Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Δυο ζευγάρια σε πρωτόγνωρες καταστάσεις

Το σκηνικό ήταν σαν να είχε βγει από ταινία πορνό, εγώ και ο Στράτος καθισμένοι στις καρέκλες της βεράντας γυμνοί και η Έλενα με την Άννα ανάμεσα στα πόδια μας γυμνές τελείως να μας καθαρίζουν τις πούτσες χαϊδεύοντας τα μουνάκια τους.

Εκεί μπόρεσα να παρατηρήσω πιο πολύ τα σώματα των παιδιών η Άννα είχε και αυτή άτριχο μουνάκι το οποίο ήταν όμως κι αυτό μαυρισμένο όπως το υπόλοιπο σώμα, με δυο φουσκωτά μουνόχειλα να κλέβουν την παράσταση, ο Στράτος ήταν και αυτός άτριχος παντού και μαυρισμένος ομοιόμορφα. Δεν ήθελε και πολύ να καταλάβει κάποιος ότι ήταν γυμνιστές, ίσως γι αυτό να στεναχωρήθηκαν πολύ που δεν θα είχαν αυτοκίνητο την επόμενη μέρα.

- Τι έγινε τώρα; Είπα εγώ.

- Έλα ντε; Πρώτη φορά ζούμε κάτι τέτοιο, συμπλήρωσε η Έλενα.

- Παιδιά κι εμείς δεν έχουμε παρόμοια εμπειρία αλλά τουλάχιστον εμένα μου άρεσε πολύ, δεν ξέρω γι εσένα Στράτο, είπε η Άννα απευθυνόμενη στον άντρα της.

- Ναι έχεις δίκιο ήταν πολύ καύλα, καλύτερο και από τις φαντασιώσεις μας… της απάντησε αυτός.

- Άννα, Στράτο, όπως είπε και η Έλενα δεν είχαμε ποτέ πάλι εμπειρία με κάποιο άλλο ζευγάρι, είχαμε όμως και εμείς αρκετές φορές σκεφτεί το ενδεχόμενο να γίνει κάτι με κάποιο άλλο ζευγάρι και είχαμε πει ότι εάν μας παρουσιαστεί μια τέτοια ευκαιρία δεν θα την αφήσουμε να πάει χαμένη, εάν βέβαια άξιζε… και εννοείτε ότι με σας αξίζει και με το παραπάνω… είπα εγώ.

- Ούτε μέσα στο μυαλό μας να είστε, είπε η Άννα. Κι εμείς πολλές φορές έχουμε σα φαντασίωση να κάνουμε πολλά με κάποιο ζευγάρι, όμως λόγω του νησιού που μένουμε και επειδή μας ξέρουν σχεδόν όλοι είναι δύσκολο κάτι τέτοιο.

- Έχω ανάγκη ένα μπάνιο… είπε η Έλενα αφού σηκώθηκε και μάζεψε το μαγιό της στα χέρια. Θα έρθεις να μου κανείς παρέα;… είπε στην Άννα.

- Εννοείται… της απάντησε αυτή με χαρά.

Η υπόθεση εξελισσόταν καλύτερα κι από ότι το είχαμε φανταστεί.

Η Άννα με την Έλενα μπήκαν στο μπάνιο μας και τα γέλια τους ακούγονταν έως έξω. Κοίταξα το Στράτο και του λέω

- Όπως είπαμε και πριν για εμάς ήταν φαντασίωση να βρεθούμε με ένα άλλο ζευγάρι, οι γυναίκες μας βλέπω ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα, εγώ είμαι μέσα, εάν κι εσύ συμφωνείς τότε προχωράμε.

- Εννοείται φίλε είμαι μέσα σε όλα, μου απαντάει με ένα χαμόγελο στα χείλη.

Ήμασταν και οι δυο μας γυμνοί με τις πούτσες μας μισό καυλωμένες. Σηκωνόμαστε και πηγαίνουμε στο εσωτερικό του δωματίου, πιάνω από το ψυγείο δυο μπίρες και δίνω μια στο Στράτο. Μέσα από το μπάνιο τώρα ακούγονταν βογκητά και αναστεναγμοί. Πήγα προς την πόρτα και βλέπω την Άννα να κάθεται στη μπανιέρα και την Έλενα να είναι γονατιστή μπροστά της και με το τηλέφωνο του ντους να ρίχνει νερό στο μουνάκι της νέας φίλης της.

