Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Σήμερα θα σας γράψω την πρώτη μας φορά που ο Γιάννης, γάμησε πρώτα εμένα και μετά την Κατερίνα. Τα καλοκαίρια, όταν ήμασταν Αθήνα, μας άρεσε το Σαββατοκύριακο να πηγαίνουμε Χαλκίδα όπου ένας φίλος μας έχει κλαμπ. Κλείσαμε λοιπόν ένα δωμάτιο σε παραλιακό ξενοδοχείο πολύ γνωστό και δίπλα στην γέφυρα και το μεσημέρι ήμασταν εκεί.

Αφού ξεκουραστήκαμε, βγήκαμε κατά τις 12:30 Για το κλαμπ. Η Κατερίνα έβαλε ότι πιο προκλητικό είχε, ένα μαύρο κοντό φόρεμα και κόκκινα εσώρουχα.

- Σε βλέπω, της λέω. Σήμερα έχεις άσχημο σκοπό.

- Απόψε οποίος μου αρέσει, θα τον αφήσω να με κάνει ότι θέλει. Έχω πολλές καύλες…

μου λέει και ξεκινάμε για το μαγαζί. Αφού φτάσαμε, παραγγείλαμε τα ποτάκια μας και κάτσαμε στο μπαρ για να έχουμε ορατότητα στον κόσμο. Μετά από πάρα πολύ ώρα και αφού έχουμε έρθει στο κέφι, βλέπω να πλησιάζει ο Γιάννης και να αγκαλιάζει την Κατερίνα. Είναι ο πιο παλιός φίλος μας που έχει γαμήσει την Κατερίνα πιο πολλές φορές και από εμένα ακόμα. Τρόπος τού λέγειν. Αφού με χαιρέτησε κι εμένα, μου είπε ότι έχει έρθει στο εξοχικό του μαζί με 2 φίλους του και βγήκαν για ποτό με την ελπίδα ότι θα μας έβρισκε εδώ για να περάσουμε καλά, μου είπε. Μας κάλεσε στο τραπέζι τους και μας σύστησε με τους φίλους του χωρίς να πει ότι είναι γυναίκα μου. Είπε ότι η Κατερίνα είναι καλή φίλη μας. Το είχαμε ξανακάνει αυτό, για να είναι όλοι πιο ελεύθεροι στις κινήσεις τους.

Αφού κάτσαμε αρκετή ώρα να μιλάμε και να πίνουμε το ποτό μας, παρατήρησα το Δημήτρη να έχει κολλήσει πάνω στην Κατερίνα και να μιλάνε ψιθυριστά. Ξαφνικά, βλέπω την Κατερίνα να σηκώνεται και να λέει:

- Ποιος θα έρθει να χορέψει μαζί μου;

- Να πάω εγώ; Μου λέει ο Δημήτρης.

- Και δεν πας;… απαντώ.

Πέρασε λίγη ώρα και γυρνώντας να δω τι κάνουν, είδα την Κατερίνα να χορεύει και να τρίβει τον κώλο της πάνω στην πούτσα του Δημήτρη. Εκείνη την ώρα, γυρνάει ο Γιάννης και μου λέει:

- Βλέπω την Κατερίνα και το Δημήτρη να είναι έτοιμοι για γαμήσι. Τι κάνουμε;

- Αφού ξέρεις ότι εμείς δεν έχουμε τέτοια προβλήματα, αν θέλουν να γαμηθούν, μπορούν να το κάνουν, του λέω. Άλλωστε η Κατερίνα βγήκε με αυτόν το σκοπό, του λέω και είναι πολύ καυλωμένη.

Πέρασε λίγη ώρα ακόμα να χορεύουν και μετά αγκαλιά άρχισαν έρχονται προς το τραπέζι μας. Έκατσαν και σιγά-σιγά άρχισαν να χαμουρεύονται. Τα γλωσσόφιλα έδιναν και έπαιρναν και το χέρι της Κατερίνας έχει περάσει μέσα από το παντελόνι του και χαϊδεύει την πούτσα του. Σε κάποια φάση, έρχεται ο Δημήτρης κοντά σε έμενα και το Νίκο και ακούω να του λέει:

- Θέλω να πάω με την Κατερίνα να τη γαμήσω, με έχει καυλώσει αφάνταστα. Τι κάνουμε, λες να έχει πρόβλημα ο φίλος της;… ρωτάει για μένα.

- Όχι ρε φίλε, του λέει, αφού και εγώ την έχω πάρει πολλές φορές και μάλιστα μπροστά του, του αρέσει κιόλας.

