Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με το μπαμπά σε ανάρρωση έπρεπε να αναλάβω εγώ πολλές από τις υποχρεώσεις της επιχείρησης την περίοδο αυτή, δίνοντας του το χρόνο να ξεκουραστεί. Καθώς είχα και όλα τα δικαιώματα υπογραφών κλπ, ανέλαβα και όλες τις τραπεζικές υποχρεώσεις και διαδικασίες για την πληρωμή του δώρου του προσωπικού, που θα γίνονταν τις επόμενες μέρες κι έτσι πέρασα όλη την Παρασκευή στο γραφείο του μπαμπά στην επιχείρηση.

Εκείνη την ημέρα είχα φορέσει ένα μαύρο δερμάτινο, σαν καμπαρντίνα μίνι, που μπροστά έδενε μόνο με μια ζωνίτσα στη μέση, χωρίς κουμπιά ή φερμουάρ, αφήνοντας τα πόδια μου σε κοινή θέα. Από κάτω είχα διαλέξει ένα χρώματος τιγρέ ολόσωμο, σούπερ μίνι φόρεμα, που άφηνε το πάνω κομμάτι της πλάτης γυμνό πίσω, μπροστά έμοιαζε σαν στράπλες, τονίζοντας το στήθος μου (δεν είχα φορέσει σουτιέν), ενώ δύο πολύ λεπτά ραντάκια το συγκρατούσαν πάνω μου. Μαύρα τακούνια και μαύρο στρινγκάκι συμπλήρωναν το ντύσιμό μου.

Η μέρα πέρασε γρήγορα, εγώ ανταποκρίθηκα πλήρως στις υποχρεώσεις μου και μάλιστα άκουσα και τους σχετικούς επαίνους του κ. Κώστα, του μεγαλοστελέχους, συνέταιρου του μπαμπά (Βλ. ιστορία «Με το συνέταιρο του μπαμπά στη Θεσσαλονίκη»), πράγμα που με ικανοποίησε πολύ. Μάλιστα πήρε και τηλέφωνο τον πατέρα μου και του το είπε.

Μετά την περιπέτεια, που είχα ζήσει πριν 3 χρόνια και κάτι με τον κ. Κώστα, ήταν η πρώτη φορά που περνούσα ξανά τόσες ώρες μαζί του. Η κατάσταση ήταν περίεργη και για τους δύο, στη σκέψη εκείνων των ημερών στη Θεσσαλονίκη. Τότε βέβαια ήμουν μόνο λίγο μεγαλύτερη από τα 18.

Ο κ. Κώστας πλησίαζε πια τα 64, χωρίς αυτό να τον κάνει λιγότερο γοητευτικό από τότε που κάναμε έρωτα στο ξενοδοχείο. Μού άρεσε ακόμη και από μεριάς του όλη μέρα έψαχνε αφορμές να έρχεται στο γραφείο μου για να με δει, τάχα με θέματα της δουλειάς και να με ενημερώσει, χωρίς να χάνει την ευκαιρία να χαϊδεύει με το βλέμμα του τα μπουτάκια μου, που όπως καθόμουν και το μίνι φορεματάκι γινόταν πιο αποκαλυπτικό έδιναν την τέλεια θέα ή το στήθος μου, στεκόμενος από πάνω μου και προσπαθώντας να το διακρίνει από μέσα χωρίς σουτιέν.

Μού άρεσε το ενδιαφέρον του, που όπως και τότε ήταν αμείωτο και φαινόταν πάλι πόσο τον βασάνιζα. Είχα κι εγώ πάλι όρεξη για παιχνίδι κι έτσι άρχισα να απαντάω στο διακριτικό φλερτ του με ανάλογα πειράγματα, ανασηκώνοντας ακόμη περισσότερο την άκρη από το φόρεμα, όπως καθόμουν, δίνοντάς του καλύτερη θέα, κοιτάζοντας τον βαθιά στα μάτια, χαμογελώντας του κλπ. Για άλλη μια φορά είχε γίνει τούρμπο, όπως τότε.

Έφτασε απογευματάκι και σιγά – σιγά όλοι οι υπάλληλοι των γραφείων χαιρέτησαν και έφυγαν για το Σαββατοκύριακο τους.

Στην επιχείρηση είχαμε μείνει μόνο εγώ και ο κ. Κώστας και ήμουν βέβαιη, ότι δε θα αργούσε να ξανάρθει στο γραφείο μου, όχι για να αποχαιρετήσει αλλά για να με πάρει άλλη μια φορά μάτι.

