Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είχαν περάσει δύο εβδομάδες ακριβώς από την τελευταία φορά που είχα ξεσκιστεί με το γαμιά μου, μία μέρα πριν την επιβολή της καραντίνας. Οι μέρες περνούσαν αργά και βασανιστικά και ακόμα και τώρα που σας γράφω δεν ξέρω πότε θα τον ξαναδώ. Οι αντιστάσεις μου άρχισαν να κλονίζονται, πάντα μου έλεγε πως αν ήθελα να γαμηθώ με άλλον. Του αρκούσε μόνο να το ξέρει. Δεν τον πίστευα, να που ήρθε όμως η ώρα να το διαπιστώσω.

Παρασκευή απόγευμα, έχει ήδη νυχτώσει και φεύγω για προγραμματισμένο ραντεβού για εξέταση μαστού. Μιλούσα με το μωρό μου όσο ετοιμαζόμουν και του έστειλα και μια φωτογραφία από το εσώρουχό μου. Μαύρο στρινγκάκι με χιαστί κορδέλα μπροστά. Από πάνω φόρεσα μαύρο παντελόνι κολάν και μια μπλούζα εφαρμοστή που αναδείκνυε το ωραίο στήθος μου. Μου είχε λείψει το έξω και γι αυτό ετοιμάστηκα λες και θα πήγαινα βόλτα. Βάφτηκα, έβαλα μακριά σκουλαρίκια και το αγαπημένο μου άρωμα. Τακούνια ψηλά ολοκλήρωσαν τη σέξι εμφάνισή μου.

Φτάνω στο ιατρείο, στο οποίο είχα ξαναπάει και άλλες φορές. Πάντα είχε κόσμο και φυσικά μια κοπέλα που κανόνιζε τα ραντεβού του γιατρού. Αυτή τη φορά δεν ήταν έτσι, η κοπέλα απουσίαζε και άλλος ασθενής κανένας. Υποθέτω λόγω covid. Μπήκα στον προθάλαμο και κάθισα στο μαύρο δερμάτινο καναπέ. Ησυχία απόλυτη κυριαρχούσε, τόση που αγριεύτηκα. Σε λίγο άκουσα το γιατρό να λέει "πέρασε μέσα". Πέρασα στο ιατρείο του και κάθισα απέναντί του. Ο φωτισμός ήταν χαμηλός, μόνο ο υπολογιστής του ήταν ανοιχτός και ένα φωτιστικό γραφείου, η ατμόσφαιρα ζεστή και καυλωτική. Ένα περίεργο ρίγος διαπέρασε το κορμί μου, αν και ήμουν αγχωμένη λόγω της εξέτασης άρχισα ξαφνικά να αισθάνομαι καλά και άνετα.

Ο γιατρός γοητευτικός, γύρω στα 50, ψηλός, αδύνατος, ελαφρά γκριζομάλλης με μούσι. Φιλικός όπως και τις προηγούμενες φορές, μου μιλούσε στον ενικό. Αφού είπαμε τα διαδικαστικά, σηκώθηκε να με συνοδεύσει στο παραβάν και μου είπε να ξεντυθώ από τη μέση και πάνω. Όσο έβγαζα τα ρούχα μου κάθισε στη γυριστή καρέκλα του μπροστά στο μηχάνημα που ήταν ακριβώς δίπλα έτοιμος για την εξέταση. Με παρακολουθούσε όμως με την άκρη του ματιού του. Μόλις ξεκίνησα να βγάζω το σουτιέν γυρίζει, μου δίνει χαρτί και μου λέει "σκεπάσου με αυτό και ξάπλωσε".

Προχωράω στο κρεβάτι κ ξαπλώνω. Πριν ξεκινήσει και ενώ άρχισα να καυλώνω για τα καλά, σκέφτομαι το μωρό μου και πως αυτό που θα συμβεί δε θα θελα να το χάσει. Σηκώνομαι απότομα και με τη δικαιολογία ότι θέλω να κάνω αθόρυβο το κινητό μου, το βγάζω από την τσάντα μου, κάνω κλήση στο μωρό μου και το αφήνω πάνω στο γραφείο του, ελπίζοντας να το σηκώσει και να μη το κλείσει. Ξαναάπλωσα και εκείνος σέρνει την καρέκλα του κι έρχεται κοντά μου. Αποκαλύπτει το ένα μου βυζί, το κοιτάζει διαπεραστικά και μου λέει "ας δούμε πρώτα αυτό που σε ανησυχεί". Όσο με εξέταζε, είχα γυρισμένο το κεφάλι μου προς το μέρος του και κάρφωνα τον πούτσο του που ήταν ακριβώς στο ύψος του προσώπου μου.

Πρέπει να το κατάλαβε, γιατί αναστέναξε. Ήμουν σίγουρη πως τον είχα καυλώσει, το παντελόνι του είχε φουσκώσει κατά πολύ και αντί να κοιτάζει την οθόνη του υπερήχου κοίταζε το στήθος μου και μου έκανε απαλό μασάζ με το ειδικό εξάρτημα. Δε σκέφτηκα και πολύ, λίγα λεπτά μετά και με την αγαμία να έχει χτυπήσει κόκκινο, άπλωσα το χέρι μου και χάιδεψα τον πούτσο του. Ήταν σκληρός, όπως είχα ήδη καταλάβει και τέρμα καυλωμένος. Του ξεκουμπώνω το παντελόνι, δεν αντιστάθηκε, συνέχιζε ακάθεκτος τις μαλάξεις με πιο γρήγορο ρυθμό και βγάζω από το μποξεράκι τον πούτσο του. Ένας ωραίος και αρκετά χοντρός πούτσος. "Θα περάσω καλά απόψε", σκέφτηκα. Σας παραθέτω το διάλογο και όσα ακολούθησαν.