Χαμογέλασε εκείνη την ώρα και φώναξε το γκαρσόν να πληρώσουμε και να φύγουμε. Βγήκαμε έξω από το μαγαζί και ρωτάω τι κάνουμε παιδιά τώρα;

- Πάμε σπίτι μου, λέει ο Γιάννης, να συνεχίσουμε το ποτάκι μας με την ησυχία μας. Να έρθει η Κατερίνα με έμενα και το Νίκο και εσύ να πας με το Γιάννη…

μου λέει ο Δημήτρης. Γέλασα και του έκανα νόημα καταφατικά. Πήγα προς το αμάξι με το Γιάννη και είδα την Κατερίνα να κάθεται στο πίσω κάθισμα και δίπλα της ο Γιάννης. Ξεκινάμε για το σπίτι αλλά στο δρόμο χάσαμε την επαφή μας με το άλλο αυτοκίνητο.

- Πάρε ένα τηλέφωνο το Δημήτρη να δεις που έχουν φτάσει, λέω στο Γιάννη και βάλε ανοιχτή ακρόαση να ακούω.
Εκείνος λοιπόν, καλεί στο τηλέφωνο και το σηκώνει ο Δημήτρης.

- Που είσαστε ρε φίλε και σας χάσαμε; Όλα καλά;

Ακούω τότε τον Δημήτρη να λέει:

- Ρε Γιάννη γιατί μας κόβεις ρε φίλε;… ενώ η ανάσα του ακουγόταν σα να ήταν κάπως.

- Σε τι σας κόβω ρε;… λέει ο Γιάννης χαμογελώντας. Η Κατερίνα που είναι; Έχουμε σταματήσει λίγο κοντά σε παραλία και η Κατερίνα έχει δουλειά τώρα, δε μπορεί να μιλήσει. Με κοίταξε γελώντας ο Γιάννης και του λέει:

- Γιατί δεν μπορεί να μιλήσει;

- Γιατί αυτή τη στιγμή, μας κάνει ένα τσιμπούκι φοβερό, μας έχει κάνει να κοντεύουμε να χύσουμε. Έχει φοβερό στόμα, μας γλείφει και εγώ παίζω με το μουνάκι της. Την έχεις πάρει και ξέρεις, λέει στο Γιάννη.

- Ναι, ξέρω πολύ καλά, είναι πολύ καύλα, αλλά ελάτε στο σπίτι και εκεί θα είσαστε καλύτερα...

λέει ο Γιάννης και ακούω το φίλο του να βογκάει από καύλα.

- Μάλλον χύνεις... του λέει.

- Ναι… ακούστηκε από το τηλέφωνο.

Άντε, εμείς φτάσαμε σπίτι και μας έχετε καυλώσει. Έλα να πάρουμε κι εμείς σειρά...

είπε γελώντας και έκλεισε το τηλέφωνο. Φτάσαμε σπίτι και μετά από κανένα μισάωρο ήρθαν και οι άλλοι. Σε κάποια φάση ο Δημήτρης πήγε τουαλέτα, ενώ ο Γιάννης μιλάει με τον τρίτο. Τραβάω με τρόπο την Κατερίνα πιο εκεί και τη ρωτάω τι έκαναν.

- Κάτσαμε με το Δημήτρη πίσω, αρχίσαμε παιχνίδια, έβγαλα έξω την πούτσα του και άρχισα να τη γλείφω.

- Ο άλλος τι έκανε;

- Ο άλλος θέλει σπρώξιμο για να κάνει κάτι. Ο Δημήτρης του είπε να παρκάρει και αφού σταμάτησε, έκατσε μπροστά χωρίς να κάνει τίποτα. Εγώ έκανα πίπα στο Δημήτρη και αυτός μας κοιτούσε στον καθρέφτη. Ο Δημήτρης έπιασε το χέρι του Νίκου και το τράβηξε προς τα εμένα να μου βάλει χέρι. Ο Νίκος σιγά-σιγά έβαλε δάχτυλο στο μουνί μου και ο Δημήτρης με τσιμπούκωνε και έβαζε δάχτυλο στον κώλο μου. Εγώ φώναξα να έρθει και ο Νίκος πίσω, τραβήξαμε τα καθίσματα μπροστά κι εγώ στη μέση τους έκανα τσιμπούκι μέχρι να χύσουν. Ο Δημήτρης είχε τρελαθεί να με γαμήσει, αλλά του είπα να πάμε σπίτι, να με πάρετε και οι δύο.

Εκείνη τη στιγμή ακούω το Δημήτρη να με φωνάζει στο δωμάτιο. Πάω μέσα τους λέω.