Στεκόμουν μπροστά στο παράθυρο κοιτάζοντας την κεντρική λεωφόρο, όταν τον άκουσα να ανοίγει την πόρτα του γραφείου μου και να μπαίνει. Έκανα ότι δεν τον άκουσα και έμεινα απορροφημένη στην κίνηση. Άκουγα τα βήματά του καθώς με πλησίαζε πίσω μου. Τι θα έκανε τώρα;

Δεν άργησα να μάθω. Στάθηκε πίσω μου, σχεδόν κόλλησε πάνω μου και ένιωσα τα χείλη του να διατρέχουν το γυμνό κομμάτι της πλάτης μου.

- Ω Μαράκι, μικρό μου αγγελούδι!

Με τρέλαινε, όταν με φώναζε έτσι και τα χείλη του στη γυμνή μου πλάτη με ανατρίχιασαν ολόκληρη.

- Μα τι κάνετε κ. Κώστα, είμαστε στο γραφείο!

- Δε μπορώ, μου είπε, όλη μέρα έλιωσα να σε κοιτάζω και εξ άλλου δεν υπάρχει κανείς εδώ. Έχουν φύγει όλοι.

- Ναι, αλλά…

Δεν με άφησε να τελειώσω τη φράση μου, ούτε με άφησε να γυρίσω, να τον κοιτάξω. Τα χέρια του έτρεξαν στη μέση μου και κόλλησε πάνω μου, γέρνοντας με και ακουμπώντας με στο εσωτερικό περβάζι του παραθύρου και κάνοντας με να νιώσω πόσο ερεθισμένος ήταν.

- Καλύτερα όχι, ψιθύρισα, αλλά δεν απομακρύνθηκα.

Ένιωσα τα δάχτυλα του να χαϊδεύουν τον λαιμό μου και να κατεβαίνουν μπροστά στο στήθος μου. Με άγγιζε πάνω από το λεπτό φορεματάκι, στην αρχή τρυφερά, αγγίζοντας τις ρωγίτσες μου πειρακτικά και κάνοντας του ένα ευγενικό μασάζ, ενώ στη συνέχεια τον ένιωσα πιο βίαιο, πιο τρελαμένο, να χουφτώνει το δεξί μου στήθος και να το ζουλάει, καταλήγοντας πάλι στη ρωγίτσα μου, που άρχισε να την τσιμπάει και να τη στρίβει ανάμεσα στα δάχτυλα του, διαπιστώνοντας με ευχαρίστηση, ότι δε φορούσα καθόλου σουτιέν.

Αναστέναξα από την ηδονή, που ο έμπειρος άντρας για ακόμη μια φορά μου πρόσφερε. Ένιωθα τον σκληρό του πούτσο να τρίβεται στο κωλαράκι μου, σαν να θέλει να μπει μέσα μου, έστω κι αν και οι δύο ήμασταν ακόμη ντυμένοι.

Κατάλαβα ότι τελικά δε θα σταματούσε αν δεν έβρισκε την λύτρωση. Κι εγώ ήμουν ήδη ερεθισμένη, αλλά έπρεπε να προσπαθήσω να κρατήσω τα προσχήματα.

- Ας ηρεμήσουμε… είπα, αλλά η φωνή μου βγήκε αδύναμη, παρακλητική σχεδόν και όχι απαιτητική. Είναι αργά, ας πάμε σπίτια μας.

- Αγγελούδι μου, σε θέλω τόσο πολύ, μα τόσο πολύ!

Τα δάχτυλα του άγγιξαν τα δύο ραντάκια και τα έσπρωξαν προς τα κάτω. Δεν ήταν δύσκολα, έπεσαν στο πλάι στα γυμνά μου μπράτσα και το στήθος μου πετάχτηκε ολόγυμνο, σχεδόν κολλημένο στο τζάμι. Ευτυχώς ήμασταν αρκετά ψηλά και δε θα μπορούσε κάποιος από το δρόμο να δει τι γινόταν.

- Σε παρακαλώ κ. Κώστα…

ψιθύρισα, καθώς το φορεματάκι είχε ήδη πέσει στη μέση μου και ήμουν μισόγυμνη τώρα μπροστά του, έχοντας τον πάντα κολλημένο στην πλάτη μου.

Δεν πτοήθηκε από τις παρακλήσεις μου. Ήταν για άλλη μια φορά, όπως τότε ξετρελαμένος. Τα χέρια του ξαναζούληξαν το γυμνό αυτή τη φορά στήθος μου, στέλνοντας μου ρίγη ηδονής σε όλο μου το κορμί.

Δάγκωσα το κάτω χείλος μου να πνίξω ένα βογκητό καύλας, αλλά χωρίς επιτυχία, κάνοντάς το απλά να ακουστεί σαν πνιχτό μουγκρητό. Με έπιασε από τους ώμους και με γύρισε προς το μέρος του με την πλάτη μου στο παράθυρο. Το πρόσωπό του ήταν κατακόκκινο από την καύλα, ενώ κάτω ο πούτσος του διακρινόταν σαν καυλωμένου νεαρού και όχι 64χρονου.

