Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Πέρασαν έξι μήνες και κάτι περισσότερο από εκείνο το πρωινό της καραντίνας, που είχα οδηγήσει τον Κώστα, τον γείτονα από απέναντι, που για μήνες με έπαιρνε μάτι, στο κρεβάτι μου (Βλ. ιστορία «Δίνοντας παράσταση για τον Κώστα».

Στους μήνες αυτούς πολλές φορές προσπαθούσε να ξανασυναντηθούμε, αλλά με έβλεπε πολύ λίγο, αφού σχεδόν όλο το καλοκαίρι το πέρασα στο εξοχικό μας. Τις λίγες βραδιές που βρέθηκα στο κυρίως σπίτι μας και ήξερα ότι προσπαθούσε να με πάρει μάτι πάλι, φρόντισα να τον ικανοποιήσω με αργό γδύσιμο μπροστά στον καθρέπτη, χορεύοντας μισόγυμνη, χτενίζοντας τα μαλλιά μου μετά το μπάνιο με την πλάτη μου στον Κώστα και τυλιγμένη με μια κοντή μόνο πετσετούλα που κάλυπτε μόνο από τη μέση και κάτω το γυμνό μου κορμί. Ήμουν βέβαιη, ότι παρ' όλο που του είχα δοθεί, δεν έπαυε να είναι ακόμη πολύ πεινασμένος για το κορμί μου και με κολάκευε που ξόδευε τα βράδια του και το πάθος του για χάρη μου.

Το καλοκαίρι πέρασε και μετά τα μέσα Οκτωβρίου ξαναβρέθηκα μόνιμα πίσω στο σπίτι, με τον Κώστα ξετρελαμένο, να μου κάνει συνέχεια μηνύματα να συναντηθούμε, να πάω από εκεί ή τα βράδια να με παρακολουθεί διακριτικά – όπως νόμιζε – και να λιώνει για χάρη μου.

Και μετά ήρθε η νέα καραντίνα και οι μέρες άρχισαν να περνάνε δύσκολα και οι νύχτες δυσκολότερα. Ο Κώστας ξανάγινε η μοναδική μου αντρική ερωτική φαντασίωση, πέρα από λίγους φίλους εδώ μέσα, που μαζί ψάχναμε για στιγμές λύτρωσης μέσα από το chat του site.

Είχαν φτάσει πια τα γενέθλιά μου και ενώ κάθε χρόνο οργάνωνα ένα μεγάλο πάρτι, φέτος με την καραντίνα αυτό δε θα ήταν δυνατό. Κι έτσι το πήρα απόφαση να κάνω δώρο στον εαυτό μου μια ακόμη συνάντηση με τον γείτονα, ικανοποιώντας την ερωτική πείνα του για μένα και σε μένα μια ευκαιρία για να θυμάμαι τα φετινά μου γενέθλια.

Φόρεσα ένα σούπερ μίνι ζαχαρί φορεματάκι, που κολάκευε ιδιαίτερα τα γυμνά μου πόδια. Το κάτω μέρος, πέρα από μίνι, ήταν σα φαρδιά φουστίτσα που αν έστριβα απότομα ή φυσούσε αεράκι ανασηκωνόταν ακόμη πιο ψηλά. Το επάνω μέρος άφηνε γυμνή την πλάτη μου, δύο ραντάκια στήριζαν το φόρεμα πάνω μου, ενώ το στήθος μόλις το κάλυπτε το σχέδιο του φορέματος με κάτι σαν σουτιέν, αφήνοντας και μέρος από την κοιλίτσα μπροστά να φαίνεται γυμνή.

