Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η παρακάτω ιστορία έγινε στα μέσα φθινοπώρου που μας πέρασε κατά τη διάρκεια ολιγοήμερων διακοπών και αφορά εμένα, τη γυναίκα μου και ένα ζευγάρι που γνωρίσαμε εκεί που μέναμε.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Πέρσι στις αρχές Οκτώβρη έπρεπε να πάω για λίγες ημέρες για μια επίβλεψη ενός έργου σε μια παραθαλάσσια πόλη της Πελοποννήσου. Είχε ακόμα πολύ καλό καιρό και το βρήκα σαν ευκαιρία για ολιγοήμερες διακοπές γι' αυτό πρότεινα και στη γυναίκα μου να πάμε μαζί, αφού μπορούσαμε να αφήσουμε το παιδί που είχε σχολείο στην αδερφή μου και θα έκανε και παρέα με τα ξαδέρφια του.

Έκανα κράτηση σε ένα συγκρότημα 6 αυτόνομων κατοικιών και Πέμπτη μεσημεράκι ήμασταν στον προορισμό μας. Ο χώρος ήταν υπέροχος, υπήρχε μια πισίνα στο κέντρο και γύρω-γύρω τα διαμερίσματα μέσα σε πυκνή βλάστηση από διαφορά καλλωπιστικά φυτά.

Μας υποδέχθηκε η ιδιοκτήτρια, μας έδωσε τα κλειδιά, μας ενημέρωσε ότι ήμασταν μόνο εμείς και ένα ακόμα ζευγάρι στο συγκρότημα και ότι δεν περίμεναν κάποιους άλλους και αποχώρησε αφού δεν έμενε εκεί. Αφήσαμε τα πράγματα μας στο δωμάτιο, έβαλα κάποιες μπύρες και μια βότκα στο ψυγείο και μπήκα στο μπάνιο για ένα ντους και να φύγω για να δω το έργο που είχα αναλάβει.

Η γυναίκα μου είχε όμως άλλη άποψη. Ήρθε και αυτή λίγο μετά μαζί μου στην ντουζιέρα και αφού άρχισε να μου σαπουνίζει την πλάτη, κατέβασε αργά-αργά τα χέρια της στον πούτσο μου που δεν άργησε να σηκωθεί και να σκληρύνει στα χέρια της.

Η Έλενα είναι στα 38 χρόνια, 1.65, αρκετά αδύνατη, με κάστανα μαλλιά έως την πλάτη, με όμορφο πρόσωπο, μικρό στήθος, 2αρι και έναν όμορφο τουρλωτό κώλο που είναι και το δυνατό της σημείο. Φροντίζει να τον δείχνει με εφαρμοστά παντελόνια ή κολάν.

Εγώ είμαι 46 με γυμνασμένο σώμα, καστανά μαλλιά, 1.88 ύψος.

Τη γύρισα, τη σήκωσα και την κάρφωσα στον πούτσο μου. Τα χέρια μου περασμένα στα κωλομάγουλα της να την ανεβοκατεβάζουν και τα στόματα μας να έχουν ενωθεί. Ο πούτσος μου γεμάτος σαπουνάδες μπαινόβγαινε δυνατά στο υγρό μουνάκι της. Το γαμήσι μας είχε ένταση καθώς το νερό από το ντους έπεφτε πάνω μας. Σε λίγο τη γύρισα με την πλάτη προς εμένα και με τα χέρια της να ακουμπάνε στα πλακάκια της ντουζιέρας. Μπήκα πισωκολλητό στο μουνάκι της, τα κορμιά μας χτυπούσαν δυνατά και μετά από αρκετής ώρας σφυροκόπημα και μέσα σε κραυγές και βογκητά και από τους δυο μας, χύσαμε με ένταση εγώ κρατώντας και σφίγγοντας τη μέση της γυναίκας μου και αυτή κάνοντας κόντρα το σώμα της και προσπαθώντας να μην σωριαστεί από τα πλακάκια της ντουζιέρας.

