Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Λίγα λόγια για εμάς. Είμαστε ένα ζευγάρι, αρκετά όμορφο, πολλά χρόνια παντρεμένοι και με πάρα πολλές εμπειρίες και σχήματα. Η Κατερίνα είναι μια γυναίκα πολύ όμορφη, με ωραίο σώμα, μεγάλα βυζιά και ξέρει πολύ καλά τι θέλει στο σεξ.

Ένα βράδυ ήμασταν καλεσμένοι σε έναν παλιό φίλο μας, που είχαμε να παίξουμε πολύ καιρό μαζί του. Αυτός ήταν και ο μοναδικός που μας είχε γαμήσει και τους δύο. Θα γράψω άλλη φορά για αυτό.

Η Κατερίνα στη σκέψη ότι πάμε εκεί, έβαλε πολύ όμορφα εσώρουχα, μια μαύρη κοντή φούστα και ένα μπλουζάκι με πολύ ανοιχτό ντεκολτέ.

Θα περάσεις καλά της είπα και μου γέλασε πονηρά. Κατά τις δέκα χτυπήσαμε το κουδούνι, και μας ανοίγει ο Γιάννης.

- Καλώς ήρθατε…

λέει και μας οδηγεί στο σαλόνι. Αφού ήπιαμε το ποτάκι μας, άρχισε ο Γιάννης να παίζει με την Κατερίνα. Την έχει αφήσει μόνο με το κιλοτάκι και της έχει δώσει να γλείφει την πούτσα του. Δεν την είχε πολύ μεγάλη, αλλά ήταν πάρα πολύ χοντρή. Κάθε φορά που γαμούσε την Κατερίνα, την έκανε να χύνει ασταμάτητα.

Είχα κάτσει και απολάμβανα το θέαμα, ώσπου ακούω να χτυπάει το κουδούνι. Ξαφνιαστήκαμε με την Κατερίνα, αλλά ο Γιάννης λέει:

- Μην ανησυχείτε, είναι ένας πολύ καλός φίλος που του έχω μιλήσει για εσάς και αν δεν έχετε πρόβλημα, τον βάζουμε στο παιχνίδι.

Γυρνώντας στην Κατερίνα της λέει.

- Θα περάσεις πάρα πολύ καλά μαζί του…

και της κλείνει το μάτι. Εκείνη, γλείφοντας την πούτσα του που είχε γίνει πέτρα, του χαμογέλασε και δέχτηκε.

Έχοντας τη στο πάτωμα στα τέσσερα, με το χέρι του σπρώχνει το κεφάλι της να πάρει όλη την πούτσα στο στόμα της και μου λέει "σήκω να ανοίξεις".

Ανοίγω την πόρτα και βλέπω ένα ωραίο παιδί, μικρός σε ηλικία σε σχέση με εμάς. Κάνουμε τις συστάσεις στην πόρτα και πάμε στο σαλόνι, όπου τον πιάνω να προχωρά και να λοξοκοιτάζει το τσιμπούκι της Κατερίνας.

Του χαμογέλασε η Κατερίνα σα να τον καλωσόρισε και με αργή κίνηση βγάζει το σλιπάκι του Γιάννη και αφού του την έχει σαλιώσει καλά, κάθεται σιγά-σιγά μέχρι που όλη η πούτσα του ήταν πλέον μέσα στην μουνάρα της. Μας προσφέρουν τώρα ένα θέαμα φοβερό.

Ο Νίκος δίπλα μου βλέποντας το γαμήσι που τρώει η Κατερίνα, έχει φουσκώσει το παντελόνι του και είναι έτοιμο να εκραγεί. Τότε ο Γιάννης λέει:

- Εγώ με την Κατερίνα πάμε μέσα, όταν είσαστε έτοιμοι ελάτε…

και φεύγουν για την κρεβατοκάμαρα. Πίναμε το ποτό μας ακούγοντας από μέσα τα βογκητά τους.

- Δεν το έχω ξανακάνει, μου λέει ο Νίκος, είναι η πρώτη μου φορά, αλλά θέλω μου λέει πολύ να πάω μέσα μαζί τους.

- Γδύσου, του λέω… και πήγαινε.

Άρχισε λοιπόν να βγάζει τα ρούχα του και μόλις έβγαλε το σλιπάκι του πετάχτηκε μια πολύ όμορφη και μεγάλη πούτσα, με ένα κεφάλι σα να ήταν πρησμένο.

- Ρε Νίκο δε σου φαίνεται ότι έχεις τέτοια πούτσα, η Κατερίνα θα πάθει πλάκα μόλις τη δει…

είπα και ξεκίνησε να πάει μέσα. Σηκώθηκα αμέσως και ακολούθησα να δω τι παίζει μέσα και ποια θα ήταν η αντίδραση της Κατερίνας.

Ο Γιάννης είχε από πάνω του την Κατερίνα και με την πούτσα του στον κώλο της να την έχει ανοίξει για τα καλά. Λέει του Νίκου:

- Έλα και δώσε την πούτσα σου να τη γλείψει.