Γυρίζω προς το Στράτο και του λέω "τα κορίτσια περνάνε όμορφα". Μόλις μας άκουσαν οι γυναίκες μας γύρισαν προς την πόρτα και μας είπαν "ελάτε κι εσείς". Πήγαμε και οι δυο μας χωρίς να χάσουμε χρόνο. Ο Στράτος στάθηκε πίσω από την Άννα και χάιδευε τους ώμους της και κατευθυνόταν προς τα στήθη της. Οι ρώγες της ήταν φουσκωμένες και τσιτωμένες. Εγώ στάθηκα δίπλα του και με τα χέρια μου άρχισα να χαϊδεύω τα κωλομέρια της γυναίκας μου που ήταν στα τέσσερα και έγλειφε το μουνάκι της Άννας.

Ήμασταν καυλωμένοι με τους πούτσους μας σκληρούς ενώ οι γυναίκες μας σε άλλη διάσταση. Η Έλενα σηκώθηκε και σήκωσε και την Άννα και άρχισε να την φιλάει, πρώτη φορά έβλεπα τη γυναίκα μου να φιλάει γυναίκα και η πούτσα μου είχε πετρώσει.

- Πάμε στο κρεβάτι να είμαστε πιο άνετα;… είπα.

Όλοι συμφώνησαν και κατευθυνθήκαμε προς το δωμάτιο. Μπροστά οι δυο γυναίκες και ακολουθήσαμε ο Στράτος και εγώ.

Η Άννα έσπρωξε την γυναίκα μου στο κρεβάτι, ξάπλωσε πάνω της σε στάση 69 και άρχισε να της γλείφει το άτριχο μουνάκι της. Χωρίς να χάσει χρόνο το ίδιο έκανε και η γυναίκα μου. Εγώ με τον Στράτο καθίσαμε απέναντι σε έναν καναπέ που υπήρχε στο δωμάτιο πίνοντας λίγη μπίρα και απολαμβάναμε το πρωτόγνωρο θέαμα. Οι πούτσες μας ήταν και οι δυο πέτρα, νιώθαμε και οι δυο μας υπέροχα.

Οι γυναίκες μας μπροστά μας έγλειφαν με βουλιμία η μια την άλλη πίνοντας τα υγρά που έβγαιναν από τα μουνάκια τους. Η Άννα άρχισε να βάζει στην αρχή ένα δάχτυλο και μετά ένα δεύτερο στην Έλενα, αμέσως το ίδιο έκανε και η γυναίκα μου.

- Έτσι καργιόλα μου, γλείψε και δαχτύλωσε τη μουνάρα της Άννας, είπα εγώ.

- Μας έχετε καυλώσει τρελά πουτάνες, τι ανωμαλιάρες γυναίκες έχουμε ρε φίλε;… μου λέει ο Στράτος.

Οι γυναίκες μας να έχουν ξεφύγει τελείως. Βογκάνε και να χύνουν συνέχεια.

- Ναι, είμαστε πουτάνες και ξεκωλιάρες, λέει η Έλενα. Μας αρέσει να μας το λέτε καυλιάρηδες.

Η Άννα κοίταξε λίγο προς το μέρος μας και είπε στο Στράτο

- Απόψε θα κάνουμε όλες μας τις ανώμαλες φαντασιώσεις πραγματικότητα άντρα μου, θέλω να τα κάνουμε όλα…

και ξαναβούτηξε το κεφάλι της στο μουνάκι της Έλενας.

- Ναι ξεκωλιάρα μου, τα πάντα, της απάντησε ο Στράτος.

Τα κορίτσια σηκώθηκαν και έφεραν τα μουνάκια τους το ένα κολλημένο με το άλλο σε στάση χελιδονάκι. Άρχισαν να τρίβουν τα μουνάκια τους μεταξύ τους κοιτάζοντας η μια την άλλη. Ήξερα ότι αυτή η στάση ήταν η απόλυτη φαντασίωση για τη γυναίκα μου.