Ικανοποιημένη από την εικόνα μου στον καθρέπτη, βγήκα στο μπαλκόνι μου κόβοντας βόλτα, αφού ήξερα ότι ο Κώστας δεν πήγαινε στη δουλειά αυτές τις μέρες. Τον είδα γρήγορα να ανοίγει την μπαλκονόπορτα του και να βγαίνει κι εκείνος στο δικό του μπαλκόνι, στέλνοντάς μου φιλιά και προσκαλώντας με να τον επισκεφτώ. Του χαμογέλασα, έπαιξα ακόμη μαζί του, κάνοντας ότι δεν καταλάβαινα τι θέλει και τελικά του έκανα νόημα ότι θα τον επισκεφτώ.

Διέσχισα το δρόμο, χτύπησα το κουδούνι του, μπήκα στην πολυκατοικία του και με το ασανσέρ ανέβηκα στο ρετιρέ χτυπώντας το κουδούνι του, αφού βεβαιώθηκα ότι δε με είδε κανείς, ώστε να μη δώσω κανένα δικαίωμα στη γειτονιά.

Μου άνοιξε αμέσως, σαν να με περίμενε πίσω από την πόρτα και χωρίς καν να τηρήσει τα προσχήματα μιας επίσκεψης με έπιασε αμέσως από την μέση, τραβώντας με στην αγκαλιά του και αναζητώντας τα χείλη μου.

- Έλα τώρα Κώστα, να σε δω ήρθα μόνο…

ψέλλισα, αν και από μέσα μου ένιωθα ήδη υπέροχα βλέποντας πόσο πολύ ενέκρινε τη σημερινή μου εμφάνιση και πόσο με ήθελε. Αναστατώθηκα κι ένιωσα τις ρωγίτσες μου να ανασηκώνονται κάτω από το λεπτό φορεματάκι.

- Μα Μαράκι, ξέρεις πόσους μήνες ονειρευόμουν να ξαναβρεθούμε; Όλο το καλοκαίρι εσένα είχα στο μυαλό μου και τη φορά, που βρεθήκαμε σπίτι σου.

- Υπερβολές, του είπα, γυρνώντας του την πλάτη μου για να δει τη θέα που άφηνε το φορεματάκι πίσω μου και πηγαίνοντας προς το παράθυρο, όπου με έπαιρνε μάτι κάθε βράδυ.

Μέσα στην ανυπομονησία του να με δεχθεί, δεν είχε απομακρύνει ένα ζευγάρι κιάλια από το έπιπλο δίπλα στο παράθυρο.

- Ποια παίρνεις μάτι με αυτά καλέ;… τον ρώτησα με ειρωνικό ύφος στη φωνή μου.

Κατακοκκίνισε και πήρε κι έκρυψε τα κιάλια. Στεκόταν πίσω μου, ενώ εγώ κοίταζα το σπίτι μας από το δικό του. Ένιωσα την αναπνοή του βαριά και ζεστή στο σβέρκο μου και τα χέρια του να πιάνουν τα δύο μου μπράτσα. Έσκυψε και ακούμπησε τα χείλη του στο σβέρκο μου, σέρνοντας αργά – αργά τη γλώσσα του πάνω μου.

- Έλα Κώστα, σταμάτησε…

έκανα ότι δε θέλω, ενώ ήδη ήμουν υγρή και έτοιμη για χάρη του. Με είχε σχεδόν κολλήσει στο τζάμι του, με το κορμί του να ακουμπάει σκληρό το δικό μου. Τα χέρια του έπιασαν τα ραντάκια από το φόρεμα και τα έριξαν προς τα κάτω. Το φορεματάκι έπεσε μέχρι τη στενή μεσούλα, αφήνοντας ολόγυμνο το ήδη ερεθισμένο στήθος μου. Ένιωσα τις παλάμες του να μου χουφτώνουν τα στήθη και να με σπρώχνει πάνω στο τζάμι. Ευτυχώς δεν υπήρχε κανείς απέναντι να μας βλέπει. Τα δάχτυλά του τσίμπαγαν και έστριβαν τις ρωγίτσες μου και ζούλαγαν τα στήθη μου, κάνοντας ένα πνιχτό βογκητό να βγει από τα χείλη μου.