Μείναμε για λίγο έτσι για να βρούμε τις ανάσες μας και μετά από λίγο αφού χαλάρωσαν τα σώματα μας σαπουνιστήκαμε και πλυθήκαμε μέσα στα φιλιά και τα χάδια.

Εγώ ετοιμάστηκα να φύγω για τη δουλειά και άφησα τη γυναίκα μου τυλιγμένη με μια μεγάλη πετσέτα να περνάει με κρέμα σώματος τα όμορφα πόδια της.

- Η συνέχεια μετά, της είπα κλείνοντας το μάτι.

- Ανυπομονώ, μου είπε φιλώντας με απαλά στο στόμα.

Το έργο ήταν σε απόσταση περίπου μισής ώρας. Εκεί με περίμενε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης και το συνεργείο που ήδη είχε προχωρήσει τις εργασίες όπως είχα συνεννοηθεί. Αφού έμεινα εκεί περίπου ένα δίωρο και βλέποντας ότι όλα πηγαίνουν όπως έπρεπε, δώσαμε ραντεβού για το επόμενο πρωινό για την συνέχεια, επέστρεψα στο διαμέρισμα.

Αφού πάρκαρα είδα τη γυναίκα μου να είναι σε μια ξαπλώστρα στην πισίνα και δίπλα της να είναι επίσης ξαπλωμένη μια γυναίκα με ένα όμορφο μαυρισμένο σώμα. Ήταν και οι δυο ξαπλωμένες μπρούμυτα και μιλούσαν χαλαρά. Μόλις με είδε η Έλενα ανασηκώθηκε και κούνησε το χέρι της για να τη δω. Η πρώτη έκπληξη μου ήρθε αφού δε φορούσε το επάνω μέρος του μαγιό της προσφέροντας τη θέα του όμορφου μικρού αλλά στητού στήθους της σε εμένα αλλά και στη γυναίκα που μιλούσε μαζί της. Πλησίασα κι εκεί ήταν η δεύτερη έκπληξη αφού ούτε η άλλη γυναίκα φορούσε το σουτιέν του μαγιώ της.

- Άννα ο Θωμάς ο άντρας μου. Θωμά η Άννα… είπε η γυναίκα μου συστήνοντας μας και συνέχισε, μένει και αυτή με τον άντρα της εδώ είναι το άλλο ζευγάρι που μας είπε η ιδιοκτήτρια.

Έδωσα το χέρι μου να χαιρετήσω και άπλωσε και αυτή το δικό της ανασηκώνοντας λίγο το σώμα της.

Μπόρεσα να την παρατηρήσω είχε ένα πολύ όμορφο πρόσωπο με λεπτά χαρακτηριστικά με ένα λαμπερό χαμόγελο, σαρκώδη χείλη, μικρή γαλλική μύτη και δυο όμορφα κάστανα ματάκια, ξανθά μαλλιά έως τους ώμους. Το σώμα της ήταν κανονικό, με ύψος γύρω στο 1.68. Όπως είχε ανασηκωθεί, το στήθος φαινόταν όμορφο και σίγουρα μεγαλύτερο από της γυναίκας μου, προς το 3plus το υπολόγισα. Γενικά ήταν μια γυναίκα που σίγουρα δεν περνά απαρατήρητη.

Αφού είπαμε τα τυπικά χαίρω πολύ κλπ, μας είπε ότι είχαν έρθει με τον άντρα της για λίγες μέρες διακοπών αφού είχαν μαγαζί με τουριστικά είδη σε κάποιο νησί του Ιονίου και λόγω δουλειάς δε μπορούσαν όλο το καλοκαίρι. Είπαμε αρκετά μεταξύ μας και σίγουρα υπήρχε μια άνεση και μια χημεία.

- Ο άντρας σου που είναι Άννα;… ρώτησα.

- Έχει πάει να ψάξει κάποιο συνεργείο για το αυτοκίνητο γιατί έβγαλε κάποια ένδειξη προβλήματος στο καντράν.