Έσκυψε πάνω στο στήθος μου και τα χείλη και η γλώσσα του άρχισαν να παίζουν μια με το ένα και μια με το άλλο, φιλώντας τα, γλείφοντας τα και δαγκώνοντας τις ρώγες μου.

Αυτή τη φορά δεν έκρυψα ότι μου άρεσε κι εμένα. Βόγκηξα και τα χέρια μου του χάιδευαν τα μαλλιά τραβώντας τον πάνω στα στήθη μου. Τα δάχτυλά του πιο πεινασμένα άρχισαν να βασανίζουν πάλι τις ρωγίτσες μου, ενώ τα χείλη του κόλλησαν στα δικά μου.

Τα χείλη μου μισάνοιξαν και η γλώσσα του μπήκε στο στόμα μου αναζητώντας τη δική μου. Έκλεισα τα μάτια μου και δεν αντιστεκόμουν πια, ούτε καν προσποιητά. Απολάμβανα κάθε του άγγιγμα πάνω μου, στα χείλη μου, στο λαιμό μου ή στο στήθος μου και ένιωθα πόσο υγρή ήμουν και πόσο είχε ανατριχιάσει όλο το κορμί μου, κάθε μου κύτταρο ήθελε να νιώσει το σεξ τώρα.

Ένιωσα να πιάνει το φορεματάκι από τη μέση, που είχε ήδη κατεβεί και να το τραβάει προς τα κάτω, ρίχνοντας το στα πόδια μου. Έμεινε να θαυμάζει το γυμνό μου κορμί, με βλέμμα αρπακτικό. Με είχε αφήσει μόνο με το μαύρο μου στρινγκάκι και τα μαύρα τακούνια, αφού το φορεματάκι είχε τώρα πέσει πάνω στη μοκέτα του γραφείου.

Γονάτισε μπροστά μου και τα χέρια του έτρεξαν από τη μέση μου προς το κωλαράκι μου και τα μπούτια μου. Με τράβηξε μπροστά και τα δόντια του δάγκωσαν το στρινγκάκι μου. Ήμουν μούσκεμα, έτοιμη να του παραδοθώ.

Έπιασε το στρινγκάκι από τα πλαϊνά και άρχισε να μου το κατεβάζει αργά – αργά. Ανασήκωσα το πόδι μου, πρώτα το ένα, μετά το άλλο, αφήνοντας τον να με αφήσει μόνο με τα τακούνια. Το θέαμα τον γοήτευε. Πέταξε το πουκάμισό του και έμεινε κι αυτός γυμνός από τη μέση και πάνω.

Τα χέρια του πιάνοντας το κωλαράκι μου με τράβηξαν στο πρόσωπο του και η γλώσσα του άρχισε να με γλείφει, ενώ που και που ένιωθα τα χείλη του να με δαγκώνουν και τη γλώσσα του να μπαίνει μέσα μου. Τα μάτια μου είχαν ξανακλείσει και το κορμί μου έτρεμε. Τα χέρια του ζούλαγαν το κωλαράκι μου, ανοίγοντας και κλείνοντας το και πάντα σπρώχνοντας το κορμί μου στο στόμα του. Δεν άργησα. Έβγαλα μια κραυγή ανακούφισης…

- Χύνω, μη σταματάς, μη σταματάς…

κι ένιωσα τα γόνατά μου να λυγίζουν. Με άφησε να πέσω στη μοκέτα κι εκείνος σηκώθηκε και γδύθηκε όσο πιο γρήγορα μπορούσε. Ήταν φουλ ερεθισμένος κι έσκυψε πάνω μου. Σαν έφηβος με ανασήκωσε στην αγκαλιά του και με οδήγησε στον καναπέ απέναντι από το γραφείο μου. Με ξάπλωσε και ήρθε ανάμεσα στα πόδια μου. Ο πούτσος του λαχταρούσε να ξαναχωθεί στο μουνάκι, που είχε γευθεί πριν τριάμισι χρόνια.

Δεν μου είχε βγάλει τα τακούνια, το θέαμα για όποιον θα μπορούσε να μας δει ήταν άκρως ερωτικό. Ευτυχώς δεν υπήρχε κανείς άλλος εκεί κι έτσι χαλάρωσα και αφέθηκα πάνω στον καναπέ, παραδομένη. Μου άνοιξε τα πόδια και άρχισε να τρίβει τον πούτσο του ανοίγοντας το μουνάκι μου. Ήμουν πολύ υγρή και γλίστρησε εύκολα μέσα μου.