- Όχι Κώστα! Δεν ήρθα γι’ αυτό…

είπα ψέματα ξεψυχισμένη, αλλά και χωρίς να προσπαθώ να αντισταθώ ή να ξεφύγω.

- Σε θέλω Μαράκι, σε θέλω! Θέλω να σε πάρω πάλι από παντού, λιώνω για σένα και το κορμί σου! Μου έχεις γίνει εμμονή!

Ένιωσα κολακευμένη από τα λόγια του, αλλά ακόμη ήθελα να κρατήσω τα προσχήματα.

- Αυτό έγινε μια φορά, δεν πρέπει πάλι…

ψιθύρισα, αλλά ήδη με είχε πάρει στα χέρια του και με οδηγούσε με μισοβγαλμένο φόρεμα, γυμνή από τη μέση και πάνω, στο άλλο δωμάτιο, που ήταν η κρεβατοκάμαρα του. Με ακούμπησε στο κρεβάτι του κάνοντας το φορεματάκι να ανασηκωθεί μέχρι ψηλά, αποκαλύπτοντας εντελώς τα γυμνά μου πόδια και φτάνοντας το βλέμμα του μέχρι το λευκό μου στρινγκάκι.

- Όχι Κώστα, μη, σε παρακαλώ…

ψέλλισα, αλλά είχε ήδη πέσει πάνω μου και δάγκωνε με τα χείλη του το ένα μου στήθος, ενώ τα χέρια του χάιδευαν τα μπουτάκια μου, μέχρι να φτάσουν στο στρινγκάκι μου, τραβώντας το βίαια προς τα κάτω.

Τίποτε δε θα τον σταματούσε τώρα. Έκλεισα τα μάτια μου και τον άφησα να παίζει ταυτόχρονα με το στήθος μου και το γυμνό μου μουνάκι, που ήταν ήδη υγρό. Τριβόταν πάνω και ήταν σκληρός, ενώ το φορεματάκι μου δεν ήταν πια παρά κάτι σα φαρδιά ζώνη, τυλιγμένη στη μέση μου. Ήμουν γυμνή και αφημένη στο πάθος του.

Το στόμα του κατέβηκε από το στήθος μου ανάμεσα στα πόδια μου και η γλώσσα του μπήκε μέσα μου. Τα δικά μου χέρια, χωρίς να ανοίξω τα μάτια μου, απλά του χάιδευαν τα μαλλιά και έσπρωχναν το κεφάλι του μέσα μου. Ένιωσα να μου δαγκώνει με τα χείλη του την κλειτορίδα, ενώ δύο του δάχτυλα άρχισαν να με παίρνουν με γρήγορο ρυθμό. Άκουγα τον ήχο από το υγρό μου μουνάκι κάθε φορά που τα δάχτυλά του έμπαιναν μέσα μου και το κορμί μου άρχισε να αναπηδά πάνω στο κρεβάτι, σα να προσπαθούσε να τα συναντήσει όλο και πιο βαθιά κάθε φορά.

- Κώστα… αχ…

φώναξα χύνοντας πάνω στο στόμα και στα δάχτυλα του ματάκια γείτονά μου. Για δεύτερη φορά με είχε στην αγκαλιά του και γευόταν το κορμί μου, όπως ήθελε.

Είδα το πρόσωπό του να φωτίζεται από ικανοποίηση βλέποντας με να τελειώνω και τον Κώστα να ανασηκώνεται και να πετάει στο πάτωμα σε δευτερόλεπτα κάθε ρούχο από πάνω του. Ο πούτσος του στεκόταν μεγαλοπρεπής, όταν με ξαναπλησίασε, ενώ εγώ ήμουν αφημένη ανάσκελα πάνω στο κρεβάτι του προσπαθώντας με τα χέρια μου να καλύψω το στήθος μου και να κατεβάσω το φορεματάκι.

