Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Όλα ξεκίνησαν όταν ήμουν 11 χρόνων που έπαιζα για πρώτες φορές το πουλάκι μου. Όταν έχυσα για πρώτη φορά μετά από κάποιες μέρες πάνω στο εσώρουχο μου, από τον πανικό μου μην το καταλάβει η μάνα μου άρχισα να το γλείφω, δειλά στην αρχή αλλά μου άρεσε η γεύση του και καύλωσα απίστευτα. Έτσι δεν έχανα την ευκαιρία κάθε φορά που έχυνα να πίνω το σπέρμα μου όσες φορές κι αν το έκανα στην διάρκεια της ημέρας. Πολλές φορές το έκανα μόνο και μόνο για να τα πιω.

Όσο πέρναγε ο καιρός, έχουν περάσει περίπου 4 χρόνια και έχω την απορία αν έχει την ίδια γεύση το σπέρμα από τους φίλους μου, αλλά εκείνοι απλά παίζουν με το καυλί τους, δεν το έχουν δοκιμάσει. "Είναι αηδία, σαν της μύξες μου όταν είμαι κρυωμένος…" είπε μια μέρα ο Απόλλωνας. Γέλασαν όλοι, μαζί κι εγώ για να μη με καταλάβουν.

Μια μέρα ήρθε στο σπίτι μου ο Απόλλωνας για να διαβάσουμε. Ήταν η ευκαιρία μου, έπρεπε να το εκμεταλλευτώ, κάπως να δοκιμάσω και το δικό του σπέρμα. Έκρυψα μέσα στα βιβλία μου ένα πορνό περιοδικό που είχα βρει και το σχέδιο μπήκε σε εφαρμογή. Θα το έβρισκε ο Απόλλωνας και θα σίγουρα θα το διάβαζε θα καύλωνε και θα του έλεγα να παίξουμε τα πουλιά μας. Έτσι και έγινε.

- Και τι θα κάνουμε με το σπέρμα, εγώ το κάνω στην τουαλέτα, μου είπε ο Απόλλωνας.

Αυτή ήταν η ευκαιρία μου.

- Στο στόμα μου αν δεν σε πειράζει, του είπα.

Το βλέμμα του πάγωσε και κοίταζε τα χείλη μου.

- Εσύ; Εγώ δεν... ποτέ, δεν υπάρχει καμία περίπτωση, είναι αηδία, μου είπε ο Απόλλωνας.

Στο στόμα μου θα χύσεις μέχρι την τελευταία σου σταγόνα…

του είπα και έπεσα στα γόνατα ανάμεσα στα πόδια του που άρχισαν να ανοίγουν αργά. Έβαλα το χέρι μου, ακούμπησα το φούσκωμα του και άρχισα να το πιέζω για να τον καυλώσω κι άλλο. Είχε γίνει τεράστιο. Το καυλί του είχε άγριες διαθέσεις.

Του κατέβασα τη φόρμα και έφερα το τεράστιο καυλί του στο πρόσωπο μου. Η μυρωδιά του πούτσου του με καύλωσε. Μύριζε απίστευτα πρέπει να ήταν τουλάχιστον 3 μέρες άπλυτος. Το ακούμπησα στα χείλη μου.

- Τώρα;... με ρώτησε.

- Τώρα θα χύσεις στο στόμα μου... του είπα.

Ο Απόλλωνας με κοιτάτε σαν εξωγήινο. Χωρίς να χάσω χρόνο αρχίζω να παίζω με το καυλί του. Ο Απόλλωνας είχε αρχίσει να τρελαίνεται από την ηδονή. Ήθελα τόσο πολύ να το πάρω στο στόμα μου. Άρχισα σιγά-σιγά να το αγγίζω με τη γλώσσα μου και γεύση του με τρέλαινε. Χωρίς δεύτερη σκέψη, το καυλί του βρέθηκε στο στόμα μου να το πιπιλάω ασταμάτητα.