Ρώτησα εάν είναι κάτι σοβαρό και μου είπε ότι της είχε στείλει μήνυμα πιο πριν ότι δεν είχε βγάλει άκρη και όπου να 'ναι θα επέστρεφε.

- Κατά φωνή, λέει, Στρατό έλα…

είπε η Άννα, βλέποντας τον άντρα της να έρχεται προς το μέρος μας. Ο τύπος ήταν ελαφρός στεναχωρημένος και σίγουρα εκνευρισμένος.

Γύρω στα 40 με ύψος περίπου 1.80, σώμα αδύνατο και αρκετά μαυρισμένος κι αυτός, με μαύρα μαλλιά και συμπαθητικό πρόσωπο. Έβγαζε μια αύρα συμπάθειας και φαινόταν πρόσχαρος.

Αφού έγιναν οι συστάσεις και ο Στρατός κοιτούσε και αυτός ξαφνιασμένος τη γυναίκα του που ήταν τόπλες αλλά και την δίκη μου μας εξήγησε ότι στο συνεργείο που πήγε δε μπορούσαν να βρουν τι πρόβλημα υπάρχει και αφού τσακώθηκαν γύρισε πίσω άπραγος.

- Ρε Στρατό επειδή και εγώ τώρα γύρισα από δουλειά πάμε να κάτσουμε στην βεράντα να τα πούμε; Έχω κρύες μπύρες και να μου εξηγήσεις τι έγινε;

- Ναι πηγαίνετε… είπαν με μια φωνή. Εμείς θα μείνουμε λίγο ακόμα και θα έρθουμε, είπε η Άννα.

Πήγαμε στο διαμέρισμα μας, η βεράντα του έβλεπε την πισίνα. Έβγαλα το πουκάμισο, φόρεσα ένα αμάνικο μπλουζάκι και πήρα δυο παγωμένες μπύρες από το ψυγείο. Βγήκα στη βεράντα και πρόσφερα μια στο Στρατό. Αφού με ευχαρίστησε μου εξήγησε ακριβώς το πρόβλημα με το αυτοκίνητο που είχε. Πρότεινα να πάρω τον ιδιοκτήτη που είχα έρθει για να κάνω το έργο αφού ήξερα ότι ο αδερφός του είχε την αντιπροσωπία στο Νομό.

Αφού μιλήσαμε και μας έδωσε το τηλέφωνο, κανόνισε να έρθει γερανός την επομένη το πρωί να μεταφέρει το αυτοκίνητο στη μονάδα για τις απαραίτητες εργασίες και θα το επέστρεφαν ή την επόμενη αργά το απόγευμα ή την μεθεπόμενη ανάλογα το μέγεθος του προβλήματος.

Όταν τα άκουσε αυτά ο Στρατός χάρηκε που μπορέσαμε να βγάλουμε άκρη και με ευχαρίστησε. Από την άλλη προβληματίστηκε αφού δεν είχαν όχημα να κινηθούν.

- Έλα βρε Στρατό, μην κανείς έτσι, μια μέρα είναι! Αν είναι κάτι επείγον θα σου δώσω το δικό μου αυτοκίνητο, θα έχουμε κι εμείς παρέα, εκτός εάν σας ενοχλεί η παρέα μας…

του λέω πίνοντας μια γουλιά από τη μπύρα μου.

- Βρε είσαι σοβαρός; Είστε η καλύτερη παρέα και ευτυχώς που είστε εσείς εδώ και δεν το λέω επειδή κανόνισες για το αμάξι, αλλά είστε ωραίο ζευγάρι και γουστάρω την παρέα σας. Απλά με το αυτοκίνητο μπορούσαμε να φύγουμε να είμαστε λίγο πιο απομονωμένοι με την Άννα, μου λέει κλίνοντας το μάτι.

