Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Από το πρωί είχα σηκωθεί με καύλες. Με έτρωγε ο κώλος μου και έπρεπε να κάνω κάτι για αυτό. Προσπάθησα όλο το πρωί να επιβληθώ στον εαυτό μου και να καταπνίξω αυτή την επιθυμία, αφού ήξερα ότι μόλις έχωνα κάτι στο κωλαράκι μου και έσβηνε η καύλα θα έλεγα από μέσα μου τι κάνω ο μαλάκας. Βέβαια ποτέ δε πέταγα τα “σύνεργα” της αυτοϊκανοποίησης μου (και μάλιστα τώρα τελευταία τα εμπλούτισα με νέο υλικό) αφού την είχα πατήσει μια φορά. Τα είχα πετάξει και όταν μου ξαναήρθε η επιθυμία να γαμήσω το κωλαράκι μου τότε το έκανα με ένα χοντρό κερί και με αγγούρι μέχρι να παραγγείλω άλλα. Απλά κάθε φορά τα καταχώνιαζα για να μη τα έχω στο μυαλό μου. Τώρα τελευταία όμως είχα παραλάβει ένα βεντουζαριστό ομοίωμα πέους που μόλις το είδα το αποκάλεσα “θηρίο”. Ίσως σε αυτό να οφείλονται και οι καύλες καθότι ήθελα να το δοκιμάσω. Είχα ήδη ένα στα 15 εκατοστά και με κανονικό πάχος αλλά αυτός ήταν 23 και με πάχος σχεδόν διπλάσιος από τον άλλον και πολύ φοβόμουν ότι τζάμπα τον πήρα.

Βέβαια η προσπάθειά μου να σβήσω αυτή την επιθυμία ήταν άκαρπη. Κατά το μεσημεράκι αφού έκανα ένα μπανάκι και καθαρίστηκα επιμελώς έβαλα μια μικρή σφήνα πίσω μου και έβαλα ένα αντρικό δαντελένιο κιλοτάκι. Είχε θέση μπροστά για τον καβάλο ενώ από πίσω ήταν σε στιλ μπραζίλιαν. Πήγα και άραξα στον καναπέ για να δω τηλεόραση νιώθοντας υπέροχα έχοντας την τρυπούλα μου κλεισμένη και φορώντας αυτό το λεπτό σχεδόν ανεπαίσθητο ύφασμα. Ένιωθα σαν κοριτσάκι. Σκεφτόμουν γιατί να μην έχω το θάρρος να προχωρήσω παραπέρα την φαντασίωσή μου και να μη δοκιμάσω με αληθινή πούτσα αλλά μόνο με υποκατάστατα αυτής. Δεν άργησε να με πάρει ο ύπνος έχοντας στο μυαλό μου αυτές τις σκέψεις. Ξύπνησα μετά από κανένα μισάωρο και άρχισα να χαϊδεύω το κωλομέρι μου. Δεν κατάλαβα για πότε έβγαλα το κιλοτάκι και πλέον χαϊδευόμουν σε όλη την περιφέρεια μου. Κάθε φορά που το χέρι μου περνούσε πάνω από τη σφήνα την αισθανόμουν να κουνιέται ακριβώς στο σφικτήρα μου και με καύλωνε περισσότερο.

Αισθανόμουν σαν κάποιος να έπαιζε μαζί της είτε με τη γλώσσα είτε με τα δάχτυλά του. Η πούτσα μου ήταν εδώ και ώρα σηκωμένη και έβγαζε ήδη υγρά. Πλέον άρχισα να βγάζω τη σφήνα από την τρυπούλα στην οποία ήταν χωμένη τόση ώρα και ένιωθα το σφιγκτήρα μου να ανοιγοκλείνει. Την ξαναέβαζα στη θέση της και πριν προλάβω να την βάλω όλη η σούφρα μου την τραβούσε μέσα της σα μαγνήτης. Κατάλαβα ότι ήταν έτοιμη για μεγαλύτερα πράγματα. Σήμερα δε θα σε γαμήσω απλώς, σκέφτηκα, θα σε ξεσκίσω.

Σηκώθηκα και με τη σφήνα πάντα μέσα μου πήρα τους δύο δονητές και το λιπαντικό και πήγα στο μπάνιο. Βεντούζωσα το “μικρό” δονητή στον τοίχο σε ένα σημείο που ήξερα ότι είναι στο κατάλληλο ύψος από τις προηγούμενες φορές που έκανα σεξ μαζί του. Έπεσα στα τέσσερα και άρχισα να γλείφω με τη γλώσσα μόνο το κεφάλι ενώ με το χέρι μου χάιδευα την πούτσα και τα αρχίδια μου. Σιγά-σιγά άρχισα να βυθίζω το σιλικονάτο ομοίωμα μέσα στο στόμα μου ενώ με τα δάχτυλα πλέον έπαιζα με τη σφήνα, την έβαζα και την έβγαζα στο κωλαράκι μου. Την έβγαλα τελείως και πλέον έπαιζα με τα δάχτυλα τη σουφρίτσα μου. Αισθανόμουν με τις άκρες των δαχτύλων μου τις ζάρες της τρύπας μου και όπως τις ακολουθούσα το δάχτυλο βρισκόταν ακριβώς στο κέντρο της εκεί που ήταν πριν η σφήνα. Φαινόταν σαν να πιάνω ένα παζλ στο οποίο σε εκείνο το σημείο να λείπει ένα κομμάτι.