Το χέρι του Απόλλωνα άρχισε να σπρώχνει το κεφάλι μου προς το καυλί του και άρχισε να μου γαμάει το στόμα αργά-αργά. Ήταν η πρώτη φορά που πήρα τσιμπούκι στην ζωή μου, ήταν υπέροχα και δεν ήθελα να τελειώσει ποτέ. Το κεφάλι μου βρέθηκε σφηνωμένο ανάμεσα στο γραφείο και το καυλί του Απόλλωνα που πίεζε να μπει κι άλλο. Με έπνιγε αλλά είχα καυλώσει απίστευτα.

Το σπέρμα του δεν άργησε να γεμίσει το στόμα μου και όταν τελείωσε άνοιξα το στόμα μου, του το έδειξα πάνω στη γλώσσα μου και το καταπίνω. Πήρα το καυλί του στο στόμα και το καθάρισα καλά.

- Μαλακά τι ήταν αυτό που μου έκανες;… θέλω πάλι, ήταν ότι καλύτερο έχω νιώσει. Το κάνεις και από τον κώλο;… με ρώτησε.

Τώρα ήταν η ευκαιρία να αποκτήσω κι άλλα καυλιά. Εδώ και καιρό ήθελα να δοκιμάσω να δώσω το κωλαράκι μου. Έβαζα κατά καιρούς δάκτυλο και καύλωνα, οπότε...

- Για να μου γαμήσεις το κωλαράκι, θα μου φέρεις άλλο ένα πούτσο να του πάρω τσιμπούκι... του είπα.

- Μα πως θα βρω;… πως θα το κάνω;... είπε ο Απόλλωνας.

- Πάντως για κάθε πούτσα που θα μου φέρνεις ή για κάθε δόση σπέρμα, εσύ και μόνο εσύ θα μου γαμάς το κωλαράκι.

Ο Απόλλωνας ντύθηκε και μάζεψε τα πράγματά του και αφού με χαιρέτησε έφυγε. Είχα καυλώσει τόσο πολύ που έχυσα ξανά. Κοιμήθηκα υπέροχα.

Το πρωί ο Απόλλωνας με κοίταζε συνέχεια στο σχολείο. κάποια στιγμή με πλησίασε και μου ψιθύρισε στο αυτί...

- Έλα στις τουαλέτες.

- Τι να κάνουμε;… τον ρώτησα.

- Έλα και δε θα χάσεις... μου είπε.

Το μυαλό μου άρχισε να σκέφτεται διαφορά και όντως στην τουαλέτα με περίμεναν ο Απόλλωνας με το καυλί του όρθιο και δύο πούτσες ακόμα έτοιμες να με γαμήσουν. Ήταν από την τελευταία τάξη αλλά εγώ το σπέρμα τους ήθελα να πάρω. Έτσι έγινε. Το στόμα μου γέμισε με σπέρμα που το κατάπια λαίμαργα και το ευχαριστήθηκα. Ο Απόλλωνας ήταν ο καλύτερος φίλος μου αλλά...

- Μην ξεχάσεις τι μου υποσχέθηκες αν σου βρω σπέρμα να πίνεις... και έχω πολλές πούτσες ακόμα που θέλουν τσιμπούκι και ένα καυλί που θέλει το κωλαράκι σου. Πες μου πότε και πού... μου είπε στο αυτί και έφυγε.

Η χαρά μου ήταν μεγάλη αλλά η καύλα μου μεγαλύτερη. Επιτέλους κάποιος θα μου πάρει την παρθενιά από τον κώλου μου. Ήταν Τετάρτη. Την Παρασκευή η γονείς μου θα έφευγαν για το εξοχικό όποτε το σπίτι θα ήταν άδειο μέχρι την Κυριακή το βράδυ που θα γύρναγαν. Τέλεια. Δε μπορούσα να κρατηθώ και έτσι πριν σχολάσουμε το είπα στον Απόλλωνα.

- Την Παρασκευή μόλις σχολάσεις από το σχολείο να έρθεις στο σπίτι μου, θα σε περιμένω. Οι γονείς μου θα φύγουν 12:00 για το εξοχικό όποτε το σπίτι μου είναι άδειο, θα σε περιμένω έτοιμος για όλα...