- Κοίταξε να δεις, εσείς κι εμείς είμαστε εδώ και από όσο μου είπε η ιδιοκτήτρια δε θα έρθει κάποιος τις επόμενες μέρες, όποτε μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε χωρίς να σας ενοχλήσει κανείς. Εμείς είμαστε αρκετά διακριτικοί και σίγουρα δε θα σας την χαλάσουμε ότι και εάν κάνετε. Από όσο βλέπω η Άννα νιώθει ήδη άνετα με την Έλενα…

είπα κοιτώντας τις γυναίκες μας που εκείνη την στιγμή πέταγαν νερά η μια στην άλλη μέσα στη πισίνα.

- Δίκιο έχεις… μου λέει ο Στρατός ακουμπώντας τα πόδια του πάνω στα κάγκελα, διακοπές είμαστε, ας χαλαρώσουμε και ας απολαύσουμε τη στιγμή.

Την ώρα εκείνη οι γυναίκες μας βγήκαν από την πισίνα και η μια έδωσε στην άλλη μια πετσέτα τρίβοντας την προσπαθώντας να τη στεγνώσει από τα νερά. Το θέαμα ήταν άκρως ερωτικό και ερεθιστικό, τα βλέμματα μας είχαν κολλήσει στο υπέροχο θέαμα που μας πρόσφεραν τα δυο κορίτσια και η επίδραση δεν άργησε να φανεί αφού και οι δυο μας είχαμε αρχίσει να καυλώνουμε. Σηκώθηκα διακριτικά και πήγα για να φέρω δυο φρέσκιες μπύρες βρίσκοντας ευκαιρία για να φτιάξω τον πούτσο μου, βλέποντας ότι και ο Στράτος βρήκε την ευκαιρία να κάνει το ίδιο.

- Πάρε φίλε, είπα προσφέροντας του τη νέα μπύρα, έχουμε όμορφες γυναίκες, είπα κοιτάζοντας τα κορίτσια που γελούσαν σα να είναι χρόνια φίλες.

- Στην υγεία τους λοιπόν, μου είπε και τσουγκρίσαμε.

- Στην υγεία τους αλλά και στην δίκη μας που τις έχουμε στη ζωή μας, ανταποδίδω.

Ποιο είναι το δικό σας διαμέρισμα;… ρωτάω.

- Το διπλανό μου λέει, ελπίζω το βράδυ να μη σας αναστατώσουμε από τις φωνές γιατί, κάτι το θέαμα, κάτι η Άννα που το ζει έντονα, μας βλέπω να ξεσαλώνουμε απόψε. Αν και από φωνές κι εσείς δεν πάτε πίσω. Εγώ έλειπα για το αυτοκίνητο αλλά μου έστελνε μηνύματα η Άννα που σας άκουγε, το μεσημέρι πρέπει να ήταν δυνατό!

Αμέσως κατάλαβα ότι είχε ακούσει το γαμήσι με την Έλενα στο ντους.

- Φίλε, βρήκαμε ευκαιρία, είχαμε και οι δυο ορέξεις, πιστεύαμε ότι ήμασταν και μόνοι και το ευχαριστηθήκαμε. Ελπίζω να μην τη φέραμε σε δύσκολη θέση.

- Τρελός είσαι; Ίσα-ίσα, φτιάχτηκε για τα καλά, μου έστελνε φωτογραφίες πως είχε γίνει. Αφού δεν τράκαρα πάλι καλά.

Εκείνη τη στιγμή ήρθαν οι γυναίκας μας. Η Έλενα κάθισε στα πόδια που και η Άννα στα πόδια του Στρατού.

- Τι λένε τα αγόρια, βρήκατε άκρη;… είπε η Άννα.

- Ναι, όλα καλά, θα έρθουν να πάρουν αύριο πρωί το αυτοκίνητο και θα σας το φέρουν το απόγευμα ή μεθαύριο, απάντησα.

- Ναι, ας είναι καλά ο Θωμάς, είπε ο Στράτος που είχε γνωστό στην αντιπροσωπεία.

- Ευχαριστούμε είπε η Άννα, όποτε αύριο δε θα πάμε πουθενά;… ρώτησε τον άντρα της λυπημένη.

