Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Στο ψάρεμα

Γυρίζω, τους κοιτάω, με κοιτάνε και ένα χαμόγελο βγήκε και από τους τέσσερεις.

- Καλημέρα.

- Καλημέρα και σε σένα μου απαντάνε και οι δύο.

Το λόγο πήρε η Ελπίδα:

-Να σας συστήσω τον… ούτε το όνομά σου δε ξέρω ακόμα!

- Νίκος, της απαντάω.

Από εδώ ο Γιώργος, η Αφροδίτη κι εγώ είμαι η Ελπίδα, μου είπε με ένα χαμόγελο να βγαίνει από τα χείλη της.

Καθίσαμε για λίγο και τον πάγο έσπασε η Αφροδίτη.

- Νίκο πάω να βουτήξω, θες να μου κάνεις παρέα;

Ναι, της απάντησα χωρίς να μπορώ να φανταστώ τη συνέχεια.

Η Ελπίδα έμεινε πίσω και είχαν αράξει στη παραλία, προφανώς και ο Γιώργος δε θα έχανε ευκαιρία, αν και την Ελπίδα δεν την έβλεπα πρόθυμη. Από μακριά τον είδα να την πλησιάζει και έκατσε δίπλα της, μόλις έκανε κίνηση να της πιάσει το πόδι, του το τράβηξε, σηκώθηκε, κάτι του είπε και πήγε παραδίπλα.

Η Αφροδίτη ήρθε κοντά μου και με ρώταγε διάφορα στην αρχή, πως βρέθηκα εκεί και άλλα. Κάποια στιγμή ήρθε μια ανάσα κοντά μου.

- Για ψάρεμα ήρθες, αλλά τη φιλενάδα μου τη γάμησες…

και αρχίζει να με χαϊδεύει, μου πιάνει την πούτσα και την κρατά σφιχτά.

- Εμένα;… με ρωτάει.

- Τι εσένα;

- Θα με αφήσεις έτσι;

- Δε νομίζω να έχεις μείνει έτσι, σε είδα πριν με το Γιώργο.

- Ναι, αλλά αυτό το παπάρι δεν το συναντάς συχνά, και άρχισε να μου παίζει την πούτσα.

- Ο φίλος σου από ότι βλέπω θέλει να τη γαμήσει κι αυτή αλλά δεν τη βλέπω πρόθυμη.

- Ναι… την κυνηγάει καιρό αλλά δεν τη βλέπω να του κάθεται, έχει μια τάση να βρίσκει καλύτερους γαμιάδες.

Πλησίασε το στόμα της και άρχισε να μου γλείφει το αυτί και το λαιμό. Άρχισα να της πιάνω τα βυζιά και το κωλομέρι, της πίεζα τον κώλο με το χέρι μου δυνατά και αρχίζω να της βάζω δάχτυλο στο μουνί. Ήταν μούσκεμα, της πίεζα την κλειτορίδα και νοιώθω τα νύχια της στην πλάτη μου. Ένοιωσα την ανάσα της να επιταχύνει και οι πρώτοι σπασμοί την έκαναν να τρέμει. Άρχισε να χύνει το δάχτυλο μου.

- Είσαι μέσα στην καύλα μανάρι μου!

- Θέλω να με σκίσεις, θέλω την πούτσα σου τώρα!

Την πήρα και βγαίναμε προς την ακτή.

- Φιλενάδα βλέπω δεν έχασες χρόνο, της είπε η Ελπίδα.

- Τα καλά πρέπει να μοιράζονται, της απάντησε.

Βγήκαμε και ξαπλώσαμε στη παραλία. Η Αφροδίτη δεν έχασε χρόνο και άρχισε να μου γλείφει την πούτσα. Γύρισα στην Ελπίδα και της έκανα νόημα να πλησιάσει. Την έπιασα και άρχισα να της γλείφω τις βυζάρες. Ο Γιώργος είχε κάτσει παραδίπλα και κοίταγε με το χέρι στη πούτσα, την έπαιζε, οπότε γύρισα και του λέω:

- Γιώργο, δεν έρχεσαι στη παρέα μας;

Ήρθε και στήθηκε πίσω από την Αφροδίτη η οποία δεν τον πρόσεξε μιας και ήταν αφοσιωμένη με την πούτσα μου. Εγώ είχα σηκώσει την Ελπίδα και της χάιδευα το μουνί. Άρχισα να της το γλείφω, μύριζε υπέροχα και δεν το χόρταινα. Ο Γιώργος έβαλε την πούτσα του μέσα στην Αφροδίτη η οποία άρχισε να δαγκώνει την πούτσα μου πιο δυνατά, είχα αφοσιωθεί στο γλείψιμο της ενώ τα πρώτα υγρά άρχισαν να στάζουν από τη μουνάρα της Ελπίδας η οποία άρχισε να σπαρταράει και να ψελλίζει:

- Τι γλείψιμο θεέ μου, χύνω…

Τότε ακούω το Γιώργο να φωνάζει:

- Χύνω καργιόλα, χύνω τη μουνάρα σου!

