεια είναι ότι απόψε θα σε πουλήσουμε κι’ εμείς με την σειρά μας σε κάποιο. Για να βγάλουμε τα σπασμένα. Επιλέξαμε συνεργάτες μας που τους εμπιστευόμαστε και ξέρουμε ότι δε θα σου κάνουν κακό. Θα πας μαζί τους και θα δημοπρατήσουν. Φρόντισε να πάρουμε καλή τιμή».

Είχα πάθει σοκ. Δεν περίμενα ότι θα με πουλούσαν σαν σκλάβο. Ο ένας με πουλούσε στον άλλο σαν πουτάνα. Δεν ήξερα πώς να το χειριστώ αλλά από την άλλη, δεν είναι πως είχα και επιλογές. Το αποφασίσανε και θα το κάνουν χωρίς να με ρωτήσουν.

Το βράδυ όταν γυρίσανε δεν ακολουθήθηκε η ίδια ρουτίνα. Όταν κτύπησε το κουδούνι, μου είπαν να ανοίξω. Εγώ γυμνός άνοιξα την πόρτα και οδήγησα τον κύριο που ήταν στο κατώφλι μέσα. Κάθισε, τον ρωτήσανε τι θα ήθελε να πιει και εγώ του το σέρβιρα. Μιλούσανε περί ανέμων και υδάτων αλλά το βλέμμα του ήταν κολλημένο πάνω μου. Ήταν γύρω στην ηλικία των άλλων και το ίδιο στυλ. Μόνο που ήταν Κύπριος. Το ίδιο πράγμα επαναλήφθηκε ακόμα λίγες φορές. Όταν μαζεύτηκαν πέντε άτομα ο Βασίλης πήρε το λόγο.

«Αγαπητοί φίλοι. Όλοι ξέρουμε γιατί είμαστε εδώ. Αυτός είναι ο Νίκος και όπως ξέρετε και είδατε στα βίντεο που σε όλους στείλαμε είναι το σκλαβάκι μας. Μια βδομάδα που είμαστε εδώ στην Κύπρο, τόσο εγώ όσο κι ο Ηλίας, φροντίζει όπως καλυφτούν όλες μας οι ανάγκες. Όπως γνωρίζετε είναι γιος του Άρη, αυτού που όλοι συνεργαστήκαμε μαζί του και σε όλους χρωστά λεφτά. Δική του ιδέα ήταν να μας τον πουλήσει για να πέσει κάτω το χρέος του. Δεχτήκαμε για να τον εκδικηθούμε. Τελικά όμως ο Νίκος δε φταίει σε τίποτα. Αλλά είναι πολύ καλός σ’ αυτό που κάνει και του αρέσει. Είναι υποτακτικός, κάνει την καλύτερη πίπα που μας έκανε ποτέ, γαμιέται εξαιρετικά και δεν παραπονιέται ποτέ. Απόδειξη, ότι μια βδομάδα εδώ και δε ζητήσαμε να γαμήσουμε γυναίκα. Δεν το είχαμε ανάγκη. Όλα αυτά θα τα διαπιστώσετε κι οι ίδιοι. Φαίνεται σχεδόν παιδάκι και το κωλαράκι του όπως βλέπεται είναι όμορφο σφικτό και στρογγυλό. Η τρυπούλα του, είναι στενή – ήταν μάλλον γιατί μετά από εμάς άνοιξε αρκετά. Δείτε και μόνοι σας, μοιάζει με μικρό κοριτσάκι με στρογγυλό αγορίστικο κωλαράκι. Θα απολαύσετε το σεξ όσο δεν το απολαύσατε με κανένα άλλο. Πολύ μίλησα όμως… Ας περάσουμε στην πράξη. Ο Νίκος θα κάνει πίπα στον καθένα σας για να καταλάβετε τι εννοώ. Να θυμάστε ότι όσοι δώσουν την ψηλότερη τιμή, θα είναι δικό τους για μια βδομάδα» ολοκλήρωσε ο Βασίλης.

