Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Το γκάστρωμα της συναδέλφου

Τελείωσα το πρόγευμα, είχα ακόμη ένα βράδυ διαμονής στο ξενοδοχείο. Είπα να βγω έξω να περπατήσω στη φύση. Έχοντας ήδη περάσει ένα βράδυ φωτιά με τη Δέσπω, είχα βγάλει πολλές καύλες, ήθελα όμως και να σκεφτώ διάφορα. Η γυναίκα από απέναντι (το ηλικιωμένο ζευγάρι) δεν ξεκόλλησε το βλέμμα της από πάνω μου. Ο άνδρας της όλο γκρίνια ήταν. Κάποια στιγμή, αφού έφυγα από το πρωινό, πήγα στο δωμάτιο, άλλαξα και ξεκίνησα να κάνω μια βόλτα στη φύση. Βγαίνοντας και περνώντας από το ρεσεψιόν να αφήσω τα κλειδιά, μου φώναξε ένας κύριος ότι με ήθελε (ο διευθυντής του ξενοδοχείου). Δεν ήξερε πως να ξεκινήσει ο άνθρωπος αλλά εν ολίγοις μου είπε ότι έκαναν παράπονα από το διπλανό δωμάτιο ότι έκανα φασαρία το βράδυ και δε μπορούσαν να κοιμηθούν. Τα πήρα στο κρανίο κατάλαβα ότι ο γέρος έκανε παράπονα και έτσι παρ' όλο που είχα πει του εαυτού μου να μην προσπαθήσω τίποτα με καμία εκείνη την ημέρα αφού ήδη είχα ένα υπέροχο βράδυ την προηγούμενη νύχτα, πήρα απόφαση να του γαμήσω την γριά.

Γριά τη λέω λόγω ηλικίας. Κανονικό ύψος, λεπτή, μέτρια βυζιά, πεταχτό κωλαράκι, βαμμένα μελαχρινά μαλλιά, μακριά μαλλιά. Το πρόσωπο της φαινόταν γερασμένο αλλά είχε κάτι καυλωτικό πάνω της (αφού μ' αρέσει πολύ να γαμάω μεγαλύτερες). Βγήκα από το ξενοδοχείο και το ζευγάρι ήταν έξω και συζητούσαν έντονα. Κοντοστάθηκα λίγο και την άκουσα να του λέει:

"Βαρέθηκα, όλο γκρίνια είσαι, δεν είσαι ευχαριστημένος με τίποτα, τίποτα δε σου αρέσει, με κούρασες, άντε πήγαινε κοιμήσου, δε σε αντέχω άλλο, θα πάω μόνη μου βόλτα"

Αυτός έφυγε έμεινε μόνη της η γριά. Δεν έχασα ευκαιρία σκέφτηκα τώρα θα παίξω τα ρέστα μου. Προχώρησα διακριτικά λίγο πιο κάτω μήπως και επιστρέψει αυτός, κάθισα σε μια καφετέρια πιο κάτω μόνος και τότε περνάει η γριά. Την ακούω να μου λέει:

- Καλημέρα…

Έκανα πως έχω εκπλαγεί.

- Καλημέρα, κόπιασε να πιούμε καφέ…

και της συστήθηκα. Μου είπε την λένε Έλενα ήρθε και κάθισε αφού παραγγείλαμε μου λέει:

- Συγγνώμη για το παράπονο που έκανε ο άνδρας μου αλλά ρε παιδί μου όλο το βράδυ δεν κλείσαμε μάτι…

και χαμογέλασε.

- Νέος άνθρωπος είμαι, τα δίνω όλα στο σεξ. Εσείς πως περνάτε;

- Μετά από 55 χρόνια γάμου συνηθίζεις, μεγαλώνεις η ορμή φεύγει.

- Πόσο είσαι;

- 75…

(έδειχνε τουλάχιστον 65) και τότε έπαιξα τα ρέστα μου.

- Δεν έχεις ανάγκες;

- Έχω αλλά έχει μια 20ετια που τα κόψαμε όλα. Ο Νίκος (ο άνδρας της) έχει γίνει πολύ γκρινιάρης αλλά το στεφάνι μου το σέβομαι… και χαμογελάει πονηρά.

- Άντε να φεύγω σιγά-σιγά…

πλήρωσα τους καφέδες και έκανα να φύγω.

- Που πας;

- Θέλω να ζήσω ότι έζησα χθες και είχα σκοπό να γαμήσω εσένα, αλλά αφού είσαι πιστή θα πάω να βρω καμία άλλη. Πάω στο αυτοκίνητο. Σου δίνω 10' να το σκεφτείς αλλιώς τέλος.

