Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

- Όταν χύσεις στείλε μου τον. Θα είμαι στο δωμάτιο μου… είπε ο Πάνος.

Γύρισα το κεφάλι και είδα τον Αιμίλιο που μου έκλεισε το μάτι. Με αυτό το γνέμα μου έδωσε την συγκατάθεσή του. Ίσως και ο Στάθης να το είδε γιατί του είπε μόλις τελειώσω θα στον στείλω.

Συνέχισα να χοροπηδώ πάνω στο σκληρό καυλί του Στάθη. Για να σας θυμίσω, καθόμουνα πάνω του με την πλάτη γυρισμένη στον Αιμίλιο ο οποίος Αιμίλιος αποθανάτιζε το θέαμα με το κινητό του. Λίγο πιο πέρα ήταν ο Διονύσης που μόλις είχε τελειώσει στο στόμα μου. Ο Στάθης με κρατούσε από τα κωλομέρια και βοηθούσε το ρυθμό μου πάνω στο καυλί του. Με φίλησε με πάθος και με πληροφόρησε ασθμαίνοντας ότι πρόκειται να χύσει. Τύλιξε τα χέρια του σφιχτά στην μέση μου, με κάρφωσε στον πούτσο του που τον ένοιωσα να σκληραίνει ακόμα περισσότερο και τα χύσια του να εκτοξεύονται μέσα μου με δύναμη. Με κρατούσε ακόμα σφιχτά τινάζοντας τη λεκάνη κάθε τόσο και το ένα χέρι του συνέχισε να με κρατά από την μέση ενώ το άλλο κύλισε απαλά ψηλά στην πλάτη μου αναγκάζοντάς με να σκύψω προς τα μπροστά για να κολλήσει τα χείλη του στα δικά μου ενώ ανάπνεε λαχανιασμένα.

- Με πέθανες καύλα μου. Είσαι καλά;

Με ρώτησε. Κούνησα το κεφάλι μου χωρίς να απαντήσω.

- Τώρα τι λες; Είμαι καλύτερος γαμιάς από τον Αιμίλιο;…

και μου χαμογέλασε. Πάλι δεν απάντησα ανταποδίδοντάς του το χαμόγελο.

- Κατάλαβα. Όταν είσαι έτοιμος και αν θέλεις, θα πας στο δωμάτιο του Πάνου. Σε περιμένει καυλωμένος φαντάζομαι.

Κάθισα ακόμα λίγο πάνω στον Στάθη μέχρι να ηρεμήσουμε και οι δύο, ανταλλάσοντας φιλιά και χάδια. Σηκώθηκα και ο Αιμίλιος με οδήγησε έξω από την κλειστή πόρτα του δωματίου του Πάνου. Χτύπησα απαλά.

- Έλα μέσα μου είπε και ανοίγοντας την πόρτα διαπίστωσα ότι ο Στάθης είχε δίκιο. Ο Πάνος ήταν γυμνός ξαπλωμένος ανάσκελα στο κρεβάτι και έπαιζε τον καυλωμένο πούτσο του.

- Έλα μέσα, κλείσε την πόρτα και άρχισε από τ’ αρχίδια μου.

Ανέβηκα γυμνός στο κρεβάτι και γονάτισα ανάμεσα στα ανοικτά του πόδια. Τα χύσια του Στάθη και του Διονύση στάζανε από το κωλαράκι μου. Έσκυψα και βγάζοντας τη γλώσσα μου άρχισα να γλείφω τα αρχίδια του όπως μου είπε. Μυρίζανε ιδρώτα και κάτουρο. Μια βαριά μυρωδιά που με άναβε. Έγλειφα για ώρες και τα πιπιλούσα ένα-ένα χώνοντάς τα στο στόμα μου. Σιγά-σιγά ανέβαινα με την γλώσσα μου προς τα πάνω γλύφοντας ένα μακρύ καυλί, ( πιο μακρύ από τους άλλους αλλά και πιο λεπτό) που μετά βίας χωρούσε όλο μέσα στο στόμα μου. Εκπαιδευμένος όμως όπως είμαι, το κατάπια όλο κάνοντάς τον να βογκάει από καύλα. Ανεβοκατέβαζα το κεφάλι μου πάνω στο πούτσο του παίρνοντας τον βαθιά στο στόμα μου. Για λίγο άφησε να το απολαμβάνει αλλά γρήγορα με άρπαξε από τις μασχάλες, δίπλωσε τα γόνατα και με τράβηξε προς τα πάνω ανασαίνοντας βαριά.