- Μπράβο μωράκι μου...

Την Παρασκευή το πρωί η μάνα μου είπε ότι θα φύγουν τώρα το πρωί γιατί ο πατέρας μου δε θα πήγαινε στην δουλειά όποτε το σπίτι θα ήταν άδειο. Κρύφτηκα στο πάρκο απέναντι και περίμενα να φύγουν. Είχα πάρει κρέμες αποτρίχωσης και υπόθετα γλυκερίνης. Είχα βάλει ένα την προηγούμενη μέρα και ένα τώρα που περίμενα δεν είχα φάει και τίποτα, οπότε… όλα καλά. Ήθελα να είναι τέλειο το πρώτο μου γαμήσι. Μόλις έφυγαν, περίμενα λίγο και ανέβηκα για να ετοιμαστώ.

Όλα έτοιμα, το κωλαράκι μου άδειο εντελώς και όλο μου το σώμα χωρίς τρίχες παντού. Το κουδούνι χτύπησε. Από το ματάκι είδα, ήταν ο Απόλλωνας του άνοιξα.

- Νόμιζα ότι μου την έκανες που δε σε είδα σήμερα στο σχολείο... μου είπε.

- Όχι, έπρεπε να ετοιμαστώ... και γύρισα και του έδειξα το άτριχο κωλαράκι μου.

- Μ… θα περάσουμε καλά, θα είναι η πρώτη φορά και για τους δύο μας υπέροχη, μου είπε και μου χτύπησε το κωλαράκι.

Μου άρεσε, καύλωσα και του το έδειξα γλείφοντας τα χείλη μου.

- Οι γονείς σου θα έρθουν την Κυριακή;… με ρώτησε ο Απόλλωνας.

- Ναι... του απάντησα.

- Ωραία γιατί το είπα στους δικούς μου και θα μείνω εδώ μέχρι την Κυριακή να κάνω παρέα στο φίλο μου. Τι λες;… με ρώτησε.

- Υπέροχα, θα περάσουμε τέλεια… του απάντησα μην ξέροντας την συνέχεια.

Ο Απόλλωνας μου ζήτησε να ξαπλώσω πάνω στο τραπέζι της κουζίνας αφού πρώτα μου ζήτησε να το γυρίσουμε ώστε φάτσα στην πόρτα να είναι το κωλαράκι μου.

- Γιατί το κάναμε αυτό; τον ρώτησα.

- Απλά θέλω να σε δέσω στο τραπέζι όπως σε μια τσόντα. Ήταν τέλεια… έμπαινε όλο το καυλί μέσα... μου είπε.

Χωρίς δεύτερη σκέψη έκανα ότι μου είπε. Γδύθηκα και ξάπλωσα στο τραπέζι με την πλάτη ενώ το κεφάλι μου και το κωλαράκι μου ήταν σχεδόν στον αέρα. Μου έδεσε το δεξί χέρι μαζί με το πόδι ψηλά και το ίδιο και τα αριστερά χέρι και ποδι μαζί. Άρχισε να με πιάνει λίγο πανικός, δε μπορούσα να κουνηθώ.

- Τι κάνεις, δεν μπορώ να κουνηθώ, δεν είναι ωραία έτσι… του είπα.

Χωρίς να μου απαντήσει πέρασε μια θηλιά στο δεξί μου χέρι και πόδι και τα έσφιξε το πέρασε κάτω από το τραπέζι και το έδεσε στο αριστερό μου χέρι και πόδι. Αργότερα κατάλαβα ότι ήταν ιμάντας όταν το τράβηξε και άνοιξαν τα πόδια μου δεξιά και αριστερά προς το τραπέζι.

- Είσαι πανέμορφο μωράκι μου. Το κεφάλι σου στον αέρα έτοιμο για τσιμπούκια και το όμορφο κωλαράκι σου ανοιχτό και έτοιμο να γαμηθεί... μου είπε και με φίλησε στα χείλη.