«Εμπρός γονάτισε μπροστά από το Φώτη και δείξε του τι δεξιοτέχνης είσαι στο γλείψιμο» μου είπε ο Ηλίας, σπρώχνοντάς με απαλά μπροστά από τον πρώτο στα δεξιά μου. Γονάτισα ενώ ο Φώτης είχε βγάλει έξω τον μισοκαυλωμένο πούτσο του. Τον πήρα στο στόμα και ο πούτσος του θέριεψε. Άρχισε να βγάζει μικρά μουγκρητά και αναστεναγμούς. Οι άλλοι ρωτούσαν πως είναι.

«Η καλύτερη πίπα. Το πουτανάκι ξέρει τι κάνει» είπε ο Φώτης ενώ εγώ τον ρουφούσα όλο και έγλειφα και πιπιλούσα τα αρχίδια του. Μετά από αρκετή ώρα ο Ηλίας μου είπε να προχωρήσω στον επόμενο. Ψήλωσα το κεφάλι και ανακάλυψα ότι είχαν βγάλει όλοι την πούτσα τους έξω και την παίζανε. Προχώρησα στον επόμενο γονατιστός. Αυτός δεν είχε την υπομονή να περιμένει. Άρπαξε το κεφάλι μου και το κάρφωσε πάνω στην καυλωμένη πούτσα του. Μου γάμησε το στόμα με δύναμη βγάζοντας κι αυτός ήχους που έδειχναν ότι το απολάμβανε.

«Δείξε μου τι μπορείς να κάνεις με την γλώσσα σου» μου είπε κι’ εγώ άρχισα να γλείφω τον πούτσο και τ’ αρχίδια του. «Να με κοιτάς στα μάτια όταν το κάνεις αυτό» μου είπε και ενώ σήκωσα το βλέμμα μου στο όμορφο πρόσωπό του είδα ότι κρατούσε το τηλέφωνό του και έβγαζε βίντεο. Όταν ο Ηλίας θεώρησε ότι τον έγλειψα αρκετά, μου είπε να προχωρήσω στον επόμενο. Όλοι τώρα κρατούσαν τα κινητά τους και κατέγραφαν τις πίπες που έκανα. Όταν έφτασα στον επόμενο, πάντα γονατιστός, έπιασα στην παλάμη μου το μεγάλο καυλί του. Η παλάμη δε μπορούσε να κλείσει γύρω από τον χοντρό πούτσο του αλλά παρά ταύτα κατάφερα να χωρίσει όλος στο στόμα μου. Ενώ τον έπαιρνα βαθιά στο λαρύγγι μου, αυτός έσκυψε και άρχισε να χαϊδεύει τον κώλο μου. Σύντομα ένα δάχτυλο του παραβίαζε την τρυπούλα μου και όταν μπήκε όλο μέσα μου, τα δάκτυλα γίνανε δύο. Έπαιζε με τον κώλο και την τρυπούλα μου όσο εγώ τον έγλειφα, μέχρι που ο Ηλίας μου είπε να προχωρήσω στον επόμενο. Τους έγλειψα και τους πέντε όταν ο Ηλίας πρότεινε ένας-ένας να μπαίνει στο υπνοδωμάτιο μαζί μου για κανένα μισάωρο για να με «γνωρίσει» όπως το έθεσε. Πρώτος θέλησε να πάει ο Μαρίνος αλλά είπε του Ηλία να έρθει κι αυτός μαζί για να τραβάει βίντεο. Το ήθελε για «αναμνηστικό» είπε… Όλοι θέλανε, οπότε ο Ηλίας θα έμενε και θα εκτελούσε χρέη κάμεραμαν.

«Καλό γαμήσι» ευχήθηκε χαμογελώντας ο Βασίλης ενώ προχωρούσαμε με το Μαρίνο και πιο πίσω ο Ηλίας για το υπνοδωμάτιο.