- Σιγά-σιγά καύλα μου γιατί θα με κάνεις να χύσω είπε και με φίλησε χώνοντας τη γλώσσα του στο στόμα μου. Τώρα καταλάβω γιατί ξετρελάθηκαν μαζί σου οι φίλοι μου. Κάνεις την καλύτερη πίπα και αν γαμιέσαι τόσο καλά όσο γλείφεις τότε θα περάσουμε υπέροχα οι δύο μας. Ας πάμε να κάνουμε ένα ντουζάκι μαζί πρώτα και θα συνεχίσουμε.

Σηκώθηκε και τον ακολούθησα στο μπάνιο. Ρύθμισε το νερό και μπήκαμε και οι δύο κάτω από το ντους. Πήρε αφρόλουτρο στην χούφτα του και άρχισε να με τρίβει παντού, να κολλά πάνω μου, να μου βάζει τα δάκτυλά του στο ξεσκισμένο κωλαράκι μου και να με φιλά με γλώσσα. Το σαπουνισμένο μου κορμί έκαιγε και το νερό δεν κατάφερνε να σβήσει τη φωτιά αυτή. Ούτε το ότι γαμιόμουνα εδώ και ώρες με τους άλλους τρεις γαμιάδες. Ήθελα απεγνωσμένα και τον Πάνο. Αλλά κι’ αυτός ήταν τόσο καυλωμένος που νόμιζα πως θα με γαμούσε εκεί. Γονάτισα μπροστά του και για άλλη μια φορά κατάπια όλο το καυλωμένο εργαλείο του ενώ τα νερά στάζανε από πάνω μας. Αυτός με το χέρι του έδιδε ρυθμό στο κεφάλι μου.

- Χύνω, χύνω πούστη μου, παρ' τα μωρή καργιόλα, παρ’ τα όλα…

μου έλεγε ενώ κόλλησε για τα καλά το καυλί μου στο λαιμό μου πνίγοντάς με. Τα κατάπια όλα και συνέχισα να τον γλείφω βλέποντας ότι το απολάμβανε.

- Κατουριέμαι εδώ και ώρα. Σε πειράζει να κατουρήσω;…

μου είπε κοιτώντας με από ψηλά μια και εγώ ήμουν ακόμα γονατισμένος μπροστά του. Δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά.

- Όχι δεν με πειράζει. Κατούρα αν θες…

είπα και ένοιωσα το ζεστό χρυσαφένιο υγρό να κυλά στο στόμα μου και στο στήθος μου και παντού. Το απόλαυσα. Προφανώς το απολάμβανε και ο Πάνος γιατί ενώ με κατουρούσε έβγαιναν από το στόμα του μικρά επιφωνήματα και αναστεναγμοί.

- Είσαι ο καλύτερος μου είπε ανασηκώνοντάς με συνεχίζοντας να με σαπουνίζει και σαπουνίζεται κι’ αυτός. Όταν τελειώσαμε, με στέγνωσε και έτσι γυμνοί επιστρέψαμε στο δωμάτιό του. Δεν είχαμε τελειώσει ακόμα. Ο Πάνος ήταν ήδη και πάλι καυλωμένος έτοιμος για άλλο ένα γύρο. Ξάπλωσε ανάσκελα στο κρεβάτι. Το σκληρό πουλί του έβλεπε με περηφάνια το ταβάνι.

