Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Τη Δέσπω τη γνωρίζω καιρό τώρα στη δουλειά μου. Κοπέλα λεπτή, από στήθος κάτω του μετρίου, κανονικό ύψος, όμορφη δε θα έλεγα, αλλά γλυκιά, κοντά στα 40, μελαχρινή, μακρύ μαλλί, πάντα φοράει στενό παντελόνι και όταν σκύβει (στο χώρο που ήμαστε πρέπει να σκύψει) διαγραφόταν το τάνγκα της. Χρόνια τώρα έλεγα ότι με κοπέλα από το χώρο εργασίας δε θα έκανα φάση (είμαι δεσμευμένος οπότε είναι μεγάλο ρίσκο).

Τη Δέσπω τη χάζευα αλλά δεν ήταν του γούστου μου, με τον καιρό και μετά από κάποια πειράγματα μεταξύ μας, έπιασα τον εαυτό μου να καυλώνει για χάρη της. Κάποια στιγμή ήρθε κάποιος κολλητός μου από τη δουλειά, τον εξυπηρετήσαμε και μετά τη δουλειά που βρέθηκα με τον φίλο μου λέει:

- Ρε φίλε αυτή σε γουστάρει, ο τρόπος που σε κοιτάει, κόβει φλέβες για πάρτη σου.

- Τι λες ρε;

- Θα σου κάτσει, να είσαι σίγουρος.

Πήγα σπίτι, άνοιξα το facebook, τη βρήκα, άρχισα να βλέπω φωτογραφίες της και είδα μια άλλη Δέσπω. Μια κοπέλα με μίνι φούστα, σέξι, υπεροχή. Χωρίς να το καταλάβω είχα ήδη μαλακιστεί 2 φορές για χάρη της. Την πέτυχα online και έπιασα κουβέντα μαζί της, μια κουβέντα που κράτησε πάνω από 2 ώρες. Είπαμε πράγματα που μάλλον θέλαμε να πούμε αλλά δεν είχαμε την ευκαιρία στη δουλειά. Μου είπε ότι ήταν αρραβωνιασμένη, ότι ήξερε ότι έχω δεσμό, είπαμε και κάποια προσωπικά θέματα, αλλά η κουβέντα δεν κατέληξε σε εμάς. Την επόμενη στη δουλειά με καλημέρισε όλο νάζι και χαμόγελο. Έπιασα το μήνυμα. Όλη ημέρα περνούσα από διπλά της, όλο πειράγματα, αλλά μέχρι εκεί.

Κάποια στιγμή μας πήρε χαμπάρι μια συνάδελφος και το κόψαμε. Πήγα, πήρα το κινητό, είδα ότι δεν ήταν online, όμως της έστειλα το εξής:

"Δεσπω σε γουστάρω τρελά, έχουμε και οι δύο δεσμούς όμως θέλω να κάνουμε μαζί κάτι τρελό… λιώνω για πάρτη σου"

Το έστειλα ΚΑΙ δευτερόλεπτα μετά το μετάνιωσα. Έψαξα να βρω πως να διαγράψω το μήνυμα, πριν προλάβω όμως λαμβάνω το εξής:

"Κι εγώ το ίδιο. Έχει καιρό που σε θέλω και μου έγραψε το κινητό της. Κανονίσαμε μέσω μηνυμάτων μετά την δουλειά να πάμε σε κάποιο ξενοδοχείο (ήθελα να την πάρω κάπου που πάνε παράνομα ζευγάρια η ίδια όμως επέλεξε κάποιο κανονικό αλλά εκτός πόλης). Πήρα λοιπόν τη δικιά μου και της είπα ότι κάτι έτυχε και να μη με περιμένει μετά τη δουλειά να πάω σπίτι. Έφυγα κατευθείαν για το ξενοδοχείο, έκλεισα ένα δωμάτιο, πήγα, μπήκα μέσα, έστειλα μήνυμα στη Δέσπω και περίμενα. Μετά από λίγη ώρα χτύπησε η πόρτα του δωματίου. Ανοίγω και ήταν η Δέσπω. Εκείνη την ώρα κάτι με έπιασε. Δε μπορώ να καταλάβω τι, χτυπούσε η καρδιά μου σαν τρελή λες και πρώτη φορά θα έκανα έρωτα. Κοιταζόμασταν στα μάτια λες και πρώτη φορά συναντιόμασταν. Αυτή χαμογέλασε.

Την άρπαξα αγκαλιά και ξεκινήσαμε ένα γλωσσόφιλο όλο πάθος. Ίσως να πέρασαν και δέκα λεπτά. Δε σταματούσα με τίποτα. Με έσπρωξε χωρίς όμως να σταματήσουμε το φιλί και έκλεισε την πόρτα. Πήγαμε στο κρεβάτι χωρίς να σταματήσουμε το φιλί. Ήταν υπέροχο, την πέταξα πάνω στο κρεβάτι άρχισα να τη γδύνω και να τη φιλάω παντού, λαιμό, χέρια, βυζιά, κάτι υπέροχες ρώγες, ποδιά, όλα υπέροχα! Μύριζε υπέροχα. Αυτή αναστενάζει. Κάποια στιγμή βρέθηκα στο μουνί της, ένα μουνί υπέροχο, στενό, υγρό, ξυρισμένο. Άρχισα το γλείψιμο και δεν έλεγα να σταματήσω λες και ήταν η πρώτη φορά.

Κάποια στιγμή πήγα να της τον βάλω και μου λέει:

- Θέλω εγώ από πάνω, να σε καβαλήσω!

Την άφησα, έπεσα ανάσκελα, ήρθε και άρχισε πίπα. Όταν κατάλαβε ότι δε θα αργούσα πολύ να τελειώσω, με άφησε για λίγο, σηκώθηκε και απλά έκατσε πάνω. Μπήκα μέσα της. Υπέροχη αίσθηση! Χωρίς να κινείται, απλά καθόταν πάνω, είχε κλείσει τα μάτια και το απολάμβανε. Σε κάποια φάση της είπα ότι τελειώνω και μου λέει:

- Όλα μέσα άδειασε τα, μέσα τα θέλω, μέσα μου…

Άδειασα μέσα της, υπέροχη αίσθηση! Ήταν υπέροχο πραγματικά. Έμεινα μέσα της, μου ξανασηκώθηκε. Αυτή τη φορά την έβαλα στα 4, τη γάμησα καλά και τελείωσα ξανά μέσα της. Κάτσαμε αγκαλιά, ανάψαμε τσιγάρο, μιλήσαμε, μου είπε ότι ένιωσε ότι ένιωσα κι εγώ, μου είπε ότι θα είναι το πουτανάκι μου, αλλά θέλει πιο ανώμαλες καταστάσεις. Έχουμε κάνει κάποια πράγματα μαζί όπως να μου πάρει πίπα στο υπόγειο πάρκινγκ της δουλειάς.

Θα σας πω σύντομα νέες ιστορίες. Αυτή τη στιγμή που γράφω είναι εδώ και μου παίρνει πίπα. Δέσπω μου είσαι το παντοτινό μου πουτανάκι.




Copyright protected OW ref: 177111



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.