- Έτσι καργιόλα, τρίψε το μουνί σου στο μουνί της Άννας, αυτό γουστάρεις ανωμαλιάρα μου, της λέω.

Ο οργασμός τους δεν άργησε να έρθει, ήταν δυνατός, έντονος, γεμάτος βογκητά και πολλά υγρά. Τα κορίτσια έπεσαν και τα δυο ξέπνοα στο κρεβάτι έχοντας ακόμα τα μουνάκια τους ενωμένα.

- Σειρά μας φίλε…

είπα στον Στράτο και πήγαμε προς τις γυναίκες μας. Πήραμε ο καθένας τη γυναίκα του, τις ξαπλώσαμε δίπλα-δίπλα και αρχίσαμε να γλείφουμε τα μουνάκια τους. Η Έλενα είχε πάνω της υγρά από την Άννα και φαντάζομαι ότι το αντίστοιχο γινόταν και δίπλα. Τα κορίτσια χάιδευαν η μια την άλλη στα βυζιά τους και φιλιόντουσαν, ενώ εγώ και ο Στράτος τις γλείφαμε.

Σκουντάω τον Στράτο και του κάνω νόημα εάν θέλει να αλλάξουμε. Μου κλείνει το μάτι συμφωνώντας. Τα κορίτσια ήταν απασχολημένα από την καύλα τους και κατάλαβαν την αλλαγή μόνο όταν αρχίσαμε να γλείφουμε τα μουνάκια τους.

- Μ... έτσι καυλιάρη, γλείψε τα υγρά της γυναίκας σου από τη μουνάρα μου… λέει η Άννα στο Στράτο.

- φάε μου το μουνί, γλείψε το καλά, μου το γάμησε η γυναίκα σου με τα δάχτυλα της πριν, πιες τα χύσια μας… είπε η Έλενα καθώς μου πίεζε το κεφάλι με τα χέρια της.

- Χύνω η πουτάνα… άρχισε να φωνάζει η γυναίκα μου κοιτάζοντας την Άννα. Τρέχει το μουνί μου που το γλείφει ο άντρας σου… της λέει.

- Χύνω κι εγώ γαμιόλα, της λέει η Άννα, χύνω στη μούρη τον άντρα σου καυλιάρα, ξέρει να γλείφει πολύ καλά ο καυλιάρης σου!

Σηκώθηκα από το κρεβάτι και με το χέρι μου βοήθησα και την Άννα να σηκωθεί. Κάθισα στον καναπέ και η Άννα ήρθε δίπλα μου. Έβαλε τα γόνατα της στον καναπέ και άρχισε να χαϊδεύει την πούτσα μου, ενώ εγώ της χάιδευα τα κωλομέρια.

Ο Στράτος ξάπλωσε ανάσκελα στο κέντρο του κρεβατιού και η Έλενα έπεσε ανάμεσα στα πόδια του και άρχισε σιγά-σιγά να του γλείφει την πούτσα.

- Γλείψε του την πούτσα καργιόλα, κοίτα η Έλενα πως με τσιμπουκώνει, λέει ο Στράτος στη γυναίκα του.

Η Άννα άρχισε να γλείφει την πούτσα μου με πάθος. Ξεκινούσε από τα αρχίδια μου και κατέληγε στο πουτσοκέφαλο. Στην αρχή με τη γλώσσα της αφήνοντας σάλιο κατά μήκος, μετά με τα χείλη της και τέλος άρχισε να τον παίρνει μέσα στο στόμα της αφήνοντας τα σάλια της να τρέχουν έως τη βάση. Μετά τον έβγαζε και αφού μου καραμέλωσε τα αρχίδια ξανά μπούκωσε την πούτσα μου μέσα στο στοματάκι της. Η γυναίκα ήξερε να κάνει τσιμπούκι και ήταν φανερό ότι το ευχαριστιόταν!

- Φίλε η γυναίκα σου διψάει να τρώει πούτσα, λέω στο Στράτο, ενώ με το χέρι μου της είχα πιάσει τα μαλλιά κότσο και της έδινα ρυθμό.