- Ω αγγελούδι μου…

Άρχισε να με γαμάει με γρήγορο και παθιασμένο ρυθμό. Τα δάχτυλά μου έπαιζαν με τις ρωγίτσες μου, ενώ δάγκωνα τα χείλη μου, προσπαθώντας να μη δείξω πόσο ερεθισμένη ήμουν. Πήρε τα πόδια μου και τα πέρασε στους ώμους του, χωρίς να βγει από μέσα μου. Τώρα ήταν πιο βαθιά μέσα μου και κάθε του σπρώξιμο με έστελνε στα ουράνια. Επιτάχυνε και σκύβοντας πάνω μου αναζήτησε το λαιμό μου αρχικά και τα χείλη μου στη συνέχεια.

- Φτάνω και πάλι, έλα, τέλειωσε κι εσύ…

του είπα και ξέσπασα για άλλη μια φορά ανήμπορη να σταματήσω τον δεύτερο οργασμό.

- Ξέρεις που θέλω να φτάσω εγώ…

μου είπε, κλείνοντας μου πονηρά το μάτι. Ήξερα. Όπως και την άλλη φορά, το κωλαράκι μου ήταν που ήθελε να χύσει ο πούτσος του. Δεν είχα καμία δύναμη ή διάθεση να αντισταθώ. Μετά το ολοήμερο βασανιστήριο και το συγκεντρωμένο του πόθο, μετά τους δύο οργασμούς που μου είχε ήδη χαρίσει, πως θα μπορούσα να του πω όχι σε οτιδήποτε;

Με ανασήκωσε και έσπρωξε το γυμνό μου κορμί στο πλαϊνό κεφαλάρι του δερμάτινου καναπέ. Είχε βγει από μέσα μου, αλλά ο πούτσος του ήταν ακόμη υγρός από τα δικά μου υγρά. Χάιδεψε το κωλαράκι μου, μου έγειρε μπροστά το κεφάλι πάνω στο κεφαλάρι και με άνοιξε πίσω.

- Έχεις το πιο σέξι κωλαράκι Μαράκι και είμαι τόσο ευτυχισμένος, που είχα αυτήν την εμπειρία στη ζωή μου, μου είπε κολακεύοντας με, ενώ ακουμπούσε το σκληρό του πούτσο στην κωλοτρυπίδα μου.

Ήταν η σειρά μου να νιώθω τρελαμένη τώρα. Κάθε δευτερόλεπτο, που περνούσε τώρα, το ένιωθα αιώνα. Ήθελα να του δοθώ ολοκληρωτικά, να παραδοθώ στην καύλα του, υποταγμένη στον έμπειρο εραστή μου. Άρχισε να σπρώχνει σιγά – σιγά ανοίγοντάς με. Βόγκηξα και σκέφτηκα τι θα γινόταν αν δούλευα καθημερινά στο γραφείο. Δεν υπήρξε χρόνος για περισσότερες σκέψεις. Ένιωσα το σκληρό πούτσο του Κώστα να με σκίζει μπαίνοντας λίγο – λίγο ολόκληρος μέσα μου.

Βγήκε λίγο, ξαναμπήκε να βολευτεί καλύτερα και μετά άρχισε να με γαμάει και πάλι με ρυθμό. Σε κάθε του σπρώξιμο ένιωθα απέραντη έκσταση και ηδονή και παρ’ όλο που είχα ήδη φτάσει δύο φορές. Ήξερα ότι και μια τρίτη δεν ήταν μακριά.

Με το ένα του χέρι μου ζούληξε το κωλαράκι, ενώ με το άλλο μου έριξε μια ξυλιά, που με ερέθισε, καθώς τον άκουσα να αναπνέει βαριά και γρήγορα, ενώ ο πούτσος του με δικιά του ζωή άρχισε να χύνει μέσα στο κωλαράκι μου. Αυτό ήταν το σύνθημα και για μένα, καθώς άρχισα να νιώθω για τρίτη φορά τον οργασμό να με κυριεύει.

Έπεσα ξερή στον δερμάτινο καναπέ, καθώς έβγαινε από μέσα μου κι έσκυβε να με γεμίσει με φιλιά.

- Αγγελούδι, είσαι η πιο όμορφη και ερωτική γυναίκα της ζωής μου, μου ψιθύρισε γλυκά.

Ήξερε πως να με κάνει ευτυχισμένη και όχι μόνο στο σεξ. Αγκαλιαστήκαμε πριν κλειδώσουμε το γραφείο και ανταλλάξαμε Χριστουγεννιάτικες ευχές με ένα τρυφερό φιλί στα χείλη.




Copyright protected OW ref: 180953



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).