Αμέσως ανέβηκε στο κρεβάτι και οδηγεί στα μούτρα της Κατερίνας την ψωλή του. Τότε άκουσα ένα ψίθυρο να βγαίνει από την Κατερίνα και κατάλαβα ότι ήταν η έκπληξη της για την ψωλάρα που έβαζε στο στόμα της. Πλέον έχει τρελαθεί από την καύλα με μια ψωλή στον κώλο και άλλη μία να γλείφει.

- Σήμερα θα περάσεις πάρα πολύ καλά…

της λέει ο Γιάννης, τη σηκώνει και τη στήνει στα τέσσερα στην άκρη του κρεβατιού. Ανοίγει την κωλάρα της με τα χέρια του να δείξει στο Νίκο τι της έχει κάνει τις τρύπες. Η Κατερίνα πιάνει την πούτσα του Νίκου και την τραβάει προς το μουνί της. Δε χάνει ευκαιρία ο Νίκος και όταν η πούτσα του ήταν όλη μέσα, άρχισε να τη γαμάει λες και ήταν η πρώτη του φορά. Το μουνί της έσταζε όσο η πούτσα του έκανε πάρτι μέσα της.

- Θέλω να κάτσω επάνω σου…

την ακούω να του λέει και με γρήγορη κίνηση τον έχει ξαπλώσει, γλύφει για λίγο τα ζουμιά της από την πούτσα του και οδηγεί την ψωλή του στην κωλάρα της. Αφού γαμηθηκε για αρκετή ώρα με την ψωλάρα του, ανέβηκε και ο Γιάννης και την πήραν σάντουιτς. Η καύλα της είχε φτάσει στο τέρμα όσο οι δύο πούτσες γαμούσαν τις τρύπες της.

Έφυγα να πάω στο σαλόνι να πιω λίγο ποτό να ηρεμήσω από όσα είχα δει. Άναψα ένα τσιγάρο και μετά από λίγο είδα το Γιάννη να έρχεται προς το σαλόνι.

- Ο Νίκος, μου λέει, την έχει ξεκωλιάσει, την έχει πάρει τώρα όρθιος αγκαλιά και την κάνει βόλτα στο δωμάτιο με την πούτσα στον κώλο της.

Δεν πρόλαβε να τελειώσει τα λόγια του και βλέπω το Νίκο να έρχεται με την Κατερίνα στην αγκαλιά του και να κάθονται στο καναπέ. Η πούτσα του δεν είχε βγει καθόλου. Τη γαμούσε ασταμάτητα. Ο Γιάννης με σπρώχνει να πάω να τους γλείψω την ώρα που τη γαμάει, αλλά εγώ προτιμώ να πάρω τη δικιά του πούτσα στο στόμα που την ξέρω. Όρθιος τώρα ο Γιάννης και εγώ στα γόνατα με την πούτσα του στο στόμα μου, με τραβάει και πάει και κάθεται δίπλα στο Γιάννη. Εγώ τσιμπούκι στο Γιάννη και η Κατερίνα σε απόσταση αναπνοής να γαμιέται από το Νίκο. Ήταν πραγματικά τρέλα.

- Έλα, λέει ο Γιάννης στο Νίκο, να αλλάξουμε, να γαμήσω κι εγώ την κωλάρα της Κατερίνας, εσύ την ξεκώλιασες…

και μέχρι να το πει, η Κατερίνα είχε αλλάξει πούτσα στον κώλο της κι εγώ βρέθηκα να γλείφω και τους δύο. Την πούτσα του Γιάννη και την κολάρα της Κατερίνας. Ξαφνικά ένιωσα ένα δάχτυλο να χαϊδεύει την τρύπα μου και σε λίγο να έχει μπει και να παίζει με τον κώλο μου.

- Έλα Γιάννη, στον έχω έτοιμο.

Με σπρώχνει να ακουμπήσω στον καναπέ στα τέσσερα και αρχίζει ο Γιάννης να σπρώχνει την πούτσα του μέσα στον κώλο μου. Ο Νίκος βάζει την Κατερίνα δίπλα μου και αυτήν στα τέσσερα και σε λίγο έχουν πιάσει και οι δύο πούτσες πάτο μέσα στα κωλαράκια μας και μας γαμάνε αλύπητα. Ακούω το Γιάννη να μας λέει:

- Έτσι ακριβώς το είχαμε σχεδιάσει να σας γαμήσουμε και τους δύο και να σας χύσουμε μέσα στις κωλάρες σας που σας αρέσει.

Σε λίγο ένας-ένας έχυναν μέσα μας και άρχισαν να τρέχουν από τον κώλο της Κατερίνας. Δεν άντεξα και έσκυψα και άρχισα να γλείφω μέχρι την τελευταία σταγόνα, ότι είχε αφήσει μέσα της ο Νίκος. Ήταν μια από τις καλύτερες εμπειρίες που είχαμε.




Copyright protected OW ref: 179417



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.