Έχυσε αμέσως σχεδόν και μπήκε στη θάλασσα. Η Αφροδίτη ούτε που τον κοίταξε παρά με κοίταξε λάγνα, έπιασε την πούτσα μου και την ακούμπησε στη χυμένη μουνάρα της, έσκυψε και μου ψιθύρισε:

- Σκίσε με, δεν αντέχω άλλο…

και πήρε την πούτσα όλη μέσα της. Ήταν καβάλα και άρχισε να ανεβοκατεβαίνει σε γρήγορους ρυθμούς. Της έπιανα τα βυζιά και τα ζούλαγα. Την έφερα πιο κοντά μου και άρχισα να της γλείφω τις ρώγες της που είχαν γίνει σκληρές από καύλα. Άρχισα να τις δαγκώνω και μετά από λίγο άρχισε να χύνει και να σπαρταράει. Βγήκα, την έστησα στα τέσσερα και έβαλα την πούτσα μου στη μουνάρα της.

- Γλείψε τη μουνάρα της Ελπίδας…

της είπα και άρχισα να τη γαμάω από πίσω. Τη γαμούσα σε αργό ρυθμό για να μπορεί να γλείφει και τη μουνάρα της φίλης της η οποία δεν άργησε να φτάσει σε οργασμό για 2η φορά με γλειφομούνι. Τότε άρχισα να γαμάω πιο γρήγορα, της έσφιγγα τα κωλομέρια και τη γαμούσα με ένταση. Η πούτσα μου έφτανε πάτο και η Αφροδίτη είχε αρχίσει να βογκάει:

- Σκίσε με, αχ, σκίσε τη μουνάρα μου!

Της ακούμπησα το δάχτυλο στην κωλοτρυπίδα, ήταν σχετικά στενή και άρχισα να της βάζω το δάχτυλο σιγα-σιγα

- Όχι, αχ, χύνω…

φώναξε και άρχισε να έχει πάλι σπασμούς. Δε θα την άφηνα έτσι όμως, πήρα τα ζουμιά της και τα άλειψα στην κωλάρα της. Ακούμπησα την πούτσα μου στην τρύπα της και άρχισα να σπρώχνω.

- Οχι, φώναξε, θα με σκίσεις, όχι…

Τότε ανάλαβε δράση η Ελπίδα. Γύρισε κι άρχισε να της γλείφει τη χυμένη μουνάρα της. Το κάστρο έπεσε, δε μπορούσε να αντιδράσει, μπήκα όλος και μόλις την ένοιωσα να παραδίνεται άρχισα να της σκίζω τη κωλάρα. Τη γαμούσα με όλη τη δύναμη που είχα. Το μόνο που ακουγόταν ήταν ο ήχος που έκαναν τα αρχίδια μου και τα βογκητά της. Τα καπούλια της ήταν σφιχτά και γυμνασμένα, τα έπιανα και τα πίεζα με όλη μου τη δύναμη. Ζαλισμένη από την καύλα άρχισε να φωνάζει:

- Τι γαμήσι, χύνω πάλι…

και άρχισε να σπαρταράει. Βγήκα, την άφησε και η Ελπίδα και η Αφροδίτη γύρισε στα πλάγια και άρχισε να τρέμει για αρκετά δευτερόλεπτα. Είχε κλείσει τα μάτια της και είχε χαθεί στον κόσμο της. Μόλις ηρέμησε λίγο μας κοίταξε σα χαμένη.

- Φιλενάδα δε σου το χα, ήταν τέλειο.

Η Ελπίδα την κοίταξε, δεν της απάντησε, έπιασε την πούτσα μου και άρχισε να τη χαϊδεύει, σαν να της έλεγε ότι ήθελε κι αυτή το ίδιο.

Την έπιασα από το λαιμό και αρχίσαμε ένα γλωσσόφιλο. Είχε καυλώσει απίστευτα, μου έπιανε πιο δυνατά την πούτσα, κατέβασε το πετσάκι όλο κάτω και μόλις είδε το κεφάλι να είναι κατακόκκινο και πρησμένο, έσκυψε και το δάγκωνε, το ρούφαγε και το βεντούζαρε με τις χειλάρες της. Με είχε τρελάνει και το ήξερε. Έκανε τέλειο τσιμπούκι, πότε γρήγορα και πότε αργά, να προσπαθεί να τον βάλει όλο μέσα στο στόμα της. Δεν έχασα χρόνο, ήθελα να τη σκίσω, ήξερα ότι δε θα άντεχα παραπάνω. Τη γύρισα στα 4 αλλά δεν ασχολήθηκα με τη μουνάρα της. Άρχισα να της γλείφω την κωλοτρυπίδα. Είχε τουρλώσει την κωλάρα της, της έβαζα δάχτυλο μέσα και συνέχιζα να τη γλύφω.