- Καύλωσες γιατρέ μου;

- Πολύ, από την πρώτη στιγμή που σε είδα παρακαλούσα από μέσα μου να έχει συμβεί το ίδιο και σε 'σένα.

- Έχω να γαμηθώ δύο εβδομάδες και το θέλω σαν τρελή.

Βγάζω τη μάσκα και παίρνω στο στόμα μου την ψωλή του. Ήταν πέτρα, απολαυστική, είχε υγρά στο πουτσοκέφαλο από την καύλα. Τον ρουφούσα και τον έγλειφα αργά από τη ρίζα μέχρι το πουτσοκέφαλο και με το χέρι μου χάιδευα τα αρχίδια του. Σηκώθηκε για να με διευκολύνει και έβαλε το χέρι του μέσα από το παντελόνι μου. Άγγιξε το μουσκεμένο μουνί μου κι άρχισε να το μαλακίζει.

- Γάμα το με τα δάχτυλά σου, διψάει για πούτσα.

- Ρούφα την πούτσα μου πουτάνα και μη μιλάς…

Βρωμόστομα ο τύπος, φυσικά καύλωσα περισσότερο. Μου έβγαλε το παντελόνι, έκανε στην άκρη το στρινγκάκι μου και επιδόθηκε σε ένα τέλειο γλειφομούνι. Έγλειφε την κλειτορίδα μου και ταυτόχρονα γαμούσε τη μουνάρα μου με δύο δάχτυλα. Δεν άργησα να χύσω στο στόμα του.

- Χύνω γιατρέ, το έλιωσες το μουνί μου...

- Χύσε μουνάρα μου... σε λίγο θα ξαναχύσεις!

Με τράβηξε από το σκληρό κρεβάτι και μ΄ έστησε στο γραφείο του στα όρθια. Είχε μπροστά του την κωλάρα μου. Έπιασε τα κωλομάγουλα και μου τα άνοιξε, γονάτισε και κρατώντας τα ανοιχτά έχωσε τη γλώσσα του στην τρύπα μου. Μούγκριζα από την καύλα.

- Την έχεις δουλέψει καλά την κωλάρα σου, πουτάνα!

- Κάθε φορά μου τη γαμάει ο γαμιάς μου γιατρέ, θα σε ευγνωμονεί αν μου την κρατήσεις ανοιχτή.

Απολάμβανα το κωλογλείψιμο που μου έκανε, μου είχε λείψει τόσο πολύ. Βέβαια ομολογώ πως σαν τη γλώσσα του γαμιά μου δεν είχε κανένας. Αλλά στην ανάγκη καλή ήταν κι αυτή!

Με είχε καυλώσει ο αλήτης, λίγο ήθελα για να χύσω και δεύτερη φορά αλλά σηκώθηκε, έφτυσε την κωλότρυπα μου και κάρφωσε την πούτσα του μέσα στην κωλάρα μου. Με πηδούσε στην αρχή αργά και σιγά-σιγά ανέβαζε την ταχύτητα.

- Ξεπάτωσε με καργιόλη, δείξε πόσο άντρας είσαι!

- Την τρως όλη μωρή πουτάνα, ολόκληρη μπήκε μέσα στην κωλάρα σου με τη μία, πόσο στην έχει ξεσκίσει ο γαμιάς σου;

Το μουνί μου έσταζε, το έτριβα με μανία και έχωνα όσα δάχτυλα μπορούσα για να μεγαλώσω την καύλα που ένιωθα.

- Χύνω γιατρέ, μη σταματάς πήδα με...

- Πάρε τα χύσια μου καργιόλα και τράβα στο γαμιά σου να του πεις τι σου έκανα… χύνω στην κωλάρα σου μέσα…

Γύρισα, γονάτισα και πήρα το καυλί του στο στόμα μου και πάλι. Δεν είχα χορτάσει την πούτσα του. Την ξανακαύλωσα γρήγορα (δεν του φαινόταν του γιατρού) και κάθισα στην άκρη του γραφείου του με ανοιχτά τα πόδια. Τον τράβηξα κοντά μου.

- Δεν θα αφήσεις το μουνί μου παραπονεμένο γιατρέ, έτσι δεν είναι;

- Όχι, μανάρι μου, μ' έχεις τρελάνει απόψε.

Με το χέρι μου τον οδήγησα μέσα μου. Με γάμησε για περισσότερη ώρα και χύσαμε σχεδόν ταυτόχρονα, εγώ τον πούτσο του κι εκείνος πάνω στην κοιλιά μου.

Ντύθηκα όπως-όπως, είχε περάσει η ώρα και δεν είχα καμιά όρεξη να μου βγει 300 € το γαμήσι λόγω προστίμου. Πήρα το κινητό στο χέρι μου και όταν έκλεισα την πόρτα πίσω μου άκουσα το μωρό μου να μου λέει:

"Με καύλωσες άσχημα καραπουτανάρα… θα μου το πληρώσεις ακριβά".




Copyright protected OW ref: 180190



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.