- Θα μείνετε εδώ για να μου κάνετε παρέα πετάχτηκε η Έλενα, ο Θωμάς αύριο θα είναι στη δουλειά και θα είμαι μόνη.

Αμέσως το πρόσωπο της Άννας φωτίστηκε.

- Εάν είναι έτσι αλλάζει το πράγμα… είπε κοιτάζοντας πονηρά τον Στράτο.

Η Έλενα όλη αυτή ώρα μου χάιδευε απαλά το πόδι ενώ η πετσέτα που είχε τυλιγμένη είχε πέσει αρκετά από τον ένα της ώμο με αποτέλεσμα να φαίνεται η μια ρώγα από το στήθος της. Η επίδραση από τα χάδια είχε αρχίσει να έχει αποτέλεσμα και ο πούτσος μου είχε αρχίζει να φουσκώνει επικίνδυνα.

Τα παιδιά απέναντι μας είχαν αρχίσει να φιλιόνται ενώ η Άννα είχε βάλει το χέρι της πάνω στον πούτσο του Στράτου και του τον έτριβε.

Σα να ήμασταν συγχρονισμένοι πετάμε και οι δυο μας τις πετσέτες από τα κορίτσια αποκαλύπτοντας τα όμορφα στήθη τους. Και στις δυο τους είχαν σκληρύνει οι ρώγες.

Έφερα την Έλενα να με καβαλήσει και πήρα τις ρώγες της μία-μία στο στόμα μου, ενώ με το ένα μου χέρι είχα κάνει στο πλάι το μαγιό της και έτριβα την υγρή της κλειτορίδα.

Ο Στράτος δίπλα μου είχε βάλει την Άννα να καθίσει στα πόδια του με τον κώλο της να τρίβεται στον πούτσο του ενώ αυτός της τσίμπαγε από πίσω τις ρώγες ενώ της φίλαγε το λαιμό.

- Ναι καύλα μου, από όταν τους άκουσα το μεσημέρι έχω τρελαθεί στην καύλα είπε η Άννα. Θέλω πούτσο στο μουνάκι μου και με τα χέρια της κατέβασε το σορτσάκι που φορούσε ο άντρας της με αποτέλεσμα να πεταχτεί σαν ελατήριο το καυλί του και να τη χτυπήσει στα κωλομέρια. Σηκώθηκε όρθια, κατέβασε το μαγιό της, έπιασε το καυλί του άντρα της και το οδήγησε στο μουνί της.

Το καυλί του Στράτου ήταν γύρω στα 20εκ αλλά αρκετά λεπτό, σε αντίθεση με το δικό μου που είναι γύρω στα 17εκ αλλά αρκετά χοντρό σαν κουτάκι αναψυκτικού.

- Έτσι καργιόλα μου, γάμησε τη μουνάρα σου πάνω στο καυλί μου, από το μεσημέρι με έχεις τρελάνει με τις φωτογραφίες σου. Πόσο υγρή είναι η μουνάρα σου πουτάνα μου;… της είπε ο Στράτος.

- Κοιτά πως με καύλωσαν οι γείτονες, τρέχει ποτάμι το μουνί μου, θέλει την πούτσα σου βαθιά, γάμα με κι εμένα γαμιά μου…

λέει η Έλενα και στήνεται στα 4 ακουμπώντας τα κάγκελα της βεράντας ενώ έλυσε τα πλαϊνά κορδόνια που κράταγαν το μαγιό της που έπεσα στο δάπεδο.

Σηκώθηκα όρθιος, κατέβασα το παντελόνι που φορούσα μαζί με το μποξεράκι και πετάχτηκε ο πούτσος μου. Με την άκρη του ματιού μου είδα την Άννα που καρφώθηκε πάνω του, άνοιξα ελαφρά τα πόδια της γυναίκας μου και μπήκα μέσα στο μουνί της αρκετά εύκολα.