- Έλα. Θέλω να κάτσεις πάνω μου…

και εγώ δεν έχασα ευκαιρία. Ανέβηκα στο κρεβάτι, άνοιξα τα πόδια μου ένα δεξιά του κι ένα αριστερά του, δίπλωσα τα γόνατά μου και χαμήλωσα το κορμί μου ενώ αυτός κρατούσε το καυλί του οδηγώντας το μέσα μου. Γλίστρησε και μπήκε σχετικά εύκολα.

- Σε ανοίξανε για τα καλά οι φίλοι μου…

σχολίασε και δίπλωσε τα γόνατά του ανασηκώνοντας την λεκάνη για να μπει όλος μέσα. Τέλεια καύλα. Με κρατούσε από τα κωλομέρια και εγώ ανεβοκατέβαινα πάνω του φροντίζοντας να μπαίνει όλος μέσα μου. Με έπιασε από την πλάτη και με ανάγκασε να λυγίσω το κορμί μου ενώνοντας τα χείλη μου με τα δικά μου.

- Τι παιδί γαμώ εγώ; Τώρα που έχυσα μια φορά θα σε γαμώ όλη τη νύχτα πουτανάκι μου…

ψιθύρισε κοιτώντας με στα μάτια. Πατούσε τα πόδια του στο κρεβάτι με λυγισμένα γόνατα και ωθούσε την λεκάνη του μια πάνω και μια κάτω με γρήγορο ρυθμό ενώ με είχε αγκαλιά και με φιλούσε για κάμποση ώρα.

- Γύρισε από την άλλη πλευρά και κάτσε πάλι πάνω στον πούτσο μου. Θέλω να βλέπω τον πούτσο μου να σου γαμάει το κωλαράκι…

μου είπε και με βοήθησε να σηκωθώ για να ξανακαθίσω αυτή την φορά με την πλάτη γυρισμένη προς το πρόσωπό του. Απέναντί μου ένας μεγάλος καθρέφτης που καθρέφτιζε το είδωλό μου πάνω στον πούτσο του Πάνου με μόνο τα αρχίδια του απ’ έξω. Έσκυψα μπροστά κρατώντας τα όμορφα τριχωτά του πόδια και άρχισα να στριφογυρίζω το κωλαράκι μου πάνω στο καυλί του.

- Με τρελαίνεις…

μου έλεγε ενώ οι χούφτες του κρατούσαν και άνοιγαν τα κωλομέρια μου για να έχει καλύτερη θέα τον πούτσο του μέσα στην τρυπούλα μου. Ανεβοκατέβαινα πάνω κάνω, στριφογύριζα, χόρευα twerking πάνω στον πούτσο του κάνοντάς τον να χάσει τα μυαλά του. Ξαφνικά με γύρισε, ξαπλώνοντάς με στην πλάτη μου, γονάτισε μπροστά μου και οδήγησε το παλούκι του μέσα μου καρφώνοντάς με μια σπρωξιά και αναγκάζοντας με να τον πάρω όλο τέρμα. Με κοιτούσε στα μάτια. Έσκυψε πάνω μου περνώντας τα χέρια του από κάτω για να ανασηκώσει τα κωλομέρια μου και ένοιωσα να με πιέσει το βάρος του κορμιού του ενώ κόλλησε το μέτωπό του στο μέτωπό μου, την μύτη του στην μύτη μου.

- Θέλω τον πούτσο μου μέσα μου για πάντα….

μου είπε και άρχισε να με γαμάει χωρίς να ξεκολλήσει το πρόσωπό μου από το πρόσωπό του και την ματιά του από τη ματιά μου. Και το εννοούσε νομίζω γιατί αυτό το γαμήσι κράτησε για ώρες. Την ίδια στάση, τον ίδιο ρυθμό.

- Είμαι έτοιμος να χύσω μέσα σου. Θέλω να χύσω μέσα σου. Να σε πλημυρίσω με το σπέρμα μου…

είπε και με δυνατές σπρωξιές έχυσε ποτάμια μέσα μου και ξέπνοα αγκομαχώντας αφέθηκε πάνω στο κορμί μου με τον πούτσο του ακόμα μέσα μου.