- Αχ, σιγά, πονάω, αχ…

αλλά δεν τραβιόταν παρά έσκυβε πιο πολύ. Η Αφροδίτη ήρθε δίπλα μου, έπιασε την πούτσα μου, τη σάλιωσε και μετά άρχισε να γλείφει αυτή την κωλάρα της φίλης της. Έβαλε την πούτσα να ακουμπήσει την τρύπα και συνέχισε να γλείφει. Η Ελπίδα είχε αρχίσει να βογκάει:

- Σιγά καυλιάρη μου, σιγά, θα με σκίσεις.

Έβαζα την πούτσα μου σιγά-σιγα μέσα στην κωλάρα της και άρχισα να γαμάω. Η Αφροδίτη έσκυψε κι άλλο και άρχισε να γλείφει πότε τα αρχίδια μου, πότε τη μουνάρα της Ελπίδας, η οποία άρχισε να χύνει. Άρχισα να τη γαμάω δυνατά, είχα χάσει τον έλεγχο ήμουν σε άλλη διάσταση, ο συνδυασμός των δύο και το ότι είχα πολλή ώρα καυλωμένος με είχαν τρελάνει. Άρχισα να γαμάω με όλη τη δύναμή μου, της έριχνα σφαλιάρες στα καπούλια της, της τα έσφιγγα και ξανά τα βάραγα σφαλιάρες. Η Αφροδίτη έγλειφε τη μουνάρα της και της είχε βάλει το δάχτυλο στην κλειτορίδα της. Της είχε ανοίξει το μουνί και το γάμαγε με το χέρι της όσο εγώ της γάμαγα την κωλάρα.

- Χύνω…

φώναξε και άρχισε να σπαρταράει έντονα. Βγήκε, κουλουριάστηκε και άρχισε να τρέμει όλη. Ήταν τόσο έντονος ο οργασμός, είχε βάλει το χέρι της στο μουνί της και είχε κλειστεί στον εαυτό της. Ήταν το καλύτερο θέαμα να βλέπω μια μουνάρα να έχει απανωτούς οργασμούς και να σπαρταράει από καύλα.

Η πούτσα μου όμως ήταν έτοιμη να σπάσει έπιασα την Αφροδίτη από τα μαλλιά και της έβαλα την πούτσα στο στόμα. Της το γάμαγα κανονικά, την έπνιγα, την έφτανα μέχρι το λαρύγγι. Ανέλαβε δράση και άρχισε να τον παίζει με όλη της την δύναμη μόλις κόντευα να χύσω.

- Σήκω κι εσύ να σας χύσω και τις δυο, σήκω καυλιάρα!

Δεν έχασε χρόνο, ήρθαν και οι δύο μπροστά και άρχισαν να ρουφάνε εναλλάξ, η μία την πούτσα και η άλλη τα αρχίδια. Κάνανε διαγωνισμό ποιά θα τον βάλει πιο βαθιά.

- Χύνω καύλες…

Τα πρώτα πετάχτηκαν στα μάτια της Αφροδίτης και μετά ανάλαβε δράση να με καθαρίσει η Ελπίδα. Το έβαλε όλο μέσα στο στόμα της και άρχισε να καταπίνει και να καθαρίζει τα υπόλοιπα χύσια μου. Ήταν η σειρά μου να πέσω κάτω λαχανιασμένος και ξέπνοος. Τα κορίτσια ήρθαν στην αγκαλιά μου και μείναμε εκεί για λίγο. Αυτός που έσπασε τη σιωπή της στιγμής ήταν ο Γιώργος που είπε:

- Δε σας το είχα πάντως κορίτσια, δώσατε ρεσιτάλ!

Και οι δύο απάντησαν ταυτόχρονα:

- Άμα έχεις καλό μαέστρο…

και γύρισαν και με φίλησαν ταυτόχρονα.

- Θέλουμε να σε ξαναδούμε, μου είπαν.

- Για ψάρεμα κορίτσια;

- Άμα είναι έτσι το ψάρεμ… να πηγαίνουμε κάθε μέρα.

Κάναμε μια τελευταία βουτιά και αφού αλλάξαμε νούμερα πήρε ο καθένας το δρόμο του. Με τα κορίτσια ξανασυναντηθήκαμε βέβαια, όχι για ψάρεμα.

Αν σας άρεσε η ιστορία θα γράψω και για τις επόμενες συναντήσεις.




Copyright protected OW ref: 176279



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.