- Η γυναίκα σου;

Γέλασα, της λέω "γκόμενά μου είναι" και έφυγα. Πήγα στο αυτοκίνητο και περίμενα λίγο να 'ρθει. Ήμουν σίγουρος ότι θα ερχόταν, σπάνια πέφτω έξω. Τελικά έρχεται, ανοίγει την πόρτα, μπαίνει μέσα και μου λέει "που θα πάμε;". Σκέφτηκα πως την τρώει ο κώλος της και της λέω:

- Έχεις 2 επιλογές. Η πρώτη είναι να πάμε σε κάποιο δωμάτιο εδώ στην περιοχή και η άλλη πάμε σιγά-σιγά στο δωμάτιο μου και σε γαμάω με τον άνδρα σου δίπλα.

Έμεινε σκεφτική και τελικά μου είπε να πάμε σε κάποιο δωμάτιο. Βρήκαμε κάπου κοντά, μπήκαμε στο δωμάτιο, την πήρα αγκαλιά και άρχισα να τη φιλάω στο στόμα με γλώσσα. Ήταν υπέροχο! Άρχισα να φιλάω λαιμό, αυτή ξεντυνόταν, βρήκα τα βυζιά, αρχικά ρούφηγμα, ήταν υπέροχα. Οι θηλές της έγιναν τούμπανο. Ρουφούσα και αναστέναζε. Της έβγαλα όλα τα ρούχα. Το κορμί της είχε τα σημάδια της ηλικίας, αλλά το μόνο που ήθελα ήταν να εκδικηθώ το γέρο. Την ξάπλωσα στο κρεβάτι και της άνοιξα τα πόδια. Ήταν φουλ καυλωμένη. Την έγλειφα και συνέχεια έτρεχαν υγρά. Δεν την άφησα να μου κάνει πίπα. Την κάρφωσα απευθείας. Ούρλιαζε τόσο πολύ, λες και ήθελε να ξεπεράσει τη Δέσπω. Της φώναζα ότι είναι πουτάνα, σκρόφα και αυτή μου έλεγε:

- Ναι… είμαι πουτάνα αγάμητη, γάμησε με, σκίσε με…

Κάποια στιγμή την έβαλα στα 4 και πήγα για κώλο. Μου είπε όχι αλλά δεν καταλάβαινα τίποτα. Την πήρα από πίσω άγρια. Τσίριζε κάποια στιγμή, φοβήθηκα μη μου μείνει από καρδιά και σταμάτησα. Την πήρα ξανά από μουνί. Ένα 20λεπτο τη γαμούσα. Στενό μουνί! Τελικά έχυσα μέσα της. Αφού τελείωσα, χωρίς να την αφήσω να με καθαρίσει, σηκώθηκα και ντύθηκα. Αυτή ήταν γυμνή, με μια ευχαρίστηση στο πρόσωπο της μου λέει:

- Θέλω κι άλλο…

- Όχι, φεύγουμε.

- Θέλω!

- Όχι (είχα άλλα στο μυαλό μου).

- Να σε πληρώσω.

- Δεν είμαι ζιγκολό, φεύγουμε.

Τελικά ντύθηκε και αφού βγήκαμε από το δωμάτιο μου λέει σιγά ο ιδιοκτήτης:

- Τι ήταν όλες αυτές οι φωνές;

- Η κυρία… μήπως θες να τη γαμήσεις; Δε θα πει όχι.

Αυτή τα έχασε, αυτός χαμογέλασε και μου λέει:

- Αν ήταν πιο μικρή εντάξει, αλλά δε θα έλεγα όχι για πίπα.

- Γλείψε τον.

- Όχι… δεν είμαι πουτάνα.

- Κάνε του πίπα αλλιώς θα μείνεις εδώ.

Τελικά την πήγε σε μια αποθήκη και τη γάμησε κι αυτός. Αφού τελείωσαν μπήκαμε στο αυτοκίνητο και μου λέει:

- Αυτό ήταν τελειώσαμε… και χαμογελούσε.

- Τώρα αρχίζουμε!

Βγάζω την πούτσα έξω, ξεκινώ το αυτοκίνητο και της λέω:

- Άρχισε πίπα.