- Τάισε τη την πουτάνα, δεν χορταίνει με τίποτα η καργιόλα, γάμα της το στόμα δυνατά… μου απαντά αυτός.

Η γυναίκα μου τσιμπούκωνε κι αυτή δυνατά το Στράτο και με το χέρι της του μάλαζε τα αρχίδια ενώ αυτός της δαχτύλωνε το μουνάκι που ήταν πρησμένο και έτρεχε συνέχεια υγρά από την καύλα. Πήρε υγρά από την μουνάρα της και της τα έδωσε στο στόμα. Του πίπωνε μια το δάχτυλο μια την πούτσα. Αυτός ξανά οδήγησε τα δάχτυλα του στο μουνί της και άρχισε να τη δαχτυλώνει δυνατά.

- Τι πούτσα γλείφω η πουτάνα, τι χοντρός πούτσαρος μου γαμάει το στόμα;… είπε η Άννα κοιτώντας προς τον άντρα της.

- Σου αρέσει γυναικούλα μου; Είναι όπως τον ονειρευόσουν καργιόλα;… της λέει ο Στράτος.

- Ναι είναι χοντρός ο πούτσος του Θωμά, γεμάτος φλέβες, δεν τον χορταίνω, θέλω να τον πάρω σε όλες μου τις τρύπες…

απαντά η Άννα και με την μια σηκώνετε και περνάει τα πόδια της αριστερά και δεξιά μου, με το χέρι της πιάνει το καυλί μου και το οδηγεί στα μουνόχειλα της. Στην αρχή το τρίβει περιμετρικά και μετά το βυθίζει αργά μέσα της, εγώ με τα χέρια μου της χαϊδεύω τις βυζάρες και της τσιμπάω της ρώγες. Η Άννα έχει κλείσει τα μάτια και κάθεται αργά, η καύλα είναι αποτυπωμένη στο πρόσωπο της.

- Τι πούτσα τρώω η πουτάνα, μου σκίζει τα τοιχώματα!

Αρχίζω να ανεβάζω ρυθμό, να μπαίνω δυνατά μέσα της και να βγαίνω αργά. Στο κρεβάτι ο Στράτος έχει ξαπλώσει ανάσκελα την Έλενα, έχει βάλει τα πόδια της στους ώμους του και την πηδάει δυνατά. Ο χαρακτηριστικός ήχος από το σφυροκόπημα ακούγεται έντονα, το μουνί της γυναίκας μου έχει πλημμυρίσει από τα υγρά της. Όπως είχα πει ο Στράτος τον είχε αρκετά μακρύ αλλά λεπτό, γύρω στους 20 πόντους και στη στάση που την γάμαγε έμπαινε βαθιά μέσα της με αποτέλεσμα να την έχει καυλώσει τρελά.

- Ναι… γάμα με, πηδά με, κάνε με να χύνω συνέχεια, τι γαμήσι τρώω η πουτάνα μπροστά στον άντρα μου;…

φώναζε η Έλενα ενώ ο ήχος από τα αρχίδια του Στρατού που χτυπούσαν στα κωλομέρια της κάθε φορά που έμπαινε όλος μέσα της αντηχούσε στο δωμάτιο.

Την ίδια ώρα η Άννα χτυπιόταν κι αυτή δυνατά πάνω στην πούτσα μου, πέρασα τα χέρια μου πίσω της και χάιδεψα τα κωλομέρια της. Τα χούφτωσα δυνατά δίνοντας της ρυθμό να ανεβοκατεβαίνει στον πούτσο μου. Ένα δάχτυλο μου κατευθύνθηκε προς την πίσω τρύπα της. Άρχισα να την τρίβω περιμετρικά. Η Άννα με κοίταξε στα μάτια σα να μου έδωσε το ελεύθερο να προχωρήσω. Έφερα τα δάχτυλα μου στο στόμα της και τα έδωσα να τα γλείψει. Τα πήρε σα να έκανε πίπα στον πούτσο μου, ενώ άφησε αρκετό σάλιο πάνω τους. Ξανάφερα το χέρι μου στο κωλαράκι της και άρχισα να της χαϊδεύω πάλι την πίσω τρυπούλα τους. Έκλεισε τα μάτια και δέχτηκε με ευχαρίστηση το δάχτυλο μου μέσα της. Τα στήθη της είχαν φουσκώσει ενώ ο ιδρώτας έτρεχε παντού στα σώματα μας. Συγχρόνισα το δάχτυλο μου με την πούτσα μου και μπαινοβγαίναμε στον ίδιο ρυθμό. Οι σπασμοί της που ακολούθησαν ήταν κάτι δυνατό και έντονο.