Με το που ακούμπησα το δάχτυλο σε κείνο το σημείο και πίεσα ελαφρώς αμέσως πήρε την πορεία για το εσωτερικό του κώλου μου και δεν το εμπόδισα. Χάιδευα όλη την κωλαχαραμάδα χώνοντας κάθε φορά το κωλοδάχτυλο μέσα μου ενώ δε σταμάτησα να τσιμπουκώνω το ομοίωμα. Με δύο δάχτυλα να ανοίγουν τη σούφρα μου με κυκλικές κινήσεις και με τη πούτσα χωμένη μέσα στο λαρύγγι μου κατάλαβα ότι δεν άντεχα άλλο. Έβαλα πολύ λίγο λιπαντικό στην άκρη της τρυπούλας μου και γύρισα με τον κώλο μου προς τον βεντουζαρισμένο πούτσο. Έκανα σιγά-σιγά προς τα πίσω και αφού έφερα τη σούφρα μου ακριβώς στην άκρη από το πουτσοκέφαλο έσπρωξα ελαφρώς. Κατάλαβα ότι ο σφιγκτήρας μου άρχισε να ανοίγει προβάλλοντας μια μικρή αντίσταση και πηγαίνοντας λίγο ακόμη πιο πίσω τη λεκάνη μου τον ένιωσα να ανοίγει και να μπαίνει το κεφαλάκι μέσα μου.

Απόλαυση. Έμεινα για λίγα δευτερόλεπτα έτσι για να τον συνηθίσει και με ένα βογκητό ευχαρίστησης άρχισα να σπρώχνω σταθερά τη λεκάνη μου μέχρι που ένιωσα τα κρύα πλακάκια του μπάνιου στα κωλομάγουλα. Ένιωθα το κωλάντερα μου να ανοίγει και ένα ελαφρύ τσούξιμο αλλά ήξερα ότι θα ήταν για δευτερόλεπτα και για αυτό δε σταμάτησα. Η πούτσα μου ήταν κάγκελο. Κατάλαβα ότι δε θα αργούσα να χύσω οπότε με αργές κινήσεις άρχισα να τον βγάζω από μέσα μου αλλά λίγο πριν βγει τον ξαναβύθιζα στον πάτο μου μέχρι να ακουμπήσω τα πλακάκια. Μετά από δυο τρεις επαναλήψεις ένιωσα τα πόδια μου να τρέμουν και μένοντας με τον σιλικονάτο μαραφέτι καρφωμένο μέσα μου έβαλα το χέρι μου μπροστά στην πούτσα μου η οποία άρχισε να “ξερνάει” καυτά και παχύρευστα χύσια.

Με τη γλώσσα μου δοκίμασα λίγα ενώ τα υπόλοιπα τα σκούπισα. Μπορεί να έχυσα αλλά ήξερα ότι ο κώλος μου δε χόρτασε. Εξάλλου ήταν και το θηρίο το οποίο ήταν ακριβώς μπροστά μου και περίμενε τη σειρά του. Δεν υπήρχε περίπτωση να μη δοκιμάσω να το βάλω μέσα μου. Άρχισα να γαμιέμαι με την πούτσα πίσω μου δίνοντας ρυθμό ακούγοντας τα κωλομέρια μου να χτυπάνε στα πλακάκια ενώ μικρά βογκητά ηδονής έβγαιναν από το στόμα μου. Με το χέρι μου πήρα το θηρίο και άρχισα να το γλείφω περιμετρικά και στο κεφάλι. Ένιωθα τις φλέβες του με τη γλώσσα μου ενώ όταν τον έβαλα στο στόμα μου το ένιωθα να γεμίζει.