- Θα σε ξαναδώ;… με ρώτησε.

- Αν το θέλετε θα με ξαναδείτε.

- Δεν ξέρω για τους άλλους αλλά εγώ θέλω να σε ξαναδώ, μου είπε.

Σηκωθήκαμε, με αγκάλιασε, με φίλησε και βγήκα από το δωμάτιο με σκοπό να ντυθώ και να πάω και εγώ σπιτάκι μου. Άλλωστε ήρθα απόγευμα και η ώρα ήταν ήδη προχωρημένη. Μπήκα στο δωμάτιο του Αιμίλιου ο οποίος ήταν στο κρεβάτι.

- Είναι αργά μου είπε. Που θα πας; Μείνε μαζί μου. Να κοιμηθούμε μαζί απόψε.

Δεν είχα τίποτα καλύτερο να κάνω. Στο σπίτι δεν με περίμενε κανείς. Οπότε γυμνός ξάπλωσα δίπλα του και με πήρε στην μεγάλη αγκαλιά του.

Κοιμόμασταν, ξυπνούσαμε και με γαμούσε, κοιμόμασταν και πάλι, ξυπνούσαμε και έπαιρνα τον πούτσο στο στόμα ώσπου έχυνε, κοιμόμασταν, ξυπνούσαμε και ξανά με γαμούσε. Έχασα το λογαριασμό. Το πρωί όμως ξύπνησα χορτασμένος και χαρούμενος.

- Πρέπει να φύγω του ανακοίνωσα. Που είναι τα ρούχα μου;… ρώτησα.

- Θα στα φέρω μου είπε και έφυγε κι’ αυτός γυμνός προς το σαλόνι. Επέστρεψε με τα ρούχα μου. Όταν τα πήρα και ετοιμάστηκα να τα φορέσω μου είπε.

- Τα παιδιά ξυπνήσανε καυλωμένοι. Σε πειράζει πριν φύγεις να τους πάρεις καμιά πίπα ή να σε γαμήσουν στα γρήγορα;… ρώτησε με ένα παιχνιδιάρικο τόνο στην φωνή.

- Τώρα;… διερωτήθηκα εγώ.

- Έλα μωρέ. Δε θα αργήσουν. Μόνο να χύσουν θέλουν.

Πήγαμε στο σαλόνι. Τα παιδιά ήταν εκεί φανερά καυλωμένοι και φαίνονταν ότι μόλις ξύπνησαν. Με καλημέρισαν και τους καλημέρισα. Όπως κάθονταν γραμμή στον καναπέ γονάτισα μπροστά τους και αρχίζοντας από το Διονύση κατέβασα το εσώρουχό του και άρχισα να του παίρνω μια υπέροχη πίπα. Το ίδιο έγινε και με τους υπόλοιπους. Ο Αιμίλιος καθόταν στο πάτωμα λίγο πιο πέρα. Όταν τελείωσα με τις πίπες, πήγα μπροστά από τον Αιμίλιο, χώθηκα στην αγκαλιά του ενώ έστησα τον κώλο μου για να τον γαμήσουν ένας-ένας. Ο Αιμίλιος τύλιξε τα χέρια του γύρω από τους ώμους μου, με χάιδευε και με φιλούσε.