Όση ώρα με έδενε ο Απόλλωνας η πόρτα ήταν ανοιχτή και πρέπει να είχαν έρθει περίπου 20 αγόρια από το σχολείο και συνέχιζαν να έρχονται. Εγώ δεν είχα καταλάβει τίποτα. Ο Απόλλωνας είχε πει σε όσους ήξερε ότι θα γινόταν μια τριήμερη παρτούζα και να το πουν και σε άλλους, όσους πιο πολλούς μπορούν να έρθουν.

- Ήξερα ότι σου αρέσουν τα καυλιά πριν μου το πεις και πάντα έψαχνα την ευκαιρία. Μου την έδωσες εσύ. Μετά το σπέρμα που θα πιεις σήμερα, το κωλαράκι σου θα είναι μόνο δικό μου…

είπε ο Απόλλωνας και πριν προλάβω να απαντήσω το πρώτο βρώμικο καυλί χώθηκε στο στόμα μου και άρχισε να το γαμάει ασταμάτητα. Τα αρχίδια του χτύπαγαν στο πρόσωπο μου και τα σάλια μου έτρεχαν παντού μέχρι που έχυσε. Τα κατάπια και γλειφόμουν να πιω τα πάντα. Ρούφηξα τον πούτσο του και ήρθε ο δεύτερος.

- Μαλακές θα περάσουμε τέλεια, κάνει τέλειο τσιμπούκι, Απόλλωνα μπορώ να του γαμήσω και το κωλαράκι του;... ρώτησε ο Πρώτος που με τσιμπούκωσε.

- Είπαμε… 5 ευρώ η πίπα και 10 ευρώ το κωλαράκι. Όποίος θέλει τα δίνει στη Ναταλία μπροστά και γαμάει και το κωλαράκι του... είπε ο Απόλλωνας.

Εγώ πάντως πέρναγα τέλεια είχα στο στόμα μου το δεύτερο σπέρμα και τα καταπίνω, όμως ένιωσα κάτι υγρό στο κωλαράκι μου. Πρέπει να ήταν γλώσσα. Πριν προλάβω να καταλάβω, ένα καυλί άρχισε να μου ανοίγει το κωλαράκι. Πόνεσε λίγο στην αρχή αλλά μετά ήταν υπέροχα. Έτρωγα πρώτη φορά πούτσα. Το καυλί μου πονάει από της καύλες και στάζει τα υγρά του. Οι πούτσες πέρναγαν η μία μετά την άλλη και το σπέρμα, άφθονο στο στόμα μου, το κατάπινα λαίμαργα. Το κωλαράκι μου είχε αρχίσει να ανοίγει για τα καλά πρέπει να ήταν ο δέκατος διαφορετικός πούτσος που μου έσκιζε την κωλοτρυπίδα, ενώ το καυλάκι μου έσταζε ασταμάτητα τα υγρά του.

Όλο το απόγευμα το πέρασα πίνοντας σπέρμα και πούτσες στο κωλαράκι. Ήταν τέλεια, μόνο που όσο πέρναγε η ώρα ήθελα κι άλλο. Ήμουν σε έκσταση και ζήταγα κι άλλο.

Κάποια στιγμή άκουσα την Ναταλία να μπαίνει στην κουζίνα.

- Καλέ πως το κάνατε το κωλαράκι του έτσι;… δε θα μπορεί να κάτσει, είναι ανοιχτό τελείως...

είπε η Ναταλία και νιώθω μια γλώσσα να μου γαμάει τη σούφρα και να μαζεύει τα χύσια που είχε ο κώλος μου και ότι είχε τρέξει από το καυλί μου.

- Τόση ώρα ακούω τους ήχους ηδονής που βγάζει και το μουνάκι μου χύνει ασταμάτητα.