- Χύνω, χύνω η πουτάνα, τι γαμήσι μου κανείς καργιόλη, με ξεμούνιασες, χύνω!

Τα υγρά της έλουσαν τον πούτσο μου, ενώ με τα χέρια της με είχε αγκαλιάσει σφιχτά γύρω από το λαιμό μου. Προσπαθούσε να βρει την ανάσα της ενώ το μουνάκι της έτρεχε συνέχεια υγρά. Τη σήκωσα και την ξάπλωσα στον καναπέ αφήνοντας τη να βρει τις άμεσες τις και να χαλαρώσει.

Στο κρεβάτι ο Στράτος είχε ξαπλώσει και η Έλενα τον είχε καβαλήσει και γαμιόταν στο δικό της ρυθμό. Πήγα κοντά τους, ανέβηκα όρθιος στο κρεβάτι και της έδωσα τον πούτσο στο στόμα.

- Γλείψε καργιόλα, πάρε τον πούτσο μου στο στόμα σου…

της είπα. Άρχισε να με τσιμπουκώνει δυνατά ενώ με το χέρι της μου χάιδευε τα αρχίδια. Ο Στράτος της χάιδευε τα στήθη και της τσίμπαγε τις ρώγες ενώ ο μακρύς πούτσος του τη γαμούσε δυνατά.

- Έτσι μουνάρα μου, αυτό δεν ονειρευόσουν;… να έχεις δυο καυλιά στη διάθεση σου, να σε γαμάνε;

Έβγαλε για λίγο την πούτσα μου από το στόμα της, με κοίταξε στα μάτια και μου απαντά:

- Ναι καυλιάρη μου, αυτό γούσταρα, να με κανείς να νιώθω πουτάνα, να με γαμάνε δυο πούτσες μαζί, σκίστε με την καργιόλα…

και τον ξαναβάζει δυνατά στο στόμα της.

- Δεν αντέχω άλλο, θα χύσω, λέει ο Στράτος.

Η Έλενα αφήνει από το στόμα της την πούτσα μου, σηκώνετε από το καυλί του Στρατού.

- Θέλω να μας χύσετε μαζί ψωλαράδες, να γεμίσετε χύσια τις πουτάνες σας στο στόμα.

Έτσι όπως ήταν ξαπλωμένος ανάσκελα ο Στράτος πάω και ξαπλώνω κι εγώ αντικριστά απέναντι του έτσι ώστε οι πούτσοι μας να ενωθούν. Η Έλενα κάνει νόημα στην Άννα να έρθει και αυτή μαζί. Με τα χέρια τους πιάνουν τους πούτσους μας και αρχίσουν να τους παίζουν μαζί ενώ με τα στόματα τους μας γλείφουν. Το τέλος δεν αργεί να έρθει,

- Χύνω πουτάνες, φώναξε ο Στράτος.

- Πάρτε τα καυλιάρες, δικά σας είναι… είπα αφήνοντας το σπέρμα μου να πεταχτεί.

Και τα δυο κορίτσια άρχισαν να γλείφουν και να πίνουν τα χύσια μας με βουλιμία. Πρώτη φορά ένιωσα να έχω τόσα πολλά χύσια. Η Έλενα και η Άννα μας έγλειψαν κυριολεκτικά μέχρι και την τελευταία σταγόνα και ότι είχε τρέξει πάνω στα καυλιά μας. Στο τέλος το κάθε κορίτσι ήρθε στον άντρα της και μας έδωσε ένα καυτό γλωσσόφιλο.




Copyright protected OW ref: 180033



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).