- Τι έγινε φίλε;… του λέω. Πες μου ότι θέλεις χωρίς ντροπή.

- Μας έχει καυλώσει η Κατερίνα και θέλω να τη γαμήσω... μου λέει. Έχεις πρόβλημα;

- Κανένα, απόψε η Κατερίνα βγήκε για να γαμηθεί, μου το έχει πει. Φώναξε τη και γάμησε τη, εμείς θα κάτσουμε μέσα.

Βγήκα έξω και λέω στην Κατερίνα και το Νίκο να πάνε μέσα. Έτσι κι έγινε, αυτοί μέσα στο κρεβάτι κι εγώ με το Γιάννη στο σαλόνι να πίνουμε το ποτό μας, έχοντας αφήσει πολύ λίγο φωτισμό στο σπίτι για ατμόσφαιρα. Τα λεπτά περνούσαν και κάποια βογκητά της Κατερίνας ακούστηκαν από μέσα. Τα βογκητά δυνάμωσαν και μου λέει ο Γιάννης:

- Άρχισε το γαμήσι μέσα.

Γέλασε και σηκώθηκε πολύ ήσυχα να πάει να πάρει μάτι. Τον βλέπω να πλησιάζει την πόρτα, να σταματά για κάποια λεπτά κοιτάζοντας μέσα και βγάζει την πούτσα του και αρχίζει σιγά-σιγά να την παίζει. Δεν άντεξα κι εγώ, πλησιάζω να δω τι κάνουν. Μόλις κοίταξα μέσα, ψιλό πάγωσα. Είδα ξαπλωμένο το Νίκο, από πάνω του η Κατερίνα σε στάση 69 να του κάνει τσιμπούκι και ο Δημήτρης όρθιος από πίσω της, να της γαμάει μάλλον τον κώλο, γιατί δεν είχε πολύ φως και δεν ήταν εύκολο να δω. Αν είδα καλά, ο Νίκος έκανε 69 στην Κατερίνα αλλά κάπου-κάπου, πρέπει να έβγαζε την πούτσα του ο Δημήτρης και να την έβαζε στο στόμα του Νίκου. Με καυλώσει αφάνταστα αυτό, ήταν κάτι που δεν το είχα κάνει ποτέ, αν και πραγματικά γούσταρα να βρούμε κάποιον να θέλει να το κάνουμε.

Ο ρυθμός του Δημήτρη άρχισε να δυναμώνει και πλέον η πούτσα του γαμούσε γρήγορα και ασταμάτητα τον κώλο της Κατερίνας. Γυρίζω προς το Γιάννη να τον τραβήξω να πάμε στο σαλόνι και κατά λάθος το χέρι μου πάει στην πούτσα του. Ήταν πολύ καυλωμένη. Την είχα δει πάρα πολλές φορές να γαμάει την Κατερίνα, αλλά ποτέ δεν την είχα αγγίξει. Ήταν λίγο πιο κοντή από τη δικιά μου, αλλά ήταν πάρα πολύ χοντρή σε σύγκριση με άλλες που είχα δει. Τράβηξα απότομα το χέρι από πάνω της και ακούω τον Γιάννη να λέει:

- Σιγά ρε, τρόμαξες... λες και έγινε κανένα κακό…

και με γρήγορη κίνηση γυρνάει και πιάνοντας τη δική μου, λέει:

- Ορίστε, έγινε τίποτα;... πάμε να κάτσουμε.

Γυρίσαμε στον καναπέ, ακούγαμε τα βογκητά της Κατερίνας και τραβούσαμε μαλακία. Σε κάποια φάση μου λέει ο Γιάννης:

- Θα ήθελες να ήσουν στην θέση του Νίκου;

- Δηλαδή;

- Έλα που δεν κατάλαβες. Να ήσουν από κάτω από την Κατερίνα, να έγλειφες το μουνί της την ώρα που τη γαμάει ο Δημήτρης και κάπου-κάπου να έβαζες στο στόμα σου την πούτσα του. Αυτό λέω.

- Ναι… του απάντησα χωρίς σκέψη. Αλλά ξέρεις ότι δεν έχω ξανακάνει κάτι τέτοιο.

- Έλα μου να κάνουμε κάποια αρχή μεταξύ μας…

βάζει το χέρι του στην πούτσα μου και αρχίζει να την παίζει. Πήρα θάρρος τότε, πιάνω τη δική του, τη σφίγγω στο χέρι μου και αρχίζω να του τον παίζω κι εγώ. Τα βογκητά από μέσα της Κατερίνας δεν έλεγαν να σταματήσουν, όλο και πιο δυνατά ήταν, μας είχε καυλώσει η ιδέα ότι την είχαν ξεσκίσει στο γαμήσι.