Πρώτος ήρθε και γονάτισε από πίσω μου ο Στάθης. Μπήκε με τη μία μέσα μου. Μετά από τόσο γαμήσι εύκολα θα μπορούσε κάποιος να μπει μέσα μου. Με γαμούσε με γρήγορο ρυθμό και με μεγάλες σπρωξιές μπαίνοντας όλος μέσα μου. Ο Αιμίλιος με κρατούσε αγκαλιά ρωτώντας με κάθε τόσο αν είμαι εντάξει, αν μ’ αρέσει, αν πονώ. Με φιλούσε στο κεφάλι δίνοντάς μου κουράγια ( λες και το χρειαζόμουν ). Το εκτιμούσα όμως. Ο Στάθης δεν άργησε και πολύ να χύσει και τότε πίσω μου γονάτισε ο Διονύσης. Και αυτός με γαμούσε με το ίδιο σθένος και κατάλαβα ότι ο ανταγωνισμός των αντρών μεταξύ τους δε θα τελειώσει ποτέ. Θέλανε να αποδείξουνε ότι είναι οι καλύτεροι γαμιάδες. Τελευταίος με γάμησε ο Πάνος που κι αυτός επίσης έδειξε ότι ανταγωνιζόταν τους άλλους. Έχυσε τρέμοντας από καύλα μέσα μου και κατέρρευσε πάνω μου για λίγο.

- Από το πρωί ήθελα να κατουρήσω αλλά το κρατούσα για σένα. Θες να πάμε στο μπάνιο;… με ρώτησε ενώ ακόμα ο πούτσος του ήταν μέσα μου.

- Τι εννοείς;… πετάχτηκε να ρωτήσει ο Στάθης.

- Τι δεν κατάλαβες; Θέλω να τον κατουρήσω. Του αρέσει…

πληροφόρησε τους άλλους ο Πάνος. Τι ήθελε να το πει αυτό; Ξαφνικά όλοι θέλανε να κατουρήσουν και θέλανε εγώ να είμαι η τουαλέτα τους. Αυτό τους εξίταρε πάρα πολύ που άρχισαν να ψιλοκαυλώνουν και πάλι. Σκέφτηκα ότι δε θα φύγω ποτέ απ’ εκεί. Όχι ότι με πείραζε δηλαδή…

Με οδήγησαν στο μπάνιο και με βοήθησαν να μπω γυμνός όπως ήμουν στην μπανιέρα. Ξάπλωσα κάτω και πρώτος άρχισε να με κατουρά ο Πάνος. Σε όλο μου το κορμί αλλά με ιδιαίτερη προτίμηση στο πρόσωπο. Το απολάμβανα κι’ αυτό τους άρεσε. Αλλά το απολάμβαναν κι αυτοί. Δεύτερος ήταν ο Αιμίλιος.

- Γαμώ το. Αυτό δεν μου ξανά έτυχε αλλά είναι πολύ καυλωτικό…

αποφάσισε ο Αιμίλιος όταν τίναξε το πούτσο του τις τελευταίες σταγόνες από κάτουρο.

Μετά ήταν η σειρά του Στάθη. Κατουρούσε, κατουρούσε και τελειωμό δεν είχε.

- Γαμώ το. Θέλω να τον κατουρώ για ώρες. Τον πάω που τα πίνει κιόλας είπε και κατούρησε μέχρι να μην έχει σταγόνα να μου δώσει.

Και τελευταίος ο Διονύσης. Ο Διονύσης είναι από όλους ο πιο χαμηλών τόνων τυπάκι. Με κατούρησε με αναστεναγμούς ανακούφισης αλλά δεν έκανε κανένα σχόλιο. Μετά απ’ αυτό με αφήσανε μόνο. Έκανα μπάνιο, μπήκα στο δωμάτιο που ήταν ακόμα ο Αιμίλιος, ντύθηκα και χώθηκα στην αγκαλιά του.

- Σε ευχαριστώ του είπα.

- Εμείς σε ευχαριστούμε. Και αυτό δεν είναι αντίο. Θα τα πούμε σίγουρα.

Ήμουν ακόμα στο δρόμο για το σπίτι όταν κτύπησε το τηλέφωνό μου.

- Γεια σου. Θέλεις απόψε να έρθεις ένα γύρο απ’ εδώ; Θα είμαστε όλοι εδώ αν και ο Πάνος θα αργήσει πάλι λίγο. Όλοι όμως θέλουν να έρθεις.




Copyright protected OW ref: 178233



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.