Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Έπρεπε να βρεθούμε! Αυτό σκεφτόμουν όλη την ώρα μέχρι να έρθει η ώρα να τον δω. Το μουνί μου ήταν μούσκεμα από το πρωί. με το ζόρι δούλευα.

Έφυγα από το γραφείο βιαστικά και μπήκα σπίτι του.

Με γλειφομούνι ξεκίνησε. Έτρωγε το μουνί μου με λύσσα. Με καύλωσε ο γαμιάς μου, ξαπλωμένη στον καναπέ να τον βλέπω να παίζει με τη φρεσκοξυρισμένη μουνάρα μου. Τα δάχτυλα του στον κώλο μου απογείωσαν την καύλα κι όταν μου έχωσε τον δονητή έχασα τον κόσμο. Γαμούσε τον κώλο μου με μανία. Δε σταμάτησε όμως εκεί! Ήξερε πως διψούσε και το μουνί μου για πούτσα. Η δική του ήταν καυλωμένη αλλά δε μου την κάρφωσε. Μου έχωσε άλλο δονητή και με γαμούσε διπλά όπως ήξερε ότι γουστάρω. Όταν μου έβαλε στο στόμα και τον αράπη... ένα χοντρό δονητή, το τελευταίο και καλύτερο μας απόκτημα, ένιωσα σαν πουτάνα που γαμιέται με τρεις.

Έχυσα γρήγορα και ή καύλα αμείωτη. Σηκώθηκε όρθιος και μου έφερε στο στόμα το δικό του καυλί. Τον ρούφηξα με τη μία. Γαμούσε το στόμα μου κι εγώ με τα χέρια μου γαμούσα τις τρύπες μου με τους δονητές. Τον καύλωνε να με βλέπει να γαμιέμαι.

Όταν τη θέση του στη μουνάρα μου πήρε πλέον ο χοντρός του πούτσος έχασα τον κόσμο όλο. Με πηδούσε και μου έλεγε "γάμα και τον κώλο σου πουτάνα. Θέλω να νιώθω κι άλλη πούτσα να σε ξεσκίζει". Ο πούτσος του έσκαβε το μουνί μου και ο δονητής την κωλότρυπα μου. Έχυσα για δεύτερη φορά αλλά δε σταματούσε. Ήθελε να ξεσκίσει και την κωλάρα μου. Έβγαλα το δονητή που είχα καρφώσει μέχρι τη ρίζα μέσα μου. Η τρύπα μου είχε χαλαρώσει και ήταν έτοιμη να δεχτεί την ψωλή του με ευκολία. Μου σήκωσε τα πόδια ψηλά και κάρφωσε την υπέροχη πούτσα του.

"Γάμα τον κώλο μου καργιόλη, ξέσκισε με την πουτάνα..." του φώναζα. Όσες φορές κι αν με έχει πηδήξει από πίσω, πάντα γουστάρω τρελά. Αυτή τη φορά όμως ήταν αλλιώς. Έμπαινε στην τρύπα μου μέχρι τη ρίζα, βαθιά, με γαμούσε δυνατά. Το γούσταρε κι εκείνος τρελά. Το απολαμβάναμε εξίσου. Τον κοίταζα επίμονα, στο πρόσωπο του ήταν αποτυπωμένη όλη η καύλα που ένιωθε. Έχυσε μέσα μου. Το σώμα μου έτρεμε από την καύλα. Είχα χαθεί... λιώμα από το υπέροχο γαμήσι. Αράξαμε στον καναπέ, καπνίσαμε και μετά από λίγο σηκώθηκα. Με φίλησε και από τότε περιμένω ακόμα να τον ξαναδώ.

Μου λείπεις παρά πολύ μωρό μου...




Copyright protected OW ref: 180156



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.