Ο κάθε ένας από τους πέντε πέρασε από το υπνοδωμάτιο και σε ένα περίπου μισάωρο που τους αναλογούσε, τους έδειξα πόσο καλή «πουτάνα» ήμουν κι’ αυτοί μου συμπεριφέρθηκαν σαν κανονικοί επιβήτορες. Άλλοι ήταν τρυφεροί και παθιασμένοι, άλλοι άγριοι και δεσποτικοί. Χρησιμοποίησαν τη φαντασία τους και με γάμησαν σε κάθε στάση που ήξεραν αλλά και πειραματίστηκαν μαζί μου. Κι όταν όλοι τέλειωσαν, πήγα στο σαλόνι και τους βρήκα όλους εκεί να συζητάνε για το πόσο πουστράκι είμαι και πόσο αχόρταγο κωλαράκι έχω και πόση εμμονή έχω με τους πούτσους. Όλοι ήταν ευχαριστημένοι και θέλανε όλοι να καταλήξω κοντά τους. Είχα κι εγώ η αλήθεια κάποιους που συμπαθούσα περισσότερο αλλά η απόφαση δεν είναι δική μου.

Όταν ανακοινώθηκε ο νέος μου αφέντης, απογοητεύθηκα κάπως. Ο Λέανδρος ήταν ο πιο όμορφος κι ο πιο προικισμένος απ’ όλους αλλά συνάμα ήταν και ο πιο άγριος και ο πιο απαιτητικός. Οι άλλοι τον συγχαρήκαν και αστειευόμενοι τον ρωτούσαν αν θα τους άφηνε πότε πότε να γαμάνε κι αυτοί. Ο Λέανδρος τους είπε όποτε θέλανε θα το κανόνιζε.

Η νύχτα προχωρούσε προς το τέλος της. Εγώ τους σέρβιρα ποτά σαν καλός σκλάβος κι’ αυτοί αστειεύονταν μεταξύ τους κάνοντας σεξιστικά σχόλια για μένα.

«Ρε συ Λέανδρε, θα τον αφήσεις να μας κάνει καμιά πίπα πριν φύγουμε. Βλέποντας τον έτσι συνέχεια γυμνό και το κωλαράκι να πηγαίνει πέρα δώθε καυλώσαμε πάλι».

«Θα σας άφηνα» απάντησε ο Λέανδρος. «Μόνο που ακόμα δεν είναι δικός μου. Ρωτάτε το Βασίλη και τον Ηλία».

«Δεν χρειάζεται να απαντήσουμε. Νικολάκη, φρόντισε να φύγουν οι καλεσμένοι μας ευχαριστημένοι» είπε ο Βασίλης και με καθίσανε στο πάτωμα με την πλάτη μου στον καναπέ. Αυτή την φορά δεν πήγαινα εγώ από τον ένα στον άλλο αλλά έρχονταν αυτοί με την σειρά. Μου την χώνανε στο στόμα και το γαμούσαν μέχρι που χύνανε. Όλοι. Με την σειρά. Έφυγαν ευχαριστώντας τους οικοδεσπότες για το πόσο ωραία περάσανε.

Τελευταίο βράδυ. Έφτιαξα τις βαλίτσες και των δύο. Κοιμηθήκαμε και οι τρεις στο δωμάτιο του Βασίλη. Όλο το βράδυ δεν ήξερα ποιος ήταν μέσα μου ή στο στόμα μου. Αλλά μου συμπεριφέρονταν σχεδόν με τρυφερότητα.

Την επομένη το πρωί, όταν ήρθε το ταξί για να τους παραλάβει με αγκάλιασαν, με φίλησαν, με ευχαρίστησαν γιατί ήμουν ένα τέλειο πουστράκι και με αποχαιρέτησαν.

«Νίκο, μια συμβουλή θα σου δώσω. Αν δε θες να κινδυνεύεις κανόνισε να απομακρυνθείς από τον πατέρα σου. Είσαι μικρό παιδί και έχεις όλη την ζωή μπροστά σου. Μεγαλύτερη λέρα απ’ αυτόν δεν υπάρχει» γύρισε και μου είπε ο Βασίλης πριν φύγει.

Την επόμενη φορά θα σας εξιστορήσω πως πέρασα με αφέντη μου τον Λέανδρο. Αν κι’ εσείς το θέλετε βέβαια.




Copyright protected OW ref: 180964



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.