Αφού πλέον ένιωθα τη σούφρα και το κωλάντερα μου να έχει ανοίξει αρκετά και αφού πλέον η πούτσα μπαινόβγαινε χωρίς να βρει καμία αντίσταση τραβήχτηκα βγάζοντας το μικρό ομοίωμα από μέσα μου. Αμέσως ένιωσα ένα κενό από πίσω και με τα δάχτυλα μου έπιασα την σούφρα μου που ήταν ανοιχτή και ανοιγόκλεινε. Με το χέρι μου έβαλα αρκετό λιπαντικό στη γύρω περιοχή της αλλά και στο θηρίο και όπως καθόμουν στα γόνατα άρχισα να το τρίβω κατά μήκος της κολοχαραμάδας μου. Το αισθανόμουν τεράστιο και φοβόμουν να προχωρήσω. Αλλά σκεφτόμουν τι καύλα θα μου έδινε αν κατάφερνε να μπει μέσα μου. Άρχισα να παίζω με τη σούφρα μου μαζί του και με τρέλαινε. Τη χτυπούσα με το πουτσοκέφαλο και αυτή έστελνε κύματα ηδονής στο όλο μου το σώμα. Το έφερα σε ευθεία γραμμή και με την άκρη του το γυρόφερνα στην τρύπα μου. Το ήθελα μέσα μου και το ήθελα τώρα. Το έσπρωξα να μπει με τη δύναμη που έβαζα στον άλλον αλλά πέρα από μια μικρή πίεση που ένιωσα στη σουφρίτσα δεν τον ένιωσα να μπαίνει. Τον έπιασα όσο καλά μπορούσα και αφού τον ακούμπησα ακριβώς στο κέντρο του κώλου μου άρχισα να πιέζω με δύναμη αργά αλλά σταθερά. Ένιωσα το σφιγκτήρα μου να πιέζεται. Παρόλο που ήταν ήδη ανοιγμένος από την προηγούμενη πούτσα που έφαγε τώρα τον ένιωθα να συμπεριφέρεται σα να ήταν άθικτος, παρθένος.

Ήθελα να την ξεσκίσω, να νιώσω όλο αυτό το πράγμα μέσα μου. Τον άφησα για λίγο και έκανα μαλάξεις στην τρύπα μου βάζοντας που και που δύο δάχτυλα μέσα μου και τραβούσα τις άκρες της ελαφρά για να ανοίξει. Η πούτσα μου άρχισε να “ζωντανεύει” και πάλι. Έπιασα το θηρίο και το ακούμπησα πάλι στη σούφρα μου. Με το άλλο μου χέρι τράβηξα λίγο το κωλομέρι μου για να ανοίξει κι άλλο και άρχισα να σπρώχνω. Η σούφρα μου κρατούσε πεισματικά αντίσταση σα να έκανε νάζια παρόλη την καύλα που ένιωθε κι αυτή. Κάποια στιγμή αφού προσπάθησα να χαλαρώσω όσο μπορούσα και βάζοντας περισσότερη δύναμη με μια απότομη κίνηση την ένιωσα να ανοίγει (σα να σπάει ένας τοίχος) και να μπαίνει μέσα, ακριβώς στην άκρη της τρυπούλα μου, το κεφάλι.

Ένα βαθύ "αχ" πόνου μου βγήκε από τα χείλη ενώ άφησα το κωλομάγουλο για να στηριχτώ γιατί από το τσούξιμο κόντεψα να πέσω. Η πούτσα μου σκλήρυνε από την καύλα ενώ ένα δάκρυ κύλησε από τα μάτια μου καθώς έσπρωξα λίγο για να μπει καλύτερα. Έμεινα για λίγα δευτερόλεπτα έτσι μέχρι ο σφιγκτήρας μου να χαλαρώσει και να δεχτεί το μέγεθός του αλλά και να περάσει το τσούξιμο. Βέβαια το τσούξιμο υποχώρησε αλλά δεν πέρασε. Όπως δεν πέρασε και η καύλα αλλά έγινε μεγαλύτερη αφού η αρχή έγινε. Άρχισα να πιέζω λίγο ακόμα για να νιώσω όλο το κεφάλι του μέσα μου, πράγμα βέβαια που έγινε μεν, αλλά όπως δε μπορούσα να κρατηθώ γιατί με κάθε εκατοστό που έμπαινε μέσα μου πονούσα.

Έμεινα για λίγο έτσι για λίγο και μετά άρχισα σιγά-σιγά να το βγάζω, όχι τελείως και να το βάζω πάλι λίγο ίσα-ίσα για να χαλαρώσει τελείως ο σφιγκτήρας μου μέχρι που κατάλαβα ότι πλέον μπορούσε να βγει και να ξαναμπεί χωρίς να βρίσκει την αντίσταση που είχε πριν. Τον έβγαλα τελείως και αφού τον βεντούζωσα στο πάτωμα, βάζοντας λίγο λιπαντικό, έφερα το κωλαράκι μου ακριβώς από πάνω του. Τον ακούμπησα στην ξεσκισμένη και χαλαρή σούφρα μου και κρατήθηκα από το νιπτήρα καθώς άρχισα να κάθομαι πάνω του σιγά-σιγά. Ένιωσα το κεφάλι να περνά το σφιγκτήρα μου με ένα βογκητό ηδονής. Συνέχισα το κάθισμα σιγά-σιγά με πολύ αργές κινήσεις. Πονούσε και έτσουζε ο κώλος μου όσο κατέβαζα τη λεκάνη προς τα κάτω αλλά η καύλα μου για να τον ξεσκίσω ήταν μεγαλύτερη. Με μακρόσυρτα αχ και με κάποια δάκρυα από τον πόνο ένιωθα το κεφάλι να προχωράει προς τα μέσα ανοίγοντας το κωλάντερο μου για να υποδεχτεί και τον κορμό της πούτσας. Πλέον αισθανόμουν τις φλέβες που είχε πάνω του να περνάν από τα τοιχώματα της σούφρας μου.