Μου είπε όχι, την άρπαξα από τα μαλλιά και της λέω τώρα! Έσκυψε και ξεκίνησε πίπα. Ρουφούσε τέλεια. Τελείωσα στο στόμα της και τα ρούφηξε όλα. Φτάσαμε στο ξενοδοχείο και της λέω:

- Ο γέρος δε σε έψαξε ακόμη;

- Γιατί με ψάχνει ποτέ του;

- Πάμε μέσα.

Αφού πήγαμε ο κάθε ένας ξεχωριστά και προχωρήσαμε προς τα δωμάτια μας, την άρπαξα από το χέρι, έκανε να φύγει, άνοιξα την πόρτα του δωματίου και την έβαλα κάπως βίαια μέσα. Την έβαλα να πάρει στο κινητό τον γέρο να δούμε που είναι. Πήγε να ρωτήσει γιατί αλλά το έκοψα. Ήταν έτοιμη να πάρει όταν εγώ με κάπως βίαιες κινήσεις τη γύμνωσα εντελώς. Το απολάμβανε η πουτάνα παρ' όλο που έκανε την δύσκολη. Τα έβγαλα όλα κι εγώ ενώ καθόταν στο κρεβάτι και άρχισε πίπα. Την σταμάτησα. Τον πήρε στο κινητό και έβαλε ανοικτή ακρόαση. Ο γέρος της είπε ότι έχει ξαπλώσει. Τη ρώτησε που είναι και αυτή του είπε βόλτα και θα έρθει σε λίγο. Άρχισε τη γκρίνια αυτός και τελικά του το έκλεισε.

Με το που έκλεισε την έβαλα ανάσκελα και άρχισα γλείψιμο. Μόνο στην ιδέα ότι αυτός ήταν δίπλα άναψα πιο πολύ. Την έγλειφα ασταμάτητα. Άρχισε να βογκάει ενώ εγώ της φώναζα δυνατά για να ακουστώ αν της αρέσει. Ήταν τόσο καυλωμένη που συμμετείχε κανονικά στο παιχνίδι. Την έβαλα στα 4 και την πήρα απευθείας από πίσω. Ούρλιαζε αλλά δε με ένοιαζε πλέον. Όταν συνήθισε το καυλί μου μέσα της πλέον, βογκούσε από καύλα. Μετά από κανένα τέταρτο άδειασα στον κώλο της. Το κάναμε άλλες 2 φορές όταν τελικά έφυγε ξεσκισμένη αφού της έδωσα το κινητό μου πρώτα. Έφυγε και πήγε σ' αυτόν. Μετά, κατά το βράδυ, όταν κατέβηκα για φαγητό, ήταν ο γέρος με την Έλενα στη ρεσεψιόν και συζητούσαν έντονα με το διευθυντή. Μόλις με είδε ο γέρος λέει:

"Έχει φέρει 2 πουτάνες εδώ μέσα και τσιρίζουν, σα δε ντρέπεσαι, μόνο οι μεγαλύτερες πουτάνες κάνουν έτσι"

και ωρυόταν ο γέρος. Η Έλενα χαμογελούσε ο διευθυντής μάλλον κατάλαβε ότι ήταν η Έλενα η μια. Τελικά ο γέρος, μετά από πολλές πιέσεις, "έπεισε" το διευθυντή να με "διώξει" από το ξενοδοχείο και μου έδωσε ένα δωμάτιο πιο δίπλα να βγάλω το βράδυ. Ενώ έτρωγαν με το γέρο στο εστιατόριο, έστειλα μήνυμα της Έλενας να 'ρθει να με βρει στις τουαλέτες. Ήρθε, μπήκαμε μέσα, την έβαλα και μου έκανε πίπα, άδειασα στο στόμα της και της λέω:

- Πήγαινε φίλησε τον στο στόμα!

Έτσι κι έγινε. Εγώ χαμογέλασα από ευχαρίστηση. Τότε με είδε ο γέρος και μου λέει:

- Ευτυχώς που είναι γριά, αλλιώς θα μου τη γαμούσες κι αυτή μαλάκα. Άντε φύγε από εδώ ανώμαλε!

Χαμογέλασα και η Έλενα μου έκλεισε το μάτι. Τελικά με την Έλενα δεν προχωρήσαμε σε κάτι περισσότερο. Βρεθήκαμε μια φορά μετά από αυτό, γαμηθήκαμε, αλλά είπαμε να μείνει μέχρι εκεί. Το κινητό μου το έχει, οπότε θέλει μπορεί να πάρει. Τέτοια περιπέτεια πρώτη φορά έζησα και ήταν πραγματικά υπέροχο.




Copyright protected OW ref: 179839



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.