- Άντε, μου λέει ο Γιάννης, τι θα γίνει; Έλα να κάνουμε την αρχή μεταξύ μας.

Κατάλαβα ότι ήθελε να του πάρω τσιμπούκι. Το ήθελα κι εγώ πολύ εκείνη τη στιγμή πραγματικά. Δειλά-δειλά αρχίζω και σκύβω. Για πρώτη μου φορά έχω τόσο κοντά στο στόμα μου μια πούτσα έτοιμη για γλείψιμο. Άρχισα να τη γλείφω σιγά-σιγά. Μου άρεσε πολύ, μέχρι που έκανα τσιμπούκι κανονικά. Του άρεσε πολύ και έσπρωχνε το κεφάλι μου πιο μέσα, να την πάρω όλη στο στόμα μου, κάτι που δε μπορούσα. Εκείνη τη στιγμή, λίγο τα βογκητά της Κατερίνας που γαμιόταν μέσα, λίγο η πούτσα του Γιάννη στο στόμα μου, λίγο ότι είχε αρχίσει να μου χαϊδεύει τον κώλο, είχα καυλώσει τρέλα.

- Μη χύσεις στο στόμα μου… γυρίζω και λέω.

- Αλλού θα χύσω, μου λέει και γελάει.

- Χύσε όπου θέλεις, λέω, αρκεί μην είναι στο στόμα μου.

Ήμουν κάτω από τον καναπέ, στα τέσσερα να παίρνω τσιμπούκι στο Γιάννη και αυτός σκυφτός με τα δύο του χέρια να χαϊδεύει τον κώλο μου. Κάπου-κάπου έβαζε και λίγο δάχτυλο. Μου άρεσε, είχα φτιαχτεί πολύ. Και όσο μου έβαζε δάχτυλο, τόσο πιο πολύ με έφτιαχνε.

- Πάμε, μου λέει, πάνω στην άλλη κρεβατοκάμαρα, μην έρθει κανένας και μας δει;

- Ναι…

απάντησα αμέσως και κατάλαβα ότι ήθελε πιο πολλά μαζί μου. Σταθήκαμε για λίγο να δούμε τι κάνουν οι άλλοι και είδαμε την Κατερίνα να την έχουν πάρει σάντουιτς. Ο Νίκος γαμούσε μουνί και ο Δημήτρης κώλο. Ανεβήκαμε πάνω και μόλις μπήκαμε στο δωμάτιο, έκλεισε σιγά την πόρτα να μην ακουστεί. Πήγε στο συρτάρι, πήρε μια αλοιφή και άρχισε να βάζει στον κώλο μου δάχτυλο. Μετά από λίγα λεπτά αφού έχει παίξει με την τρύπα μου, λέει "3 Δάχτυλα σου έχω μέσα". Δεν τον πίστεψα και βάζω το χέρι μου να πιάσω να δω τι μου έχει βάλει. Πραγματικά, έπιασα να έχει 3 δάχτυλα μέσα. Με γύρισε μπρούμυτα, σήκωσε τη μέση μου ψηλά και η πούτσα του άρχισε να βυθίζεται μέσα στον κώλο μου. Σε λίγο είχε μπει ολόκληρη μέσα και με γαμούσε.

Με είχε ανοίξει για τα καλά και δεν άργησε να ρίξει μέσα μου τα χύσια του. Ήταν απερίγραπτη καύλα. Με έσπρωξε να ξαπλώσω και αυτός πάνω μου με την πούτσα του μέσα μου να βγάζει μέχρι την τελευταία σταγόνα. Κατεβήκαμε κάτω και πιάσαμε από ένα καναπέ, σαν να μην έγινε τίποτα και μετά από λίγο, ένας-ένας ήρθαν και οι άλλοι. Αν θέλετε λέει ο Γιάννης, να πάτε επάνω με την Κατερίνα να κοιμηθείτε και αν χρειαστεί κάποια βοήθεια, φωνάζεις όποιον θέλεις, είπε γελώντας. Είπαμε καληνύχτα και ξεκινήσαμε να πάμε επάνω. Ξαπλώσαμε και είπα στην Κατερίνα τι έγινε με το Γιάννη.

- Το περίμενα ότι κάποια στιγμή θα γίνει… μου λέει.

Τη γύρισα και τον έβαλα στον κώλο της που ακόμα ήταν ανοιχτός με τα χύσια τους μέσα και τη γάμησα μέχρι που έχυσα κι εγώ.




Copyright protected OW ref: 180482



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).