- Έτσι γαμιόλα μου, σε γαμάω μπροστά στους γείτονες, έχεις υγραθεί πολύ πουτάνα, με καταπίνει το μουνί σου!

Η Άννα με τον Στράτο γαμιόντουσαν δίπλα μας κοιτάζοντας μας και βογκώντας δυνατά.

Σήκωσα το ένα πόδι της Έλενας και το ακούμπησα πάνω στο κάγκελο με αποτέλεσμα τα παιδιά δίπλα μας να βλέπουν πεντακάθαρα το άτριχο μουνί της γυναίκας μου κι εμένα κάθε φορά που καρφωνόμουν μέσα της.

Ο Στράτος σηκώθηκε όρθιος και η Άννα έπεσε στα γόνατα και άρχισε ένα τρελό τσιμπούκι στον άντρα της. Η Έλενα, λες και ζήλεψε, έπεσε κι αυτή στα γόνατα δίπλα στην Άννα και άρχισε να με πιπώνει. Ήμασταν εκεί δυο άντρες άγνωστοι έως πριν λίγες ώρες όρθιοι και οι γυναίκες μας μπροστά μας να μας τσιμπουκώνουν άγρια.

Η Έλενα έφτυνε και καραμέλωνε τα αρχίδια μου ενώ έπαιζε με το χέρι της την πούτσα μου ενώ η Άννα προσπαθούσε να πάρει όσο πιο πολύ μπορούσε από το καυλί του άντρα της στο στόμα της. Το θέαμα ήταν μοναδικό, κοιταχτήκαμε με τον Στρατό κλίνοντας ο ένας το μάτι στον άλλο.

- Έτσι, ρούφα τον καργιόλα, έχω τρελαθεί από καύλα, πρώτη φορά τον γλείφεις έτσι… είπε ο Στράτος.

- Σε καυλώνει πουτάνα να τσιμπουκώνεις δίπλα-δίπλα με μια άλλη; Καυλώνεις να βλέπεις να γαμιούνται; Κοίτα την πως παίρνει την πούτσα του άντρα της βαθιά στο στόμα της… είπα στην Άννα.

Από κάτω οι γυναίκες μας έδιναν ρεσιτάλ. Ούτε πορνοστάρ τέτοια καύλα, μας τσιμπούκωναν άγρια ενώ με το ένα τους χέρι δαχτύλωναν τα μουνιά τους που έτρεχαν ποτάμι τα υγρά τους.

- Φίλε κοντεύω, θα χύσω, μου λέει ο Στράτος, τι πουτάνες έχουμε μπροστά μας!

Κάνει λίγο πίσω και αρχίζει να παίζει τον πούτσο του. Το ίδιο κάνω κι εγώ, οι γυναίκες μας μπροστά μας να περιμένουν δίπλα-δίπλα. Πρώτος άρχισε να χύνει ο Στράτος.

- Χύνω καριόλες, τι καύλα είναι αυτή σήμερα;…

και τα χύσια του άρχισαν να πετάγονται πάνω στις γυναίκες μας.

- Πάρτε τα καργιόλες, για τσόντα είστε και οι δυο, άρχισα και εγώ να χύνω πάνω τους.

Χύσαμε και οι δυο αρκετά πάνω τους, στόμα, μύτη, γλώσσα, παντού. Είχαν και οι δυο τα χύσια μας πάνω τους, κάποια είχαν αρχίσει να τρέχουν πάνω στο στήθος τους, και με τα χεράκια τους άρχισαν να τα απλώνουν η μια πάνω στην άλλη.

Εγώ και ο Στράτος σωριαστήκαμε στα καθίσματα που είχαμε πίσω μας, ενώ οι γυναίκες μας καθισμένες στο δάπεδο ξαναπήραν τους πούτσους μας στο στόμα τους προσπαθώντας να τους καθαρίσουν από το χύσιμο που είχε προηγηθεί.

Συγγνώμη για το μακροσκελές κείμενο, ελπίζω να μη σας κούρασα, η συνέχεια έπεται...




Copyright protected OW ref: 178333



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).