Δε μου έδωσε την ευκαιρία. Πιάνοντας το με τα δύο του χέρια το τράβηξε προς τα κάτω και μου το έβγαλε, αφήνοντας με ολόγυμνη, με ένα ζευγάρι μόνο μπεζ τακούνια. Ήταν ανώφελο να υποκριθώ πια ότι δεν τον ήθελα και του παραδόθηκα.

Με ανασήκωσε σαν κουκλάκι και με έστησε γονατιστή στα τέσσερα πάνω στο κρεβάτι του. Στήθηκε πίσω μου και με μια κίνηση μπήκε βαθιά μέσα στο μουνάκι μου, που διψούσε να τον νιώσει.

Άρχισε να με σφυροκοπάει και ταυτόχρονα να χαϊδεύει και να μπατσίζει το γυμνό μου κωλαράκι, που είχα επίτηδες τουρλώσει προς τα πάνω. Έβγαζα πνιχτές κραυγούλες σε κάθε μπατσάκι, ενώ άρχισα να φωνάζω, όταν ένιωσα ένα σαλιωμένο δάχτυλό του να ανοίγει την πίσω τρυπούλα μου. Είχα ανατριχιάσει από την καύλα και ένιωθα ότι δεν ήμουν μακριά από το δεύτερο οργασμό μου.

Άκουγα τη βαριά και γρήγορη αναπνοή του Κώστα πίσω μου και ένιωσα τα χέρια του ανασηκώνοντας το κορμί μου, να αρπάζουν το στήθος μου, σε μια προσπάθεια να με φέρουν πιο κοντά του, χωρίς να βγει από μέσα μου.

- Μη φτάσεις μέσα στο μουνάκι μου Κώστα… ψέλλισα, ελπίζοντας να με ακούσει.

- Μην ανησυχείς μωρό μου, άλλο είχα κατά νου…

είπε και βγήκε από μέσα μου σπρώχνοντας το κεφάλι μου στο μαξιλάρι. Ένιωσα τα χέρια του να με ανοίγουν και τον πούτσο του που λαχταρούσε να τελειώσει, να πιέζει την πίσω τρυπούλα μου. Φυσικά, αυτό είχε κατά νου, όπως όλοι. Το κωλαράκι μου θαύμαζε κάθε βράδυ από απέναντι και σε αυτό ήθελε να ξαναχωθεί, όπως το είχε κάνει και την πρώτη φορά που συναντηθήκαμε.

Άρχισε να σπρώχνει τον πούτσο του λίγο – λίγο μέσα μου και το κωλαράκι μου να ανοίγει στον γνώριμο εισβολέα. Εγώ δάγκωνα τα χείλη μου για να μην ουρλιάξω και έπαιζα με τις καυλωμένες ρωγίτσες μου, με το πρόσωπο πάντα στο μαξιλάρι και το κορμί μου παραδομένο ολοκληρωτικά στον έμπειρο γείτονα.

Έσπρωξε άλλη μια φορά και βρέθηκε ολόκληρος πια μέσα μου, γαμώντας απαιτητικά το αντικείμενο του πόθου του. Συνέχισε να ρίχνει και μπατσάκια που και που, ανεβάζοντας στο άπειρο την αμοιβαία καύλα. Ήταν πολύ έντονο και για τους δύο κι έτσι όταν τον ένιωσα να λιώνει μέσα μου, έπεσα κι εγώ στο κρεβάτι εξουθενωμένη σε ένα πολλαπλό οργασμό.

Ο ματάκιας γείτονας μου είχε κάνει ένα υπέροχο δώρο για τα 22α γενέθλιά μου. Όταν του ψιθύρισα «Σ’ ευχαριστώ Κώστα, ήταν υπέροχο…» έπεσε πλάι μου και άρχισε να με φιλάει ξανά στα χείλη, στο λαιμό, στο στήθος, ενώ τα χέρια του είχαν χουφτώσει το κωλαράκι μου και με τράβαγε πάνω του. Μάλλον δεν είχαμε ακόμη τελειώσει για σήμερα.




Copyright protected OW ref: 180039



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.