Χωρίς να καταλάβω, το μουνάκι της είναι στο στόμα μου και τρίβεται σε μερικά λεπτά το μουνάκι της έτρεχε υγρά που δεν πρόλαβα να τα πιω, γιατί μια τεράστια πούτσα μου κατέστρεψε το κωλαράκι. Ένιωσα να ανοίγω στα δύο. Όσο έσπρωχνε, τόσο άνοιγε μέχρι που βρήκε πάτο, αλλά είχε κι άλλο γιατί δε σταμάτησε να πιέζει. Η Ναταλία έφυγε από το πρόσωπο μου και έτσι είδα ότι ήταν ο Απόλλωνας που είχε βάλει ένα τεράστιο αγγούρι και μου έσκιζε το κωλαράκι με μανία και κάθε φορά το πίεζε περισσότερο. Τον κοίταζα στα μάτια να με λυπηθεί, δεν άντεχε άλλο το κωλαράκι μου. Είχε πάει 11:00 το βράδυ και όλες αυτές της ώρες κάποιος το ξέσκιζε αλύπητα και άρχισε να πονάει.

- Μωράκι μου σήμερα πήρες 1μουνακι και 87 πίπες από τα 21 καυλιά που ήρθαν και τους ήπιες το σπέρμα… είπε ο Απόλλωνας. Και το κωλαράκι σου έφαγε 12 πούτσες και τώρα σε ξεκολιάζω με ένα τεράστιο αγγούρι που θα αφήσω όλη τη νύχτα για να ξεχειλώσει το κωλαράκι σου καλά. Αύριο υπάρχει και συνέχεια με 47 άτομα που θα έρθουν να τους πάρεις πίπα όσες φορές θέλουν και να σε χύσουν... μου είπε ο Απόλλωνας

- Και θα μείνω έτσι δεμένος; Δε μπορώ... έχω πιαστεί... σε παρακαλώ λύσε με...

άρχισα να τον παρακαλάω.

- Οκ θα σε λύσω αλλά αύριο θα σε δέσω ξανά...

μου είπε και χαλάρωσε τον ιμάντα που με κράταγε πάνω στο τραπέζι. Μου έλυσαν και τα χέρια και τα πόδια και ο Απόλλωνας πήγε και ξάπλωσε στον καναπέ. Η Ναταλία με βοήθησε να σηκωθώ με το αγγούρι στο κωλαράκι μου αλλά έπεσε στο πάτωμα. Είχε ξεχειλώσει και δε μπορούσε να το κρατήσει η σούφρα μου. Το έπιασε, μου φόρεσε ένα μποξεράκι, το ανέβασε ψηλά και με έσπρωξε να σκύψω να μου βάλει ξανά το αγγούρι στο κωλαράκι.

- Μωράκι μου το κωλαράκι σου είναι πολύ ανοιχτό το έχεις καταλάβει;… με ρώτησε η Ναταλία

- Νιώθω ένα κενό που μπαίνει αέρας τώρα χωρίς το αγγούρι... της απάντησα.

Μου έδειξε το αγγούρι, ήταν σαν τον καρπό της χοντρό. Ξαφνικά ένιωσα να ανοίγει κι άλλο το κωλαράκι μου λίγο όμως και να μου πιέζει τον πάτο αλλά δεν ήταν το αγγούρι γιατί ήταν δίπλα μου.

- Πόνεσε;… με ρώτησε.

- Όχι καθόλου...της είπα

- Είναι το χέρι μου μέχρι τη μέση... μου είπε και το έβγαλε απαλά.

Πήρε το αγγούρι και το έβαλε στο κωλαράκι μου, ανέβασε το μποξεράκι και με πήρε να με πάει στο δωμάτιο μου.

Φόραγα μόνο το μποξεράκι μου που έσπρωχνε το αγγούρι να μπει κι άλλο στο κωλαράκι μου. Ξάπλωσα στο κρεβάτι μου η μυρωδιά από το σπέρμα που είχε το πρόσωπο μου γέμισε το δωμάτιο. Καύλωσα από τη μυρωδιά αλλά με πήρε ο ύπνος με ένα τεράστιο αγγούρι στο κωλαράκι μου και ξεραμένα χύσια στο πρόσωπο.

Συνεχίζεται...




Copyright protected OW ref: 179528



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.