Πλέον σταμάτησα με το θηρίο μέσα μου για να συνηθίσει το μέγεθος η κωλάρα μου πριν αρχίσω να τον γαμάω μ' αυτό. Έβαλα το χέρι μου από κάτω και με τα ακροδάχτυλά μου άγγιξα το σημείο επαφής του σφιγκτήρα μου με το θηρίο και ένιωθα το τεντωμένο μυ μου να αγκαλιάζει τον κορμό χωρίς να αφήνει κενά πουθενά. Ήταν υπέροχη αίσθηση να έχω όλο αυτό το πράγμα χωμένο στον πάτο μου παρά τον πόνο και το τσούξιμο. Άρχισα σιγά-σιγά να ανεβοκατεβαίνω πάνω του. Υπέροχο! Τα βογγητά ηδονής άρχισαν να βγαίνουν από το στόμα μου χωρίς να το θέλω. Η καύλα μου και η ηδονή βαρούσε κόκκινο οπότε άρχισα να γαμάω την κωλάρα μου πιο γρήγορα. Βέβαια δεν κατάφερα να τον βάλω ολόκληρο μέσα μου αλλά ήδη αυτό που είχε μπει το ένιωθα σα να μου ξεσκίζει τα σωθικά. Κάθε φορά που καθόμουν ένιωθα να χτυπάει στον προστάτη μου ενώ η σούφρα μου πλέον ξεχειλωμένη δεν έφερνε καμία αντίσταση στο γαμιά μου. Ίσα-ίσα που πλέον κάθε φορά που έβγαινε τελείως έξω τον έψαχνε και μόλις έμπαινε τον τραβούσε προς τα μέσα, στα έγκατα του κώλου μου.

Τα πόδια μου άρχισαν να τρέμουν και κατάλαβα ότι πλησίαζε η ώρα για να χύσω για δεύτερη φορά. Πράγματι, επιταχύνοντας για λίγο, το τρέμουλο έγινε μεγαλύτερο και αφού έσκυψα λίγο προσπαθώντας να ισορροπήσω πετάχτηκαν τα χύσια μου πάνω στα πλακάκια χωρίς καν να αγγίξω την πούτσα μου. Καύλα. Έμεινα μέχρι να χαλαρώσω από την εκσπερμάτωση. Μόλις συνήλθα άρχισα να ανεβοκατεβαίνω πάλι στο θηρίο ενώ πλέον και η πούτσα μου που είχε πλέον χαλαρώσει. Την έβλεπα να κουνιέται στο ρυθμό που γαμούσα τον κώλο μου. Συνέχισα για λίγα λεπτά το ξέσκισμά μου καθώς ήξερα ότι θα περνούσε καιρός να το ξανακάνω αφού θα με έπιαναν πάλι οι αναστολές μου. Σηκώθηκα τελείως και ένιωσα τα πόδια μου να κόβονται από την κούραση. Έκατσα στο σκαμπό που είχα δίπλα. Ένιωσα ένα κενό από πίσω σαν κάτι να λείπει, ενώ η σούφρα μου έτσουζε δυσκολεύοντάς με να κάτσω.

Μπήκα στη μπανιέρα και έβαλα το νερό να τρέχει από πάνω μου. Έπιασα τη σφήνα και την έβαλα στη θέση της. Μπήκε τελείως άνετα αλλά δε μπορούσε να μείνει και έπεφτε αφού ο σφιγκτήρας μου είχε χαλαρώσει και η σούφρα μου ήταν ξεχειλωμένη. Έβαλα τα δάχτυλά μου πίσω εκεί που ήταν ο σφιγκτήρας μου. Υπήρχε μια τρύπα σα να είχα μουνάκι. Με ξεκόλιασε το θηρίο και δεν τον πήρα όλο μέσα μου. Αλλά το πάχος του ήταν αρκετό για να με ξεσκίσει. Την επόμενη φορά ίσως.

Τώρα ξέρω… από αύριο οι ενοχές μου και οι αναστολές μου… μέχρι την επόμενη φορά.




Copyright protected OW ref: 180313



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.